Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Θα τους χτυπήσουν οι… δικοί τους, για αποπροσανατολισμό ;

Τρομοκρατικό χτύπημα σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια των Λουκά Παπαδήμου, Δημ. Ρέππα, Μπόμπολα και Κεφαλογιάννη;
5 αυτοκίνητα έχουν παραδοθεί στις φλόγες τις τελευταίες 15 μέρες σε απόσταση 50 μέτρων από τη πρωθυπουργική κατοικία
Η Αντιτρομοκρατική φρόντισε να μην διαρρεύσει το γεγονός και καθησύχασε τους περίοικους λέγοντας ότι πρόκειται για χτυπήματα με γκαζάκια. Σημειώνουμε ότι στη περιοχή εκτός από το σπίτι του πρωθυπουργού, το οποίο είναι στη Στρατηγού Καλλάρη βρίσκονται ακόμη τα σπίτια του Δημήτρη Ρέππα, της οικογένειας Μπόμπολα του Αμερικανού Πρέσβη και του Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Έξω από το σπίτι του Μανώλη Κεφαλογιάννη υπάρχει ένα παρατημένο κοβούκλιο –σκοπιά από την εποχή που ο γαλάζιος βουλευτής ήταν ακόμη υπουργός.

Βρισκόμαστε στη Ρώμη, μια Κυριακή που είναι απαγορευμένη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.




Ένα κοριτσάκι κάνει βόλτα στους δρόμους πάνω στο καινούριο του ποδήλατο με τη συνοδεία του μπαμπά του.
Δύο καραμπινιέροι πάνω σε άλογο το πλησιάζουν και ο ένας από αυτούς του λέει:
 «Τι όμορφο ποδήλατο που έχεις! Σου το έφερε ο Άγιος Βασίλης;»
 «Ω ναι!» Απαντά θριαμβευτικά η μικρούλα. 

Ο καραμπινιέρος συνεχίζει:
 «Ξέρεις, πρέπει να γράψεις στον Άγιο Βασίλη, γιατί έκανε λάθος. Τα φανάρια πρέπει να μπαίνουν και στα ποδήλατα των μικρών κοριτσιών και το δικό σου δεν έχει.»

Και γυρνώντας προς τον πατέρα:
 «Πρέπει να σας δώσω μια κλήση για την παράβαση»

Καθώς ο καραμπινιέρος έγραφε την κλήση η μικρούλα κοίταξε με ενδιαφέρον τα άλογα και λέει :
 «Όμορφα αυτά τα άλογα, σας τα έφερε ο Άγιος Βασίλης;»
 "Φυσικά" απάντησε ο καραμπινιέρος θέλοντας να κάνει πλάκα με την μικρή.

Και η μικρή συνεχίζει:
 «Πρέπει να γράψετε στον Άγιο Βασίλη και να του πείτε ότι έκανε λάθος!»
 "Και γιατί έκανε λάθος;" ρωτάει ο καραμπινιέρος. 

Ο Παπακωνσταντίνου παραδέχεται ότι η αναφορά στην… Goldman Sachs είναι… υβριστικό.



Δηλαδή κύριε υπουργέ η Goldman Sachs που της ανάθεσε ο Σημίτης να μαγειρέψει τα στοιχεία για να μπούμε στην ευρωζώνη, τι είναι; καμόρα η μαφία, και όσοι εργάζονται για αυτήν ..μαφιόζοι; Με την πράξη σας αυτό δείχνεται .Δεν το δείχνουν τα …. περιθωριακά blogs.
Με επιστολή του προς τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ζητά να ανακαλέσει τις αναφορές που έκανε από το βήμα της Βουλής ότι στο παρελθόν εργαζόταν στην Goldman Sachs. Επισημαίνει μάλιστα πως τα όσα εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs
"Στην ομιλία σας στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πέρα των άλλων που είπατε, αναφέρατε για εμένα ότι δήθεν εργάστηκα στην Goldman Sachs.
Η ακριβής φράση σας ήταν "μιλάει για το τρίπτυχο Σαρκοζί, Ντράγκι, Μόντι, το δίκτυο της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Σε αυτή την εταιρεία βέβαια εργαζόταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα".
Όπως είπα και στη Βουλή, όλοι αντιλαμβάνονται ότι όλα όσα είπατε ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.
Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου.
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.
Ο Υπουργός ΠΕΚΑ
Γιώργος Παπακωνσταντίνου

πηγη 

Μήπως άρχισε Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και δεν το συνειδητοποιούμε;;;


 





Ο Γ παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, με τα νέο κραχ του 2008. Αυτή η κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος πού ζούμε, μπορεί να αποτελεί προοίμιο τοπικών πολεμικών συρράξεων. Βεβαίως τα σημερινά δεδομένα έχουν αλλάξει μεθόδους και συμπεριφορές αυτών πού προκαλούν τις παγκόσμιες κρίσεις. Η τεχνολογία, δημιούργησε καταστάσεις ισορροπίας τρόμου ( πυρηνική βόμβα κ.τ.λ. ) γιαυτό μάλλον κατ' αρχήν η οικονομική κρίση θα λάβει διάφορες μορφές, μη όμως αποκλειομένων τοπικών πολέμων ( Β. Κορέα, Ιράν, κ.τ.λ. ). Όλα τα τεκταινόμενα αποβλέπουν μόνο σε ένα βασικό σκοπό, την αρπαγή του πλούτου πού διαχρονικά δημιουργεί η εργασία.

Επειδή η εργασία επεμβαίνει και μορφοποιεί την ύλη, παράγει πραγματικό στερεό κεφάλαιο πού αυτό εκφράζεται σε νομισματικές μονάδες. Κάθε χώρα έχει το νόμισμά της το οποίο και αποτελεί βασικό πυλώνα της οντότητάς της. Τα παραγόμενα, αγαθά από την εργασία, αποτιμώνται ως αξίες, από τις νομισματικές μονάδες της κάθε χώρας.

Μέσα στο παγκόσμιο πλέγμα των συναλλαγών των διαφόρων χωρών και της αλληλεπίδρασης των οικονομιών τους, διαμορφώνονται οι ισοτιμίες των διαφόρων νομισμάτων ( εισαγωγές- εξαγωγές) . Η πρωτογενής και απλή αυτή μορφή μεταβάλλεται και νοθεύεται από την επίδραση της προσφοράς και ζήτησης όχι των αγαθών, όπως είναι φυσικό, αλλά από την εμπορευματοποίηση των νομισμάτων. Εκ
του λόγου αυτού έχουμε προσφορά και ζήτηση νομισμάτων, πού αλλοιώνει τις πραγματικές τους ισοτιμίες. Όλα αυτά σε πολύ απλή διατύπωση.

Έτσι φτάνουμε στην σημερινή αντιπαράθεση δολαρίου - ευρώ ( $ vs EURO ). Ανεβαίνει το ευρώ, πέφτει το δολάριο και αντιστρόφως . Αυτό συμβαίνει από το αόρατο 'χέρι' των Τραπεζιτών ( Adam Smith ) πού προκαλούν τεχνιτή ζήτηση , πότε του ενός και πότε του άλλου νομίσματος, πού κατ' αυτόν τον τρόπο επηρεάζει άμεσα τις τιμές των αγαθών (όλων των τομέων της παραγωγής ).

Έχει εφευρεθεί το ψευδές ότι οι Αμερικανοί βάλλουν κατά του ευρώ και οι Γερμανο- ευρωπαίοι κατά του δολαρίου , ότι ψευδέστερο και απατηλότερο. Αφού το ίδιο 'χέρι' ευρίσκεται πίσω από το δολάριο και πίσω από το ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο καταληστεύουν την εργασία, διότι και το ευρώ και το δολάριο ως αποθεματικά παγκοσμίως νομίσματα εμπεριέχουν συσσωρευμένη αξία, από την εργασία πού κατατίθεται στο παγκόσμιο ληστρικό ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Επειδή οι ιδιωτικές τράπεζες μέσω των χρηματιστηρίων, τζογάρουν τις αξίες πού δημιουργεί η εργασία , προκαλούν τεχνιτές (ψεύτικες ) πτωχεύσεις, και για να μην καταρρεύσει το σύστημα ζητούν βοήθεια από τις Κεντρικές Τράπεζες των χώρων πού έχουν το εκδοτικό προνόμιο της Λαικής κυριαρχίας, για να σωθούν , δηλαδή να σωθεί το σύστημα, αφού έχουν απαξιώσει (ενθυλακώσει ) όλο το χρηματικό κεφάλαιο πού ήταν κατατεθειμένο από την λαική αποταμίευση ή από μικρομετόχους, πού θέλανε να εξασφαλίσουν μικροχρηματικά κεφάλαια πού διέθεταν από την εργασία τους και τα τοποθετούσαν σε τραπεζικές μετοχές , λόγω της ανασφάλειας πού παρουσιάζει η νομισματική αστάθεια (ανεβοκατέβασμα νομισμάτων στο χρηματιστήριο ). Η μόνη αξία πού παραβλέπεται και δεν υπολογίζεται είναι η ε ρ γ α τ ώ ρ α , αυτή ακριβώς ληστεύεται από τους παγκόσμιους ληστές του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος (ληστρικά τοκοχρεωλύσια ).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...