Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

GERMAN ??? NEIN DANKE !!! ΟΙ 27 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ....ΓΕΡΜΑΝΟΣ !!!


Όσοι προτίθενται στίς ἕπόμενες ἐκλογές νά στηρίξουν τό ΚΚΕ νά διαβάσουν τό παρακάτω κείμενο..

Συλλυπητήριο για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ
Η ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ:
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».πηγη

Προετοιμασίες για… δραχμή!


Το PSI δεν πάει καλά μέχρι στιγμής, όσο κι αν κάποιοι επιδιώκουν να θολώσουν τα νερά. Ήδη έχουν ρίξει τον πήχη στο 75% αλλά τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα καθώς ξένα funds, μετά από το ισπανικό Vega, ετοιμάζονται να κηρύξουν αντάρτικο κι όχι μόνο αλλά να πάνε την Ελλάδα και στα δικαστήρια. Να υπενθυμίσουμε ότι το 75% είναι το ποσοστό εκείνο που επιτρέπει ουσιαστικά την.....
υποχρεωτική συμμετοχή και του υπολοίπου 25% στο πρόγραμμα του κουρέματος.
Στην Ελλάδα έχουν αρχίσει κάποιοι να σκέφτονται μήπως το «κούρεμα» πιάσει και τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή κάθε πολίτη που αγόρασε ομόλογα γιατί πίστεψε ότι είναι ασφαλής επένδυση. Η παρέμβαση του προέδρου της τράπεζας Πειραιώς την Παρασκευή, δείχνει τι σκέπτονται να κάνουν. Ο Μιχάλης Σάλλας είπε ότι δεν πρέπει να κουρευτούν τα ομόλογα των φυσικών προσώπων, αλλά είναι άλλο τι θα γίνει κι άλλο τι θα ήθελε αυτός.
Έτσι, λοιπόν, μια πιθανή αποτυχία του PSI –υπενθυμίζουμε αυτός ήταν ο λόγος που έγινε η κυβέρνηση συνεργασίας – θα σημάνει τη χρεοκοπία της Ελλάδας αφού είναι προαπαιτούμενο για να δοθεί η μεγάλη δόση των 89 δις ευρώ τον Μάρτιο και να προχωρήσει γενικότερα η διαδικασία νέας δανειοδότησης με παράλληλη μείωση του χρέους.
Όλες αυτές τις εξελίξεις τις γνωρίζουν τόσο στο οικονομικό επιτελείο όσο και στα dealing rooms των τραπεζών.
Στο εξωτερικό πυκνώνουν τα δημοσιεύματα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής στη δραχμή. Κάποιες τράπεζες μάλιστα, σε Ευρώπη και ΗΠΑ, κάνουν ήδη ασκήσεις ετοιμότητας και stress tests για το ενδεχόμενο να υπάρξει αποβολή (ακούσια ή εκούσια) μιας χώρας από την ευρωζώνη. Ξεσκονίζουν τα δάνεια που έχουν δώσει σε ελληνικές εταιρείες και ψάχνουν τις απώλειες που μπορεί να έχουν από το δανεισμό προς την Ελλάδα.

ΣΟΚ:Πρώην Τούρκος πρωθυπουργός παραδέχεται ότι η Άγκυρα έκαιγε ελληνικά δάση!


Τα μυστικά τουρκικά κονδύλια την περίοδο της πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ,προορίζονταν για δολοφονίες Κούρδων και για εμπρησμούς Ελληνικών δασών!
Δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιργκιούν που έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr , υποστηρίζει αυτή την άποψη δημοσιεύοντας και σχετική δήλωση του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ,ο οποίος λέει με νόημα:

«Γράμμα» που αγγίζει τις καρδιές μας από Εκείνον που σήμερα γιορτάζει


Θα ήταν πολύ όμορφο να μπορούσαμε να διαβάσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τις παρακάτω λέξεις…Οσο πονεμένοι, αγριεμένοι, δυστυχισμένοι κι αν είμαστε μας γαληνεύει τις ψυχές. Και το έχουμε ανάγκη. Εχουμε ανάγκη να θυμηθούμε τι πραγματικά γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιατικα τραγουδια


Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!


Απουσία παίρνει από το μάθημα των Θρησκευτικών στο νέο βιβλίο που θα διδάσκεται από την επόμενη χρονιά στη β' γυμνασίου η Θεοτόκος Μαρία. Προφανώς οι συγγραφείς του εγχειριδίου Γιώργος Τσανανάς και Απόστολος Μπάρλος δεν έκριναν απαραίτητο να αναφέρουν πουθενά την Παναγία ή μάλλον δεν τους ταίριαζε να την αναφέρουν, αφού άλλαξαν άρδην το περιεχόμενο του βιβλίου. Με την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του υπουργείου Παιδείας, απάλειψαν τη διδασκαλία της Καινής Διαθήκης, η οποία καταλαμβάνει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο κομμάτι του υπάρχοντος εγχειριδίου, και άφησαν μερικές μόνο αναφορές, μετατρέποντας το βιβλίο των
Θρησκευτικών σε μια φιλολογική ανάλυση των ομοιοτήτων ανάμεσα στις διάφορες θρησκείες.

Ρε φίλε, σε ικετεύω....!!!!!


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΠΙΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΗΓΑΔΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!


Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Βατικανού, μια αντιπροσωπεία της οργάνωσης «Ίδρυμα Μασίχι» που υπερασπίζεται τους χριστιανούς του Πακιστάν επισκέφθηκε την Δευτέρα τη φυλακή Σεϊκπούρα, στο Παντζάμπ, όπου κρατείται εδώ και δύο χρόνια η Άσια Μπίμπι.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ


Χριστός γεννάται, δοξάσατε…»
Η ορθόδοξη υμνολογία των Χριστουγέννων αναγγέλλει θριαμβευτικά, αλλά και τοποθετεί θεολογικά, το μέγα μυστήριο της θείας ενανθρωπήσεως.

Αφ’ ότου οι προπάτορές μας, ο Αδάμ και η Εύα, παρήκουσαν την εντολή του Θεού και εκδιώχθηκαν από τον παράδεισο, «η αμαρτία ηγέρθη ως μεσότοιχον έχθρας μεταξύ Θεού και ανθρώπου», όπως γράφει στην .....
Ιερά Κατήχησί του ο άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως, με αποτέλεσμα την ολέθρια αποδέσμευσι του ανθρώπου από τον φιλάνθρωπο Θεό και την αναπόφευκτη υποταγή του στον μισόκαλο διάβολο, στην αμαρτία και τον θάνατο.

Έτσι, «προ της Χριστού παρουσίας – λέει ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος – εβασιλεύετο ημών η φύσις υπό του διαβόλου, υπό της αμαρτίας, υπό του θανάτου… Και ο μεν διάβολος ηπάτα, η δε αμαρτία έσφαζεν, ο δε θάνατος έθαπτεν».

Κάθε μήνα μπαίνουν στην Ελλάδα 10.000 λαθρομετανάστες!


Μετά την απελευθερώση των επαγγελμάτων… έρχεται και απελευθερώσει των ναρκωτικών, και των κακοποιών. Όλα επιτρέπονται. Όλα πουλιούνται. Όλα αγοράζονται.
Εδώ ο καλός πασοκατζίς. Το μόνο που απαγορεύετε είναι η κριτική, γι αυτό θα κλείσουν θέλουν Blogs.
1. Θα έχουμε ελεύθερη χρήση ναρκωτικών (όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια). Αφού δεν θέλουν η δεν μπορούν να ελέγξουν την διακίνηση, θα την απελευθερώσουν.
2. Εφόσον δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πνευματικό περιβάλλον στους νέους ώστε να μπορούν να κρατήσουν την οικογένεια, θα εφαρμόσουμε το αυτόματο διαζύγιο.
3. Αφού δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα σύνορα, θα νομιμοποιούμε όσους έρχονται εδώ. Και βαπτιζόμαστε και φιλάνθρωποι.

Χειρότερα κι απ’ την κυβέρνηση Ζολώτα


 
ό την αρχή είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο να καταλήξει η κυβέρνηση Παπαδήμου όπως η Οικουμενική Ζολώτα το μακρινό 1990. Αν κρίνουμε από τις τελευταίες εξελίξεις, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ χειρότερα. Η αδυναμία στοιχειώδους συνεννόησης μεταξύ των «εταίρων» που στηρίζουν το κυβερνητικό σχήμα είναι προφανής. Αντί για το εθνικό συμφέρον, το οποίο -υποτίθεται- συμφώνησαν να υπερασπιστούν σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, βρέθηκαν να δίνουν μάχες για το κομματικό συμφέρον. 

Καταστρέφουν επειδή δεν ξέρουν και δεν θέλουν να δημιουργήσουν


Σύρουν τη χώρα στην καταστροφή

Είναι επικίνδυνοι. Διαλύουν το κράτος και καταστρέφουν την χώρα σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Οι (δια)κυβερνώντες υπάλληλοι των τραπεζιτών, αγνοούν εσκεμμένα την διαφορά μεταξύ αύξηση της παραγωγικότητας του κράτους και....
αύξηση της εξοικονόμησης του κράτους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...