Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Μας έσωσαν οι εξωγήινοι το 1908 ?Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του 20ου αιώνα, η έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου του 1908 στον ποταμό Τουνγκούσκα της Σιβηρίας...
, (Η Έκρηξη της Τουνγκούσκα ή «Συμβάν της Τουνγκούσκα» ήταν μια πολύ μεγάλη φυσικής προελεύσεως έκρηξη που συνέβη πάνω από μία ακατοίκητη περιοχή κοντα στον ποταμό Τουνγκούσκα, παραπόταμο του ποταμού Γενισέι της Σιβηρίας, στο σημερινό Κράι του Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, στις 7:14 π.μ. περίπου τοπική ώρα (3:14 θερινή ώρα Ελλάδας), στις 30 Ιουνίου 1908 (17 Ιουνίου με το παλαιό – Ιουλιανό – ημερολόγιο, που ήταν τότε ακόμα σε χρήση στη Ρωσία και στην Ελλάδα).) πιστεύεται ότι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη λύση του.

Το καταπληκτικό φιλμ για το Γνωστό Σύμπαν,Βάλτε στερεοφωνικό ήχο και απολαύστε !!!

Το φιλμ Γνωστό Σύμπαν παίρνει τους θεατές από τα Ιμαλάια και μέσω της ατμόσφαιρας μας οδηγεί στο σκοτεινό διάστημα έως το λυκόφως του Big Bang.
Κάθε αστέρι, πλανήτης και κβάζαρ που βλέπετε  στην ταινία είναι δυνατόν να φανεί σωστά λόγω του πιο πλήρους χάρτη του σύμπαντος τεσσάρων διαστάσεων που υπάρχει, ο Άτλας του Ψηφιακού Σύμπαντος, που συντηρείται και ενημερώνεται από αστροφυσικούς στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.  Βάλτε στερεοφωνικό ήχο και απολαύστε …υπεύθυνα.

ΠΗΓΗ : Περίεργα«Φρένο» της ΕΟΦ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο


Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να απαγορεύσει την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

«Φρένο» της ΕΟΦ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Αντ. Δημόπουλου, ο ΕΟΦ επιβάλει με γνωμοδότησή του την κυκλοφορία των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Ελεγχο του Καπνίσματος, κ. Π. Μπεχράκης, τόνισε πως η σχετική μελέτη που είναι προς δημοσίευση από περιοδικό που ασχολείται με την επιστήμη, έδειξε πως το αναπνευστικό σύστημα και τα στοιχεία φλεγμονής που έχουν ανιχνευθεί έπειτα από κάπνισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι φανερά επηρεασμένα.
Από την πλευρά του, ο κ. Δημόπουλος τόνισε πως το Υπουργείο υγείας έχει δεχθεί αιτήματα να προχωρήσει σε αύξηση των τιμών των τσιγάρων κατά 20%, ευελπιστώντας ότι το μέτρο θα αναγκάσει πολλούς καπνιστές να το κόψουν.

Αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης ή θεσμοθετημένη ληστεία;;


Στις αρχές του 2012 θα κατατεθεί νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, θα αλλάξει ξανά σε λίγους μήνες από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές. Τουλάχιστον, σε ότι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα αυτό έχει ένα άλλο οικονομικό πρόγραμμα και άλλη φορολογική πρόταση.
Πάντως, με βάση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το εισόδημα των επαγγελματιών θα προσδιορίζεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους και ειδικότερα:
α) Με το λογιστικό προσδιορισμό με βάση τα τηρούμενα βιβλία,
β) Με τα γνωστά τεκμήρια διαβίωσης και
γ) Με το νέο αντικειμενικό προσδιορισμό του εισοδήματος που θεσπιστεί με το φορολογικό νόμο που θα κατατεθεί.
Σε ότι αφορά τον υπολογισμό του εισοδήματος με την τρίτη μέθοδο, ο υπολογισμός αυτός θα γίνεται με ειδικό αλγόριθμο στον οποίο θα εισάγονται ορισμένοι συντελεστές στους οποίους θα αντιστοιχούν:…
  1. Η κατηγορία των τηρουμένων βιβλίων και στοιχείων και η μορφή της εταιρείας.
  2. Ο κλάδος και το είδος της δραστηριότητας.
  3. Ο τόπος και ο χρόνος άσκησης του επαγγέλματος. Η έδρα της επαγγελματικής εγκατάστασης θα παίζει σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα, εφόσον το ιατρείο του γιατρού βρίσκεται στο Κολωνάκι θα αντιστοιχεί υψηλότερο «αντικειμενικό» εισόδημα σε σχέση με το ίδιο ιατρείο που θα βρίσκεται στην Καλλιθέα ή σε μία επαρχιακή πόλη.
  4. Η επιφάνεια της επαγγελματικής εγκατάστασης.
  5. Οι μισθολογικές δαπάνες (αριθμός προσωπικού, μισθοί).
  6. Οι λειτουργικές δαπάνες (ενοίκιο, εξοπλισμός, λογαριασμοί κινητής και σταθερής τηλεφωνίας κ.ά.).
  7. Η φορολογική εικόνα και συμπεριφορά του φορολογούμενου, αν δηλαδή είναι συνεπής ή έχει εντοπιστεί στο παρελθόν για παραβάσεις ή είναι οφειλέτης.
  8. Η ακίνητη περιουσία.
  9. Τα κινητά περιουσιακά στοιχεία (μετοχές, καταθέσεις, αμοιβαία κ.ά.).
  10. Στατιστικά στοιχεία για το μεικτό ποσοστό κέρδους ανάλογα με το είδος των πωλούμενων αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών από τον κάθε επιτηδευματία.

Κρήτη:Έγινε και αυτό -Τράπεζα έστειλε εξώδικο σε 16χρονο για 460€!


Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στην οποία προσέφυγε ο πατέρας-δανειολήπτης...

Σε ένα ανήλικο παιδί 16 ετών επιδόθηκε "εξώδικο" για ληξιπρόθεσμη οφειλή, ύψους 461,39€, από καταναλωτικό δάνειο. Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στην οποία προσέφυγε ο πατέρας -δανειολήπτης.

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος........... Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος θα πρέπει να μπορείς να πεθάνεις ένα οποιοδήποτε πρωινό.

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν’ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκιο.
Θα βγεις στους δρόμους, θα φωνάξεις, τα χείλια σου θα ματώσουν απ’ τις φωνές
το πρόσωπό σου θα ματώσει από τις σφαίρες μα ούτε βήμα πίσω.
Κάθε κραυγή σου μια πετριά στα τζάμια των πολεμοκάπηλων
κάθε χειρονομία σου σα να γκρεμίζεις την αδικία.
Και πρόσεξε: μη ξεχαστείς ούτε στιγμή.
Έτσι λίγο να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια
αφήνεις χιλιάδες παιδιά να κομματιάζονται την ώρα που παίζουν ανύποπτα στις πολιτείες
μια στιγμή αν κοιτάξεις το ηλιοβασίλεμα
αύριο οι άνθρωποι θα χάνονται στην νύχτα του πολέμου
έτσι και σταματήσεις μια στιγμή να ονειρευτείς
εκατομμύρια ανθρώπινα όνειρα θα γίνουν στάχτη κάτω απ΄τις οβίδες.
Δεν έχεις καιρό
δεν έχεις καιρό για τον εαυτό σου
αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
μπορεί να χρειαστεί ν’ αφήσεις τη μάνα σου, την αγαπημένη ή το παιδί σου.
Δε θα διστάσεις.
Θ’ απαρνηθείς την λάμπα σου και το ψωμί σου
θ’ απαρνηθείς τη βραδινή ξεκούραση στο σπιτικό κατώφλι
για τον τραχύ δρόμο που πάει στο αύριο.
Μπροστά σε τίποτα δε θα δειλιάσεις και ούτε θα φοβηθείς.
Το ξέρω, είναι όμορφο ν’ ακούς μια φυσαρμόνικα το βράδυ, να κοιτάς εν’ άστρο, να ονειρεύεσαι
είναι όμορφο σκυμμένος πάνω απ΄ το κόκκινο στόμα της αγάπης σου
να την ακούς να λεει τα όνειρα της για το μέλλον.
Μα εσύ πρέπει να τ’ αποχαιρετήσεις όλ’ αυτά και να ξεκινήσεις
γιατί εσύ είσαι υπεύθυνος για όλες τις φυσαρμόνικες του κόσμου, για όλα τ’ άστρα, για όλες τις λάμπες και για όλα τα όνειρα
αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
μπορεί να χρειαστεί να σε κλείσουν φυλακή για είκοσι ή και περισσότερα χρόνια
μα εσύ και μες στη φυλακή θα θυμάσαι πάντοτε την άνοιξη, τη μάνα σου και τον κόσμο.
Εσύ και μες απ’ το τετραγωνικό μέτρο του κελιού σου
θα συνεχίζεις το δρόμο σου πάνω στη γη.
Κι όταν μες στην απέραντη σιωπή, τη νύχτα
θα χτυπάς τον τοίχο του κελιού σου με το δάχτυλο
απ’ τ’ άλλο μέρος του τοίχου θα σου απαντάει η Ισπανία.
Εσύ, κι ας βλέπεις να περνάν τα χρόνια σου και ν’ ασπρίζουν τα μαλλιά σου
δε θα γερνάς.
Εσύ και μες στη φυλακή κάθε πρωί θα ξημερώνεσαι πιο νέος
αφού όλο και νέοι αγώνες θ’ αρχίζουμε στον κόσμο
αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
θα πρέπει να μπορείς να πεθάνεις ένα οποιοδήποτε πρωινό.
Αποβραδίς στην απομόνωση θα γράψεις ένα μεγάλο τρυφερό γράμμα στη μάνα σου
θα γράψεις στον τοίχο την ημερομηνία, τ’ αρχικά του ονόματός σου και μια λέξη: Ειρήνη
σα νάγραφες όλη την ιστορία της ζωής σου.
Να μπορείς να πεθάνεις ένα οποιοδήποτε πρωινό
να μπορείς να σταθείς μπροστά στα έξη ντουφέκια
σα να στεκόσουνα μπροστά σ’ ολάκερο το μέλλον.
Να μπορείς, απάνω απ’ την ομοβροντία που σε σκοτώνει
εσύ ν’ ακούς τα εκατομμύρια των απλών ανθρώπων που τραγουδώντας πολεμάνε για την ειρήνη.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος

Κε …στρέιτ Κακλαμάνη …καλύτερα να είσαι πούστης στο σώμα παρά στην …ψυχή.Μα στην βουλή οι μισοί είναι πουστάρες στο σώμα και οι άλλοι στην ψυχή που γαμάνε όλους τους Έλληνες με τα προδοτικά νομοσχέδια που ψηφίζουν. Ο Γαβαλάς σε πείραξε;
«Μπορεί να μην τον κατονόμασε σίγουρα όμως τον φωτογράφισε! Ποιος; Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης. Που; Στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού παρακαλώ...
Αφού εξαπέλυσε επίθεση κατά των χρεωμένων Μέσων Ενημέρωσης, στηρίζοντας πάντως τους εργαζόμενους, που δεν φταίνε σε τίποτα, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της εφημερίδας «Eλευθεροτυπία», σχολίασε με νόημα:

«Αν μιλάμε για κάθαρση, αν μιλάμε για χτύπημα της διαφθοράς, δεν θα κυνηγάμε τον κοσμάκη. Θα αρχίσουμε, όπως βλέπω, ότι κάνετε τώρα, από αυτούς που διδάσκουν και ήθη από τις τηλεοράσεις.

Είδα χθες ότι συνελήφθη κάποιος, που μαζί με άλλους των αυτών αντιλήψεων και σεξιστικών συνηθειών διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας από μεγάλο κανάλι».from

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες.

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και
άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.
Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων “παράξενων ειδών τέχνης”, παρουσίασε την “τέχνη” ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από …την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης” κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσει” την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η …κατανάλωση νεκρών εμβρύων.
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.
Το ίδιο έθιμο “ανθεί” τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι …”πεντανόστιμα” στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται …συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ), ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ. ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ !!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ F.E.M.A CAMPS ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!


Όπως μεταδίδουμε πρώτοι την είδηση. Σε ενεργοποίηση εντός 72 ωρών των FEMA CAMPS προβλέπει η κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Alex Jones στην ιστοσελίδα του. Εν όψη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και μιας πιθανής κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, τον νέο....
ψυχρό πόλεμο μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας. Την επικείμενη εισβολή του Ισραήλ και της Αμερικής στο Ιράν και την ανοιχτή στήριξη των Κινέζων υπέρ του Ιράν όπως και η σημερινή δήλωση του κινέζου προέδρου: "προετοιμασία πολεμικών επιχειρήσεων". Σηματοδοτούν σημαντικότατες εξελίξεις..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...