Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Έθνος και Κράτος


Η ανάγκη δημιουργίας και συγκροτήσεως του κράτους προέκυψεν από τα πανάρχαια χρόνια σαν μέσο διά την διακυβέρνησιν των πολιτών ενός εκάστου κράτους. Το κράτος υπήρξεν σαφής και συγκροτημένη μορφή εξουσίας με σκοπόν την προαγωγήν και διατήρησιν της εννόμου τάξεως προς καλυτέραν ενάσκησιν της διοικήσεως επί των πολιτών του, εις ό,τι  αφορά την επίλυσιν των διαφορών και προβλημάτων τους από την μίαν και την προστασίαν τους από την άλλην. Προϊόντος του χρόνου και διερευνομένης της φυλετικής κοινότητος εις πολιτείαν, οι αρμοδιότητες του κράτους δεν ήλλαξαν αλλά κατέστησαν πολυπλοκότερες. Η δυνάμις όμως του κρατους παρέμενεν πάντα δύναμις, εις οποιοδήποτε μέγεθος αυτού και εχρησιμοποιείτο υπό του κράτους επ’ ωφελεία των πολιτών του. Το κράτος ήταν υπεύθυνο πάντοτε δια τους πολίτες του, των οποίων η ευνομία, ευρυθμία της ζωής των και η ασφάλειά των, ήταν ο σκοπός της υπάρξεώς του και η αποστολή του. Η εξουσία του δεν εδημιουργήθη χάριν αυτού του κράτους, αλλά χάριν των πολιτών και μόνον. Το πολυπληθές των κρατών – πόλεων της Ελλάδος κατά τους αρχαίους χρόνους, στην ουσία δεν απείχεν από την έννοιαν του ενιαίου κράτους αφ’ ου επροστατεύετο η φυλετική καθαρότης, η ιδία θρησκεία ελατρεύετο και εδιακονείτο μετ’ ευλαβείας από όλους τους Έλληνας, τα αυτά ήθη και έθιμα τους εχαρακτήριζον και το κυριότερον, εναντίον κοινών εχθρών εμάχοντο (Περσες – Φοίνικες – Λατίνοι). Οι τυχόν εξαιρέσεις τον κανόνα  ενισχύουν, όχι το αντίθετον . Έλειπεν βεβαίως, ένα εκ των βασικών χαρακτηριστικών του κράτους. Το ενιαίο της διοικήσεως. Τα διάφορα πολιτεύματα ενός εκάστου κράτους – πόλεως κατ’ ουδέν επηρέασαν το ομότροπον – ομόθρησκον – ομόγλωσσον και όμαιμον του ελληνικού μας έθνους. Το ενιαίον όμως της διοικήσεως, επετεύχθη το πρώτον, επί του Φιλίππου Β΄ του μεγάλου, βασιλέως των Μακεδόνων Ελλήνων με την ίδρυσιν του κοινού των Ελλήνων εις Κόρινθον.  Κατ’ αυτόν λοιπόν τον τρόπον, το πρώτον ενιαίον ελληνικόν κράτος, δείχνει την δύναμιν και υπεροχήν του.

Σαντορίνη: Το μάγμα ανεβαίνει, αλλά μην ανησυχείτε λένε οι επιστήμονες


Καθησυχαστικές μεν για το σήμερα αλλά χωρίς να αποκλείουν τίποτε ως μελλοντικό ενδεχόμενο είναι όλες οι δηλώσεις των επιστημόνων σε σχέση με το τι συμβαίνει σήμερα στα έγκατα του ηφαιστείου της Σαντορίνης
. Ουσιαστικά όλοι ομολογούν ότι υπάρχει μια ασυνήθιστη δραστηριότητα την οποία αν και δεν γνωρίζουν σε όλη της την έκταση, την παρακολουθούν στενά.


Πάντως τονίζουν ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. «Από τον περασμένο Ιανουάριο είμαστε σε μια διαφορετική φάση στην εξέλιξη του ηφαιστείου», επισημαίνει -στην εφημερίδα «Εθνος»- ο Θανάσης Γκανάς, σεισμολόγος στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο οποίος μετέχει σε ερευνητικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το ΕΜΠ και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Εσείς βλέπετε την τρομακτική μορφή σε αυτήν την εικόνα;


Η συγκεκριμένη εικόνα ξεκίνησε σαν ένα παιχνίδι κάποιων φίλων στοfacebook αλλά σύντομα εξαπλώθηκε σε sites, περιοδικά ακόμη και
...εφημερίδες. Αν και δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για αποτέλεσμα του
photoshop ή για κάποιον που κρύφτηκε επίτηδες όταν γινόταν η λήψη της
εικόνας, το γεγονός παραμένει ίδιο!Στην παρακάτω φωτογραφία
υπάρχει κρυμμένη μία τρομακτική μορφή. Κάποιοι την διακρίνουν σχεδόν
αμέσως και κάποιοι άλλοι την αναζητούν χωρίς επιτυχία για ώρες
ολόκληρες!

Tα αγαπημένα παιδιά των νταβατζήδων ενώνουν τις δυνάμεις τους !Καμιά έκπληξη για την κίνηση Λοβέρδου-Βενιζέλου.

Αμφότεροι ήταν συνήγοροι των Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου στην περίφημη επιτροπή για τα Εξοπλιστικά που έκανε ο αργόσυρτος Καραμανλής με επικεφαλής τον γραφικό Τραγάκη.

Φυσικά κατάφεραν να «αθωώσουν» τόσο τον Άκη, όσο και τον Παπαντωνίου.

Ο Βενιζέλος είναι ο εμπνευστής της ατιμωρησίας των πολιτικών με το περί μη ευθύνης υπουργών νομοθέτημά του.

Είναι ο ίδιος που με τη συνεργασία του Γιώργου Λιάνη, ο Ολυμπιακός απέκτησε το «Καραισκάκη».
Αμφότεροι φίλοι της ομάδας, όσο και του....
Σωκράτη.

Τόσο ο Βενιζέλος, όσο και ο Λοβέρδος είναι αγαπημένα παιδιά των νταβατζήδων των ΜΜΕ.

Σεξουαλική παρενόχληση Γαβαλά στη φυλακή


Σεξουαλική παρενόχληση Γαβαλά στη φυλακήΠοιες είναι οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο γνωστός μόδιστρος; Τι συνέβει στο Λάκη Γαβαλά μέσα στη φυλακή.
Μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της χλιδάτης ζωής του ζει ο μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς. Και το χειρότερο που αντιμετωπίζει ο Λάκης είναι ο σεξουαλικός ρατσισμός μέσα στις φυλακές.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!

Το κρέμασμα σας, είναι θέμα …χρόνου.Μέχρι χθες το υπουργείο παραΠαιδείας διέψευδε κατηγορηματικά και συνάμα θεωρούσε ανοησίες ότι υπάρχει θέμα υποσιτισμένων μαθητών, σήμερα το απόγευμα η ξεφτιλισμένη Χριστοφιλοπούλου το επιβεβαίωσε, και υποσχέθηκε από την ερχόμενη εβδομάδα μικρογεύματα με Γάλα, μπισκότα με δημητριακά και φρούτα σε μαθητές 18 σχολείων, που βρίσκονται σε λαϊκές και υποβαθμισμένες περιοχές (Ταύρο, Εξάρχεια, Μενίδι, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Πλατεία Βάθης, Μοσχάτο, Νίκαια, Ασπρόπυργο Αυλώνα). Στις περιοχές αυτές παρουσιάστηκαν τα περισσότερα κρούσματα ασιτίας μικρών παιδιών οικογενειών που έχασαν δουλειές και εισοδήματα και δεν μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ούτε μια φέτα ψωμί με τυρί, και ότι θα δοθούν σε όλους τους μαθητές των προαναφερόμενων σχολείων, και όχι μόνο σε κείνα που έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος του στιγματισμού.

Οι Γερμανοί εν αντιθέσει με τους Έλληνες, δεν σκοτώνουν τα… «παιδιά» τους.Κάποιοι σπεύδουν να πανηγυρίσουν επειδή διαβιβάζει στην βουλή ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής τη δικογραφία για το «φουσκωμένο» έλλειμμα, που χειριζόταν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, καθώς προέκυψε εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα, θα ζητήσει από τον κ. Πεπόνη να συνεχίσει την έρευνά του. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πανελής θα ζητήσει από τον οικονομικό εισαγγελέα να λάβει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, όπως ο τελευταίος έχει ζητήσει εγγράφως. Η διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για τα πολιτικά πρόσωπα δεν εμποδίζει να συνεχιστεί η εισαγγελική έρευνα ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα, σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του νόμου, σημείωσαν χθες εισαγγελικοί κύκλοι.

Όμως φαίνεται ότι ακόμα δεν μάθαμε πως στην Ελλάδα ουδείς πολιτικός τιμωρείται, ειδικά εάν είναι άνθρωπος των τοκογλύφων – προστατών μας και αμερικανογερμανόφιλος .Το πολύ - πολύ να την πληρώσει η… μαρίδα- νεροκουβαλητές. .

πηγη

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πρόωρες εκλογές δεν πρέπει να γίνονται ποτέ. Ο ΛΑΟΣ δεν είναι ακροδεξιό κόμμα»


ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ ΑΔΩΝΗ??? ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ? (6% ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑγΟΣ)


Άδωνις Γεωργιάδης: «Πρόωρες εκλογές δεν πρέπει να γίνονται ποτέ. Ο ΛΑΟΣ δεν είναι ακροδεξιό κόμμα» 
Για το κράτος
Δεν έχουμε κράτος.    Δεν υπάρχει καθόλου κράτος. Το κράτος μας είναι μια εικoνική πραγματικότητα. Ένα visual reality Υποκρινόμαστε οι υπουργοί ότι υπάρχει κράτος, υποκρινόμαστε  στους ευρωπαίους ότι υπάρχει κράτος και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι ευρωπαίοι κατάλαβαν ότι τους δουλεύουμε. Γιατί κράτος σημαίνει να μπορεί να λειτουργεί ένας μηχανισμός, χωρίς ο υπουργός να χρειάζεται να είναι διαρκώς από πάνω για να κυνηγάει το κάθε γραφείο για να δει που είναι το κάθε έγγραφο και να υπάρχει μια δημόσια διοίκηση η οποία να μπορεί να πληροφορεί χωρίς να χρειάζεται τη συνεχή πολιτική καθοδήγηση. Αυτό, προφανώς που ζούμε, δηλαδή το κράτος που δεν έχουμε είναι προϊόν επιλογής των πολιτικών που μας κυβέρνησαν να μην φτιάξουν κράτος γιατί με αυτό το τρόπο μπορούν να πουλάνε ευκολότερα στους πολίτες τη δική τους  πολιτική διαμεσολάβηση. Είναι πολύ αποκαρδιωτικό για  ένα   έλληνα υπουργό  να αντιλαμβάνεται ότι στα μάτια των ευρωπαίων δείχνουμε σαν αν είμαστε Μποτσουάνα.

Γιώργο Τράγκα, σου βγάζουμε το καπέλο

Γιώργο Τράγκα, σου βγάζουμε το καπέλο
"Σάπιος, Πράκτορας, Προδότης κλπ" . Ποιόν εννοούσε;
Εκτός από τα “Γαλλικά” για το Γκόλουμ και την μικρή Λουλού, ο Γιώργος Τράγκας έχει και μία αποκάλυψη – βόμβα για τον Χριστόδουλο… Ο Σημίτης τον είχε θέσει υπό παρακολούθηση! ΒΙΝΤΕΟ

Γουδή για όσους υπογράψουν την υποταγή του λαού και το ξεπούλημα της χώρας


Η Ελλάδα θα εκραγεί αν παραχωρηθεί εθνική κυριαρχία
Αυτοί που μας κυβερνούν μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο.

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ:"Η Αληθινή ιστορία δεν είναι αυτή που μας διδάσκουν"

 "η Γη υπέστη και θα υποστεί στο μέλλον πολλές αλλαγές, το ίδιο και η ανθρωπότητα."

ΡΕΝΕ ΓΚΡΟΥΣΣΕ


Από τους πιο γνωστούς και αμφισβητούμενους μύθους είναι
αυτός της Ατλαντίδος του Πλάτωνα. Πρόκειται όμως για μύθο ή κάποια μέρα θα αποκαλυφθεί όπως έγινε και με την Τροία ότι η Ατλαντίδα υπήρξε και ότι η συμβατική ιστορία πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις της ;
Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία ο άνθρωπος έχει να επιδείξει έναν στοιχειώδη πολιτισμό από την νεολιθική εποχή γύρο στο 6000 π.χ., όσον αναφορά δε τους πρόγονοι μας αυτοί προέρχονται από τους Ινδο-ευρωπαίους...
Σύμφωνα με τον Πλάτωνα 9500 χρόνια πριν από αυτόν (421 π.χ), έγινε μεγάλη καταστροφή που είχε σαν αποτέλεσμα την βύθιση της Ατλαντίδος.

Ο ίδιος επίσης μας αναφέρει ότι μετά από κάθε καταστροφή (που μάλλον συνέβαινε συχνά τα αρχαία χρόνια , χαρακτηριστικό είναι ότι οι Έλληνες περιγράφουν τρεις κατακλυσμούς του Ωγύγου, του Δαρδάνου, και του Δευκαλίωνα), όσοι επιζούσαν ήταν οι αγράμματοι βουνίσιοι που είχαν ακούσει μόνο τα ονόματα των παλαιών ηγετών αλλά γνώριζαν ελάχιστα πράγματα για αυτούς.
Επειδή δε επί πολλές γενιές δεν είχαν τα αναγκαία μέσα για να επιζήσουν, σκέφτονταν συνεχώς τα πράγματα που τους έλειπαν, χωρίς να δίνουν καμία σημασία για όλα που είχαν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Μας περιγράφει λοιπόν τι έμαθε ο Σόλων όταν ταξίδεψε στην Αίγυπτο:


"Εκεί λοιπόν (στην Αίγυπτο) όταν επήγαν ο Σόλων, καθώς είπε τιμήθηκε με εξαιρετικές τιμές από τους κατοίκους και ζητώντας πληροφορίες για την παλαιά ιστορία της χώρας από τους ιερείς εκείνους που την γνώριζαν πολύ καλά, ανακάλυψε ότι ούτε αυτός ο ίδιος ούτε άλλος κανείς Έλληνας γνώριζε τίποτε σχεδόν για τα παλαιά. Και όταν κάποτε ηθέλησε να τους παρασύρει σε συζήτηση για τα παλαιά άρχισε να τους λέει για τις αρχαιότατες παραδόσεις των Αθηνών, για τον Φορωνέα, ο οποίος θεωρήθηκε ως ο πρώτος άνθρωπος, και για την Νιόβη, διηγήθηκε επίσης για τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα πως επιβίωσαν μετά τον κατακλυσμό και για τους απογόνους των και προσπάθησε να καθορίσει πόσα έτη είχαν περάσει από όσα έλεγε και να τα χρονολογήσει. Κάποιος από τους ιερείς πολύ ηλικιωμένος του είπε τότε:
΄΄Σόλων, Σόλων, σεις οι Έλληνες είσθε αιωνίως παιδιά, κανείς Έλλην δεν είναι γέρων". Ο Σόλων όταν άκουσε αυτά, του είπε: "Πώς γίνεται αυτό, τί εννοείς με αυτά που λες;".
Και εκείνος απάντησε: "Όλοι είσθε νέοι κατά την ψυχή, διότι δεν έχετε μέσα εις την ψυχή σας καμία παλαιά γνώσιν δια την αρχαία παράδοση, ούτε και κανένα μάθημα παλαιό από την πολυκαιρία. Αιτία αυτού του φαινομένου είναι η εξής: Πολλές καταστροφές ανθρώπων έχουν γίνει και θα γίνουν από πολλά αίτια, οι πλέον μεγαλύτερες από πυρκαγιές και κατακλυσμούς και οι μικρότερες από αμέτρητα άλλα αίτια.


Ο Πουτιν Εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Για Τον Σορός

Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν “διαρθρωτικές αλλαγές”
για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!
Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Απαλλάχτηκαν από το χαράτσι

Από νωρίς το πρωί, δεκάδες μέλη της Επιτροπής κατοίκων Παγκρατίου, Βύρωνα και Καισαριανής απέκλεισαν τη ΔΕΗ στο Παγκράτι, στην οδό Πρατίνου και Αμασείας, διαμαρτυρόμενοι κατά του νέου τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ που γονατίζει δεκάδες μικρομεσαία νοικοκυριά.
Οι κάτοικοι εισέβαλαν στα γραφεία είσπραξης του τέλους και αφού επισκέφτηκαν το γραφείο του διευθυντή, πέτυχαν να δώσουν οικονομική ανάσα σε εκατοντάδες συμπολίτες τους.

Μιλώντας στο NEWS 247, το μέλος της Επιτροπής κατοίκων Παγκρατίου, κυρία Έφη δήλωσε: "Τα καταφέραμε. Με την υπογραφή του διευθυντή, από σήμερα και στο εξής, όσοι προσέρχονται στην ΔΕΗ να καταβάλλουν το τέλος ακινήτων, απαλλάσσονται. Πληρώνουν μόνο την κατανάλωση ρεύματος και τίποτα άλλο".

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ


Σε σένα μιλάω μίζερε προδότη….σε σένα που ξεπούλησες τη χώρα μου στ αφεντικά σου….

Εσύ που χάρισες το μέλλον των παιδιών μου, δώρο στο βωμό της απληστίας των προισταμένων σου…

Νομίζεις πως τελείωσες μαζί μου;

Βενιζέλος . . . Ο μοναδικός και καθ’ ύλην υπουργός του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ελληνική ιστορία ! ! !


Δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι, το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού.

Όλοι γνωρίζουν ότι o Beni-zelos ανέλαβε το "θανατηφόρο" υπουργείο ως αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης, για να πάρει το "δακτυλίδι" της διαδοχής...

Θεωρείται πληθωρική προσωπικότητα, αλλά αυτό δεν προκύπτει από το μέχρι τώρα έργο του.

Ο Βενιζέλος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι, το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού.

Η δική του "επιστημοσύνη" είναι αυτή, που σήμερα μας οδηγεί στο χάος και....
τον όλεθρο.

Ηράκλειο:Λαθραίοι Λήστεψαν Έλληνα βιοπαλεστή ηλικιωμένο και τον σακάτεψαν με ξύλινο δοκάρι!Βίντεο-ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ δια ανηλίκους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Προσοχή!!! Κρατείστε την τηλεόραση κλειστή για όσο περισσότερο μπορείτε...Δείτε τι σερβίρουν στα παιδιά μας...χωρίς εμείς να το πάρουμε χαμπάρι τα παιδιά μας έχουν κάνει το πρώτο σεμινάριο για τη μύησή τους στη Μασονία.


Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας αποκαλύπτει για το 2012 - ΒΙΝΤΕΟ

PRINSES 647295579.jpeg
Η πριγκίπισσα Kaoru Nakamaru από την Ιαπωνία, γνωστή για τις συνεντεύξεις που έχει πάρει κατά καιρούς σε ηγέτες κρατών και σημαντικές προσωπικότητες κάνει κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το 2012 και το πως η ελίτ της ανθρωπότητας αποκρύπτει την αλήθεια με σκοπό να είναι οι μόνοι επιζήσαντες..

Βορίδης: Ο θαμώνας του mega, βρίσκει «μικρή» την αύξηση στα διόδια


Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αγαπημένο παιδί του mega και του Γιώργου Μπόμπολα, βγήκε ανερυθρίαστα και πήρε με δηλώσεις του το μέρος της εταιρίας που χαράτσωσε και πάλι τους πολίτες με νέα αύξηση στα διόδια. « Είναι ενοχλητική η αύξηση, αλλά είναι πολύ μικρή» είπε ο Μάκης ο....
«τσεκουράτος».

Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για την στήριξη προς την εταιρία πρόσθεσε: «Κάποιος πρέπει να πληρώσει τις συμβάσεις.

"Σκάνδαλο! Πλαστές οι φωτογραφίες Σαμαρά - Πούτιν"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Εντάξει, το κολλημα των Ντοράκηδων με τον Σαμαρά είναι γνωστό. Μάπα το καρπούζι ο Αντωνάκης ο ανύπαρκτος, ο κωλοτούμπας, αλλά αυτά τα σούργελα της Μπακογιάννη δεν παίζονται. Επιβεβαιώνουν τη γνωστή ρήση του Αϊνστάιν περί βλακείας και απείρου. Κορυφαίος βλαξ βεβαίως, ένας απίθανος blogger, που ξεπερνά τα όρια του γραφικού. Ελπίζω να μην το γνωρίζει η κ.Μπακογιάννη, γιατί αν αυτό είναι το επίπεδο των οπαδών της, καλύτερα να κλειστεί σε....
μοναστήρι.
Ο απίθανος αυτός τύπος, λοιπόν, ήταν ..
από τα σούργελα που αμφισβητούσαν τη συνάντηση Πούτιν- Σαμαρά. Φυσικά, ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης κανείς εχέφρων άνθρωπος, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ένας πρόεδρος κόμματος πήγε στη Ρωσία και έβγαλε ψεύτικη ανακοίνωση ότι συνομίλησε με τον Πούτιν. Όσο χαζός ή δύσπιστος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί να υποθέσει κάτι τέτοιο.

Ας γίνει η πρώτη του Φλεβάρη μια ξεχωριστή μέρα για τον τόπο μας.


Image
Αγαπητοί συμπολίτες,
Όσο εμείς παραμένουμε απλοί παρατηρητές και δεν αντιδρούμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα! Η χώρα μας λεηλατείται από άκρο εις άκρον! Χαρίζονται τα πάντα στους τραπεζίτες και στους κατακτητές! Υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών μας και..
των επόμενων γενεών!

Μυστηριώδεις θάνατοι Επιστημόνων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
GIATROI microb_dees.jpg
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ-ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΙ... 
...ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ 

κ. Πρωθυπουργού δεν ομιλεί ελληνικά! ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΣΤΡΟΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Φοβερό το δελτίο ειδήσεων του Mega σήμερα. Τρομερά ρεπορτάζ, αναλύσεις, ο καιρός, τα αθλητικά.

Όμως, το θέμα που έκανε εντύπωση και θα πρέπει να…
χτύπησε 40άρια και βάλε ο διευθυντής του καναλιού, Χρ. Παναγιωτόπουλος, το άφησε για το τέλος.

Ήταν το συγκλονιστικό και άκρως συγκινητικό ρεπορτάζ της επίσκεψης της γυναίκας του πρωθυπουργού, κυρίας Σάννα Ιγκραμ στο Πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο της χώρας, εκείνο που βλέπουμε κάθε φορά που πρέπει το Mega να παίξει την κ. Μ. Βαρδινογιάννη.

Πράγματι, σπουδαίο το έργο της και το νοσοκομείο είναι παράδειγμα για το πώς μπορεί να γίνει κάτι τόσο καλό με την προσπάθεια και την αρωγή όλων.

Εκείνο, όμως, που μας εντυπωσίασε ήταν που η Ολλανδέζα σύζυγος του πρωθυπουργού έκανε δηλώσεις στα… αγγλικά. Ούτε λέξη στην ελληνική γλώσσα, λες και το νοσοκομείο ήταν στην Αμερική.

Κι από την άλλη, πώς και τόσο ξαφνικά το μεγάλο κανάλι θυμήθηκε να παίξει τη σύζυγο του κ. Παπαδήμου; Δε μας φτάνει ο μεγάλος ηγέτης που διαπραγματεύεται στην Ευρώπη τα δίκαια των Ελλήνων, τώρα «ξέθαψαν» και τη σύζυγο;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ...03X 600.jpg
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ. 

Κατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN. 

Για να σωθεί η χώρα πρέπει να πάψουμε να καθόμαστε ήσυχοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Για να σωθεί η χώρα πρέπει να πάψουμε να καθόμαστε ήσυχοι και γεμάτοι κλάψες και ενοχή.
Πρέπει να πούμε αλήθειες μεταξύ μας και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους καιρούς ψυχωμένα. Πρέπει να δούμε το ευρώ σαν μαχαίρι που είναι εργαλείο και όπλο ανάλογα την χρήση που του κάνεις.
Νομίζω φαίνεται όλο και πιο καθαρά ότι πρώτιστο μέτρο για να....
σωθεί η χώρα είναι τελειώνουμε πολιτικά με τους μνημονιακούς και του Παπαδη-μιμίκους υπουργούς για να μπορέσουμε να θέσουμε στην Ευρώπη Ελληνικά αιτήματα.
Οι παρόντες υπεύθυνοι και κυβερνητικοί εταίροι δεν μπορούν να ανοίξουν το στοματάκι τους για τρεις λόγους:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...