Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Έλα ρε άτιμε απέναντι μου, για να δω αν έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου70 χρόνια σε περίμενα
Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας.
Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται.
Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.

Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που πάντα ήθελες να το φθάσεις. Να καταστήσεις έναν λαό υπηρέτη. Να βλέπω απελπισμένες μεσόκοπες να βγάζουν μεροκάματο σε μπουρδέλα παραπήγματα ενώ οι πιο νέες να φεύγουν καραβιές για τα διεθνή καλογυαλισμένα μπουρδέλα σου.
Να βλέπω γέρους να πεθαίνουν από αφόρητο κρύο κλεισμένοι μέσα στα 20 τετραγωνικά λίγο πριν τους τα πάρεις κι αυτά ή από ασφυξία όταν θα τους κλείνεις τον διακόπτη από την συσκευή οξυγόνου λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών.
Να βλέπω 50ρηδες σε απόγνωση, 40ρηδες στις ουρές ανεργίας και 20ρηδες να λένε την ξενιτειά πατρίδα τους.
Να βλέπω τα παιδιά ως μελλοντικούς σκλάβους της Φάρμας των Ανθρώπων που χρόνια στήνεις και τώρα θα εγκαινιάσεις εκεί ακριβώς που ξεκίνησε ο Ανθρωπισμός.

Σε αυτό τον χρόνο θα γίνει η μεγάλη γιγαντομαχία μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και των Ελλήνων, των Ελλήνων που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.

Σε αυτό τον χρόνο θα γίνει η μεγάλη γιγαντομαχία μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και των Ελλήνων, των Ελλήνων που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.

Οι τύχες μας είναι στα χέρια μας
Τα όσα σημαντικά συμβαίνουν γύρω μας είναι αποκαλυπτικά:

1) Η Κρίση στην Ευρώπη είναι συστημική.
Την αφορά και συνολικά και την κάθε χώρα χωριστά.
Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα, ούτε μεταδόθηκε από αυτήν.

2) Οι όποιες προσπάθειες γίνονται για την αντιμετώπισή της, καθορίζονται – αποφασίζονται - επιβάλλονται κυρίως από τη Γερμανία, με πιστό (ίσως και αδύναμο) συνεργάτη τη Γαλλία.
Οι ευρωπαϊκοί Θεσμοί (Κομισιόν, κοινοβούλιο κλπ) παραμερίζονται. Υυποβαθμίζονται ή πατρονάρονται από τον Άξονα. Στην ουσία καταλύονται.
Οι κυβερνήσεις των χωρών-μελών της ΕΕ αποδεικνύονται ανίσχυρες, υπάκουες και αδύναμες να υπερασπιστούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Υποτάσσονται, από πρόθεση ή φόβο ή αδυναμία, στις γενικές νεοφιλελεύθερες επιλογές του Αξονα και του ιερατείου των Βρυξελλών. Αρνούνται να συστήσουν μπλοκ κοινών στόχων και
συμφερόντων.
Οι ευρωπαϊκοί Λαοί... παύουν να υπάρχουν!!
Απογοητευμένοι, φοβισμένοι και παγιδευμένοι... με ανύπαρκτα μαζικά κινήματα, με σαφή έλλειψη αξιόμαχων – δημοκρατικών - προοδευτικών ηγεσιών υπάρχουν μόνο ως...Αποδέκτες Βαρβαρότητας.

ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ,ΤΩΡΑ!!!!  • Γράφει ο Στάθης Διομήδης
Λουκάς Παπαδήμος: Ο γενίτσαρος που σφαγιάζει τους Έλληνες και λεηλατεί την Ελλάδα. Θα το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Δε χρειάστηκε να περάσει παρά ελάχιστος καιρός από τη στιγμή που ο εντολοδόχος της Δικτατορίας των χρηματαγορών χρίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να πέσουν οι μάσκες.

Ακούγοντας πίπες του τύπου "Αλλά, χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση (δηλαδή άγρια λιτότητα, με περικοπές μισθών, απολύσεις & ανεργία) δεν θα κατορθώσουμε να δημιουργήσουμε ανάπτυξη

ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΜΕ

22 πράγματα που κάνουν τους Έλληνες μοναδικούς...


22 πράγματα που για άλλους λαούς θα φαίνονταν παράξενα αλλά για μας είναι απλά η καθημερινότητα μας!

Αργολίδα: Φυλάκισαν 17χρονο κοριτσάκι τα Θεοφάνεια και το βίαζαν 5 Πακιστανοί!


 

Στο φως, το δραμα που ζουσε μια 17χρονη κοπελα στη Νεα Κιο - Οι δραστες τη βιαζαν και την αναγκαζαν να εκδιδεται...

Τον εφιάλτη της 17χρονης, οργάνωσαν και υλοποίησαν 5 Πακιστανοί, ηλικίας από 21 έως 29 ετών, που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. Όλοι κατηγορούνται για αρπαγή και σωματεμπορία, ενώ ο 28χρονος και ο 29χρονος, κατηγορούνται επιπλέον για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Το παπάκι της οικονομικής κρίσης - Δείτε φωτογραφίες!Το παπάκι που απαντά στην οικονομική κρίση κατασκεύασε ο Ζακυνθινός Πέτρος Κόκλας. Το… πατενταρισμένο μηχανάκι, που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες, χωράει μέχρι και 8 άτομα και έχει χαμηλές καταναλώσεις!

Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!Αηδία: Ξαναπροσέλαβε ο Βενιζέλος τον εβραίο-gay (σύμφωνα με τον ίδιο) και απόφοιτο Λυκείου σύμβουλο που τον συνοδεύει σε ταξίδια σαν ιδιώτης

Θυμάστε την υπόθεση με τον διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Βενιζέλου (ο Βενιζέλος τον έχει μαζί του από την εποχή που ήταν υπουργός Πολιτισμού επί Σημίτη), Ηλία Βεργίτση, που αποκάλυψε η Ζούγκλα του Μάκη; Θυμάστε ότι ήταν.........
ο υπάλληλος του Βενιζέλου που πόζαρε γυμνός, σαν Seile Sistigrev (που αν το διαβάσουμε ανάποδα βγάζει το: vergitsis elies) σε φώτο που ανέβαζε σε σελίδες για ομοφυλόφιλους και ζητούσε συγκατοίκους για μερικές μέρες απ' το εξωτερικό χωρίς αποδείξεις και μαλακ@@@; Θυμάστε πως η Ζούγκλα αποκάλυψε ότι έλεγε για τον εαυτόν του ότι είναι ένας φιλικός gay, εβραϊκής καταγωγής; Θυμάστε πως μετά την αποκάλυψη "παραιτήθηκε";

Μια απάντηση από τον ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ στον φυγόστρατο Αιβαλιώτη .


Η δήλωση του κ. Αιβαλιώτη είναι πραγματικά άθλια.

1ον. Προκαλεί όλα εκείνα τα Ελληνόπουλα που πριν μερικά χρόνια υπηρετούσαν πάνω από 24 μήνες, τους περισσότερους σε παραμεθόριες περιοχές. Προσβάλλομαι βάναυσα γιατί υπηρέτησα 30 μήνες, σε Κόρινθο (2), Μ.Πεύκο (4), Κιλκίς (11) και Θήβα (13). Ντρέπομαι για λογαριασμό του που επικαλείται πως υπηρέτησε την πατρίδα 5 συνολικά ημέρες (τόσες πραγματικά υπηρέτησε).

2ον. Αναλίσκεται σε αοριστολογίες και........
κατηγορίες χωρίς να αναφέρει ονόματα. 3ον. Θεωρεί τα χαρτιά που δημοσιεύει η "Δημοκρατία" ως πλαστά. Μπορεί ο ίδιος να προσκομίσει εκείνα τα έγγραφα με τα οποία έπαιρνε τις αναβολές για να ελεγχθεί η γνησιότητά τους; Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να δείχνει τίμια αλλά και να είναι.
Θεωρώ πως το θέμα είναι μείζον και θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό οι δικαστικές αρχές αλλά και η Βουλή των Ελλήνων για να προστατευθεί το εναπομείναν κύρος της αξιοπιστίας των Ελλήνων βουλευτών.
Κε Αιβαλιώτη, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Προσκομίστε τα έγγραφα με τα οποία παίρνατε τις συνεχείς αναβολές.
Κε Καρατζαφέρη θα απαιτήσετε από το βουλευτή σας να σας προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδειχθεί η αθωότητά του;

Παναγιώτης Αποστόλου
πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ

Επιστρέφουν οι σκιές των μεγάλων πολεμιστών

Γράφει ο "Πολεμιστής δίχως πρόσωπο"

Οι Έλληνες ήταν κατ' εξοχήν πολεμικός λαός και μυημένος στα μυστήρια του Φωτός.

Σήμερα που έχει κυριαρχήσει το σκότος, ο Έλληνας παρουσιάζεται ως ζητιάνος και εξευτελίζεται...

  παγκόσμια. Μα, όχι για πολύ και δεν σκορπώ τυφλές ελπίδες. Ομιλώ ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα παράλογα, σε άλλα επίπεδα γίνονται άλλες διεργασίες.


 Επιστρέφουν οι σκιές των μεγάλων πολεμιστών, μέσα από τον κοινός λεγόμενο "λαουτσίκο". Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου  να ξεπεταχτούν οι νέοι ήρωες, αλλά και εκείνοι  που θα ομιλούν τις γλώσσες των θεών.

Γιατί ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ τη νέα δανειακή σύμβαση και ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ


Αφού η χώρα θα χρεωκοπήσει έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν χρεωκοπεί κατά το συνήθη τρόπο και θα πρέπει να χρεωκοπήσει αφού υπογράψει πρώτα τη νέα δανειακή σύμβαση;
Κύριοι Βουλευτές,

Υπάρχουν τα κατωτέρω κρίσιμα ερωτήματα.

1. Αφού η χώρα θα χρεωκοπήσει...
έτσι κι αλλιώς (όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία αυτό δείχνουν) γιατί δεν χρεωκοπεί κατά το συνήθη τρόπο και θα πρέπει να χρεωκοπήσει αφού υπογράψει πρώτα τη νέα δανειακή σύμβαση;

Σε ένα τσίρκο εγκλωβισμένοι να κοιτάμε σαν χαμένοι τα κοράκια που πετάνε δυνατά χειροκροτούμε Μα το τέρας δεν χορταίνει θέλει όλη την οικουμένη να είναι πάντα γερασμένη σιωπηλή και υπνωτισμένη.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ........


ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ


140000 Συνέλληνες δεν είναι πρόβατα και αντιστέκονται ... Δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ !!!Από το πρωί τα κατοχικά κανάλια προσπαθούν να τρομοκρατήσουν 140000 Έλληνες που έχουν πεί όχι στην πολιτική της κατοχικής νεοταξικής δωσίλογης και προδοτικής κυβέρνησης και αντιστέκονται με σθένος μη πληρώνοντας το χαράτσι της ΔΕΗ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ !!!!

ΚΛΟΠΗ .... Η ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΞΙΑΣ ΕΝΟΨΙΝ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ??

Περίεργη διάρρηξη στην Εθνική Πινακοθήκη

Άγνωστοι αφαίρεσαν τρείς πίνακες ανεκτίμητης αξίας απο την Εθνική Πινακοθήκη με σχετική ευκολία. Ο ένας απο τους πίνακες είναι του Πικάσο. Ερωτήματα προκύπτουν για τα μέτρα ασφαλείας της Πινακοθήκης καθώς αποδεικνύεται πως η δημόσια περιουσία δεν φυλλάσεται επαρκώς.

Προσοχή κυκλοφορεί ελεύθερος...!! Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΛΑΙΝΕΡ

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


Υπέρπτηση νήσου Ρω από τουρκικό ελικόπτερο


Σοβαρή τουρκική πρόκληση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Καστελλορίζου, καθώς τουρκικό ελικόπτερο τύπου S-70 πραγματοποίησε υπέρπτηση της νήσου Ρω.

Η σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ έχει ως εξής:
"Τουρκικό ελικόπτερο S-70 εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 14:51, πραγματοποίησε υπέρπτηση στη Ν. Ρω στα 200 πόδια στις 15:24 και εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:30.
Στην περιοχή έσπευσε ζεύγος αεροσκαφών αναχαίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας"
.

Καθυστερούν για να περάσει το αυτόφωροΤην ποινική δίωξη του... νταή πρώην υπουργού ζήτησαν οι τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στο επεισόδιο παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη, αλλά και της...


φραστικής επίθεσης, που δέχθηκαν εν συνεία από τον υπουργό - πρότυπο πολίτη. Οι αστυνομικοί κατέθεσαν στην Τροχαία Καισαριανής.

Αεροδρόμιο του ΝτένβερOι υπεύθυνοι του αεροδρομίου του Ντένβερ Επέτρεψαν σε κινηματογραφικό πλήρωμα να μπει και να τραβήξει τις υπόγειες εγκαταστάσεις(όχι όλες βέβαια..)πολύ παράξενο αεροδρόμιο..σατανικό..Δείτε το πρώτο βίντεο με καινούργεια στοιχεία και για την γενοκτονια που ετοιμαζουν..

 

καταιωνιστήρη..
Το  Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι το μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και το δεύτερο μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο στον κόσμο. 

ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΤΩΡΑ

Πάγκαλος: " Αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι της κυβέρνησης εκλογές δεν έχει"


Κατά των εκλογών προτού επιτευχθούν οι στόχοι της κυβέρνησης Παπαδήμου, τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στην κινεζική οικονομική εφημερίδα Diyi Caijing Ribao (China Business News). «Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, κ. Λουκάς Παπαδήμος, ηγείται μίας νέας Κυβέρνησης που χαίρει ευρύτατης πολιτικής και...
κοινωνικής εμπιστοσύνης.Στην πολιτική πρέπει να μαθαίνουμε από το παρελθόν και να προσπαθούμε να προβλέπουμε το μέλλον της χώρας μέσω παρελθουσών εμπειριών. Η ελληνική Κυβέρνηση σχηματίστηκε με συναίνεση και αποστολή της είναι να ικανοποιήσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις πριν την προκήρυξη εκλογών. Δεν βλέπω λόγo να προκηρυχθούν εκλογές πριν την επίτευξη αυτών των στόχων » ανέφερε.

Θα το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;


Λουκάς Παπαδήμος: Ο γενίτσαρος που σφαγιάζει τους Έλληνες και λεηλατεί την Ελλάδα.

Βαξεβάνης : Καταστρέφουν τα αρχεία του κράτους


ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ… ΦΤΑΝΕΙ… ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ!


Φτάνει με την ευρωτοκογλυφοαλητεία, αρκετά με το ευρωνόμισμα της απάτης…

Δεν είμαστε πειραματόζωα, Έλληνες είμαστε, δε θέλουμε να γίνομε φασιστογερμανοί ούτε ξεβρακωγάλλοι, δε θέλουμε να γίνουμε Δανία, ούτε Λουξεμβούργο…

Θέλουμε να.....
παραμείνουμε Έλληνες…

Θέλουμε την Πατρίδα μας, την αξιοπρέπεια και το νόμισμά μας...

ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ…

ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ MΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…

Αν πριν από δύο χρόνια είχαμε αποχωρήσει από την μπουρδελοευρωζώνη σήμερα θα είχαμε κιόλας μπει στο δρόμο της ανάπτυξης…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...