Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΑΣ..


Eίναι η ασφάλεια σας η σύνταξή σας στους δύσκολους καιρούς που θα έρθουν.
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο της νέας τάξης να σας αγοράσουν τα πάντα που έχουν αξία, περισσότερο δε τα χρυσά και αργυρά τιμαλφή που έχετε....
Αν πάρουν και αυτά τότε δεν θα μπορείτε να ζήσετε με τίποτα.
Οι μασονία...έχει μελετήσει κάθε κίνηση δική σας μα και κάθε ανθρώπου πάνω στη γη.
Ξέρουν ότι ακόμα και με την επιβολή του σφραγίσματος και την προσθήκη του μικροτσίπ στο κορμί του κάθε ανθρώπου, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα το παραβαίνουν γνωρίζοντας καλά πώς λειτουργεί το σύστημα παρακολούθησης των ανθρώπων.
Γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν σφραγισμένοι που θα επιζητούν πλούτο και εξουσία, και θα ψάχνουν να αποκτήσουν το μόνο που αξίζει το χρυσό.
Ξέρουν ότι θα μπορούσαν να έχουν χρυσό και οι ασφράγιστοι και να εξαγοράζουν διάφορα από τους σφραγισμένους.
Έτσι σπεύδουν να αγοράσουν οτιδήποτε χρυσό υπάρχει και το κατέχουν άνθρωποι που προσπαθούν να υποδουλώσουν.

«Σκότωσα τα παιδιά σου, έλα να μαζέψεις τα πτώματα» ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΚι ομως, αυτη ηταν η φραση που βγηκε απο τα χειλη ενος πατερα. Ενος πατερα που δολοφονησε τα ιδια τα παιδια του μονο και μονο για να εκδικηθει την πρωην γυναικα του!

Το επερχόμενο σοκ θα είναι.... πολύ μεγάλο και μη αντιμετωπίσιμο..


Ο Καιρός πλησιάζει, ο καιρός είναι κοντά που θα υποστεί το σύστημα ένα πολύ ισχυρό σοκ. Σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο.

Οι επόμενες εβδομάδες θα ήταν σκόπιμο και στρατηγικά υπεύθυνο να βρει τους πολίτες προετοιμασμένους για όλα τα ενδεχόμενα, ανεξάρτητα απο την προσωπική η οικογενειακή τους οικονομική η εργασιακή κατάσταση.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους μικρομεσαίους που εξακολουθούν να επιβιώνουν με.... ανανεούμενους προυπολογισμούς το πολύ εβδομάδας!
 

Προδιαγράφονται ορισμένες εξελίξεις όχι ευχάριστες και προφανώς το συστημικό σοκ που έρχεται αναμένεται να είναι μεγάλο και μη αντιμετωπίσιμο με τις κλασσικές οικονομικές παραδοχές.
 

Υπάρχουν ενδείξεις, αποχρώσες ενδείξεις ότι στις προσεχείς εβδομάδες θα υπάρξει οξεία κλιμάκωση της έντασης και της κρίσης.
 

Προφανώς και πολλοί κεροσκόποι, τοκογλύφοι, έτοιμοι μαυραγορείτες του χρήματος και της πολιτικής,ετοιμάζονται να τρίψουν τα χέρια τους, αλλά το αμέσως προσεχές διάστημα θα είναι στην πραγματικότητα πολύ επικίνδυνο.
 

Ο Μπουμπούκος καλεί τους τουρκαλάδες για μπίζνες στην Ελλάδα.


«Το μήνυμα της Ελλάδας είναι εξαιρετικά σαφές και καθαρό στις εταιρείες κρουαζιέρας: Ελάτε στην Ελλάδα για δουλειές, καθιστώντας τα λιμάνια μας home porting. Και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη καταργήσαμε πλήρως το cabotage και θα συνεργαστούμε ώστε η Ελλάδα να αναδειχθεί σε Νο1 τουριστικό προορισμό κρουαζιέρας, αλλά και οι εταιρείες να κάνουν σωστά τον επιχειρηματικό προγραμματισμό τους» είπε μεταξύ άλλων ο Αδωνις- μπουμπούκος- Γεωργιάδης στη διάρκεια του Seatrade Forum που έγινε στην Κωνσταντινούπολη με θέμα «Turkey: Cruise Tourism Crossroads Between Europe & Asia», απευθυνόμενος στους τούρκους. Και μην αρχίσει τις γνωστές μαλακίες του, διότι ήταν σε τουρκικό φόρουμ με τούρκους σπόνσορες όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία ,και ας αφήσει τα παραμύθια περί επιχειρηματιών της…παγκόσμιας κρουαζιέρας.

Ο κόσμος το είχε τούμπανο στο Ρέθυμνο.Ο 47χρονος «υπεράνω πάσης υποψίας» αφού έχει γίνει καθεστώς οι υπεράνω υποψίας να είναι και οι ποιο αισχροί , Νίκος Σειραγάκης, δεν είναι ένας τυχαίος δημότης στο Ρέθυμνο. Ο προπονητής των εφηβικών και παιδικών τμημάτων του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ρεθύμνου(ΑΓΟΡ), φάνταζε ως «μεγαλοπιασμένος». Το επαγγελματικό σωματείο του κατηγορούμενου ήδη αγωνίζεται στο ιλουστρασιόν σαλόνι της Α1 του μπάσκετ. Χορηγοί της ομάδας είναι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και βιομηχανίες πετρελαιοειδών.
Ο πεθερός του, Κωνσταντίνος Αραμπατζόγλου, είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νησί. Στενός φίλος και κομματικός συνοδοιπόρος του νυν Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα. Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “ΜΠΕΤΑΡΜ” ,επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και νυν πολύτιμος συνεργάτης του δημάρχου Γιώργου Μαρινάκη. Η σύζυγος του Νίκου Σειραγάκη, είναι εξαιρετική μουσικός και πιανίστα. Μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη πριν από πέντε χρόνια δημιούργησαν μια ταλαντούχα ομάδα νέων μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Κρήτη.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του Θωμά Λεχωβίτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ ο γνωστός δικηγόρος επιβεβαίωσε την ύπαρξη «βιντεοληπτικού υλικού» που περιελήφθη στην ογκώδη δικογραφία.
Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία βοά. «Το Ρέθυμνο πιθανόν να μην άντεχε τόση αλήθεια» εξομολογήθηκε σε μια κρίση ειλικρίνειας σε καταξιωμένη αστυνομική συνάδερφο της Κρήτης, αξιωματικός της προανάκρισης.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΓράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.

Πολλά κατά καιρούς έχουν γραφεί για τις μυστικές οργανώσεις που κυριαρχούν στο πλανήτη μας. Όλες αυτές επιρρεάζουν τη ζωή μας.

Λόγω των τραγικών οικονομικών εξελίξεων σε Ε.Ε. & ΗΠΑ, αποφασίσαμε, για ενημέρωση των αναγνωστών, για άλλη μια φορά να αναφερθούμε και αναλύσουμε αυτά τα φαινόμενα.

Εξ’ άλλου μη ξεχνάμε τα γεγονότα που....
εξελίσσονται σήμερα στις ΗΠΑ

με τα κινήματα των αγανακτισμένων, και εξαθλιωμένων, ανέργων αστέγων και πεινασμένων Αμερικανών σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ,

με προεξάρχον το κίνημα «ΟCCUPY WALL STREET» στη Ν.Υ.

Εδώ πράγματι οι Κοσμοκράτορες τα «έχουν βρεί σκούρα», διότι εάν γενικευθεί αυτή η κατάσταση, τότε η προσπάθειά τους για τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, θα καταρρεύσει, και για να το πετύχουν ίσως καταφύγουν σε παγκόσμιο πόλεμο, για να τιμωρήσουν τις μάζες, και επιτύχουν το στόχο και σκοπό τους.

Η καλή αρχή με τους αγανακτισμένους έγινε από τη Βαρκελώνη, επεκτάθηκε στην Αθήνα, και τώρα επεκτείνετε με άγριες διαθέσεις, σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.

Τα επαναστατικά κινήματα των λαών της Γης, είναι καλοδεχούμενα για να δείξουμε στους Εξουσιαστές του πλανήτη, ότι εμείς τα δισεκατομμύρια οι παροικούντες στο πλανήτη είμαστε η ζωή, και ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Παγκόσμια Διακυβέρνηση:

-----------------------------------------------------

Οι δυνάμεις εκείνες που αποτελούν τη παγκόσμια κυριαρχία και Εξουσία είναι γνωστές με τρείς λέξεις, «Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία». Είναι οι δυνάμεις εκείνες που δρούν για να αποδομήσουν την ανθρωπότητα. Είναι οι δυνάμεις εκείνες της διεθνούς ανωμαλίας, τρομοκρατίας, και διεθνούς εξουσίας, που θέλουν να καταστήσουν τα ανυπάκουα κράτη προτεκτοράτα και αποικίες, ώστε να πετύχουν το ποθούμενο γιαυτούς που είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση, υπό μία κυβέρνηση δική τους, άνευ λα’ι’κής ετυμηγορίας.

Όλα αυτά για την άνετη διαβίωση στο πλανήτη Γη, αυτών των ιδίων, χωρίς τη παρουσία των ενοχλητικών φτωχών λα’ι’κών μαζών.

Μέγα σκάνδαλο και τα ΜΜΕ μούγγα: Μήνυση κατά Γερουλάνου και άλλων 7 Υπουργών για τη νομιμοποίηση των ιχθυοκαλλιεργειών της οικογενείας του!
Μέγα σκάνδαλο και κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται: Τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση Παπανδρέου, νομιμοποίησαν τις ιχθυοκαλλιέργειες της οικογένειας Γερουλάνου με υπογραφές Παπακ, Ραγκούση, Καστανίδη, Σηφουνάκη, Βενιζέλου, Mike, Σκανδαλίδη...
Όταν υπογράφουν 8 υπουργοί του ΠΑΣΟΚ την ίδια μέρα δεν είναι σκάνδαλο και δεν είναι οργανωμένο... κατά τ' άλλα όποιον ρωτήσεις στο πεζοδρόμιο θα σου πει ότι ο Ρουσόπουλος οργάνωσε το Βατοπαίδι και έβγαλε και λεφτά...

Μηνυτήρια αναφορά κατά των 8 υπουργών που θεσμοθέτησαν το χωροταξικό για τις ιχθυοκαλλιέργειες κατέθεσε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, Ελένη Ράικου, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή φορέων των περιοχών που θίγονται.

Οι μηνυτές, μεταξύ των οποίων και 5 δήμαρχοι καταγγέλλουν ότι συμφώνησαν στη χωροθέτηση ανήμερα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και παρ' ότι δεν υπάρχει η -υποχρεωτική εκ του νόμου - γνωμοδότηση του εθνικού συμβουλίου χωροταξίας.

Οι οκτώ Υπουργοί καταγγέλλονται από τους μηνυτές ότι βεβαίωσαν ψευδώς στην απόφαση ότι έλαβαν υπόψιν την υποχρεωτική εκ του νόμου γνωμοδότηση του εθνικού συμβουλίου χωροταξίας. Οι μηνυτές υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ γνωμοδότηση.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ. Πως λειτουργεί; - Δείτε το ντοκιμαντερ με ελληνικούς υπότιτλους


Τα τελευταία χρόνια πολλά λέγονται για το «Νόμο της Έλξης», ιδίως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου και της ταινίας «Το Μυστικό».
Πολλοί είναι αυτοί που τον έχουν εφαρμόσει επιτυχημένα , αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν πέτυχαν απολύτως κανένα αποτέλεσμα, και τα παράτησαν απογοητευμένοι.
Γιατί ο «Νόμος της Έλξης» μερικές φορές δεν λειτουργεί;

Ζήτω η Ελλάδα….των συσσιτίων .Μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις, φτηνά γεύματα παρέχονται και στην ΕΛ.ΑΣ. "Αν έδιναν πακέτο, θα έπαιρνα και για την οικογένειά μου", παραδέχεται ανθυπασπιστής. Έως και το 100% των επαγγελματιών οπλιτών και των υπαξιωματικών του Στρατού συμμετέχει σε αρκετά τάγματα στα δωρεάν συσσίτια που καθιερώθηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο των παροχών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, ενώ πλέον και στην ΕΛ.ΑΣ. καθιερώνονται φτηνά γεύματα για τους αστυνομικούς.

Στρατιωτικές πηγές του ΓΕΕΘΑ τονίζουν ότι η τάση είναι ταχέως αυξανόμενη και ο αριθμός σε λίγο καιρό από τώρα ίσως μάς εκπλήξει. Η διαφαινόμενη μεγάλη ανταπόκριση οδηγεί τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ. Κωσταράκο να συμπληρώσει την αρχική του εισήγηση με πρόβλεψη να πληρώνουν οι χρήστες συμβολικά 1,5 έως 1,8 ευρώ το κάθε γεύμα. Και αυτό για να αντιμετωπιστεί η τεράστια ζήτηση σε δωρεάν δεκατιανό και μεσημεριανό, καθώς εκτός από τους ΕΠΟΠ και τους υπαξιωματικούς όλων των βαθμίδων, στα συσσίτια σπεύδουν καθημερινά ανθυπολοχαγοί και αξιωματικοί όλων των κλάδων.

Η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό δεν έχουν ακόμη κάνει απολογισμό, καθώς εκεί υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα, όπως ότι στα πλοία όλοι τρώνε δωρεάν.

Φτηνά γεύματα και στην αστυνομία
Την ίδια ώρα και στην αστυνομία καθιερώνονται φτηνά γεύματα, όπως για παράδειγμα στο εστιατόριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθήνας.

Θα μπορούν να γευματίσουν με μόλις 3 ευρώ. Στην ίδια τιμή μπορούν να βρουν φαγητό και οι αστυνομικοί στα εστιατόρια των ΜΑΤ, καθώς και σε ορισμένα αστυνομικά τμήματα.Ήδη η προσέλευση των αστυνομικών διαρκώς αυξάνεται το τελευταίο διάστημα, κυρίως από νεοπροσλαμβανόμενους αστυνομικούς που αμείβονται με περίπου 800-900 ευρώ το μήνα.

Δάσκαλοι μπαίνουν στην ουρά για να πάρουν ένα πιάτο φαγητό για μαθητές τους που πεινάνε!
Αν και καθημερινά 20.000 άνθρωποι μπαίνουν στην ουρά του συσσιτίου για ένα κομμάτι ψωμί, ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι δάσκαλοι από τα σχολεία πέριξ του Βρεφοκομείου Αθηνών σπεύδουν για να πάρουν ένα πιάτο φαγητό από τα αποθέματα του βρεφοκομείου, για να ταΐσουν τους μαθητές τους που λιποθυμούν στην τάξη από την πείνα.from

Διοικητής νοσοκομείου προσέλαβε την γυναίκα του!


Γιατρός ταξιδεύει από την Αθήνα στην Μυτιλήνη κάθε 15 μέρες για να δουλέψει στο νοσοκομείο του νησιού για δύο μέρες με έξοδα του τοπικού νοσοκομείου. 

Το θέμα δεν θα είχε προκαλέσει καμία αντίδραση αν η γιατρός δεν ήταν σύζυγος του διοικητή του νοσοκομείου που ήδη απασχολεί άλλους τέσσερις ακτινολόγους.

«Επειδή είχε απευθυνθεί το νοσοκομείο στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια...


- διευκρινίζω όταν εγώ δεν ήμουν καν διοικητής- τότε έκανα ενέργειες να βρω γιατρό για να μετακινηθεί προς τα εδώ και να κάνει τις μαστογραφίες.» σημείωσε στον Alpha ο διοικητής του Βοστάνειου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Όμως στην ερώτηση για το πότε ανέλαβε τα καθήκοντά του απάντησε στις 9 Νοεμβρίου την στιγμή που η απόφαση για την μετακίνηση της γιατρού πάρθηκε στις 18 Νοεμβρίου.

Η ΝΔ που καταγγέλλει την υπόθεση με επιστολή της στο υπουργείο Υγείας αφήνει αιχμές για εξυπηρέτηση κομματικών φίλων του ΠΑΣΟΚ.

«Η μετακίνηση της γιατρού ωφέλησε τις γυναίκες της Λέσβου οι όποιες επιβαρύνονταν με το ανάλογο κόστος στις ιδιωτικές υπηρεσίας υγείας του νησιού» απαντά μεταξύ άλλων το υπουργείο Υγείας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Χαρίζουν μέχρι το 2026 4 δισ. φόρους στις τράπεζες!Όλα για τις τράπεζες, που στο κάτω-κάτω το ... "δικαιούνται", αφού κατάφεραν να τοποθετήσουν τον δικό τους άνθρωπο στην ηγεσία της χώρας: Σε ένα τεράστιο σκάνδαλο, που ακούει στο όνομα "λογιστική ελάφρυνση" των ζημιών που θα εγγράψουν οι τράπεζες από το πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών!

O ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 3,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ


Οι προκλήσεις του Γιάννη Σπανουδάκη δεν έχουν τέλος. Ο διορισμένος από την κυβέρνηση και τον Παύλο Γερουλάνο, πρόεδρο του ΟΠΑΠ, ξεπερνά αύριο κάθε όριο. 
Στην  συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, μεταξύ των θεμάτων που έχουν περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη, υπάρχει ένα θέμα που προκαλεί. 
Πρόκειται για το θέμα 24, που αφορά την χορηγία, ύψους 3,5 εκ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για το ίδρυμα στο Μουσείο Μπενάκη. Μέχρι εδώ όλα καλά. 
Πρόεδρος του Μουσείου είναι η μητέρα του εποπτεύοντος τον ΟΠΑΠ, υπουργού Πολιτισμού, κ. Αιμιλία Γερουλάνου.

Η αδελφή του, κ. Ειρήνη Γερουλάνου, είναι διευθύντρια και μέλος της διοικητικής επιτροπής, ο πατέρας του υπουργού, κ. Μαρίνος Γερουλάνος! Η χορηγία του ΟΠΑΠ προορίζεται για την κάλυψη των εξόδων διοργάνωσης έκθεσης για το Βυζάντιο.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το 2013 στις ΗΠΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Σπανουδάκης, φεύγοντας, αποφάσισε να κάνει ένα τελευταίο δώρο στον άνθρωπο που τον βόλεψε. Στην εφημερίδα «Metro» η συνέχεια με δηλώσεις – καταγγελίες βουλευτών.

Οι “πράσινες” διασυνδέσεις του ρεθυμνιώτη βιαστή ανηλίκων – πασίγνωστα ονόματα στο περιβάλλον του.

“Έτρεμε” η μάνα που έκανε την πρώτη καταγγελία…

Γράφει ο Στέφανος Χίος

Στις φυλακές της Τρίπολης, στη «φωλιά» των παιδεραστών, θα «φιλοξενείται» από σήμερα ο 47χρονος προπονητής μπάσκετ Νίκος Σειραγάκης ο οποίος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου προφυλακίστηκε για τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκων σε....
ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία υπάρχουν 6 επώνυμες επιβαρυντικές καταθέσεις, δύο αστυνομικών οργάνων που συμμετείχαν στην επιχείρηση αυτόφωρης σύλληψης όταν έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν και τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εξαιρουμένων βέβαια των δεκάδων μαρτυρικών καταθέσεων εναντίον του για ασέλγειες.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του Θωμά Λεχωβίτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ ο γνωστός δικηγόρος επιβεβαίωσε την ύπαρξη «βιντεοληπτικού υλικού» που περιελήφθη στην ογκώδη δικογραφία. Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία βοά. «Το Ρέθυμνο πιθανόν να μην άντεχε τόση αλήθεια» εξομολογήθηκε σε μια κρίση ελικρίνειας σε καταξιωμένη αστυνομική συνάδερφο της Κρήτης, αξιωματικός της προανάκρισης.
Όποιος γνωρίζει καλά τα …. >>>>>
γρανάζια της πιο ευθυνόφοβης και καταθλιπτικής δημόσιας υπηρεσίας της χώρας, της αστυνομίας, μπορεί να φανταστεί πόσοι έπαιζαν τα κεφάλια τους κορώνα γράμματα με «δαύτον», όπως λένε τώρα ξεφυσώντας ανακουφισμένοι οι αστυνομικοί που τον παρέδωσαν στα χέρια της δικαιοσύνης.
Ο 47χρονος «υπεράνω πάσης υποψίας» Νίκος Σειραγάκης, δεν είναι ένας τυχαίος δημότης στο Ρέθυμνο. Ο προπονητής των εφηβικών και παιδικών τμημάτων του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ρεθύμνου(ΑΓΟΡ), φάνταζε ως «μεγαλοπιασμένος».
Το επαγγελματικό σωματείο του κατηγορούμενου ήδη αγωνίζεται στο ιλουστρασιόν σαλόνι της Α1 του μπάσκετ. Χορηγοί της ομάδας είναι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και βιομηχανίες πετρελαιοειδών. Ο πεθερός του, Κωνσταντίνος Αραμπατζόγλου, είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νησί. Στενός φίλος και κομματικός συνοδοιπόρος του νυν Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα.
Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “ΜΠΕΤΑΡΜ” ,επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και νυν πολύτιμος συνεργάτης του δημάρχου Γιώργου Μαρινάκη. Η σύζυγος του Νίκου Σειραγάκη, είναι εξαιρετική μουσικός και πιανίστα. Μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη πριν από πέντε χρόνια δημιούργησαν μια ταλαντούχα ομάδα νέων μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Κρήτη.
Το σκάνδαλο για την τοπική κοινωνία (όπως είναι φυσιολογικό) είναι μεγάλο λόγω του στενού κοινωνικού περίγυρου, παρά το γεγονός ότι από καμία αστυνομική ή δικαστική πηγή δεν επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε οποιαδήποτε πολιτική, κομματική ή «άνωθεν» παρεμπόδιση στην έρευνα των αρχών.
Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «δημοκρατία», η αστυνομία υπό τον φόβο των «Ιουδαίων» από την αρχή φρόντισε να κρατήσει στεγανά στις αναζητήσεις. Πριν από 13 μήνες μάνα ανήλικου που είχε πιαστεί στα δίχτυα του ανώμαλου προπονητή πείστηκε με δυσκολία να κάνει την πρώτη ενυπόγραφη καταγγελία.

Σοκ! Εφαγε το νεογέννητο παιδί του! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ


Σοκ προκαλούν τα δημοσιεύματα του Τύπου στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα οποία άνδρας στην Παπούα Νέα Γουϊνέα έφαγε το νεογέννητο παιδί του.Κάτοικοι ενός χωριού της Παπούα Νέας Γουϊνέας βρήκαν έναν άνδρα που είχε ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών να τρώει το νεογέννητο παιδί του που ούρλιαζε απ' τους πόνους.Οι χωρικοί τον κυνήγησαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου τέθηκε υπό κράτηση. Μαζί του συνελήφθηκε και η γυναίκα του.Το άτυχο παιδί υπέκυψε στα τραύματά του, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...