Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Μιχάλης ο φιλοαμερικανός και ο φιλόπατρης….και δηλώνει απερίφραστα ότι δεν τον ενδιαφέρει πώς ακριβώς θα ονομάζονται τα Σκόπια.Διαβάστε την συνέντευξη του κ. Χρυσοχοϊδη στον Αλέξη Παπαχελά στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ στις 28/11/2004 .
Με τη σημερινή του συνέντευξη ανοίγει τρία τουλάχιστον θέματα τα οποία αποτελούν ταμπού, ή ακόμη και «πολιτικό δηλητήριο» για όποιον τα αγγίζει: ζητεί να ανοίξει το Ασφαλιστικό, χαρακτηρίζει τον αντιαμερικανισμό «εθνικό σπορ» και δηλώνει απερίφραστα ότι δεν τον ενδιαφέρει πώς ακριβώς θα ονομάζονται τα Σκόπια.
- Αυτή τη στιγμή έχουμε τρία ανοιχτά μέτωπα στην εξωτερική μας πολιτική, η εξέλιξη των οποίων δεν προοιωνίζεται απαραιτήτως θετικά για τα ελληνικά συμφέροντα. Πού αρχίζει η ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων και πού τελειώνει η ευθύνη των εξωτερικών παραγόντων;
«Ας τελειώνουμε με τα εύκολα άλλοθι. Από τη μια κατηγορούμε τον ξένο παράγοντα για παρεμβάσεις και από την άλλη απαιτούμε από τις ξένες δυνάμεις να μας λύσουν τα προβλήματα. H πορεία των εθνικών θεμάτων είναι επιτυχής όταν εγκαταλείπουμε το σύνδρομο του “όλα ή τίποτα”. H εξωτερική πολιτική είναι επιτυχής όταν είμαστε κινητικοί, όταν κατανοούμε ότι χαράσσεται με κανόνες ισχύος, όταν αντιλαμβανόμαστε τους συσχετισμούς δυνάμεων στην εκάστοτε συγκυρία, χωρίς εμμονές και επικίνδυνες ιδεοληψίες. Χρειάζεται πραγματισμός, επίγνωση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών της χώρας. Χρειάζονται επιπλέον κατά περίπτωση συμμαχίες που να εξυπηρετούν σταθερά τα συμφέροντα της χώρας και τον δυτικό της προσανατολισμό. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον σταθερότητας, συνεργασίας και ανάπτυξης στη γειτονιά μας, όπως πρώτος εφάρμοσε ο Γ. Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών».
- H αναγνώριση των Σκοπίων από τις ΗΠΑ έφερε στο προσκήνιο τα παραδοσιακά αντιαμερικανικά ρεφλέξ μας. Είναι κάτι που βοηθά στην άσκηση πίεσης στους Αμερικανούς και γενικότερα στους κυβερνητικούς χειρισμούς;
«Ο αντιαμερικανισμός έχει γίνει το εθνικό μας σπορ μετά το ποδόσφαιρο. Από τη μια ζούμε αμερικανικά, χωρίς όμως να έχουμε υιοθετήσει τα θετικά στοιχεία και πρότυπα του αμερικανικού τρόπου ζωής, και από την άλλη αποδίδουμε στην Αμερική όλα τα κακά της μοίρας μας. Ο αντιαμερικανισμός ξεκίνησε ως καταγγελία της πολιτικής τής εξάρτησης της Ελλάδας από παρεμβάσεις στη μετεμφυλιακή περίοδο και πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις μεταδικτατορικά. Τα πράγματα όμως άλλαξαν μετά το ’81. Ο μύθος του κακού και αφελούς Αμερικανού, όσο αναπαράγεται, απλώς εκτονώνει το αίσθημα μειονεξίας εκείνων που εξακολουθούν πεισματικά να βλέπουν την Ελλάδα σαν ψωροκώσταινα. Επιπλέον, το φαινόμενο του αντιαμερικανισμού έχει και μια νέα εκδοχή που δεν πρέπει να μας διαφεύγει: εκτρέφεται στους κόλπους της λαϊκής Δεξιάς, του πλέον συντηρητικού και αντιδραστικού κομματιού της ΝΔ. Εννοείται ότι στεκόμαστε κριτικά σε λανθασμένες επιλογές της αμερικανικής ηγεσίας. Αυτό όμως πρέπει να στέκεται εμπόδιο στους δεσμούς συμμαχίας και στη σταθερή σχέση συνεργασίας που πρέπει να έχει η Ελλάδα και η ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με τις ΗΠΑ; Για να το πούμε καθαρά, όταν εισβάλλει ο αντιαμερικανισμός ή οποιαδήποτε θυμική και ισοπεδωτική προσέγγιση στην εξωτερική πολιτική, τότε αυτό μπορεί να αποβεί καταστρεπτικό για τα συμφέροντα της χώρας».
- Πώς πρέπει να απαντήσει η Ελλάδα στις διαφορές της με την πΓΔΜ;
«H Ελλάδα δεν απειλείται από όποια ονομασία κι αν πάρει η γειτονική χώρα.Γνώμη μου είναι ότι μπορούμε να κλείσουμε το θέμα της ονομασίας ώστε να επικεντρωθούμε από εκεί και πέρα απερίσπαστοι στο να γίνουν τα Βαλκάνια ένας χώρος ανάπτυξης και ασφάλειας».

800.000 ευρώ για το καινούργιο πολιτικό γραφείο του κ. Παγκάλου


Η πρώτη Απόφαση, που έλαβε ο κύριος Πάγκαλος, ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Παπαδημίου, ανακαλούσε «αυτοδίκαια από 11.11.2011» τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του «ομωνύμου» του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παπανδρέου.  Και η αμέσως επόμενη, δεύτερη Απόφαση (ληφθείσα από κοινού με τον έτερο των «Διοσκούρων» Αντιπροέδρων) εγκρίνει την «Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών, Μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και Αποσπασμένων Υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημόσιου Τομέα», από την οποία (σύσταση του παγκάλειου Πολιτικού Γραφείου) προκαλείται ετήσια επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά τι υψηλότερη των 800.000 €.  Το αντιπροεδρικό δίδυμο εντυπωσιασμένο, προφανώς, από την εκπληκτική (αθόρυβη και αόρατη) δουλειά του εν λόγω Πολιτικού Γραφείου, κατά την διαρρεύσασα διετία, το επανιδρύει πανηγυρικά, για να συνεχίσει, και στην εποχή της τρισυποστάτου γερμανοεπιτηρούμενης Κυβερνήσεως, το (μηδενικό) έργο του…  Άλλωστε, τώρα που εξασφαλίστηκε η διαβόητη «6η δόση», τι ψυχή έχουν 800 ψωροχιλιάρικα μπροστά στην επανίδρυση του κυβερνητικού «κηφηνείου»;
οπωπητήρ
http://filotimia.blogspot.com/2011/12/800000.html

ΚΑΜΜΕΝΟΣ & ΚΑΖΑΚΗΣ : ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ - VIDEO


Καμμένος: "Σε κόμμα που θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση εγώ δεν θα ξαναείμαι υποψήφιος! Κάποιοι έβγαλαν πολλά χρήματα από την αναγγελία δημοψηφίσματος, είναι οι ίδιοι που "έπαιζαν" με τα cds"

Kαζάκης: "Υπάρχουν ιδρύματα και κεφάλαια που ποντάρουν στην Αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα φέτος! Για πιο λόγο η Τράπεζα της Ελλάδος κάνει ο,τι γουστάρει με τα χρήματα των Ασφ.Ταμείων;
Δείτε το βίντεο.......Στην εκπομπή "Πρωϊνό ant1" βρέθηκαν σήμερα οι Π. Καμμένος και Δ.Καζάκης, σε μια συζήτηση που αφορούσε τους οίκους αξιολόγησης, τους δανειστές μας που τοποθετούν "Στρατηγό" πάνω απ' την Ελλάδα και τις διάφορες μορφές κερδοσκοπίας που χρησιμοποιούν τα απρόσωπα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Συγκεκριμένα ο Π.Καμμένος έκανε λόγο για πρωθυπουργούς "goldman sachs" που δεν τολμούν να υποβαθμίσουν (σαν κράτη) τους οίκους αξιολόγησης ενώ όλες οι ισχυρές οικονομίες είναι καταχρεωμένες. "Σε ποιους χρωστάνε όλοι αυτοί;" αναρωτήθηκε και κατήγγειλε την Γερμανική κυβέρνηση για προσπάθεια διασφάλισης των συμφερόντων της στην Ελλάδα καθώς τοποθετούν υφυπουργό για την Ελλάδα ώστε να τα χρήματα να πηγαίνουν στις δικές τους εταιρίες και στις δικιές τους τράπεζες με τρανό παράδειγμα τα 200.000 στρέμματα που βιάζεται ο Παπακωνσταντίνου να παραχωρήσει στους Γερμανούς, για εκμετάλλευση της δικής μας ηλιακής ενέργειας! Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί.... Άφησε σοβαρά υπονοούμενα ότι κάποιοι κερδοσκόπησαν με την αναγγελία του δημοψηφίσματος. " Έβγαλαν πολλά χρήματα με το δημοψήφισμα, είναι οι ίδιοι που έπαιζαν με τα cds!". Για άλλη μια φορά συνεπής στις θέσεις του τόνισε οτι θα καταψηφίσει τον προυπολογισμό και αποκάλυψε οτι: "Σε κόμμα που θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση εγώ δεν θα ξαναείμαι υποψήφιος!"

Στην συνέχεια ο Δ.Καζάκης τόνισε οτι ο λόγος που οι οίκοι υποβαθμίζουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες είναι διοτι θέλουν οι Ευρωζώνη να προχωρήσει σε έκδοση Ευρωομολόγου.
"Με ποιο δικαίωμα παίζουν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων; Γιατί η τράπεζα της Ελλάδος κάνει ό,τι γουστάρει με τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων;" Εντύπωσε προκάλεσε δε, η αποκάλυψη που έκανε περι πονταρίσματος απο το μέρος των διεθνών ιδρυμάτων σε αύξηση θανάτων στην Ελλάδα!"
''Bράζει'' η Κρήτη για τον καθηγητή-παιδεραστή! Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια - Νέα στοιχεία και βίντεο! ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!!!!

- Τον έπιασαν στο κρεβάτι με δυο 13χρονα αγόρια και διαπιστώθηκε ότι βιντεοσκοπούσε τα πάντα
- Οδηγείται απόψε στον εισαγγελέα και δεν τον αναλαμβάνει κανένας δικηγόρος
- Είναι πατέρας δύο παιδιών, της ίδιας ηλικίας με τα θυματά του - Σοκαρισμένη η γυναίκα του!
- Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν από το ίντερνετ και από κινητά!
Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί τις αποκαλύψεις συγκλονισμένη. Ένας 47χρονος καθηγητής, χρησιμοποιούσε την αγάπη των παιδιών για τον αθλητισμό, με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσει τις ακόλαστες ορέξεις του. Τον έπιασαν στο κρεβάτι με δύο ανήλικα παιδιά και σύμφωνα με την αστυνομία ερευνώνται άλλες 30 περιπτώσεις! Άλλα 30 παιδιά που φέρονται μπλεγμένα στα δίχτυα του. Αυτό έχει κάνει την τοπική κοινωνία να βράζει...

''Τον έβλεπαν σαν Θεό - Τον γνώριζαν εκατοντάδες παιδιά''

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία 10 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε αλλά και των οικογενειών τους. "Μιλάμε για 100άδες παιδιά, που τον έβλεπαν σχεδόν σαν Θεό" λένε χαρακτηριστικά στο Ρέθυμνο και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το πως κατάφερε να "ξεγελάσει" τόσο κόσμο. Δείτε το επόμενο βίντεο...Το προφίλ του αρρωστημένου καθηγητή

Ο 47χρονος ήταν προπονητής στα παιδικά τμήματα μπάσκετ τοπικής ομάδας. Είχε πάρει απόσπαση στο πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου κάνει το μεταπτυχιακό του κι εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στα τμήματα υποδομών. Η σύζυγος του έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε για τις κατηγορίες, δεδομένου ότι μαζί του έχει αποκτήσει και συμβιώνουν με τα δύο αγόρια τους, της ίδιας πάνω κάτω ηλικίας με τα θύματα.

Στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο
Ο 47χρονος οδηγείται απόψε στον εισαγγελέα ενώ από το πρωί δεκάδες μικρά αγόρια πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση που ξεπερνά την πιο αρρωστημένη φαντασία. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί γύρω από το πρόσωπό του, είναι πως σύμφωνα με το cretalive.gr, κανένας δικηγόρος δεν εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει την υπεράσπιση του!

Οι μαϊμούδες του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να χορεύουν για την διαδοχή!!!!

Δυστυχία σου Ἑλλάς!!! μέ τά τέκνα πού γεννᾶς. Ὤ Ἑλλάς, ἠρώων χώρα τί Γαϊδάρους βγάζεις τώρα!!!


Οι μαϊμούδες του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να χορεύουν για την διαδοχή!!!!

Οι Σπαρτιάτες είχαν τον παρακάτω νόμο απο τον βασιλιά τους Λυκούργο,όταν τα παιδιά, οι νέοι διέπρατταν κάποιο έγκλημα, να τιμωρούνται οι γονείς τους...... ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΙΚΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ "ΒΟΛΕΨΕ" ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ...

Συγκεντρώσεις για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

Με διαδηλώσεις σε πόλεις της χώρας, μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί τιμούν τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Στην Αθήνα οι φοιτητές θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ στις 6 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση αντεξουσιαστών.


Λόγω των συγκεντρώσεων, ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο θα κλείσει στις 17.00, ενώ ο σταθμός στο Σύνταγμα στις 18.00, ύστερα από εντολή της αστυνομίας.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Θεσσαλονίκη.

Την προηγούμενη χρονιά οι μαθητές σε διάφορα σχολεία της χώρας απέκλεισαν συμβολικά δρόμους στις γειτονιές τους, ενώ ακολούθησαν και πορείες.

Επί ποδός βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.

Η Μύγα που ονειρευόταν πως ήταν Αετός.....Αφιερωμένο στον μικρό πολιτικό και άνθρωπο ,Αντώνη Σαμαρα


Κάποτε υπήρχε μια Μύγα που κάθε βράδυ ονειρευόταν πως ήταν Αετός και πετούσε πότε στις Άλπεις και πότε στις Άνδεις..

Κάποτε υπήρχε μια Μύγα που κάθε βράδυ ονειρευόταν πως ήταν Αετός και πετούσε πότε στις Άλπεις και πότε στις Άνδεις..Τις πρώτες στιγμές αυτό την τρέλαινε από ευτυχία· αλλά μετά από λίγο της προκαλούσε ένα αίσθημα αγωνίας, γιατί τα φτερά ήταν πολύ μεγάλα, το σώμα πολύ βαρύ, το ράμφος πολύ σκληρό και τα νύχια πολύ δυνατά· έτσι, όλα αυτά τα μεγάλα όργανα την εμπόδιζαν να κάθεται όπου ήθελε στα πλούσια γλυκά ή στις ανθρώπινες ακαθαρσίες και υπέφερε δίνοντας συνειδητά χτυπήματα με το κεφάλι στα τζάμια του δωματίου.
Στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάει στα μεγάλα ύψη ή στους ελεύθερους χώρους, ούτε καν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...