Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ηράκλειο-Μαξίμου-πλ. Κλαυθμώνος


Ένα μισθό, «dont like» Βαγγελιώ,
ένα μισθό, «κρύο» μισθό...
Και από πούθε τον επαίρνεις,
«dont like», Βαγγελιώ μου τιμημένη!!!...
***
Τι έμαθα η στήλη Βαγγελιώ μου τιμημένη;
Απ' τ' ανώγεια στα κατώγεια και από τα ψηλά στα χαμηλά... «Dont like» αυτό, Βαγγελιώ.
Από σύμβουλος πρωθυπουργού-κολλητή Αννούλας του Σιατή σε σύμβουλος υπουργού-κολλητή Αννούλας του Σιατή;
Τη σκαπουλάρατε πάλι, ακριβή μου Βαγγελιώ:
Από το να πάτε στα θρανία και σε αίθουσες διδασκαλίας (θα θυμάστε, βεβαίως, ότι είστε δασκάλα το επάγγελμα), π.χ., τυχαίες οι τοποθεσίες, στο Ηράκλειο (όπου σας περιμένουν μετά βαΐων και κλαδιών), τρουπώσατε σε κοντινό υπουργείο από το Μαξίμου, ως σύβουλος του υπουργού Εσωτερικών.
Απορώ πως «like» σε εσάς αυτό, με τις φιλοδοξίες νομάρχου, περιφερειάρχου, βουλευτίνας Ηρακλείου, υπουργού, μέγιστης αρχηγού...
Απορώ με εσάς, Βαγγελιώ Σχοιναράκη μου.

πηγη

170 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΠΛΗΡΩΝΕ, ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ!


Πώς "έδεσαν" την Ελλάδα - Μέχρι το 2010 όλο το χρέος ήταν σε ... δραχμές!!

Ένα τεράστιο εθνικό σκάνδαλο σε σχέση με το εθνικό χρέος, ένα πραγματικό έγκλημα αποκαλύπτεται τώρα ότι συντελέστηκε με την πρώτη σύμβαση του Μαϊου του 2010 και τείνει να ολοκληρωθεί τώρα με την δανειακή σύμβαση που έχουν συμφωνήσει να την υπογράψουν όλα τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ: Η μετατροπή του είδους του νομίσματος αποπληρωμής του χρέους, από "εθνικό νόμισμα", αόριστα, σε... ευρώ!

ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ


Την Κυριακή 30 Μαίου 2010 δημοσιεύθηκε το παρακάτω σχόλιο για τους μπλόγκερ και την ανωνυμία τους. Μιας και εγώ γράφω επώνυμα θεωρώ ότι μπορώ να δικαιολογήσω υπό όρους την ΑΝΩΝΥΜΙΑ των σοβαρών μπλόγκ. Διαβάστε λοιπόν το δημοσίευμα και το δικό μας σχόλιο.

Να γνωρίζεις την πηγή...

Πληθαίνουν οι φωνές που τάσσονται κα­τά της ανωνυμίας των μπλογκ. Φωνές επώνυμες που προέρχονται μέσα από τον χώρο των Μ Μ Ε, που ζητούν να έχουν επώνυμο τα μπλογκ και να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά να ξέρουν ότι πρέπει να εί­ναι τεκμηριωμένα, και υπεύθυνα. Να ξέ­ρει εναντίον ποίου θα προσφύγει στη Δι­καιοσύνη κάποιος πολίτης, αν νομίζει ότι θίγεται. Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο ενός γερόλυκου της δημοσιογραφίας, κα­ταξιωμένου, του Ερρίκου Μπαρτζινόπουλου, στο «Έθνος»:

Ποιος θα δώσει την λύση… Τσαουσέσκου;“Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν ένα καταστροφικό σενάριο και αυτό γιατί σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα επέστρεφε σε μια δραχμή υποτιμημένη κατά 60%, ενώ τα χρέη της θα εξακολουθούσαν να είναι σε ευρώ” είπε ο Zαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα General Anzeiger της Βόννης που δημοσιεύεται σήμερα. Δηλαδή θεωρεί τελειωμένο γεγονός την αντικατάσταση του ελληνικού δικαίου με το αγγλικό για τα ομολόγα.
Ωστόσο, δημοσιεύματα των Financial Times, Rueters, Wall Street Journal καθώς και εκθέσεις πανεπιστημίων και νομικών εταιριών επιβεβαιώνουν πως η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει το χρέος της σε δραχμές με βάση το ισχύον δίκαιο και διαψεύδουν τον Γιούνκερ. Γιατί όμως ο πρόεδρος του Eurogroup δε λέει την αλήθεια;

Οδηγίες προς τους βουλευτές του ΛΑΟΣ Τι έγραφε το sms που έστειλε ο Γ. Καρατζαφέρης

Ούτε που μπορούσαν να φανταστούν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ τι έγραφε το μήνυμα που ήρθε στο κινητό τους από τον πρόεδρο του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη.

Προς μεγάλη τους έκπληξη διάβασαν το ακόλουθο μήνυμα: «Είναι ώρα για δουλειά και όχι για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Στα κανάλια θα βγαίνετε μόνο για να παρουσιάσετε και να υπερασπιστείτε το κυβερνητικό σας έργο».

Αυτό ήταν το λακωνικό μεν αυστηρό δε sms που έλαβαν χθες στα κινητά τους τηλέφωνα οι βουλευτές του ΛΑΟΣ ο οποίος όπως φαίνεται είναι φανερά εκνευρισμένος από τις συνεχείς τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Μετά τη διαπίστωση ότι οι τέσσερις υπουργοί και υφυπουργοί του κόμματος, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Γεωργίου και Αστέριος Ροντούλης, το έχουν... παρακάνει με την κάμερα και τα τηλεοπτικά παράθυρα ο κ. Καρατζαφέρης αποφάσισε να τους... βάλει λίγο φρένο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αντιλήφθηκε ότι αυτή η υπερβολική έκθεση στη δημοσιότητα και μάλιστα για θέματα όπως οι πινακίδες με πολυτονικό στο γραφείο του κ. Γεωργιάδη και τα ούζα και τα τσίπουρα του κ. Ροντούλη με τους πατριώτες του στη Λάρισα είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα του κόμματος και έσπευσε να βάλει απαγορευτικό.

Άραγε, το περιεχόμενο του sms ισχύει και για τον ίδιο το πρόεδρο του ΛΑΟΣ γιατί όποιο κανάλι κι αν ανοίξουμε, όλο και σε κάποιο παράθυρο θα τον δούμε!

http://www.newsbeast.gr

Και ο Καρατζαφέρης τον αποκαλούσε "υπάλληλο της Goldman Sachs"!


ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ "ΤΣΑΡΟΣ" ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!
Η συνηθισμένη τακτική από την πλευρά του Παπακωνσταντίνου. Απειλεί με μηνύσεις και αγωγές τον Πάνο Καμμένο επειδή τον αποκάλεσε " πρώην υπάλληλο Goldman Sachs"! Μα ακριβώς τον ίδιο χαρακτηρισμό έχει χρησιμοποιήσει τον Ιούνιο του 2011ο Γ. Καρατζαφέρης...
σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash! Στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που στηρίζει την κυβέρνησή σας στην οποία παραμείνατε υπουργός θα καταθέσετε μήνυση κύριε Παπακωνσταντίνου;

ΓΙΑ ΤΟ....ΚΑΛΟ ΜΟΥ !!!


Ανήμερα της 38ης επετείου του Πολυτεχνείου,
έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη «μαυρίλα» ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμών,
η άρχουσα τάξη, με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποφάσισε τούτη η χώρα να πορευτεί με μια κυβέρνηση που έχει για συγκολλητική της ουσία το ΛΑ.Ο.Σ, αυτό....

το φαιό, μισαλλόδοξο, ρατσιστικό δημιούργημα των ιδεολογικών απογόνων του Μεταξά, των βασανιστών της Μακρονήσου και των Απριλιανών.
Δεν υπάρχει μέγιστη απόδειξη για το ποιοι είναι οι «σωτήρες»,
δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το τι είδους «εθνικής σωτηρίας» κυβέρνηση είναι αυτή του κ. Παπαδήμου, από την απόδειξη του ποιους επέλεξαν να μας κυβερνούν!

Καθώς Έλληνες μπλόγκερ επιτίθενται στην κυβέρνηση, τα ονόματά τους καταζητούνται


Μια χώρα η οποία ταλανίζεται από οικονομική κρίση, απεργίες, διαδηλώσεις και ταραχές αποτελεί πρόσφορο έδαφος για μπλογκ, ωστόσο υπάρχει σε εξέλιξη κίνηση για υπονόμευσή τους, σύμφωνα με επικριτές.
Του Άντι Νταμπίλης για τους Southeast European Times στην Αθήνα – 17/11/11

Η μπλόγκερ Θεοδώρα Οικονομίδη αναφέρει πως δεν είναι βέβαιη για το αν υπάρχει σχέση μεταξύ του μπλογκ της, The Irate Greek, το οποίο καταφέρεται οδυνηρά εναντίον της....
κυβέρνησης, και τα τερτίπια του υπολογιστή της, ή εάν η αστυνομία που εμφανίστηκε ξαφνικά στη γωνία του σπιτιού της κάνει απλά περιπολία.

"Δεν πιστεύω πως έχω πέσει θύμα χάκερ, ακόμα", ανέφερε στους SETimes. Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να αποκαλύψει τα στοιχεία της πριν από μερικούς μήνες, η Οικονομίδη ήταν μια από την αυξανόμενη "λεγεώνα" ανώνυμων Ελλήνων μπλόγκερ που κατακρίνουν καθημερινά την κυβέρνηση για την οικονομική κρίση, τα μέτρα λιτότητας και την αστυνομική βαρβαρότητα εναντίον διαδηλωτών, όπως πιστεύουν.
Ήταν τόσο συνεχές που τον Αύγουστο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ανέφερε πως η Ελλάδα θα καταστήσει πιο αυστηρούς τους νόμους της για το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ, και συνέταξε νέο νόμο ο οποίος διευκολύνει τον εντοπισμό ανώνυμων μπλόγκερ, τους οποίους χαρακτήρισε ως άτομα τα οποία έχουν την τάση για βίαιες ενέργειες εναντίον πολιτικών, οι οποίοι έχουν διασυρθεί σε τέτοιο βαθμό που φοβούνται το ενδεχόμενο επίθεσης.
"Δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλοι κουκουλοφόροι στο διαδίκτυο", ανέφερε ο Παπαϊωάννου. "Στα χέρια λίγων, το διαδίκτυο έχει αποτελέσει εργαλείο λασπολογίας, απειλώντας τις ζωές συμπολιτών", πρόσθεσε. Υπάρχουν περίπου 55.000 μπλόγκερ στην Ελλάδα που μπορούν να στραφούν σε άλλα μέσα, όπως ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως το Facebook, πίνακες μηνυμάτων, το Twitter, ή άλλα φόρουμ όπου οι ταυτότητές τους είναι κρυφές.
Ο Παπαϊωάννου συνέστησε επιτροπή για να καθοριστεί εάν οι συκοφάντες πολίτες μπορούν να αναγκαστούν να γνωστοποιούν τις ταυτότητές τους μέσω των Παρόχων Υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και της Google. Ζήτησε από τα ΜΜΕ να συζητήσουν εθελοντικά το ενδεχόμενο να παραιτηθούν των κανονιστικών δικαιωμάτων τους, ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση ενός εκ των μελών της επιτροπής, του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη της εφημερίδας Καθημερινή, ο οποίος έγραψε, "Οποιαδήποτε απόπειρα εντοπισμού των μπλόγκερ ή λογοκρισίας ακόμα και του χειρότερου είδους μπλογκ...είναι καταδικασμένη να αποτύχει...η παγκοσμιοποίηση του διαδικτύου, δημιουργεί το μεγαλύτερο παρανομαστή ελευθερίας".
Η ιδέα ήρθε πριν από μερικούς μήνες όταν συνελήφθησαν δυο άνδρες στη Θεσσαλονίκη επειδή κόλλησαν αφίσες οι οποίες χαρακτήριζαν τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου "Καταζητούμενο", για επιβολή περικοπών σε μισθούς, αυξήσεις φόρων και μείωση συντάξεων στους Έλληνες, με αντάλλαγμα το πρώτο δάνειο διάσωσης ύψους 109 δισ. ευρώ ώστε να μη χρεοκοπήσει η χώρα.
Τον προηγούμενο μήνα, η αστυνομία συνέλαβε αρκετά άτομα επειδή ανάρτησαν αντικυβερνητικά πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Η Ελλάδα απαιτεί επίσης από όσους αγοράζουν κάρτες κινητής τηλεφωνίας να προσκομίζουν τα δελτία ταυτότητάς τους, σε προσπάθεια, όπως τη χαρακτήρισαν οι Αρχές, να αποτραπεί η χρήση ανώνυμων τηλεφώνων για σχεδιασμό ή διάπραξη εγκλημάτων.
Η Οικονομίδη ανέφερε πως αποτελούν κυβερνητικές προσπάθειες για έλεγχο των πολιτών, όχι των συσκευών τους. "Δεν αποτελεί δικτατορία καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε κατάργηση των θεσμών, ωστόσο υπάρχει μια μετατόπιση προς τον αυταρχισμό...Θέλουν να εκφοβίσουν το λαό", ανέφερε.
Η Μαρία Αδαμοπούλου, δικηγόρος η οποία εργάζεται σε κυβερνητική επιτροπή, δήλωσε στους SETimes πως "Δεν ήταν ποτέ πρόθεση του υπουργού ή οποιουδήποτε στην επιτροπή να απαγορεύσει την ελευθερία της έκφρασης ή να καταργήσει την ανωνυμία των μπλόγκερ", αλλά να υπάρξει ένα μέσο ώστε να ενεργούν ενάντια σε συκοφαντίες και εγκλήματα που διαπράττονται μέσω ή με τη βοήθεια του διαδικτύου.
"Υπάρχει κατάλογος εγκλημάτων για τα οποία οι ISP μπορούν να παρέχουν ιχνηλάτηση και το όνομα του ατόμου που έχει δημιουργήσει τη δυσφήμηση. Μπορείς να βρίζεις και να κάνεις ό,τι θες και να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, και αυτό είναι που θέλουμε να ρυθμίσουμε", πρόσθεσε.
Όταν ο Παπαϊωάννου έβαλε στο στόχαστρο τους μπλόγκερ, η Οικονομίδη τον λοιδόρησε. "Δεν περνάς αρκετή ώρα online. Αν το έκανες, θα γνώριζες πως η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, στην Ελλάδα και αλλού, έχει να κάνει με κάθε είδος άσκοπων πραγμάτων: μαγειρική, κηπουρική, κατοικίδια, φίλους, φίλες, ωροσκόπια, πορνό, κτλ. Στην πραγματικότητα, πολύ λίγα έχουν να κάνουν με την πολιτική, και ακόμα λιγότερα με προτροπές για πολιτική βία", έγραψε.
Βετεράνος σε διεθνείς προσπάθειες για βοήθεια σε πρόσφυγες, η οποία έχει εργαστεί σε μέρη όπως το Σουδάν, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και σύντομα στη Σομαλία, ανέφερε πως μετά από αυτές τις επικίνδυνες περιοχές δεν πρόκειται να εκφοβηθεί από Έλληνες αξιωματούχους. "Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Κίνα, ούτε Συρία -- ακόμα".

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Επιστολή μιας 24χρονης προς τους πολιτικούς: Κύριοι δεν θέλουμε φαντάσματα αλλά όνειρα


Σε απάντηση όσων θέλουν μια νεολαία αμέτοχη στο παζάρι του μέλλοντος της, τους παραθέτω το mail που έστειλε στο ΠΙΝΑΚΙΟ μια 24χρονη αναγνώστρια μας από τη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή απευθυνόμενη σε αυτούς εξηγεί τι θέλει από τους πολιτικούς και δηλώνει παρούσα στους χαλεπούς καιρούς προσδίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στο μαύρο φόντο που ζούμε. Ακολουθεί η επιστολή της ΜΣ:

Κύριοι,....


Δε χρειαζόμαστε σωτήρες, χρειαζόμαστε κάποιοι να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Δε χρειαζόμαστε ήρωες, χρειαζόμαστε ανθρώπους. Δε χρειαζόμαστε πρόσωπα χρειαζόμαστε Πολιτικούς Θεσμούς. Δε χρειαζόμαστε πολιτικούς, χρειαζόμαστε Πολιτική. Δε χρειαζόμαστε λόγια κ αριθμούς, χρειαζόμαστε σεβασμό κ ειλικρίνεια. Δε χρειαζόμαστε ηγέτες, χρειαζόμαστε κράτος. Δε χρειαζόμαστε όπλα, χρειαζόμαστε εντιμότητα. Δε χρειαζόμαστε δόξα, χρειαζόμαστε έργα. Δε χρειαζόμαστε «συναδέλφους Βουλευτές», χρειαζόμαστε συμπολίτες. Δε χρειαζόμαστε λόγια, χρειαζόμαστε δουλειές. Δε χρειαζόμαστε εικόνα, χρειαζόμαστε ψωμί. Δε χρειαζόμαστε βία, χρειαζόμαστε ηθικές αξίες. Δε χρειαζόμαστε συναίνεση, χρειαζόμαστε ενότητα. Δε χρειαζόμαστε υποσχέσεις, χρειαζόμαστε να ζήσουμε !!!! δε χρειαζόμαστε προδότες, χρειαζόμαστε αγωνιστές. Δε χρειαζόμαστε κοκόρια, χρειαζόμαστε δικό μας αχυρώνα. Δε χρειαζόμαστε φαντάσματα, χρειαζόμαστε όνειρα, χρειαζόμαστε μέλλον. Δε χρειαζόμαστε το ατομικό, χρειαζόμαστε το συλλογικό. Δε χρειαζόμαστε χρώματα, χρειαζόμαστε πατρίδα.

http://pinakio.blogspot.com/

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΟ !


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

ΠΡΟΣ: ΣΚΑΙ TV - Πρωινή εκπομπή "Πρώτη Γραμμή"
ΚΟΙΝ: κ.κ. Βασίλη Λυριτζή, Δημ. Οικονόμου

"Αγαπητοί" κύριοι Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου,

Εχω επικοινωνήσει και παλαιότερα μαζί σας διαμαρτυρόμενος για την επαίσχυντη παραπληροφόρηση
που παρέχετε στον Ελληνα πολίτη εδώ κι αρκετά χρόνια, αλλά φυσικά απάντηση (γραπτή) δεν πήρα.
Φυσικό κι επόμενο. Γιατί να ασχοληθείτε με κάποιον ασήμαντο μετανάστη, όπως εγώ. Δεν θα σας αποφέρει αυτή η ασχολία μαζί μου ουδένα κέρδος, παρά μόνον...έλεγχο συνείδησης. Πράγμα ενοχλητικό, έτσι δεν....
είναι;

Το μόνο που κάνατε τότε, ήταν να ...ψελλίσετε στηυν εκπομπή σας κάτι για "αστειότητες" και "ανευθυνότητες" κάποιου απ την Αυστραλία που ...διαμαρτύρεται λέει γιατί "χαιδεύουμε" τα αυτάκια των πολιτικών! Και τί να τους κάνουμε, να τους δείρουμε; αναρωτήθηκε με περισσή απαξίωση ο κύριος Οικονόμου. Είπε και κάτι άλλα, που είναι ανάξια σχολιασμού.

Απάντηση λοιπόν μηδενική, απο δύο ...ογκόλιθους της δημοσιογραφίας! Μπράβο...

Απο τότε, δεν ξαναμπήκα στον κόπο να σας...παρακολουθήσω, μέχρι χτές. Χτές, που μπήκα κατα...τύχη στην ιστοσελίδα σας, και έπεσα πάνω στην..."έγκυρη" εκπομπή σας. Μισή ώρα άντεξα τον αισχρό σας κατήφορο. Και πραγματικά ήταν χρόνος-ρεκόρ, διότι αυτά που ακούστηκαν απο το δικό σας στόμα, έχουν ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια της αθλιότητας και του θράσους.

"Επεσα" το λοιπόν πάνω στον σχολιασμό σας επί των τίτλων των ημερήσιων εφημερίδων. Την ώρα που σχολιάσατε μια απο τις πλέον γνωστές προφητείες του μεγάλου μας Αγίου, ευεργέτη και Εθνικού Ήρωα, πατέρα Κοσμά του Αιτωλού. Η προφητεία που σχολιάσατε με τον πιο ειρωνικό και αισχρό τρόπο ήταν αυτή που λέει "Θάρθει η ώρα που θα μας κυβερνούν τα άλαλα και τα μπάλαλα". Ο λόγος αυτός του Αγίου είχε δημοσιευτεί (αν δε κάνω λάθος) δυστυχώς, στην εφημερίδα του Μιχαλόπουλου "Ελεύθερη Ωρα", μια "φυλλάδα" ενός απο τους μεγαλύτερους απατεώνες και βρώμικους δημοσιογράφους που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον ελληνικό Τύπο. Και αντί να σχολιάσετε τον όποιο βρώμικο ρόλο του εκδότη της ή απλώς να προσπεράσετε, μιας και ο τίτλος αναφερόταν σε μια μεγάλη μορφή του Γένους μας, εσείς σχολιάσατε ειρωνικά και χλευαστικά όχι μόνον μια προφητεία που έχει ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, αλλά κάνατε και...πλακίτσα με τις κατα καιρούς προφητείες ή ρήσεις άλλων μεγάλων προσωπικοτήτων της θρησκείας μας, όπως ο γερο-Παίσιος κλπ. Ο κύριος Οικονόμου δε, αναρωτιόταν με περισσή ...αφέλεια "Ποιά είν΄αυτά τα άλαλα και μπάλαλα ρε παιδιά; Ε, ρε τι κάθεται κι ακούει ο κόσμος..."

Ετσι ε, κύριε Οικονόμου! Σοβαρά; "Ε, ρε τι κάθεται και ακούει ο κόσμος;" Το "Σαν δεν ντρέπεστε" σαν κουβέντα, δε νομίζω οτι σας αξίζει. Είναι πολύ φτωχή. Δυστυχώς όμως, ούτε η θέση, ούτε η ανατροφή μου μου επιτρέπει να σας προσφωνήσω με τη φράση που πραγματικά ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Οπότε αρκούμαι σε αυτό.

Ευτυχώς όμως που εκφραστήκατε έτσι, γιατί μας αποδεικνύετε ότι εκτός από ασεβής και κυνικός, είστε και αμόρφωτος! Και με αυτή σας την ...αμορφωσιά, φιλοδοξείτε να ενημερώνετε και να διαμορφώνετε τη κοινή...γνώμη!...

Αφού λοιπόν είστε σε αυτό το επίπεδο μόρφωσης κύριε Οικονόμου, να σας πώ εγώ τι σημαίνουν τα...άλαλα και μπάλαλα του μεγάλου Παππούλη, που ούτε σε μια του τρίχα απο τα γένεια του δεν είστε άξιος.

Αλαλα = Παράγωγο της λέξης λαλιά, δηλ. ομιλία, παίρνοντας το στερητικό α- Αυτό που δεν μιλάει, το ά-λαλο.
Μπάλαλα = Επίσης παράγωγο της λέξης λαλώ στην πιο λαική της μορφή. Σημαίνει αυτό που μιλάει χωρίς λαλιά, που είναι τρελλό και ακαταλαβίστικο. Επίσης σημαίνει και το ψεύτικο, αυτό που μιλάει με ψευδή λαλιά

ΣΟΚ: Αποκεφάλισε τις τρεις κόρες του επειδή βιάστηκαν!


Οι φρικιαστικές ιστορίες που κάνουν το γύρο του κόσμου για τις αποτρόπαιες πράξεις του καθεστώτος του Μουαράρ Καντάφι δεν έχουν τέλος
.

Άλλη μια ιστορία που έγινε γνωστή είναι αυτή ενός Λίβυου πατέρα, οποίος αποκεφάλισε για λόγους τιμής τις τρεις ανήλικες κόρες του επειδή βιάστηκαν από στρατιώτες του Καντάφι.


Το απίστευτο γεγονός έφερε στο φως οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων -από τη Βοστόνη -που ασχολείται κυρίως με εγκλήματα που συνέβησαν στη Λιβύη. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο όταν τρία κορίτσια ηλικίας 15, 17 και 18 ετών αντίστοιχα απήχθησαν και βιάστηκαν από στρατιώτες του Καντάφι μέσα σε σχολείο στην μικρή πόλη Τομίνα κοντά στην Μισράτα.

ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !!!mustiko-nasa-agalmatidio
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...