Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Lady-Kenny Rogers


Ο σκοτεινός υπόγειος και τρομακτικός κόσμος του Παρισιού

Ο σκοτεινός υπόγειος κόσμος του Παρισιού
Η πόλη της γιορτής και της ελαφρότητας, των θεαμάτων και των ιστορικών μνημείων, η πόλη του φωτός. Όλα αυτά πάνω από την επιφάνεια του εδάφους γιατί κάτω από το έδαφος απλώνονται περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα υπόγειων τούνελ με ύψος από 1,80 μέχρι 5 μέτρα αποτελώντας ένα απόκοσμο αντίγραφο του λαβύρινθου των δρόμων της επιφάνειας.

Είναι το μεγάλο υπόγειο νεκροταφείο του Παρισιού ή η «Αυτοκρατορία των Νεκρών» όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν. Οι αμέτρητες στοές και τα τούνελ μοιάζουν να είναι κατασκευασμένα από ανθρώπινα οστά. Φτιάχτηκε τον 18ο αιώνα, όταν τα νεκροταφεία της πόλης άρχισαν να γεμίζουν και οι αρχές προχώρησαν στο ευρηματικό μέτρο να στοιβάζουν πτώματα σ᾽ένα υπόγειο οστεοφυλάκιο, παλιότερα αρχαίο ορυχείο του Παρισιού.

Ο σκοτεινός υπόγειος κόσμος του Παρισιού

Σήκω απ' τον τάφο σου στον Μαρμαρά Αϊτέ δικέφαλε και βασιλιά Την πορφυρένια στολή σου βάλε ξανά Να μεταλάβεις στην Άγια Σοφιά...


Δολοφονική επίθεση του Κίμωνα Κουλούρη σε αστυνομικό και τον άφησαν ελεύθερο!!!


Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό οδηγεί τον επιτιθέμενο σε κάποιο νεκροτομείο, χωρίς ΕΔΕ. Στην Παπαδημοκρατία, όμως, όταν ένας (έστω και πρώην υπουργός) πολιτικός επιτεθεί, με δολοφονικές διαθέσεις, τότε αφήνεται ελεύθερος.

Αύξηση στους μισθούς Πρωθυπουργού και υπουργών ΠΛΗΡΩΝΕ........ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ

ΜΑΘΕ πως ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ


Στις μέρες μας δεν «υπάρχουν» φάκελοι μόνο για τους εχθρούς του εκάστοτε καθεστώτος. Μας φακελώνουν ακόμα και ιδιωτικές εταιρίες, π.χ. φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να μάθουν και να ελέγξουν τις συνήθειές μας και τις προτιμήσεις μας ώστε την κατάλληλη στιγμή να μπορούν να μας συστήσουν και στην συνέχεια να μας πουλήσουν το προϊόν τους. Παράλληλα, τα στοιχεία που συλλέγει μία εταιρία, τα πουλάει σε μία άλλη.

Αφιερωμένο στον κ. Λοβέρδο και σε όλους τους "αγαπολόγους" που "εικάζουν" ότι συναινούμε να γίνουμε αυτόχειρες και αποθήκες ανθρωπίνων αναταλλακτικών


Γιατρός Speltzer: Είναι μια θαυμάσια Χριστουγεννιάτικη ιστορία

21ΧΡΟΝΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΩΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ 

   

ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΕΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ!!!

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Η διάβρωση και η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας είναι η ασφαλέστερη οδός για να ολοκληρωθεί η εξαχρείωση του λαού μας και η κατάλυση της Πατρίδος μας. Η εγκατάλειψη και το τελικό αδυνάτισμα των Αρχών και των Παραδόσεων της Πατρίδος μας ισοδυναμεί με το ξεθεμελίωμα των κάστρων που αποτελούν την γραμμή αμύνης του Ελληνικού Έθνους. Το πρώτο και το καλύτερο Κάστρο του Ελληνισμού που οχυρώνει τη Φυλή μας από τα χτυπήματα των κάθε λογής εχθρών μας και εξασφαλίζει τη βιολογική μας συνέχεια και την εθνική μας ταυτότητα είναι αναμφισβήτητα η Ελληνική Οικογένεια.

Αν είναι δυνατόν! Η Ελλάδα επιβραβεύει τους παιδόφιλους! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ


Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει ποσοστό αναπηρίας 20-30% στους:

Παιδόφιλους
Πυρομανείς
Μαζοχιστές
Επιδειξίες
Αλκοολικούς
Κλεπτομανείς
Τζογαδόρους

Δείτε εδώ αναλυτικά....

Ξεπουλιέται ο Λυκαβηττός . Όποιος προλάβει τσιμεντώνει!

 

 Εντάξει, στο παρελθόν λίγο τα Χρυσόβουλα, λίγο (πολύ) η διαφθορά στη Πολεοδομία, Δικαιοσύνη, και γενικά στο Δημόσιο,  κατάφεραν να τσιμεντώσουν τον Λυκαβηττό μέχρι ...αηδίας.
Όμως  σήμερα , έστω κι αν δεν είμαστε αρχι-μηχανο-τέκτονες, δεν μπορεί παρα να μας προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση  αυτής της κολωνακιότικης "κατασκευής" (απέναντι από το ξενοδοχείο GEORGE) στης παρυφές της Αρχαίας ιστορικής τοποθεσίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...