Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Με βροχή αστεριών ξεκινά το 2012!


Με βροχή αστεριών ξεκινά το 2012!

AΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ... ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


Τελικα... θ'αρχισεις να ζεις; η' απλα θα υπαρχεις;


Οι "φίλοι μας"οι τούρκοι κατασκευάζουν πύραυλο "εφιάλτη"εμβέλειας 2.500 χλμ!


Πρόγραμμα κατασκευής υποστρατηγικών MRBM βαλλιστικών βλημάτων, ακτίνας δράσης 2.500 χλμ. το οποίος θα έχει εντός της εμβέλειας στόχευσής του..


ολόκληρη την Ευρώπη, ολόκληρη την ευρωπαϊκή Ρωσία μέχρι την Σκανδιναβία, και ανατολικά θα φτάνει μέχρι τις δυτικές επαρχίες της Κίνας ενώ νότια θα καλύπτει μια περιοχή μέχρι το κέρας της Αφρικής, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν σε ομιλία του στη συνεδρίαση της επιτροπής «Τεχνολογίας και Υψηλής Τεχνολογίας»

ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΓΝΟΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘα νομιμοποιήσει τα εκατοντάδες παράνομα μπουρδέλα, για να λυθεί το πρόβλημα της Εγκληματικότητος στο Κέντρο της Αθήνας, βροντοφώναξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το πρωΐ της περασμένης Τρίτης στην εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο «Μέγκα»!..
Μη νομίσετε πως ο πρώην «Συνήγορος του Λαθρομετανάστη» αστειεύεται: Το πιστεύει απολύτως αυτό που λέει, όπως το πιστεύει και όλο το αριστερό του σινάφι... Η εγκληματικότης των Αλλοδαπών οφείλεται σε εμάς τους Ρατσιστές Έλληνες που τους έχουμε παράνομους τους ανθρώπους και δεν τους νομιμοποιούμε!
Τα ίδια ακριβώς έλεγε και η κ. Ευαγγελία Δουρίδα της «Επιτροπής Μεταναστών» της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, από τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας: Δεν την ανησυχεί η Εγκληματικότης των Αλλοδαπών, αλλά ο Ρατσισμός των Ελλήνων κατά των Μεταναστών! Η επίσημη θέση της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι πως για να εξαλειφθούν τα προβλήματα με τους Λαθρομετανάστες, πρέπει να τους νομιμοποιήσουμε όλους και να τους ταΐζουμε εφ’ όρου ζωής χωρίς ανταλλάγματα, όπως θα ήθελε και ο Χριστός!..

Αρνιέμαι αρνιέμαι αρνιέμαι ,να βλέπω πια το δρόμο μου κλειστό ,αρνιέμαι να 'χω σκέψη που σωπαίνει, ...


AKOMA ENA AΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

Σοκ : Ινδοί θυσίασαν 7χρονο κοριτσάκι για να έχουν καλύτερη σοδειά!!!

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση της αστυνομίας στην περιοχή Σατισγκαρχ της Ινδίας για την τύχη ενός 7χρονου κοριτσιού. Η Λαλίτα Τάτι πριν μερικές εβδομάδες βρέθηκε νεκρή ύστερα απο την δήλωση εξαφάνισης που έκαναν οι γονείς της. Χθες ανακοινώθηκε η σοκαριστική της ιστορία. Το κορίτσι αυτό το.......
απήγαγαν δυο άντρες και το σκότωσαν, προσφέροντας το συκώτι της στους Θεούς για να έχουν καλύτερη σοδειά.from

Γιώργο Παπακωνσταντίνου, της μάνας σου!!!


Ωραιες εποχες ανεπαναληπτες!!!!! TOTE ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ........ βίντεο

Πάνω από εκατό χρόνια πριν, δεν υπήρχαν τηλεοράσεις, στερεοφωνικά, ή τηλεοπτικά παιχνίδια,  δεν υπήρχαν χρήματα για ακριβά παιχνίδια και οι γονείς μας ήταν πολύ απασχολημένοι για να ασχοληθούνε μ΄εμάς.
Ευτυχώς η κίνηση στους δρόμους ήταν μικρή η δεν υπήρχε, οπότε ο δρόμος ήταν η παιδική χαρά μας: οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, καθώς και στους μικρούς κήπους μπροστά.Παίζαμε έξω έως ότου βράδιαζε και δεν βλέπαμε πια.

Τα αγόρια έπαιζαν "βόλους" έστρωναν τους βόλους σε μια σειρά, σχεδόν κολλητοί μεταξύ τους, και τα παιδιά έριχναν το καθένα το δικό του βώλο από κάποια καθορισμένη απόσταση, προσπαθώντας να πετύχουν κάποιον απο τους "στρωμένους" βώλους. Οποιο βώλο πετύχαινε το παιδί, τον κέρδιζε.Το μεγάλο πανηγύρι γινόταν όταν έμπαινε και γκαζά στο στρώσιμο και όποιο παιδί κέρδιζε γκαζά, ξεφώνιζε από χαρά και ικανοποίηση. Συνήθως όμως η γκαζά δεν έμπαινε στο στρώσιμο, επειδή όποιο παιδί την είχε προτιμούσε να τη κρατάει για να σημαδεύει, επειδή ήταν πιο εύστοχη και δεν έχανε το σχήμα της. Οι χωματένιοι βώλοι χάναν γρήγορα τη λεία εξωτερική τους επιφάνεια και, μετά από κάμποσα παιχνίδια, σπάγαν κιόλας.
Στα τελευταία χρόνια του '50, όσο απομακρυνόταν ο τόπος από τους πολέμους, οι γκαζές αντικαταστήσαν εντελώς τους χωματένιους βώλους, οπότε το παιχνίδι ονομάστηκε "οι γκαζές", μια και παιζόταν πλέον μόνο με γκαζές.

Έχουμε, επίσης,το παιχνίδι με τα τσέρκια.Υπήρχαν ξύλινα σε διάφορα μεγέθη για τα κορίτσια με τα ραβδιά τα κιλούσαν στα πεζοδρόμια.Τα αγόρια είχαν σιδερένια τσέρκια.Κέρδιζε το παιδί που θα έφτανε πρώτο στο προκαθορισμένο σημείο.

Δεν "βλέπει" παραίτηση Γιώργου ο Νίκος Παπανδρέου


ΜΙΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

  Αίσθηση έχει προκαλέσει επιστολή που έστειλε ο αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου ως απάντηση σε άρθρο δημοσιογράφου σε ιστοσελίδα.

Ο δημοσιογράφος στο άρθρο του περιέγραφε τον Γ. Παπανδρέου ως "εξουσιομανή".

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΗΓΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΪ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!


ΤΟ "ΣΟΥΑΡΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΡΟΥΦ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,THN ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ,ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΤΟΥ 300 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ??? ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?

Για την κυβέρνηση μού έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό... Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί? Αφού εγώ δεν το θέλω, πώς μπορεί να χαθεί το Έθνος μου?  ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ (Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα)

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ένα κομμάτι ξερό ψωμί και δύο σταγόνες λάδι
ΣΟΚ: Ένα κομμάτι ξερό ψωμί και δύο σταγόνες λάδι (pics)

Σοκαριστικές φωτογραφίες για την Ελλάδα του σήμερα...
και των τελευταίων ετών προωθούνται από mail σε mail και κάνουν το γύρο του διαδικτύου δίνοντας μια εφιαλτική εικόνα όσων πολλοί από εμάς έχουμε γίνει καθημερινά αυτόπτες μάρτυρες.
Δύσκολα περιγράφεται με λόγια η εικόνα των ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα κομμάτι ξερό ψωμί, δυο σταγόνες λάδι στον πάτο του τενεκέ και λίγο κρέας στα κόκκαλα μιας μπριζόλας. Είναι Έλληνες που μια ζωή δούλεψαν και αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια. Η επιβράβευση; 'Ο,τι οι υπόλοιποι πετάνε στα σκουπίδια...
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το 2010 και 2011 και δείχνουν μια σκληρή αλήθεια που όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην δούμε και τη νέα χρονιά. Αρκεί άραγε μια ευχή για αυτούς τους ανθρώπους; Είναι ικανό ένα «Καλή χρονιά» να τους χορτάσει;

Στα… τουρκικά ευχήθηκε ο Αβραμόπουλος στο Νταβούτογλου


Ενώ η Αγκυρα δίνει την δική της εκδοχή για το τηλεφώνημα Αβραμόπουλου στον Νταβούτογλου, όταν ο τελευταίος πήγε για ευχές στα ελληνοτουρκικά σύνορα (διαβάστε εδώ), κάποιοι στην ΝΔ εκτιμούν ότι η «πρωτοβουλία» του Έλληνα υπουργού Άμυνας ίσως να έχει ενοχλήσει τον κ Σταυρο Δήμα. Και αυτό διότι θεωρούν ότι μπήκε στα νερά του, πολύ περισσότερο που, όπως έχει γράψει η prionokordela.gr ο κ.Δήμας αρνήθηκε τις προάλλες πρόταση του κ. Νταβούτογλου (διαβάστε εδώ) να επισκεφθεί την Ανδριανούπολη…
Ο κ. Νταβούτογλου και η συνοδεία του περπατώντας έφθασαν μέχρι το σημείο της εισόδου στην Ελλάδα όπου τους υποδέχθηκαν αρμόδιοι της ελληνικής Ταξιαρχίας. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ πρόσφερε στους Έλληνες στρατιώτες κουραμπιέδες και αμυγδαλωτά που είχε φέρει από την Αδριανούπολη. Όταν ο Διοικητής της ελληνικής Ταξιαρχίας του είπε ότι ο Έλληνας ΥΠΕΘΑ κ Αβραμόπουλος επιθυμεί να μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί του, οι δύο Υπουργοί είχαν μια σύντομη συνδιάλεξη . Ο Νταβούτογλου αφού άκουσε τον Έλληνα Υπουργό είπε: « Σας φέρνω τα μηνύματα ειρήνης και φιλίας του τουρκικού λαού και του πρωθυπουργού κ Ερντογάν και σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας και την φιλοξενία σας».

2012:όλα δείχνουν ότι θα είναι μια χρονιά πολέμου
Η χρονιά που μόλις ξεκινά θα είναι μια χρονιά πολέμου.
Πολέμου για επιβίωση κάθε πολίτη χωριστά με αντίπαλο τα δυσβάσταχτα βάρη που στις πλάτες του φόρτωσαν εγχώριοι και ξένοι “μαθητευόμενοι μάγοι”.Αντιμέτωποι με τον σκληρό εχθρό της ανεργίας που προελαύνει ασταμάτητος.
Θα είναι μια χρονιά πολέμου για την Ελλάδα η τύχη της οποίας αυτούς τους πρώτους μήνες του νέου έτους θα κριθεί σ΄ ότι αφορά τη συμμετοχή της σ΄ αυτό που ξεκίνησε σαν ευρωπαϊκό όνειρο,αλλά εξελίσσετε σε εφιάλτη.

«Μονόδρομος» τα καταναλωτικά με προσημείωση


Στα καταναλωτικά δάνεια με εξασφάλιση «σπρώχνουν» τώρα οι τράπεζες παλιούς και νέους δανειολήπτες. 

Με «καρότο» τα χαμηλότερα επιτόκια –που έχουν πέσει ακόμα και στο 6%- και τις μικρότερες δόσεις, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ουσιαστικά αναγκάζουν τους πελάτες τους να προσημειώσουν περιουσιακά τους στοιχεία, κινδυνεύοντας όμως έτσι να «χάσουν το σπίτι τους» αν δεν είναι συνεπείς στις δόσεις τους.
Πρόκειται για τη νέα «γραμμή» που εφαρμόζουν οι τράπεζες, , προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα του χαρτοφυλακίου των δανείων τους, με όσο το δυνατόν περισσότερες εξασφαλίσεις.

Με τον τρόπο αυτό, οι τράπεζες βελτιώνουν τα δανειακά τους χαρτοφυλάκια, καθώς δάνεια με προσημείωση θεωρούνται πιο «σίγουρα» σε σχέση με αυτά που δεν έχουν καμία εγγύηση.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ, ΜΑΣ ΦΤΗΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ... ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΡΑ ΓΙΔΙΑ... (ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ).

ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ

Η πραγματική εξέλιξή μας ως άνθρωποι θα ήταν να έχουμε αποδεχτεί το διαφορετικό σε τοσο μεγαλο βαθμο ωστε να μη μας κανει αισθηση πλεον ( στο διαφορετικό δεν  συμπεριλαμβάνονται οι Ντιντιδες και τα Πορνίδια...)

ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ


ΤΑ ΤΡΙΑ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :AΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ

Επανεμφάνιση Ρουσόπουλου ,ΘΕΟΔΩΡΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ..... ΣΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ
Και όμως είναι γεγονός…! Μετά από χρόνια σιωπής ο πρώην πανίσχυρος άνδρας της κυβέρνησης Καραμανλή Θόδωρος Ρουσόπουλος έκανε την επανεμφάνισή του, έστω και αν αυτή είναι μέσω Βρυξελλών.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας σε άρθρο του στην αγγλόφωνη εφημερίδα New Europe μιλάει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Έχει ενδιαφέρον το παρακάτω απόσπασμα:
"Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό την διεθνή δίκη της χώρας μου και εξεγείρομαι. Οι πάντες πολιορκούν την Ελλάδα.

Η ιστορία ξεκίνησε από τον μέχρι πρότινος Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής ανοησίας δυσφήμισε τη χώρα μου στο εξωτερικό, μόνον και μόνον για να κερδίσει ο ίδιος την εικόνα του καλού παιδιού και την εύνοια των ευρωπαίων ηγετών.

Γιατί δεν λέμε την αλήθεια;

"Καταλήξαμε ρεντίκολα των σκυλιών γιατί χάσαμε την αληθινή φύση μας,τις ηθικές και πνευματικές αξίες που διαμόρφωναν ένα πνεύμα αγάπης,φιλαλληλίας,σεβασμού,ελεύθερης σκέψης,εντιμότητος,ευσυνειδησίας και αντί αυτών επενδύσαμε στην ευμάρεια παραδίδοντας την ψυχή μας ,πράγμα που γνώριζαν ,επένδυσαν σε αυτό και με αυτό μας σκλάβωσαν,μας έδεσαν τα χέρια και βρεθήκαμε χαμένοι και απομονωμένοι μεταξύ μας."

 

Παραθέτουμε το άρθρο:

Θεωρητικά, η δύναμη της αλήθειας θα έπρεπε να είναι λυτρωτική. Να κινητροδοτεί πρωτοβουλίες και να μην διαμορφώνει θύλακες κωλυσιεργίας. Να ανοίγει δρόμους, αντί να… σκοντάφτει. Να λειτουργεί ως παράδειγμα και κανόνας, αντί να είναι μια μελαγχολική εξαίρεση.

Αντέχουμε την αλήθεια για τις «μεταρρυθμίσεις» και τις «μεγάλες αλλαγές» που.....
καλείται να προωθήσει η Ελλάδα, προκειμένου να βγει από τη στενωπό της κρίσης χρέους και της βαθιάς ύφεσης;

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ,Η ψείρα περπατάει πάνω στο κεφάλι και νομίζει πως το κεφάλι αυτό είναι δικό της. Δεν το ξέρει πως ανήκει σε έναν άνθρωπο που όποτε αποφασίσει να ξεψειριαστεί θα την πάρει ο διάολος την..... ψείρα. ΑΚΟΥΣ?? ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΜια δράκα από καμιά εκατοστή ανθρώπους έχει την αλαζονεία πως της ανήκει ο πλανήτης. Και δεν είναι τίποτα υπεράνθρωποι, ανθρωπάκια του κερατά είναι, που σούρνονται σε αναπηρικές καρέκλες όπως όλοι οι θνητοί, που βγάζουν σπυριά στον κώλο όπως όλοι οι θνητοί, που τους πέφτουν τα νεφρά και κάνουν μεταμόσχευση όπως όλοι...

οι θνητοί. Αλλά νομίζουν πως ο πλανήτης αυτός είναι δικός τους. Η ψείρα περπατάει πάνω στο κεφάλι και νομίζει πως το κεφάλι αυτό είναι δικό της. Δεν το ξέρει πως ανήκει σε έναν άνθρωπο που όποτε αποφασίσει να ξεψειριαστεί θα την πάρει ο διάολος την.....
ψείρα.

Μας κλέβουν τη ζωή μας μέσα από τους φόρους. Γιατί δουλεύουμε όχι πια για να περνάνε καλά τα παιδιά μας, αλλά για να πληρώνουμε τους φόρους τους. Όταν μας ήθελαν καταναλωτές γιατί τους βόλευε η κατανάλωση, γίναμε οι πιο χαζοχαρούμενοι καταναλωτές. Τώρα που μας θέλουν σκλάβους σερνόμαστε άβουλοι εκλιπαρώντας έλεος από τον αδίστακτο εισαγγελέα, όπως έκαναν οι χωρικοί του Σέργουντ πριν τους οργανώσει ο Ρομπέν των δασών. Μετά τι θα μας θέλουν; Πτώματα. Ο θάνατός μας είναι η ζωή τους. Μας θέλουν νεκρούς. Τελεία. Θέλουν να χάσκουν τα άψυχα σώματά μας σε φρικιαστικούς σωρούς που θα τους δείχνουν σε μελλοντικά ντοκιμαντέρ, τάχα σοκαρισμένοι. Η μηχανή αυτή για να δουλέψει ξανά πρέπει να φάει σάρκες. Η επιβολή των φόρων και η φτώχια είναι μόνο η πρώτη πράξη. Η τελευταία έχει πάντα εκατόμβες νεκρών.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ... ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ"Ο νόμος της έλξης, είναι ο νόμος της δημιουργίας. Η κβαντική φυσική μάς λέει ότι ολόκληρο το Σύμπαν προήλθε από τη σκέψη!Δημιουργείτε την ζωή σας με όχημα τις σκέψεις σας και το νόμο της έλξης,και όλοι οι υπόλοιποι κάνετε ακριβώς το ίδιο. Ο νόμος δεν εφαρμόζεται μόνο όταν έχετε επίγνωση της λειτουργίας του!Ήταν ανέκαθεν σε εφαρμογή στην ζωή σας και στην ζωή κάθε ανθρώπινου όντος, από καταβολής κόσμου!Όταν αποκτήσετε συνείδηση αυτού του σπουδαίου νόμου θα αποκτήσετε συνείδηση του πόσο εκπληκτικά ισχυροί είστε.Τόσο ισχυροί, ώστε να μπορέσετε να δημιουργείτε τη ζωή σας με τη ΣΚΕΨΗ!!! Η δύναμη του μυαλού σας Προσελκύετε τις σκέψεις που κυριαρχούν στη συναίσθησή σας, είτε είναι συνειδητές είτε ασυνείδητες.Ιδού η δυσκολία.

Έλληνες μόλις έμαθα ότι ο Παπαδήμος επήγε στους άστεγους! Έπαθα ένα μεταξύ εγκεφαλικού και ΣΟΚ, με πείραν τα κλάματα και άρχισα να ξερνάω! Εδώ η Ελλάδα χάνετε και αυτά τα προδοτικά σκυλιά κανουν σόου!


Quantcast

ΠΑΣΟΚΙΚΟ Επικοινωνιακο τεχνασμα …με τον Παπαδημο που πηγε σε σισιτιο αστεγων  XEΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ


5501313cbc91fb4f57817e95cbed8c7f Έλληνες μόλις έμαθα ότι ο Παπαδήμος επήγε στους άστεγους! Έπαθα ένα μεταξύ εγκεφαλικού και ΣΟΚ, με πείραν τα κλάματα και άρχισα να ξερνάω! Εδώ η Ελλάδα χάνετε και αυτά τα προδοτικά σκυλιά κανουν σόου!
"Κοντά" σε αστέγους και απόρους από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, βρέθηκε το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος επισκέφθηκε το κλειστό γήπεδο του Ρουφ, όπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αλληλεγγύης που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων, παραχωρήθηκε εορταστικό γεύμα.
Τον πρωθυπουργό, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, υποδέχτηκαν στο χώρο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.
Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες δεν επετράπη η είσοδος, οι κ. Παπαδήμος, Καμίνης και Καψής, παρακάθησαν στο γεύμα, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά με τους αστέγους και απόρους, από τους οποίους άκουσαν αιτήματα για ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας.

Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!
Η Καλή Χρονιά δεν είναι δικαίωμα, αλλά κατόρθωμα. Καρπός από το δέντρο του μόχθου. Γιατί όλα τα όμορφα στη ζωή κερδίζονται με μόχθο, με αγώνα, με πίστη. Όλα τα χαρακτηριστικά δηλαδή της Αρετής.

Ότι ομορφότερο υπάρχει σήμερα στη ζωή μας είναι αποτέλεσμα αγώνα. Όλος ο Ελληνικός πολιτισμός, φορέας κάθε δίκαιου, κάθε ανθρώπινου και αληθινού είναι ζυμωμένος με μόχθο, με θυσία, με αγώνα.  Από τα σπάργανα του. Από τότε που η Γαία έδωσε τα μυστικά της Γεωργίας στα παιδιά της για να τα θρέψει αλλά και να τα εκπολιτίσει.

Έτσι γεννήθηκε ο πολιτισμός. Η ίδρυση της Πόλεως δηλαδή που σηματοδοτούσε την μόνιμη διαβίωση,την κληρονομιά της γνώσης από γενιά σε γενιά. Η λέξη έγινε ομιλία, η ομιλία γραφή, η γραφή ποίηση και λογοτεχνία. Τέχνη της δημιουργίας, τέχνη της αρμονικής συμβίωσης, της κοινωνίας. Οι γηγενείς όμως ποτέ δεν ξέχασαν την μεγάλη Μητέρα. Την τιμούσαν πάντα στις παραδόσεις τους, στις μυσταγωγίες, στις τέχνες και τα γράμματα. Την είχαν στις ψυχές τους ως Πατρίδα, Πατρώα Γη. «ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕΜΝΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ». Και η θυσία για την Πατρίδα, για τον κοινό πρόγονο, συνεχιζόταν στους αιώνες σαν μία κωδικοποιημένη τελετή, φτάνοντας μέχρι τον Σωλομό και τον Ηλιάκη.

Δύο επιλογές είχε πάντα ο δίποδος. Η μία ήταν να τριγυρνά, να σφάζει να κλέβει για να καρπώνεται τα έτοιμα και η άλλη να γνωρίσει, να δημιουργήσει, να φυτέψει, να υπομείνει, ώστε να καρπωθεί και να απολάβει.

Υπήρχε λοιπόν και ο λύκος της στέπας, ο Οϊγούρος, ο Ούνος, το κεφάλαιο που δεν έχει πατρίδα, αλλά πέφτει στην Πατρίδα και την ρημάζει. Μαζί και τα παιδιά της. Από τον Ταμερλάνο, τον Κεμάλ, τον Αδόλφο μέχρι το ΔΝΤ. Δεν σταματά εάν δεν ρημάξει τα πάντα, μέχρι την τελευταία σταγόνα, τον τελευταίο πόρο. Εξοντώνει τους
γηγενείς και κρατά τους απολύτως απαραίτητους ως δούλους για να καρπώνεται τον μόχθο τους. Από την Αφρική μέχρι την Χίο, από την Γη των Σεγιέν μέχρι τον Πόντο, παντού η ίδια μάχη.

Η μάχη λοιπόν δεν είναι “ιδεολογική” ή “Μάχη συμφερόντων”. Είναι η ίδια η μάχη της ύπαρξης. Αυτό είναι που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε για να την κερδίσουμε, για την Καλή Χρονιά. Ο στόχος δεν είναι τα “μικρομεσαία εισοδήματα”, δεν ειναι τα “εργασιακά κεκτημένα”, δεν είναι καν τα πετρέλαια και η ΔΕΗ αλλά η ίδια η υπόσταση μας.

Αυτή την υπόσταση μας καλούμαστε να υπερασπίσουμε και θα τα καταφέρουμε μόνο εάν
το κάνουμε συνειδητά και όχι με αυταπάτες. Δεν είμαστε “καλοί” επειδή είμαστε Έλληνες. Έχουμε χρέος να είμαστε “καλοί”, ακριβώς επειδή είμαστε Έλληνες. Φορείς δηλαδή ενός πανανθρώπινου πολιτισμού, που κοσμεί την μητέρα Γη, δεν την βιάζει.

Πως μπορείτε να απαλλαγείτε από τα τεκμήρια


Δεν πληρώνουν όλοι, υπάρχουν εξαιρέσεις και καθώς όπως έχει γίνει με πολλούς άλλους φόρους και χαράτσια μάλλον θα πρέπει να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει για να μην πληρώσετε παραπάνω φόρους ενώ δικαιούστε απαλλαγή.

Απαλλάσσονται λοιπόν όσοι υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους στο Στρατό, εκείνοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο ή κλινική, όσοι είναι άνεργοι και δικαιούνται βοήθημα ανεργίας, αλλά και εκείνοι που... συγκατοικούν με συγγενείς πρώτου βαθμού και έχουν μειωμένες δαπάνες διαβίωσης, λόγω αποδεδειγμένης συμβολής στις δαπάνες αυτές των συγγενών τους.
Ταυτόχρονα απαλλάσσονται από τα τεκμήρια τα ορφανά παιδιά (ανήλικα) που έχουν κληρονομήσει το αυτοκίνητο από τον πατέρα ή τη μητέρα τους.

Τι γίνεται όταν το εισόδημα είναι χαμηλότερο από τα τεκμήρια:

Αφού εξαθλίωσαν τους Έλληνες απολαμβάνουν το έργο τους συμμετέχοντας στα γεύματα των αστέγων...Αφού εξαθλίωσαν τους ‘Ελληνες
με τα παράνομα χαράτσια,
τις περικοπές μισθών και συντάξεων
και τον ευτελισμό της αξιοπρέπειας τους σπεύδουν τώρα ωσάν Νέρωνεςνα απολαύσουν το αποτέλεσμα των πράξεών τους.
Δείτε τον πρωθυπουργό Παπαδήμο ο οποίος σήμερα έδωσε το παρόν στο γεύμα των αστέγων του Δήμου Αθηναίων.
Τι πονόψυχος άνθρωπος ο τραπεζίτης μας.
Μόλις λίγες ώρες πριν, έξω από τις Εφορίες χιλιάδες συμπολίτες μας με τις πινακίδες των αυτοκινήτων στα χέρια τους, σαν τους αριθμούς των Εβραίων κρατουμένων του Άουσβιτς, έσπευδαν να απαρνηθούν ένα εργαλείο δουλειάς όπως είναι για πολλούς το αυτοκίνητο.
Ο αμοραλιστής πρωθυπουργός την ίδια ώρα ανέχεται να μπαίνει το χυδαίο χαράτσι για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εμπνεύσεως Βενιζέλου, ο οποίος στην ουσία κυβερνάει την Ελλάδα από τον περασμένο Ιούνιο.
Κι ενώ Παπαδήμος και Βενιζέλος εξαθλιώνουν τους πολίτες και βολεύουν ακόμη και σκανδαλοποιούς τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες, έρχονται σήμερα να παραβρεθούν υποκριτικά στα γεύματα των αστέγων, όπως φιλοδοξούν  να καταντήσουν όλους τους Έλληνες.
Θα μπορούσαμε οι Έλληνες να είμαστε ανεκτικοί απέναντι σ’ έναν πρωθυπουργό, παρά τα παράσημα του κλειστού club της Παγκόσμιας Εξουσίας που κουβαλά, εάν πράγματι τον ενδιέφερε η σωτηρία της  χώρας κι όχι συγκεκριμένων συμφερόντων.
Δεν είδαμε τον κο Παπαδήμο να εξυγιαίνει το διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο τραπεζικό σύστημα.
Να πασχίζει για την εξυγίανση της Δικαιοσύνης, για τη τιμωρία των φοροφυγάδων, για την επιβολή φορολογικής δικαιοσύνης.

Xάρρυ Κλυνν: Αν αποτύχει το κούρεμα θα μας γ@..σουν!


Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού… Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ! Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.
Στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.

Το 2012 θα είναι συννεφιασμένο. Μετά θα πιάσει βροχή


Μέρος δεύτερο

Φτάνουμε έτσι στα τέλη Οκτωβρίου, όταν οι επιθεωρητές της ΕΕ και του ΔΝΤ είπαν στους τους φορολογούμενους πολίτες της ευρωζώνης, ότι “Παιδιά με το ζμπάθειο, αλλά πέρσι κάναμε λάθος… Τελικά, ως το 2020 η Ελλάδα θα χρειαστεί επιπλέον βοήθεια € 140 δισ. ευρώ. Α, και μιας και μιλάμε για την Ελλάδα, όσοι από εσάς κρατάτε δικά τους ομόλογα τα μισά να τα ....
σχίσετε, διαφορετικά θα σας τα σχίσουμε εμείς όλα. ΟΚ?”

Είχε έρθει η ώρα του κουρέματος!

Παρά τις απίστευτες αντιδράσεις από τις… “τυχερές” τράπεζες και ιδιώτες που κρατούν ή εμπορεύθηκαν Ελληνικά ομόλογα, η Μέρκελ προκειμένου να μην βάλει χέρι στις τσέπες των Γερμανών, επέμεινε και προμοτάρισε το κούρεμα.

Προχωρούν σε μαζικές πωλήσεις μεταχειρισμένων κατοικιών..και στην Κρήτη..Η Κρήτη δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από ένα φαινόμενο που συνοδεύει την κρίση στην κτηματαγορά. Τους τελευταίους μήνες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες του τρέχοντος έτους, χιλιάδες Έλληνες προχωρούν σε μαζικές πωλήσεις μεταχειρισμένων κατοικιών. 

Σκυλόψαρο μήκους 1,80 και βάρους 85 κιλών ..ψάρεψαν στην Ιεράπετρα..


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ψαράδες του αλιευτικού «Αθηνά» παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Σύμφωνα με το radiolasithi οι ψαράδες βρήκαν στα αγκίστρια του παραγαδιού τους κάτι βαρύ και ιδιαίτερο... ένα σκυλόψαρο βάρους 85 κιλών και μήκους 1,80.Σύμφωνα με πληροφορίες το ψάρι είναι σκυλόψαρο με δύο σαγόνια, δεν είναι σαρκοφάγο και αλιεύτηκε ένα μίλι νότια του νησιού «Χρυσή». 

Ο… κανίβαλος ήθελε ..ωμό κρέας για… ορεκτικό .
Σάλο έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, για το οποίο συνελήφθη τις πρωινές ώρες στο Ηράκλειο ένας 60χρονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 11χρονο κοριτσάκι, στην διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στο σπίτι της μικρής. Ο κατηγορούμενος , που κατάγεται από την περιοχή της Μεσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια με την οικογένεια που διοργάνωσε την γιορτή και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Τι θέλω (και κυρίως τι ΔΕΝ θέλω) να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης για το 2012
-ΔΕΝ τον θέλω. Να πάρει τις κόκα κόλες του και τα playstation 3 του και να διασχίσει τον Ατλαντικό. Να πάρει μαζί του και τα jingle bells, συν το πνεύμα του Σινάτρα. 

Άν υποψιαστώ ότι θα ξαναπεράσω Χριστούγεννο ακούγοντας Σινάτρα, θα τον μισήσω και δεν λέει γιατί έχει τραγουδήσει ύμνους!!
Θέλω τον Έλληνα άγιο και τα ελληνικά κάλαντα που είναι πραγματικά ποιήματα.

Μη πολεμάτε τον Σάντσο Πάντσα!.. λέει ο Αμήν Νταντά...


Γράφει ο Θείος Αδαμάντινος


Από Τη Νεα Σειρα άρθρων ο Αδαμάντινος έχει κέφια

Δεν έχει καλούς γιατρούς η Ελλάδα. Ολο και κάποιος ξεφεύγει.

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

1. Η Ρασαντέλ, ο Ρεφρέν, η Εφορία των μονών και το Αγιο Πλυντήριο. Στην Κύμπρον οι Εισαγγελείς κάνουν καλη δουλειά όπως και στην Ελλάδα. Οτι μπαίνει βγαίνει... Μια πόρτα έχει η.....
ζωή όποιος βγεί πρώτος...

2. Χρυσό έχουν οι τράπεζες, το υπέδαφος και το... Αγιο ορος. Ευχαριστούμε τον Σημίτη που τα κατέγραψε... επί Του μεγάλου Εκδότη που χρωστάει της Μιχαλούς. Να τα ξαναμετρήσουμε όμως...

3. Τ+3 που εγινε Τ+10 και τα CDS. Oλοι έξω είναι στον Επιτάφιο... Τραγούδι μάσα και χορός.

4. Εγγυήσεις 170 δις στις τράπεζες, για τη ρευστότητα τους ρε γαμωτο. Αμα τα χασουν. Εσεις πληρώνετε... Μαγκότες.

Το 2012 θα είναι συννεφιασμένο. Μετά θα πιάσει βροχή


Ήδη κλείνουμε δύο χρόνια ευρωπαϊκής κρίσης χρέους. Μιας κρίσης η οποία, επειδή ακριβώς έχει τις ρίζες της στην κουτσή ανάπτυξη, ξέσπασε όπως είναι φυσικό πρώτα στην Ελλάδα της μαγκιάς, του “δε βαριέσαι” και των διορισμένων ψηφοφόρων.

Αν όμως το Ελληνικό χρέος έφερε στο ευρώ έναν μέτριο πονοκέφαλο, το Ιταλικό χρέος των 2 τρισεκατομμυρίων ευρώ δεν .....
είναι γραμμένο σε καμία ιατρική εγκυκλοπαίδεια.

Μέχρι πρότινος, η ευρωπαϊκή συνταγή για τη διάσωση των ασθενέστερων κρατών – μελών ήταν απλή μέχρι βλακείας: Οι οικονομικά ισχυρότεροι θα ρίξουν στους ασθενέστερους δυο σκαμπίλια και μετά θα τους δώσουν μια σακούλα παξιμάδια να μην ψοφήσουν απ’ τη πείνα.

Φαίνεται όμως ότι η άτολμη συνταγή της συντήρησης του χρέους φέρνει περισσότερα προβλήματα απ’ όσα πάει να λύσει, με αποτέλεσμα να προλάβει να εμφανιστεί στο προσκήνιο και το Ιταλικό χρέος, οπότε η συνταγή σκαμπίλι – παξιμάδι πάει… περίπατο. Διότι όταν δεν λύνεις καθέτως το πρόβλημα μόλις φανεί και προτιμάς απλά να το συντηρείς στο μέγεθος, αυτό σημαίνει είτε ότι φυλάς κάποιον άσσο για αργότερα, είτε ότι είσαι ικανότατος ισορροπιστής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...