Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Mερικά από αυτά που θα ψηφίσουν οι προδότες της …τριμερούςΙδου η προδοσία του Τζέφρυ που θέλουν οι νεοτοποθετημένοι κουκουλοφόροι να την αναθεωρήσουν προς το χειρότερο. Πόσο ποιο πολύ μπορούν να την κάνουν; Όπως στην περίοδο του 40-44.
Έχουμε και λέμε λοιπόν…
—σελ.119-
ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το… χρέος της… (Γι’ αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)
—σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του. Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
—Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο
—σελ´121.παραγρ.5 Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2 για τα επόμενα χρόνια και +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

Ελλάς …τετέλεσται.Ο αρχισκουπιδιάρης πλαισιώθηκε από τα… πολιτικά… απορρίμματα, και επειδή ήταν λίγα τα προηγούμενα έβαλε έξη περισσότερα. Άμα δείτε εκλογές να μας χέσεται. Τώρα που θα ξεσκίζουν όλοι, θα βρουν την δικαιολογία για την αναβολή τους. Το πρώτο δείγμα φάνηκε με την παραίτηση του Αβραμόπουλου από βουλευτής, για να μην γίνει αξιωματική αντιπολίτευση το ..Κ.Κ.Ε. Η μεγάλη κατάντια; Η είσοδος σε κυβέρνηση των λαμογιοναζιστοφασιστόμουτρων. Θα έρθει η ώρα που θα το πληρώσουμε ακριβά αυτό, σαν χώρα .
Έτσι έχουμε......

ΣΑΜΑΡΑΣ : Ζήτω τα νέα γερμανικά "τάγματα ασφαλείας ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ
Μιλάμε για σκέτη παράνοια. Πάγκαλος, Αβραμόπουλος, Παπουτσής, Μπουμπούκος, Βενιζέλος, Ροντούλης, Ρέππας, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Δήμας, Ραγκουσης, Φώφη, το γερόντιο ο Γεωργίου , Αννούλα, Όλο το νεοταξικό…. Θερμοκήπιο. Πολύ ΠΑΣΟΚ, λίγη ΝΔ και λιγότερο ΛΑΟΣ...σοσιαλισμός και ακροδεξιά, ένας υπέροχος αχταρμάς, και ένα γελοίο Σαμαρά να λέει ότι «πέτυχε να ρίξει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ», αλλά έφερε τους νεοφασίστες στην κυβέρνηση του …ΠΑΣΟΚ.

Από τα παραπολιτικά.

Δεν πέρασε άλλωστε και πολύς καιρός από τότε που ο Ροντούλης μέσα στη αίθουσα της Βουλής αποκάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , γομάρια. Όταν... ο Λοβέρδος του την έριξε σήμερα,. Τώρα πως θα συνεργαστείς με τα γομάρια?... Κεραυνοβολήθηκε, Έψαχνε να βρει δικαιολογία, ως πρώην πασοκατζης αλλά δεν έβρισκε...

Οφείλει απαντήσεις για το παρελθόν του ο νέος κύριος Πρωθυπουργός

Από την ΕλευθεροτυπίαMε ένα άρθρο – κεραυνό η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτει καίρια ερωτήματα για τον διορισμό από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τις σκοπιμότητες που αυτός υπηρετεί, ενός τραπεζίτη στην ηγεσία της χώρας. Στο άρθρο-παρέμβαση τίθενται ζητήματα όπως η συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η συμμετοχή του στην πλατσογράφηση των στοιχείων για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με την βοήθεια της Goldman Sachs κλπ.

Iδού ολόκληρο το άρθρο:

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ .... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Γινεται συνεδριαση στην Βουλη ..

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2001...!!!


Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος
Το πλήρες κείμενο της Έκθεσης του Διοικητή, όπως παρουσιάζεται στην έντυπη έκδοσή του, είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Internet σε μορφή Adobe Acrobat pdf.

Διαβάστε απο την....
σελίδα 24:

Παπαδήμος, συνεργός του Σημίτη & δήμιος της Ελλάδας


O δανειστής που έγινε Πρωθυπουργός αντισυνταγματικά θα διακοπεύσει με 50 υπουργούς


Γράφει ο Αδαμάντινος

Σας ακούω και φωνάζετε. Δεν γελάω. Χαίρομαι. Χαίρομαι γιατι αποκτάτε συλλογική αντίληψη. Αρχίσατε να μην επηρεάζεστε απο τους Παπαχελάδες που έφτασαν να υποστηρίζουν ότι ο Παπαδήμος δεν είναι τραπεζίτης. Χιχιχι.

Αμα ειναι να λες κάτι και όλοι να γελάνε μαζι σου... καλύτερα να μη τολές γιατι θα σε πουν καραγκιόζη. Ετσι ξέρω εγω.

Η ΕΚΤ δημιουργείται απο τους Διοικητές των Εθνικών Τραπεζών κάθε χώρας. Σε μια συνεδρία επιλέγουν απο αυτους τον Αντιπρόεδρο και.....
άλλα μελη. Μεταξύ τους γίνεται η ψηφοφορία. Ο Παπαδήμος ήταν Διοικητής της ΤτΕ. Λογικό ήταν να γίνει αντιπρόεδρος της ΕΚΤ αφου θα παιζόταν τέτοιο παιγνίδι στην Ελλάδα. Τα κέντρα αποφάσεων τον προετόιμαζαν.

Τί γίνεται ρε παιδια?Ποιοί είναι όλοι αυτοί και τι κάνουν εδώ?samaras2
Κάτω  αριστερά Γιώργος, πάνω δεξιά Αντώνης
samaras5

samaras1
Φοιτητικά χρόνια, έπαιζαν μουσικά όργανα σε ερασιτεχνικό γκρουπ, μετά έγιναν όργανα της πολιτικής...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...