Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Επιτέλους έλυσε την σιωπή του ο Δήμος Ηρακλείου..για το χαράτσι της ΔΕΗ στα ακίνητα..
Ο δήμος Ηρακλείου πήρε επιτέλους την πρωτοβουλία προκειμένου να διευκολύνει τους δημότες που δεν θέλουν να πληρώσουν το νέο τέλος που περιλαμβάνουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

«Όσοι Δημότες του Ηρακλείου, για αντικειμενικούς λόγους, επιλέγουν με δική τους ευθύνη να μην πληρώσουν το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), αλλά θα πληρώσουν το αντίτιμο της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την Ε.Ρ.Τ., μπορούν να ενημερώνουν τον Δήμο Ηρακλείου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του εν λόγω δήμου. Ο δήμος δεσμεύτηκε να εξετάσει κάθε πρόσφορο μέσο για να αποφευχθεί η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Καληνύχτα Ελλάδα. Καληνύχτα Δημοκρατία.Συνταγματική  εκτροπή ο διορισμός  Παπαδήμου ως Πρωθυπουργού. 
 

Η Προεδρία της  Δημοκρατίας με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν προτάσεως των πολιτικών αρχηγών που παρευρέθησαν στη σύσκεψη έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο. Η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή και ώρα 14.00». 

Τεράστια ερωτηματικά  ανακύπτουν από αυτή την επιλογή  καθώς φαίνεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΆΟΣ) δε διστάζουν να προχωρήσουν σε θεσμικό ατόπημα.  

Τα ερωτηματικά  είναι τεράστια:  ......

Δείτε ρε… χαχόλοι ποιος είναι ο νέος σας πρωθυπουργός ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΕΟΝΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν τελικά, μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, να διορίσουν από κοινού τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό. Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ στήριξαν ενθουσιωδώς τη διαδικασία αυτή, ενώ το ίδιο έκαναν πιο διακριτικά και η Δημοκρατική Αριστερά και οι Πράσινοι. Οι δυνάμεις αυτές συγκροτούν πλέον επισήμως το «κόμμα της τάξης» που βάζει πλάτη για να εφαρμοστεί η θέληση του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, πάνω στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό που ήδη ανέτρεψε με τις κινητοποιήσεις του έναν πρωθυπουργό που δεν τον εκπροσωπούσε πια με καμία έννοια.
Το μέτωπο των πολιτικών αυτών δυνάμεων βάζει στο τιμόνι της χώρας έναν άνθρωπο που με καμία διαδικασία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός.
Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι τυχαίος. Είναι μέλος του λόμπι που ονομάζεται Trilateral Commission (Τριμερής Επιτροπή). Πρόκειται για οργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του ’70 εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τα τρία ιμπεριαλιστικά κέντρα της τότε εποχής (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.
Ιδού τι λέγεται για το λόμπι αυτό από την Αυστραλή ακαδημαϊκό Sharon Beder:
H Trialteral Commission είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο δίκτυα εταιρειών μπορούν να εντάξουν υψηλά ιστάμενους σε κυβερνήσεις και δημόσιες διοικήσεις μέσα σε συμμαχίες εναντίον της δημοκρατίας. Η Τριμερής Επιτροπή δημιουργήθηκε για να “διαμορφώσει τη δημόσια πολιτική” σε μια εποχή που η δημοκρατία έθετε εξοργιστικά εμπόδια στις πολυεθνικές. Το 1975, η Τριμερής Επιτροπή δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο “Η Κρίση της Δημοκρατίας”. Ανάμεσα στους συγγραφείς της ήταν ο γνωστός αντιδραστικός Samuel Huntington. Η έκθεση διαπίστωνε ότι “κάποια από τα προβλήματα διακυβέρνησης σήμερα οφείλονται στην υπερβολική δημοκρατία”. Η έκθεση είπε επίσης ότι “χρειάζεται πράγματι ένας βαθμός περιορισμού της δημοκρατίας” και ακόμα ότι “η αποτελεσματική λειτουργία ενός δημοκρατικού πολιτικού συστήματος απαιτεί ένα βαθμό απάθειας και μη ανάμειξης ενός μέρους ατόμων και ομάδων”. Ιδού λοιπόν η ομάδα πίεσης της οποίας είναι μέχρι σήμερα μέλος ο κύριος Παπαδήμος και της οποίας ακριβώς την ιδρυτική αποστολή έρχεται να εκπληρώσει στην Ελλάδα: να επιβάλει την απάθεια στον ελληνικό λαό που αγωνίζεται ενάντια στα άδικα μέτρα και να «μετριάσει» το δικαίωμά του να διαλέγει ποιος θα τον κυβερνάει.
Ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής David Rockfeller εξήγησε το σκοπό ύπαρξής της, λέγοντας ότι «πρέπει να μειωθεί ο ρόλος της κυβέρνησης. Κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτά που έκανε η κυβέρνηση και οι εταιρείες φαίνονται να είναι οι οντότητες που είναι πιο λογικό να το κάνουν αυτό». Αυτό ακριβώς προβλέπει και το πρόγραμμα της Τρόικας που έρχεται να εφαρμόσει ο κύριος Παπαδήμος. Την παράδοση όλων των λειτουργιών της ελληνικής κοινωνίας σε πολυεθνικά αρπακτικά που είναι στην πράξη τα ίδια με αυτά που τον επέβαλαν μέσω του ελέγχου που ασκούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην κυρία Μέρκελ και στον κύριο Σαρκοζί.
Στις 7 Νοεμβρίου, οι Financial Times έγραψαν: «...πρωτοκλασάτοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και λομπίστες διενεργούν εντατικές συζητήσεις για να εντοπίσουν υποψηφίους για υπουργικές θέσεις στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Να πώς σχηματίστηκε η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου ερήμην του λαού και με τις μεγάλες εταιρείες να έχουν καθοριστικό ρόλο.
Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου. Τέτοια σώματα είναι η Ομάδα των Τριάντα [1] και το Σκιώδες Συμβούλιο της ΕΚΤ (δείτε τα μέλη του στο τέλος αυτού του άρθρου).
Την πολιτική θέληση των τραπεζών που συμμετέχουν σε αυτά τα λόμπι εκπλήρωνε και ο κ. Παπαδήμος όταν ήταν υποδιευθυντής της ΕΚΤ. Αποτελεί λοιπόν δοκιμασμένο μέλος της παγκόσμιας τραπεζικής ελίτ και αυτήν κυρίως αντιλαμβάνεται ως τη «μητέρα-πατρίδα» του.
Δεν πρέπει να αναμένεται λοιπόν ότι ο κύριος αυτός θα «χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του και τις επαφές του για να ωφελήσει τον ελληνικό λαό», όπως λένε τα παπαγαλάκια. Πρόκειται για εκπρόσωπο του διεθνούς τραπεζικού και πολυεθνικού κεφαλαίου που έρχεται με τρόπο ανάλογο που τα δύο μεγάλα αστικά κόμματα έφεραν στην εξουσία τον Μεταξά τη δεκαετία του ’30, καθώς και με τη θετική έγκριση των ευρωπαϊκών ελίτ.
Είναι άκρως αυτο-εξευτελιστικό για τις ίδιες τις ευρωπαϊκές ελίτ που αποδέχονται –αν δεν επιβάλλουν– το πρόσωπο αυτό που ήταν επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος το διάστημα που η Ελλάδα διαστρέβλωσε τα δημοσιονομικά της μεγέθη ώστε να μπει στο Ευρώ. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πόσο ψεύτική ήταν η –έτσι κι αλλιώς δέκα χρόνια καθυστερημένη– οργή των «ευρωπαίων εταίρων» για τη χάλκευση των στατιστικών, που φυσικά δεν έγινε μόνο στην Ελλάδα. Από κοινού οι ευρωπαϊκές ελίτ με την ελληνική αστική ηγεσία σχεδίασαν την είσοδο της χώρας στο ευρώ, μαζί και τώρα σχεδιάζουν μια νέα αντιδημοκρατική εκτροπή ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Βασική αποστολή του Λουκά Παπαδήμου είναι να επιβάλει στον ελληνικό λαό με αντιδημοκρατικό τρόπο την απόφαση της τελευταίας συνόδου της ΕΕ που προβλέπει την εγκατάσταση ελεγκτών της Κομισιόν (βλέπε task force) και της ΕΚΤ σε όλα τα υπουργεία, τη διαχείριση του τραπεζικού συστήματος απευθείας από την Τρόικα καθώς και το αποικιακό σχέδιο «Ήλιος» με το οποίο ξένες πολυεθνικές θα κλέβουν ηλιακή ενέργεια από την Ελλάδα για να καλύψουν ενεργειακές ανάγκες αλλού.
Δεν υπάρχει λοιπόν άλλη αξιοπρεπής πολιτική επιλογή πέρα από την ένταση των κινητοποιήσεων απαιτώντας την άμεση διάλυση της κυβέρνησης αυτής, εκλογές τώρα και απόρριψη της απόφασης της συνόδου.
Περισσότερα γι’ αυτή την ομάδα σε πρόσφατη δημοσίευση του Παρατηρητηρίου της Ευρώπης των Πολυεθνικών
Του Γιώργου Βασσάλου

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ FED, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣΤα μεγαλοσυμφεροντα και το ΔΝΤ μας έφεραν τον τραπεζίτη στο πιάτο.Τα ΜΜΕ που ελέγχουν ειδικά, έσπρωχναν τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ για Εθνοσωτηρα.Αντί να έρθει η τρόικα στην Αθήνα να μας εκλέξει το νέο πρωθυπουργό,απλά τον...
υπέδειξαν σε ΑΥΤΟΎΣ που ξέρουν,και η πλύση εγκεφάλου πήρε μπρος. Είμαστε τα τελεία πρόβατα.Σε λίγο καιρό θα καταλαβει ο κοσμος γιατί έγινε η συγκυβέρνηση. Άλλωστε ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ έβαλε όρο να αργήσει όσο θέλει τις ΕΚΛΟΓΈΣ....

Γιατί ο μασόνος έχει και αυτός την ημερομηνία του 11-11-2011 ορκίζετε ο 11ος πρωθυπουργός της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος


Πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της..”κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας”.

Γιατί νομίζετε ότι αργούσαν να που νε το όνομα για να μην χάσει τη θητεία του ο Γιωργάκης στο κόμμα που όλος τυχαίος ορκ
ίστηκε και αυτός 11 του μηνός . Ρε μας δουλεύουν  ψιλό γαζί αυτά τα αρρώστα μυαλά που έχουν εμμονή με τους αριθμούς (σίγουρα το  είχαν κανονισμένο χρόνια τώρα η επιβολή της νέα τάξης πραγμάτων και επίσημα )
Στην Αριθμολογία, ο αριθμός 11 υπολογίζεται ως 2 και επίσης μετριέται ως 11, χαίρει ιδιαίτερης προσοχής, έτσι και στη ζωή τα άτομα 11 προσελκύουν και κατορθώνουν να αποσπάσουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο αριθμός 11 λέγεται μυστικός, γιατί όσοι τον έχουν, κατέχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο να νιώθουν κραδασμούς και να βλέπουν πνεύματα.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ... ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟ...?? ΜΠΛΕΓΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ... ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...?? Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΛΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ...


Αυτός είναι ο Λ. Παπαδήμος - Αφιερωμένο σε όσους "τον εκτιμούν σαν άνθρωπο"...

Του Γιώργου Βασσάλου
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν τελικά, μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, να διορίσουν από κοινού τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό. Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ στήριξαν ενθουσιωδώς τη διαδικασία αυτή, ενώ το ίδιο έκαναν πιο διακριτικά και η Δημοκρατική Αριστερά και οι Πράσινοι. Οι δυνάμεις αυτές συγκροτούν πλέον επισήμως το «κόμμα της τάξης» που βάζει πλάτη για να εφαρμοστεί η θέληση του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, πάνω στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό που ήδη ανέτρεψε με τις κινητοποιήσεις του έναν πρωθυπουργό που δεν τον εκπροσωπούσε πια με καμία έννοια.
Το μέτωπο των πολιτικών αυτών δυνάμεων βάζει στο τιμόνι της χώρας έναν άνθρωπο που με καμία διαδικασία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός.
Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι τυχαίος. Είναι μέλος του λόμπι που ονομάζεται Trilateral Commission (Τριμερής Επιτροπή). Πρόκειται για οργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του ’70 εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τα τρία ιμπεριαλιστικά κέντρα της τότε εποχής (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.
Ιδού τι λέγεται για το λόμπι αυτό από την Αυστραλή ακαδημαϊκό Sharon Beder:
H Trialteral Commission είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο δίκτυα εταιρειών μπορούν να εντάξουν υψηλά ιστάμενους σε κυβερνήσεις και δημόσιες διοικήσεις μέσα σε συμμαχίες εναντίον της δημοκρατίας. Η Τριμερής Επιτροπή δημιουργήθηκε για να “διαμορφώσει τη δημόσια πολιτική” σε μια εποχή που η δημοκρατία έθετε εξοργιστικά εμπόδια στις πολυεθνικές. Το 1975, η Τριμερής Επιτροπή δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο “Η Κρίση της Δημοκρατίας”. Ανάμεσα στους συγγραφείς της ήταν ο γνωστός αντιδραστικός Samuel Huntington. Η έκθεση διαπίστωνε ότι “κάποια από τα προβλήματα διακυβέρνησης σήμερα οφείλονται στην υπερβολική δημοκρατία”. Η έκθεση είπε επίσης ότι “χρειάζεται πράγματι ένας βαθμός περιορισμού της δημοκρατίας” και ακόμα ότι “η αποτελεσματική λειτουργία ενός δημοκρατικού πολιτικού συστήματος απαιτεί ένα βαθμό απάθειας και μη ανάμειξης ενός μέρους ατόμων και ομάδων”. Ιδού λοιπόν η ομάδα πίεσης της οποίας είναι μέχρι σήμερα μέλος ο κύριος Παπαδήμος και της οποίας ακριβώς την ιδρυτική αποστολή έρχεται να εκπληρώσει στην Ελλάδα: να επιβάλει την απάθεια στον ελληνικό λαό που αγωνίζεται ενάντια στα άδικα μέτρα και να «μετριάσει» το δικαίωμά του να διαλέγει ποιος θα τον κυβερνάει.
Ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής David Rockfeller εξήγησε το σκοπό ύπαρξής της, λέγοντας ότι «πρέπει να μειωθεί ο ρόλος της κυβέρνησης. Κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτά που έκανε η κυβέρνηση και οι εταιρείες φαίνονται να είναι οι οντότητες που είναι πιο λογικό να το κάνουν αυτό». Αυτό ακριβώς προβλέπει και το πρόγραμμα της Τρόικας που έρχεται να εφαρμόσει ο κύριος Παπαδήμος. Την παράδοση όλων των λειτουργιών της ελληνικής κοινωνίας σε πολυεθνικά αρπακτικά που είναι στην πράξη τα ίδια με αυτά που τον επέβαλαν μέσω του ελέγχου που ασκούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην κυρία Μέρκελ και στον κύριο Σαρκοζί.
Στις 7 Νοεμβρίου, οι Financial Times έγραψαν: «...πρωτοκλασάτοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και λομπίστες διενεργούν εντατικές συζητήσεις για να εντοπίσουν υποψηφίους για υπουργικές θέσεις στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Να πώς σχηματίστηκε η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου ερήμην του λαού και με τις μεγάλες εταιρείες να έχουν καθοριστικό ρόλο.
Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου. Τέτοια σώματα είναι η Ομάδα των Τριάντα  και το Σκιώδες Συμβούλιο της ΕΚΤ (δείτε τα μέλη του στο τέλος αυτού του άρθρου).

Συμβαίνει τώρα στο Προεδρικό Μέγα

Η νέα κυβέρνηση ποιοι οι νέοι υπουργοί, ποιοι φεύγουν ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΤο χειρότερο δεν είναι ο «μεταβατικός» Πρωθυπουργός… Που να δείτε τους Υπουργούς…


Το χειρότερο δεν είναι ο «μεταβατικός» Πρωθυπουργός… Που να δείτε τους Υπουργούς…Στη μεταβατική κυβέρνηση θα συμμετέχει ο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη.
Η Ντόρα Μπακογιάννη επίσης δήλωσε «πρόθυμη» όπως ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συμμετοχής και ο Φώτης Κουβέλης με δηλώσεις του στον Γιώργο Παπαδάκη του ANT1 -αφού πρώτα συνεδριάσουν τα «όργανα» της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Όσοι λοιπόν νομίζουν ότι το «χειρότερο» θα είναι ο μεταβατικός κατοχικός πρωθυπουργός που να δουν τους κατοχικούς μεταβατικούς υπουργούς, οι οποίοι και θα υπογράψουν την υποδούλωση της χώρας!


Όλο το νεοφιλελεύθερο λόμπι «παρέα» σε μια αποστολή: την παράδοση της χώρας στους ξένους ιμπεριαλιστές στο όνομα της «σωτηρίας» της.


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και η κυβέρνηση Παπανδρέου  θα μοιάζει με… ευτυχία μπροστά σε αυτά που θα δούμε!


ΦΩΤΟ: Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου με τους Γερμανούς κατακτητές

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΣ" ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ!

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

Αντιγράφουμε από το "ΚλασικόΠερίπτωση":

Ο αγαπημένος λοιπόν της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής ολιγαρχίας , θα είναι σύμφωνα με τις "διαρροές", ο "πρωθυπουργός" αυτού του μορφώματος που κατασκεύασαν και επέβαλλαν με πραξικοπηματικό τρόπο οι ντόπιοι και οι ξένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο κ. Παπαδήμος εκτός απο μεγαλο-στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος, είναι οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών" , και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ", της περίφημης "Trilateral Commission".

Δηλαδή, εκτός όλων των άλλων "προσόντων" του (τσιράκι νεοταξικών λέσχεων, κολαούζος του καταστροφέα Σημίτη κλπ) ο άνθρωπος που λιβανίζουν τα ελεεινά Μμε της διαπλοκής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!

Όλα τα είχαμε, ο Προτεστάντης Πρωθυπουργός μας έλειπε!!!

Δριμύτατη επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε από την συχνότητα του Zougla Radio ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως, Παναγιώτης Γεννηματάς. Θεωρεί πως ο υποψήφιος πρωθυπουργός πρέπει να περάσει από ανακριτική επιτροπή για να εξηγήσει τον ρόλο της Τραπέζης Ελλάδος, όταν σε απόλυτη συμφωνία με τις κυβερνήσεις και επί μία δεκαετία προμήθευε με ψεύτικα στοιχεία τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, με το καθαγιασμένο άλλοθι της εισόδου της χώρας στη Νομισματική Ένωση (Ευρωζώνη).

Ο Π.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Δριμύτατη επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε από την συχνότητα του Zougla Radio ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως, Παναγιώτης Γεννηματάς. Θεωρεί πως ο υποψήφιος πρωθυπουργός πρέπει να περάσει από ανακριτική επιτροπή για να εξηγήσει τον ρόλο της Τραπέζης Ελλάδος, όταν σε απόλυτη συμφωνία με τις κυβερνήσεις και επί μία δεκαετία προμήθευε με ψεύτικα στοιχεία τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, με το καθαγιασμένο άλλοθι της εισόδου της χώρας στη Νομισματική Ένωση (Ευρωζώνη).

Στην Παγκόσμια μυστική ελιτίστικη κυβερνηση ο Λουκάς Παπαδήμος!


Γράφει η Πόπη Σουφλή
Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της.."κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" χέρι - χέρι με τον Αντώνη Σαμαρά.

Μιλάμε για την απόλυτη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Τα στοιχεία που πριν λάβαμε πριν λίγο από ανώνυμο αναγνώστη μας, τον οποίον και ευχαριστούμε δημόσια κι ας μην τον γνωρίζουμε, είναι συγκλόνιστικά. Δείτε τα ονόματα και.....
βγάλτε τα δικά σας νοήματα.

Υ.Γ. Τώρα γίνεται αντιληπτό, γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός SKY, προέβαλε με τόσο σθένος τον Λουκά Παπαδήμο...

Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (TRILATERAL COMMISION) ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ


Η ύπαρξη της ελιτίστικης αυτής οργάνωσης, της οποίας ηγούνται οι David και Laurance Rockefeller, είναι αναμφισβήτητη και δεν είναι αποκύημα κάποιας συνωμοσιολογικής θεωρίας. Πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, τα μέλη της, μια δράκα από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους χρηματιστές, βιομηχάνους, βαρόνους των media και πολιτικούς από τη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία, συνέρχονται σ' ένα μυστικό κονκλάβιο και αποφασίζουν για τις τύχες του κόσμου. Ορισμένοι τους αποκαλούν "η μυστική κυβέρνηση", "το κατεστημένο", "η παγκόσμια ελίτ" .

Η ιδέα του Ροκφέλερ για τη δημιουργία της ...
επιτροπής, του προέκυψε αφότου διάβασε ένα βιβλίο του Μπρεζίνσκι (Zbignew Brzezinski) με τον τίτλο Βetween Two Ages (Ανάμεσα σε δύο εποχές), όπου πρότεινε μια πολύ μεγάλου εύρους συμμαχία μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας - εξ ου και ο όρος "Τριμερής"..

Δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση μεταβατική για 6 μήνες. Δεν μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός ένας Τραπεζίτης.


Ειστε απαράδεκτοι

Γράφει ο Αδαμάντινος

Τον άνθρωπο της FED, της ΕΚΤ, της Trilateral Commision, τον Τραπεζίτη της εποχής της Φούσκας του Χρηματιστηρίου και της εποχής που έφυγε απο την Ελλάδα ο χρυσός της, προτείνουν τα ΜΜΕ και όσοι απο τους πολιτικούς θέλουν υπουργείο στη μεταβατική κυβέρνηση των έξι μηνων. Αυτό δεν....
ειναι μεταβατική κυβέρνηση είναι κανονική κυβέρνηση.

Σε κατάληψη των γραφείων της ΔΕΗ στην Χρυσοστόμου προχωρούν οι κάτοικοι του Ατσαλένιου.. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το χαράτσι των ακινήτων..


Σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ  για να εκφραστεί η αντίθεση τους στην πληρωμή του "τέλους ακίνητης περιουσίας" που το θεωρούν άδικο και βάρβαρο  προχωρούν οι κάτοικοι του Ατσαλένιου μετά την λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή από την οποία συστήθηκε και Επιτροπή Αγώνα κατά των χαρατσιών.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΑΠ


Τι ζητά ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ για να τεθεί επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης

Οι σφοδρές αντιδράσεις από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και οι απειλές για ανταρσία από τους βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης, κατά τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης, σε....
ενδεχόμενη κυβέρνηση Πετσάλνικου, οδήγησαν τον Γιώργο Παπανδρέου να αλλάξει εκ νέου τη στάση του και να προτείνει τον Λουκά Παπαδήμο για μεταβατικό πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά είχαν αργά χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία, στην οποία συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις και τους όρους που θέτει ο κ. Λούκος Παπαδήμος για να δεχθεί να κάτσει στον πρωθυπουργικό θώκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ ζητά τρία πράγματα προκειμένου να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας:

Από το Χαζό Γαπ στον έξυπνο Παπα.....δήμιο

Διαδώστε το. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!! 2103385231-2. Αν δεχτείτε κλήση από αυτό τον αριθμό, μην -επαναλαμβάνω ΜΗΝ- απαντήσετε !!! Εχουν βάλει κόσμο στο Μαξίμου να παίρνει στην τύχη νούμερα. Ο πρώτος ανυποψίαστος που θα απαντήσει, γίνεται αυτομάτως πρωθυπουργός!!!


Μόνο από τις ορίτζιναλ πουτάνες δεν ζητούν υπογραφέςΕπιστολή με πέντε υπογραφές και όχι μόνο από τους δύο πρωταγωνιστές της κυβέρνησης συνεργασίας, απαιτεί το Eurogroup προκειμένου να εγκρίνει την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που αποδίδονται από το μεν πρακτορείο Reuters σε υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος της Ελλάδας, από το δε ΑΠΕ στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Το Eurogroup θέτει ως προϋπόθεση κατά τις επόμενες ώρες να αποσταλεί κοινή επιστολή με τις υπογραφές του αποχωρούντος πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, του νέου πρωθυπουργού, του νέου υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου.
Με την κοινή γραπτή επιστολή θα πρέπει να δεσμεύονται ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, ώστε εν συνεχεία να προχωρήσουν στην εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου στήριξης, συνολικού ύψους 8 δισ. ευρώ.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλουν και υπογραφή από τον… Μπουμπούκο και τον Βορίδη. πηγη

Ο Παπαδήμος έθεσε τους όρους του ΔΝΤ ως καλός υπαλληλίσκος του


Τελικά από ότι δείχνουν τα πράγματα ήταν ο εν λόγω κύριος με τον Καρατζαφέρη σε.. ευθεία γραμμή, και για αυτό έπαιξε το αποψινό θέατρο ο χοντρός πράκτωρ ,πιστεύοντας ότι θα κερδηθεί χρόνος προς όφελος της πρότασης- επιθυμίας του, όπερ και εγέννητω .Κοίτα ρε που στο τέλος θα είμαστε και ικανοποιημένοι που θα έχουμε πρωθυπουργό το τσιράκι της τριμερούς, και τον …βοηθό του Σημίτη, σε όσα δεινά μας έφερε με το χρηματιστήριο, και την μαϊμού είσοδο στην ευρωζώνη. .

Σύμφωνα λοιπόν με συνομιλητές και στενούς κύκλους από το περιβάλλον του κ. Λουκά Παπαδήμου, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ είναι διατεθειμένος ακόμη και τώρα αν του ζητήσουν να αναλάβει την θέση του πρωθυπουργού στην μεταβατική κυβέρνηση αλλά θέλει περισσότερα στελέχη της Ν.Δ στην κυβέρνηση για να την βάλει για τα καλά στο λούκι, υπογραφή του προγράμματος του και από τα δυο κόμματα, επιμήκυνση του χρόνου των εκλογών, και τέλος δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα μπει υπουργός οικονομικών. Οι ίδιες πηγές λένε ότι στο τηλεφώνημα που του έγινε από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στη διάρκεια της σύσκεψης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του προτάθηκε να αναλάβει την θέση του υπουργού των Εξωτερικών. Ο κ. Παπαδήμος απάντησε ότι κλήθηκε στην Ελλάδα για να αναλάβει πρωθυπουργός και όχι υπουργός των Εξωτερικών.πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...