Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΜΕΝΗ Η SHELL ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

OYTE ENA ΓΑΛΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ!


Η αιφνιδιαστική συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία με την εταιρεία Shell ενδέχεται να ανεβάσει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου, συμφώνησε με την Shell για υποθαλάσσιες έρευνες ανοιχτά της Αττάλειας «στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Τουρκίας» όπως αναφέρει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV.

H οριστική συμφωνία θα υπογραφεί σε έναν μήνα και οι υποθαλάσσιες έρευνες θα μπορούν να ξεκινήσουν σε λίγους μήνες.

 Η Άγκυρα σχεδιάζει να ξεκινήσει υποθαλάσσιες έρευνες και ανοιχτά της Μερσίνης σε απόσταση αναμονής από την Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς με παράνομο τρόπο έχει υπογράψει συμφωνία καθορισμού της υφαλοκρηπίδας με το ψευδοκράτος (onalert)

Ολόκληρο το βίντεο της παρέμβασης του Π.Καμμένου στον ΑΝΤ1


Τήν ώρα πού η Ελλάδα δοκιμάζεται θα παραμείνω συνεπής :
-μέ τόν όρκο μου στό Σύνταγμα καί τούς πολίτες .
-μέ τή καρδιά μου στίς αρχές καί αξίες πού υπηρέτησα.
-μέ τήν ψυχή μου στήν....
Ελλάδα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-Γιά τήν εμπιστοσύνη τούς τούς χιλάδες πολίτες πού μέ στήριξαν μέ στηρίζουν καί μέ τά μηνύματα τούς μέ έκαναν δυνατό καί ισχυρό.
-Τόν Αρχηγό καί τούς συναδέλφους μου στή Νέα Δημοκρατία γιά τήν αγάπη τήν κατανόηση καί τήν συντροφικότητα .
-Τούς υπαλλήλους τής νέας τάξης πραγμάτων γιά τίς άνανδρες απειλές καί επιθέσεις πού μέ κάνουν πιό αποφασισμένο.
Ο αγώνας συνεχίζεται….
Πάνος Καμμένος


Μέσα σε 100 μέρες πρόλαβαν και έβαλαν 7 χαράτσια... ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΡΩΧΕΥΣΗ


Σε στενό φορολογικό κλοιό βρίσκονται 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, καθώς πρέπει...
να εξοφλήσουν εφτά χαράτσια το αργότερο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Στο ειδικό τέλος ακινήτων.......
τις έκτακτες εισφορές, το τέλος επιτηδεύματος και το φόρο εισοδήματος προστίθενται άμεσα τα τέλη κυκλοφορίας, η περαίωση, το ΕΤΑΚ του 2009 και ο ΦΑΠ της διετίας 2010 - 2011.

Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, τα εφτά χαράτσια της εφορίας πρέπει να εξοφληθούν άμεσα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα ο προϋπολογισμός του 2011 και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Υπό το φόβο αυτό, το οικονομικό επιτελείο διερευνά ακόμα και το ενδεχόμενο της χορήγησης φοροδανείων συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Τα χαράτσια που πληρώνουν οι φορολογούμενοι είναι:

Θεέ μου: Το Βατικανό μόλις δημοσίευσε έκθεση προτείνοντας Παγκόσμια Κυβέρνηση για έξοδο απ' την κρίση


XRIMANEWS.GR
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι απολύτως αληθινό: Σε έκθεση για την κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισης της που δημοσίευσε μόλις το Βατικανό, αναφέρεται πως χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση – Η έκθεση που μπορείτε να βρείτε εδώ, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σχέδιο για τη σταδιακή δημιουργία μίας υπερεθνικής αρχής, ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.

ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ. (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ)


Ουτε για καφε δεν μπορεί να κάτσει.... όχι για στεφάνι στο Πολυτεχνείο


Διαμαντοπούλου: Δεν θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο!

Δεν έχει κανένα νόημα η κατάθεση στεφάνων με τη συνοδεία της αστυνομίας υποστήριξε με δήλωσή της η Άννα Διαμαντοπούλου, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι για....

πρώτη φορά εδώ και 38 χρόνια υπουργός Παιδείας δεν θα καταθέσει στεφάνι για το Πολυτεχνείο.


 OXI ALLO KAPBOYNO

Τον διέγραψαν για όσο ΧΡΟΝΙΚΟ διάστημα θα είναι η κυβέρνηση Τσολάκογλου.Αναμενόμενη η διαγραφή από την Κ.Ο. της Ν.Δ, μετά την αρνητική ψήφο του στους ξεπουλημένους της δοτής κυβερνησης. Έξαλλου ο ίδιος είχε δηλώσει. Δεν πρέπει να υπάρξει υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους και στους σχεδιασμούς τους. Η εθνική και πατριωτική λύση είναι μία: Να φύγει αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση των δοσιλόγων, η κυβέρνηση των επίγονων Τσολάκογλου. Για εμάς είναι άκυρο και αντισυνταγματικό το Μνημόνιο, οι δανειακές συμβάσεις, οι δηλώσεις υποτέλειας προς το οποιοδήποτε διευθυντήριο. Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος λαός και δεν σκύβει το κεφάλι σε πολιτικούς που δεν του είπαν την αλήθεια, δεν τον σέβονται, δεν αναλογίζονται τα αδιέξοδα που προκαλούν στην κοινωνία και δεν σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους για την Ελλάδα».( Και αυτή η κυβέρνηση είναι συνέχεια της κυβέρνησης Τσολάκογλου). Εστάλη πριν από λίγο η επιστολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον πρόεδρο της Βουλής. Το σημαντικό γι αυτόν; Ότι θα είναι εκτός γαλάζιας Κ.Ο. και όχι εκτός κόμματος, μόνο για την περίοδο που θα υπάρχει η κυβέρνηση Παπαδήμου. Μετά το τέλος της πολιτικής ζωής της δεν θα συντρέχει λόγος ο Καμμένος να είναι εκτός της γαλάζιας Κ.Ο.
Όταν θα γίνουν εκλογές θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, διότι τιμά τα παντελόνια που φορά.

Το ΛΑ.γ.ΟΣ για το..πολυτεχνείοΤα καλυμμένα κατάλοιπα και σταγονίδια της χούντας των Συνταγματαρχών, με προεξάρχοντα τον φέρελπι νέο υπουργό ΒΟΡΙΔΗ τα οποία αποφάσισε ο Τζέφρυ να συνομιλήσει να συνεργαστεί και να φέρει στην κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας», προκαλούν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου!
Σε ανακοίνωση τους με τίτλο «Όχι στον μύθο του Πολυτεχνείου» κάνουν λόγο για γιορτή – προπαγάνδα της Αριστεράς και τονίζουν πως ποτέ δεν υπήρξαν νεκροί εκείνη την εποχή! .Έξαλλου και ο αρχηγός τους τα ίδια λέει.
Η ανακοίνωση της ΝΕ Ροδόπης του ΛΑΟΣ, έχει ως εξής:
«17 Νοεμβρίου 1973. Στον χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών οι φοιτητές ξεκινούν την εξέγερση που έμελε να αποτελέσει την αρχή για την ανατροπή της δικτατορίας των συνταγματαρχών με αποτέλεσμα το θάνατο πολλών φοιτητών από τις δυνάμεις καταστολής της χούντας.
Αυτό είναι το κεντρικό νόημα όσων μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα από την τρυφερή τους ακόμη ηλικία στις σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνείο. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα φρόντισε γι’ αυτό θεσπίζοντας την γιορτή και μάλιστα τιμώντας την τουλάχιστον ισάξια με τις δύο άλλες εθνικές μας γιορτές. Η πραγματικότητα βεβαίως είναι διαφορετική:
ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε καμία Χούντα. Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος και εγκαθιδρύθηκε ως δικτάτορας ο Ιωαννίδης, ο οποίος παραιτήθηκε τον Ιούλιο με τα γεγονότα της Κύπρου.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ: “Νεκροί του Πολυτεχνείου”.
Τιμούμε κάθε χρόνο γενικά και αόριστα τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου χωρίς ονόματα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαν. Τόσο η έρευνα του εισαγγελέα Τσεβά, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1974 και κατέληξε ότι δεν υπήρξε νεκρός εντός του Πολυτεχνείου - όσο και η επίσημη αναφορά του σοσιαλιστή αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Σαμπάνη το 1981 τον οποίο είχε αποτάξει η Χούντα και είχε κάθε λόγο να ψευδολογήσει εις βάρος της Χούντας - αναφέρει ότι δεν υπήρξε κανείς νεκρός στον χώρο του Πολυτεχνείου και αναφέρει 12 νεκρούς για το τριήμερο των ταραχών σε όλη την Αθήνα και χωρίς να σχετίζονται με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Πρωτοδικείο απαγόρευσε στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα λόγω λάθους


Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας, με προσωρινή διαταγή του, απαγόρευσε στην ΔΕΗ την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης μέχρι τη συζήτηση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε οικογένεια, υποστηρίζοντας ότι το έκτακτο τέλος ακινήτων είχε υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο και ήταν....
«φουσκωμένο».

Η οικογένεια είχε πληρώσει έγκαιρα στη ΔΕΗ το ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην κατανάλωση του ρεύματος, δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους, ΕΡΤ και ΦΠΑ. Εντούτοις, επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια, δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλλει 2.235,60 ευρώ για «το εσφαλμένο και υπέρογκο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενης Επιφάνειας Ακινήτων».

Σύμφωνα με την προσφυγή, ο υπολογισμός του τέλους ακινήτων ήταν εσφαλμένος και διογκωμένος, επειδή αφενός μεν υπήρχε λανθασμένη αντικειμενική τιμή ζώνης για τον υπολογισμό του ύψους αυτού και αφετέρου είχε γίνει χρέωση σε παραπάνω τετραγωνικά μέτρα από την πραγματικά δομημένη επιφάνεια.

Μεταβιβάστηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου - Ποιά "βγαίνουν" στο σφυρί


  Με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων μεταβιβάστηκαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου.

Σε αυτά περιλαμβάνονται οι συμμετοχές του δημοσίου στις τράπεζες Εθνική, Alpha Bank, Πειραιώς, όπως και στον ΟΠΑΠ, τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, περιφερειακά λιμάνια και αεροδρόμια.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση.........
........... μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία, με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» (Ταμείο), τα ακόλουθα:

- Κατά πλήρη κυριότητα, οι ακόλουθες κινητές αξίες εταιρειών, μαζί με τα σχετικά δικαιώματα ψήφου, οι οποίες ανήκουν στην κυριότητα του Δημοσίου και περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015:

α) 3.306.202 μετοχές της εταιρίας ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,619% επί του μετοχικού της κεφαλαίου.

β) 11.793.750 μετοχές της εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,234% επί του μετοχικού της κεφαλαίου.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ


Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και άλλες πολιτικές δυνάμεις για την ανάγκη να εφαρμοσθούν το συντομότερο οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου για την περικοπή του ελληνικού χρέους κατά 50%.

Ο περισσότερος κόσμος όταν ακούει για περικοπή χρέους φαντάζεται κάτι καλό για τη....
χώρα.

Το ίδιο συμβαίνει και με την πολιτική ηγεσία της χώρας που φαντασιώνεται ότι πέτυχε να αποφύγει την χρεοκοπία με την απόφαση αυτή.

Είναι όμως έτσι στη πραγματικότητα?

Το γεγονός μίας χρεοκοπίας είτε διαπιστώνεται έμπρακτα με την μη καταβολή κάποιας υποχρέωσης με ταυτόχρονη δήλωση του οφειλέτη ότι αδυνατεί να εκπληρώσει το σύνολο των υποχρεώσεων του, είτε διαπιστώνεται από κάποιο δικαστήριο ή αρχή για να προφυλάξει τον οφειλέτη από τις δυσμενείς συνέπειες των μέτρων που μεμονωμένοι οφειλέτες μπορούν να λάβουν που χωρίς να τους εξασφαλίσουν την ικανοποίηση των απαιτήσεων τους μπορεί να καταστρέψουν τον οφειλέτη και το σύνολο των υπόλοιπων δανειστών.

Βλέποντας την απόφαση για περικοπή του ελληνικού χρέους κατά 50% υπ' αυτό το πρίσμα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ουσιαστική και όχι επιλεκτική πτώχευση που διαπιστώνεται επίσημα από τους εταίρους μας και σκοπό έχει να προφυλάξει τα συμφέροντα τους και όχι τα δικά μας.

ΕΔΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...Σας μιλά ο κατοχικος πολιτικός στρατος..ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟΝΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ (ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ (ΤΟΥΡΚΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)


Σχόλιο Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : Ο Πρώτος ανεξάρτητος τούρκος βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
 
Δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα από το βήμα της Βουλής. 
Απο σοβαρές πληροφορίες ο Μάντατζη  επιδιώκει την διαγραφή για να τεθε'ι επικεφαλής του πρωτοεμφανιζόμενου Τουρκικού κόμματος στην Ελληνική Θράκη 
 (Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, ο βουλευτής Ξάνθης του
ΠΑΣΟΚ(!) κ.Τσετίν Μαντατζή, σε ομιλία του στο χωριό
Σέλερο, κάλεσε ανοιχτά τη μουσουλμανική μειονότητα να
υποστηρίξει στις επόμενες εκλογές το υποστηριζόμενο από
το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής νέο κόμμα "Ισότητας,
Ειρήνης και Φιλίας". Ο ίδιος δε,
ανακάλυψε και "Τούρκους" σε Κω και Ρόδο…)
ΟΙ γνωστές δηλώσεις του και οι προτροπές των Μουσουλμάνων Ελλήνων να εγγραφούν στο νέο κόμμα τότε δεν προκάλεσαν την διαγραφή του απο τον Παπανδρέου για αυτό και το λιβάνισμα !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...