Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Εργάτης απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να φορέσει αυτοκόλλητο με τον αριθμό... 666


Ένας εργάτης απολύθηκε από τη δουλειά του... επειδή αρνήθηκε να φορέσει ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό '666' πιστεύοντας ότι θα πάει στην κόλαση.
Ο Billy Ε. Hyatt απολύθηκε από ένα εργοστάσιο πλαστικών στο βόρειο τμήμα της Georgia που δούλευε μετά την άρνησή του να φορέσει το αυτοκόλλητο που είχε ως στόχο να τονίσει ότι.......
το εργοστάσιο ήταν απαλλαγμένο από ατυχήματα για 666 ημέρες, ο ίδιος αριθμός που θεωρείται ότι είναι το "χάραγμα του θηρίου " από φανατισμένους χριστιανούς.
Ο Hyatt έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό αλλά η εταιρεία που τον απέλυσε δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό.
Ο αφοσιωμένος χριστιανός εργάτης σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αρνήθηκε να φορέσει το αυτοκόλλητο με τον αριθμό 666 λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, γιατί φοβήθηκε ότι αυτό θα σήμαινε "αιώνια καταδίκη" γι' αυτόν.πηγη

Έγγραφο-σοκ δίνει τα "κλειδιά" του Α.Αιγαίου στην Τουρκία!


Αφού έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ, προετοιμάζοντας το έδαφος με «προσωπικές ενέργειες» και με ανήκουστες δηλώσεις όπως "Προσπαθούμε να αποτρέψουμε έναν ΤΙΤΑΝΙΚΟ" αφού εργάστηκε με συνέπεια για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα η παρακυβέρνηση του Χορστ Ράϊχενμπαχ, τώρα ετοιμάζεται να παραδώσει στην Τουρκία τα «κλειδιά» νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, πάντα βάσει του Μνημονίου.

 

Γιατί περί «παράδοσης» πρόκειται όταν τα νησιά αυτά θα εξαρτώνται από την Άγκυρα σε ότι αφορά τις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, όπως σχεδιάζει να κάνει ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της XOΥΡΙΕΤ.

Έβαλαν Γενικό Γραμματέα στο TAXIS τον πρώην αντιπρόεδρο της Lehman BrothersΈβαλαν Γενικό Γραμματέα στο TAXIS τον πρώην αντιπρόεδρο της Lehman BrothersΑπό σήμερα Παρασκευή αναλαμβάνει επίσημα τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων ο κ. Χάρης Θεοχάρης καθώς αναρτήθηκε στο οργανόγραμμα της Υπηρεσίας το όνομά του, το βιογραφικό και η φωτογραφία του.
Ο κ. Θεοχάρης, αντικατέστησε τον πρώην Γενικό Γραμματέα της ΓΓΠΣ κ. Διομ. Σπινέλλη, ο οποίος είχε υποβάλει εδώ και καιρό την παραίτησή του στον υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο, αλλά του είχε ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης τους.

Αλιγάτορας περίμενε με ανοιχτό το στόμα αθλητή που έκανε bungee jump (βίντεο)


Ατύχημα κατά την διάρκεια της πτώσης.
Τον περίμενε σαν μεζέ και τελικά του επιτέθηκε την κατάλληλη στιγμή ο αλιγάτορας.

Δείτε το βίντεο...

Ληστές πυροβόλησαν φοιτητές μέσα στην εστία του Ζωγράφου..Συνελήφθη 37χρονος!!!! αλλοδαπός που έμενε παράνομα στην εστία και είχε στην κατοχή του και ναρκωτικά


Στο άσυλο και ακόμα παραπέρα...
Διαβάστε το συμβάν και θα καταλάβετε τι γινόταν τόσο καιρό εκεί μέσα υπό την ανέχεια της πολιτείας και κάποιων που εκμεταλλευόντουσαν το άσυλο..
Μπήκαν να κλέψουν δωμάτιο στην φοιτητική εστία Ζωγράφου και όταν τους πήραν χαμπάρι, δεν δίστασαν να σηκώσουν το όπλο τους και να πυροβολήσουν εναντίον των φοιτητών!

«Χαίρε Καίσαρ»


DEXIOS 8 10 Χαίρε Καίσαρ (γελοιογραφία)

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. . . . . ΕΡΧΕΤΑΙ . . .


Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία 2 χρόνια η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αυτή είναι μια πραγματικότητα αναμφισβήτητη.
Εκείνο όμως που είναι ακόμη χειρότερο, είναι ότι το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο δυσοίωνο, εάν συνεχίσουμε να παραμένουμε απλοί θεατές στην φαρσοκωμωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας τον τελευταίο καιρό.
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμιά διάθεση τόσο από το ντόπιο πολιτικό μας σύστημα, όσο και από τις «διεθνείς αγορές», να διορθώσει ή να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Τουναντίον μάλιστα. Και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις εξελίξεις.

«Μπορεί ν’ αλλάξει ή να ανατραπεί όλο αυτό; Και αν ναι, πως και....


από ποιούς;»

Και η απάντηση κατ’ αρχάς, είναι: ΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ !!!

Αλλά όποια αλλαγή πρόκειται να γίνει, θα γίνει από εμάς τους πολίτες. Γι’ αυτό αναλάβαμε πρωτοβουλία εμείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ευθύνη για το μέλλον αυτής της χώρας θα κριθεί από την ενεργό πλέον δράση όλων των πολιτών της.

Η Ένωση Ελλήνων Πολιτών έχει ήδη δημιουργήσει 4 προγράμματα δράσης που έχουν σαν στόχο, όχι απλά να απεγκλωβίσουν τη χώρα από τη σημερινή κατάσταση αλλά ενώνοντας όλους τους Έλληνες να φέρουν τη χώρα μας στην κορυφή του κόσμου.

Για να πετύχει όμως όλο αυτό το πλάνο πρέπει πρώτα απ’ όλα να ενισχύσουμε την ανάπτυξη και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Αυτό πετυχαίνεται κατ’ αρχάς με την καταγραφή όλων των ελληνικών επιχειρήσεων ή εν πάση περιπτώσει, όλων των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων. Αυτή είναι η πρώτη αποστολή του www.stirizwtinellada.gr .

Να καταγράψει πρώτα, και πριν απ’ όλα όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, και κατόπιν να ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Η καμπάνια αυτή θα στοχεύει τόσο τον απλό καταναλωτή, όσο και τον μεγαλοεπιχειρηματία. Θα απευθύνεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Αυτή η διαδικασία θα γίνει με πολύ γρήγορες κινήσεις αφού η αγορά δεν έχει άλλο χρόνο να περιμένει.
Γιατί επιλέξαμε το internet και την χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας;

Η απάντηση είναι απλή. Οργανώνοντας την κίνηση που περιγράψαμε πιο πάνω, ψάχναμε να βρούμε τρόπο να προσεγγίσουμε όλες τις επιχειρήσεις στην ελληνική επικράτεια. Εκεί αντιμετωπίσαμε το πρώτο πρόβλημα. Καταλάβαμε ότι θα χρειαζόμασταν πολλά άτομα, ή ομάδες, διασκορπισμένες και στους 52 νομούς της χώρας. Αυτό όμως είχε τα εξής προβλήματα:

Έκανε το 9χρονο παιδί της βομβιστή αυτοκτονίας! AKOMA ENA AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


Οι υπηρεσίες ασφαλείας συνέλαβαν τη μητέρα ενός εννιάχρονου αγοριού το οποίο το 2006, έπειτα από δική της προτροπή, είχε εξαπολύσει επίθεση αυτοκτονίας εναντίον ενός σιιτικού τεμένους στα βόρεια της Βαγδάτης.

"Η Σούαντ αλ Ομπέιντι συνελήφθη την Παρασκευή όπως και ο σύντροφός της Χαμίντ Αλουάν, 53 ετών, μετά την επίθεση εναντίον της πολιτοφυλακής Σάχουα στην Μπακούμπα", πρωτεύουσα της επαρχίας Ντιγιάλα, δήλωσε αυτός ο αξιωματούχος.

Ηλικίας 47 ετών η σουνίτισσα Ομπέιντι είναι χήρα και το 2006 ήταν μητέρα της Χάνα, ενός 14χρονου κοριτσιού που ήταν παντρεμένο, και δύο γιων, του Κάζεμ Λάτιφ Κάζεμ, 18 ετών, και του Μουρτάντα Λάτιφ Κάζεμ, 9 ετών. Ζούσε στην......
επαρχία Χαλές, 65 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαγδάτης στην επαρχία Ντιγιάλα.

Ο σύντροφός της, μέλος της αλ Κάιντα, έπαιρνε μέρος σε επιχειρήσεις της οργάνωσης στην επαρχία αυτή, αν και ζούσε στην Αμρίγια, μία συνοικία της Βαδγάτης.

"(Ο Χαμίντ) κατάφερε να την πείσει να βάλει ένα γιλέκο γεμάτο εκρηκτικά στον μικρό Λάτιφ για να το πυροδοτήσει σε ένα σιιτικό τέμενος στη Χαλές. Ήταν όλοι μαζί στο αυτοκίνητο όταν εκείνη άρχισε να κλαίει. (Ο Χαμίντ) την έβγαλε από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια οδήγησε τον γιο της στο τέμενος", εξήγησε ο αξιωματούχος της αστυνομίας.

"Δύο μήνες αργότερα ο Χαμίντ προσπάθησε να πείσει τη μητέρα να θυσιάσει και τον άλλο γιο της, όμως εκείνος κατάφερε να ξεφύγει και κρύφτηκε στο σπίτι της παντρεμένης αδερφής του", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Φορολογούν τώρα και το.. σπέρμα!


Η σχετική νομοθεσία προβλέπει πως η αγοραπωλησία σπέρματος στην Ελλάδα υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ 13%. Η πρόσφατη αύξηση δικαιολογείται λόγω της μεγάλης προσφοράς αλλά και ζήτησης στις τράπεζες σπέρματος. Ωστόσο, η κοινοτική οδηγία προβλέπει ότι τα προϊόντα του ανθρωπίνου σώματος δεν υπόκεινται σε καθεστώς φορολόγησης. Όπως συνήθως συμβαίνει σε περιόδους διακοπών, το καλοκαίρι αλλά και πριν τα Χριστούγεννα η ζήτηση αυξάνεται. Καθώς φαίνεται, η οικονομική κρίση είναι ο βασικότερος λόγος για την αύξηση της ζήτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η πολυτάραχη ζωή της Μέρκελ. Οι γάμοι, τα διαζύγια, η εξουσία, ο έξαλλος χορός της


Η πολυτάραχη ζωή της Μέρκελ. Οι γάμοι, τα διαζύγια, η εξουσία
Αν και θεωρείται η σιδηρά κυρία της Ευρώπης η Άγκελα Μέρκελ, δεν φαίνεται να έχει θωρακίσει την προσωπική της ζωή το ίδιο καλά όσο την πολιτική της καριέρα. Η πιο σκληροπυρηνική διαπραγματεύτρια που δύσκολα βάζει νερό στο κρασί της, δεν χαρακτηρίζεται ως ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο.

Ελπίζουν ότι θα κυβερνούν και το 2015;Μείωση μισθών μέχρι και 35%, και μάλιστα αναδρομικά από 1.11.2011, επιβάλλει η κυβέρνηση των τοκογλύφων σε 14 εισηγμένες Δημόσιες Επιχειρήσεις. Aυτό προβλέπει η εγκύκλιος εφαρμογής του νόμου που δόθηκε χθες στην δημοσιότητα και με την οποία οι αποδοχές των εργαζομένων περιορίζονται στα 1.900 ευρώ το μήνα. Την ίδια στιγμή το νέο επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την τετραετία 2012 – 2015 που o Βενιζέλος επιχείρησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτει τα εισπρακτικά σχέδια της δοτής κυβέρνησης. Φέρνει Λιτότητα 17,2 δισ. ευρώ, με νέες σημαντικές αυξήσεις φόρων και περικοπές μισθών, το Σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο σε εκκρεμότητα βρίσκεται νέο πακέτο μέτρων ύψους 13,74 δις. ευρώ για την τριετία 2013 -2015, το οποίο μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο. Τα χρόνια που θα έρθουν από το 2012 και μετά θα είναι άκρως οδυνηρά για τους Έλληνες. Το 2013 τους περιμένει μία νέα δέσμη μέτρων ύψους 1,767 δισ. ευρώ η οποία θα αυξηθεί στα 4,954 δισ. ευρώ το 2014 για να φτάσει στα 7,023 δισ. το 2015!
Αναλυτικότερα, όμως σύμφωνα με το νέο Μεσοπρόθεσμο:
«Φωτιά» παίρνουν οι φόροι στο εισόδημα οι οποίοι προβλέπεται να αυξηθούν κατά 3,4 δισ. ευρώ έως το 2015.
Οι επιχορηγήσεις προς τα ασφαλιστικά Ταμεία μειώνονται κατά 3,7 δισ. ευρώ. Το κονδύλι της κοινωνικής ασφάλισης καταλήγει στα 13,73 δισ. ευρώ το 2015 από 17,48 δισ. ευρώ φέτος. Την ίδια στιγμή, η υπερφορολόγηση του 2012 θα οδηγήσει σε πλεόνασμα 3,489 δισ. ευρώ.
Από τα 20,6 δισ. ευρώ φέτος θα απογειωθούν στα 24 δισ. ευρώ το 2015.
«Τσεκούρι» πέφτει και στις λειτουργικές δαπάνες, οι οποίες περιορίζονται στα 13,7 δισ. ευρώ το 2015 από 17,48 δισ. ευρώ το 2011. from

ΑΙΣΧΟΣ!Ακούστε την Τζαβέλλα να ζητάει να καεί η Ελλάδα για χάρη της Ευρώπης(ΒΙΝΤΕΟ)Την στιγμή που ξένοι υπερασπίζονται την Ελλάδα, η Ελληνίδα βουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκης Τζαβέλλα, είπε στο ευρωκοινοβούλιο ότι οι Έλληνες δεχόμαστε να γίνουμε τα πειραματόζωα της Ευρώπης προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική...διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μα πόσο ζώον πρέπει να είσαι για να πεις κάτι τέτοιο αντί να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου;.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αμετανόητος και επικίνδυνος


Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος και επικίνδυνος. Αιχμάλωτος των εμμονών του. Αφού υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, λέγοντας συνειδητά ψέματα, κατάφερε μέσα σε δυο μόλις χρόνια να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Έφυγε κακείν κακώς,με την ουρά στα σκέλια, και αντί να ζητήσει συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, προσπαθεί να....
παραστήσει και τον τιμητή.

Δείτε τι είπε στη Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

-«Η ΕΕ έχει αποτύχει διότι απέτυχαν οι συντηρητικές ηγεσίες των χωρών-μελών της!»

Ενώ οι προοδευτικές ηγεσίες σαν τη δική του έκαναν θαύματα!

Απίστευτες (νεο)Ελληνικές πινακίδες....


Δείτε και τις υπόλοιπες.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...