Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

 

Την Χρυσή Αυγή που σήμερα όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε, την συνοψίσαμε όσο πιο περιληπτικά γίνεται στο βίντεο που ακολουθεί:

ευχαριστούμε τον Μ.Α. για την αφήγηση


Στο άρθρο αυτό όμως, γίνεται μια εκτενής παρουσίαση παλαιών ντοκουμέντων που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση.
Πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα, με ντοκουμέντα που ξεκινούν χρονολογικά από το 1982 και φτάνουν μέχρι το πρόσφατο παρόν.
Τα περισσότερα από αυτά είναι γνωστά μόνο στο παλιό κοινό της Χρυσής Αυγής, δηλαδή στα πολύ λίγα άτομα που είχαν προμηθευτεί τα περιοδικά και τις εφημερίδες της, όταν είχαν εκδοθεί προ τριακονταετίας.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για αρχειακό υλικό που δεν έχει βγει στο φως του διαδικτύου και που βοηθάει να κατανοηθεί ποιό ακριβώς είναι το ιδεολογικό και θρησκευτικό υπόβαθρο της οργάνωσης αυτής.

Στα επίμαχα αποσπάσματα των άρθρων που δημοσιεύουμε, για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι αλλοιώνουμε το νόημα, λόγω αποσπασματικής παρουσίασης κ.λπ., από κάτω ακριβώς θα παρατίθεται ένας σύνδεσμος που θα οδηγεί σε ολόκληρο το (σαρωμένο) άρθρο ή σελίδα, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η εγκυρότητα των όσων παρουσιάζουμε.


Τίτλος παγανιστικού άρθρου στο περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 1982Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ

Προτού μπούμε στα "πικάντικα" ιδεολογικά θέματα, ξεκινάμε με τις επίσημες θρησκευτικές προτιμήσεις της οργάνωσης, όπως αυτές παρουσιάζονται από διάφορα μέλη της, αλλά ακόμα και από τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο.
Αυτό γίνεται με αφορμή την πρόσφατη ακαριαία αλλαξοπιστία της Χρυσής Αυγής, που ξάφνου βαπτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη, μιας και οι ..πατριώτες που προσπαθεί να πείσει να την ψηφίσουν είναι, στο ήθος κυρίως, χριστιανοί ορθόδοξοι.
Έτσι είδαμε, τις προάλλες, στα εγκαίνια των γραφείων της στη Λούτσα, τέσσερις ολόκληρους παπάδες να διαβάζουν χριστιανορθόδοξα ευχολόγια μπροστά από ένα με σταυρωμένα χέρια νεοναζιστικό ποίμνιο.


Είδαμε και τον Μιχαλολιάκο, σε μια συνέντευξη που παρεχώρησε στο ιστολόγιο Hellas-Orthodoxy, να καυχιέται πως έχει πολλούς μοναχούς υποστηρικτές στο Άγιον Όρος.


Ας δούμε όμως τώρα πόσο ανταποκρίνονται οι πραγματικές θρησκευτικές πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής στις χριστιανορθόδοξες επιταγές.

Στο 6ο τεύχος του περιοδικόυ "Χρυσή Αυγή", που εκδόθηκε για τους μήνες Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 1982, βλέπουμε τον Μιχαλολιάκο να αναζητεί τον μυθολογικό τραγόμορφο Πάνα (αυτός κι αν είναι προϊόν φυλετικής καθαρότητας), ο οποίος μάλιστα δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει παρά να εμφανίζεται συνεχώς στους τσοπάνηδες της γενέτειράς του Αρκαδίας.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Να λοιπόν και η απάντηση στο ερώτημα "γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν έχει πάει ως τώρα στο Άγιον Όρος". Επειδή ασφαλώς έψαχνε με τη γκλίτσα του στα βοσκοτόπια της Αρκαδίας τον Μέγα Πάνα.
Και αυτό διότι η αναγέννησις του Ελληνισμού σημαίνει επιστροφή στο 12θεο. Απλά και χριστιανικά.


Πάμε στο ίδιο τεύχος πάλι, σε ένα άρθρο-ωδή στον Παγανισμό, που δεν κολακεύει και τόσο τον Χριστιανισμό:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Ενώ σε ένα άλλο άρθρο υμνείται ο -από χριστιανικής απόψεως- καταραμένος βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουλιανός (ο παραβάτης), διότι προσεπάθησε να σταματήσει την χριστιανική παρακμή ανασταίνοντας τους ωραίους Θεούς των Ελλήνων.
Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Στο περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2000, στο άρθρο "Φωνή από το παρελθόν" υπενθυμίζονται τρεις ημερομηνίες παγανιστικών εορτών, ενώ παράλληλα λοιδορείται ο Χριστιανισμός.

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Ενώ σε ένα άλλο άρθρο, ονόματι "Η Νίκη του Ηλίου" μας πληροφορούν ότι, 2 ημέρες προ των Χριστουγέννων, εορτάζουν την έλευσιν του Υπερβορείου Απόλλωνος.

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.Στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", του Οκτωβρίου 1988, το άρθρο "Ο Ιουδαιοχριστιανισμός και η θρησκεία της Ευρώπης" μας εξηγεί πως ο Ιουδαιοχριστιανισμός εμφύτευσε τον Εβραϊκό σκοταδισμό στην Ευρώπη και καταλήγει σε μια παντελώς αιρετική εικόνα για τη σημερινή Εκκλησία. Το σπουδαιότερο στο άρθρο αυτό είναι, ότι αποτελεί μέρος της "Διακήρυξης των Ιδεολογικών Αρχών" της Χρυσής Αυγής.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Οκτ. 1988]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Και πάμε και στο τελευταίο, που είναι και το αποκορύφωμα.
Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" (της νεολαίας της Χρυσής Αυγής), 5 Ιουνίου 2000.
Στο άρθρο "Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα", υμνείται, και δη σε επίπεδο λατρείας, ο Εωσφόροςπου οι δούλοι και οι υποταγμένοι τον λένε Διάβολο και Σατανά και αυτός γελά (...)

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την παράθεση πάμπολλων τέτοιων άρθρων από τα έντυπα της Χρυσής Αυγής, αλλά για λόγους οικονομίας χώρου σταματάμε εδώ, γιατί πιστεύουμε πως αυτά είναι αρκετά για να σχηματίσει κανείς μια γενική εικόνα.

Δεν έχουμε βέβαια τίποτα εναντίον των θρησκευτικών πιστεύω των άλλων, γιατί αυτά, βάσει τωνανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών, πρέπει να εξασκούνται ελεύθερα. Πράγμα που ασφαλώς οφείλουν να σεβαστούν και οι αλλόθρησκοι, δηλαδή οι χριστιανοί πατριώτες, οι ιερείς που ευλογούν τα εγκαίνια των γραφείων και οι πολλοί χρυσαυγίτες καλόγεροι του Αγίου Όρους που σκοπεύουν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή στις εκλογές.
Στο κάτω-κάτω της Ιεράς Γραφής, παιδί του Θεού είναι και ο Εωσφόρος.

___________________________
Περιοδικά "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Μάι.-Ιούν. 2007 & Ιουλ. 2006].


ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Μιά μικρή παρένθεση εδώ, μιας και το 2ο Κεφάλαιο ξεκινάει με τη λέξη "σβάστικα".
Από τότε που εμφανίστηκε ο νεοναζισμός στην Ελλάδα, ακούγεται συχνά το επιχείρημα ότι "η σβάστικα είναι ελληνικό σύμβολο"...
Η αλήθεια είναι, ότι η σβάστικα είναι τόσο ελληνικό σύμβολο, όσο ελληνικά σύμβολα είναι και ο κύκλος, το τετράγωνο, ο ρόμβος και ο σταυρός. Δηλαδή έχει εμφανιστεί σε αρχαιολογικά εύρηματα τόσων πολλών πολιτισμών, διάσπαρτων στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, και ενίοτε αρχαιότερων του ελληνικού (βλ. π.χ. Ινδίες -εξ ου και η σανσκριτική ονομασία "σβάστικα"), που δεν μπορεί να διεκδικήσει καμιά απολύτως εθνικότητα, πόσω δε μάλλον ελληνικότητα.
Αυτοί λοιπόν που ισχυρίζονται ότι η σβάστικα είναι ένα ελληνικό σύμβολο, είναι κυρίως αυτοί που ψάχνουν άλλοθι για να χρησιμοποιήσουν το ναζιστικό σύμβολο του Χίτλερ, όπως ακριβώς θα έκανε δηλαδή και κάθε ορφανό του Αδόλφου που σέβεται τον εαυτό του.


Το 2ο Κεφάλαιο γράφεται με αφορμή την αποποιητική στάση που κρατάει τον τελευταίο καιρό η Χρυσή Αυγή απέναντι στον γερμανικό ναζισμό που πάντα αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει. Τους λόγους για τους οποίους τονίζεται το "γερμανικό", θα βαρεθείτε να τους βλέπετε σε όλο το υπόλοιπο άρθρο.
Η απάντηση στο ερώτημα, γιατί η Χρυσή Αυγή αποποιείται τη λατρεία της για τον Χίτλερ και τους συν αυτώ, είναι ασφαλώς, επειδή δύσκολα κάποιος, όσο πατριωτάρας και να είναι, θα ψήφιζε συνειδητά ένα χιτλερικό κόμμα στη χώρα που υπέφερε τα πάνδεινα από τον ναζισμό.

Έτσι ακούμε συνέχεια, από διάφορους κλακαδόρους του Μιχαλολιάκου, αλλά και από τον ίδιο, το υπέροχο "η Χρυσή Αυγή είναι απλά ένα εθνικιστικό κόμμα". Ένα άλλο που διαβάζουμε σε διάφορες ναζιστικές φωλιές στο διαδίκτυο, είναι ότι ο φασισμός ήταν ο ιταλικός εθνικισμός, ο ναζισμός ήταν ο γερμανικός εθνικισμός και ότι αυτά τα δύο δεν έχουν καμία σχέση με τον εθνικισμό/εθνικοσοσιαλισμό της Χρυσής Αυγής.


Πρόσφατα μάλιστα είδαμε και το κοκκινόμαυρο σύμβολό τους με τον "μαίανδρο", που παραπέμπει ξεκάθαρα στην κοκκινόμαυρη ναζιστική σημαία με τη σβάστικα, ως εκ ψηφοθηρικού θαύματος να αλλάζει συνεχώς χρώματα. Στην παραπάνω φωτογραφία έχει γαλαζώσει, ενώ στο επόμενο βίντεο έχει κιτρινίσει.


Εκπομπή "Μακελειό", 11.02.2012. Πηγή βίντεο (όλη η εκπομπή), εδώ.


Σε απόσπασμα της ίδιας εκπομπής θα δούμε από τον Μιχαλολιάκο το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποποίησης του ναζισμού του (αυτό δηλαδή που αναφέραμε πιο πάνω):


Εκπομπή "Μακελειό", 11.02.2012. Πηγή βίντεο (όλη η εκπομπή), εδώ.

Αυτούς, λοιπόν, που λένε ότι η Χρυσή Αυγή συμμετείχε σε συνέδρια/εκδηλώσεις φασιστικών και ναζιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, ο Μιχαλολιάκος λέει πως τους υποτιμά, δεν τους σέβεται και ότι του ρίχνουν λάσπη.
Ας μας υποτιμήσει κι εμάς τότε για τη λάσπη που θα του ρίξουμε τώρα.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από ομιλία του Μιχαλολιάκου στο Μιλάνο, σε εκδήλωση του ιταλικού φασιστικού (έτσι αποκαλούνται και οι ίδιοι) κόμματος "Forza Nuova".

Μιλάνο, 26.05.2010, ομιλία σε εκδήλωση της Forza Nuova. Δείτε την ομιλία, εδώ.

Φυσικά δεν έχει συμμετάσχει, αυτός και η συμμορία του, μόνο σε αυτή την ξένη φασιστική εκδήλωση. Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές τις τελευταίες δεκαετίες και μία από αυτές ήταν και τον Μάιο του 2005, όπου η Χρυσή Αυγή έτρεξε στο Βερολίνο για να κλάψει παρέα με τα γερμανικά ναζιστικά και φυλετικά της πρότυπα, δηλαδή τα στελέχη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD, για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ τον Μάιο του 1945.
Ξεκινάμε από το τότε πένθιμο εξώφυλλο του περιοδικού "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (Ιούνιος-Ιούλιος 2005) και, μετά από μια σειρά θεάρεστων γερμανοτσολιάδικων άρθρων, θα καταλήξουμε στο περιοδικό της "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ", με το άρθρο της επίσκεψης της Χρυσής Αυγής στο μοιρολόι του Βερολίνου:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005] (κλικ για μεγέθυνση).

Ο οδυρμός και η συγκίνηση, για τις μαυροκόκκινες σημαίες που ανεμίζουν ξανά στο Βερολίνο, συνεχίζεται ασφαλώς και στα δακρύβρεχτα ενδότερα του περιοδικού, όπου οι wannabe άριοι Γερμανοί επίσης μας γνωστοποιούν ότι δεν έχουν φυσικά κανέναν λόγο να γιορτάζουν την επέτειο της ήττας του Χίτλερ.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]

Δεν γιορτάζουμε, γιατί ο κόσμος χωρίς τον Χίτλερ είναι απάνθρωπος. Ενώ με τον Χίτλερ θα έσφυζε από ανθρωπιά και καλοσύνη..

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]


Ακολουθεί ένα άρθρο όπου τελικά αποφασίζεται πως οι νικητές είναι οι "πρόγονοί" τους και συνεχίζεται με βασανιστικό σπαραγμό για τον έντιμο(!) αγώνα των Γερμανών ναζί, τις τραγικές απώλειες των στρατιωτών και αξιωματικών τους, για το πόσο άδικα τους φέρθηκαν και την ανάγκη δικαίωσής τους.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Ομολογουμένως, δεν περιμέναμε τόση συμπόνια και ανθρωπιά από όντα που ξεχειλίζουν από ρατσιστικό μίσος και υμνούν γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις. Σίγουρα, ο εβραιομεταναστοφάγος Χρήστος Παππάς, πρέπει να ξόδεψε πολλά χαρτζιλίκια σε χαρτομάντιλα όταν συνέτασσε το άρθρο αυτό.

Μία από τα ίδια και στο περιοδικό της νεολαίας τους "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", όπου επίσης δεν έχουν να γιορτάσουν τίποτα και λοιπά φαιδρά, πένθιμα και συγκινητικά.

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [Ιούν. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Το αποκορύφωμα της δωσιλογικής γερμανοδουλείας.


Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [Ιούν. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Και τότε, τον Μάιο του 2005, που ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξέφραζε με συγκίνηση την τιμή του να βρίσκεται ανάμεσα στους αυθεντικούς απόγονους του Χίτλερ, περίπου ενάμιση μήνα αργότερα, στις 15 Ιουνίου 2005, οι Γερμανοί νεοναζί "συναγωνιστές" του, ξεκινούσαν στο Μόναχο αυτό το "μεγάλο εθνικό επαναστατικό κίνημα"δολοφονώντας με πυροβολισμό στο πρόσωπο έναν Έλληνα μετανάστη, μέσα στο μαγαζί του.
Τον 45χρονο μικροεπιχειρηματία (κλειδαρά) Θοδωρή Βουλγαρίδη.
Ο λόγος; Έκανε το λάθος να είναι αλλοδαπός και να βρίσκεται στη Γερμανία.


Συνεχίζουμε στο ίδιο μήκος κλάματος, δηλαδή με το ετήσιο μνημόσυνο της Χρυσής Αυγής γα την ήττα του αγίου Χίτλερ, τον Μάιο του 1945.
Στο περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", του Μαΐου-Ιουνίου 2007, τα πράγματα αγριεύουν. Ο Χίτλερ ταυτίζεται με τον Λεωνίδα και οι τριακόσιοι Σπαρτιάτες με τους ναζί.
Και λέμε ο "άγιος Χίτλερ", γιατί, όπως θα διαβάσετε στα αρρωστημένα που ακολουθούν, ο Χίτλερ είχε αγιάσει και περιφερόταν επί 40 μέρες σαν σκιά στα ερείπια του Βερολίνου λέγοντας αρλούμπες.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Μάιος-Ιούνιος 2007]

Για όσους δεν ξέρουν γερμανικά, "Φύρερ ιστ γκεφάλεν" (der Führer ist gefallen) σημαίνει "ο φύρερ (ηγέτης) έπεσε".
Στο κείμενο αριστερά από τη φωτογραφία, όπου ο Χίτλερ χαϊδεύει στο μάγουλο τα ανήλικα παιδάκια της Hitlerjugend, λίγο πριν τα στείλει στη σφαγή: "Μα εγώ του χρόνου θα διαβώ την πύλη [...] με μια ροζέτα του κόμματος στην τσέπη μου κρυμμένη.. κτλ"
Με τη "ροζέτα του κόμματος" που φαντασιώνεται να έχει ο χρυσαυγίτης στην τσέπη του, όταν θα πάει να κάνει τα τρία δυό στο Βερολίνο, εννοεί τη ροζέτα του κόμματος του Χίτλερ "NSDAP".

Ροζέτες του NSDAP με "ελληνικές" σβάστικες


Διακόπτουμε για διαφημίσεις υπέροχων ελληνικών CD, για Έλληνες πατριώτες φυσικά, που δεν έχουν καμία σχέση με τον γερμανικό ναζισμό:

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [7 Οκτ. 2000]
a) "Die Fahne hoch - Das Dritte Reich": Ψηλά τη σημαία, Το τρίτο Ράιχ. b) "SS Division - Hitlerjugend": Μεραρχία Ες Ες, Χιτλερική Νεολαία. c)"Wir fahren gegen England - Gegen Briten und Franzosen": Θα πλεύσουμε
εναντίον της Αγγλίας - Εναντίον των Βρετανών και των Γάλλων. d) "Europäische Freiwillige der Waffen SS": Ευρωπαίοι εθελοντές των Ες Ες. e) "Leibstandarte SS - Adolf Hitler": Σωματοφυλακή Ες Ες - Αδόλφος Χίτλερ.


Ο Αδόλφος άργησε, αλλά στο τέλος βρήκε τη σωστή λύση. Τα "παιδιά" του, όμως, στρουθοκαμηλίζουν.


Συνεχίζουμε με ένα άρθρο λατρείας στην προικισμένη προσωπικότητα του Μεγάλου Ευρωπαίου Ηγέτη, του συμβόλου που «ζει» και ακτινοβολεί παγκοσμίως.
Γράφτηκε από τον Δρ. Ανδρέα Σταθόπουλο, διδάκτορα του πανεπιστημίου Άθηνων, ο οποίος θίχθηκε από κάποια συκοφαντικά άρθρα για τον Μεγάλο Άνδρα.

Εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [8 Αυγ. 2007]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Προτού πάμε στα κατεξοχήν προδοτικά/δωσιλογικά στοιχεία του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής (λες και δεν ήταν όλα τα προηγούμενα), ας δούμε και μερικά άλλα εξίσου ενδιαφέροντα πραγματάκια.Εξώφυλλα περιοδικών "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιανουαρίου 1987 & Ιουλίου 1991]

Δεξιά βλέπουμε έναν σαλπιγκτή της Νεολαίας του Χίτλερ (Hitlerjugend, το σύμβολό τους ήταν η σβάστικα μέσα σε λευκό ρόμβο).
Αριστερά ένας νεαρός των SS δείχνει προς τα πέρα, ίσως και προς τον διάολο, τον ..Εωσφόρο δηλαδή.

Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον στο αριστερό εξώφυλλο, και που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ναζιστική γερμανική ψυχή της Χρυσής Αυγής, είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούσε εκείνο τον καιρό - που θα δούμε και σε άλλο εξώφυλλο παρακάτω.
Πρόκειται για το ονομαζόμενο "Wolfsangel", ελληνιστί: αγκίστρι του λύκου.
Ως εργαλείο, ήταν ένα αγκίστρι με το οποίο οι Γερμανοί του Μεσαίωνα έπιαναν λύκους. Τα παλαιότερα ευρήματα (25 Wolfsangel), βρέθηκαν σε μια ανασκαφή στην πόλη Detmold, σε μια αποθήκη του 13ου αιώνα.
Ως σύμβολο χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται στους θυρεούς πολλών γερμανικών κρατιδίων. Στη ναζιστική Γερμανία, και εδώ οφείλεται και η χρήση του από τη Χρυσή Αυγή, ήταν το σύμβολο της μυστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης "Werwolf", που έφτιαξε το 1944 ο γενικός αρχηγός των Ες Ες Heinrich Himmler. Στην Werwolf συμμετείχαν στρατιώτες των Ες Ες, της Νεολαίας Χίτλερ κ.α.. Σε γενικές γραμμές, σκοπός της Werwolf ήταν η πρόκληση σαμποτάζ στις συμμαχικές δυνάμεις που, λίγο πριν την ήττα των ναζί, είχαν καταλάβει γερμανικές περιοχές.

Το σύμβολο αυτό ξαναχρησιμοποιήθηκε από πολιτική οργάνωση, για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο, από το Μέτωπο Νεολαίας (Junge Front) του γερμανικού ναζιστικού κόμματος VSBD/PdA*(ιδρ. 1971). Το 1982 το ναζιστικό αυτό κόμμα απαγορεύτηκε στη Γερμανία, το ίδιο και η νεολαία του, αλλά και η κάθε είδους πολιτική χρήση του συμβόλου που έφερε, δηλαδή του Wolfsangel.

*VSBD/PdA: Volkssozialistische Bewegung Deutschlands / Partei der Arbeit
(μεταφρ: Λαϊκή-σοσιαλιστική Κίνηση Γερμανίας / Κόμμα Εργασίας

Το τι δουλειά, λοιπόν, έχει αυτό το καθαρά γερμανικό σύμβολο να χρησιμοποιείται από ένα (δήθεν) ελληνικό κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή, που υποτίθεται πως δεν την αφορά ο γερμανικός ναζισμός, αυτό μόνο ένας υπέρμαχος του παράδοξου της φυλετικής καθαρότητας του Μιχαλολιάκου μπορεί να το εξηγήσει.


Παραμένουμε στο ίδιο εξώφυλλο (επάνω αριστερά) και διαβάζουμε για τους Νέους Αγώνες που θέλει να δώσει η Χρυσή Αυγή για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ως γνωστόν, όμως, η Χρυσή Αυγή διαλαλεί πως αντιτίθεται μαχητικά στη Νεαρά Τάξη.
Ή μήπως φαντασιώνεται μια άλλη Νέα Τάξη; Η απάντηση στο εσωτερικό του εξωφύλλου:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιαν. 1987]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Εδώ θα κάνουμε μια αποκωδικοποίηση, γιατί η δειλία του Μιχαλολιάκου να πει ξεκάθαρα και κατανοητά τα όσα αρρωστημένα πιστεύει, τον καταντά να μιλάει με γρίφους, που κατανοούν μόνο μια χούφτα μυημένοι:

"τα λόγια ΕΚΕΙΝΟΥ": Ο "εκείνος", με κεφαλαία φυσικά, που τα λόγια του προκαλούνπαρακρουσιακή μέθεξη στη χρυσαυγίτικη συμμορία, δεν είναι άλλος από τον Αδόλφο Χίτλερ.

"προπομποί του ανθρώπου που θα 'ρθει": Τον "άνθρωπο που θα 'ρθει", ή πιο σωστά "τον άνδρα που θα 'ρθει" τον προανήγγειλε ο Χίτλερ, λίγο πριν πάει να τινάξει τα μυαλά του, στον προσωπικό του υπηρέτη, αξιωματικό των SS, Χάιντς Λίνγκε (και όχι Λίγκε), όταν ο τελευταίος τον ρώτησε "και για ποιόν να τα βγάλουμε πέρα τώρα;".
Το γράφουν και ίδιοι διαστρεβλωμένα στο περιοδικό τους, στο τεύχος Μαΐου-Ιουνίου 2002:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Μάι.-Ιούν. 2002]. Όλη η σελίδα, εδώ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα από όλα αυτά, είναι ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που φαντασιώνεται ο φυρερίσκος Μιχαλολιάκος, δεν είναι άλλο από ένα 4ο Ράιχ με έναν καινούριο Χίτλερ. Αυτό θα το δούμε και στα επόμενα που ακολουθούν.


Στο περιοδικό με τον σαλπιγκτή της Χιτλερικής Νεολαίας, που είδαμε πιο πάνω, στη 2η σελίδα, δημοσιεύεται ένα γεμάτο αποφασιστικότητα κείμενο, που παροτρύνει να πιάσουν το χέρι του Αδόλφου που τους τείνει από το δοξασμένο παρελθόν.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλίου 1991]


Ο άρρωστος τύπος που έγραψε αυτές τις ανοησίες, o George Lincoln (και όχι Lioucoln) Rockwell, ήταν ο ιδρυτής του αμερικανικού ναζιστικού κόμματος "American Nazi Party" (ιδρ.1959).
Ο Rockwell είχε δηλώσει πως ο Χίτλερ ήταν ευλογία, και φυσικά διέψευδε το Ολοκαύτωμα θεωρώντας το συνωμοσία των κομμουνιστών. Μερικές από τις θέσεις/προτάσεις του ήταν οι εξής:

 • Όλοι οι μαύροι της Αμερικής να απελαθούν στην Αφρική.
 • Όλοι οι κομμουνιστές προδότες να εκτελεστούν.
 • Τους Εβραίους να τους επιτραπεί η παραμονή (με εξαίρεση τους μαύρους και τους κομμουνιστές Εβραίους), αλλά μόνο εάν πρωτίστως ευνουχιστούν και οι περιουσίες τους δοθούν σε λευκούς Αμερικάνους.
 • Υπόσχεση άμεσης πυρηνικής επίθεσης στην Κίνα, με το που θα αναλάμβανε την προεδρεία των ΗΠΑ.Όπως βλέπουμε ο Rockwell είχε όλα εκείνα τα "χαρίσματα" για να καταστεί είδωλο του Μιχαλολιάκου. Για κακή του τύχη όμως τον δολοφόνησε ένας Έλληνας, ο John Patler (Γιάννης Πάτσαλος). Όχι επειδή ο Πάτσαλος ήταν κανένας αντιφασίστας, ανήκε και αυτός στο "American Nazi Party" και είχε βαρύ ιστορικό αγαθοεργιών.
Στη φωτογραφία δεξιά, ο Rockwell και ο Πάτσαλος σε παλαιές τρυφερές αγωνιστικές στιγμές.

Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν είναι φυσικά το μοναδικό πρόσωπο θαυμασμού και πρότυπο για τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή. Αν ξεφυλλίσει κανείς τις εφημερίδες και τα περιοδικά τους, προτού πάθει εγκεφαλικό, θα δει πως τα πρόσωπα που προσκυνάνε -όλα από τις τάξεις της ναζιστικής Γερμανίας εννοείται- ανάγονται σε αρκετές δεκάδες.
Ένα από αυτά είναι και ο δωσίλογος Βέλγος Léon Degrelle -αυτός που βλέπουμε αριστερά να χαιρετάει "σπαρτιάτικα".
Ο Degrelle, σε γενικές γραμμές, ήταν ένας κομματάρχης -καλή ώρα σαν τον Μιχαλολιάκο- που, μετά την εισβολή των ναζί στο Βέλγιο, κατέληξε να υπηρετεί στα SS, και μάλιστα ως αξιωματικός. Έζησε, εν ολίγοις, το όνειρο του κάθε χρυσαυγίτη, που προθύμως θα πρόδιδε τη χώρα του για μια γερμανική στολή.
Όταν τέλειωσε ο πόλεμος ο Degrelle κρύφτηκε στην Ισπανία με το ψεύτικο όνομα "León José de Ramirez Reina", όπου και πέθανε το 1994, σε ηλικία 88 ετών.
Στο Βέλγιο, τον Δεκέμβριο του 1945, δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην εις θάνατον για εσχάτη προδοσία.

Πάμε τώρα να δούμε το κλασικό χρυσαυγίτικο μοιρολόι και για τον δωσίλογο Degrelle σε περιοδικό του 1994 -της χρονιάς του θανάτου του.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν. 1994]. Όλη η σελίδα, εδώ.


"Θα πολεμούσε στο πλευρό της Γερμανίας!"
Από αυτό εδώ, και ιδίως από τον θαυμασμό που περικλείει, μπορεί εύκολα ο καθένας να συμπεράνει και τι θα θεωρούσε καθήκον του ο κάθε χρυσαυγίτης σε μια ανάλογη περίπτωση.

Δεν τελειώνει όμως εδώ το μοιρολόι, γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν θα έβρισκε ησυχία αν δεν έστελνε και μια συλλυπητήρια επιστολή στην χήρα του Degrelle.
Ακολουθεί η επιστολή και η ευχαριστήρια απάντηση.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν. 1994]. Όλη η σελίδα, εδώ.


Μετά από αυτές τις συγκινητικές στιγμές, προχωράμε στο επόμενο είδωλο της Χρυσής Αυγής, τονΡούντολφ Ες (Rudolf Walter Richard Heß).
Κουμπάρος του Χίτλερ και δεξί του χέρι, μέχρι να τον συλλάβουν οι Άγγλοι το '41. Υπήρξε ένας από τους βασικούς διώκτες των Εβραίων και δεν μετάνιωσε για τίποτα μέχρι το θάνατό του στις φυλακές.
Ο Ρούντολφ Ες είχε όμως άλλη μία σημαντική ιδιαιτερότητα που τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή στο γερμανόψυχο φαν κλαμπ της Χρυσής Αυγής. Ήταν μισός Έλλην, διότι η μητέρα του ήτο Ελληνίς. Ορίστε, το λέει και η έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα της Χρυσής Αυγής:

Εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [08.08.2007]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Ιδιαίτερα αστείος είναι τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν τον θάνατό του: "τον βίαιο στραγγαλισμό του". Δηλαδή έτσι, ώστε το μυαλό του κάθε ξυρισμένου χαϊβανιού, που καταπίνει αμάσητα τα χρυσαυγίτικα σκουπίδια σε μορφή άρθρων, να σκεφτεί δολοφονία του Ες δια στραγγαλισμού. Πράγμα δηλαδή που τεχνηέντως θα τον καταστήσει ακόμα περισσότερο θύμα και άρα περισσότερο συμπαθή.
Στην πραγματικότητα ο Ες αυτοκτόνησε κρεμώντας εαυτόν με ένα καλώδιο. Είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας με διάφορους τρόπους.

Την Ελληνίδα μητέρα του Ες, δεν την επιβεβαιώνει μόνο η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής, αλλά και διάφορες, εξίσου έγκυρες και έγκριτες, ελληνικές σελίδες:


Μια τη βλέπουμε στο γένος Γρηγοριάδη, μια στο γένος Γεωργιάδη... εδώ που τα λέμε όμως, έχοντας υπόψιν μας τον Άδωνη, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει και μια λογική βάση αυτό με το γένος Γεωργιάδη. Μια μακρινή του συγγένεια με τον Ες ακούγεται πολύ ρεαλιστική.

Η πικρή αλήθεια όμως, για όλους τους γερμανόψυχους κατόχους ελληνικής ταυτότητας, είναι ότι η μητέρα του Ρούντολφ Ες είχε τόση σχέση με την Ελλάδα, όση σχέση ακριβώς έχει και ο Μιχαλολιάκος με τη λευκή φυλή.

Ο Rudolf Walter Richard Heß γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1894, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
Γονείς: ο κύριος Fritz Hess και η κυρία, με το "ελληνικότατο" όνομα, Klara Münch.
Γονείς της "Ελληνίδος" Klara Münch: ο κος Rudolf Münch και η κα Adelheid Ferber, επίσης "Έλληνες", όπως το μαρτυρούν άλλωστε και τα ονόματά τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα στοιχεία της Klara Münch μπορείτε να δείτε στη σχετική καρτέλα της αρχειακής σελίδας Thienemann Genealogy Pages:

Πηγή γενεαλογικού δέντρου Klara Münch, εδώ.
Και εδώ άλλη μια σελίδα (γερμανική) που λέει τα ίδια ακριβώς.

Είναι τελικά τόσο αρρωστημένος ο πόθος των χρυσαυγιτών να ταυτιστούν με τα γερμανικά ναζιστικά τους πρότυπα, που έφτασαν ακόμα και στο σημείο να ελληνοποιούν τους γονείς τους.

___________________________


Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αύγ.-Σεπ. 1982].
Αριστερά: Το θεσπέσιο γερμανόψυχο εξώφυλλο, όπου το σύμβολο της Χρυσής Αυγής ήταν τότε κάτι μεταξύ σβάστικας και συμβόλου του Λά.Ο.Σ. Δεξιά: ένα υπέροχο εικαστικό στο εσωτερικό του περιοδικούΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ 

Στα προηγούμενα δύο κεφάλαια μάθαμε για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής και για την ατόφια ναζιστική γερμανική ψυχή της. Στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο θα δούμε, μέσα από τα έντυπά της και πάλι, τη στάση και το τρόπο σκέψης της όσον αφορά τα γεγονότα στην Ελλάδα επί γερμανικής κατοχής.

Με όλα όσα διαβάσαμε ως τώρα, το πλέον αναμενόμενο φυσικά είναι ο θαυμασμός των χρυσαυγιτών σε κάθε τι δωσιλογικό και προδοτικό που συναντάμε στην ιστορία της Κατοχής, όπως και η δικαιολόγηση των γερμανικών θηριωδιών στον άμαχο ελληνικό πληθυσμό.

Ξεκινάμε με ένα ακόμα εξώφυλλο -όπου η Χρυσή Αυγή φέρει και πάλι το γερμανικό σύμβολο "Wolfsangel"- το οποίο κοσμεί ο δωσίλογος, δοτός κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γεώργιος Τσολάκογλου, που συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς και έγινε πιόνι τους.
Τι πιο αξιέπαινο για έναν χρυσαυγίτη;

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Οκτ. 1988] (κλικ για μεγέθυνση)

Με τη χώρα κατακτημένη και τον λαό της υποδουλωμένο, το "Έντιμη Ειρήνη" μόνο ένας παρανοϊκός, ή ένας γερμανόδουλος προπαγανδιστής θα μπορούσε να το πει. Όποιο από τα δύο και να επιλέξετε, πέφτετε μέσα.

Όλοι σίγουρα έχετε ακούσει για τα περιβόητα Τάγματα Ασφαλείας της Κατοχής, τα Τάγματα Ευζώνων, τους Χίτες (Οργάνωση "Χ") κ.λπ., που όλα αυτά μαζί συνοψίζονται στην άκρως αντιπροσωπευτική ονομασία Γερμανοτσολιάδες.
Περιληπτικά, τα τάγματα αυτά, εκτός από την ευλογία, έφεραν και τον οπλισμό των Γερμανών συνεργατών τους. Κύρια αποστολή τους ήταν να εξολοθρεύσουν την αντίσταση των Ελλήνων αγωνιστών ("κομμουνισταί") κατά των Γερμανών, είτε με τα όπλα, είτε με χαφιεδισμό ...γιατί απλά "οι Γερμανοί ήταν φίλοι μας".
Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Χίτλερ και ο αρχηγός τον Ες Ες, Χίμλερ, απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στον Διονύση Παπαδόγκωνα, διοικητή των ταγμάτων ασφαλείας Πελοποννήσου, τα λέει όλα.
Για να πάρετε μια καλύτερη γεύση, ετοιμάσαμε ένα μικρό κολάζ από αποκόμματα γερμανόδουλων εφημερίδων της εποχής, μαζί με ένδοξες φωτογραφίες:

(κλικ για μεγέθυνση)
Για περισσότερο υλικό μπορείτε να πάτε στο σχετικό μας άλμπουμ, στο facebook.

Αυτοί βέβαια που έχουν σαν πρότυπο κάποιον που πρόδωσε τη χώρα του και κατετάγη στα SS του εχθρού -βλέπε Degrelle- δεν θα μπορούσαν φυσικά παρά να θαυμάζουν και να ηρωοποιούν και τους ιθαγενείς Γερμανοτσολιάδες.

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.
Στη φωτογραφία βλέπουμε 2 γερμανοτσολιάδες να σαλπίζουν χαρμόσυνα την έλευση του γεερμανόδουλου 
αφέντη τους, Γεωργίου Πούλου (όλο το τάγμα φοράει γερμανικές στολές).

Μόνο γέλιο προκαλεί το παραπάνω απόσπασμα, όπου αφ' ενός παραδέχονται ότι τα πρότυπά τους τα όπλισε ο κατακτητής, αφ' ετέρου όμως δεν τα όπλισε και ..πολύ, γιατί "δεν τους εμπιστευόταν". Δεν ήταν δηλαδή βαριοί προδότες, αλλά ..ελαφριοί με ολίγη.

Γέλιο προκαλεί γενικά η "λογική" όλου του ανιστόρητου και ψευδέστατου αυτού άρθρου, αν το διαβάσει κανείς. Παρουσιάζει τους αντιστασιακούς σαν ένα στρατό που δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει, παρά μόνον, ολημερίς κι ολονυχτίς, να βιάζει και να σφάζει εμμονικά τον άμαχο ελληνικό πληθυσμό, τον οποίο οι ανθρωπιστές Γερμανοτσολιάδες, σε ρόλο κυανόκρανων του ΟΗΕ, έτρεχαν να προστατεύσουν με τα όπλα που τους έδωσαν οι Γερμανοί και φίλοι μας ναζί. Γι αυτό τους τα έδωσαν άλλωστε. Όχι για να ευνοηθούν, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά του 3ου Ράιχ, αλλά για να σώσουν τους άμαχους και υπό συνεχή απειλή Έλληνες (...)

Δεν πρόκειται φυσικά να αντιπαραθέσουμε ιστορικά ντοκουμέντα που διαψεύδουν τις ανιστόρητες αυτές ανοησίες, ούτε εδώ, ούτε και στα επόμενα "ιστορικού" περιεχομένου χρυσαυγίτικα κείμενα που θα ακολουθήσουν. Και αυτό, όχι τόσο επειδή, με τον τρόπο που το κάνουμε, ο όγκος του άρθρου θα γίνει άλλος τόσος, αλλά πολύ περισσότερο γιατί δεν αξίζει καν τον κόπο, μιας και ότι γράφεται από χρυσαυγίτικη πένα είναι εκ προοιμίου είτε διαστρεβλωμένο, είτε η μισή αλήθεια, είτε τελείως ψευδές και κατασκευασμένο. Αρκεί μόνο να αναλογιστεί κανείς την περίπτωση της "Ελληνίδας" μάνας του Ρούντολφ Ες και μπαίνει κατευθείαν στο νόημα.


Στο ίδιο και χειρότερο μήκος κύματος γίνεται και η "εξιστόρηση" των γεγονότων του Β'ΠΠ και της Κατοχής, σε ένα 16σέλιδο άρθρο με τίτλο "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ", από τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο, στο περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" του Ιουλίου 1991. Άρθρο, όπου η οργιάζουσα φαντασία στο οποίο διοχετεύεται δύναται να δημιουργηθεί μόνο μετά χρήσεως απαγορευμένων ουσιών, μόνο το αλκοόλ δεν φτάνει.

Για παράδειγμα, την επίθεση των -επίσης καλών μας φίλων- φασιστών Ιταλών την αποδίδει, όχι στην επεκτατική μεγαλομανία του Μουσολίνι που ονειρευόταν μια νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, αλλά σε μια σκοτεινή συνωμοσία των Άγγλων και του Ιταλού υπουργού εξωτερικών Τσιάνο. Για να γίνει περισσότερο αληθοφανές το φαιδρό αυτό φαντασιακό κατασκεύασμα, προσετέθη ακόμα ένα ανιστόρητο ψεύδος, ότι ο Τσιάνο εκτελέστηκε με την κατηγορία ότι ήταν δήθεν πράκτορας των Άγγλων.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1991]. Όλη η σελίδα, εδώ.

Όλα αυτά βέβαια, απλά και μόνο για να μην σχηματιστεί καμιά κακή εντύπωση για την φασιστική Ιταλία και τον Μεγάλο Ηγέτη Μουσολίνι.

Όσο για την Αντίσταση των Ελλήνων κατά των Γερμανών κατακτητών, ο Μιχαλολιάκος αναπαράγει ακριβώς το ίδιο αρρωστημένο σενάριο που διαβάσαμε και στο προηγούμενο άρθρο στο περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", με τις επιπλέον προσθήκες ότι δεν υπήρξε καμιά αντίσταση -ενώ στην πραγματικότητα οι αντάρτες μας τους είχαν αλλάξει τα φώτα- και ότι σκότωναν πού και πού κανέναν Γερμανό Στρατιώτη μόνο και μόνο για να ωθήσουν τους Γερμανούς σε πράξεις αντιποίνων κατά του αμάχου ελληνικού πληθυσμού (...)

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1991]. Όλη η σελίδα, εδώ.


Αυτό που ακολουθεί τώρα είναι μάλλον το αποκορύφωμα της δράσης των απαγορευμένων ουσιών που αναφέραμε πρωτύτερα:Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1991]. Όλη η σελίδα, εδώ.

Στο ερώτημα "Ποιός γνωρίζει ότι..κ.λπ...", η απάντηση είναι "κανείς". Γιατί, πολύ απλά, όλο το παραπάνω είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο. Οι αιχμάλωτοι Ναζί όντως υπήρχαν -και ήταν περίπου 80- όντως εκτελέστηκαν από τον ΕΛΑΣ (οι ακρωτηριασμοί και τα λοιπά είναι του Μιχαλολιάκου), αλλά ουδέποτε υπήρξε συμφωνία παράδοσής τους με αντάλλαγμα να μην υπάρξουν αντίποινα. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά - δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο γι αυτό το φαντασιούργημα.
Ο μόνος λόγος που κατασκεύασε ο γερμανόψυχος αυτή την ιστοριούλα ήταν για να δικαιολογήσει την κτηνωδία των Ναζί στα Καλάβρυτα.
(εξίσου ψευδέστατη είναι και ιστοριούλα με τον γερμανό γιατρό)

Επί τη ευκαιρία, δείτε επίσης και μια παλιά συζήτηση που είχαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, πριν από 5 χρόνια, για τη σφαγή αμάχων που διέπραξαν οι Γερμανοί στο Δίστομο. Όχι τόσο για τα ανιστόρητα όργια που γινόταν εκεί μέσα, αλλά κυρίως για τον φιλογερμανικό τρόπο με τον οποίο σκέπτονται.
Είναι αποθηκευμένη από το παλιό τους φόρουμ "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", το οποίο εδώ και καιρό έχουν κλείσει: κλικ

Η σφαγή που διέπραξαν οι Ναζί στα Καλάβρυτα ήταν ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που γνώρισε αυτός ο τόπος. Μαζικές εκτελέσεις εκατοντάδων άμαχων ανδρών και γυναικόπαιδων, κάψιμο σπιτιών, λεηλασίες. Με μια απλή αναζήτηση θα βρείτε πολλές αναφορές με λεπτομέρειες ακόμα και ντοκιμαντέρ όπως π.χ. αυτό.
Εξίσου φρικιαστικός είναι και ο ψυχρός τρόπος με τον οποίο ο Μιχαλολιάκος δικαιολογεί και προσπερνάει αυτό το τραγικό ιστορικό γεγονός.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1991]. Όλη η σελίδα, εδώ.

Πού να είχε δηλαδή και την πρόθεση να τις δικαιολογήσει..
Κρατήστε το αυτό και πάμε να δούμε τώρα πόσο ευαίσθητοι και συμπονετικοί γίνονται οι χρυσαυγίτες, όταν πρόκειται για τους Γερμανούς Ναζί.
Δικαιολογημένα άλλωστε, αφού πρόκειται για τους δικούς τους ανθρώπους:


Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Οκτ. 1988 & Ιουν-Ιούλ. 2005]Παραμένουμε στο τεύχος του Ιουλίου 1991, δηλαδή στο άρθρο με την "ιστορική" αφήγηση του Μιχαλολιάκου και, κλείνοντας σιγά σιγά, θα πάμε σε ένα από τα καλύτερα αποσπάσματα, όπου ο φυρερίσκος της Χρυσής Αυγής μάς μαρτυράει (σιγά το μυστικό) ότι θα πήγαινε με το μέρος των Ναζί:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1991]. Όλη η σελίδα, εδώ.

Στη συνέχεια βέβαια κάνει μια προσπάθεια να το στρογγυλέψει, λέγοντας ότι παρολαυτά θα αμύνονταν στους εισβολείς -δηλαδή τους Γερμανούς και τους Ιταλούς. Γιατί αν άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα το έκανε, θα έτρωγε κλωτσιές ακόμα και από τα άμυαλα τσιράκια του.
Το ερώτημα όμως που τίθεται, και που δεν μπορεί να απαντηθεί από καμία απολύτως λογική -πλην αυτής ενός γερμανόψυχου προδότη- είναι:
Πώς γίνεται να έχεις με κάποιον στην αρχή πόλεμο, αφού είναι εισβολέας στη χώρα σου, και στη συνέχεια να τάσσεσαι στο πλευρό του για να πολεμήσεις άλλους;

Η απάντηση είναι πολύ απλή φυσικά, πρέπει να είσαι δωσίλογος με πτυχίο. Να πουλήσεις τον τόπο σου και να συνεργαστείς με τον εισβολέα. Ότι ακριβώς έκανε δηλαδή και το μεγάλο τους δωσιλογικό πρότυπο, ο Βέλγος Degrelle, ο οποίος ούτε καν σκέφτηκε να αμυνθεί στην εισβολή των Γερμανών στο Βέλγιο, αλλά με το που του δόθηκε η ευκαιρία φόρεσε αμέσως τη γερμανική στολή.

Όσο για τον Εθνικοσοσιαλισμό, δηλαδή τον Ναζισμό, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη που τον βάφτισε ελληνικό. Εδώ βάφτισε Ελληνίδα τη μάνα του Ρούντολφ Ες, στον Εθνικοσοσιαλισμό θα κολλούσε;

Κλείνουμε με το όραμα του Μιχαλολιάκου, που θα αφήσουμε ασχολίαστο -έχετε μόνο υπόψιν ότι με το "μοιραίο 1945" εννοεί φυσικά την ήττα του Χίτλερ:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1991]. Όλη η σελίδα, εδώ.


Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1982]. Όλη η σελίδα, εδώ.___________________________Αντί επιλόγου, θα ευχηθούμε στον ανίκανο κοινοβουλευτικό μας θίασο ένα τεράστιο "ΜΕ ΓΕΙΑ" για τα νέα «μαυροκόκκινα» χρώματα που όπως φαίνεται θα αρχίσουν να κοσμούν την επόμενη Βουλή.
Πιστεύανε, οι θλιβεροί, ότι η ξεφτίλα και η ανικανότητά τους δεν είχε πάτο και θα μπορούσαν επ' άπειρον να βυθίζονται άφοβα. Να λοιπόν που ο πάτος έφτασε με την επικείμενη είσοδο των νεοναζί στη Βουλή.
Άντε, και από το χρόνου να βουλεύεστε στο Reichstag. 

38 σχόλια:

 1. απλά τους ξεφτύλισες.....
  Εύγε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βλέπετε τώρα;... το αγόρι πρέπει να έγινε πολύ βίαιο και κακό και του έσβησαν το σχόλιο (ντα ντα στον διαχειριστή - μην σβήσεις και τα δικά μου (ε;)). Λόγω του ατυχούς σχολίου ελπίζω να σου πέσει το πιστολάκι για τα μαλλιά (ποια μαλλιά;) την ώρα που απολαμβάνεις το αφρόλουτρο σου με αιθέρια έλαια βλέποντας τον Χιμλερ στην κορνίζα στον τοίχο.

   Διαγραφή
 3. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ....ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε διαχειριστή μην μου χαλάσεις τα σχόλια έκανα 20 λεπτά να τα φτιάξω... είναι πολύ καλά... όσο για τον παραπάνω θα ήθελα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ένα νοσοκομείο του πακιστάν από την φαρμακευτική αγωγή που του έδωσε ένας Εβραίος γιατρός.

   Διαγραφή
 4. Όσο τα ζώα κοιμούνται μπροστά στην αριστερόστροφη TV τους η Χρυσή Αυγή θα είναι ο φύλακας του έθνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο μόνος φύλακας που μπορείς να γίνεις εσύ είναι νυχτοφύλακας. Ελπίζω να σε πυροβολήσουν χρισαβφιταις, όταν θα έχεις ντυθεί άραβας τις απόκριες.

   Διαγραφή
 5. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΕΒΑΣΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσένα παρ' ολίγο να σε ξεχάσω. Θα μας έκανες μεγάλη χάρη αν μπορούσες να πηδήξεις από τον τρίτο όροφο σε μια προσπάθεια σου να σώσεις μια γριούλα από τον ανήθικο κλέφτη πακιστανό που την βοηθάει να περάσει τον δρόμο. Τι θα γίνει η χροισυ αβγει την δουλειά θα κάνει; catering μόνο;

   Διαγραφή
 7. Κατατοπιστικότατο το άρθρο,να σαι καλά για την εκτενέστατη παρουσίαση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. γιατι αραγε βγαινουν πριν τησ εκλογεσ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πόσες φορές πρέπει ακόμα να κάνει το λάθος ο αγανακτισμένος κόσμος και να στραφεί στο φασισμό; Πόσες φορές πρέπει ο φασισμός να σκάσει στα μούτρα μας, να έρθει στην πόρτα μας, για να καταλάβουμε ότι δεν περιορίζεται ποτέ σε αυτά που εμείς θεωρούμε ότι «μας φταίνε»; Πάντα ξεκινάει από κάπου, οι τυρκουάζ, οι τετράγωνοι, αυτοί με τη μεγάλη μύτη... και πάντα φεύγει εκτός ελέγχου, πάντα τους παίρνει όλους η χιονοστιβάδα. Κι όταν θα έρθουν για τον πατέρα σου, για τη φίλη σου, για το παιδί σου γιατί θα αποφασίσουν ότι και οι στρογγυλοί, οι πορτοκαλιοί, οι κοντοί «βλάπτουν» το είδος... Τι να το κάνω που τότε μόνο θα καταλάβεις πόσο κακό έκανες στον εαυτό σου και στους άλλους;
  Ο φασισμός δεν έχει όρια. Είναι κοινωνική αυτοκτονία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ πάλι που πας... χα χα εσύ δεν πρέπει να είσαι καν εθνικιστής ούτε από την μία ούτε από την άλλη μεριά χα χα άντε στον κούλογλου χα χα

   Διαγραφή
 10. ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΚΤΛ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΙΑΣΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΑΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η μεγάλη μου απορία είναι πως καταφέρνετε και γράφετε το Captcha για να γράψετε σχόλια. Να μην σχολιάσω το ότι μπορείτε να ανοίξετε τον υπολογιστή, να μπείτε στο ιντερνετ, να διαβάσετε το κείμενο (απίστευτο) και τέλος να πατήσετε όλα αυτά τα πολλά και πολύπλοκα κουμπιά για να απαντήσετε (για να μην πω ότι ξέρετε και το CAPS LOCK!). Είμαι τώρα σίγουρος, η χρισι αβφι είναι ένα κόμμα ακαδημαϊκών, δεν είναι παιδιά του λαού, μας ψεκάζουν για να μην τους καταλάβουμε, ντροπή τους. Για σένα προτείνω ευτύχημα με μηχανάκι την ώρα που κυνηγάς τον πακιστανό (όχι εντατικές και μαλακίες τέζα με την μία να τελειώνουμε).

   Διαγραφή
 11. ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ουγκ ουγκ α α ααα α α α αα μμμμμ εμμμεμμμμμ. Πέστα ρε κατσικοπήδουλα ούρλιαξε να ακούσουμε γιατί ξέρεις σε ορισμένους από μας δεν μας κόβει και πολύ. Εσένα ελπίζω να πέσει στο κεφάλι σου ένα ομοίωμα του βούδα από τον 5ο όροφο.

   Διαγραφή
  2. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙΚΟ, Αυνανιστικο, περιθωριοποιημενο απο ΘΕΟ και ανθρωπους, ΑΤΥΧΕΣ κατασκευασμα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΤΟΟΤΕ, των γονιων σου.. (που σε κανανε εννοω δλδ., καθυστερημενε-ΚΑΜΜΕΝΕ, 21 Μαϊ 2013 - 10:41:00 π.μ.)... . .: Εσυ ΤΙ πεταγεσαι να πουμε σαν την κοκοροπουτσα ρε τσοφλιδιο σαπιου αυγου, και σαν την πορδη μωρη πουστρου ΚΑΙ ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΚΑΠΟΤΑ-ΤΡΥΠΙΑ,.. και κρινεις τον καθενα δω μεσανες να πουμε.. και ΔΗ... Τα ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?? Α?.. Α, βλαχο??..
   Καλα.. μυαλο δεν εχεις, Οκεεικκ, το ειδαμε..Οκ, τολάχιστον ΕΝΣΤΙΚΤΟ δεν εχεις επισης, για τη ζωη σου? ...μην τυχόν δλδ λεω και..."παθεις κανα.."ατυχηματακι""???
   Τι θες δλδ.. να κανεις προωρο shut down στην ΕΣΤΩ..τοσο αχρηστη ζωη σου απο τωρα?.. με ποιον/ποιους και κυριως..ΓΙΑΤΙ τα βαζεις.. Ξερεις??? Αν σε ρωτησω γω τωρα μωρη πορδουμπα βρωμερη γιατι μιλας και ψευτοειρωνευεσαι ετσι, εσυ μετα θα γνωριζεις να μου απαντησεις σε αυτα, και κυριως με ποιους τα βαζεις, και ειδικοτερα-ειδικοτερα ακομα....:
   ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ Ή/ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ (ΣΥΝΤΟΜΑ ! ) ΘΑ ΕΧΕΙΣ???...

   Διαγραφή
 12. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΥΝΔΗΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΟΪΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΑΓΗΤΑ,ΨΩΝΙΑ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΛ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΗΚΟΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ελπίζω να στραβοκαταπιείς το αγγούρι που σου έδωσε η χρισι αβγυ και να λείπει η μάνα σου από το σπίτι να πνιγείς και να πεθάνεις.

   Διαγραφή
  2. ΑΕΙ μωρη αγαμήτω απο κει περα να πουμε..
   (μπαα.. οαχοαοχοαχοαχχχ.. μιλανε ΟΛΟΙ δλδ.. ε, μιλαν' κι οι ΚΩΛΟΙ σαν την ΚΑΚΑΣΧΗΜΩ - ΑΓΑΜΗΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΟΥ γωνια την 21 Μαϊ 2013 - 10:28:00 π.μ.. (ΜΠΟΥ στα διαααλα απο κει χαμω!!!, που λεγε κι ο "θεος" ο Μποσταντζογλου ο Γιαννης στους "Σταυλους της Εριεττας Ζαΐμη".. μουαχαοχοαχοαοχαχ)

   Διαγραφή
 13. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ INDYMEDIA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 100 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΟΙ 4-5 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 95 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ.

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ
  ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η φυλή σου αποτελείτε από φραπεδολόλους, μπεμβεδάκιδες, ψώνια με τζίπ, ηλίθιους, θρησκόληπτους, αναρχοκουμούνια. Ελπίζω να καταλαβαίνεις αυστραλοπίθηκε ότι έχεις το ίδιο αίμα με τον Τσίπρα! χα χα Βγάλε όλο σου το αίμα τώρα... (ελπίζω να μην την βγάλεις) χα χα

   Διαγραφή
 14. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΖΕΙ....
  ΡΩΤΗΣΤΕ Κ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ...
  ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ "ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ....
  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παλαιστή θα μήπως μπορούσες να πιεις 1,5 λίτρο άκουα φόρτε (να το γράψω και στα ελληνικά μην φωνάζεις) με παγάκια και λίγο γρεναδίνη;

   Διαγραφή
  2. Ε.. ετσι απλα..Σε χυνω στην (ΑΣΧΗΜΟ)μαπα σου μωρο μου 21 Μαϊ 2013 - 10:22:00 π.μ... <3 : ) Με δοξα και ΤΙΜΗ (Δικη ΣΟΥ τιμη-αν και θα σε χρεωσω λογικα για την Τιμη που θα σου κανω, να σου προσδωσω το Πολυτιμο και θρεπτικοτατο χυσι μου -μοαχοαχαχαχαχαοχοαχοαοχ- στη χαζοασχημόμαπά σου!! οσο για το ακουαφορτε, στην ειτζιαρα τη μανα σου δωστο μωρη Λουλα, μπας και καθαρισει τις χυσαμολες, τα εκζεματα, και τις λειχηνες/βρυα/τριχομοναδες βουβωνικα κονδυλωματα που εχει εισπραξει απο τα ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ Χυσα (πως με ειδες? :D αρκετα χωριαταραιικο, οσο κ το σοι σου? .. : ) "ΧΥΣΑ"..χααααχ) που εχει ξεροΚΑΤΑΠΙΕΙ τοσα χρονια (ισως και δεκαετιες??!..) απο τους λαθροπακιστανοαπλυτοβαρβαροσαριοσουνοαφγανοαραπομωμαθανοισλαμομογγολο-Μάλακες "φιλους της/σου" Ανατολιτες ("καλλιεεεε...καλλιε "κακομοιροι οικονομικοι μεταναααστες καλλιεεεεεεεεεε..." αοχαοχοαοχοαοχοαχοαοχοαχοαοχοαχοχχ!!!
   Μαλαχουαρδοι ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ..ΖΆβλακες!
   ;)
   (περαστικα σου τωρανες, και..ΒΟΥΛΩ ΤΟ πλεον! Κουρασες και εξακολουθεις να Κουραζεις τον κοσμο.. αϊντα!!)

   Διαγραφή
 15. Χρυσή Αυγή... Ένα άθεο κίνημα, που λατρεύει την πατρίδα, που πιστεύει ότι ο βαρβαροτουρανομογγόλος είναι κατώτερος από έναν έλληνα (μεταξύ μας, ποιος δύναται να διαφωνήσει) και που εν ανάγκη θα καταργήσει τη δημοκρατία που βιώνουμε (την ποια;;;;;;;;;;) προκειμένου να επιστρέψουμε σε ελληνοκυβέρνητη πολτική μορφή και να διασφαλιστεί η εθνική μας ακεραιότητα.... χμμμμμ.... δε μου ακούγεται άσχημο.... τουναντίον... α, κάποτε το 1982 υποστήριξαν κάποιες πολιτικές του χίτλερ;;; εεε και;;;; εδώ ορισμένοι, σύγχρονοι προοδευτικοί, συνεχιστές της πολιτικής (της δημοκρατικής και φιλάνθρωπης φυσικά) του Στάλιν αλωνίζουν ανενόχλητοι τη χώρα και διασπείρουν τις ανίερες ιδέες τους ακατάπαυστα και σας πείραξε η αναφορά στον χίτλερ... ο χίτλερ και οι οπαδοί του φταίνε για την κατάντια της χώρας... όχι οι ψευτοδημοκράτες σοσιαλιστές του πασόκ με τα ξαδέρφια τους της Ν.Δ και τα μπασταρδάκια της αριστεράς.... να σοβαρευτούμε πριν να είνα πολύ αργά... φιλικά... Ηλίας.Π

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ μήπως θα μπορούσες να τρακάρεις με 186 χιλιόμετρα σε κάποιο δέντρο;

   Διαγραφή
 16. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά δεν υπάρχει θεός... Αν μπορείς ως αντίδραση να αυτοκτονήσεις θα μας έκανες την χάρη... ηλίθιε - ηλίθια

   Διαγραφή
  2. -Κάνεις λάθος, φίλε μου! Ορθότερο θα ήταν, αν έλεγες: «Εγώ δεν έχω Θεό». Διότι το βλέπεις, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω σου, που έχουν Θεό και γι’ αυτό διακηρύττουν ότι υπάρχει Θεός. Λοιπόν, μη λες: «Δεν υπάρχει Θεός»! Περιορίσου να λες: «Εγώ δεν έχω Θεό»!

   -Κάνεις λάθος! Μιλάς σαν τον άρρωστο, που λέει ότι δεν υπάρχει πουθενά υγεία!

   -Κάνεις λάθος! Μοιάζεις με τον τυφλό που λέει: «Δεν υπάρχει φως στον κόσμο». Όμως φως υπάρχει. Καί είναι διάχυτο παντού. Αυτός ο δυστυχής δεν έχει το φως του. Καί θα μιλούσε σωστά αν έλεγε: «Εγώ δεν έχω μάτια και δεν βλέπω φως».

   -Κάνεις λάθος! Μιλάς σαν το ζητιάνο, που λέει: «Δεν υπάρχει χρυσάφι στη γη». Μα χρυσάφι υπάρχει! Καί επάνω στη γη! Καί μέσα στη γη! Αυτός δεν έχει χρυσάφι! Το σωστό θα ήταν να έλεγε: «Εγώ δεν έχω χρυσό»!

   -Κάνεις λάθος! Μοιάζεις με τον παλιάνθρωπο που λέει: «Δεν υπάρχει καλωσύνη στον κόσμο». Ενώ θα έπρεπε να πεί: «Εγώ δεν έχω ίχνος καλοσύνης μέσα μου».

   Διαγραφή
 17. Ρε, ποιός διανοητικά ανάπηρος και ανιστόριτος, έχει χεστεί τόσο πολύ που έχει αναρτήσει αυτές τις συκοφαντικές παπαριές?!Άσε που παραθέττει περιοδικά από την δεκαετία του '80, πιστεύοντας πως δεν τα έχει κανείς άλλος! Ρε καραγκιόζηδες που είδατε σήμερα ναζιστικά σύμβολα στην Χρυσή Αυγή?Την Ελληνική Σημαία δεν υψώνουν? Τον μαίανδρο δεν έχουν σύμβολο?Εάν ήταν ναζιστές , ρε βλήματα , θα φοβόταν να έχουν την σβάστικα στο χέρι και τον Χίτλερ για λάβαρο?Έ,ορίστε? Τι είπατε ?Τουμπεκί, έ?(στην γλώσσα σας ήταν αυτό)Δεν σας το έμαθαν όλο το παραμύθι,έ??? Απλά ,κάτι θα έπρεπε να βρουν για να σας κατευθύνουν τόσο κατακάθια που είσαστε! Όσο γελοίο κι αν είναι!Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Στην βουλή υπάρχουν δύο παρατάξεις->Οι προδότες και η Χρυσή Αυγή! Εάν κάποιοι μιλούνε ακόμη για δεξιά,αριστερά ,ξόφαλτσα και σύριζα τότε μικρούς θα τους ρίχνανε από ταράτσα, αλλιώς δεν δικαιολογείται η τόσο μειωμένη αντίληψη!Θα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψην πως όσοι στρέφονται κατά της Ελληνικής Ταυτότητας και συνεπώς κατά της Χρυσής Αυγής είναι οι ομοφυλόφιλοι,οι πόρνες , οι παιδόφιλοι, τα τραβέλια , οι εγκληματίες , οι εχθροί μας αλλοδαποί και οι νεοέλληνες-λέτσοι,αξύριστοι,ασχημομούρηδες και κότες και επίσης και κάθε κατακάθι που έχει κάνει τρόπο ζωής να το βάζει στα πόδια ή να πέφτει στα τέσσερα!Λογικό είναι όλα αυτά τα απόβλητα και παράσιτα , να υποστηρίζουν την "συγχώνευση" με τα βαρβαρικά σιχάματα επειδή μόνο έτσι θα μπορούν να αισθάνονται από κάποιους καλύτεροι για να μπορούν να ζήσουν με τον εαυτό τους!Αλλά , όπως έδειξε και η παγκόσμια ιστορία, ο Ελληνισμός ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ , επειδή ο άνθρωπος είναι υπεράνω των ζώων και αργά η γρήγορα θα πάψει να σέρνεται στα τέσσερα και να τον απαυτώνουν όλοι!Δίποδα είμαστε ρε και όχι τετράποδα! Πόσο θα αντέξετε ακόμη το τσούξιμο ρε? Όταν οι αλβανό@ουστες θα μας εκτελούν στην μέση του δρόμου,όπως έκαναν στο Κόσοβο και τελικά το πήραν?Και εκεί δήθεν μετανάστες πήγανε τα κακόμοιρα, για να ξεφύγουν τάχα από τον Χότζα!Μόλις πολλαπλασιάστηκαν αποκαλύφθηκαν!Η Παλιά Εβραική συνταγή, το ίδιο δεν έκανα και οι Εβραίοι στους Παλαιστίνιους? Μήπως ρε κορόιδα πιστεύετε πως εσείς οι προδότες είσαστε πολλοί?Ευτυχώς είσαστε η μειοψηφία! Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς σας είναι πως μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες για νοθεία στις τελευταίες εκλογές, ο Ανώτατος Εισαγγελέας του Άρειου Πάγου, εβραίος όπως αναμενόταν, διέταξε να σφραγιστούν οι κάλπες και να απορριφθεί οποιοδήποτε αίτημα επανακαταμέτρισης , φοβούμενος μην μάθουν όλοι ποιό στην πραγματικότητα ήταν το πρώτο κόμμα και μάλιστα με ποσοτό άνω του 43%!!!Η αλήθεια είναι επίσης πως το ΠΑΣΟΚ δεν άγγιξε καν τον διφήφιο δείκτη!Βέβαια που να βρει ο Μιχαλολιάκος 200 βουλευτές να ανέβουν στα δικαιωματικά έδρανά τους!Που θα πάει, όλοι οι Προδότες θα εκτελεστείτε μια μέρα!!! Κλείνοντας, εύχομαι για το 2013 όλοι οι εχθροί των Ελλήνων , και συνεπώς και της ανθρωπότητας , να πεθάνουν με τον πιο βάναυσο τρόπο όπως αρμόζει στην αηδιαστική και εγκληματική τους φύση, σεισμοί και καταποντισμοί να εξολοθρεύσουν τις φυλές τους και οι προδότες να πάθουν όλοι καρκίνο!Για να δούμε, ίσως πιάσει, επειδή εμείς οι Έλληνες, πάντα ευχόμαστε για Ειρήνη και Ευτυχία και πάντα μας βιάζουν , μας ληστεύουν , μας δολοφονούν ή πεθαίνουμε στην άσφαλτο ή σε ένα εβραιοκρατούμενο σύστημα Υγείας και κανείς δεν αντιδρά!!!Ίσως υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις εκεί στην φύση που θα θελήσουν να φέρουν την ισορροπία μπας και "παίζουμε" - εφ ίσοις όροις! Mitsos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάνε την χάρη σε όλους και κυρίως στην ελλάδα, να πάθεις καρκίνο.... και σύντομα

   Διαγραφή
 18. ΕΥΓΕ ΜΙΤΣΑΡΑ!
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το μήτσος (εκ του δημήτρης) γράφεται με Η. Το έγραψε με i γιατί το έγραψε σε ελληνικότητα greeklish ή πιο ακριβέστερα γκρικλις. Μια λέξη δεν έχεις μάθει απ έξω, το Μητσάρα και το έγραψες λάθος. Το "ζήτω το έθνος" το έγραψες σωστά πράγμα που σημαίνει ότι η χρεισει αυβοι κάνει καλή δουλειά στο κρυφό σχολειό της.

   ΕΜΑ ΤΟΙΜΕΙ ΧΡΕΙΣΟΙ ΑΒΓΥ

   Εσύ να πάθεις τενοντίτιδα από τα δεξί κλικ που κάνεις για να διορθώνεις τις βλακείες που γράφεις και να τρακάρεις με το μηχανάκι για delivery την ώρα που πηγαίνεις πίτσα σε έναν αλβανό

   Διαγραφή
  2. Χυνω σαν πιδακας.. την ΜΑΝΑ ΣΟΥ! λοβοτομημενε, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-γαμημενο-χυμενε!!
   ΜΠΟΥχαχαχαχαχαχαχχχ..
   Παααρε τα "φιαλαρακι.
   (και την αμορφωσια ΜΗΝ την χρεωνεις στη Χρυση Αυγη, ή/και τους οπαδους της, εμας:...
   Ειναι αμιγως και καθαρα ΔΙΚΟ ΣΑΣ "προτερημα", των Αναρχοαπλυτων-μπολσεβικικων-νεοεποχιτων-παγκοσμιοποιημενων (ΚΑΙ παγκοσμιοποιημενως ΗΛΙΘΊΩΝ) " εγκεφάλων!
   (ωωχχ.. τι μαλακια ειπα κι εγω? :) Εγκεφααλων.. αυτοι οι ΛΑΘΡΟ-ΛΑΓΝΟΙ.. εε, οκ.. λεεεεεεεεεμε τωρα.. μουαχαχαχχ)
   Αει ψοφα τωρα.. κουραδα!
   ;)

   Διαγραφή
 19. μια ερωτηση.την εποχη που γινοντουσαν αυτα,τα οποια προφανως δεν ειναι κρυφα,γιατι δεν κινητοποιηθηκε καμια αρχη ε;ΓΙΑΤΙ;γιατι πρεπει να φτασουμε σημερα οσοι ειμαστε ελληνοψυχοι-ελληνοφρονες-πατριωτες-μισητες του ναζισμου στο αδιεξοδο της ΧΑ και επιπλεον -θα τρελαθουμε εντελως-να μας λενε και ΦΑΣΙΣΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...