Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού


Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού
Υπήρχε ή όχι μια μούμια μέσα στον Τιτανικό που κουβαλούσε μαζί της κακοτυχία; Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη «καταραμένη μούμια» που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο; Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού
Προκάλεσε η κλοπή της την οργή του Αιγύπτιου θεού Anubis, με αποτέλεσμα την βύθιση του πλοίου;
Σύμφωνα με μια εκδοχή η «καταραμένη μούμια» του Τιτανικού όχι μόνο υπήρξε, αλλά διασώθηκε από το ναυάγιο και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο, στην αίθουσα 62 με αριθμό εκθέματος 22542!! Αν κάτι τέτοιο αληθεύει τότε η άγνωστη μούμια του θρυλικού ναυαγίου, αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός!

Αξίζει να δείτε: Οι 10 πιο σοκαριστικές φωτογραφίες στην ιστορία της ανθρωπότητας


O κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα έχει περάσει ποικίλες αναταραχές καθ' όλη τη διάρκεια της σύγχρονης ιστορίας του.


 Οι διάφορες εικόνες από το παρελθόν μας υπενθυμίζουν τη φρίκη και τα δεινά που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος στον ίδιο του τον εαυτό.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝΠολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Μην ξεχνάμε,ότι τον Ιούνιο του 2001,ο διευθηντής της ΝΑΣΑ προέτρεψε μέσω τηλεοράσεως το προσωπικό της υπηρεσίας να εκπονήσει ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης,γιά περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.Προέτρεψε μάλιστα να γίνουν και αντίστοιχες συλλογές για τα κατοικίδια τους ζώα !!!

Μακάρι να μην συμβεί τίποτα,αλλά καλόν είναι να είμαστε κι'εμείς προετοιμασμένοι και ..αχρείαστα να είναι !!!

Θα προσπαθήσω λοιπόν να φτιάξω έναν ενδεικτικό κατάλογο για είδη που θα μάς χρειασθούν,για μία περίοδο τριών μηνών,για μία τριμελή οικογένεια.

Οσον αφορά τα τρόφιμα που προτείνω, δεν αλλοιώνονται και μπορούν να φαγωθούν και μετά έναν χρόνο.

Βέβαια όλα αυτά θα μας κοστίσουν λιγάκι !!!!

ΤΡΟΦΙΜΑ

- Να μπορούν να διατηρηθούν επί μακρόν.
- Να πληρούν τις διατροφικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού.

-Οσπρια (φακές,φασόλια,ρεβύθια ) 20 κιλά.
-Ζυμαρικά (μακαρόνια σπαγγέτι,κοφτά,κριθαράκι) 30 κιλά.
-Ρύζι 20 κιλά.
-Αλεύρι 50 κιλά.
-Μαγιά 3 κιλά.
-Ιωδιούχο αλάτι 3 κιλά.
-Χοντρό αλάτι 10-20 κιλά .(Χρειάζεται για τυχόν πάστωμα ψαριών και κρέατος).
-Ντοματάκια κονσέρβα 45 κουτιά.
-Γάλα εβαπορέ 100 κουτιά ή γάλα σκόνη.
-Καφές 3-4 Σακουλακια των 250γρ.
-Ζάχαρι 2 κιλά ή κουτάκια μέλι.
-Λάδι 36 κιλά (δύο τενεκέδες)
-Μπουκαλάκια ξύδι 10 μπουκαλάκια.
-Τσάι 60 φακελλάκια.
-Κονσέρβες κρέατος-ψαριού των 300γρ.30 κουτιά.
-Σαλάμια αέρος-Λουκάνικα 20 τεμάχια.
-Τυρί μυτζίθρα 10 κεφαλάκια.Δεν χαλάει όταν είναι στην αρχική συσκευασία,αεροστεγώς κλεισμένη.
-Μπουκαλάκια ξυνό (υποκατάστατο λεμονιού) 10.
-Ξηροί καρποί αλατισμένοι και μή.
-Αποξηραμένα φρούτα και ντοματάκια.
-Σκόρδα.
-Μπαχαρικά διάφορα.

Μην αποθηκεύσετε τίποτα στην κατάψυξη του ψυγείου,γιατί (ιδίως σε νησιά) μπορεί να κοπεί το ρεύμα από έλλειψη πετρελαίου.

Το έγκλημα ήταν καλά προμελετημένο. Διαβάστε πως οι αλλοδαποί πήραν τα ελληνικά καταστήματα.


Η οικονομική κρίση έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων στην χώρα μας. Το σκληρότερο όμως ίσως πρόσωπό της δείχνει στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικροεπιχειρηματίες, στον εμπορικό ιστό της χώρας.
 Και σκληρότερα ίσως από όλους χτυπά αυτούς που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας. Οι οποίοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την ίδια την οικονομική κρίση και τα παρεπόμενά της αλλά και πολλά άλλα προβλήματα.
Που ξεκινάνε από την “ερήμωση” του κέντρου λόγω των συχνών “επαναστατικών γυμνασίων” της αριστεράς, την εγκληματικότητα που αποτελεί τεράστια πληγή ιδιαίτερα για το κέντρο, φυσικά το παρεμπόριο που έχει de facto νομιμοποιηθεί από την απουσία οποιασδήποτε οργανωμένης δράσης εναντίον του από την πλευρά της πολιτείας.

Ερπετοειδή: Πραγματικότητα ή μύθος τελικά;

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Oι Έλληνες θεοί ήταν εξωγήινοι...(VIDEO)

Oι Έλληνες θεοί ήταν εξωγήινοι, λέει ο Erich Von Daniken Στο τελευταίο του βιβλίο...."Η Οδύσσεια των Θεών"..(Εμπειρία που μου άλλαξε την ζωή)..
Το βρήκα τυχαία σε ένα forum και εχει πολύ ενδιαφέρον.O τύπος δεν είναι Έλληνας.. "Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Ησίοδο, ανήκουμε στην πέμπτη φατρία που δημιουργήθηκε από τον Δία, την φυλή του σιδήρου, ένα μείγμα «του καλού και του κακού."
Συγγραφέας Erich Von Daniken,
Η Οδύσσεια των Θεών:Η ιστορία της Εξωγήινης Επικοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων,ο οποίος κυβέρνησε τους Ολύμπιους στον Όλυμπο στην Ελλάδα, πολέμησε την Χρυσή Εποχή των γιγάντων Τιτάνων και δημιούργησε και κατέστρεψε τον κοσμο.
Αληθινη Ιστορία..
23 Νοεμβρίου, 2011 Porter Ranch, Καλιφόρνια.
Για τους τελευταίους μήνες του 2011, έχω ερευνήσει την πιθανότητα ότι οι αρχαίοι ελληνικής καταγωγής θεός Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Προμηθέας και όλοι οι λεγόμενοι «Έλληνες Θεοί» ήταν στην πραγματικότητα όντα με εξωγήινη νοημοσύνη αληθινά στη Γη - και όχι μυθολογικές κατασκευές.
Αυτή η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή εναν φίλο που είναι ειδικευμένος υπεργολάβος Εσωτερικής Ασφάλειας που δουλεύει με υπέρυθρες κάμερες σε μια κυβερνητική εγκατάσταση στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.

Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν από την ανατολή στις 25 Ιουνίου 2007, είχε τον έλεγχο των υπέρυθρων καμερων στις εγκαταστάσεις που φυλαγε , περίπου έξι χιλιόμετρα από το Maxwell AFB και Gunter της AFB παράρτημα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
Επειδή η δουλεια του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρώτησα στη συνέχεια και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πραγματικό όνομα του ,τον ονομάζω Ted Connors»
Καλώ λοιπόν τον Ted νωρίς το πρωί, και μου είπε οτι αντιμετώπισε είδε ένα από τα drones "Dragonfly", που φωτογραφήθηκαν από διάφορους ανθρώπους το 2007 αλλά αυτό που είδε ήταν ακριβώς πίσω από ένα δέντρο και σχεδόν σαν να κρυβόταν.
Τον Οκτώβριο του 2010, πριν από ένα χρόνο, ο Ted είχε άλλη παράξενη εμπειρία στον ίδιο χώρο και σημείο στο δέντρο που αυτή η εμπειρία(συνάντηση) και τα γεγονότα που συνέβησαν τον άφησαν με τις πληροφορίες και την σκεψη ότι η νοημοσύνη πίσω από την τεχνολογία dragonfly είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που ηταν πισω απο τον αρχαιο ελληνικό πολιτισμό.
Είναι μη-ανθρώποι από ένα άλλο μέρος αυτού του Κόσμου, μια άλλη διάσταση, ή ακόμα και ένα άλλο χρονοδιάγραμμα.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO: Το νεογέννητο και η μάχη με τη ζωή!ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO: Το νεογέννητο και η μάχη με τη ζωή!
Γεννήθηκε πρόωρα, μόλις 24 εβδομάδων κύησης…
Ήταν 12 ίντσες και μόνο 710 γραμμάρια. «Δεν θα τα καταφέρει» τους είπε ο γιατρός…Το όνειρο της μάνας να αγκαλιάσει τη κόρη της διαλυόταν…η πίστη όμως νίκησε!
Δείτε το video…

Το ΜΥΘΙΚΟ πουλί ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΘΕΩΝ στο 2012

  ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ.
Ιερό μυθικό πουλί. Η Φιλική Εταιρεία χρησιμοποίησε τον Φοίνικα ως σύμβολο του Ελληνικού κράτους που ξαναγεννιέται από τη στάχτη του. Ο Α. Υψηλάντης στη σημαία του Ιερού Λόγου και ο Καποδίστριας τον καθιέρωσε επίσημο έμβλημα του κράτους και το απεικόνισε πάνω στα νομίσματα και τις σφραγίδες. Από τον Ησίοδο τον -8ο αιώνα, έχουμε την αρχαιότερη αναφορά για τον Φοίνικα, που τον ταυτίζει με τον ήλιο και τον Θεό Απόλλωνα.

Κατά τον Ηρόδοτο είχε το μέγεθος του αετού και πούπουλα χρυσοκόκκινα (βιβλ. 2,73). Κάθε 500 χρόνια ερχόταν από την Αραβία στην Ηλιούπολη της Αιγύπτου, μεταφέροντας το νεκρό πατέρα του, τον οποίο τύλιγε σε σχήμα αυγού μέσα σε σμύρνα και τον έθαβε στο ιερό του Ήλιου. 

‎4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1843,Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ (ΟΥΤΕ) ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΔΩ... ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ..ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΣΤΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ!Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ
ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!!


Τι περιλαμβάνει ενδεικτικά το νέο γαμίσι που μας ετοιμάζουν;
Το χαράτσι θα μπορεί να «παίρνει» σπίτια με τριμελή επιτροπή να αποφασίζει για τους εξαιρουμένους και τους παραβάτες, θα επιβάλλεται ποινή 100 ευρώ για όσους δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση, ενώ απαίτηση υπάρχει και για κατώτατο μισθό στα 450 ευρώ όπως και για μείωση μισθών και συντάξεων κατά 20%.

Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα «πάρουν φωτιά», αφού φόρος 20% απαιτείται για τόκους και ενοίκια, ενώ θα έρθει και νέα ακρίβεια μέσω ΦΠΑ. Στα παραπάνω προστίθεται ακόμα και φορολόγηση στο κρασάκι! Η τρόικα ζητά νέο φόρο και για τα ακίνητα, αύξηση αντικειμενικών αξιών κατά 25%, ΦΠΑ στα ενοίκια των καταστημάτων ενώ έρχεται και ΦΠΑ για τους αγρότες, φόρος στα αγροτεμάχια όπως και «μαχαίρι» στις ελαφρύνσεις δανείων.

Μετά τον Ερντογάν συνάντηση με τους υφυπουργούς των «εθνικιστών»

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΔΩΝΙ-ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ! ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΝΤΟΥΛΗ
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.T.A.D.K.) – η οποία φυσικά ελέγχεται και κατευθύνεται από την Άγκυρα- και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη Αχμέτ Χατζηοσμάν, είχε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, στο γραφείο του.
Μετά το πέρας της συναντήσεως, οι δύο άνδρες φωτογραφήθηκαν πανευτυχείς και έχοντας μια πολύ θερμή χειραψία. Φαίνεται πως ο υφυπουργός Άδωνις, μετά από την συνάντησή του με Τούρκους «επιχειρηματίες» στην Πόλη, μπρος από μια επιγραφή που έγραφε Istanbul, το πήρε σχοινί-κορδόνι να συναντιέται με Τουρκαλάδες…
Και κάποιοι που νόμιζαν πως με τον Καρατζαφέρη, τον Άδωνι και τ’ άλλα «παιδιά» θα παίρναμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά…

ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ! ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ.....

κηδεια κεφαλογιαννηΜε το φοβερό του χαμόγελο εισήλθε  στο Α΄Νεκροταφείο της Αθήνας ο Κων/νος Μητσοτάκης στην κηδεία του Γιάννη Κεφαλογιάννη! Συνοδευόμενος από τον Κυριάκο, ο Μητσοτάκης σε...
όποια φωτογραφία κυκλοφορεί σκάει στα γέλια! Μπρρρρ...

ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΘΥΝΗ ΕΠΟΧΗ


sun Solar-Flares.jpg


  Ο σκοπός του σημερινού άρθρου είναι  για την ενημέρωση σας, για το τί μπορεί να κάνει ο κυρίαρχος του ηλιακού μας συστήματος , δηλαδή ο ήλιος. Ο ήλιος είναι ένα μικρό άστρο σε σχέση με κάποια άλλα και αυτά που θεωρούμε, αντιλαμβανόμαστε και υπάρχουν στο σύμπαν, και βέβαια το τι θεωρούμε και αντιλαμβανόμαστε είναι σχετικό. Επειδή το διαβάζουμε σε βιβλία και επειδή μας το λένε οι επιστημονικές ομάδες του πλανήτη μας, εμείς θεωρούμε ότι έτσι είναι.  Κανείς από μας δεν πήγε κοντά σ' αυτά τα άστρα,  να δει πόσο τεράστια είναι σε σχέση με τη γη,  κανείς  μας δεν έχει πάει κοντά στον ίδιο τον ήλιο, κανείς μας δεν είναι αστροναύτης  να ανέβει εκεί και να δει την γη από μακριά.  Έτσι οι γνώσεις μας, γενικά είναι μικρές. Και γνωστό και δεδομένο θεωρούμε όλοι, αυτό το οποίο είναι καταγεγραμμένο στα βιβλία κι αυτό που η επιστήμη μας λέει.  Ίσως πουν κάποιοι.. τι θα πει τώρα η επιστήμη μας λέει; Δηλαδή μπορεί η επιστήμη να μας λέει ψέματα; Είναι δυνατόν τα τόσα εκατομμύρια επιστημόνων να ...; Ωπ, εδώ είναι που πρέπει να προσέξουμε. Ποια εκατομμύρια επιστημόνων; Μα τόσες χιλιάδες, έστω επιστημόνων..! Όλοι οι επιστήμονες ότι έχουν διαβάσει, ότι έχουν μελετήσει, ότι έχουν μάθει είναι αυτό το οποίο είναι γραμμένο στα βιβλία.  Κι αυτοί που έχουν γράψει τα βιβλία, το διάβασαν επίσης στα βιβλία. Μα πώς, μπορεί να σου απαντήσει ο άλλος, υπάρχουν τηλεσκόπια με τα οποία κάνουν μετρήσεις ...; οκ, και με τα τηλεσκόπια τι κάνουν; Τι μπορούν να κάνουν με τα τηλεσκόπια; Τα τηλεσκόπια τα απλά που βλέπουμε με φακούς μακριά, ή τα ραδιοτηλεσκόπια εκείνα τα οποία λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που έρχονται από το σύμπαν και τα μελετούμε, είναι ουσιαστικά, προεκτάσεις των αισθήσεων μας. Αν οι αισθήσεις μας λανθάνουν, λανθάνουν και οι προεκτάσεις τους. Δηλαδή, τα μηχανήματα τα οποία κατασκευάσαμε με τεχνολογία την οποία οι εξωγήινοι μας έδωσαν.
Ας δούμε τώρα τι μπορεί να κάνει ο ήλιος και επειδή, έχει προφητευτεί ότι θα το κάνει, να ξέρουμε τι μπορεί να κάνει.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ... ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ"!


1344803"Νέες εικόνες από το εσωτερικό του άξονα, της "Μεγάλης Πυραμίδας", δείχνουν στοιχεία ηλεκτρικών ακροδεκτών, καλώδια, μέχρι και διαγράμματα συνδεσμολογίας!

Μήπως εδώ και χρόνια κάποιοι μας προετοιμάζουν για κάτι ?Εδώ και 2-3 χρόνια σε διάφορες συζητήσεις που έχω με γνωστούς και φίλους τους έχω εκφράσει μία απορία που έχω και σήμερα αποφάσισα να την πω και δημόσια.

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο ?»

Θα μου πείτε …όπα ρε μεγάλε από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?

Γι’ αυτό λοιπόν θα σας το εξηγήσω…

1) Το πασίγνωστο έργο του εν λόγω σκηνοθέτη Jurassic park βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Αν θυμάμαι καλά 1 με 2 χρόνια μετά έγινε η πρώτη κλωνοποίηση με το πρόβατο Ντόλι.

Δεν θέλουν να μας χρεοκοπήσουν. Γερμανική αποικία θέλουν να μας κάνουν


Το 1884 το Καμερούν έγινε γερμανική αποικία. Μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η περιοχή μοιράστηκε μεταξύ Γαλλίας και Μεγάλης Βρετανίας στα πλαίσια της Εντολής της Κοινωνίας των Εθνών
Το έχουμε ξαναγράψει. Αν ήθελαν η Γερμανία και οι άλλοι δανειστές μας να μας χρεοκοπήσουν θα το είχε κάνει. Είναι εντελώς παράλογο να μας απειλούν κάθε τόσο με χρεοκοπία, να ξεσηκώνουν τον … πλανήτη εναντίον μας και στο τέλος να μας δίνουν την δόση μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...