Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Οι απόστρατοι που ιδρύουν κόμμα, ψάχνουν…για «γήπεδο» (Διαβάστε το καταστατικό) (Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011)


Βροχή από e-mail δέχεται το υπό ίδρυση κόμμα των αποστράτων, που όπως έχουμε γράψει θα κάνει την ιδρυτική του εκδήλωση ανήμερα της Παναγίας και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – δηλαδή σε τρεις ημέρες – την Δευτέρα 21η Νοεμβρίου.

Η ιδρυτική εκδήλωση θα γίνει στις
18:30 μ.μ στο Ξενοδοχείο OSCAR στην Αθήνα, στη στάση ΜΕΤΡΟ «Σταθμός Λαρίσης», αίθουσα ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Σκοπός της εκδηλώσεως, όπως....
αναφέρεται στην πρόσκληση που υπογράφουν για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ο Πρόεδρος Νικόλαος Αλικάκος και ο Γραμματεύς Στέφανος Κων. Σφατίδης (αξιωματικοί ε.α. του Στρατού Ξηράς και οι δύο) είναι η παρουσίαση προς τον Ελληνικό Λαό του νέου πολιτικού κόμματος

Ενός κόμματος που όπως δείχνουν τα μηνύματα που παίρνουν τα στελέχη της αρχικής πρωτοβουλίας, έχει δημιουργήσει προσδοκίες αλλά και ενόχληση στα «μεγάλα» κόμματα από την απήχησή του.

Πολλά στελέχη Ενώσεων των Ενόπλων Δυνάμεων , της Αστυνομίας, της παλιάς Χωροφυλακής, του Λιμενικού , της Πυροσβεστικής ακόμα και της τέως Αγροφυλακής ζητούν πληροφορίες και εκδηλώνουν ενδιαφέρον!

«Το νέο κόμμα ιδρύεται υπό τις παρούσες δύσκολες, για την Πατρίδα μας, συνθήκες, οι οποίες χαρακτηρίζουν το τέλος της μεταπολιτευτικής περιόδου. Η νέα όμως αυτή πολιτική δύναμη που δημιουργείται και εμφανίζεται στον πολιτικό βίο της Χώρας μας, με την ενθουσιώδη υποστήριξη των φίλων μας από όλη την Ελλάδα, θα αποτελέσει την ελπίδα για την ανόρθωση του εθνικού φρονήματος και της αυτοπεποίθησης του Λαού», γράφουν στην πρόσκληση που, όπως μαθαίνουμε, στέλνεται από τον ένα στον άλλο ηλεκτρονικά.

Όπως έχει ανακοινωθεί, μετά από καταστατική συνέλευση στις 6 Νοεμβρίου, ο πολιτικός αυτός φορέας θα φέρει το όνομα «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και ως έμβλημα έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, χρώματος γαιώδους, βαθέως κυανού και γαλάζιου αντίστοιχα.

Τα χρώματα αυτά συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσά μας, στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου.

Ένα από τα σημεία του «ηλεκτρονικού διαλόγου» είναι και οι απόψεις για το όνομα και το έμβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Εργάζεται πολύ σκληρά ο νέος ….πρωθυπουργός.


Συνάντηση με 25 διευθύνοντες συμβούλους κορυφαίων επιχειρήσεων από την ελληνική αγορά θα έχει ο Καγκελάριος Χορστ Ράιχενπμαχ την Τετάρτη στις δέκα το πρωί, στο κτήριο της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεων Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με στόχο να ακούσει τα προβλήματά τους αλλά και να συζητήσει εργασιακά και γραφειοκρατικά θέματα μαζί τους. Στην εν λόγω συνάντηση θα παραβρεθούν επιχειρηματίες και στελέχη από όλο το φάσμα της αγοράς και με πλήρη κάλυψη όλων των βασικών κλάδων της οικονομίας. Μάλιστα ο κ. Ράιχενμπαχ μαζί του θα έχει ολόκληρη την ομάδα komantos (task force) ώστε να ακούσουν από πρώτο χέρι τα θέματα που απασχολούν τους εργοδότες της χώρας, και να τους πάρουν τα ανάλογα μέτρα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δημιουργεί νέους ορίζοντες στην διακυβέρνηση της χώρας καθώς φαίνεται πως θα έχουμε δύο πρωθυπουργούς .Έναν ουσιαστικό τον γερμανό κομισάριο Ράιχενμπαχ, και έναν γιαλατζί για τις διεθνείς σχέσεις τον Παπαδήμο της τριμερούς. Μπορεί για μερικούς ο κ. Ράιχενμπαχ να υπερβαίνει τις φανερές αρμοδιότητές του πραγματοποιώντας θεσμικές επαφές με εκπροσώπους της ιδιωτικής αγοράς κι όχι με τα πάγια θεσμικά όργανα της εγχώριας επιχειρηματικότητας που διαπραγματεύονται τις Εθνικές Συλλογικές Συμβάσεις, αλλά ξεχνούν πως εκτελεί και αυτός εντολές, και μάλιστα από μία πολύ σκληρή ναζίστρια. Τι θέλουν δηλαδή ; να καταλήξει σε κανένα …φούρνο, με… πατάτες ;
 πηγη

Ανάλυση-σοκ:"Η Ελλάδα μόνη της δεν μπορεί να διατηρήσει το Αιγαίο"!


Η ανανεωμένη γεωπολιτική ανάλυση που κάνει το αμερικανικό think tank Stratfor για την Ελλάδα δεν είναι ούτε ευχάριστη ,ούτε αισιόδοξη.Χωρίς τα όσα υποστηρίζουν οι “εγκέφαλοι” του αμερικανικού think tank να πρέπει να αποτελούν θέσφατα,έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι υποστηρίζουν για τη χώρα και τι μηνύματα προσπαθούν να περάσουν.

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή το Stratfor καταλήγει στο δύκολο παρόν και στο απρόβλεπτο μέλλον της Ελλάδας.


Οι συντάκτες της ανάλυσης λένε ότι η από αρχαίων χρόνων επιδίωξη για κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί ούτε σαν ...όνειρο να συζητηθεί και η επιτακτική ανάγκη πλέον είναι ο..........
έλεγχος του Αιγαίου.Αλλά αυτό όπως μάλλον χαιρέκακα υποστηρίζουν δεν μπορεί να να γίνει χωρίς “εξωτερικό προστάτη”. “Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί τη μείωση του γεωπολιτικού της ρόλου”,αναφέρει η ανάλυση του Stratfor ,στην οποία επισημαίνεται και η ραγδαία άνοδος της Τουρκίας.

“Η Ελλάδα πρέπει να ξαναβρεί ένα τρόπο για να ξαναγίνει χρήσιμη στις μεγάλες δυνάμεις -πράγμα απίθανο εκτός αν υπάρξουν συγκρούσεις στα Βαλκάνια- ή θα πρέπει να επιδιώξει μια διαρκή ειρήνη με τη Τουρκία”,γράφουν.


Τα επόμενα τρία χρόνια,συνεχίζει η ανάλυση θα είναι έτσι κι αλλιώς καθοριστικά με την χρεοκωπία να είναι πάντα ένα ανοιχτό.Το Stratfor, υποστηρίζει ότι οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να “τραβήξουν τη πρίζα” ,μόλις νοιώσουν ασφαλείς από τις επιπτώσεις που θα έχει η εκδίωξή της.


Η κατάληξη της ανάλυσης είναι δραματική:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...!!!..ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ...ΕΝΑ...ΓΑΙΔΑΡΟ...!!!

Κυβέρνηση χωρίς εκπρόσωπο!


Δύο εβδομάδες είναι πρωθυπουργός ο Παπαδήμος και ακόμη δεν έχει οριστεί κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το θέμα σκάλωσε μετά τις αποκαλύψεις του kentrinews.gr και άλλων πολλών site που ακολούθησαν, για τα έργα και τις ημέρες του Φελέκη, ο οποίος είχε διαγραφεί στο παρελθόν από την....
Ένωση Συντακτών, επειδή αλλοίωσε συνέντευξη του Τσίπρα στον Επενδυτή. Φημολογείται έντονα ότι η βρώμικη δουλειά της προπαγάνδας έχει ήδη ανατεθεί στους Τσουκατοπανταγιάδες του παρελθόντος οι οποίοι άρχισαν να μπαινοβγαίνουν σε διάφορα γραφεία στενών συνεργατών του μεταβατικού…

http://www.kentrinews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...