Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Γιάννης Πλούταρχος - Με τι καρδιά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Savage - Only You

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!20120114-134742.jpgΓράφει ο Στέφανος Χίος
Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συντηρούν την αστυνομοκρατία στις τάξεις των εθνοπατέρων και προσπαθούν όπως όπως να τους προστατεύσουν από την διογκούμενη λαϊκή οργή. Τρανή απόδειξη το κατ’ επείγον έγγραφο του ΓΕΣ που δημοσιεύει η «δημοκρατία» το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος για να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.

. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!


Με τη φράση που χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Παπανδρέου κατά την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, το 1974 (για την τραγωδία της Κύπρου) ξεκίνησε την ομιλία του στο κρίσιμο Εθνικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνησή του έδωσε τη μάχη για να αποφευχθεί μια άλλη -σύγχρονη τραγωδία- αυτή της άτακτης χρεοκοπίας. 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΥΤΕ Η ΝΕΤ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ...

ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΣΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...


Ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ...
Εκτός έδρας και ο Πάγκαλος σήμερα. Μέχρι στιγμής χειροκρότησε μόνο μια φορά τον Γ. Παπανδρέου, όπως άλλωστε έκαναν και οι περισσότεροι στην αρχή της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού, γενικά όμως όσες φορές τον έδειχνε ο σκηνοθέτης της...
κρατικής τηλεόρασης, διάβαζε εφημερίδα! Στα παλιά του τα παπούτσια τι λέει ο Γιώργος!...

Αν δεν παλέψουμε, δεν θα μάθουμε ότι μπορούμε


Αναρωτιέμαι γιατί ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτικών της σημερινής επικαιρότητας βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο. Γιατί είναι φοβικοί απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους; Γιατί διαπραγματεύονται χωρίς να χρησιμοποιούν το maximum των πολιτικών τους δεξιοτήτων και εφεδρειών, και γιατί τελικά δεν επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό πολιτικό deal για τα ελληνικά συμφέροντα; Είναι σύμπτωση ή στρατηγική επιλογή και μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου; Πιστεύω και στα δύο. Πολλές φορές στην πολιτική και όχι μόνο, οι συμπτώσεις και το τυχαίο αναδιαμορφώνουν και ανασχηματίζουν στρατηγικές και μηχανισμούς…

Αποτελεί πλέον πεποίθηση των περισσοτέρων από εμάς ότι το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο ενεργοποίησαν υφεσιακή δίνη στην οικονομία μας, καθιστώντας ολοένα και δυσχερέστερη την αποπληρωμή του χρέους μας, επιβαρύνοντας τους Έλληνες πολίτες με αυξανόμενα φορολογικά βάρη και καταργώντας, επί της ουσίας, τις βασικές συνιστώσες ενός Κοινωνικού Κράτους.

10 αλήθειες που ίσως έχετε μάθει λάθος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βρετανία, ένας στους επτά ερωτηθέντες απάντησε ότι τα στοιχεία στον περιοδικό πίνακα είναι ταξινομημένα... κατ’ αλφαβητική σειρά,
ενώ το 16% δήλωσε πως ο Dr Emmett Brown (ναι, αυτός του Επιστροφή στο Μέλλον) ανακάλυψε τη ραδιενέργεια. Ρίξτε μια ματιά στην επιστημονική γνώση που ίσως έχετε αποκομίσει λάθος κι εσείς.

Τα δικαιώματα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ έναντι των γιατρών

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΤΥΔΚΥ).

Αγαπητοί ασφαλισμένοι

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας σας ενημερώνει ότι από 1/1/2012 οι ιατροί που έκαναν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να σας εξετάζουν μέχρι εξαντλήσεως 50 ραντεβού εβδομαδιαίως χωρίς οικονομική υποχρέωση δική σας.
Για το λόγο αυτό όταν κλείνετε ραντεβού με.....
συμβεβλημένο ιατρό του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να διευκρινίζετε εάν θα εξεταστείτε εντός του αριθμού των ασθενών που δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά.

Ο Καντάφι Έδωσε Στον Γιώργο Παπανδρέου 20 Εκατ. Δολάρια (Video)gadafi thumb large 200x141 Ο Καντάφι έδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου 20 εκατ. δολάρια  (video)
Ο προσωπικός μάγειρας του Μουαμάρ Καντάφι, Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγείται τη ζωή του πρώην Λίβυου ηγέτη σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης και αποκαλύπτει άγνωστες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών.

Κατά την αφήγηση όμως ο μάγειρας δέχεται ερώτηση από τον δημοσιογράφο για το αν ο Καντάφι κατά καιρούς έχει βοηθήσει Ευρωπαϊκές χώρες για να έρθει η απάντηση «βόμβα».

Τύψεις

 

Με κάνεις να νιώθω τύψεις, λένε. Μα γίνεται κάποιος άλλος να με κάνει να νιώσω τύψεις; Μου λέει πχ ο γιος μου «με παραμελείς». Αν πράγματι τον παραμελώ θα αισθανθώ τύψεις, αν όχι θα του την πω κιόλας. Αν αισθανθώ τύψεις σημαίνει ότι εκείνος μού τις προκάλεσε; Απλά ξέρω ότι κάτι δεν κάνω καλά, γι' αυτό αισθάνομαι άσχημα.


Θα το πάω κάπου αλλού.. Οι γονείς για να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο, θεωρούν εαυτούς θεούς. Αυτοί ξέρουν κι επειδή ξέρουν μπορούν να μάθουν κάποιον άλλον, μπορούν να
αποκτήσουν έναν μαθητή. Πιστεύοντας αυτό (αναγκαστικά) έχουν τρομερές απαιτήσεις από τον εαυτό τους. Έτσι, ο γονιός δεν μπορεί να έχει νεύρα, αφού είναι θεός. Δεν μπορεί να είναι δυστυχισμένος, αφού είναι θεός. Δεν μπορεί να κάνει λάθος, αφού είναι θεός.

ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ “ΛΙΓΟΥΡΗΣ” ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…!!!


“ΓΟΥΜΑΡΙ και ΛΑΜΟΓΙΟ” ΜΕ ΒΟΥΛΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ…!!!
ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ “ΛΙΓΟΥΡΗΣ” ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…!!!

Με αυτό τον ανεκδιήγητο Βουλευτή του ΛΑΟΣ, πού εκτός από την δημόσια αισθητική προσβάλει κατάφωρα και τον θεσμικό του ρόλο, έχουμε ασχοληθεί και στό παρελθόν.
Είναι ή ίδια πολιτική… “φυσιογνωμία” (μάρτυς μου ο Θεός), πού....
τσέπωνε τις υπερωρίες των μετακλητών υπαλλήλων του γραφείου του καί όπως είπε στην αρχή τις έδινε γιά ενίσχυση του κόμματος Καρατζαφέρη, ενώ γιά να βρεί νομική φόρμουλα απαλλαγής αργότερα άλλαξε και είπε ότι τα τσέπωνε γιά… δάνειο τού αδελφού του…!!!
Είχε δε καταφέρει, να τσεπώσει το ποσόν των 47.000 ευρώ.
Χθές στο EXTRA, στο αποκαλυπτικό δελτίο τον… “αποκάλυψε” ο Άκης Παυλόπουλος και του παρουσίασε τα έγγαφα με τα οδοιπορικά και τα εκτός έδρας πού έπαιρνε γιά να παέι στο σπίτι του στην Λάρισα ακόμη και τις γιορτές Χριστουγέννων -Αγίου Βασιλείου…!!!
Ερώτηση:

Για τα χαράτσια και τους φόρους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) είναι όντως τέλος, έχει δηλαδή ανταποδοτικό χαρακτήρα και αφορά την αγορά του δικαιώματος στην ηλεκτροδότηση. Εξού και η διακοπή της παροχής σε...
περίπτωση μη καταβολής του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.


Δηλαδή πρόκειται για τέλος ηλεκτροδότησης και όχι για τέλος ή φόρο ακινήτου ή ακίνητης περιουσίας, όπως κάποιοι λένε.

ΛΑΟΣ: Τα χρήματα που δίνονται στα κόμματα ξαναγυρίζουν στην αγορά(!)-μιλαμε οτι εχει πιει αρκετα ληγμενα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μπορούμε και με λιγότερα. Αλλά τα χρήματα που δίνονται στα κόμματα ξαναγυρίζουν στην αγορά υπό μορφή μισθών, υπό μορφή αγορών, υπό....
μορφή ενοικίων κλπ.....

Σχόλιο Παραπολιτικής: Από τις καλύτερες δηλώσεις των τελευταίων δεκαετιών. Να βάλουμε τα κόμματα και στο ΕΣΠΑ. Για την ανάπτυξη ρε γαμώτο!
parapolitiki.com
ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ κλικ ΕΔΩ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ..


Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε.
Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο .
- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! Είπε Άγιος Πέτρος, πριν μπει , έχουμε ένα πρόβλημα . Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με σας . Αλλά θα κάνουμε το εξής: θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, κα εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε , στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο.....
άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός
γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο.

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΗΓΕ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ???


Quantcast


Ακόμα και αν αυτή είναι η μοίρα μας, έχουμε τουλάχιστον το δικαίωμα να επιλέξουμε να πεθάνουμε μαχόμενοι για την αξιοπρέπειά μας και όρθιοι, και όχι ταπεινωμένοι εμείς στην απόλυτη δυστυχία και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στα παγωμένα και πρόστυχα σχολειά της ντροπής.

Αιεν Υψυκράτιεν «Πάντοτε να κυριαρχείς στα ύψη»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρεις νεκροί, και 13 τραυματίες ο επίσημος μέχρι τώρα απολογισμός. Για 70 αγνούμενους κάνουν λόγο ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τραγωδία με κρουαζιερόπλoιο στην Ιταλία - Δείτε συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Mariana - Talk About Love

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;


Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
Η μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου και τα μέλη της (Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) ετοιμάζονται να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση που σκλαβώνει τους Έλληνες για τις επόμενες δεκαετίες και παραδίδει τη χώρα στις ορέξεις των κερδοσκόπων, μέσω του σφαγιαστικού αγγλικού δικαίου!
Κανείς από τους επικεφαλής των τριών κομμάτων που στηρίζουν την μεταβατική Κυβέρνηση, δεν αναφέρεται στα τεράστια χρέη της Γερμανίας προς τη χώρα μας, από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις! Άκρα του τάφου σιωπή, ειδικά από τον προ μηνών λαλίστατο κ. Καρατζαφέρη. Ο Πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. δεν είχε σταματήσει (τότε) να αναφέρεται στα χρέη της Γερμανίας, από την οποία θα έπρεπε πάση θυσία να απαιτήσουμε τις πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, που η Γερμανία ποτέ δεν πλήρωσε στην Πατρίδα μας!!! Μέχρι και για νέο Γουδί έκανε λόγο ο Καρατζαφέρης, για την προδοσία που συντελείτο σε βάρος του λαού και της χώρας, από την προηγούμενη Κυβέρνηση! 

Η επανάσταση ξεκίνησε το 21 εμείς την συνεχίζουμε!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

«Γενναιότατε αδελφέ καπετάν Νικόλα, ...είδα όσα με γράφεις. Έχει και τουμπλέκια ο πούτζος μου, έχει και τρουμπέτες Όποια θέλω από τα δυο θα μεταχειρισθώ...».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καλούνται οι «αντιρατσιστές» να ερμηνεύσουν τα στατιστικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Πως μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ενώ οι αλλοδαποί μας λένε ότι είναι το 10% του πληθυσμού, στην φυλακή οι αναλογίες αλλάζουν εντελώς και αποτελούν το 57,4% των φυλακισμένων;

Γυμνή φωτογράφιση για τη Μάρω Κοντού!


Υπήρξε μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μόνιμα "ερωτευμένος" μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.  H φωτογράφιση βέβαια έγινε πριν από πολλά χρόνια, αλλά η Μάρω Κοντού παραμένει ακόμα μια εντυπωσιακή παρουσία. Στις περισσότερες ταινίες του παλιού κινηματογράφου ήταν η αγαπημένου του αείμνηστου ηθοποιού Κωνσταντάρα. Απολαύστε την...γιατί πραγματικά είναι ωραίο θέαμα.

Στις 14-1-1822 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ελευθερώνει τον Ακροκόρινθο,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Ακροκόρινθος, αυτό το φυσικό Μνημείο, από τότε που κάτω από την επιβλητική του προστασία πρωτοδημιουργήθηκε ένας μικρός οικισμός κοντά στον Ακροκόρινθο, η Εφύρα, ο οποίος στη συνέχεια εξελίχθηκε στην πάμπλουτη και περήφανη Κόρινθο, ήταν το φυσικό σημάδι της ύπαρξης της πόλης, και οχυρώθηκε κατά υποδειγματικό τρόπο, αποτελώντας το σημαντικότερο οχυρωματικό έργο της περιοχής από την αρχαιότητα ως τα νεώτερα χρόνια. Οι επιβλητικές του οχυρώσεις θεμελιώθηκαν στα μυκηναϊκά χρόνια και απέκτησαν μεγαλοπρέπεια μεταξύ του 7ου-6ου π.Χ. αιώνα., όταν η δυναστεία των Κυψελιδών (Κύψελος, Περίανδρος κλπ) έφθασε την Κόρινθο στο απόγειο της ακμής της. Το κάστρο του Ακροκορίνθου, σε όλη τη ύπαρξη του ήταν άπαρτο. Με τα 574μ. υψόμετρο, την άγρια μεγαλοπρέπειά του και το μοναδικό δώρο της φύσης (ή του θεού Ασωπού στον Σίσυφο) την πηγή της Άνω Πειρήνης, αντιστάθηκε σε κάθε εχθρό που θέλησε να καταλάβει το «Άστρο των Άστρων», τον «Παντεπόπτη και Κλειδοκράτορα της Πελοποννήσου», το «Κάστρον φοβερόν, το κάλλιον της Ρωμανίας». Είναι το μεγαλύτερο κάστρο της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Η ερώτηση που δεν θέλουν να κάνουμε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ρητορική περί της ανάγκης να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές και άλλοτε εταίρους της χώρας, στη βάση της λογικής ενός μονοδρόμου στον οποίο εισήλθε η Ελλάδα μετά το διάγγελμα του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστελόριζο την άνοιξη του 2010, και την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, εστιάζεται κατά κύριο λόγο στην «εθνική ευκαιρία» να προωθηθούν αλλαγές, τομές και μεταρρυθμίσεις, που θα έπρεπε να έχουμε δρομολογήσει από μόνοι μας, αλλά… προσπερνούσαμε εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η Ελλάδα δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ


Είναι τουλάχιστον γελοίο αυτό που συμβαίνει στις πλάτες ή καλύτερα πίσω από τις πλάτες των πολιτών. Να κινδυνεύει η χώρα, για την οποία υποτίθεται ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κόπτονται, και την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οι περί αυτών να παίζουν διαδικαστικά με πρόσχημα την ολοκλήρωση του PSI.
Προφανώς όλοι αυτοί που οδήγησαν στον απώτατο στάδιο εξευτελισμού τη χώρα, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ευτελίσουν τις διαδικασίες μέσα στο κόμμα τους. Πιθανότατα θεωρούν ότι η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, το ΔΝΤ και τα άλλα παιδιά, κοιμούνται και ξυπνούν με την αγωνία τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ.
Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αισθάνεται ιδιοκτήτης του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του. Δικό του πρόβλημα. Είναι δικό μας όμως πρόβλημα να τους αφήσουμε να αισθάνονται ότι είναι ιδιοκτήτες και της Ελλάδας. Είναι απαράδεκτο μια ολόκληρη χώρα να περιμένει πότε- και τι- θα αποφασίσουν στο ΠΑΣΟΚ και από αυτή την απόφαση να εξαρτάται το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Από το 1952 ήξεραν τι θα συμβεί στην Ελλάδα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων,όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952

Διαβάστε:
Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική», ένα μικρό βιβλιαράκι που «κάποιοι» φρόντισαν να εξαφανιστεί.
Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις «Μπιστιρλή», το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.
Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης;

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.... (ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Κάθε όριο τείνουν να ξεπεράσουν οι προκλήσεις των Αλβανών εναντίον των Βορειοηπειρωτών και της Ελλάδας το τελευταίο διάστημα. Μόνο που σε αντίθεση με το παρελθόν, πλέον αυτές οι προκλήσεις δεν προέρχονται… γενικά και αόριστα από «διάφορους εθνικιστικούς κύκλους», αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα, οργανώσεις, ακόμη και πολιτικά κόμματα εξουσίας!...

350.000 € ΣΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ 1000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Πρόκειται για την αναρτητέα στο διαδίκτυο απόφαση του Υπ.Υγείας, με αριθμό πρωτοκόλλου Π2δ/Γ.Π. 54113 .

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ!!


Ο κορυφαίος Ρώσος αστρονόμος Andrei Finkelstein απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα μοιάζουν οι εξωγήινοι, ήταν εντυπωσιακά συγκεκριμένος: Υποστηρίζει ότι τα βασικά τους σκέλη θα είναι όπως τα ανθρώπινα: Δηλαδή με δυο χέρια, δυο πόδια και ένα κεφάλι. «Μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος, αλλά ακόμα και εμείς διαφέρουμε σε αυτό».
Το βασικότερο που είπε είναι ότι "Η ανθρωπότητα θα έρθει σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς μέσα στις επόμενες δυο δεκαετίες.
Από τη στιγμή που το 10% των γνωστών πλανητών του γαλαξίας μας που περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο και μοιάζουν με τη Γη, διαθέτουν νερό, τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν και ζωή".
Μιλώντας σε διεθνές συνέδριο για την εξωγήινη μορφή στη Μόσχα, είπε: «Η γένεση της ζωής είναι τόσο αναπόφευκτη όσο και η δημιουργία των ατόμων… Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες και θα το ανακαλύψουμε μέσα στα επόμενα 20 χρόνια».

Ο διάσημος σκύλος.Ειδικό αφιέρωμα έκανε το περιοδικό Time το οποίο τον τίμησε ως «Πρόσωπο της Χρονιάς».

Ο διάσημος σκύλος... «μίλησε» στη Huffinghton Post! Βέβαια δεν έδωσε συνέντευξη αλλά η δημοσιογράφος Samantha Marshall σκέφτηκε να γράψει ένα γράμμα εκ μέρους του Λουκάνικου που θα μιλάει για τη ζωή του, για το πως είναι να ζει κάποιος στα τέσσερα πόδια, για την αγανάκτηση του τον περασμένο Ιούνιο και τι συνέβη όταν τα ΜΑΤ έριξαν χημικά! Στο τέλος δίνει και τη δική του συμβουλή στους ανθρώπους.

«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη;»»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη;».

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων: Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο τους;


zodia
Κάθε άνθρωπος έχει κάποιο σημείο στο σώμα του που αν καταφέρεις να το εντοπίσεις, ξεκλειδώνεις όλες τις αισθήσεις του!
Δεν χρειάζεται να ψάξεις όμως πολύ για να το βρεις, γιατί τα άστρα μπορούν να σου αποκαλύψουν το κλειδί για κάθε ζώδιο!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...