Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Πράγματι κ. Σαμαρά, έπεσαν οι μάσκες, ξεβρακώθηκες κανονικά.


Σαμαρά ξεβρακώθηκες κανονικά. Εμείς ξέραμε από την αρχή τον λόγο που δήθεν αντιδρούσες στο μνημόνιο, το έκανες σκόπιμα για να υπάρχει εναλλακτικός τρόπος διακυβέρνησης για το σύστημα όταν θα κατάρρεε το ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ !!........... ούπς μας ξέφυγε ....Λουκάς Παπαδήμος '' Πρωθυπουργός '' στις 23-10-2011. Επικίνδυνο το κούρεμα του χρέους !

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ... ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ... ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/10/2011 ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!! 
«Αυτή τη στιγµή, η πιο αποτελεσµατική και συνετή οδός είναι να εφαρµοστεί η συµφωνία των ευρωπαίων ηγετών που επετεύχθη τον Ιούλιο και να ενισχυθεί κατάλληλα» τονίζει σε άρθρο του στο «Βήµα της Κυριακής» (και για τους «Financial Times») ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κ. Λ. Παπαδήµος. Ο κορυφαίος σύµβουλος επί των οικονοµικών του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου προειδοποιεί για ενδεχόµενες σοβαρές επιπτώσεις ενός µεγάλου µη εθελοντικού κουρέµατος του χρέους για τις ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταµεία, την πραγµατική οικονοµία και τελικά τον έλληνα φορολογούµενο. 

Ποιος είναι ο Λουκάς Παπαδήμος? ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ


Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι Ελληνας οικονομολόγος.
Γεννήθηκε στις11 Οκτωβρίου 1947 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), απ' όπου αποφοίτησε το 1970 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρολογική Μηχανική (1972) και πραγματοποίησε διδακτορικό (1978) στα οικονομικά.

Αυτός δεν είναι που εδωσε ψευτικα στοιχεια επι Σημίτη για να μπει η χώρα στο ευρω?

http://1.bp.blogspot.com/-b5v8s5ud3Uk/TfjWnw1Y-GI/AAAAAAAAJ3k/VqSSOH3FjG0/s1600/1

Ψιτ..προδότες, Θα ψηφίσει η Κ.Ο. του πασοκ για πρωθυπουργό τον..Παπαδημο;Το Σύνταγμα προβλέπει διαδικασία παραίτησης του πρωθυπουργού, λόγω ασθενείας, αδυναμίας άσκησης των καθηκόντων του και παραίτηση για δικούς του λόγους, τεχνικούς, προσωπικούς ή άλλους. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε παραίτηση του πρωθυπουργού, χωρίς ταυτόχρονη παραίτηση της κυβέρνησης. Το Σύνταγμα έχει περιλάβει γι αυτή την περίπτωση ειδική διάταξη.
Είναι το άρθρο 38 παρ. 2 εδάφιο α. Στην περίπτωση αυτή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υποχρεωμένος να διορίσει πρωθυπουργό αυτόν, που θα προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, εφόσον αυτό διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου, δηλαδή 151 βουλευτές τουλάχιστον. Η κυβερνώσα πλειοψηφία μπορεί να υποδείξει όποιον πρωθυπουργό κρίνει η ίδια άξιο, ακόμα και αν δε είναι κοινοβουλευτικό ή εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο, του δικού του κόμματος ή άλλου κόμματος. Το ουσιώδες είναι ότι τον τελευταίο λόγο έχει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Τυπικά αυτή είναι η συνταγματικά επιβαλλόμενη διαδικασία. Να σημειωθεί ότι ούτως ή άλλως επικεφαλής της κυρίαρχης πλειοψηφίας θα παραμείνει ο Παπανδρέου ακόμα και αν παραιτηθεί από πρωθυπουργός».

Αχ ..Αντωνάκη ..προδοτάκη ,ξύλο που θα το.. φας …στις εκλογές.Mε μια λιτή ανακοίνωση όπου αναφέρεται πως «Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μία νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου. Ti σημαίνει "υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου"; Δείτε εδώ

Για τον προσδιορισμό των... υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών. Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά όμως την υλοποίηση των αποφάσεων του Οκτωβρίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή. Μέσα σε αυτή την απόφαση υπάρχει και η κατάργηση στην ουσία της βουλής που θέλουν να προασπίσουν αφού το έγγραφο Υποταγής της Συνόδου, στο άρθρο 27 αναφέρει α. για τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ στα οποία εφαρμόζεται διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, η Επιτροπή και το Συμβούλιο θα μπορούν να εξετάζουν τα σχέδια εθνικών προϋπολογισμών και μέτρα για την αντιμετώπιση των ανισορροπιών και να γνωμοδοτούν επ’ αυτών πριν από την έγκρισή τους από τα αντίστοιχα εθνικά κοινοβούλια. Επιπλέον, η Επιτροπή θα παρακολουθεί την εκτέλεση των προϋπολογισμών και, εάν απαιτείται, θα προτείνει τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια του έτους:

Τουρκία: Μετατρέπουν εκκλησία 600 ετών σε τζαμί


Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην Νίκαια της Βιθυνίας η απόφαση των τοπικών αρχών να μετατρέψουν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας που είναι 600 ετών και ένας από τους σημαντικότερους χώρους του Χριστιανισμού όπου είχε γίνει η Α' Οικουμενική Σύνοδος, σε τέμενος.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΡΟΘΥΜΩΝ: Δικομματικό πραξικόπημα για την καταστολή της λαϊκής οργής ME ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ


Ηρθε η ώρα ο λαός να απαιτήσει κυβέρνηση λαϊκής σωτηρίας, έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και ανάπτυξη για το λαό

Πολιτικό πραξικόπημα του δικομματισμού για την καταστολή της λαϊκής οργής αλλά και πολιτική εκτροπή, συνιστά η απόφαση των Παπανδρέου-Σαμαρά για....
συγκρότηση «κυβέρνησης των προθύμων» της Τρόικας των ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.


Αυτοί, που μαζί με τα κόμματά τους, οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τον ελληνικό λαό στην απόγνωση και τη φτώχεια, αποφάσισαν από κοινού να τον βάλουν και στο γύψο, υπό το βάρος του φόβου της επερχόμενης λαϊκής θύελλας.

Ο ξεσηκωμός του λαού της 28ης Οκτώβρη 2011, που πήρε παραμάζωμα την κυβέρνηση, όπου κι αν εμφανίστηκαν εκπρόσωποί της, λειτούργησε καταλυτικά, τους προκάλεσε τρόμο και ανατριχίλα και γι' αυτό αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους. Κατάλαβαν πολύ καλά, ότι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν το λαό.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μαζί με τα εξαπτέρυγά τους, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο Β για τη σωτηρία του συστήματος. Είναι το σχέδιο γενικευμένης τρομοκράτησης του λαού πως αν δεν δεχθεί τα νέα μέτρα που έρχονται θα υποστεί μεγάλη καταστροφή. Δεν θα δοθεί η 6η δόση, λένε. Θα μας διώξουν από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, απειλούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...