Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Κρούσμα της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε άνθρωπο ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Πρόκειται για το στέλεχος Η5Ν1.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει η μέρα που χαμόγελο θα ανθίσει δεν είναι μακριά, δεν είναι μακριά

Τώρα που ο μισθός έχει μικρότερη αξία
τώρα που η ζωή μας είναι μες την καχεξία
τώρα που διατάξει το ανελέητο μνημόνιο
ήρθε η ώρα για το ελληνικό δαιμόνιο

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά
να αποφασίσουμε σωστά
μπορούμε ολοι μαζί το φως να το βρούμε
και πάλι μεταξύ μας θα τα βρούμε

Σκεφτείτε ελληνικά
δεν είναι μακριά
η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει
η μέρα που χαμόγελο θα ανθίσει δεν είναι μακριά, δεν είναι μακριά

Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά
ελληνικά και μόνο αγοράστε
και ευεργέτες της πατρίδας να' στε
Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά
πηγή 

Ουστ “γομάρια”, μας χρεοκοπήσατε...


Ο εσμός των πελατειακών σχέσεων φαίνεται τόσο κατακλυσμιαίος στη χώρα μας που δύσκολα θα τεθεί υπό έλεγχο αν πρώτα δεν προκύψει κάποιο σοκ που θα παραλύσει την ελληνική κοινωνία.


Κανείς δεν αμφιβάλει πως τη μερίδα του λέοντος της ευθύνης της ελληνικής χρεοκοπίας την έχουν...
τα δυο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο με εναλλαγές και έχτισαν το παρασιτικό πελατειακό κράτος.

Ζουν τα πνευματικά όντα σε άλλο σύμπαν;


Τα πνεύματα ΔΕΝ γνωρίζουν το μέλλον
Αν τα πνεύματα ήταν σε άλλο χρόνο, που "να περιέχει" τον δικό μας και αν δεν βρίσκονταν στον ίδιο τον δικό μας, τότε θα μπορούσαν να δουν το μέλλον μας! Θα γνώριζαν το μέλλον μας! Θα μπορούσαν λοιπόν και οι δαίμονες, δηλαδή οι "θεοί" των εθνών («Ό,τι θυσιάζουν τα έθνη, το θυσιάζουν στα δαιμόνια και όχι στον Θεό» - Α΄ Κορ. 10/ι: 20) να γνωρίζουν και να προφητεύουν το μέλλον! Όμως αυτό είναι κάτι που η Αγία Γραφή το απορρίπτει ως ιδέα.


Στην Αγία Γραφή είναι σαφέστατο το ότι οι "θεοί" των εθνών είναι ΕΝ ΧΡΟΝΩ, και μάλιστα στον δικό μας χρόνο[*]. Γι' αυτό και ξεκαθαρίζεται επίσης, ότι μόνο ο Θεός μπορεί να αναγγείλει από πριν το μέλλον:


"Τις γαρ αναγγελεί τα εξ αρχής, ίνα γνώμεν, και τα έμπροσθεν, και ερούμεν ότι αληθή εστιν; ουκ έστιν ο προλέγων ουδέ ο ακούων υμών τους λόγους" (Ησαϊας 41/μα: 26).

Εξήντα χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι ζητούν το εφάπαξ


Σε πλήρες ταμειακό αδιέξοδο οδηγείται το 2012 το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων -ιδιαίτερα ύστερα από τη μαζική έξοδο εργαζομένων που θέλησαν να αποφύγουν, υποβάλλοντας παραιτήσεις, την εργασιακή εφεδρεία- και όσοι συνταξιοδοτηθούν μέσα στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους θα πρέπει να αναμένουν έως και....
οκτώ χρόνια για να εισπράξουν το (μειωμένο) εφάπαξ.

Τις 60.000 αναμένεται να φθάσουν, ως το τέλος του 2011, οι αιτήσεις προς το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων για την καταβολή εφάπαξ. Ο αριθμός των αιτήσεων στις αρχές του Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σύμφωνα με πληροφορίες, στις 47.000. Η απότομη αύξηση του αριθμού των αιτήσεων, που οφείλεται στις μαζικές αιτήσεις συνταξιοδότησης λόγω των μισθολογικών αναπροσαρμογών και της εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας, προκαλεί σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας στο ΤΠΔΥ.

Εγκαταλείπουν τα παιδιά τους λόγω πείναςΣε μια περήφανη χώρα, όπως είναι  η Ελλάδα, όπου η οικογένεια έρχεται πρώτη, τα βάσανα των οικογενειών που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους είναι αβάσταχτα. Και οι περιπτώσεις είναι πολλές.
Καθώς η Ελλάδα μπαίνει στη πέμπτη συνεχή χρονιά κρίσης, και καθώς η κρίση επεκτείνεται, με περικοπές παντού, με την φτώχια να βαθαίνει, και την ανεργία να σκαρφαλώνει, όλες οι ενδείξεις θέλουν τον ιστό της κοινωνίας να διαρρηγνύεται από παντού.

Ποτέ δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες αν δεν έχουμε το κουράγιο να χάσουμε την ακτή από τα μάτια μας...


Τι “μαγειρεύει” ο Παπαδήμος για τις εκλογές; H KYBΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣΚάτι πολύ ύποπτο ετοιμάζει ο Λ. Παπαδήμος σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών και το βίο της παρούσας κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση με τους ανώτατους δικαστικούς τους ενημέρωσε ότι οι βασικοί στόχοι του PSI έχουν επιτευχθεί.
Επομένως, λογικά θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και όλα τα σενάρια ότι το κούρεμα είναι στον αέρα, είναι για εσωτερική κατανάλωση.
Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός τους ενημέρωσε ότι γίνονται σκέψεις για τη σύσταση επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος από την επόμενη κυβέρνηση, αφήνοντάς τους με την απορία για το πότε τελειώνει η θητεία του, όταν ο ίδιος κάνει σχέδια για επιτροπές.
Αν αυτό συνδυαστεί με δηλώσεις του Π. Καψή ότι όταν φτάσουμε στο Μάρτιο θα δούμε για τις εκλογές, μήπως πρέπει να μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά ότι κάποιοι μαγειρεύουν νέα παράταση της θητείας της κυβέρνησης για το καλοκαίρι και βλέπουμε;

Τεκμήρια: Ο σίγουρος δρόμος προς την ύφεσηΟ παραλογισμός δεν έχει τέλος.  Τα ίδια με Παπακωνσταντίνου, τα ίδια με Βενιζέλο.  Τα ίδια με Παπανδρέου, τα ίδια με Παπαδήμο.  Την ώρα που όλος ο πλανήτης, από το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε μέχρι τον Χρυσοχοϊδη και τον ίδιο τον Παπανδρέου έχουν παραδεχτεί την αποτυχία της συνταγής, οι παλαβοί συνεχίζουν, σα να μην τρέχει τίποτα.
Μήπως δεν ξέρουν ότι τα τεκμήρια θα φέρουν ύφεση;  Πως η όποια κατανάλωση υπήρχε θα αδρανήσει εντελώς, πράγμα που θα επιφέρει καίριο πλήγμα στα έσοδα; (ακόμα ένα) Πως οι περισσότεροι φορολογούμενοι θα προσπαθήσουν να αδρανοποιήσουν τα επιβαρυντικά στοιχεία, κόβοντας το ρεύμα στα εξοχικά και καταθέτοντας πινακίδες αυτοκινήτων;  Πράγμα που με τη σειρά του θα επιφέρει νέες επιπτώσεις τόσο στα έσοδα όσο και στην πραγματική οικονομία;  Το ξέρουν.
Γιατί συναινούν στο έγκλημα;

Η αλήθεια για το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ)Η αλήθεια για το παλιό ΤΕΒΕ / ΤΑΕ νυν ΟΑΕΕ, είναι δυστυχώς μία: Πρόκειται για την μεγαλύτερη καλοστημένη κρατική κομπίνα που έχει γίνει στην Ελλάδα, εναντίον των μικρο-επαγγελματιών. Που κανένας δεν τολμά να θίξει. Και εξηγούμαι:

1. Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση. Αν και είσαι "ελεύθερος" (υποτίθεται) επαγγελματίας και δεν επιβαρύνεις ΚΑΝΕΝΑΝ έχοντας αναλάβει 1000 ρίσκα, δεν έχεις το δικαίωμα να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ αν και που θα ασφαλιστείς.
2. Τα ασφάλιστρα είναι υπερβολικά υψηλά και ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα. Αυξήθηκαν και οι κατηγορίες, για να στα παίρνουν ακόμα περισσότερα. Εχεις-δεν έχεις έσοδα. Τους ειναι αδιάφορο, να τα παιρνουν μόνο τους ενδιαφέρει.

3. Οι παρεχόμενες ιατρικές και φαρμακευτικές υπηρεσίες είναι χειρίστης ποιότητας. Το >50% των συμβεβλημένων ιατρών είναι ακατάλληλοι. Όποιος έχει πάει σε 2-3 γιατρους ΤΕΒΕ, γνωρίζει. Να μην πω περισσότερα, οσοι κατάλαβαν .. κατάλαβαν.

4. Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ νοσοκομείο ΔΗΜΟΣΙΟ (!!!) δεν είναι συμβεβλημένο με τον ΟΑΕΕ, και πρώτα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τις εξετάσεις και μετά τρέχα να πάρεις φραγκοδίφραγκα.

ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ 1-1-2012 ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

Οι ασφαλιστικές εισφορές στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών είναι ανταποδοτικές !

Οι ασφαλιστικές εισφορές στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών είναι ανταποδοτικές  !
Το Θέμα  είναι τι είδους ανταπόδοση υπάρχει ασφαλισμένοι πληρώνουν υπερβολικά ποσά προκειμένου να μην μπούν φυλακή η για να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη?
Οι εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ δεν μπορούν να καταχωρήσουν ιατρούς στα βιβλιάρια υγείας για το 2012, καθώς ο οργανισμός δεν έχει συμπληρώσει τη λίστα με τους ιατρούς!!!
Αποτέλεσμα αυτής της ακατανόητης προχειρότητας και αμέλειας της διοίκησης του οργανισμού και της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι και οι οικογένειές τους να μην έχουν ιατρική περίθαλψη ..από πρώτης του νέου έτος. Οι ασφαλισμένοι δεν θα μπορούν να εξεταστούν από γιατρό, δεν θα μπορούν να γράφουν φάρμακα, αλλά ούτε και να γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις.
 
Η διοίκηση του ΟΑΕΕ και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων, με τραγική προχειρότητα και αμέλεια αφήνει στο έλεος του Θεού τους ασφαλισμένους, με αποτέλεσμα ακόμη και να κινδυνεύει η ζωή τους, εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς της αρμόδιας  πολιτικής ηγεσίας.

Για ακόμη μια φορά οι ασφαλισμένοι θα βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη για παροχές που έχουν ήδη πληρώσει τις εισφορές τους, ενώ οι ιδιώτες της υγείας θα τρίβουν τα χέρια τους «εις υγείαν» των «κορόιδων» ασφαλισμένων, εξαιτίας της πολιτικής ανικανότητας της ηγεσίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών.πηγή

Μήνυμα προς τον κόσμο από το Μουφτή της Συρίας: "ένα μάτι για ένα μάτι" αν χτυπήσει τον Λίβανο ή τη Συρία έχω είδη στην Αμερική και στην Ευρώπη βομβιστές αυτοκτονίας..14ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ


Μια τραγική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μια 14χρονη κοπέλα, η Eva Helgutan, υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθιζόταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά, πριν λίγες μέρες, αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ.


Η Eva, μάλιστα, ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μόλις μερικές μέρες. Όπως υποστηρίζει, ο αρχηγός της αστυνομίας, από τότε που άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία, οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

thebest.gr

'Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ'' ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ,ΑΡΑΓΕ,ΑΥΤΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΠΑΛΑΤΙΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΦΙΛΙΑ'' ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ.


ΟΙ «ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ»ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ??ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ

"ΣΤΡΑΒΩΣΕ" ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΧΑΡΤΙΩΝ.ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΟΡΑΤΟΣ.EIXAN ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΩΝΕ.ΕΛΛΑΣ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!

"ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ABΓΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΛΟΠΗΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ,ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΑΝΙΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

 

Παραθέτουμε το άρθρο

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος του Αφγανικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Νουρ», Μουσταφά Χαϊνταρί, όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο δικτυακό τόπο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών. Το περιστατικό συνέβη την...
περασμένη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ, όταν ο Μουσταφά Χαϊνταρί έβγαινε από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Υγείας 11.

Έτσι είδα το ανεξάντλητο ........"Λοιπόν σ΄το λέω ο κόσμος είναι πιό πλούσιος απ΄ τούς εκμεταλλευτές του
πιό πλούσιος απ΄τούς απελπισμένους του και μαζί τους
η...
μικρή γυναίκα αγόρασε ζάχαρη
η χαρτοσακούλα είναι τρύπια , πίσω απ΄τή μικρή γυναίκα
πέφτει ένα ποταμάκι ζάχαρη,το γλείφουν τα σκυλιά
κατέβηκε τη σκάλα τού σταθμού,ανέβηκε τήν άλλη σκάλα, πίσω της
το ζαχαρένιο ποταμάκι,τα καλά σκυλιά ,δέν άδειασε η χαρτοσακούλα
έτσι είδα το ανεξάντλητο , είπα το ανεξάντλητο
έσφιξα πάλι τη ζώνη μου, η μέση μου έγινε λεπτή
άκουσα τη φωνή μου μέσα μου , μ΄άρεσε
άκουσα πού τριζε όρθια η ραχοκοκαλιά μου μές στο σώμα μου.".............
Γ.Ρίτσος

Πώς ο Εφραίμ με τις ευλογίες της Πολιτείας σφετερίστηκε δημόσια περιουσία...ΜΑΡΙΑ ΤΣΩΛΗ
Το μεγάλο κόλπο που μετέρχεται εδώ και 150 χρόνια σημαντικός αριθμός ιδιωτών προκειμένου να σφετεριστεί δημόσιες εκτάσεις τις οποίες στη συνέχεια μετατρέπει σε οικόπεδα που μεταπωλεί, χρησιμοποίησε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου και προφυλακισμένος σήμερα αρχιμανδρίτης Εφραίμ.

Από τις μεθόδους αυτές των επιτήδειων ιδιωτών εκτιμάται ότι... έχουν χαθεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα ελληνικών δασών και δυστυχώς η εμπειρία έχει δείξει ότι το κράτος δεν είναι σε θέση να προστατεύσει την περιουσία του, με αποτέλεσμα αυτές οι πρακτικές να εξακολουθούν από της απελευθερώσεως του ελληνικού κράτους και μέχρι σήμερα, δίχως μάλιστα να τις μαθαίνουν παρά οι αυστηρώς ενδιαφερόμενοι.

Το χρονικό της διεκδίκησης της λίμνης Βιστωνίδας

"Πιθανώς υποκινούμενος ο Καρατζαφέρης"

"ΤΩΡΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.........."

"Πιθανόν υποκινούμενος" είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υποστηρίζει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τις οποίες μια από τις προϋποθέσεις που....
θέτει το κόμμα του για να παραμείνει στην κυβέρνηση είναι "να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ μια στιβαρή και ασφαλή ηγεσία μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους και σαφώς πριν έρθει η τρόικα". "Όπως επεσήμανα και στην τοποθέτησή μου στο Πολιτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη, την όποια συζήτηση και εξέλιξη στο ΠΑΣΟΚ και στην πορεία της χώρας, δεν θα την επιβάλλουν ούτε οι οφειλέτες του Δημοσίου, ούτε οι οφειλέτες των Τραπεζών, ούτε οι φοροφυγάδες, ούτε οι Τράπεζες, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε βέβαια το ΛΑΟΣ και ο κ. Καρατζαφέρης, που πιθανόν υποκινούμενος επιχειρεί, από την Τρίτη συγκεκριμένα, να μας υποδεικνύει τι θα κάνουμε εμείς στο ΠΑΣΟΚ βάζοντας όρους στο εσωτερικό μας", αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης

Βουλιάζει το καράβι του Καρατζαφέρη...Είναι γεγονός ότι τα δημοσκοπικά αποτελέσματα του ΛΑΟΣ δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ευφορία και ο πάντοτε ετοιμοπόλεμος αρχηγός του, θεώρησε σκόπιμο να προβεί χθες σε βαρυσήμαντες δηλώσεις, σύμφωνα με...
τις οποίες απαιτεί όρους για την παραμονή του στην κυβέρνηση!

Η επιτομή της υποτέλειας και του εξευτελισμού έχει ως εξής : Μνημόνιο ΣυνεργασίαςΌπως χαρακτηριστικά γράφει σήμερα η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ...."Ανοίγει διάπλατα, πλέον, η πόρτα για μαζικές απολύσεις προσωπικού στο Δημόσιο μετά και την επιστολή-σημείωμα που απέστειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας προς την τρόικα. Ο κ. Ρέππας με το εν λόγω σημείωμα καθιστά τους εκπροσώπους των δανειστών μας κοινωνούς των
βασικών ρυθμίσεων που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κράτους που θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή περί τα μέσα Ιανουαρίου 2012. Το μνημόνιο, που οριστικοποιήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του κ. Ρέππα με τον κ. Χορστ Ράινχενμπαχ, προβλέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών σε επτά τομείς (δομή και όργανα, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, παρακολούθηση προϋπολογισμού, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, καλή νομοθέτηση, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αντιμετώπιση της διαφθοράς), κάτι που σημαίνει ότι η αναμόρφωση του κράτους έχει περάσει και επίσημα πλέον στην ευθύνη της Task Force.

Νέα αιφνιδιαστική πρόταση από ΓΑΠ για διαδοχή

"Αν υπηρχε ενας αντρας εκει μεσα, θα ειχε πλακωσει στις φαπες τον τρομπα, αλλα δεν υπαρχει!"

 

Πρότεινε οι διαδικασίες για την «επόμενη μέρα» στο ΠΑΣΟΚ, να ξεκινήσουν με ένα επιτραπέζιο, υποχρεώνοντας τους υποψήφιους να προβούν σε νέο κύκλο αιχμηρών δηλώσεων με νόημα!
Νέα τροπή αναμένεται να πάρει το σήριαλ για τον νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ, μετά την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού, να φέρει στο τραπέζι του πολιτικού συμβουλίου το επιτραπέζιο με τον συμβολικό τίτλο «Μάντεψε Ποιός».

Τότε θα γίνουν εκλογές .
Εκλογές δεν θα γίνουν μέχρις ότου βεβαιωθούν εκείνοι που ουσιαστικά από το παρασκήνιο κυβερνούν από πάντα την Ελλάδα , ότι ήμαστε έτοιμοι να ξαναφέρουμε στην κυβέρνηση , αυτούς που πλουτίζοντας οι ίδιοι , μέχρι χθες  , διέφθειραν , πτώχευσαν και κατέστρεψαν το λαό και οι οποίοι σήμερα ξεπουλάνε εμάς και τον τόπο .

Καμαρώστε τα φτωχά μοναστήρια στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας
Η Μονή Μεγίστης Λαύρας είναι η πρώτη τη τάξει στην Αθωνική Πολιτεία. Όταν ιδρύθηκε από τον Αγιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη, κληροδοτήθηκε από τον Νικηφόρο Φωκά με το ένα τρίτο της Σκύρου (40.000 στρέμματα). Μία χιλιετία αργότερα η μονή δρομολογεί στον Νότο του νησιού την κατασκευή του δεύτερου μεγαλύτερου αιολικού πάρκου στην Ευρώπη. Πριν από λίγα χρόνια η μονή εκποίησε ένα κομμάτι γης που κατείχε στο νησί, το οποίο αγόρασε το υπουργείο Άμυνας αντί 12 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας...


Η Μεγίστη Λαύρα ελέγχει από τον 10ο αιώνα και την Κυρά Παναγιά, το μεγαλύτερο από τα «ερημονήσια» των Βορείων Σποράδων. Πρόκειται για μία προστατευόμενη περιοχή μοναδικού φυσικού και αρχαιολογικού πλούτου, η οποία όμως έχει ήδη υποστεί τις πρώτες εργολαβικές επεμβάσεις. Ακόμη, στην Κυρά Παναγιά η μονή μισθώνει περίπου 2.500 ερίφια σε χωρικούς, για τα οποία λαμβάνει και επιδοτήσεις.

Δείτε Την Πιό Όμορφη Γυναίκα Του Κόσμου!!!


Έλεος!! Ακόμα ένας παιδεραστής στην Κρήτη σήμερα στο σκαμνί


Ο άνδρας, που σήμερα είναι έγκλειστος στις φυλακές Τριπόλεως, παραπέμπεται να δικαστεί με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων αλλά και κατοχής αποκρουστικού υλικού παιδικής πορνογραφίας (βίντεο και φωτογραφίες). Το βούλευμα είναι καταπέλτης για το νεαρό ιδιωτικό υπάλληλο....
Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί.......
πριν από ενάμιση χρόνο και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς ο κατηγορούμενος ήταν άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας, καθώς ήταν φίλος με τις οικογένειες τον παιδιών!

Σύζυγος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ απασχολεί υπάλληλο της ΕΡΤ για αποκλειστική γραμματέα!


 
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΝΟ Ο ... ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ???
Η ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...

Απίστευτο κι όμως αληθινό: σύζυγος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού, δραστήρια στα καλλιτεχνικά, χρησιμοποιεί αποκλειστικά για την γραμματειακή της υποστήριξη, μόνιμη υπάλληλο της ΕΡΤ! Μάλιστα η ...τελευταία για να ανταποκρίνεται στις πολλαπλές απαιτήσεις της συζύγου του πρώην υπουργού, φρόντισε με τη βοήθεια ορισμένων να φαίνεται (στα χαρτιά) ότι εργάζεται Σαββατοκύριακα σε τμήμα που σπάνια ελέγχεται. Φυσικά η εν λόγω υπάλληλος δεν πατάει ποτέ στο ραδιομέγαρο (ούτε τα Σαββατοκύριακα), ενώ αμείβεται από αυτό και όχι από την σύζυγο που φημίζεται για την τσιγκουνιά της!

Αναίδεια προς ...."ευπορίαν".


[Ευπορία = ευκολία, ευχέρεια, άνεση]

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΕΕΓΑ "Η ΕΘΝΙΚΗ", ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ 30-12-2011 ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Συνάδελφοι,

Η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση θα δώσει το στίγμα της διάθεσης όλων μας....
απέναντι στις επιλογές της Διοίκησης.

Προφανώς η συμφωνία για την εκ περιτροπής εργασία είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Γιατί η άρνηση της να εφαρμόσει την συμφωνία για το εκ περιτροπής δεν είναι παρά ένας κρίκος στην αλυσίδα των αποφάσεων που έχει ήδη πάρει ή πρόκειται να πάρει.

Να θυμίσουμε τα βήματά της μέχρι σήμερα:

Ιγμορίτιδα: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπεία


Η ιγμορίτιδα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες επίσκεψης στο γ ιατρό. Πλήττει μικρούς και μεγάλους, πολλές φορές για μερικές ημέρες αλλά συχνά με τακτικές υποτροπές που βασανίζουν τον πάσχοντα για μήνες ή και χρόνια.  Ιγµορίτιδα είναι η φλεγµονή των ιγµορείων άντρων, τα οποία αποτελούν µέρος των παραρρίνιων κόλπων του προσώπου. Εκτός από τα ιγµόρεια οι υπόλοιποι παραρρίνιοι κόλποι είναι: oι µετωπιαίοι, ο σφηνοειδής και οι ηθµοειδείς κυψέλες. Όταν αυτοί για διάφορους λόγους φλεγµαίνουν, τότε δηµιουργούνται οι παραρρινοκολπίτιδες, µε πιο συχνή απ’ όλες, αυτή της ιγµορίτιδας.

Προσπαθούν να ξεκολλήσουν τον Γιώργο από την καρέκλα


Διορία μέχρι τις 4 Ιανουαρίου που θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αποφασίζουν να δώσουν οι κορυφαίοι που συνιστούν το αντιπαπανδρεϊκό μπλοκ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αν την επόμενη Τετάρτη ο κ. Παπανδρέου δεν ξεκαθαρίσει τις θέσεις του και επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις ότι το μόνο που.....
προσπαθεί είναι να κερδίσει χρόνο ώστε η εκλογή νέου αρχηγού να γίνει μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μαζικών αποχωρήσεων από το ΠΑΣΟΚ ως και το σενάριο της διάσπασης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...