Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Τολμούν να αυτο-αποκαλούνται κυβέρνηση!Πήρε φόρα ο "υπάλληλος" της... Μέρκελ!
Προτού ακόμη λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος άρχισε τις παρεκκλίσεις από τη συμφωνία του Προεδρικού Μεγάρου για τον σκοπό και το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησής του. Και παρά το σαφές και δεσμευτικό πλαίσιο των πολιτικών αρχηγών ότι το νέο σχήμα έχει ως αντικείμενο μόνο την εκταμίευση της 6ης δόσης, την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και τη διενέργεια εκλογών μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, δείχνει άλλες τάσεις που κάθε άλλο παρά αρμόζουν στον μεταβατικό χαρακτήρα της πρωθυπουργίας του.

Ο κ. Παπαδήμος πήρε φόρα ενθαρρυμένος προφανώς από τη στήριξη της εγχώριας διαπλοκής, η οποία έπαιξε κυριολεκτικά τα ρέστα της για να τοποθετηθεί αυτός ως επικεφαλής του προσωρινού κυβερνητικού σχήματος. Υστερα, μάλιστα, από τη στήριξη που του παρείχαν τις προηγούμενες ημέρες μέσα από την οργιώδη προπαγάνδα των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης, ακολούθησαν οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τις θετικές γνώμες για την επιλογή του ως πρωθυπουργού να φτάνουν έως και το 79%.

Η τρικομματική χούντα αποφασίζει και διατάζει. Οχι… εκλογέςΠροετοιμάζουν το έδαφος .Εάν δείτε εκλογές, να μας χαιρετήσετε. Απλά δεν ξέρουν πώς να το σερβίρουν. Χούντα του κερατά εγκαθιδρύουν στην χώρα, αφού έτσι και αλλιώς κυβερνούν και τρώνε ομαδικά. Γιατί να μπουν στο κόπο για εκλογές;
Ο κ. Παπανδρέου, αναφέρθηκε και στο θέμα της ημερομηνίας των εκλογών, μιλώντας για μία κατ΄ αρχήν και όχι οριστική, συμφωνία για διεξαγωγή τους στις 19 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα ανέφερε: "Έχει προσδιοριστεί μια καταρχήν ημερομηνία, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μια κατανόηση όλων ότι δεν πρέπει να μπούμε στη δίνη του προεκλογικού αγώνα έως ότου έχουμε ολοκληρώσει με ασφάλεια αυτά τα οποία έχουμε κερδίσει. Κι έχουμε κερδίσει σημαντικά".

Παράτυπος και αντισυνταγματικός ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣΗ κυβέρνηση Παπαδήμου, συναντά σφοδρές αντιδράσεις από το νομικό κόσμο της χώρας, για μη τήρηση των διατάξεων του Συντάγματος, κυρίως σε ότι αφορά το πρόσωπο του ίδιου του πρωθυπουργού.
Αν τελικά υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την τήρηση του Συντάγματος, είναι πρόδηλο ότι τις όποιες ευθύνες τις φέρει κυρίως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος κατά το Σύνταγμα (άρθρο 30) είναι ο ρυθμιστής του Πολιτεύματος και ως εκ τούτου ο...θεματοφύλακας του. Συντάγματος.
Σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 1, ο ΠτΔ διορίζει τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 2, πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος που έχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή. Αν δεν υπάρξει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, τότε σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 3, θα πρέπει να δοθούν διερευνητικές εντολές με τη σειρά στο δεύτερο και τρίτο κόμματα. Αν και τότε δεν υπάρξει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, σύμφωνα με το τελευταίο εδάφιο της ίδια παραγράφου του άρθρου 37, ο ΠτΔ υποχρεούται να αναθέσει την πρωθυπουργία στον Πρόεδρο του ΣτΕ ή του Αρείου Πάγου, προκειμένου να σχηματίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Σύμφωνα με το άρθρο 38 παρ. 2, αν ο πρωθυπουργός παραιτηθεί και υπάρχει κόμμα που να διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή (ΠΑΣΟΚ), τότε ο ΠτΔ διορίζει υποχρεωτικά πρωθυπουργό, το πρόσωπο που θα υποδείξει η ΚΟ του πλειοψηφούντος κόμματος. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 4, αν στο κόμμα που ανατίθεται διερευνητική εντολή δεν έχει αρχηγό (εδώ και τα τρία πρώτα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ έχουν αρχηγούς) ή εάν ο αρχηγός δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, τότε ο ΠτΔ δίνει την διερευνητική εντολή, στο πρόσωπο που προτείνει η αντίστοιχη ΚΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτό το τελευταίο που λέει το Σύνταγμα, ότι δηλαδή αν «ο αρχηγός του κόμματος δεν έχει εκλεγεί βουλευτής» σημαίνει με ερμηνεία a contrario, ότι δεν μπορεί να διορισθεί πρωθυπουργός, πρόσωπο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κ. Παπαδήμος δεν έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό.
Αντιλαμβάνεστε άραγε τι λέει το Σύνταγμα εδώ;;;

Γεια σου ρε Πάνο μάγκα!Πολύ σωστός ... Συνέχισε έτσι Πάνο και εμείς μαζί σου!
Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο;Μπράβο του.Ακόμα και τώρα που όλοι έδειξαν την πραγματική τους ταυτότητα , αυτός έμεινε σταθερός στις απόψεις του και συνεχίζει να τους τα ''χώνει'' με κάθε ευκαιρία.Αυτή τη φορά ''ξεβράκωσε'' και τον Παπαδήμο.Αυτή είναι η νέα του ομιλία...Βγάζουν την μάσκα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΜια νέα αποκάλυψη εμπιστευτικού εγγράφου των WikiLeaks αναμένεται να φέρει αναστάτωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ήρθε στη δημοσιότητα εμπιστευτικό έγγραφο με ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/2019, δηλαδή για 10 χρόνια!
Στο αποκαλυπτικό εμπιστευτικό έγγραφο των Wikileaks αναφέρεται μία μυστική πολιτική στρατηγική του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη η οποία μάλλον θα εκπλήξει πολλούς. Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Πρόεδρος (του ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης για χάρη της αυξημένης πολιτικής δύναμης αποφάσισε να απομακρυνθεί από τις προηγούμενες “υπερεθνικές και αντισημιτικές ρητορικές του” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το απόρρητο έγγραφο.
Ο Καρατζαφέρης θέλει να κάνει θετικές κινήσεις προς την εβραϊκή ελληνική κοινότητα, να αυξήσει την επαφή του με Αμερικανούς αξιωματούχους, έχει μειώσει τη σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες και δεσμεύεται σε αντιρατσιστικές δηλώσεις”.

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…!!!


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΚΟΛΑΦΟΣ» ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ….ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ…!!!

Πώς είναι δυνατόν να λειτουργήσει μία κυβέρνηση με:
Διορισμένο πρωθυπουργό.
Με εικονική κομματική υποστήριξη.
Χωρίς χρονικό ορίζοντα αλλά ταυτόχρονα και με συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο.
Πλήρως υποταγμένη στην 6η, 7η, 8η, 9η, 10η ……
κλπ δόση.
Πλήρως προσαρμοσμένη στη «δανειακή σύμβαση».
Χωρίς αντιπολίτευση.
Χωρίς λαϊκή στήριξη.

…..

Σύμφωνα με "έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές", το επόμενο διάστημα (λιγότερο του μηνός) είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη των πραγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν σύντομα να συμβούν τα παρακάτω.1. Οι σκοτεινές δυνάμεις είναι πιο έτοιμες από ποτέ να καταλύσουν την εξουσία των ανθρώπων,να περάσουν σε παγκόσμια "κατοχή" και με σύντομες διαδικασίες "ντόμινο" να εγκαθιδρύσουν την "Παγκόσμια Κυβέρνηση"!
2. Το παραπάνω σενάριο, θα υλοποιηθεί μόνο εφ όσων "εξασφαλιστεί" ...ειρήνη μεταξύ των αρχαίων φατριών που επιβουλεύονται αιώνες τώρα αυτόν τον κόσμο και την ανθρωπότητα!
3. Αν πάνε όλα καλά (για αυτούς) τότε Παρασκευή στις
9/12/2011 κατεβαίνει ο διακόπτης και 12/12/2011 ημέρα Δευτέρα ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός!!!
4. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά και όπως τα ακούσαμε, ενώ ο Αντίχριστος θα κάνει τα πρώτα βήματά του στον πλανήτη, θα δούμε τον ΟΗΕ/Unesco με συνοπτικές διαδικασίες και ίσως με πρόσχημα το "επισιτιστικό" να αντικαθιστά κυβερνήσεις και εξουσίες...
5. Από τα πρώτα έργα και ημέρες της νέας-εποχής θα είναι η "κατάληψη" των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ/Unesco με αφορμή φυσικά το "Παλαιστινιακό"...
6. Στην συνέχεια και μιας και η Ιερουσαλήμ θα "αλλάξει χέρια", καιρός να εμφανιστεί και ο 3ος Ναός του Σολομώντα ο οποίος είναι σχεδόν προκατασκευασμένος άρα θα χρειαστούν
και τρεις μέρες κατά τας γραφάς για την ανοικοδόμησή του...
Εκεί θα λάβει χώρα και η τελετή "ενθρόνησης" του παγκοσμίου ηγέτη, δηλαδή του Αντίχριστου.

Καμμένος: «ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδας»


ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ "ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ" ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ .....θυμηθειται  με κλικ    παρανομη η κυβερνηση της 11-11-2011  κατα το Σύνταγμα

Δημοσιεύομαι το σχολιο του στην Ιστοσελίδα του Βήματος και αφήνουμε σε εσάς τα δικά σας σχόλια,εμείς μείναμε άφωνοι με την πρωσοπολατρεία στο πρόσωπο του Παπαδήμου  ..... θυμηθείταιμε κλικ   Στην Παγκόσμια μυστική ελιτίστικη κυβερνηση ο Λουκάς Παπαδήμος!!


"Πέρα από τον τραγέλαφο που διαδραματίστηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αποκορύφωση τα της Τετάρτης, το κυριότερο ζήτημα στο διακύβευμα της συναινετικής μεταβατικής κυβέρνησης υπήρξε το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Χωρίς περιστροφές, είναι σαφέστατο ότι ο κ.Λουκάς Παπαδήμος ήταν η πλέον ενδεδειγμένη και ευοίωνη λύση, πάντοτε σε σχέση με τις διαμορφωθείσες συνθήκες. Ποιες είναι αυτές; Η καταλυτική διάρρηξη της εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων εταίρων απέναντι στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, η βαθύτατη πολιτική κρίση με πλήρη απονομιμοποίηση του πολιτικού κόσμου στο λαό και η επιτακτική ανάγκη για άμεση εμπέδωση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας.
Τα βασικά προσόντα του Λ.Παπαδήμου είναι κατ’ αρχάς οι επιστημονικές και επαγγελματικές περγαμηνές του. Είναι αναμφισβήτητα ένας άνθρωπος που γνωρίζει εξαιρετικά καλά τα οικονομικά και δη τα δημοσιονομικά αλλά και έχει βαθύτατη γνώση του τραπεζικού συστήματος, κάτι που είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον πρωθυπουργό που θα χειριστεί την διαδικασία του PSI. Με λίγα λόγια, ξέρει την γλώσσα των τραπεζιτών. Αυτό βέβαια κάνει κάποιους να τον κατηγορούν ως ακατάλληλο ακριβώς επειδή είναι «τραπεζίτης».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ..

ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΙΣΘΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΥΓΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ...ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...