Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ... ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!Aναστάτωση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 ανήμερα των Θεοφανείων όταν απο τα χείλη της ιδιοκτήτριας του Καφέ 24 κ. Σοφία Τοπαλίδου μαθαίναμε ότι για δεύτερη φορά σε σχετικά μικρό διάστημα πηγαίνοντας την Παρασκευή να ανοίξει το καφενείο της στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου, αντιλήφθηκε ότι οι δύο σημαίες που κυμάτιzαν καθημερινά στα κοντάρια τους η Γαλανόλευκη μαzί με την σημαία του Ανεξάρτητου Πόντου μας στην πρόσοψη του καφέ 24, έλειπαν. Τα κοντάρια ήταν σπασμένα, ενώ από το βίαιο ξήλωμά τους (βρωμάει δουλειά ανθρώπων του Νέου Δράμαλη Πασά) είχαν απομείνει κάποιες φάσες των υφασμάτων, δείχνοντας τη μανία και τη βιαιότητα με την οποία κάποιοι θέλησαν να τις εξαφανίσουν.

Κ. Σαμαρά , ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να στηρίζετε τον κ . Παπαδήμο και τις ΑΠΕΙΛΕΣ του ;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πόσο "Δημοκρατικό" το βρίσκετε αυτό ;;;

Όταν ψηφίζατε την κυβέρνηση Παπαδήμου δεχθήκατε ότι θα ΕΚΒΙΑΖΕΙ τους Έλληνες να αποδεχθούν ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ περικοπή εισοδημάτων αλλιώς θα ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ;;;

ΑΝ αυτό ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ και ΑΝ αυτά στηρίζουν οι ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ της ΝΔ που βρίσκονται στην κυβέρνηση να μας το πείτε με θάρρος και να αναλάβετε τις ΕΥΘΥΝΕΣ σας για την ΚΑΤΑΛΥΣΗ της Δημοκρατίας...


Αν ΟΧΙ τότε ΣΗΜΕΡΑ κιόλας απομακρύνετε ΟΛΑ τα στελέχη σας από αυτή την κυβέρνηση και και να θέσετε θέμα εμπιστοσύνης ...

Ξεκίνησαν να παίρνουν τα σπίτιαΑυτονόητη ελευθερία των ανθρώπων, κατοχυρωμένη σχεδόν 800 χρόνια από την Magna Carta, αλλά και από το ισχύον Ελληνικό Σύνταγμα, είναι η ελευθερία της ατομικής ιδιοκτησίας.


Αυτό το βασικό και αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα καταστρατηγείται ευθέως και παραβιάζεται αντισυνταγματικά από την κυβέρνηση. Σκοπός και αποτέλεσμα των πάσης φύσεως χαρατσιών και υπερφορολόγησης είναι η δήμευσή της ιδιωτικής ακίνητης ιδιοκτησίας, που έχει ξεκινήσει με σκοπό τη μετατροπή του Δημοσίου Χρέους που συσσώρευσαν οι κυβερνήσεις της διαφθοράς, σε ιδιωτικό χρέος, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουν κανένα από τα προνόμια των κομματικών στρατών κατοχής της
Ελλάδας!

Σχέδια για να μείνει μέχρι το 2013 κάνει ο Λ.Παπαδήμος!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Σχέδια για να μείνει ολόκληρο το 2012 στην εξουσία κάνει η κυβέρνηση του Λ.Παπαδήμου, όπως ξεκαθάρισαν χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου στους πολιτικούς συντάκτες που είχε κάλέσει για να γνωρίσει προσωπικά, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος!

Πότε θα παραιτηθεί ο Βενιζέλος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αποκάλυψη-βόμβα Ο Σημίτης τηλεφώνησε στον Παπαδήμο στη Βοστώνη, καθ' υπόδειξη των Μπόμπολα-Ψυχάρη, της "πίσω πόρτας" του Μαξίμου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ήταν Κυριακή 13 Νοεμβρίου, όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Πετσάλνικου για τη θέση του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης.

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ. ΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που μας προτρέπουν σε παλλαϊκή εξέγερση. Οφείλουμε να εξεγερθούμε ή θα αναγκαστούμε να εξεγερθούμε γιατί:

Κατάργηση του 13ου και 14 μισθού....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Τον τελευταίο καιρό σε όλα τα ΜΜΕ διάφοροι ειδικοί ,πχ.χ οικονομολόγοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, τραπεζίτες ,συνταγματολόγοι ,καθηγητές πανεπιστημίου , όλοι τους με 2 και 3 πτυχία, διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της οικονομίας της πολιτικής ,ψυθηρίζουν, συζητάνε, κουβεντιάζουν , άλλοι λένε πως το επιτάση η τρόικα, άλλοι λένε πως το θέλει η ελληνική τρόικα, άλλοι λένε πως δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστοί, άλλοι λένε να καταργηθεί και να ενσωματωθεί στους 12 μισθούς.......το δώρο
Χριστουγέννων , το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας και βεβαίως βεβαίως στο να γίνουν οι επιχειρήσεις , ....(κρατηθείτε) ...ποιο ανταγωνιστικές ....(άκουσον ,άκουσον)....

Βόμβα για τα ενοικιοστάσια από τους φόρους: Στα 10 ενοίκια, τα έξι τα παίρνει το Καθεστώς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Έσπειραν φόρους, θερίζουν φοροδιαφυγή. Έναν… στρατό ελεγκτών θα χρειάζεται σε λίγους μήνες το ελληνικό δημόσιο για να εντοπίσει τις «πατέντες» που εφευρίσκουν τη μία μετά την άλλη οι φορολογούμενοι προκειμένου να απαλλαγούν από τα χαράτσια. Διαμερίσματα δηλώνονται ως ιδιοκατοικούμενα αλλά στην πραγματικότητα ενοικιάζονται με... μαύρα.

Τα συμβόλαια κατατίθενται στην εφορία με το μισό ενοίκιο από αυτό που καταβάλλεται στην πραγματικότητα. Οι παροχές ηλεκτροδότησης διακόπτονται η μία μετά την άλλη και οι ιδιοκτήτες «μοιράζονται» το ίδιο ρολόι για να απαλλαγούν από το χαράτσι.

Ανοίχτε τα αυτιά σας. Ο Καμμένος τα λέει όλα.


ΔΗΛΩΣΕ ότι προβαίνει σε αποκαλύψεις για την προστασία του, γιατί "γίνονται και ατυχήματα στην ζωή και τροχαία ατυχήματα και καρκίνοι έρχονται"

Ο Παπαδήμος είναι ένας δοτός πρωθυπουργός των εγχώριων νταβατζήδων

Όταν ο προδότης των Ιμίων καλεί και διορίζει τον …πρωθυπουργό του…. τελειώνουν όλα.


Ποιος έφερε τον Λουκά Παπαδήμο στην Αθήνα;

Και για την ακρίβεια, ποιος του τηλεφώνησε ώστε να πεισθεί και να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από τη Βοστώνη.

Μια πτήση την οποία περιέγραφαν με λαγνεία στα ΜΜΕ οικονομικοί συντάκτες. Κατ’ αρχήν τα τελευταία γεγονότα αποκαλύπτουν ποιοι αποφάσισαν να «εκτελέσουν» τον Έλληνα πρωθυπουργό, οργισμένοι από τη συμπεριφορά του απέναντί τους.

TO KAΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Παπαδήμος: Δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών

Στέλιος Μπαμιατζής

Επανεξετάζεται ο 13ος και ο 14ος μισθός εμφανίζεται να είπε ο Λ. Παπαδήμος στους πολιτικούς συντάκτες με τους οποίους συζήτησε.
Παράλληλα φέρεται να τόνισε πως δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΕΚΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ 90 ΡΕΜΑΛΙΑ ,ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ????

Οι 90 σύμβουλοι του Λ. Παπαδήμου!

Ούτε δέκα ούτε είκοσι αλλά 90 θέσεις συμβούλων, συνεργατών και μετακλητών υπαλλήλων αποφάσισε να θεσμοθετήσει για το Πολιτικό Γραφείο του ως πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος!
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη πρόκληση που χρεώνεται προσωπικά ο κ. Παπαδήμος μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης-μαμούθ, όταν αποχώρησε ο Γ. Παπανδρέου. Κι αν για τα 50 μέλη του υπουργικού συμβουλίου (την ώρα που στην Ιταλία υπό λιγότερο δυσμενείς συνθήκες ο κ. Μόντι σχημάτισε ένα πολύ πιο ολιγομελές σχήμα) προβλήθηκε η δικαιολογία των «έκτακτων συνθηκών» και των ισορροπιών με τα κόμματα της «συγκυβέρνησης» και πιο συγκεκριμένα με το ΠΑΣΟΚ, για τη νέα αυτή απόφαση δεν υπάρχουν ελαφρυντικά.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΓΙΟΡΤΙΝΑ.....

Έχετε ακίνητο πάνω από 50 τετραγωνικά; Ήρθε η ώρα να το ξανα-πληρώσετε.

Από σήμερα μπαίνει σε εφαρμογή το νέο χαράτσι που “βαφτίστηκε” πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...