Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτη δήλωση Βενιζέλου: "Άλλοι αποφασίζουν για την τύχη μας…"


Μία τέτοια ομολογία από τν Ευάγγελο Βενιζέλο δεν μπορούσαμε να την φανταστούμε! Στην ομιλία του, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στο 22ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας – Ώρα ευθύνης, αποφάσεων και δράσης», έριξε… βόμβα μεγατόνων. 

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, «όταν είπα ότι είμαι εξουθενωμένος, εννοούσα ότι ειλικρινά με βασανίζει πάρα πολύ το να βλέπω την ελληνική κοινωνία να πενθεί το χαμένο παράδεισό της και να βλέπω τον επιπόλαιο και ελαφρό τρόπο, με τον οποίο πολιτικοί, αναλυτές, διαμορφωτές της κοινής γνώμης, παράγοντες του οικονομικού και πολιτιστικού βίου αντιμετωπίζουν το φαινόμενο αυτό, που στην πραγματικότητα είναι μια άσκηση εθνικής αυτογνωσίας».

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!


Ναι ναι... δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας.. Καλά διαβάσατε..
Η Μαρία Βολονάκη πλέον εργάζεται στο γραφείο τυπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.! Αοιδός, μοντέλο, έχει σπουδάσει δημοσιογράφος, και τώρα κάνει στροφή στην πολιτική.. Πριν την δείτε με ταγιέρ και μαργαριτάρια, απολαύστε την σε παλιότερη εμφανισή της σε νυχτερινό μαγαζί να λικνίζεται προκλητικά με αποκαλυπτικά εσώρουχα, και να φιλιέται στο στόμα με μία άλλη κοπέλα.!

Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΚΟΥΡΗ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣE ΜΑΣΟΝΙΚA ΑΜΦΙΘΕΑΤΡA!ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΚΟΥΡΗ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣE ΜΑΣΟΝΙΚA ΑΜΦΙΘΕΑΤΡA!ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ!
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!


"Ένα βράδυ Σαββάτου ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή - Την εξουσία θα αναλάβει ο στρατός"

«Μετά από εβδομάδες φημών, ο Έλληνας πρωθυπουργός, αργά ένα βράδυ Σαββάτου, θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το ευρώ και επιστρέφει στη δραχμή», αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, περιγράφοντας την αρχή της ιστορίας για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, γεγονός που θα αποτελέσει τον «χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων».

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η επιστροφή στη......
δραχμή θα σημάνει μία αλληλουχία δυσάρεστων γεγονότων για την Ελλάδα, όπως η κατάληψη της εξουσίας από το στρατό. Δεν θα είναι μία συνηθισμένη Δευτέρα αυτή που θα ακολουθήσει. Οργισμένοι καταθέτες θα δημιουργήσουν ουρές στις τράπεζες για να μπορέσουν να αποσύρουν τα χρήματα από τους «παγωμένους» τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Η αξία της δραχμής θα είναι κατά 60% μικρότερη σε σχέση με το ευρώ και οι τιμές θα εκτιναχθούν σε επίπεδα ρεκόρ, σε όσα τουλάχιστον καταστήματα ανοίξουν.
Η γραμμή χρηματοδότησης προς την Ελλάδα θα σταματήσει, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να κηρύξει πτώχευση. Και καθώς η χώρα θα βυθίζεται στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός, καταλήγει το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Tι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Πάνω που λεγαμε πως θα κάνουμε Χριστούγεννα με υψηλές θερμοκρασίες ηρθαν οι νέες προβλέψεις των μετεωρολόγων και μας έκαναν να ελπίσουμε πως ίσως δούμε χιόνι ακόμη και στην Πάρνηθα.

Οπως πρόεβλεψε o Tάσος Αρνιακός "σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ουσιαστικά ο χειμώνας θα ξυπνήσει από τη Δευτέρα και μετά, δηλαδή ουσιαστικά από την χειμερινή του ισημερία".

H HΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

O Mr Πολιτική Άνοιξη και επίδοξος Πρωθυπουργός της Ελλάδας στους Εβραίους στο Ισραήλ με φόντο την Ελληνική Σημαία .... ΑΝΑΠΟΔΑ,εαν ο Αντωνάκος δεν μπορεί να αντιληφθεί πότε η σημαία μας ειναι ανάποδα και πότε όχι πως αλήθεια θα αντιληφθεί πως θα κυβερνήσει???

«Καταργήστε τα Χριστούγεννα», (γιατί "προσβάλλουν" τους μετανάστες) λέει Βρετανικό Think Tank των Εργατικών


ΛΟΝΔΙΝΟ, (LifeSiteNews.com) - Όπως και ο κακός Σερίφης του Nottingham στην ταινία του 1991 "Robin Hood Prince ofThieves", ένα think tank των Εργατικών θέλει να ακυρώσει τα Χριστούγεννα με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για μία "λευκή" γιορτή που προσβάλλει τους μετανάστες της Βρετανίας.
Το Ινστιτούτο για την Έρευνα Δημόσιας Πολιτικής (Institute for Public Policy Research ή IPPR), που....
περιγράφεται ως το "αγαπημένο" γραφείο πολιτικής του κόμματος των Εργατικών που έχει διαμορφώσει πολλές πολιτικές των Εργατικών, μας λέει ότι τα Χριστούγεννα "θα πρέπει να υποβαθμιστούν για να βοηθήσουν τις φυλετικές σχέσεις."
Το IPPR προτείνει επίσης να υπάρχουν εκκοσμικευμένες «χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις», την κατάργηση της συνεδρίασης των Αγγλικανών επισκόπων στη Βουλή των Λόρδων, (φώτο κάτω),
το τέλος στην "δογματική" θρησκευτική εκπαίδευση και να ανεμίζουν και άλλες σημαίες εκτός της Βρετανικής σημαίας.

Ρε αλήτες: Πώς αισθάνεστε που εξαθλιώνετε τον κόσμο;


Quantcast
Μακάρι να ήταν υπερβολές από εκείνες που γράφουμε καμιά φορά για να τονίσουμε παραπάνω κάποια πράγματα. 
Μακάρι να ήταν ψέματα από εκείνα που γράφουμε επειδή μας τα είπαν λίγο διαφορετικά απ’ ότι έγιναν.
Όμως, δεν είναι υπερβολές ούτε ψέματα.
Οι μαθητές στα σχολεία δεν έχουν να πάρουν ούτε
 κουλούρι από το κυλικείο.
Βρίσκουν τον δάσκαλο ή τον καθηγητή που εφημερεύει και δεν διστάζουν να του ζητήσουν χρήματα για να πάρουν κάτι από το κυλικείο.
«Δανεικά κύριε, δύο ευρώ και θα στα φέρουμε αύριο»!
Και έρχονται την άλλη μέρα με τα δεκάλεπτα και τα εικοσάλεπτα στα χέρια-προφανώς κάποιος παιδικός κουμπαράς έσπασε-για να επιστρέψουν τα δανεικά.
«Σας χρωστάω άλλα δεκαπέντε λεπτά κύριε» λέει κάποιος μαθητής  και σου κόβεται η ψυχή, σου λύνονται τα γόνατα.
Τι κι αν ο «κύριος» επιμένει πως δεν χρειάζεται να του επιστρέψουν τα χρήματα που τους έδωσε;
Τι κι αν ο «κύριος» δεν έχει ούτε ο ίδιος να πάρει ένα κουλούρι;
Τα παιδιά έχουν μπέσα. Και ο «κύριος» επίσης. 

Ναι, ίσως είναι ο ίδιος «κύριος» που οι «εργασιομανείς» υπεύθυνοι τον είπαν τεμπέλη, τον έδειξαν με το χέρι ως οπισθοδρομικό, τον απαξίωσαν με το χαρτζιλίκι που του δίνουν αντί για μισθό, τον έκριναν υπεράριθμο και αντιπαραγωγικό, τον είπαν καλοφαγά κάποιοι καλοταϊσμένοι και χαραμοφάη κάποιοι που ιδρώνουν μόνο και στο άκουσμα του ρήματος «εργάζομαι».
Ίσως είναι ο ίδιος «κύριος» που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε δημόσιο σχολείο τα τελευταία χρόνια.
Μπέσα! Λέξη άγνωστη για κάποιους άλλους που θα έπρεπε να είναι η πρώτη λέξη που μαθαίνουν, όχι απλώς να τη γράφουν αλλά κυρίως να τη ζουν και να την εφαρμόζουν. 
Λίγη μπέσα αν είχαν, το ένα χιλιοστό από αυτή που έχουν τα παιδιά και ο «κύριος» ούτε θα έκαναν όσα έχουν κάνει αλλά και ούτε θα συνέχιζαν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, κάνοντας τάχα, τώρα όλο το μαύρο τσούρμο παρέα, ότι μας σώζουν από τη χρεοκοπία. 
Τι λέτε μωρέ; Αν δεν είναι αυτή χρεοκοπία τότε ποια είναι;
Τα συσσίτια στα σχολεία επιστρέφουν, τα παιδιά δεν έχουν να φάνε, άνθρωποι χρεωμένοι αυτοκτονούν, άνεργοι απελπισμένοι ψάχνουν, άλλοι για δουλειά και άλλοι για να ξενιτευτούν, οικογένειες περνάνε το χειμώνα μέσα στο κρύο, το καθημερινό φαγητό άρχισε να λείπει όλο  και σε περισσότερα σπίτια και κείνοι βυθισμένοι στα πλούτη τους, στη ματαιοδοξία τους, στην πολιτική τους καριέρα, στον κόσμο τους τον ψεύτικο συνεχίζουν να φέρονται λες και προσέφεραν στους πολίτες τις καλύτερες υπηρεσίας που μπορούσαν.
Νομίζετε πως ο κόσμος νοιάζεται για τις αηδίες που του αραδιάζετε;
Ζώνη του ευρώ, ισχυρό νόμισμα, Ευρώπη των λαών, ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, το συμφέρον του τόπου, το καλό των πολιτών και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.
Όταν κάποιος δεν έχει να δώσει φαγητό στο παιδί του, μπορεί να γίνει θηρίο ανήμερο, και να γκρεμίσει όλους όσους τον οδήγησαν στην κατάσταση αυτή.
Πρώτους και καλύτερους όλους εσάς κύριοι «υπεύθυνοι» που οδηγήσατε στη φτώχια ένα λαό ολόκληρο και συνεχίζεται να τον εξαθλιώνετε!πηγή

ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ PERSONA NON GRATA Η ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ!!!

ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
Χολή και δηλητήριο για την Ελλάδα έσταξε η Νανά Μούσχουρη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Focus επικροτώντας το μάλιστα για το πρωτοσέλιδό του με την Αφροδίτη της Μήλου σε χυδαία στάση!!! Αυτή η γυναίκα υποτίθεται ότι είναι πρέσβειρα του Ελληνισμού, διατελέσασα μάλιστα και ευρωβουλευτής της Ελλάδας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!!!

Αυτό το διάστημα δίνει συναυλίες στη Γερμανία και προφανώς για να πάνε καλά οι business της, έσκαψε τον λάκκο στην Ελλάδα! Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια είπε:

Ποινική δίωξη κατά του πρώην πρωθυπουργού προτείνει ο τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου!


Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ… 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ…!!! Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα “Αξία”. Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι…
«εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του… Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση… ποινικής δίωξης …!!!

Συν των άλλων ήταν και τραμπούκος της χούντας ο «μακεδονομάχος» Γεωργίου.Εμείς έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένως με αυτό το πολιτικό κουμάσι και με επανωτά πόστ σε ανύποπτο χρόνο καταγγέλλοντας τον.

O Καρατζαφερης τον επιβράβευσε επειδή.... αποκάλεσε τα Σκόπια… Μακεδονία .

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΤΣΙ;;; ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ - ΟΡΚΣ

ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ. ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;;;

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΤΑ ΛΙΒΥΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣΝα αγιάσει το χέρι τους!
Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια προγραμματισμένης σχολικής εκδρομής.
Εννέα μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά, έπειτα από μεταξύ τους συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Μαθητές Λυκείου της Αττικής, που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή στη συμπρωτεύτουσα, ήρθαν στα χέρια με Λίβυους, έπειτα από φραστικό επεισόδιο.

Υπάλληλοι του Κορυδαλλού ύποπτοι για το όπλο του Βλαστού;  Το πιστόλι που πέρασε και βρέθηκε στα χέρια του Π. Βλαστού δεν είναι το μόνο που “βρέθηκε” στον Κορυδαλλό.
Άλλα δύο είχαν εντοπιστεί εδώ και μερικούς μήνες κοντά στην Α' πτέρυγα των φυλακών, κοντά στο χώρο όπου κρατείται ο κακοποιός και οι άλλοι πέντε που πήραν μέρος στην απόπειρα απόδρασης που κατέληξε σε θρίλερ με ομηρία.

Καλάβρυτα:Tο Ολοκαύτωμα για το οποίο κανείς δεν πλήρωσε!Δείτε το βίντεο.

Το ρολόι στην εκκλησιά του χωριού σταμάτησε στις 2.43. Οι κάννες από τα γερμανικά πολυβόλα που ήταν στημένα περιμετρικά στη τοποθεσία Ράχη του Καππή, ακόμη κάπνιζαν. Κάποιοι λοχίες μαζί με 2-3 αξιωματικούς και μερικούς στρατιώτες, πατούσαν ανάμεσα στα εκατοντάδες άψυχα κορμιά, και έψαχναν για κάποιο σημάδι ζωής. Έβριζαν στα γερμανικά επειδή λέρωναν τις καλογυαλισμένες αρβύλες τους όπως περπατούσαν μέσα σε ποτάμια ζεστού ακόμη αίματος. Όταν εντόπιζαν κάτι να κινείται, να αργοσαλεύει, να σφαδάζει από τον πόνο, πήγαιναν από πάνω του και το εκτελούσαν. Μια ριπή, η χαριστική βολή για να μη γλυτώσει κανείς. Για να είναι σίγουροι ότι όλοι οι Καλαβρυτινοί άνδρες θα πεθάνουν...
Εξάλλου πολλοί λένε ότι ήταν απόφαση κατευθείαν από την Καγκελαρία. “Για κάθε έναν νεκρό Γερμανό στρατιώτη θα εκτελούνται 50 άμαχοι”

Τα χρόνια περνάνε,οι τουρκικές αγριότητες μένουν!Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες!


Δύο φωτογραφίες παρόμοιες. Η έγχρωμη φωτογραφία που βλέπετε δημοσιεύτηκε στην δεκαετία του 1990 στην αγγλόφωνη εφημερίδα ¨The European¨ και δείχνει Τούρκους στρατιώτες που κρατάνε υπέρήφανοι κομμένα κεφάλια Κούρδων ανταρτών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...