Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Να προσέχεις τα μάτια μου! - Όμορφη συγκλονιστική ιστορία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάποτε ήταν μια τυφλή κοπέλα μισούσε τον εαυτό της που γεννήθηκε έτσι...αν και είχε μια όσο γινόταν φυσιολογική Ζώη ήταν απόμακρη και ακόμα και οι γονείς της με το ζόρι πολλές φορές έπαιρναν και μια της λέξη. Η κοπέλα αυτή είχε ένα φίλο … την στήριζε της συμπαραστεκόταν πάντα. Ήταν δίπλα της την άκουγε … και για εκείνη ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που μπορούσε να ανοιχτεί να πει όσα νιώθει.” Μ αρέσει να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου” του είπε σε ένα περίπατο τους που εκείνος της περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια το τι γινόταν και τι έβλεπε.. Αυτό είναι το όνειρο μου να δω κάποτε τον κόσμο όπως και συ” ”Σου υπόσχομαι να πραγματοποιήσω αυτή σου την επιθυμία …

Έτοιμος ο χρονικός μανδύας που "κρύβει" γεγονότα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έναν χρονικό μανδύα ο οποίος "κρύβει το χρόνο", "εξαφανίζοντας" αντικείμενα και  γεγονότα, δημιούργησαν για πρώτη φορά αμερικανοί επιστήμονες. Πρόκειται για μία συσκευή που μπορεί να αποκρύψει ακόμα και ολόκληρα συμβάντα, άρα στην ουσία να κάνει τον χρόνο να εξαφανιστεί.

Το ίδιο είχε προαναγγελθεί, από τον καθηγητή θεωρητικής φυσικής Μάρτιν ΜακΚολ του Imperial College του Λονδίνου, αλλά μόνο θεωρητικά. Τώρα έχουμε επίσημη ανακοίνωση ότι επιτεύχθηκε για πρώτη φορά η πειραματική απόδειξη πως αυτό είναι δυνατό να συμβεί, έστω και αν το συμβάν που οι επιστήμονες εξαφάνισαν, κράτησε πολύ λιγότερο από το ανοιγοκλείσιμο των ματιών, όπως αναφέρει η βρετανική Ντέιλι Μέιλ.

Τροπολογία Βορίδη: Ινδοί, Πακιστανοί, Κινέζοι, Τούρκοι κ.α. θα αποκτήσουν φορτηγά στην Ελλάδα!

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ
Σε επικίνδυνα… μονοπάτια διάλαξε να κρατήσει ικανοποιημένους όλους εκτός από τους φορτηγατζήδες! Η νέα τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των ενστάσεων της…Τρόικας για τις ρυθμίσεις που «κλείνουν» την αγορά για τις τρίτες χώρες και της ΝΔ, που έθεσε ως βασική προϋπόθεση για να στηρίξει τη μεταρρύθμιση, την προστασία των Ελλήνων μεταφορέων από τον αθέμιτο ανταγωνισμό, όπως λένε και οι ίδιοι, χωρών εκτός του ενιαίου οικονομικού χώρου.

Όπως επισημαίνει το ΒΗΜΑ, επί της ουσίας, επανέρχεται η διατύπωση του νόμου Ρέππα, που επιτρέπει τη δραστηριοποίηση στην ημεδαπή αγορά «χωρίς καμία διάκριση ως προς την εθνικότητα όσων αιτούνται άδειες», με την προϋπόθεση, όμως, ότι αυτό θα γίνεται, «σύμφωνα με τις διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας μας με τον όρο της αμοιβαιότητας»

Κόβουν τα πολυτεκνικα από τους Έλληνες, γιατί δεν φτάνουν για τους… Αλβανούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ορίστε η απάντηση από τον ΟΓΑ για τα πολυτεκνικά επιδόματα:
Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σε αλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη.

Πέθανε ο Κεφαλογιάννης , ο …Μητσοτάκης …ζει


Έφυγε αιφνιδίως το πρωί, σε ηλικία 79 ετών, ο πρώην υπουργός Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Ρεθύμνης από το 1958 έως το 2007, συμπληρώνοντας 14 θητείες στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Γεννήθηκε στις.. 6 Δεκεμβρίου 1932 στα Ανώγεια Μυλοποτάμου και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας. Μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, εργάστηκε ως επιμελητής και ως διευθυντής Παθολογικής Κλινικής. Τα χρόνια της γερμανικής κατοχής έλαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Το 1958 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ρεθύμνου με το ψηφοδέλτιο της ΕΡΕ, με την οποία επανεξελέγη το... 1961 και το 1963, περίοδο κατά την οποία ήταν γραμματέας της Βουλής.
Είναι ο μόνος πολιτικός που καταδικάστηκε τελεσίδικα με φυλάκιση πέντε μηνών με τριετή αναστολή, με τις κατηγορίες της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας κατά συρροήν. Έτσι έληξε άδοξα η …βασιλεία του.πηγή

Ο αρχιτοκογλύφος στεγάζει και την… εφορεία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ο Αρχιτοκογλύφος Μάρκος Καραμπέρης στέλεχος του ΛΑΟΣ, κολλητός του Καρατζαφέρη και προσωπική του επιλογή για την θέση του αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο του Βελόπουλου, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και θεωρείται ο εγκέφαλος του περιβόητου κυκλώματος τοκογλύφων που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ, φαίνεται ότι δεν είχε καταφέρει να "συνεργάζεται" μόνο με εφοριακούς αλλά και να μισθώνει ακίνητα στο Δημόσιο έναντι υψηλών ενοικίων.
Σήμερα, σε ακίνητα της "Καραμπέρη Ακίνητα ΑΕ" στεγάζονται: α) το Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Για τα ενοίκια του Ιουλίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου το ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε 60.832 ευρώ, δηλαδή 20.277 ευρώ για κάθε μήνα. Πρόκειται για το κτήριο του εμπορικού κέντρου «Πλατεία». Στο υπόγειο της ίδιας οικοδομής βρίσκεται...το ιερό parking της Μονής Φιλοθέου όπου είχε στηθεί «Ιερή» μπίζνα, η οποία αποφέρει τεράστια κέρδη σε «άγνωστους» επιτήδειους αλλά μεγάλες φορολογικές απώλειες στο ελληνικό δημόσιο. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία:
Εντύπωση κάνει ότι η λειτουργία του ΔΕΚ Θεσσαλονίκης απαιτεί εγκαταστάσεις των οποίων η μίσθωση κοστίζει 20.000 ευρώ το μήνα.
β) Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Η μίσθωση του ακινήτου ξεκίνησε το 2004 και το ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε πρόσφατα 32.700 ευρώ για ενοίκια 3 μηνών.
Το κατά πόσον οι συμβάσεις αυτές είναι συμφέρουσες για το Ελληνικό Δημόσιο όπως κ
ι αν ο Καραμπέρης αξιοποίησε τις γνωριμίες του για να "πείσει" τους αρμόδιους να μισθώσουν ή να συνεχίσουν να μισθώνουν τα ακίνητα του με χοντρά τιμήματα; Όταν έχεις κολλητό τον Καρατζαφέρη …και πολύ… χρήμα, ολα γίνονται.πηγη

400.000 ευρώ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε εξέλιξη, παρά τις προειδοποιήσεις, οι παρεμβάσεις στο Φοινικόδασος του Βάι!

Παρά τις επιστημονικές διαφωνίες της WWF, του Πανεπιστημίου Κρήτης και τοπικών φορέων, η Διεύθυνση Δασών του νομού Λασιθίου έχει ξεκινήσει δασοτεχνικές παρεμβάσεις στο Φοινικόδασος του Βάι στην Κρήτη, οι οποίες μεταξύ άλλων προβλέπουν...
...εκχερσώσεις, αποψίλωση των θάμνων, διάνοιξη αποστραγγιστικών καναλιών και εκτεταμένη χρήση εντομοκτόνων.

Εχουμε 10 εβδομάδες για να αποφασίσουμε αν θα σηκώσουμε το κεφάλι ή αν θα το ακουμπήσουμε στον παγκο του δήμιου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Μέχρι χθές είχαμε αντιληφθεί ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού είχαν δύο ορμητήρια , αυτό του Δ΄Ραϊχ ( βλ. Ε.Ε) και εκείνο του προσωρινού διαχειριστή της Νέας Τάξης Πραγμάτων (βλ. ΗΠΑ).

Αν και ο γενικός σκοπός των δύο επιτελείων ήταν και παραμένει ο ίδιος ( η μετατροπή του μέχρι χθές προτεκτοράτου τους σε δουλοπαροικία), ωστόσο είχε γίνει εμφανής η διαφορά στο περιεχόμενο αυτών...

των επιθέσεων και το οποίο ασφαλώς ήταν ενδεικτικό της εσωτερικής φραγωμάρας που υπάρχει στην παγκόσμια λυκοσυμμορία η οποία ακόμα δεν έχει "εκλέξει" τον "νονό".

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Αριστερά χτενίζεται… ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει στριμωχθεί στη γωνία του ρινγκ δεχόμενος τη μία γροθιά μετά την άλλη οδεύοντας πια σίγουρα για νοκ άουτ, η Αριστερά δείχνει να βρίσκεται στο δικό της κόσμο.
Την ώρα λοιπόν που:
> στατιστικά δύο Έλληνες την ημέρα θέτουν τέρμα στη ζωή τους αφήνοντας ορφανά και χήρες
> άνθρωποι που μέχρι πρότινος είχαν μια κανονική ζωή οδηγούνται στα συσίτια και τις στοές
> οι άνεργοι ξεπερνούν το 1.000.000
> ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τους απανωτούς φόρους
> ο δημόσιος πλούτος και περιουσία ετοιμάζεται να εκποιηθεί έναντι πινακίου φακής
> οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα μετά τις επιχειρησιακές συμβάσεις οδηγούνται πάλι στο απόσπασμα
Η Αριστερά περί άλλων τυρβάζει…
Για να δούμε.

Ο χρυσός των Κρητικών πήγε στα ενεχυροδανειστήρια- Διανυκτερεύουν για τους πελάτες τους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...