Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΣΠΑΣΕ «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ! Yπενθυμίζουμε την γνωστή κόντρα μεταξύ Χίτλερ και Ερνστ ΡεμΑποκάλυψη Lykavitos.gr: "Τελειώνει" τον Κασιδιάρη ο Μιχαλολιάκος!
Στο χειρότερο δυνατό σημείο που βρίσκονται οι σχέσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολίακου με τον βουλευτή κ. Κασιδιάρη.

Όπως πληροφορούμαι εγκύρως 
ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγορεί τον κ. Κασιδιάρη για δημιουργία φράξιας μέσα στο κόμμα που έχει στόχο την ανάδειξη του μελλοντικά στην ηγεσία.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η τάση για υπέρμετρη προβολή που εμφανίζει ο νεαρός βουλευτής.
 
Πάντως εκτός από αυστηρές συστάσεις ο κ. Μιχαλολιάκος προχώρησε σε ένα βήμα παραπάνω.

Ανέθεσε στον βουλευτή κ. Παναγιώταρο οργανωτικές και επικοινωνιακές αρμοδιότητες 
που βρίσκονταν μέχρι τώρα στην δικαιοδοσία του κ. Κασιδιάρη.
  Ας μην βιαστούν κάποιοι (κομματοφρουροί) να διαψεύσουν τις παραπάνω πληροφορίες! Εκείνο που θα πρέπει να τους απασχολεί, είναι πως...βγήκαν αυτές και από ποιον (ή ποιους) έγινε η...διαρροή!
Πράγματι, ο Κασιδιάρης έχει "εξαφανιστεί" από τα κανάλια τον τελευταίο μήνα, ενώ πριν τον βλέπαμε κάθε μέρα! Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχει...αναβαθμιστεί ο Παναγιώταρος!
Υπενθυμίζουμε πως κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και η κόντρα μεταξύ Καρατζαφέρη και Βορίδη, όταν ο δεύτερος τον αμφισβητούσε έντονα κι έπαιζε το ρόλο του "δελφίνου" στο Λαος!
Λέτε να γίνεται το ίδιο και στον "πόλεμο" Κασιδιάρη - Μιχαλολιάκου;;;
Επειδή πάντως κάποιοι αρέσκονται και σε ιστορικές συγκρίσεις, υπενθυμίζουμε την γνωστή κόντρα μεταξύ Χίτλερ και Ερνστ Ρεμ (διοικητή ταγμάτων εφόδου Ναζί), όταν ο δεύτερος αμφισβήτησε τις τακτικές του πρώτου!
Γιατί κάνουμε αυτή τη σύγκριση; Ο χρόνος θα δείξει...!

Πηγη : http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...