Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

... Γεννηθήκαμε για να Ζήσουμε…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δε γεννηθήκαμε για να ακολουθούμε…
Δε γεννηθήκαμε για να ηγούμαστε…
Γεννηθήκαμε για να βαδίσουμε το δικό ΜΑΣ Δρόμο.
Και να γράψουμε τη δική ΜΑΣ, προσωπική ιστορία.

... Γεννηθήκαμε για να Ζήσουμε… και όχι για να επιβιώσουμε. Όταν αφήνεις τον οποιονδήποτε να αποφασίζει για τη δική ΣΟΥ ζωή, υπογράφεις παράλληλα τη σύμβαση παραχώρησης της Ελευθερίας σου.

Θυμήσου… την ημέρα που γεννήθηκες, ένα άστρο με τ’ όνομά σου έλαμψε στον Ουρανό. Κάνε αυτό το Άστρο Οδηγό σου για όσο αναπνέεις, στο υπέροχο Ταξίδι που λέγεται ΖΩΗ…

Δεν μπορείςνα μιλάς για υπέρβαση εαυτού όταν δεν μπορείς να υπερβείς το κατώφλι του σπιτιού σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Δεν θα μάθεις ποτέ να τρέξεις αν δεν ματώσεις τα γόνατά σου μπουσουλών​τας.

22 Ιανουαρίου, στηνΠαλιά Βουλή, μπροστά στο άγαλμα τουέφιππου Γέρου αγωνιστή της ανεξαρτησίαςομιλεί η “ανεξάρτητη” κίνησηπροσκηνυμένων. Μπουτάρης, Χατζηδάκηςκαι η μη εξαιρετέα Διαμαντοπούλου.

Η γυναίκα που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές χωρίς βιβλία μιλάει στην.......
παλιά Βουλή για τομέλλον σου το 2020.

Η γυναίκα που κλείνει ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, ακόμηκαι αυτά που ΔΕΝ χρηματοδοτούνται απότο κράτος μιλάει για το μέλλον σου το2020.
Η γυναίκα που προτείνει ως επίσημηγλώσσα της χώρας τα αγγλικά μιλάει γιατο μέλλον σου το 2020.
Και απ' έξω 5γραφικοί να εξοργίζονται, και 50χειροκροτητές.

Και εσύ που είσαι;

ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ..


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ!!!!
Οι ληστές σκότωσαν εν ψυχρώ 60χρονο! - Δεύτερη δολοφονία μέσα σε 10 ώρες!

Το έγκλημα έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής, στο Δήλεσι.

Όπως διαβάζουμε στο evianews.com τρεις κλέφτες έβαλαν στο "μάτι" το σπίτι της φωτογραφίας.

Ενώ προσπαθούσαν να μπουν, τους άκουσε ο 60χρονος και πήγε να δει τι συμβαίνει. Ο ένας από τους τρεις ληστές όμως κρατούσε όπλο και... χωρίς κανένα δισταγμό, πυροβόλησε τον άνδρα!

Μάλιστα, σύμφωνα με το lamiareport, ο άνδρας δεν ήταν καν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αλλά είχε πάει εκεί επίσκεψη, μαζί με τη γυναίκα του! Άκουσε θόρυβο στην αυλή και βγήκε εκείνος να δει τι συμβαίνει...

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Στο Ισλάμ λέει, προειδοποιούν οι ιερείς τις γυναίκες να μην πλησιάζουν σε μικρή ...απόσταση τις μπανάνες και τα αγγούρια...ώστε να αποφύγουν την πρόκληση σεξουαλικών σκέψεων.
Αμα είναι απο ένα αγγουράκι,να προκληθούν σεξ.σκέψεις,εμείς εδώ και δύο χρόνια με τέτοιο ''αγγουράκι'' τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουμε,που αυτοί που το κρατάνε,όχι μόνο έχουν σεξουαλ.σκέψεις,αλλα προχωρούν και σε πράξεις κι εμείς απλά τις.. ''απολαμβάνουμε'';;

Έχετε σκοπό να ξυπνήσετε ρε.. καναπεδάτοι φραπεδόμαγκες;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Υποθήκευση του συνόλου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας, θα περιλαμβάνει η δανειακή σύμβαση με επέκταση του επαίσχυντου άρθρου 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου ή περίληψη επιπλέον ειδικού άρθρου με το οποίο θα εκχωρούνται απ’ευθείας στους ξένους δανειστές τα έσοδα της χώρας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Δείτε την κακιασμένη παίκτρια που έβαλε 0 στο "Κάτι ψήνεται" και νίκησε!!Αυτή είναι και η επιτομή του Έλληνα πολιτικού: Του δίνουμε να φάει, μας δίνει ένα μηδενικό και στο τέλος παίρνει και όλα τα λεφτά!


Το βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά κάθε φορά που το βλέπω θέλω να το μοιραστώ.
Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη τους για το χρήμα...


ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ,ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (Συγκλονιστική ιστορία)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... altΉμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν όταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε.
Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα... γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστόλη της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία
κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού. Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλιοί, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα...
πάντα, όπως και στη δύση του ηλίου γινόταν υποστολή. Ήταν στιγμές ωραίες, απίθανες που ζούσαν τότε οι άνθρωποι.

Το ΠΑΣΟΚ περνάει στα χέρια του Λοβέρδου.


'' Πρωθυπουργός'' ο ΒενιζέλοςΓιά '' Πρωθυπουργός'' ο Βενιζέλος,
γιά Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος !
Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα έχει στο πλευρό του το παπανδρεϊκό μπλοκ, σε μια μελλοντική μάχη ηγεσίας.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ "KAMORRA" ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ--ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ--ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ...!!!

"ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ π. ΑΝ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!


Σάλος στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., σε στελέχη και εναπομείναντες οπαδούς από την αποκάλυψη, ότι ο φερόμενος ως Αρχηγός της Μαφίας Μάρκος Καραμπερης, ήταν και.....
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας του
ΛΑΟΣ.

Τό ΛΑΟΣ κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των στελεχών του καί ενώ εναγώνια προσπαθούσε να κρυφτεί, αναγκάσθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση να εκδώσει μιά ανακόινωση γιά να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα...!!!
Ισχυρίζεται το εξής κωμικό:

KΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Πάνος θα φέρει τα πάνω κάτω;

Μεγάλη είναι η πίεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο κ.Καρατζαφέρης. Δεν είναι
μόνο που βλέπει στις δημοσκοπήσεις το κόμμα του να μην κερδίζει έδαφος-σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπει πως χάνει κιόλας- αλλά είναι και η πιθανότητα να καταφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος να....
συγκροτήσει πολιτικό σχηματισμό και να καταφέρει να λάβει μέρος στις εκλογές.
Κάτι τέτοιο, αν συμβεί, θα δυσκολέψει αρκετά την είδοδο του ΛΑΟΣ στην καινούρια σύνθεση της Βουλής, κάτι που αντιλαμβάνονται, εκτός από τον κ.Καρατζαφέρη όμως και αρκετά από τα στελέχη του ΛΑΟΣ, για αυτό και βρίσκονται με το "όπλο παρά πόδα" ή καλύτερα: "είναι έτοιμοι να απλώσουν το πόδι τους ΚΑΙ στην άλλη βάρκα..."

http://taneatouoropou.blogspot.com/

Ανδρέα Λοβέρδο, με θυμάσαι;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
A .Λομβερδος-Η Επιβραβευση της Τρομοκρατιας!!!

Ανδρεα Λομβερδο.!!!


Με θυμασαι?Ειμαι Ο Αριστειδης Δεσλης .Ζω μονιμα στις ΗΠΑ και η αιτια εσαι εσυ!!!!Εξ αιτιας σου εχω μπει τα τελευταια 30 χρονια σε ενα λαβυρινθο Νοσηλειας λογω των Σοβαρων Περιπλοκων Υγειας που με προξενησες με την εις Βαρος μου Τρομοκρατικην Ενεργειαν εις την Πολιν της Θεσσαλονικης στις 8 Οκτωβριου 1974.Ημουν ο πρωτος Φοιτητης -Θυμα της Μεταπολιτευτικης Τρομοκρατιας την οποια εσυ και οι Ομοιοι σου εγκαθιδρυσατε εις την Πατριδα μου.Εσυ ησουν ο Αρχηγος Χιλαδες αλλοι τιμιοι Αγωνισται -Πατριωτες και Εθνικισται -Εντιμοι Αξιωματικοι των....
Ενοπλων Δυναμεων και της Αστυνομιας κατεστραφησαν η δολοφονηθηκαν απο ομαδες Τρομοκρατων που εσυ και οι ομοιοι σου εκπαιδευσατε και κατευθυνατε!!!!!.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...