Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Ν.Δ 30% + ΠΑΣΟΚ 12% + ΛΑ.Ο.Σ 6% = 46% ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ΠΑΣΟΚ στο ποσοστό του 1974 - Στο κατώφλι της Βουλής οι "σκληροί" της δεξιάς

Συγκλονιστικές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό, τουλάχιστον αυτό που καταγραφόταν στις εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι σήμερα καταγράφονται σε...
δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, όπου το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με αναγωγή των αναποφάσιστων επιστρέφει στο ποσοστό που είχε λάβει στις εκλογές του ... 1974 ή για την ακρίβεια ελάχιστα κάτω από το ποσοστό των εκλογών εκείνων, με 12%!

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης εκπέμπει SOS - "Οι πολίτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Με παραφουσκωμένο κέικ παρομοίασε το ηφαίστειο της Σαντορίνης ο  καθηγητής του εργαστηρίου γεωφυσικής και σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης Φίλιππος Βαλλιανάτος.
Ο καθηγητής, μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου τόνισε πως οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως...προειδοποιεί, αναφερόμενος στην πρωινή ισχυρή σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην Κρήτη αλλά και την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Σαντορίνης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν νησιά μας για ανάπτυξη, γιατί να μην πωληθούν; Δηλωση σοκ από τον τ. σύζυγο της κυρίας Κουτσίκου, πρόεδρο του Ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου!


Άξιος – Άξιος! Για να συνωστίζονται οι τουρίστες βρε κουτά! Τσάμπα πληρώσαμε τα περιβόητα βιβλία ιστορίας;

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν νησιά μας για ανάπτυξη, γιατί να μην πωληθούν;

Πρέπει να παραδειγματιστούμε από την Τουρκία δηλώνει στο.......
traveltimes.gr o πρόεδρος του Ελληνο- Τουρκικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Κουτσίκος

"οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως ... προειδοποιεί".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε τι δήλωσε ο καθηγητής του εργαστηρίου γεωφυσικής και σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης Φίλιππος Βαλιανάτος, αναφερόμενος στην πρωινή ισχυρή σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην Κρήτη αλλά και την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Σαντορίνης είπε χαρακτηριστικά πως "οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως ...
προειδοποιεί".

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Εκρηγνυόμενα γιαούρτια»

«Χτυπᾶτε, πολεμάρχοι! Η λευτεριά με πόλεμο και αντάρτικο όπου και νάναι θάρθει!»Πῶς μᾶς θωρεῖς ἀκίνητος;
ποῦ τρέχει ὁ λογισμός σου, τὰ φτερωτά σου τὰ ὄνειρα;
Γιατί στὸ μέτωπό σου
νὰ μὴ φυτρώνουν, γέροντα, τόσες χρυσὲς ἀχτίδες,
ὅσες μᾶς δίδ᾿ ἡ ὄψη σου παρηγοριὲς κ᾿ ἐλπίδες;
Γιατί στὰ οὐράνια χείλη σου
νὰ μὴ γλυκοχαράζει, πατέρα, ἕνα χαμόγελο;
Γιατί νὰ μὴ σπαράζει μέσα στὰ στήθη σου ἡ καρδιά,
καὶ πῶς στὸ βλέφαρό σου
οὔτ᾿ ἕνα δάκρυ ἐπρόβαλε, οὔτ᾿ ἔλαμψε τὸ φῶς σου;
Ὁλόγυρά σου τὰ βουνὰ
κ᾿ οἱ λόγγοι σκλαβωμένοι, τὸ λυτρωτή τους καρτεροῦν.
Ἡ θάλασσ᾿ ἀγριωμένη
ἀπὸ μακρὰ σ᾿ ἐγνώρισε καὶ μ᾿ ἀφρισμένο στόμα φιλεῖ,
πατέρα μου γλυκέ,
τὸ ελληνικό τὸ χῶμα, ποὺ σὲ κρατεῖ στὰ σπλάγχνα του.
Θυμᾶται τὴν ἡμέρα, πατέρα μου, που σ΄έφερε
στ΄άγιο τούτο χώμα.
Θυμᾶται στὸ λαιμό του νιου τὸ ματωμένο τὸ σχοινί,
στο μέτωπο του έφηβου το νεκρικό φιλί
Τὸ μάρμαρο μένει βουβὸ καὶ θὲ νὰ μείνει ἀκόμα,
ποιὸς ξέρει ὡς πότ᾿ ἀμίλητο τὸ νεκρικό σου στόμα.
Κοιμᾶται κι ὀνειρεύεται καὶ τότε θὰ ξυπνήσει,
ὅταν στὰ δάση, στὰ βουνά, στὰ πέλαγα,
βροντήσει τὸ φοβερό μας κήρυγμα.
«Χτυπᾶτε, πολεμάρχοι!
Η λευτεριά με πόλεμο και αντάρτικο
 όπου και νάναι θάρθει!»

Η εταιρεία που θα πουλήσει τον Ελληνικό πλούτο..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτοί θα πουλήσουν την Ελλάδα………….
Δείτε τι έχουν σκοπό να πουλήσουν. Δείτε ποιοι είναι στο διοικητικό συμβούλιο. Τους ξέρετε;
Διοικητικό Συμβούλιο
Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

Σήμανε η ώρα να γίνουμε ένα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σήμανε η ώρα να γίνουμε ένα...

Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Μέσα σε έναν πλανήτη που βιώνει τεράστιες γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις, η Ελλάδα έχει βρεθεί εγκλωβισμένη, με μία κυβέρνηση που μάλλον δεν έχει συναίσθηση ούτε των ευθυνών της, αλλά ούτε και της κρισιμότητας στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθει.


Το μεγάλο δυστύχημα, όμως, για την χώρα, δεν είναι η ανικανότητα (ή η δολιότητα κατ’ άλλους) της παρεούλας που (δια)κυβερνά την χώρα. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η δύσκολη οικονομική θέση της Ελλάδας, που απειλείται έως και με γεωγραφική συρρίκνωση. Εξάλλου, τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται, ακόμη και με την μέθοδο του Μ. Αλεξάνδρου όταν συνάντησε τον Γόρδιο Δεσμό...

Συγκλονίζει το χαμένο βίντεο από την καταστροφή της Σμύρνης.Δείτε τον συνωστισμό που μιλάνε οι προδοτες πολιτικοι μας οτι γινότανε.


Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα χαμένο και εξαιρετικά πολύτιμο ιστορικής αξίας ντοκουμέντο από την καταστροφή της Σμύρνης.
Ο δημιουργός αυτού του ντοκιμαντέρ είναι ο George Magarian. Γεννήθηκε το 1895.
Εργάστηκε ως διευθυντής στο παράρτημα του Ικονίου της ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) και την χρονική περίοδο των γεγονότων στη Μικρά Ασία το 1922, προσπάθησε με ......
δραστηριότητες να ανακουφίσει τα....θύματα της τραγωδίας. Επιπλέον χρησιμοποιώντας μηχανή 35 mm, κινηματογράφησε εικόνες της ανθρωπιστικής καταστροφής, σε Σμύρνη, Αθήνα αλλά και Πειραιά.
Όλοι αγνοούσαν την ύπαρξη αυτού του βίντεο διότι ήταν φυλαγμένο για τουλάχιστον 60 χρόνια στο σπίτι της συζύγου του. Ώσπου το 2008 ο εγγονός του Robert Davidian, "ανακάλυψε" το ντοκουμέντο και το μετέτρεψε σε ψηφιακή μορφή για να το σώσει.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

Ξυπνάει το ηφαίστειο της Σαντορίνης;


Μπορει οι επιστημονες στο συνολο τους να διαβεβαιωνουν οτι ο πρωινος σεισμος μεταξυ Σαντορινης και Κρητης δεν εχει καμια σχεση με τη δραστηριοτητα του ηφαιστειου ομως τον τελευταιο καιρο το ηφαιστειο δειχνει να “ξυπναει”.

Μητροπάνος :Έπρεπε να χουν διώξει με τις κλωτσιές το Γιωργάκη.Έχει βουίξει ο κόσμος όλος ότι έχουν ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδας με τα αδέρφια του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Κλωτσηδόν έπρεπε να διώξουν το Γιωργάκη και αυτοί το συζητάνε 

Αν έκλεινε κάποιος σε ένα πακέτο πέντε- δέκα μελωδίες που να θυμίζουν Ελλάδα, μία απ’ αυτές θα ήταν τα ζεϊμπέκικα του Μητροπάνου. Αν ήθελε κάποιος να εξηγήσει τι εννοούμε όταν λέμε απλός, γνήσιος και καθαρός λαϊκός τραγουδιστής θα μίλαγε για τον Μητροπάνο. Ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής δεν χρειάζεται συστάσεις σε κανένα κοινό. Ούτε σε εκείνους που ακούνε έντεχνα, ούτε στους άλλους που απορρίπτουν τα λαϊκά, ούτε στους ροκάδες, ούτε στους εναλλακτικούς
. Τον Μητροπάνο τον ξέρουν όλοι. Ξέρουν τα τραγούδια του, αναγνωρίζουν την φωνή του.
Άνθρωπος ανοιχτός για όποιον τον γνωρίσει πρώτη φορά, φιλόξενος και ευγενικός. Με εκείνη τη βαθιά και βαριά φωνή εξηγεί με πάθος τις απόψεις του για όλα τα θέματα. Γιατί ενδιαφέρεται για όλα και, κυρίως, για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Είναι κι αυτός θυμωμένος, επικριτικός με τους πολιτικούς, με τις υποσχέσεις, με τις χαμένες ελπίδες. Σου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να μιλήσει μόνο γι’ αυτά. Ολοκληρώνοντας μια τέτοια κουβέντα φεύγεις με την πεποίθηση ότι αν η οργή του ήταν μελωδία θα ήταν ένα βαρύ βαρύ ζεϊμπέκικο.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ,Εαν οι οικογένειες των ... "επωνύμων" ειχαν λίγο φιλότιμο θα αρνιόντουσαν την προσφορά της χρεωκοπιμένης πολιτείας για χλιδάτη κηδεία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αιωνια η Μνημη του σκηνοθετη ,επειδη ομως καποιος πρεπει να γινει ... κακος εμεις θα ξαναπουμε ότι παραλιγο να σκοτωθει ο 24χρονος και η συζυγος του απο λαθος του θανοντος ,καλο λοιπον θα ειναι τα ΜΜΕ να μην λενε "Παρεσυρε μηχανη τον Αγγελοπουλο" διοτι ακουγεται σαν λαθος του οδηγου της μηχανης.

«Το μονο που ειδα ηταν μια σκια» - Συντετριμμένος ο 24χρονος που παρέσυρε τον Θ. Αγγελόπουλο

OI ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΙ ,ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ .... ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΜΑΤΑ .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η δραματική παραίτηση μιας δασκάλας: "Δεν υπηρετώ μια παιδεία που δεν υφίσταταιΔιαβάστε την συγκλονιστική επιστολή παραίτησης μιας δασκάλας από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Η Μαρία Αλιφραγκή εξηγεί ότι επιλέγει να παραιτηθεί παρά να συνεχίσει να υπηρετεί μια παιδεία «που δεν υφίσταται». Η δασκάλα τονίζει ότι αρνείται να συνεργασθεί με την κυβέρνηση. Με αυτούς που έκλεψαν τον ιδρώτα των συνταξιούχων και γέμισαν τη χώρα άστεγους, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά
Το κείμενο της παραίτησης

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΝΝΟΟΥΜΕ AYTO!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ NASA!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Όλοι θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο στο Youtube "Nasa Anomalies Captured by Camera". O χρήστης που το έφτιαξε, από πραγματικές βιντεοσκοπημένες εικόνες της ΝASA βγάζει στο διαδίκτυο το 2ο Μέρος.

Το βίντεο είναι επικό και αν υπάρχει κάποιος κολημμένος φίλος σας εγωκεντρικός που αμφισβητεί την εξωγήινη ζωή τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του το στείλεται με email να ξεστραβωθεί λίγακι.

Περιέχει ζωντανές ηχογραφίσεις από τους αστρονάυτες και φυσικά τίποτα από αυτά που θα παρακολουθήσετε δεν είναι Photoshop.

Επιπλέον θα ακούσετε και τον πρώην αστροναύτη Dr. Edgar Mitchell που μιλάει ανοιχτά για επαφές σε διαστημικές αποστολές και άλλα! (αμέσως μετά: Ποιός είναι ο Dr. Edgar Mitchell;;;)

Σημείωση: Στο 02:50 Θα δείτε ένα τριγωνίκο UFO. Γνωστό στις μεγάλες δυνάμεις από τις πρώτες αποστολές ακόμα. Το ονομάζουν "Black Knight" δεν είναι επανδρωμένο και είναι σε τρόχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Παρεμβάσεις έργων 30 εκ. ευρώ στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης..προγραμματίζει η Περιφέρεια Κρήτης..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ...... ΤΡΩΝΕ.....ΤΡΩΝΕ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, εντάσσεται στο Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013, το έργο που αφορά στην Οδική Ασφάλεια της Κρήτης «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κρήτης συνολικού προϋπολογισμού 29.180.000 ΕΥΡΩ που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

Ο Μάνος προτείνει Σημίτη για πρωθυπουργό. Κουράγιο Έλληνες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Simitis Ο Μάνος προτείνει Σημίτη για πρωθυπουργό. Κουράγιο Έλληνες!
Μα να μην το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα...
Αν μετά από τριάντα χρόνια σκληρού κρατισμού, οι Έλληνες φιλελεύθεροι δεν είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν σελίδα, τότε τι να περιμένουμε από όλους τους άλλους;
Το ότι ο Σημίτης έχει συνδεθεί με τον εκσυγχρονισμό είναι γεγονός, το αν είχε οποιανδήποτε ουσιαστική συμβολή προς αυτή την κατεύθυνση αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Μπορούμε να να δούμε τις ρίζες αυτής της παρανόησης.

Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Το μόνο που ειδα ήταν μια σκιά.Λυπάμαι πολύ...δεν έφταιγα»

Σοκαρισμένος από τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου ο 24χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος οδηγούσε την μοτοσικλέτα που «έκοψε το νήμα της ζωής» του διάσημου σκηνοθέτη δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που έγινε.
Το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά, από τους συναδέλφους του της τροχαίας Κορυδαλλού και σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο

«Χθες το βράδυ, γύρω στις επτά, οδηγούσα την μοτοσικλέτα μου με συνεπιβάτη την σύζυγο μου, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας - Κερατσινίου, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...