Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ...ΣΩΜΑ ΘΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ !!!
Ίσως αυτό να είναι γνωστό σε κάποιους αλλά τα... αγάλματα Moai "κεφάλια" στο Νησί του Πάσχα έχουν σώματα. Μερικά από τα αγάλματα είναι...
βαθιά στο έδαφος επειδή το κεφάλι για τα αγάλματα είναι δυσανάλογα μεγάλο. Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να τα θεωρούν σαν απλά μεγάλα κεφάλια. Αλλά τα σώματα υπάρχουν - σε πολλές περιπτώσεις, υπόγεια. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν πετρογλυφικά που έχουν διατηρηθεί κάτω από το επίπεδο του εδάφους, όπου έχουν προστασία από τη διάβρωση.

Η παρακάτω εικόνα α είναι από την προηγούμενη ανασκαφή που μας δείχνει την κλίμακα των αγαλμάτων, και πόσο βαθιά είναι θαμμένα.

Είμαι απ' την Κρήτη. Απ ' το νησί που δεν γερνά , δέ γέρνει ,και σκλαβωμένο, ασκλάβωτο πάντα 'ναι , για να δίνει μαθήματα λευτεριάς... Κωστής Παλαμάς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Περικυκλωμένο..

Ηράκλειο, κάστρο Κούλε..

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ


ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ)

Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!Οσο προχωράει η σήψη του πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη είναι η βρώμα που αναδύεται! Οσοι έχετε διαβάσει το ιστορικό μου πόνημα "Απο τον Εφιάλτη των Θεμοπυλών στον Παπακωνσταντίνου του Μνημονίου (Μέρος Δ΄ "Ανδρέας Παπανδρέου"), ίσως και να νομίσατε οτι τα στοιχεία που είχα παραθέσει για την προδοσία του ανδρέα Παπανδρέου και τις σχέσεις του με τη CIA ενδεχομένως και να.....
ήταν ελλειπή, παρά την αφθονία των πηγών μου, τις οποίες και είχα αναρτήσει στο τέλος του άρθρου.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε κι άλλα στοιχεία, που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας, οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ΕΣΤΗΣΕ το ΠΑΣΟΚ κατ΄εντολήν των ξένων για να ελέγξει τη μεταπολίτευση και την περεταίρω πορεία της Ελλάδας, για να μην κυνδυνέυσουν ποτέ στην πραγματικότητα τα αμερικανικά συμφέροντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και φυσικά του οτι ο Παπανδρέου δεν επιθυμούσε τίποτε άλλο παρά μόνο την εξουσία και με ποιόν τρόπο θα την κράταγε εσαεί. Το έγγραφο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" και το υπέγραφε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Α. Λεονταρίτης.

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα στο ηλεκτρονικό περιοδικό ISTORIES.GR απ΄όπου και η αναδημοσίευσή του στο μπλόγκ μας.
............
Το "ψωμί" που έφαγε η Ελλάδα από το ΠΑΣΟΚ...

Γ. Καρατζαφέρης: «Υπογραφή ευτελισμού δεν βάζω» ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Θα υποχωρήσουμε σε όλα, όμως όχι στην εθνική μας υπερηφάνεια», δήλωσε ο ίδιος

«Θα υποχωρήσουμε σε όλα όμως με τίποτε στην εθνική μας υπερηφάνεια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στην Βουλή αναφορικά με τις αξιώσεις της τρόϊκα για δέσμευση των ελληνικών κομμάτων ως προς την νέα δανειακή σύμβαση, κάνοντας μάλιστα γνωστό ότι δεν προτίθεται να υπογράψει.
Όπως είπε αυτό πρέπει να το κάνει μόνον ο Πρωθυπουργός και οι εταίροι να δεχθούν από τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου τον λόγο της πολιτικής τους τιμής.

Κατά την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του κ. Καρατζαφέρη προς τον Πρωθυπουργό σχετικά με την ρευστότητα της αγοράς, στην οποία όμως δεν προσήλθε να απαντήσει ο κ. Λ. Παπαδήμος λόγω κρίσιμων επαφών του με την τρόϊκα αλλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατύπωσε την άποψη ότι «πρέπει να υπογραφεί αυτή η δανειακή σύμβαση από τον πρωθυπουργό γιατί αυτό που λέει η τρόικα για συνυπογραφή των πολιτικών αρχηγών, θα βρουν αντιστάσεις, μόνο και μόνο για λόγους αρχής». Και συμπλήρωσε: «Εμείς θα αναλάβουμε με το λόγο της πολιτικής μας τιμής αυτό που δεσμευόμαστε αλλά υπογραφή ευτελισμού μην περιμένουν κάποιοι».

Νταϊάνα: Θέλουν να με εξοντώσουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Διαβάστε τι έγραφε δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της η θλιμμένη πριγκίπισσα. Αστυνομικοί καταθέτουν επειδή απέκρυψαν σημείωμά της από τις γαλλικές αρχές που ερευνούσαν τον θάνατό της

Ο φόβος πως θέλουν να τη βγάλουν από τη μέση προκειμένου κυρίευε τη θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο.


"Θα γίνουν προσπάθειες, αν όχι να με βγάλουν από τη μέση με αυτοκινητικό δυστύχημα, τουλάχιστον, να μου προκαλέσουν σοβαρά τραύματα για να με παρουσιάζουν ότι έχω χάσει τα λογικά μου", έγραφε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της.

Ισχυρισμοί για απόκρυψη κατάθεσης της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην οποία εξέφραζε τον φόβο πως θέλουν να τη βγάλουν από τη μέση, έφερε δύο πρώην αρχηγούς της Σκότλαντ Γιαρντ να καταθέτουν στις γαλλικές.

Αναλογιστείτε λοιπόν πόσο πολύ μας έχουν επηρεάσει που βλέπουμε τα πάντα να ισοπεδώνονται και δεν αντιδρούμε καθόλου να καταλάβουμε ότι μες στις φλέβες μας κυλά αίμα και όχι ηρεμιστικό !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Χημικοί Αεροψεκασμοί…βάση σχεδίου….
Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στα χημικά που κατά διαστήματα αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό… αρκετοί η μας χλευάζουν ! η απλά το προσπερνάνε λέγοντας μέσα τους..«Ουφ μαλακιές» είναι αυτά !!
Αναλογιστείτε λοιπόν πόσο πολύ μας έχουν επηρεάσει που βλέπουμε τα πάντα να ισοπεδώνονται και δεν αντιδρούμε καθόλου να καταλάβουμε ότι μες στις φλέβες μας κυλά αίμα και όχι ηρεμιστικό !!!
Ανεργία, κλέψιμό μισθών, υγεία ,ελπίδα μέλλον..όλα στον βωμό του ξεπουλήματος και εμείς απλά….. ήρεμοι και χαλαροί..παίζουμε παλαμάκια στον εαυτό μας, λέμε μια καληνύχτα και καλό ξημέρωμα να έχουμε…. αυτό ακριβώς που θέλουν οι κυβέρνησης της παγκοσμιοποίησης…

Στους ουρανούς όλο και πυκνώνουν οι λευκές γραμμές των αεροπλάνων.
Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πολλές από αυτές είναι εργαλεία μιας διεθνούς συνωμοσίας.
 Οι ειδικοί όμως λένε ότι...

Πρώτα το ξεπούλημα και μετά εκλογές….Bravo Antoni !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Εκλογές έως τις 8 Απριλίου και μετά τη δανειακή σύμβαση λέει ο Σαμαράς…ο οποίος φυσικά δεν ξέρει την τον περιμένει μόλις ανοίξουν οι κάλπες …
ο Κεντέρης έτρεχε πιο λίγο από τον Αντωνάκη  !!!!

Ποιος είναι ο άνθρωπος που τροποποιεί τον καιρό της Ελλάδας με αεροψεκασμούς!


Τι είναι αυτή η Διεθνής Ένωση Τροποποίησης Καιρού και από πήραν την άδεια να τροποποιούν τον καιρό σε πλανητικό επίπεδο;Από τον Θεό; Από τη Φύση;
Από κάποια άλλη Ανώτερη Δύναμη;
Η μήπως από τον ΕΛΓΑ και τον Κώστα Σκανδαλίδη;
Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε από κοντά τον κο Γιώργο Φαραζουλή, ο οποίος είναι ο διευθυντής Μελετών και Εφαρμογών του ΕΛΓΑ και ο οποίος τροποποιεί τον καιρό στην Ελλάδα, όπως ο ίδιος παραδέχεται, και το δηλώνει ακόμη και στη σελίδα του στο Facebook>

Ενδιαφέροντα
•   
Weather Modification

Ο κος Γιώργος Φαραζουλής είναι εξέχον μέλος της Weather Modification Association (το όνομά του εδώ> http://www.
weathermodification.org/committees.php

Ο ΕΛΓΑ για την τροποποίηση του καιρού συνεργάζεται με την εταιρεία 3D s.a. General Aviation Applications.

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της Λάρισας, διαβάζουμε (ρεπορτάζ του Σωτ. Ζαχαριά) για τα επιτεύγματα του ΕΛΓΑ, δια στόματος Φαραζουλή>
Αντί της παθητικής αντιμετώπισης των συνεπειών ακραίων φαινομένων (μέσω των αποζημιώσεων), ο ΕΛΓΑ μελετά τρόπους αποτροπής ενός καταστρεπτικού φυσικού φαινομένου (όπως είναι το χαλάζι) αλλά και τροποποίησης του καιρού ώστε να αυξηθούν οι βροχοπτώσεις.
Την αξιοποίηση των συστημάτων που ήδη εφαρμόζει για την αντιχαλαζική προστασία σε συγκεκριμένες περιοχές, ώστε να προκαλούνται τις κρίσιμες περιόδους περισσότερες βροχοπτώσεις εξετάζει ο ΕΛΓΑ. Μελετώντας τη δυνατότητα ενίσχυσης του υδάτινου δυναμικού προβληματικών περιοχών, όπως η Θεσσαλία, με περισσότερα νερά εξ ουρανού.

FT: Εκχώρηση κυριαρχίας του προϋπολογισμού σε επίτροπο, με συνταγματική ρύθμιση...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Σύμφωνα με τους  Financial Times,
Η γερμανική κυβέρνηση θέλει η Ελλάδα, να εκχωρήσει την εθνική  κυριαρχία του προϋπολογισμού και των δαπανών στην ευρωζώνη...
σε "Επίτροπο προϋπολογισμού", για να εξασφαλίσει την δεύτερη δανειοδότηση των  130 δις € , σύμφωνα με αντίγραφο της πρότασης που παραθέτουν οι Financial Times.
Διαβάστε τι λέει σε γενικές γραμμές το "πιστοποιητικό συμμόρφωσης":


Η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να τεθεί κάτω από ένα αυστηρό σύστημα διεύθυνσης και ελέγχου. Με δεδομένη την απογοητευτική συμμόρφωση μέχρι στιγμής, η Ελλάδα πρέπει να αποδεχθεί την μεταφορά της δημοσιονομικής κυριαρχία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Ένας Επίτροπος προϋπολογισμού πρέπει να διορίζεται από το Eurogroup με καθήκον να διασφαλίζει τον έλεγχο του προϋπολογισμού. Πρέπει να έχει την εξουσία α) την εφαρμογή ενός κεντρικού συστήματος αναφοράς και παρακολούθησης που θα καλύπτει όλα τα μεγάλα μπλοκ των δαπανών στον ελληνικό προϋπολογισμό, β) να σταματήσει αποφάσεις που δεν είναι σύμφωνες με τους δημοσιονομικούς στόχους που έθεσε η τρόικα και γ) είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει συμμόρφωση με τους παραπάνω κανόνες για να δοθεί προτεραιότητα εξυπηρέτησης του χρέους.
Η νέα επιτήρηση και θεσμική προσέγγιση θα πρέπει να διατυπωθεί στο μνημόνιο συμφωνίας (MOU) ως εξής: «Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιβεβαιωμένης από την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την ΕΕ, ένα νέος επίτροπος προϋπολογισμό  διορίζεται από το Eurogroup να βοηθήσει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Ο Επίτροπος θα έχει ευρείες αρμοδιότητες εποπτείας των δημόσιων δαπανών και το δικαίωμα άσκησης βέτο κατά αποφάσεων του προϋπολογισμού δεν συνάδουν με το σύνολο των δημοσιονομικών στόχων και της προτεραιότητας εξυπηρέτησης του χρέους. "Η Ελλάδα πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο νέος μηχανισμός επιτήρησης είναι πλήρως ενσωματωμένος στην εθνική νομοθεσία , κατά προτίμηση μέσω συνταγματικής τροποποίησης."

Καταργείται η υποχρεωτική παράσταση δικηγόρων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόϊκα απαιτεί να καταργηθεί η υποχρεωτική παράσταση των δικηγόρων, σε πράξεις όπου παρίσταται συμβολαιογράφος. Προφανώς η τρόϊκα θεωρεί ότι εφόσον την πράξη μεταξύ των συμβαλλομένων την κάνει νομικός (συμβολαιογράφος), δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεται ο πολίτης και με επιπλέον έξοδα για την υποχρεωτική (με το ζόρι) παράσταση....
και δικηγόρων και μάλιστα και από τις δύο πλευρές.

Αντιλαμβάνεστε όλοι πως αυτό σημαίνει ότι καταργείται η υποχρεωτική παράσταση των δικηγόρων στα συμβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτων, κάτι το οποίο ήταν μια σοβαρότατη πηγή εσόδων για τον δικηγορικό κλάδο και μάλιστα σε μια περίοδο όπου αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

Με τον τρόπο αυτό, άλλος ένας κλάδος εργαζομένων, αυτός των δικηγόρων, σπρώχνεται στην εξαθλίωση, από ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο αφού φρόντισε να παράγει μόνο στην Αθήνα 1500 δικηγόρους το χρόνο και να τους έχει εξασφαλισμένο εισόδημα, τώρα τους πετάει στην ανεργία.  

«Θα πέσει η Ελλάδα;»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


«Θα πέσει η Ελλάδα»; Αυτός είναι ο τίτλος που χρησιμοποιεί στο πρωτοσέλιδο της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, που φιλοξενεί ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και σχόλια για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας...


«Σχεδόν χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη δημοσιότητα, η κατάσταση στην Ελλάδα οξύνεται περαιτέρω. Οι διαπραγματεύσεις για τη μείωση του χρέους μένουν στάσιμες και οι τράπεζες δεν εμπιστεύονται την ικανότητα του κράτους για μεταρρυθμίσεις καταθέτοντας κάθε βράδυ δισεκατομμύρια στην ΕΚΤ» γράφει η εφημερίδα, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Πώς το Πανελλήνιο Σοσιαληστρικό Κίνημα κατέστρεψε την Ελλάδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Του James Petras*
Global Research,

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει αγοραστεί. Eίναι νοικιασμένος. Πουλάει επιχειρήσεις του ελληνικού δημοσίου στις πολυεθνικές. Μειώνει μισθούς, συντάξεις και θέσεις εργασίας, κατ' εντολή του ΔΝΤ. Παραδίδει τα δημόσια ταμεία στις ευρωπαϊκές τράπεζες. Στηρίζει τον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης. Δίνει εντολές στο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα να συνεργήσει στον αποκλεισμό της Γάζας από τον Νετανιάχου». -- Δήλωση διαδηλωτή στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, 3 Ιουλίου 2011.

Λείπει το ….ου γίνεις ..προτεκτοράτο … και …ου ψευδολογήσεις..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι περιλαμβάνουν οι οκτώ εντολές της τρόικας

1. Επικουρικές: να υιοθετηθεί νομοθεσία που θα προβλέπει ενιαίο ταμείο, νέο σύστημα εισφορών και μείωση των επικουρικών συντάξεων για την περίοδο 2013 - 2014.
2. Άνοιγμα επαγγελμάτων: επιπρόσθετα μέτρα πέραν του πολυνομοσχεδίου, να καταργηθεί η παρουσία δικηγόρου σε συναλλαγές όπου απαιτείται και συμβολαιογράφος, να καταργηθεί η δυνατότητα που έχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος να επιβάλλει πειθαρχικές κυρώσεις στους μηχανικούς που συμφωνούν σε «ασυνήθιστα χαμηλές τιμές», να αρθούν με νέα νομοθεσία οι περιορισμοί σε 20 επαγγέλματα, όπως ορκωτοί λογιστές, μεσίτες κ.λπ., να καταργηθεί η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών των εταιρειών σε εφημερίδες.
3. Δημόσιοι Υπάλληλοι: αυστηρότερο σύστημα ελέγχου των προσλήψεων με βάση τον κανόνα «1 προς 5» με παράλληλη εφαρμογή προγράμματος στοχευμένων μειώσεων προσωπικού ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 150.000 έως το 2015.
4. Μειώσεις μισθών: με ήπιο τρόπο το κείμενο ζητά την ενεργοποίηση της νομοθεσίας για τη βελτίωση της ευελιξίας των μισθών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τρόικα αναιρεί τη θέση της για την κατάργηση του κατώτατου μισθού καθώς και ο 13ος - 14ος μισθός.
5. Μείωση εισφορών: κατά 5% τουλάχιστον των εργοδοτικών εισφορών κοινωνικής ασφάλισης με παράλληλη μείωση των μη σημαντικών δαπανών κοινωνικής ασφάλισης.
6. Φορολογία: αύξηση αντικειμενικών αξιών κατά 25% αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2012, ανάκληση ευνοϊκών ρυθμίσεων ληξιπρόθεσμων και ασφαλιστικών εισφορών, αλλαγή των προϊσταμένων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού που δεν πιάνουν τους στόχους, τοποθέτηση γενικού γραμματέα Φορολογικών Θεμάτων με εξειδίκευση στο αντικείμενο, επανεξέταση όλων των φοροαπαλλαγών, εκδίκαση του 50% των φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν στα δικαστήρια έως το τέλος Ιουλίου 2012 και του υπολοίπου 50% έως τον Μάρτιο του 2013, προστασία πολιτών που καταγγέλλουν περιστατικά διαφθοράς.
7. Τράπεζες: να μειωθούν μισθοί και προσωπικό στις τράπεζες, να παρουσιασθεί σχέδιο για την Αγροτική έως τον Μάρτιο και να αλλάξει ο νόμος για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
8. Ιδιωτικοποιήσεις: να πωληθούν δύο ή τρεις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Καρατζαφέρης : Με πίεσαν οι εκδότες ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ....?


Παλιά τραβούσε την προσοχή όλων των τηλεθεατών…..! Σήμερα έχει γίνει ένας.... «Φούφουτος» του συστήματος….! Μιλώντας στο kontra channel λέει μεταξύ άλλων…. Αν είναι να επιζήσουμε να πουλήσουμε τον εαυτό μας και στον διάολο. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ!! να θεωρεί ότι η εκποίηση της Ελλάδας και η πτώχευση των νοικοκυριών είναι ότι θεάρεστο μπορεί να προσφέρει ο ίδιος ως ευπατρίδης για την Ελλάδα πόρνη , όπως την κατάντησαν τα γουρούνια του ΛΑ.Ο.Σ. και οι συνεργάτες του στην εγχώρια τρόικα που στηρίζει την ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!!Είπε ο στόμας του . Σώνουμε την χώρα να μην πτωχεύσει !! ακόμα και οι μισθοί ή οι συντάξεις που δίνονται.. ακόμα και αυτά τα λίγα εάν πτωχεύσουμε δεν θα τα έπαιρναν οι έλληνες....... η νέα δανειακή σύμβαση θα σώσει την Ελλάδα....." και σε ότι αφορά τις εκλογές ζήτησε να γίνουν μετά το Φθινόπωρο…
Σε ότι αφορά την συμμετοχή του στην προδοτική κυβέρνηση είπε ότι τον πίεσαν οι εκδότες, και για να μην φανεί …μόνος του ,έβαλε και τον… Σαμαρά στον εκβιασμό.

Όλη η αλήθεια για τον Βελόπουλο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Καρατζαφέρης είπε χθές ότι : Όταν γίνεται πόλεμος ο στρατηγός αναλαμβάνει την ευθύνη. Αυτός όμως μάλλον ως… δεκανέας συμπεριφέρεται .
Ο πολιτικός ορίζοντας του κόμματος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού καθίσταται ομιχλώδης, μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για «συνοικέσια» και φιλίες του ,καθώς και του βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά και πρωτοκλασάτων στελεχών του με την Κόζα Νόστρα του Βορρά. Τα προβλήματα όμως για τον κ. Βελόπουλο δεν σταμάτησαν ποτέ, αφού και στο παρελθόν δεν ήταν προσεκτικός στις κινήσεις του, καθώς είχε καταδικαστεί με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού.

Επιβεβαιώνονται οι προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσίου


«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…»

Παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας, το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λεγόμενα του γέροντος Παϊσίου, ενός μοναχού που.....
μόνασε στο Περιβόλι της Παναγίας, στο Άγιο Όρος και που σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών, μοναχών αλλά και κοσμικών, είχε πολλά χαρίσματα και ανάμεσα σε αυτά ένα καταπληκτικό και πολύ σπάνιο –ακόμη και ανάμεσα στους αγίους της Εκκλησίας μας- χάρισμα, αυτό της προγνώρισης!!!

AN Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ !Συνέντευξη του Albrecht Ritschl (LSE) στο


SPIEGEL ONLINE
Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας.
Spiegel: Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;
Ritschl: Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.
Spiegel: Θα μας πείτε τι ακριβώς συνέβη τότε;
Ritschl: Η δημοκρατία της Βαϊμάρης κατόρθωσε να επιζήσει από το 1924 μέχρι το 1929 αποκλειστικά με δανεικά. Μάλιστα για τις αποζημιώσεις του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου δανείστηκε από τις ΗΠΑ. Επρόκειτο για μια «δανειακή Πυραμίδα», η οποία κατέρρευσε με την κρίση του 1931. Τα χρήματα των δανείων των ΗΠΑ είχαν εξαφανιστεί, η ζημιά για τις ΗΠΑ ήταν τεράστια, οι συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία καταστροφικές. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ φρόντισαν να μην θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, ματαιώθηκαν όλες οι αξιώσεις μέχρι μια μελλοντική επανένωση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία. Αυτό ήταν πολύ ζωτικό για την Γερμανία. Στην ουσία πάνω σε αυτό στηρίχθηκε το περίφημο γερμανικό μεταπολεμικό θαύμα! Παράλληλα όμως, τα θύματα της γερμανικής κατοχής όπως οι Έλληνες, ήταν αναγκασμένα να αποποιηθούν τα δικαιώματα τους για αποζημίωση.

Μετάθεση των εκλογών και ανασχηματισμό θέλει ο ΛΑγΟΣ .ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ζήτημα μετάθεσης των εκλογών και ανασχηματισμού της κυβέρνησης θα θέσει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο ο Γ. Καρατζαφέρης.
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δούμε στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρωθυπουργό είναι το κατά πόσο είναι συμπαγείς οι κοινοβουλευτικές ομάδες των δυο μεγάλων κομμάτων ώστε να αναλάβουν ευθύνες», σημειώνει με νόημα σε δηλώσεις του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και συμπληρώνει: «Οι εξετάσεις που έδωσαν πρόσφατα στη Βουλή οι Κ.Ο. των δυο κομμάτων δείχνει αδυναμία ομογενοποίησης, κάτι που προσβάλλει τους δυο αρχηγούς.

Στο άρθρο 99 και η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Η ιστορική εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ φέρεται να οδηγήθηκε στην έσχατη αυτή κίνηση λόγω των ασφυκτικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν συσσωρευτεί.

ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΚΟΤΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;;;;;;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ε, όχι και να κάνουν … “ήρωα” τον Λουκά

Όλα τα μέσα ενημέρωσης σήμερα αναφέρονται στο περίφημο υπόμνημα της τρόικας προς την ελληνική κυβέρνηση και στις εντολές που δίνει για νέα μέτρα – σοκ.

Το έγγραφο, γραμμένο στα αγγλικά, είναι πραγματικότητα και δεν είναι κάτι που ονειρευτήκαμε όλοι εμείς που γράψαμε γι αυτό. Όπως πραγματικότητα είναι και ο χαρακτήρας της διαταγής προς την…
μπανανία, συγγνώμη προς την Ελλάδα.

Επομένως, ή εμείς είμαστε όλοι ηλίθιοι ή κάτι άλλο ύποπτο συμβαίνει όταν ακούμε τον κ. Καψή πρωί – πρωί να διαψεύδει ότι υπάρχει εντολή για αύξηση των αντικειμενικών. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι έχει τεθεί θέμα εξορθολογισμού και απολύσεων στο Δημόσιο. Με λίγα λόγια, ό,τι τον συμφέρει το παραδέχεται, ότι δεν τον συμφέρει το διαψεύδει. Για τις αντικειμενικές αξίες που είναι ένα ανάλγητο μέτρο σφυρίζουν αδιάφορα στην κυβέρνηση.

«Εφάπαξ επιστροφή των χαρατσιών»!!!! Διαβάστε το έγγραφο!!!!Για ποιό λόγο η… Παπαδήμια κυβέρνηση, ζήτησε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, να της γνωστοποιήσει το…. συνολικό ποσόν που ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει για τρία (3) Θανάσιμα ΧΑΡΑΤΣΙΑ που επέβαλε εκβιαστικά (στο θύμα λαό) η προηγούμενη κυβέρνηση; Λέμε «ΠΡΕΠΕΙ», γιατί, οι πανάθλιοι….βολευτές κάτι θα βρουν για να…
ψοφήσουν 250 (!) αντί τους 153 βολευτές του Παπατζή. Που (λες και μόνο….λόγο αριθμού) δεν πληρούσαν τη Συνταγματική Νομιμότητα! Ενώ τώρα, που όλοι οι λωποδύτες είναι ενωμένοι,την πληρούν! Διαβάστε το έγγραφο προσεκτικά και κρατήστε μικρό προεκλογικό καλάθι:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ...ΔΙΓΑΜΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η υπόθεση,είναι πραγματικά κωμικοτραγική.Διαβάστε πρώτα τι γράφει το ιστολόγιο "Ίχνος",που έκανε την αποκάλυψη:

"Μετά από πληροφορία που είχαμε για ένα πολιτικά ασύλληπτο γεγονός που παραλίγο να γίνει, και το οποίο ναυάγησε λένε για τον φόβο των ιουδαίων, (λόγω των έκτακτων εκλογών) αποφασίσαμε να θέσουμε το ερώτημα υπό μορφή κουΐζ, χωρίς να προβλέψουμε ότι θα γινόμασταν δέκτες καταιγιστικών μηνυμάτων, επί το πλείστον επιβεβαιωτικών. Εμείς δεν μπορούμε να .......
διανοηθούμε πως είναι δυνατόν, ο αρχηγός ενός θρησκευτοπατριωτικου κόμματος όπως λέει πως είναι το ΛΑ.Ο.Σ, να έχει αποφασίσει να κάνει γάμο μετά της κυρίας ΖΩΗΡΟΥ σε στενό κύκλο στην εκκλησία Αγία Σοφία του Λονδίνου με παρουσία μόνο του εφοπλιστο-οικονομικου λόμπυ του Λονδίνου, και με κουμπάρο ,πρώην ανώτατο άρχοντα της χώρας.

Αυτοί που τον ψήφισαν να τον χαίρονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόκειται περί αθλιότητας, συκοφαντία και προβοκάτσια.

Πρόκειται περί αθλιότητας, συκοφαντία και προβοκάτσια. Τα όσα γραφτήκαν σήμερα στα blogs ότι επιτέθηκα φραστικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου μέσα στην....
βουλή. Ουδέποτε συνέβη τέτοιο γεγονός.
Η σχέση μου και ο σεβασμός μου στον Γιώργο Παπανδρέου είναι γνωστές.

Μιχελογιαννάκης Δ. Ιωάννης
Βουλευτής νομού Ηρακλείου

Ένας Τόφαλος με μεγάλη ιστορία


Δημήτρης Τόφαλος: ο Ολυμπιονίκης αρσιβαρίστας, ο Κατάσκοπος, ο Πατριώτης, ο Μετανάστης, ο παλαιστής του κατς (νίκησε πάνω από 2000 αντιπάλους), ο Δάσκαλος του Λόντου, ο ερωτευμένος, ο άνθρωπος ακολουθεί ολόκληρη η αυτοβιογραφία του Ολυμπιονίκη Δημήτρη Τόφαλου (1884 – 1966), όπως τη δημοσίευσε η εφημερίδα “εμπρός” το 1953.
Ποιος δεν είχε ακούσει, από εμάς τους παλιότερους, στα νιάτα μας, “μην τρως πολύ παιδάκι μου, θα γίνεις σαν τον Τόφαλο…” ή “έγινες Τόφαλος…”
Πόσοι, όμως, γνωρίζουν σήμερα ποιος ήταν αυτός.... ο Τόφαλος, ο Δημήτρης Τόφαλος.
Ας ξεκινήσουμε από το τέλος την ιστορία μας.
Στις 15 Νοεμβρίου 1966 ο Δημήτρης Τόφαλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών από πνευμονικό
οίδημα και με 251 μετάλλια στη συλλογή του, κυρίως από την ελευθέρα πάλη, όχι την Ολυμπιακή, αλλά το λεγόμενο κατς.
Όταν ήταν μικρός, ο Τόφαλος, που γεννήθηκε στην Πάτρα, έπαιζε με τα βαγόνια του τρένου, όπου δοκίμαζε τη δύναμη του σηκώνοντας τις ράγες. Δεν άργησε να έρθει το ατύχημα.
Ένα από τα βαγόνια, σχεδόν του έκοψε το χέρι και οι γιατροί θέλησαν να προβούν άμεσα σε ακρωτηριασμό, ώστε να σώσουν τη ζωή του νεαρού Δημητράκη.
Ο πατέρας του αντέδρασε, δεν το επέτρεψε και τελικά δικαιώθηκε. Το τραύμα του επουλώθηκε, μετά την αποθεραπεία αλλά άφησε κατά τι κοντύτερο το λαβωμένο χέρι του σε σχέση με το άλλο.
Το γεγονός δεν επηρέασε τον γιγαντόσωμο Τόφαλο που αργότερα ξεκίνησε προπονήσεις στην άρση βαρών.
Το 1906 επιλέχθηκε να μετάσχει στην λεγόμενη «Μεσοολυμπιάδα» της Αθήνας, που ποτέ δεν έλαβε τελικά Ολυμπιακή αρίθμηση.

ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "REVELATIONS OF THE MAYANS 2012 AND BEYOND"! ---

Το ντοκιμαντέρ "Revelations of the Mayans 2012 and Beyond" σκοπεύει να αποδείξει ότι ο λαός των Μάγια είχε στενές επαφές με εξωγήινο πολιτισμό, που άφησε αποδείξεις για την ύπαρξή του!
"Το Μεξικό θα δείξει στην δημοσιότητα κώδικες, αρχαία έργα τέχνης και σημαντικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο αρχαίος λαός των Μάγια είχε επαφές με εξωγήινους! Και όλες αυτές οι πληροφορίες θα συμπληρωθούν και από αρχαιολόγους", τόνισε ο Julia-Levy, γιος του ηθοποιού Raul Julia και παραγωγός του ντοκιμαντέρ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...