Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!


ΕΛ:Κοιτάξτε με τα ίδια σας τα μάτια τι έγραφε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ  στις 12/7/1935 για την Μικρασιατική καταστροφή...
"'Οχι μόνο δεν λυπηθήκαμε μα και την επιδιώξαμε"
Αυτό είναι το Κ.Κ.Ε. απ'αρχής της ιδρύσεως του εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ενώσεως εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων.Τα Σοβιέτ αποτελούν παρελθόν το Κ.Κ.Ε. γιατί εξακολουθεί και υπάρχει;;;Η απάντηση είναι απλή:γιατί έχει γίνει μέρος του συστήματος και αυτό εφάνη περίτρανα όταν ο καπετάν-Γιώτης(Φλωράκης) αυτός ο σφαγέας λαϊκών και κληρικών συμμάχησε με τον Βρυκόλακα της Ελληνικής πολιτικής,τον Μητσοτάκη(ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!).Η τελευταία προδοσία του Κ.Κ.Ε. εις βάρος της Ελληνικής Εργατικής Τάξης ήταν την ημέρα κατά την οποία στην Βουλή Εκείνων (σίγουρα πάντως όχι των Ελλήνων) εψηφίζετο το "Μεσοπρόθεσμο" όταν έβαλε το συνδικαλιστικό του όργανο να φυλάσσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κατόπιν συνεννοήσεως με τους συνήθεις αναρχοαπλύτους(βλέπε ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ) κατάφεραν να διαλύσουν την μεγαλύτερη λαϊκή συγκέντρωση που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην χώρα μας.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε....1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΤΕ ΔΥΝΑΜΕΩΝ- ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΜΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ).ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...