Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΤην ώρα που γράφονται αυτές  οι γραμμές ισχύει ακόμη το «θετικές προσεγγίσεις  για το όνομα του νέου πρωθυπουργού» ανάμεσα σε Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά, ενώ  τα πρόσωπα που έχουν αναφερθεί (εν γνώσει τους και μη) είναι Λ. Παπαδήμος, Ν. Διαμαντούρος  και  Π. Ρουμελιώτης.
Οι Παπανδρέου-Σαμαράς (συγκάτοικοι στο tony Amherst College της Βοστώνης) έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρεστούς του διεθνούς κλεπτοκρατικού συστήματος  για να εξασφαλιστεί πάσει θυσία η ροή των χρημάτων προς τους Σάϊλοκ των τραπεζών.
Οι πλέον «κατάλληλοι» (μέχρι στιγμής και εκτός απροόπτου) για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της τρόϊκας είναι ακριβώς τα ίδια τα χαϊδεμένα παιδιά της τρόϊκας, οι άνθρωποι δηλαδή που υπηρέτησαν πιστά τις τράπεζες, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

38.000 ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ! - ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!


Ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ είχε πει το ιστορικό “οι ήρωες πολέμανε σαν ΄Έλληνες”. Όπως φάνηκε βέβαια εκ των υστέρων δεν ήταν μόνο αναγνώριση του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα,αλλά και εκδήλωση της ανησυχίας του,γι΄ αυτό το λαό που στα πολύ δύσκολα με κάποιο μαγικό τρόπο αφυπνίζεται,ενώνεται,πολεμά μέχρι θανάτου για την εθνική του αξιοπρέπεια. Γι΄ αυτό και αμέσως μετά τα καλά και θερμά του.....
λόγια, ο Τσώρτσιλ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εθνικό διχασμό που ακολούθησε το τέλος της Κατοχής.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε στο μυαλό του κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που τον έκανε να εκφράσει το θαυμασμό του για τη μαχητικότητα των Ελλήνων. Δεν γνωρίζουμε αν είχε ακούσει ποτέ την ιστορία ενός Έλληνα λοχία που έχοντας απέναντί του τη πιο σύγχρονη πολεμική μηχανή της εποχής, έμεινε μόνος του μέσα σ΄ ένα πολυβολείο και “έριξε” 38.000 σφαίρες εναντίον των Γερμανών εισβολέων! Σταμάτησε όταν του τελείωσαν οι σφαίρες και αφού είχε προξενήσει απίστευτες απώλειες στους Γερμανούς!

Η ιστορία του λοχία Δημήτρη Ίτσιου και το τραγικό του τέλος είναι ίσως το καλύτερο μήνυμα αυτή την ημέρα μνήμης. Και είναι ένα μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να σκύψεις,αν δεν το επιτρέψεις εσύ ο ίδιος.


6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941

Ο Δημήτριος Ίτσιος γεννήθηκε το 1906 στην ακόμα σκλαβωμένη τότε Μακεδονία από Βλάχους γονείς. Παντρεύτηκε την Άννα Κ. Νανοπούλου, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Αναστάση. Με την κήρυξη του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου επιστρατεύθηκε ως έφεδρος λοχίας και υπηρετούσε στο Μπέλες, πάνω από το χωριό του, τα Άνω Πορόια Σερρών.
Εκεί επάνω, στην κορυφογραμμή του Μπέλες, ήταν στημένα τα πρώτα πρόχειρα φυλάκια της προκάλυψης της «γραμμής Μεταξά». Λίγο πιο κάτω, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από την οροθετική γραμμή, βρίσκονταν τα εννέα σκυρόδετα ελληνικά πυροβολεία, στημένα κατά μήκος της δεύτερης αμυντικής γραμμής. Οι υπερασπιστές των πυροβολείων, είχαν εντολή να αμυνθούν ώσπου ο στρατός του υποτομέα Ροδοπόλεως να συμπτυχθεί χωρίς απώλειες προς τα Κρούσια κι αμέσως μετά, να εγκαταλείψουν κι αυτοί τις θέσεις τους με κανονική υποχώρηση, έχοντας ως πλεονέκτημα την άριστη γνώση της περιοχής.

Μιά είδηση που αποκλείεται να δείτε στην τηλεόραση...

"Αν η Βουλή αποφασίσει να υπογράψει συνθήκη που να περιέχει εκχώρηση μέρους της εθνικής κυριαρχίας, τότε υποχρεούται να φέρει τη συνθήκη για έγκριση σε δημοψήφισμα.
Και άλλα πολλα"
Οι πλατιές διαδικασίες των Ισλανδών ανοίγουν δρόμους.

Της Αλίκης Βεγίρη.Κάποιοι λαοί ψήνουν επαναστάσεις την άνοιξη, και κάποιοι άλλοι, κατακαλόκαιρο, μαγειρεύουν Συντάγματα. Βέβαια, το ισλανδικό καλοκαίρι δεν είναι τόσο καυτό, όσο η αραβική άνοιξη, και ίσως έτσι δικαιολογείται η πρωτοφανής προθυμία με την οποία δεκάδες χιλιάδες Ισλανδών...

καρφώθηκαν μπροστά στις πλατφόρμες του Facebook, Twitter, Youtube και Flickr, σβήνοντας και γράφοντας με χαρά το νέο τους Σύνταγμα. Αυτό κι αν είναι επανάσταση!
Σύνταγμα όχι μόνο για το λαό, αλλά από τον ίδιο το λαό για τον εαυτό του.
Ο λαός, και παραγωγός και καταναλωτής συνάμα.
Τέρμα οι μυστικότητες και τα σκοτεινά δωμάτια με μια χούφτα «εκλεκτούς» να ξηλώνουν και να ράβουν, κατά το δοκούν.
Η εκπληκτική αυτή ιστορία έχει ως εξής:

Γιατί η επιλογή του Λ. ΠΑΠΑ ..ΔΗΜΙΟΥ συνιστά Πραξικόπημα….
1. Ηταν υψηλό στέλεχος της ΕΚΤ. Για να είσαι σε τέτοια θέση στην ΕΚΤ, είσαι βουτηγμένος μέχρι το κεφάλι στον…κόπρο του Αυγεία.
2. Ειναι Τραπεζίτης και σκέφτεται σαν Τραπεζίτης. Θέλετε κι άλλο;
3. Ειναι ο άνθρωπος που μας έφερε στον ΔΝΤ μαζί με τον Σημίτη. Θα έρθει τώρα να μας σώσει ή να μας….
4. Τι ξέρει για τα swaps της Goldman Sachs;
5. Τι ξέρει για το χρηματιστήριο;
6. Ενας Τραπεζίτης Πρωθυπουργός, σε τέτοια περίοδο δεν είναι λάδι στην φωτιά, είναι…βενζίνη…
7. Ποιος τον ψήφισε τον Λ.Παπαδήμο; Θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, τουλάχιστον από τους βουλευτές; Ο-Ε-Ο;
8. Αν δεν θέλουν πολιτικό, γιατί δεν σκέφτονται δικαστικό.
Εκλογές ή Τέφρα.
Οχι γιατί το θέλω, αλλά αν δεν ακούς την Πραγματικότητα, να φοβάσαι γιατί σε ακούει αυτή…..
http://www.inews.gr/152/giati-i-epilogi-tou-lpapadimou-synista-praxikopima.htm

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!!


Quantcast
Noname
Ντροπή σε μας, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!
Που δεχόμαστε τέτοιο εξευτελισμό από το Αμερικανάκι και δεν επαναστατούμε!

Ο αρχιπροδότης δασκάλεψε τρείς υποτακτικούς του να κάνουν τους …….

δήθεν επαναστάτες και εμείς εφησυχάσαμε.
Έγραφαν τα παπαγαλάκια ότι οι τρείς γυναίκες που “επαναστάτησαν” ΄φορούσαν γεμάτα παντελόνια. Έγω θα έλεγα την άλλη παροιμία ότι το…γυνακείο …φύλλο σέρνει καράβι. Έσυρε εμάς. Ένα καράβι γεμάτο βλάκες εύπιστους Έλληνες και Ελληνίδες!
Συνεννοημένοι  οι βο(υ)λευτές κράτησαν τις παχυλές αμοιβές τους και την άνετη ζωή τους.
Καταπατούν καθημερινά το Σύνταγμα και τους νόμους και εμείς παρακολουθούμε ατάραχοι.
Τώρα υπό την δικαιολογία της “εθνικής ανάγκης” πέφτουν τα προσωπία. Τα κόμματα των υποτακτικών των τραπεζιτών  καταλαμβάνουν την εξουσία και ετοιμάζονται να παραδώσουν την πατρίδα μας.
Και εμείς αρκούμαστε στην εικονική επανάσταση. Μα αν υπολόγιζαν το ίντερνετ θα το είχαν διακόψει!
Γράφουμε λαύρα κείμενα! Ε και; Δεν ιδρώνει το αυτί τους!
Έπρεπε να είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους! Μέχρι να φύγουν!

ΠΡΟΣΟΧΗ ....ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΟΥΔΙ


ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Θελουν να μας σωσουν ,αυτοι που ειναι εγκληματικα υπευθυνοι

Στην πραγματικοτητα θελουν να μας βαλουν να πληρωσουμε οσα αυτοι εκλεψαν,και στην συνεχεια να μας υποδουλωσουν

Καθισταται σαφες ,οτι ο κοινοβουλευτισμος ειναι το πλεον ασφαλες εργαλειο για να υποδουλωσει και να εξαφανισει ενα εθνος ,χωρις να πεσει ουτε ντουφεκια

Ενας χορός αθλίων,,αμορφώτων ,δολλαροτομωμενων ,αναλυτων και αλητών,γόνων και καπιταλιστών,επαγγελματιών εθνομηδενιστών απο την αριστερά και την δεξιά ,αυτήν την στιγμή ,προβάλει ως σωτηρία της χώρας ,την υποδούλωσή της στους σαυλωκ τοκογλύφους,οι οποίοι λογιστικά διόγκωσαν το χαρτί που μας δάνεισαν,αφου φροντησε ο Σμίτης να μας στερήσει την δυνατότητα εθνικού χρήματος,και τώρα ,αντι για χαρτί .....ζητούν γη και αίμα

Συνεργάτες τους ολο το πολιτικο σύστημα,το οποίο μιλά για νέες κυβερνήσεις ,βγάζει στη φόρα ονόματα καλοπληρωμένων αλητοτραπεζιτών και παπαρολογων για πρωθυπουργούς ,και ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ με τον χειρότερο τρόπο.

ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Μετωπική στη Ν.Δ. - Στελέχη προς Σαμαρά: "Δίνεις εθνική κυριαρχία"! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ???Σε μετωπική εσωκομματική σύγκρουση στη Νέα Δημοκρατία εξελίσσεται η υπόθεση συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, αποδοχής της δανειακής σύμβασης και συνακόλουθα της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, αλλά και της τυχόν αποδοχής της "γερμανικής" λύσης του Λουκά Παπαδήμου, αλλά και της εμπλοκής πολιτικών στελεχών στη νέα κυβέρνηση. Η ένταση κάποιες στιγμές εξελίχθηκε σε σύγκρουση της "λαϊκής δεξιάς" με τους "φιλελεύθερους" και οξύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι οι Βρυξέλλες ζητούν την υπογραφή και του Αντώνη Σαμαρά, κάτω από ένα κείμενο δεσμεύσεων για την νέα κυβέρνηση.

Έχουν "ξεφύγει" οι ξένοι στις προκλήσεις: Ριάλιτι για την Ελλάδα σε βρετανικό κανάλι!


Image
Ριάλιτι με θέμα την Ελλάδα και την καθημερινή ζωή στη χώρα μας κάνει πρεμιέρα απόψε στο βρετανικό Channel 4! Σύμφωνα με όσα λέει το δίκτυο, τρεις οικογένειες θα κληθούν να ζήσουν για μία εβδομάδα όπως οι Έλληνες, δηλαδή θα πληρώνουν τους ίδιους φόρους, θα παίρνουν τις ίδιες συντάξεις και θα έχουν τις ίδιες εργασιακές συνθήκες, όπως οι Έλληνες μετά το Μνημόνιο.

Άρχισαν να παραιτούνται οι υπουργοί - Ακυβέρνητη η χώρα - Καμία ανακοίνωση για Λ.Παπαδήμο


 

- Συνάντηση σε λίγο Παπανδρέου - Ρουμελιώτη
- Σε μια χώρα χωρίς κυβέρνηση ο κ. Παπανδρέου πήγε για καφέ και ο Ε. Βενιζέλος για φαγητό
- Διαρροές για το όνομά Παπαδήμου κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία
- Μένει ή φεύγει από το υπ. Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος;
- Reuters: Μόνο λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοίνωση του κ. Παπαδήμου

Οι υπουργοί και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων άρχισαν ήδη να αποστέλλουν τις παραιτήσεις τους προς τον πρωθυπουργό, γεγονός που σημαίνει πώς και τυπικά η χώρα δεν έχει κυβέρνηση. Γιατί ουσιαστικά από προχτές η χώρα δεν κυβερνάται.

Μέσα σε αυτό το κλίμα των παραιτήσεων και της αγωνίας για να βρεθεί επιτέλους ο πρωθυπουργός της χώρας, ο κ. Παπανδρέου προφανώς δεν έχει συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης και εθεάθη το απόγευμα να πίνει αμέριμνος τον καφέ του σε καφενείο στο Ζάππειο.

Με ποιόν ήπιε καφέ το μεσημεράκι ο πρωθυπουργός στον Εθνικό Κήπο;

Πάντως, εξακολουθεί ο κ. Λουκάς Παπαδήμος να φαίνεται έως αυτή την ώρα ο επικρατέστερος για την θέση του πρωθυπουργου. Κάποιοι εμφανίζονται πάντως βέβαιοι ότι το όνομα έχει κλειδώσει. Οι διαρροές γίνονται κυρίως από το στρατόπεδο της ΝΔ. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει ακόμα επιβεβαίωση από την κυβέρνηση ούτε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Εως αυτή την ώρα αμφίβολο είναι εαν θα μετέχει στη νέα κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παραμονή του στο υπουργείο Οικονομικών, αφού υπάρχουν ενστάσεις από κάποιες πλευρές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγο πριν τις 4 αναχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΡΙΤΗ 8/11, 7.30 μμ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΡΙΤΗ 8/11, 7.30 μμ

Τα βρήκαν και τι μας περιμένειΓράφει ο Γιώργος Κασιμάτης
Άκουμε με χαρά , να μας λένε, ότι τα βρήκαν ο Παπανδρέου με τον Σαμαρά, για την πορεία της Ελλάδας,.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να μάθει ο λαός, ότι τα πράγματα γίνανε λίγο διαφορετικότερα.

  1. Μετά την κλοτσά του Παπανδρέου, από την Μέρκελ-Σαρκοζή, για το περίφημο δημοψήφισμα, του επιβλήθηκε να παρατηθεί.

  1. Η παραίτηση, έγινε με τον τρόπο που έγινε, για να θιγεί το λιγότερο δυνατόν, το όνομά του και να φύγει με...... σηκωμένο κεφάλι.

  1. Όλο το διάστημα των, ας πούμε διαβουλεύσεων, του Παπανδρέου με τον Σαμαρά, στην ουσία ήταν, ένας καραγκιόζης μπερντές, η απλός σκηνοθετημένο, μέχρι να ολοκληρώσει την πορεία του ταξιδιού του ο κ. Παπαδήμος, (σε Αμερική Ομπάμα-ΔΝΤ), Βερολίνο Μέρκελ, Φρανκφούρτη Τράπεζες και επιστροφή στην Ελλάδα σήμερα.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακήτου Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
                                                                          
  Ποιος θα μας έλεγε ότι φτάνουμε στο σημείο να χρειάζεται να επικαλούμαστε τον Ρήγα για ένα πρόβλημα που αναλογικά συμβαίνει και τώρα;
Δεν είμαστε ακόμη σε σκλαβιά και φυλακή, αλλά στα πρόθυρα. Η κατάσταση μοιάζει με αυτή του 1941, όταν επήλθε η κατάκτηση από τους Γερμανούς. Και όπως τότε που υπήρχε ο άξονας, έτσι και τώρα υπάρχει ο Γαλλογερμανικός άξονας και οι κολαούζοι τους με αιχμή του δόρατος τη Γερμανία.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Τελευταία Νέα.Παπαδήμος Ράπανος έρχονται- Παπανδρέου Βενιζέλος φεύγουν

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. ο Παπαδήμος συμφώνησε να είναι ο Πρωθυπουργός της Νέας Κυβέρνησης.
  Ο Λουκάς Παπαδήμος  αναμένεται να επιλέξει για την θέση του υπουργού Οικονομικών, τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας και επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ

27 Ιουνίου 2010, η Νέα Δημοκρατία καλούσε τον Λουκά Παπαδήμο στην εξεταστική για τα δομημένα ομόλογα ώστε να καταθέσει για το περιβόητο Swap της Goldman Sachs! Σήμερα, συζητούν για την συναίνεση στο πρόσωπο του!

Όπως λέει και ο κομαντάντε, στην Ελλάδα δεν θα βαρεθούμε ποτέ!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ:

Απίστευτες κατηγορίες του Ν. Κακλαμάνη κατά Παπαδήμου και Ρουμελιώτη!


Ο Νικήτας Κακλαμάνης κάνει αναφορά, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook, στα δύο πρόσωπα που συζητιόνται για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο και Παναγιώτη Ρουμελιώτη, σημειώνοντας ότι ο μεν πρώτος αποτελεί άνθρωπο των τραπεζών και “αρχιτέκτονα” της αλλοίωσης των στοιχείων για να μπούμε στο ευρώ και ο δεύτερος παρεπέμφθη στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, με τις ψήφους και της ΝΔ για «διαφθορά».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ν. Κακλαμάνης στο σχόλιό του:

Στιγμιότυπο από την αγωνιώδη και Ιστορική συνεδρίαση του Ελληνικού κοινοβουλίου στις 4 Νοεμβρίου 2011


Ο ένας κάθεται και λύνει σταυρόλεξο και ο άλλος διαβάζει εφημερίδα, τη στιγμή που η Ελλάδα ακροβατεί σε ένα σκοινί.
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 4/11, ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας!!

Ανάρτηση από siglitiki

Tο ευήκοον ους των υπηκόων
Ετσι απλά, ήσυχα, και προ πάντων δημοκρατικά, στο εξής θα κυβερνούν απευθείας οι Τραπεζίτες χωρίς ενδιάμεσους πολιτικούς, μέντιουμ και ιεροφάντες. Ενα προτεκτοράτο λοιπόν. Με πρωθυπουργό έναν δοτό Τραπεζίτη. Οντινα ουδείς εξέλεξε και εις ουδένα θα λογοδοτήσει. Ο δικομματισμός σε όλο του το «μεγαλείο», τώρα στα πατερημά του, με το συνολικό του ποσοστό μικρότερο παρά ποτέ, προσφέρει τη χώρα βορά στους λύκους με την ελπίδα να σώσει ο ίδιος το τομάρι του, να ανακάμψει και να επανέλθει διαχειριστής των ερειπίων... Ετσι, χωρίς λαϊκή εντολή, χωρίς εκλογές με τον τσαμπουκά του εκβιασμού και τον εκφοβισμό του βιασμού, σπιτώνουν την Ελλάδα στων Τραπεζιτών τα (Κατ)εργα.

«Θα ήθελα να είχα πεθάνει...»


Δήλωση-κραυγή από τον Εμμανουήλ Κριαρά

«Στην υπερεκατονταετή ζωή μου δεν θυμάμαι ποτέ αντίστοιχη περίοδο με ανάλογα πολιτικά και κυρίως οικονομικά αδιέξοδα.

Θα ήθελα να είχα πεθάνει, να μην είμαι αναγκασμένος να βιώνω αυτές τις καταστάσεις στον τόπο μου. Φταίμε κι εμείς.
Λειτουργήσαμε όλοι, κυβέρνηση και πολίτες, κατά τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Βολευόμασταν -στην καλύτερη περίπτωση- στο καθεστώς της υποκρισίας, της κλεψιάς, της απάτης.

Είναι τέτοια η απελπισία του Τζέφρυ, που πρότεινε σε… αγράμματο το …δικαιοσύνης.Αυτό είναι από τα ποιο κουφά που ακούσαμε. Ο τζέφρυ πρότεινε λένε το υπουργείο δικαιοσύνης στον Καρατζαφερη που μετά βίας βάζει την υπογραφή του, αφού έβγαλε με το ζόρι το… δημοτικό. Αυτός λέει ότι πήγε στην Βαρβάκειο, αλλά μάλλον την μπέρδεψε με την.. λαχαναγορά, η περνούσε από..έξω.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Εμείς προβάλλουμε και παρακολουθούμε Τουρκικά σήριαλ την ώρα που οι καλοί μας φίλοι, σύμμαχοι και γείτονες Τούρκοι καίνε ορθόδοξους ναούς και σπίτια Ελλήνων στην Καππαδοκία και μετατρέπουν ιστορικές εκκλησίες της Νίκαιας σε....
τζαμιά.

Τι να πει κανείς; Εχουμε κυριολεκτικά χάσει κάθε έννοια φιλότιμου και ανθρωπιάς. Εχουμε ξεπέσει στο τελευταίο σκαλοπάτι του κακού της σκάλας και δεν υπάρχει ούτε στο μακρυνό ορίζοντα ελπίδα ανάνηψης ή σημάδι παρηγοριάς.

Μόλις πριν λίγο ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρόεδρος του ΛΑΟΣ - ξέρετε για ποιο μιλώ δεν είναι έτσι; Τον πρώην ιδιοκτήτη του modeling agency! -, δήλωσε ότι τόσον η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ θα του προτείνουν λίαν τιμητική υψηλόβαθμη θέση στο νέο υπό εκκόλαψη κυβερνητικό σχήμα!!!

ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΡΛΑ! “Θλίψη και αγανάκτηση από το άκουσμα και μόνο του ονόματος του Π. Ρουμελιώτη”!


Σχετικά με την πρόταση να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού ο Π. Ρουμελιώτης ο κος Σούρλας δήλωσε:
«Η σκέψη και πόσο μάλλον η πρόταση να αναλάβει καθήκοντα ο Π. Ρουμελιώτης συνιστά μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα. Μόνο από επιλήσμονες του καθήκοντος θα μπορούσε να γίνει αυτό, αφού:
Είναι ο πολιτικός για τον οποίο η Βουλή των Ελλήνων στις 27/9/1989 αποφάσισε την παραπομπή του στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Ήταν ο μόνος εκ των κατηγορουμένων που δεν δικάστηκε γιατί ο Α. Παπανδρέου είχε προηγουμένως φροντίσει να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των ευρωβουλευτών και στη συνέχεια η ευρωβουλή δεν ήρε την ασυλία του.
Από τα πρακτικά της Βουλής και της τότε εξεταστικής επιτροπής καθώς και από τα πρωτοσέλιδα της εποχής προκύπτει ότι:

Οι 10 καταλληλότεροι πρωθυπουργοί για την Ελλάδα σύμφωνα με το Reuters και το Forbes


 

Δείτε τους πιο κάτω...

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: ΝΔ προτείνει Καρατζαφέρη


Τη θέση του Αντιπροέδρου της μεταβατικής κυβέρνησης, με πολύ αυξημένες αρμοδιότητες, προτείνει αυτή την ώρα η Ν.Δ. στο κλιμάκιο που συζητά το θέμα....

Ποιός είναι ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης?? ΜΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΝΤ


Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και έχει αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή.

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης και το Σκάνδαλο Κοσκωτά.....Η λύση Παλαιοκώστα γιατί απορρίφθηκε;; Έχει ελικόπτερο το παιδί.... θα σας χρειαστεί.Το Σκάνδαλο Κοσκωτά αφορούσε ένα μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο το οποίο κυριάρχησε στην ελληνική πολιτική σκηνή κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 1990.

Υπάλληλος του ΔΝΤ ο νέος πρωθυπουργός...χωρίς καμία ντροπή


Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, με πιθανότητες που αγγίζουν το 100%.

Ο κύριος αυτός είναι υπάλληλος του ΔΝΤ. Μήπως χρειάζεται περισσότερος σχολιασμός; Πιστεύουμε πως όχι…

Για την ιστορία, να πούμε πως κλασσική συνταγή του ΔΝΤ είναι να χρησιμοποιεί τους πρωθυπουργούς που το καλούν, μέχρι αυτοί να «καούν» και στη συνέχεια τοποθετεί πρωθυπουργούς της αρεσκείας του, το δυνατόν υπαλλήλους του.

Να θυμίσουμε, πάντως, πως υπάρχει ένα κακό παρελθόν. Παπανδρέου και Ρουμελιώτης ήταν μαζί στο.......
Ειδικό Δικαστήριο. Τότε, ο κύριος Ρουμελιώτης δεν δικάστηκε (για το σκάνδαλο Κοσκωτά) επειδή είχε προλάβει να γίνει Ευρωβουλευτής και η Ε.Ε. δεν ήρε την ασυλία του…!

Νέο φαβορί για πρωθυπουργός ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Το σκάνδαλο Κοσκωτά τώρα δικαιώνεται...


O Παπαδήμος μας τελείωσε, ο Διαμαντούρος τέλος και φαίνεται ότι η πλάστιγγα κλείνει στον πρώην υπουργό Οικονομικών στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρεόυ τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Ο τέως υπουργός είναι σήμερα ο εκπρόσωπος της Ελλάδος στο  ΔΝΤ. Τι άλλο προσόν θέλουμε για τον νέο πρωθυπουργό μας. έτσι άλλωστε μετά από πολλά χρόνια μπορούμε να αναφωνήσουμε ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά τώρα δικαιώνεται...
Γιατί; Διαβάστε παρακάτω...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...