Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Εντελώς ξαφνικά κοκκίνησε η θάλασσα στη Σαντορίνη και εξαφανίστηκαν τα ψάρια!!! Περιμένουν μεγάλο σεισμό;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ανησυχία επικρατεί σε κατοίκους της Σαντορίνης, οι οποίοι  είδαν τη  θάλασσα να έχει πάρει κόκκινο χρώμα,  τη θερμοκρασία των νερών έχει ανέβει στους 30 βαθμούς και τα ψάρια έχουν εξαφανιστεί.


Στην περιοχή βρίσκονται εκτάκτως κλιμάκια σεισμολόγων!

Εκτακτες συναντήσεις Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα Τετάρτη ο Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να τους ενημερώσει για την πορεία του PSI, ενώ θα ζητήσει πλήρη στήριξη ενόψει των επαφών με την τριμερή επιτροπή και της κατάρτισης της νέας δανειακής σύμβασης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου Χρήστος Παπαχατζής συλλαμβάνεται για τοκογλυφία!


Υπερκομματική σπείρα εκβιαστών και τοκογλύφων που συμπεριλαμβάνει και το πρωτοπαλίκατο του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη!
47 άτομα σύνολο!

Ήρωας με κεφαλαία γράμματα, ο αδιάφθορος αρχηγός του ΣΔΟΕ Θεσ/νίκης, που προχώρησε στη σύλληψή τους παρά τις τρομακτικές πιέσεις που του ασκήθηκαν! Ολα τα κόμματα ανακατεμένα στην υπόθεση! Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ασφαλώς το φασιστικό ΛΑΟΣ!

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?‏

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τί στό καλό ἔχει μέσα σέ αὐτό τό κτίριο;
Πρὸ ἑνὸς ἔτους περίπου μάθαμε πὼς οἱ προθῆκες μὲ τοὺς πίνακες στὴν βο(υ)λή ἀδειάζουν.Κατ’ ἀντιστοιχίαν φυσικὰ μὲ τὶς γεμάτες,
[/media-credit]αὐτὸ προξένησε ἐρωτηματικά!


Σήμερα διαβάζω νέα καταγγελία καὶ ἀρχίζω νὰ πονειρεύομαι περισσότερο (ἐκτὸς ἐὰν εἶναι ἀνακύκλωσις τῆς παλαιᾶς!!!):
Τι φυγάδεψαν από την βουλή στο Άγιο Όρος;
Εδώ και ημέρες διαβάζουμε πως Αδειαζουν τα πολύτιμα αντκέιμενα απο τη βουλή και υπάρχουν μάλιστα και Φωτογραφίες τραβηγμένες από τους διαδρόμους της Η απορία μας είναι γιατί στα περισσότερα επιτοίχια σταντ έχουν αφαιρεθεί οι πίνακες από τη Συλλογή της βουλής των Ελλήνων και είναι τελείως κενά .
Το ενδεχόμενο ότι σιγά σιγά αδειάζουν τα….. πολύτιμα αντικείμενα της γιατί βλέπουν ότι οι μέρες που θα κάνει ντου ο κόσμος και θα μπει μέσα να τους κάψει όλους δεν αργεί…και όχι μόνο δεν αργεί αλλά είναι και το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα καφενεία και τους χώρους δουλειάς …η να υποθέσουμε ότι το καθεστώς άρχισε να τα μαζεύει ;

Πώς κλείνεται το ρήμα πτωχεύω ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... 
Εγώ πτωχεύω,
εσύ κερδίζεις,
αυτός πλουτίζει,
εμείς πεινάμε
εσείς τα τρώτε,
αυτοί μας πηδάνε...!!!

Tι έχει συμβεί με τον Κώστα Καραμανλή και δεν μπορεί να μιλήσει;


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Τι συμβαίνει και δεν μιλάει ο Κώστας Καραμανλής
για όλα αυτά που γίνονται κάθε μέρα γύρω μας τα οποία ταχύτατα, από την μία «εντάσσουν» την Ελλάδα υπό τον έλεγχο διεθνών οικονομικών κέντρων και από την άλλη υποβαθμίζουν τον λαό της σε επίπεδα Βουλγαρίας;

Όλα εμπεριέχονται στην φράση του αείμνηστου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
«ανήκουμε στη δύση»…!!! Σε αυτή την φράση πατάει ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και προχωράει βάσει σχεδίου το οποίο....
προβλέπει την πλήρη «υποταγή» της χώρας στη « δύση»…!!!

Όταν συστάθηκε το Ελληνικό κράτος από τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ το 1827, τότε αποφασίστηκαν οι δύο βασικοί άξονες της λειτουργίας του νέου κράτους:

Τι τρομακτικά πράγματα κρύβει η Θεσσαλονίκη;


thessaloniki1_400_01

Ξεχάστε τη Θεσσαλονίκη που ξέρατε κι ακολουθείστε μας σε μια μυστική περιήγηση σε μια πόλη γεμάτη Urban Legends και Conspiracy Theories. Για τους λάτρεις των μυστηρίων και του θαυμαστού, η Θεσσαλονίκη είναι μια πραγματική Terra Incognita που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις...

Υπάρχουν εξωγήινοι η πνεύματα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


UFOΠοια είναι η πραγματική φύση των εξωγήινων διαστημανθρώπων που πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δει, μιλήσει ή ακόμα και ταξιδέψει μαζί τους σε άλλους πλανήτες;Είναι άνθρωποι ή ανθρωποειδή, υλικά όντα κάποιας μορφής ή μήπως πνευματικά όντα, άυλα πνεύματα; Όλο και περισσότεροι ερευνητές τείνουν προς το δεύτερο, και μάλιστα απότι φαίνεται δεν είναι και τόσο καλά ... Οι παρακάτω εμπειρίες είναι παρμένες από το βιβλίο ";Τhe Dark Gods"; των Collin Wilson και Αnthony Roberts (Panther Books, 1984). Oι Wilson και Roberts, ερευνητές υπερφυσικών φαινομένων, στο βιβλίο τους κάνουν μία σύγκριση των εμπειριών με εξωγήινους και των εμπειριών που συμβαίνουν στον αποκρυφισμό, πνευματισμό και στις παγανιστικές θρησκείες από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. 

Κλείνοντας θέλω να πω ντροπή μας ντροπή μας και πάλι ντροπή για όλους μας


Θέλουμε η κυβέρνηση να πάρει κι άλλα μέτρα ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους Και να δω αν και τότε θα αντιδράσουν ?

Η επιστολή από την Σκόπελο ενός πραγματικά αγανακτισμένου και πολύ θυμωμένο Ελλήνα πατριώτη
Διότι σήμερα είδαμε ότι στις απεργίες και της συγκέντρωσης ήταν ελάχιστα τα άτομα αλήθεια που είναι οι σαράντα χιλιάδες άστεγοι που είναι η....
επτακόσιες χιλιάδες άνεργοι της Αθήνας που είναι οι απολυμένοι του ελληνικού Δημοσίου μπορεί κάποιος να δώσει κάποια εξήγηση εάν μετά από δύο μήνες έγινε κινητοποίηση και πήγαν τόσο πολύ λίγα άτομα σημαίνει ότι δεν έχουν πρόβλημα οι Έλληνες η ανησυχία μου άρχισε από προχτές όταν είδα ελάχιστα άτομα οι αγανακτισμένοι ,,η μήπως σημαίνει ότι ο Πάγκαλος είχε δίκιο ,που είναι όλοι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι με όλα αυτά που τους περιμένουν?

«Οι Έλληνες νοικιάζουν τα μνημεία τους»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


«Η Ελλάδα χρειάζεται κάθε ευρώ που μπορεί να μαζέψει» γράφει το πακιστανικό site Dawn

Το γύρο του κόσμου κάνει ήδη η είδηση της εμπορικής εκμετάλλευσης ελληνικών μνημείων μετά την από απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού για την…
αξιοποίησή τους!

«Με μια κίνηση που θεωρείται βέβαιο ότι θα αφήσει άφωνους πολλούς Έλληνες και μελετητές, το υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει τις πόρτες μερικών από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους σε διαφημιστικές εταιρίες και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις» αναφέρει σε δημοσίευμά του το πακιστανικό site dawn.com.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ- ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καραμανλής: <<Είμαι εδώ αν γίνει κινηματική η απαίτηση του λαού για επιστροφή μου...>>

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πότε : Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012
Ώρα: από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.
Τοποθεσία
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ....
ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.Εσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα!Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!


ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...