Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Ελληνοκύπριοι μηνύουν τον ΑΝΤ1 για το τουρκικό σήριαλ «Εζέλ»


ant1
Δεν πρέπει κανείς Έλληνας να καταναλώνει τα προϊόντα που διαφημίζει το κανάλι ΑΝΤ1, και ταυτοχρόνως πρέπει να τηλεφωνούμε στις διαφημιζόμενες εταιρείες στο κανάλι ΑΝΤ1, και να δηλώνουν ότι δεν θα αγοράσουν τα προϊόντα τους ποτέ αν δεν σταματήσουν την διαφημιστική τους καμπάνια στο ΑΝΤ1. Όποια εταιρεία βλέπετε να διαφημίζεται στο ΑΝΤ1 να τηλεφωνείτε και να δηλώνετε ότι δεν θα αγοράσετε τα προϊόντα τους αν δεν σταματήσουν την διαφημιστική τους καμπάνια ΤΩΡΑ.


Σας ενημερώσαμε από αυτήν εδώ την εφημερίδα, για τις κινητοποιήσεις των Ελληνοκύπριων φοιτητών του Δράσις – ΚΕΣ κατά του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Ο τρόπος όμως με τον οποίο ο ANT1 τους αντιμετώπισε, με πλήρη αδιαφορία, φαίνεται ότι κινητοποίησε πολλούς ακόμη Έλληνες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο.

Ο ΑΝΤ1 με την επιμονή του να συνεχίσει να προβάλει το τουρκικό σήριαλ EZEL το οποίο έχει γυριστεί στην κατεχόμενη Κύπρο, στις περιουσίες Ελλήνων που έχουν αρπάξει οι κατακτητές έχει προκαλέσει την οργή πολλών ανθρώπων. Και σιγά σιγά αυτοί αντιδρούν.

Πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων αλλά και απλοί άνθρωποι στέλνουν επιστολές στον τηλεοπτικό σταθμό αλλά και διαμαρτύρονται με κάθε τρόπο που μπορούν. Η ελληνοκυπριακή ακτιβιστική οργάνωση της Αμερικής, CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA καλεί όλους να συνεχίζουν την δράση στέλλοντας επιστολές, φαξ, emails στον Αντένα, και με απανωτά τηλεφωνήματα να βραχυκυκλωθούν οι γραμμές, απαιτώντας τον τερματισμό της προσβλητικής παραγωγής Εζέλ που παραβιάζει και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και εκθέτει και την Ελληνική Δημοκρατία ως εγγυήτρια της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιστολές πρέπει επίσης να σταλούν και στο Πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος, που έχει την ευθύνη για την παρακολούθηση των καναλιών. H παρακάτω επιστολή, στάλθηκε από τον Ευριπίδη Μπίλλη, τ. Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ, στο ΕΡΣ και στον ΑΝΤ1 και είναι ένα καλό υπόδειγμα για όποιον θέλει επίσης να στείλει: "Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε , Παρακαλείστε να επέμβετε για τη βάναυση προσβολή που γίνεται για τους εκδιωχθέντες κατοίκους της κατεχόμενης Κύπρου με τη προβολή τουρκικού σίριαλ που γυρίστηκε στην κατεχόμενη πατρίδα τους.

Ως κατωτέρω αναφέρεται η προβολή του σίριαλ αυτού, <<υποβάλλει στον Ελληνισμό την τουρκική προπαγάδα των τετελεσμένων, διαγράφοντας οριστικά την κατεχόμενη Ελληνική για 5000 χρόνια Κύπρο που την εκχωρεί στην τουρκία".
Σημαντική είναι και το ψήφισμα της Κυπριακής ομογενειακής οργάνωσης της Μελβούρνης, την πόλης με τον τρίτο μεγαλύτερο ελληνικό πληθυσμό στον κόσμο, η οποία επίσης διαμαρτύρεται εντόνως.

Σκότωσαν 14χρονο λόγω συνωνυμίας με άτομο ανώτερης κάστας


Ένα δεκατετράχρονο ανήλικο αγόρι από το Νταλί έγινε θύμα της προκατάληψης και των κοινωνικών διαχωρισμών που ισχύουν στην Ινδία.

Το παιδάκι δολοφονήθηκε από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος γνωστής οικογενείας στο Νταλί, η οποία ανήκει σε «ανώτερη τάξη», γιατί είχε την ατυχία να έχει το ίδιο όνομα με έναν από τους γιους της εν λόγω οικογένειας.

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΗΡΩΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩΈλληνες μη φοβάστε
Σε  έχω ξεπουλήσει την Ελλάδα στην Τρόικα και θα φύγω από την Χώρα σας . Κάντε υπομονή !!!
Θα φύγω, θα πάω στα πάτρια εδάφη μου την Αμερική.
Θα πάρω μαζί μου και τους κολλητούς υπουργούς για να γλυτώσουν από το ξύλο που τους περιμένει!
Τον Πάγκαλο πρώτο πρώτο θα πάρω…. Ξέρει αυτός να ελίσσετε και πως να προδώσει. Βλέπε τα Ίμια και τον Οτσαλάν αλλά είναι καλό παιδί !!!
…Και την Αννούλα την Διαμαντοπούλου θα πάρω… Αυτή ξέρει καλά πως κατεβαίνουν οι χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία. Είναι και μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και θα έχω υποστήριξη από τους μασόνους όλου του κόσμου.
Α.. τον Ραγκούση να μην ξεχάσω.. Ξέρει να κάνει πολύ καλούς νόμους όπως αυτόν για να ψηφίζουν και οι λαθρομετανάστες αλλά άτυχος είναι γιατί τον έβγαλαν άκυρο
…δεν πειράζει!!!
Ο Ρέππας θα είναι ο τελευταίος που θα έρθει μαζί μου. Ξέρει να λέει τους πολίτες κλέφτες επειδή δεν πληρώνουν διόδια και δεν έχει φάει ούτε ένα γιαουρτάκι ο άνθρωπος.

Καλό μας ταξίδι και καλό κουράγιο Έλληνες που δεν θα σας μείνει βρακί στον κώλο σας 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΚατά τη διάρκεια όλης της ιστορίας της, η γεωγραφική θέση της Ελλάδας ήταν ταυτόχρονα ευχή και κατάρα, αναφέρει το γνωστό Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Αναλύσεων, STRATFOR.
Ευχή γιατί η συγκεκριμένη θέση επέτρεψε στην Ελλάδα να κυριαρχήσει στον “γνωστό Δυτικό Κόσμο”, για μία μεγάλη περίοδο της αρχαίας ευρωπαϊκής ιστορίας. Αυτή η γεωγραφική θέση γέννησε τον πρώτο ανώτερο πολιτισμό της Δύσης (την Αθήνα), και παρήγαγε και την πρώτη της αυτοκρατορία (την αρχαία Μακεδονία). Ωστόσο, η ελληνική γεωγραφία είναι και κατάρα, γιατί η χώρα είναι απομονωμένη σε μία πολύ βραχώδη και σχεδόν αδιάβατη βαλκανική χερσόνησο, που την εξαναγκάζει να στηρίζεται στη θάλασσα της Μεσογείου για εμπορικούς λόγους και για να επικοινωνεί. Αυτό είναι ένα κύριο μειονέκτημα της Ελλάδας, που είχε να συναγωνίζεται με πιο ισχυρούς πολιτισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, ειδικότερα αυτούς που βρίσκονται στη θάλασσα του Μαρμαρά στην ανατολή”, σημειώνει το STRATFOR.
Κατά τη διάρκεια της πλούσιας ιστορίας της, από την ένδοξη αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η πολιτική γεωγραφία της περιοχής έχει αλλάξει αρκετές φορές. “Με την πτώση της σοβιετικής απειλής και το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, καθώς και τον τερματισμό των μεταγενέστερων πολέμων στα Βαλκάνια, με τον βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ στη Σερβία, η πολιτική γεωγραφία άλλαξε για ακόμη μία φορά. Αυτή τη φορά η αλλαγή ήταν δυσμενής για την Ελλάδα. Με τη Δύση να μην ενδιαφέρεται, σε μεγάλο βαθμό, για τις υποθέσεις της περιοχής, η Ελλάδα έχασε το status της ως στρατηγικός σύμμαχος. Και μαζί με το status, η Αθήνα έχασε την πολιτική και οικονομική ενίσχυση, που της επέτρεπε να ξεπερνάει την έλλειψη κεφαλαίων”, υπογραμμίζει.

Νόαμ Τσόμσκι: «Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»
Τον έχουν χαρακτηρίσει «Αϊνστάιν της γλωσσολογίας», «Δαρβίνο της εποχής μας» και «κορυφαίο διανοούμενο του κόσμου». Είναι ένας από τους σημαντικότερους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που του έδωσε και τον χαρακτηρισμό «ο αντιαμερικανός εξτρεμιστής», τον οποίο χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί. Η θεμελιώδης πλέον «Ιεραρχία Τσόμσκι», την οποία περιέγραψε το 1956, τον έχει καθιερώσει και ως έναν.......
 από τους σημαντικότερους γλωσσολόγους όλων των εποχών. Και όμως, παρ’ ότι έχεις όλα αυτά στο μυαλό σου όταν πηγαίνεις να τον συναντήσεις, ο 83χρονος Νόαμ Τσόμσκι είναι τελικά ακόμη πιο επιβλητικός και εντυπωσιακός από τη φήμη του.

Ο Νόαμ, όπως τον αποκαλούν όλοι στο ΜΙΤ, πηγαίνει κάθε ημέρα στο γραφείο του, στο Τμήμα Γλωσσολογίας και Φιλοσοφίας. Εκεί βρεθήκαμε στις 3.00 το μεσημέρι, 15 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού μας. Η Μπεβ Στολ, η βοηθός του, μας άνοιξε την πόρτα του προθαλάμου του γραφείου του. Είναι αυτή που κανονίζει τα πάντα για εκείνον με κάθε λεπτομέρεια: «Σε πέντε λεπτά θα μπείτε στο γραφείο του, ετοιμαστείτε και ο καθηγητής θα είναι μαζί σας στην ώρα του».

Για την σημερινή δυστυχία των Ελλήνων ευθύνεται αυτό το καθίκι ονόματι Ανδρέας Γεωργίου !

Georgiou_elsatΤο πρώην (;) στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην υφισταμένων του διόγκωσε επίτηδες του έλλειμμα του δημοσίου με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης, απολογείται στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της παραποίησης στοιχείων!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, οποίος καταγγέλθηκε από την πρώην υπάλληλο της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά για σκοπούμενη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από 13,4% σε 15,8% του ΑΕΠ, με στόχο να γίνει επιτακτική η υιοθέτηση επώδυνων μέτρων λιτότητας θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Τις πρώτες καταγγελίες σε βάρος του τις έκανε η καθηγήτρια Οικονομετρίας Ζωή Γεωργαντά, ένα από τα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από το Βενιζέλο. «Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας. Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός» είπε στις πρώτες της καταγγελίες.

Η οποία μάλιστα προχώρησε σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις:

- Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.

- Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.

- Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

- Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και έτσι μπήκαμε στο Μνημόνιο, και έτσι »πέρασαν» και »περνάνε» τα άδικα μέτρα λιτότητας κατά του ελληνικού λαού.

- Καμία ανεξαρτησία, μία σφραγίδα και μόνο η Στατιστική Αρχή. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε συνεδριάσει!

- Για τα μάτια η περίφημη διαδικασία opengov. Μας επέλεξαν όλους επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ.

Κατά την κ. Γεωργαντά, φούσκωσαν σε μία νύχτα το έλλειμμα του 2009

«Το έλλειμμα για το 2009 έβγαινε γύρω στο 12%, έτσι ασκήθηκαν πιέσεις από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία και τον πρόεδρό της κ. Βάλντερ Ραντερμάχερ, ο οποίος ήθελε να μπουν μέσα στο έλλειμμα και οι δαπάνες των δημοσίων επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ».

«Για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% ελήφθησαν υπ’ όψιν μόνο οι δαπάνες των ΔΕΚΟ».

«Εν μία νυκτί η Eurostat αποφάσισε ότι ορισμένες ΔΕΚΟ πρέπει να ενταχθούν στο έλλειμμα».

Τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νίκος Λογοθέτης κατέθεσε χθες το πρωί ενώπιον εισαγγελέα και επιβεβαίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ισχυρισμούς του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωής Γεωργαντά για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.
Πρόκειται για ένα φοβερό σκάδαλο που αν επιβεβαιωθεί θα ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία που βέβαια δεν θα έχει συντελεστεί χωρίς να κάλυψη της προηγούμενης κυβέρνησης...

Η κυβέρνηση της 6ης δόσης ολοκλήρωσε το έργο τηςΈνα από τα βασικά στοιχήματα του κ. Λουκά Παπαδήμου ήταν αν θα μπορούσε να υπερβεί το “εκσυγχρονιστικό” του παρελθόν.
Γιατί ο άνθρωπος δεν ήρθε από τον ….Άρη.
Γνωστή η πολιτεία του και η διαδρομή του. Και στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ήταν παρών-απών και για την  ένταξη μας στο ευρώ διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο.
Το πρώτο στοίχημα που έχασε ο κ. Παπαδήμος  ήταν ότι δέχθηκε να προεδρεύει μιας πολυπληθούς κυβέρνησης αποτυχημένων υπουργών. Ο …ομόλογός του στην Ιταλία, από την πρώτη μέρα, έδειξε τις προθέσεις του. Και είχε να κάνει με τον  Καβαλιέρε, όχι με τον …ΓΑΠ.
Εν συνεχεία ο κ. Παπαδήμος ανέχθηκε να τον  καπελώνει ο κ. Παπανδρέου. Θυμάστε εκείνο το άτυπο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε, πριν από το επίσημο πρώτο του κ. Παπαδήμου;
Αργότερα, έβλεπε τους υπουργούς του να διαπληκτίζονται δημοσίως και απλώς “μέσω κύκλων διέρρευσε τη δυσφορία του”! Έτσι έκαναν οι πολιτικοί. Ο κ. Παπαδήμος κατά δήλωσή του δεν είναι πολιτικός. Πρέπει να μιλάει ανοιχτά στον ελληνικό λαό.
Χθές, ο κ. Παπαδήμος …ξεπέρασε τον εαυτό του!
Πρώτον, διόρισε ένα γνήσιο τέκνο του “σημιτισμού” τον κ. Χαρδούβαλη, ως οικονομικό του σύμβουλο. Προφανώς, αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται.

Την έβγαλαν από τη φυλακή για να παντρευτεί τον βιαστή της! ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!


Η γυναίκα βιάστηκε από έναν άνδρα και μάλιστα γέννησε και το παιδί του. Και τώρα για να μην πεθάνει την αναγκάζουν να τον παντρευτεί.

Δεκέμβρης… παθών με 8+1 χαράτσιαΥπέρογκα ποσά θα κληθούν να καταβάλουν στo Δημόσιο έως το τέλος Δεκεμβρίου εκατομμύρια νοικοκυριά για να εξοφλήσουν «λογαριασμούς» έκτακτων εισφορών, τελών και φόρων και να «τακτοποιήσουν» αυθαίρετα και εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις παρελθόντων ετών. Τις επόμενες 29 ημέρες πολλοί φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν έως και 9 διαφορετικές φορολογικές ή άλλες επιβαρύνσεις!
Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του έτους εκατοντάδες χιλιάδες έως και εκατομμύρια Έλληνες πολίτες θα πρέπει να εξοφλήσουν:
1 Τη δεύτερη, την τρίτη ή την τέταρτη δόση των οφειλών που αναγράφονται στα πολυεκκαθαριστικά σημειώματα της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος και της έκτακτης εισφοράς επί των τεκμηρίων διαβίωσης του οικονομικού έτους 2011 για τα Ι.Χ. άνω των 1.929 κ.εκ., τα σκάφη άνω των 7 μέτρων και τις πισίνες.
2 Τη δεύτερη ή την τρίτη δόση ή ολόκληρο το ποσό του φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011 (ανάλογα με το πότε εκδόθηκε το εκκαθαριστικό σημείωμα και το πότε βεβαιώθηκε η τελική οφειλή). Τουλάχιστον 118.979 φορολογούμενοι που θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα θα κληθούν να πληρώσουν το φόρο εισοδήματος εφάπαξ μέχρι 30-12-2011.
3 Την πρώτη δόση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Δείτε το ρόζ βίντεο με τους αγρότες και τις φοιτήτριες στη Καλαμάτα ( αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους )!Τι δείχνει το ροζ βίντεο που βιντεοσκόπησαν οι φοιτήτριες;
Ανάστατη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς μια γαργαλιστική πληροφορία για ροζ βίντεο κυκλοφορεί από στόμα σε…στόμα τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Καλαμάτα πριν απο 2 βδομάδες φοιτήτριες συναντήθηκαν με εύπορους αγρότες -υπεράνω υποψίας- σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
 Η συνάντηση είχε ερωτικό χαρακτήρα και οι φοιτήτριες επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες. Υπήρχε όμως κάτι που οι ευυπόληπτοι κύριοι δεν γνώριζαν.

Οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα ομαδικά όργια και το ροζ βίντεο φέρεται να διέρευσε σε γνωστό τσοντο-site κάτω από άγνωστες συνθήκες.Οι φοιτήτριες εκβιάζουν τους αγρότες οτι θα αποκαλύψουν τα όργια αν δεν τους δώσουν χρήματα. Η διαφωνία μιας φοιτήτριας με έναν από τους αγρότες έγινε αφορμή να μαθευτεί το ροζ σκάνδαλο αρχικά στην Καλαμάτα και σιγά-σιγά στο πανελλήνιο.

Σήμερα έχει όμως μόνο …εφιάλτεςΣτην εφημερίδα Le Figaro, οι Γάλλοι καθηγητές φιλοσοφίας Thierry Formet και Martin Steffens κάνουν λόγο για ένα χρέος ''2,500 ετών της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα''.
''Μιλάμε διαρκώς για το ελληνικό χρέος. Χωρίς καν να επισημαίνουμε ότι η Ευρώπη είναι αυτή που, εδώ και 2.500 χρόνια, έχει ένα χρέος προς την Ελλάδα''.
Οι δύο καθηγητές θυμίζουν ότι η χώρα μας έβαλε τα θεμέλια της Ευρώπης και αναρωτιούνται για το πως μπορεί η Ελλάδα να απειλείται από τις τράπεζες, τονίζοντας παράλληλα και την εγκατάλειψη από τους Ευρωπαίους εταίρους...
''Ευρώπη δεν είναι το όνομα μιας πριγκίπισσας της Φοινίκης; Οι ακαδημίες δεν έγιναν στη μνήμη του πρώτου μεγάλου θεσμού της γνώσης που ιδρύθηκε από τον Πλάτωνα στον κήπο του Ακάδημου, στην Αθήνα; Τα Ιδρύματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν φέρουν το όνομα που δόθηκε από τον Αριστοτέλη στη σχολή του, το Λύκειο; Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν ακόμη και πάντα τη γεωμετρία από τα θεωρήματα του Θαλή και του Πυθαγόρα; Ο γιατρός δεν πρέπει να δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη; Τέχνη, λογοτεχνία, μυθολογία, τεχνικές κάθε είδους: ο κατάλογος αυτών που οφείλουμε στην Ελλάδα είναι μακρύς'', γράφουν οι δύο καθηγητές.

Όταν την πολιτική την εκπροσωπούν …κάφροι.Μετά την επίθεση που έκανε η Ντορίτα από τηλεοράσεως δηλώνοντας Είναι «μεγάλο πρόβλημα η συμμετοχή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση», και όπως τόνισε, στην Ευρώπη έχουν θέμα: «Τεράστιο. Οι δε Φιλελεύθεροι... έφαγα πραγματικά ξύλο! Δεν έφαγα ξύλο δηλαδή, μην παρεξηγηθώ κιόλας, είχα σκληρότατη κριτική. Ακούστε, το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν τους παίρνουμε σοβαρά. Δεν τους παίρνουμε σοβαρά, αυτός είναι ο λόγος. Εάν παίρναμε σοβαρά όλα αυτά τα οποία έλεγαν ή έχουν πει κατά καιρούς και τα μετρούσαμε, τότε θα ήμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Αλλά επειδή δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά...». «Είναι πρόβλημα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι πρόβλημα η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση αναφέροντας μάλιστα ότι αν η ίδια έκανε μία «αντισιωνιστική δήλωση, θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες στην Ελλάδα». «Όταν το έκανε ο κ. Καρατζαφέρης είπαν ‘εντάξει, δεν πειράζει’», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Καρατζαπαίρνεις παρέλαβε την σκυτάλη απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη σε πρώτο πρόσωπο, την κάλεσε "να συγκρατεί την πικρία της".

"Πολλές φορές συμβαίνει οι παραγιοί ν΄ αυτονομούνται και να τραβάνε μπροστά,( ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ) ενώ τα φυσικά παιδιά να υστερούν. Κάνε τον πόνο σου φιλότιμο και σκέψου την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ακόμα και παραδοσιακοί σου φίλοι, εγχώριοι και υπερατλαντικοί, σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της απαξίας. Κάτι πρέπει να φταίει", κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης, σε αυτήν την προσωπικού χαρακτήρα αντιπαράθεση.

Στο ενδιάμεσο φρόντισε να υποδηλώσει την προδοτικότητα του επαναφέροντας την πρόταση για δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων, λέγοντας πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση συνεργασίας σε περίπτωση συμφωνίας για το όνομα της FYROM με παράγωγο του όρου «Μακεδονία», «Θα προτείνω δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα», και πρόσθεσε: «Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα ξεφύγω από τις καταστατικές εντολές του κόμματός μου και δε νομίζω ότι βουλευτής της Μακεδονίας μπορεί να ξεφύγει από τα νόμιμα».
Αυτός έχει βαλθεί πάση θυσία να καταγράφουν ως μειονότητα στην Ελλάδα οι συμφωνούντες με την ονομασία Μακεδονία. . πηγή

Χριστούγεννα θα "χτυπήσει" η εφορία – Μποναμάς ως 1.500 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες Μαζί και η “λυπητερή” της έκτακτης εισφοράς
- Οι τυχεροί που περιμένουν επιστροφή θα την επιστρέψουν με άλλους φόρους

Αντί για ευχετήριες κάρτες εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μέσα στις γιορτές θα παραλάβουν πρώτα το εκκαθαριστικό της εφορίας που θα τους καλεί να καταβάλλουν τον φόρο που τους αναλογεί για τα εισοδήματα που δήλωσαν την περασμένη άνοιξη και αμέσως μετά το «ραβασάκι» της έκτακτης εισφοράς. 

Στην εξόφληση φόρων θα ξοδέψουν το δώρο των Χριστουγέννων χιλιάδες φορολογούμενοι: Με την τελική -όπως όλα δείχνουν- παρτίδα εκκαθάρισης φόρου που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών, θα κληθούν χριστουγεννιάτικα να πληρώσουν από σχεδόν 1.500 ευρώ οι 119.000 φορολογούμενοι που συνολικά με τα χρεωστικά σημειώματα καλούνται να καταβάλλουν στα κρατικά ταμεία 173 εκατ. ευρώ.

Δημαράς : Έντολοδόχος και δοτός ο Παπαδήμος . Η διαπλοκή καλά κρατεί


Με τον Δήμαρχο Πηνείου κ. Αλέξιο Καστρινό συναντήθηκε, χθες το μεσημέρι, στη Γαστούνη, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γιάννης Δημαράς.
Κατά τη συνάντηση ο κ. Δημαράς ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πηνειού, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόβλημα της κατάργησης -μεταφοράς της ΔΟΥ Γαστούνης.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Δημαράς ανέφερε:

«Στο Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών νοιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να επισκεφθούμε περιοχές της χώρας. Να γνωρίσουμε από κοντά τα τοπικά προβλήματα και να τα συζητήσουμε.»

Χαρακτήρισε εντολοδόχο και δοτό τον Πρωθυπουργό, χωρίς λαϊκή και δημοκρατική νομιμοποίηση και σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Παντελή Καψή ως Υπουργού Επικρατείας επεσήμανε: «με μεγάλα ερωτηματικά άκουσα την αναγγελία της τοποθέτησης του Παντελή Καψή ως Υπουργού Επικρατείας. Η διαπλοκή καλά κρατεί.»

SOS Καστελόριζο!!!


Από τον Καθηγητή
του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη:


Για τους σοβαρότατους λόγους που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης, παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς, όχι μόνο τώρα, αλλά και Χριστούγεννα και Πάσχα,
μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση:
Δημαρχείο ή Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης

Μεγίστη, 851 11 ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ
Καλούνται επίσης οι Ομογενείς και οι φοιτητές μας να στείλουν κάρτα από όλες τις γωνιές του πλανήτη, προς:

Megisti Municipality or Elementary School
Megisti,
GR-851 11 KASTELLORIZO
GREECE

Παρακαλείστε να διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο του Καθηγητή Καρυώτη για να αντιληφθείτε τη σημασία της αποστολής.

Στόχος, να κατακλυσθεί το Ελληνικό Καστελλόριζο με κάρτες από όλον τον απανταχού του κόσμου Ελληνισμό.
Ευριπίδης Μπίλλης, Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

«ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!!

Mια κάρτα δεν κοστίζει, αξίζει. ΜΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...