Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Μέτρα-φωτιά με πρόσθετα βάρη 11 δις ευρώ ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο !!Προϋπολογισμός κατάθλιψης για τα συνήθη «υποζύγια», με 17 μέτρα-φωτιά που φέρνουν τα νοικοκυριά αντιμέτωπα με την απορία "πού να βρούμε τα λεφτά". Με βάση το νέο προϋπολογισμό, το 2012 θα βρει κάθε ελληνική οικογένεια «εγκλωβισμένη» -χωρίς δουλειές και λεφτά- σε πολύ μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις και υψηλά κόστη διαβίωσης.

Με συνολικά πρόσθετα βάρη 11 δισ. ευρώ και «φόντο» την βαθιά ύφεση και την έκρηξη της ανεργίας, ο προϋπολογισμός που πέρασε και από το υπουργικό συμβούλιο κρύβει νέες δυσάρεστες εκπλήξεις για όλους.  Θολό παραμένει το τοπίο και για το που θα «κάτσει η μπίλια» του ελλείμματος φέτος, αλλά και το μέγεθος της ύφεσης.  Αν δεν ελαχιστοποιηθεί η «μαύρη τρύπα» στον φετινό προϋπολογισμό (2,9 δισ. ευρώ στα τέλη Οκτωβρίου) τότε το έλλειμμα το 2011 θα ξεπεράσει και το 9% (έναντι στόχου 8,5%), οδηγώντας στην ανάγκη για την λήψη και νέας δέσμης μέτρων.

Τι κατέγραψε ο ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη;


Ένα δημοσίευμα του cretalive.gr πριν από δύο ημέρες, στο οποίο ανέφερε πως στην Κρήτη βρίσκεται βρίσκεται…επιστημονική ομάδα της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας,προκειμένου να εξετάσει τις μετρήσεις που θα κάνει ρωσικός δορυφόρος ο οποίος θα περνούσε πάνω από την Κρήτη, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει υποψίες και υποθέσεις!

Έρχεται ο επόμενος εκβιασμός των δανειστών


Η επιστολή του προέδρου της ΝΔ προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup και της ΕΚΤ φαίνεται να κλείνει τον τελευταίο γύρο των εκβιασμών των Ευρωπαίων εναντίον της Ελλάδας, των αρχηγών των πολιτικών της κομμάτων και του λαού της.

‘Εθαψε ακόμα πιο βαθειά το μεγάλο της μυστικό η Βασίλισσα Ελισάβετ!


Δεν πρόλαβε να προβληθεί στο channel 4 το ντοκιμαντέρ που έβγαλε στην επιφάνεια το χρόνια καλά θαμμένο μυστικό της οικογενείας της Βασίλισσας Ελισάβετ και φρόντισε το Παλάτι να το ξαναθάψει ακόμα πιο βαθιά. Οπως άλλωστε έκανε και με το θάνατο της Νταιάνα, που μάθαμε πολύ αργότερα για το τραγικό συμβάν. Οπως είχε αποκαλύψει.......
η Prionokordela.gr πριν από μερικές ημέρες, η Βρετανική κοινωνία έχει μείνει σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ντοκιμαντέρ που έφερε στη δημοσιότητα την αδιαφορία της Βασίλισσας Ελισάβετ για τις πρώτες ξαδέλφες της, Nerissa και Katherine Bowes-Lyon, οι οποίες ήταν από το 1941 κλεισμένες σε Ιδρυμα για διανοητικά ανάπηρους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...