Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ


ΤΕΛΟΣ το ΠΑΣΟΚ! Αλλάζει… όνομα!

ΤΕΛΟΣ το ΠΑΣΟΚ! Αλλάζει… όνομα!Μέρες… μετράει το ΠΑΣΟΚ!

Όπως διαρρέονται, εφόσον επικρατήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τότε δεν αποκλείεται να γίνει πράξη «ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΟΛΑ».
Δηλαδή, σύμφωνα με πληροφορίες  θα αλλάξει όπως όλα δείχνουν ακόμα και το όνομα ΠΑΣΟΚ, και βεβαίως τα σύμβολα.
Αυτό προβλέπει άλλωστε το σχέδιο… επανίδρυσης!
Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η αντίδραση της Ιπποκράτους,
Ο… πόλεμος, είναι κοντά!

πηγη 

Εικόνα Ντροπής:Συνταξιούχοι τρώνε από τα σκουπίδια!!


suntaxiouxoiskoupidia 583178249 200x111 Εικόνα Ντροπής:Συνταξιούχοι τρώνε από τα σκουπίδια!!
Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα; Έτσι γίναμε, ενώ «αναμένονται νέα σκληρότερα μέτρα»; Τι θα γίνει αύριο; Όλες αυτές οι σκέψεις πέρασαν μέσα σε δευτερόλεπτα από το μυαλό μας, όταν γίναμε θεατές αυτής της εικόνας.

ΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ (2012)"Νύχτα βγήκαν στο κλαρί και πήρανε τους δρόμους,
κάτι τύποι πονηροί, κρυφά απ' τους αστυνόμους.
ήταν οχτώ και φτιάξανε τη συμμορία της πλάκας
και αρχηγός τους ήτανε, ένας ψηλός και βλάκας.

Ωχ τον πήρε είδηση και η Guardian ότι είναι ..αγράμματος.


Το γεγονός ότι αναβλήθηκε εκ νέου η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών κυριαρχεί στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η Guardian αναφέρει ότι υπήρξε καθυστέρηση για να μεταφραστεί το κείμενο στα ελληνικά. Η Guardian σε άρθρο της σημειώνει ότι οι διαβουλεύσεις καθυστέρησαν για τρεις ώρες την Τρίτη επειδή το τελικό κείμενο έπρεπε να μεταφραστεί στα ...ελληνικά προκειμένου να κατανοηθεί από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη. Σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία για το δεύτερο πακέτο διάσωσης ύψους 130 δισεκατομμυρίων ευρώ τότε θα πρέπει να επικυρωθεί από τα 48 μέλη του ελληνικού υπουργικού συμβουλίου,
Του αφιερώνουμε με ….αγάπη το τραγουδάκι του βίντεο πηγή

Έβαλε ο Θεός σημάδι...


Πρωί Τετάρτης, 8 Φεβρουαρίου 2012.
Έβαλε ο Θεός σημάδι...
Ξεκινάς νωρίς. Άλλη μια μέρα στη δουλειά σε περιμένει. Από την ώρα που ξύπνησες, όμως, κάτι σε βαραίνει. Αυτή η μέρα δεν είναι σαν τις άλλες. Νιώθεις θλίψη, αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις την προέλευσή της.
Νιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου να ακούσεις λίγη μουσική. Το ανοίγεις και αμέσως, αντί τραγουδιών, ακούς ψαλμωδίες αγγέλων... "Έβαλε ο Θεός σημάδι παλικάρι στα Σφακιά".
Για κλάσματα του δευτερολέπτου ο εγκέφαλος σαστίζει...
"Ναι, ήταν σαν σήμερα", μονολογείς και ο νους σου ταξιδεύει 32 χρόνια πίσω. Σε μια Παρασκευή του μακρινού 1980. Τότε που ο Αρχάγγελος σίγησε για πάντα.
Αμέσως τινάζεις το κεφάλι να επιστρέψεις στο σήμερα. "Μα, πώς μπορεί να σίγησε για πάντα;", αναρωτιέσαι. "Είναι δυνατόν να έχει σιγήσει και 32 χρόνια αργότερα το άκουσμα της φωνής του να σε κάνει να ανατριχιάζεις; Δεν έφυγε. Ίσως ο Θεός να θέλησε να τον προφυλάξει από τη φτήνια που ολοένα και σίμωνε. Ίσως τελικά να μην τον... "έβαλε σημάδι".
Οι ώρες περνάνε.

Αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες, διότι μας το κρύβουν επιμελώς οι πολιτικοί μας

Το Αγγλικό Δίκαιο και τα Ελληνικά Ομόλογα, η Στάση Πληρωμών και η Κατάσταση (έκτακτης) Ανάγκης (State of Necessity).
Με τις επερχόμενες δανειακές συμβάσεις (παλαιά και νέα), η Ελλάδα καλείται να παραδώσει το Όπλα της !
Αυτά είναι το Ελληνικό Δίκαιο που διέπει την έκδοση και διαχείριση των Ελληνικών Ομολόγων και η Στάση Πληρωμών.
Αν η Ελλάδα υποκύψει τώρα ένεκα της ολιγωρίας των αδυνάμων πολιτικών ηγεσιών της, θα εξαθλιωθεί , θα καταστραφεί
και, τελικά, θα υποδουλωθεί στους νέους δυνάστες της οριστικά και αμετάκλητα !!!
Πέρα από την τρομοκρατία που ασκείται στους Έλληνες για το ενδεχόμενο «χρεωκοπίας» της Ελλάδας, επιστροφής στη δραχμή κλπ., η ουσία είναι ότι ενώ η στάση πληρωμών αποτελεί πλέον ρεαλιστικό ενδεχόμενο, δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά σοβαρή προετοιμασία της Ελλάδας για να την αντιμετωπίσει, εάν χρειασθεί (δημιουργία αποθεμάτων τροφίμων, καυσίμων, φαρμάκων , πολεμοφοδίων κλπ). Η γενική παραπληροφόρηση – τηλεοπτική και μη – συσκοτίζει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Ο κόσμος ακούει «στάση πληρωμών» ή «χρεωκοπία» και πανικοβάλλεται .
Η αλήθεια είναι όμως, ότι ακόμη και εάν ένα κράτος κηρύξει στάση πληρωμών προς τους δανειστές του (αυτό εννοεί ο όρος «χρεωκοπία» κράτους), το κράτος εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του χρήματα από φόρους για πληρωμές των βασικών του λειτουργιών.

Στις 19 Φεβρουαρίου ανακοινώνεται το κόμμα Καμμένου - Τεράστιο ρήγμα σε ΝΔ και ΛΑΟΣΣτις 19 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί και επισήμως η ίδρυση του νέου πολιτικού Οργανισμού, του οποίου θα ηγείται ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος. Τις τελευταίες μέρες «τρέχουν» αρκετές δημοσκοπήσεις που μετρούν την απήχηση του νέου κόμματος. Τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού φαίνεται ότι καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να σπάσει το φράγμα του 3% για την είσοδο στη Βουλή...
Στη Β’ Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής το υπό σύσταση κόμμα Καμμένου προκαλεί τεράστιο ρήγμα σε Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ. Από κει και πέρα ο ανεξάρτητος βουλευτής δείχνει να έχει τεράστια δυναμική στον χώρο του διαδικτύου.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ "ΤΡΟΠΑΙΟ" ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ 600 ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ........... ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΜΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

Στις 8 Φεβρουαρίου του 1980 "έφυγε" ο "Αρχάγγελος" της Κρήτης.


32 χρόνια συμπληρώνονται, σήμερα, από το θάνατο του Νίκου Ξυλούρη από καρκίνο. Ο "Αρχάγγελος" της Κρήτης κάνοντας γνωστή την Κρητική μουσική ως τα πέρατα του κόσμου, σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά, ενώ τα τραγούδια του προκαλούν συγκίνηση, ως και σήμερα. 


Ο Νίκος Ξυλούρης γεννήθηκε στα Ανώγεια Ηρακλείου στις 7 Ιουλίου κάπου στο τέλος της δεκαετίας του 30. Η ημερομηνία γέννησης του δεν είναι ακριβής γιατί το φθινόπωρο του 1941 το χωριό Ανώγεια καταστράφηκε και μαζί του καταστράφηκαν και τα χαρτιά όλων των κατοίκων του χωριού. Ετσι χάθηκαν και χαρτιά του Νίκου Ξυλούρη με αποτέλεσμα να αμφισβητείται η ημερομηνία γέννησης του.

Η οικογένεια του Ξυλούρη ήταν φτωχή και γενικά τα χρόνια εκείνα του 1930 ήταν δύσκολα για τους Ανωγιανούς.  Σε νεαρή ηλικία , στην τρίτη μόλις τάξη, παρακαλεί τους γονείς του να του πάρουν μια λύρα και να τον αφήσουν να συνεχίσει την δουλειά του παππού του. Αλλά ο πατέρας του, Γιώργος Ξυλούρης, είναι ανένδοτος, θέλει ο γιος του να μάθει γράμματα και να σπουδάσει.

''Όλοι στους καναπέδες αρχίζουν τα τούρκικα σήριαλ''Σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της ιταλικής εισβολής στην Ελλάδα το 1940, αν οι τότε Έλληνες είχαν τη νοοτροπία των σημερινών Ελλήνων. Καλά, η ελληνική ιστορία θα είχε πάρα πολύ μεγάλη πλάκα, αν και εμείς θα βρίσκαμε μετά κάποιο τρόπο να τη «διορθώσουμε», για να μοιάζει ηρωική και μεγαλειώδης, όπως και όλη η ελληνική ιστορία.

Λοιπόν, για να δούμε την ιταλική επίθεση το 1940 με τα σημερινά δεδομένα.
Οι Ιταλοί δίνουν τελεσίγραφο στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Ιωάννη Μεταξά, ο Μεταξάς λέει στον Ιταλό πρεσβευτή «Λοιπόν, έχουμε πόλεμο» και γίνεται επιστράτευση.


Μαθαίνει ο Μήτσος πως πρέπει να πάει στα σύνορα να πολεμήσει για την πατρίδα και λέει «Τι λέτε, ρε μαλάκες, που θα πάω εγώ να πολεμήσω τους Ιταλούς μαζί με τον Γιάννη που είναι κομμουνιστής;».

Αντικαθιστ​ούν Ελληνίδες καθαρίστρι​ες με....Ρουμ​άνες(!!!!)

Σημερα το πρωι,πελατης και φιλος μου, μικρομεσαιο στελεχος μεγαλου ελληνικου τραπεζικου ομιλου μου ειπε μεταξυ αλλων οτι: ενω εκεινος στον χωρο ευθυνης του, κανονιζει να εργαζονται Ελληνιδες σαν καθαριστριες και λοιπο βοηθητικο προσωπικο, ο γενικος διευθυντης της περιοχης του τις αλλαζει με Ρουμανες! Ρωτησε λοιπον τον συγκεκριμενο διευθυντη για ποιο λογο το κανει αυτο, και αν εχει σχεση με το..........
οικονομικο κοστος. Η απαντηση του κυριου αυτου ηταν οτι δεν εχει σχεση με το κοστος, αφου ολες αμειβονται το ΙΔΙΟ. Απλα αυτες τις εντολες εχει απο την διοικηση, και δεν σκοπευει να χασει την θεση του! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

Κανέλλη: "Το αγγούρι δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο"!

"Ομιλείτε Ελληνικά" με την Λιάνα Κανέλλη απολαύσαμε για λίγο σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής δεν έκλεισε την λέξη "Τρόικα" στη γενική κλήση. Η πολιτικός και δημοσιογράφος αντέδρασε αμέσως: "Γιατί δεν την κλείνετε; Γιατί λέτε της Τρόϊκα και όχι της Τρόϊκας; Μην την κρατάτε σαν κάτι ιερό. Όταν αναφέρεστε στο Λονδίνο, λέτε του London; Όχι, λέτε του Λονδίνου. Όταν μιλάτε για το Παρίσι, λέτε του Paris; Του Παρισιού λέτε. Λοιπόν, γιατί δεν κλείνουμε την Τρόϊκα;"

Ο Γιώργος Παπαδάκης πυροδότησε τη συζήτηση ακόμα περισσότερο με την εξής απορία: "Το αγγούρι πώς κλείνεται;" ...για να πάρει την αποστομοτική απάντηση: "Το αγγούρι δεν κλείνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση";

Λίγο αργότερα, η Λιάνα Κανέλλη ολοκλήρωσε τη θεματική ενότητα λέγοντας "Αυτές τις παπ...ες ακούμε τόσες μέρες!ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!! ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΟΥ

ΑΧ,ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ...

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης : Όταν έμβηκα εις την Τριπολιτσά, με έδειξαν τον Πλάτανο εις το παζάρι όπου εκρέμαγαν τους Έλληνας. Αναστέναξα και είπα: «Άιντε, πόσοι από το σόγι μου και από το έθνος μου εκρεμάσθηκαν εκεί», και διέταξα και το έκοψαν.

Έφιππος Κολοκοτρώνης μπροστά από το κτίριο της παλιάς Βουλής ..............που να ήξερε τι τσογλάνια θα την βεβηλώνανε ........

Σαν σήμερα το 1843 πέθανε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Σαν σήμερα το 1843 "πέθανε" ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ... Δεν προσπερνώ το γεγονός, ότι εκτός από κάποιες Εληνορθόδοξες Ιστοσελίδες ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ, "ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ 1821", ουτε μια λεξη... Αυτό δεν είναι τυχαίο... Το ίδιο παρατήρησα και για την Εορτή των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών... Ποιός αμφιβάλλει λοιπόν ότι αργά και σταθερά αυτοί που...
μας κυβερνούν(;) αποξηλώνουν ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ;

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ


Από τη στιγμή που έγινε υπουργός ο Δ. Αβραμόπουλος ακολουθεί δική του πορεία, σαν να είναι παρακυβέρνηση. Αποφασίζει και ενεργεί ανεξάρτητα από την κυβέρνηση και το κόμμα του, εμπνεόμενος από τα δικά του οράματα.
Το τελευταίο «κατόρθωμα» -σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία»- είναι η επιθυμία του να καταργήσει τις παρελάσεις, ταυτιζόμενος με όλους τους «προοδευτικούς» που απαιτούν το ίδιο εδώ και δεκαετίες.

Θα μας βάλουν να τρώμε τα… σκατά μας για να ζήσουμε.Άνεργοι θα καλούνται να τα βγάλουν πέρα με επίδομα 370 ευρώ. Όσοι αμείβονται με τον βασικό θα παίρνουν 487 ευρώ καθαρά ενώ οι νέοι κάτω των 25 ετών θα πληρώνονται με 396 ευρώ. Αυτές είναι οι εφιαλτικές συνέπειες από την συρρίκνωση του βασικού μισθού, οδηγώντας τους Έλληνες, όχι μόνο σε αυτό που περιγράφεται ως «εργασιακός μεσαίωνας».

Ο μπουρδελιάρης Μπουτάρης επιβεβαίωσε ότι η παραλιακή του Ηρακλείου, είναι… ένα απέραντο μπουρδέλο.Απίστευτο επεισόδιο, σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε εστιατόριο του Ηρακλείου στην παραλιακή. Πρωταγωνιστές ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ένας από τους επονομαζόμενους και μεγαλογιατρούς του Ηρακλείου που απασχολεί την επικαιρότητα εσχάτως, και τρία νεαρά ζευγάρια με τα παιδιά τους. Με περίσσεια θρασύτητα δήμαρχος και μεγαλογιατρός δε δίστασαν να παραβιάσουν ακόμη και τη νομοθεσία, απαιτώντας μάλιστα από τους "νόμιμους" να σιωπήσουν ή να αποχωρήσουν!

«Πώς να ξεχαστεί»... η τραγωδία μέσα από τα μάτια ενός δεκάχρονου παιδιού

Από μέρες είχα «φάει» τον πατέρα μου να με αφήσει να πάω γήπεδο. Μόνος μου αυτή τη φορά. Πήγαινα πάντα με το μπαμπά και τους θείους μου. Όχι μόνο στο Καραϊσκάκη, σε όλα τα γήπεδα.

Ωραίες εκείνες οι Κυριακές. Ο αγώνας μια γιορτή, ώρες πριν αρχίσει. Μα αυτή η Κυριακή είχε κάτι το διαφορετικό.

«Έλα ρε μπαμπά θα είναι ο Θείος ο Μάκης με τον Γιώργο μαζί, άσε με να πάω, κάνε μου ένα δώρο για τα γενέθλιά μου (9 Φλεβάρη είχα γενέθλια). Σε παρακαλώ». «10 χρονών παιδί, θες να πας μόνος σου στο γήπεδο», απαντούσε ο μπαμπάς.

Πώς τον έπεισαν τελικά τα ξαδέλφια μου, δεν ξέρω. Όλη την εβδομάδα γι αυτό μιλούσα. Έδειχνα το εισιτήριο του αγώνα στους συμμαθητές μου και διάβαζα όλα τα μαθήματα καλά, για να μη δώσω καμία αφορμή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-2-81 ώρα 14.00

"Τσουνάμι" χτύπησε την Χώρα Σφακίων ..


Το μεγάλο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει αυτές τις ημέρες την χώρα μας και όλη την Ευρώπη, άφησε τελικά και τα σημάδια της σε περιοχές και χωριά και της Κρήτης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Flashnews.gr οι ζημιές από την κακοκαιρία είναι μεγάλες με πτώση του φάρου που βρίσκεται στο νησάκι του Λουτρού στα Σφακιά ενώ ζημιές έχει υποστεί καί ο φάρος της Χώρας Σφακίων.

Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τη μυστική βάση του Χίτλερ στην Ανταρκτική!


Απίστευτη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η επιστημονική έρευνα των Ρώσων βιολόγων στην Ανταρκτική. Μετά την επιτυχία της γεώτρησης στη λίμνη Βοστόκ και τον ενθουσιασμό των επιστημόνων φαίνεται ότι κοντά στη λίμνη ανακαλύφθηκε μυστικό οχυρό των...Ναζί!
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας στην περιοχή είναι πιθανό να υπάρχει μυστικό καταφύγιο των Ναζί όπου βρίσκονται μυστικά αρχεία του ίδιου του Χίτλερ.
«Θεωρείται ότι προς το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί «μετακόμισαν» στο Νότιο Πόλο όπου και ξεκίνησαν την κατασκευή μιας βάσης στη λίμνη Βοστόκ,»αναφέρει το RIA Novosti, το Ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Σημαντικοί Μακεδόνες Αγωνιστές της Επανάστασης του 1821

 Αγγελής Γάτσος

Οπλαρχηγός της Βέροιας (Έδεσσα 1771 – Αταλάντη 1839). Στα τέλη του 18ου αιώνα  δρούσε ως αρματολός στον Όλυμπο και το 1821 κήρυξε την  Επανάσταση στη Νάουσα, μαζί με τον Τ. Καρατάσο και τον Ζαφειράκη Θεοδοσίου. Μετά την καταστολή της Επανάστασης στη Μακεδονία και την καταστροφή της Νάουσας (Απρίλιος 1822) κατέφυγε στο Βέρμιο, με τους άλλους  Μακεδόνες οπλαρχηγούς.

Οι κομμουνιστές παραχαράσουν ασύστολα την ιστορία προκειμένου να το παίξουν εθνικοαντιστασιακοί και όχι δολοφόνοι όπως πραγματικά ήταν.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ


Μια πρόσφατη επιστημονική ανακάλυψη για την Υφή του Χρόνου
H επιστήμη, σε ιστορική καμπή, ξανα-ανακαλύπτει τις γνώσεις των αρχαίων Eλλήνων για την υφή του Xρόνου και τη σωστή κατανόηση του Σύμπαντος και της Zωής, λύνοντας συγχρόνως τα πολλαπλά παράδοξά της,
με αποφασιστικές ωφέλειες για την ανθρώπινη ισορροπία.

Τα απόρρητα αρχεία για την Κούφια Γη! Τι κρύβουν οι κυβερνήσεις.(VIDEO)Ρόντνεϊ Κλάφ: Ο συγγραφέας Μάρσαλ Μπι Γκάρντερ το 1920 εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο “Ταξίδι στο κέντρο της γης”, παρόμοιο με αυτό του Γάλλου συγγραφέα, Ιουλίου Βερν. Το βιβλίο του Ιουλίου Βερν αφορούσε μια αποστολή μέσα από ένα κούφιο βουνό στην Ισλανδία, το οποίο βιβλίο φαίνεται ότι βασιζόταν σε γεγονότα σύμφωνα με την δική μου έρευνα.

«Εγω δεν ευνοήθηκα απο τη Χούντα» -«Είσαι αρχηγός του υπόδικου Καραμπερη»


Αγρια κόντρα Καρατζαφέρη -Τσίπρα ξέσπασε με αφορμή δηλωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αποκάλεσε «κονφερασιέ» τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο Radio 9 είπε: «Είναι αλήθεια ότι σε ηλικία 25 ετών έχω κάνει και τον κονφερανσιέ. Βλέπετε, η οικογένειά μου, δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου
αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο.

Θα «ξυπνήσουν» Βεζούβιος, Νίσυρος, Σαντορίνη;Ο Βεζούβιος είναι μια από τις 770 ανοιχτές «πληγές» της γης -ενεργά ηφαίστεια- υπάρχουν άλλα 10.000 ηφαίστεια σβησμένα. Είναι ένα από τα δεκάξι ενεργά ηφαίστεια της Μεσογείου. Η Ελλάδα και η Ιταλία είναι οι μόνες Μεσογειακές χώρες που έχουν ηφαίστεια.
Η Γαλλίδα ηφαιστειολόγος Κάτια Κόνρα, μελετώντας το Βεζούβιο είχε πει ότι η ενέργειά του δεν φθάνει για να ψήσεις ένα αυγό.
Ο πάλαι ποτέ φοβερός και τρομερός Βεζούβιος φαίνεται, όμως, πως «θίχτηκε». Και αυξάνει αργά αλλά σταθερά την ενέργειά του.

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ; ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑΣ ΑΜΕΣΑ...!!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑ…


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ


ΚΙΝΗΤΗ  &ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΑΦΑΛΙΣΗΣ
ΕΤΟΥΣ 2005


Ακίνητα – Καταθέσεις – Χρεόγραφα


Η συγκέντρωση και η επεξεργασία των στοιχείων του βιβλίου της Κινητής και Ακίνητης Περιουσίας των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης έτους 2005, έγινε από Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε με την αρίθ. Β/7/οικ.5388/90/24-03-2005 (ΦΕΚ 422/Β/01-04-2005) Απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Νάτοι οι προδότες: Μετά τον Καρατζαφέρη και ο Jeffrey θέλει εκλογές το… 2013. Γιατί άραγε;


ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΖΑΤΕ….
JEFFREY: ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Ο ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ… ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

Οι Δολοφόνοι με τα κουστούμια.


ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ,ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΓΚΡΑΦΙΤΙ "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν επίσης σε μια παιδική χαρά της Ιερουσαλήμ, στον τοίχο της οποίας οι δράστες έγραψαν τη φράση "Θάνατος στους Άραβες".

Ένα ελληνορθόδοξο μοναστήρι, χτισμένο στο σημείο όπου σύμφωνα με την παράδοση βρισκόταν το δέντρο από το ξύλο του οποίου κατασκευάστηκε ο σταυρός του Ιησού, έβαλαν στο στόχαστρο βάνδαλοι, οι οποίοι ζωγράφισαν στην πρόσοψή του ένα γκράφιτι με τη φράση «Θάνατος στους Χριστιανούς».

Οι λέξεις «price tag» (τίμημα), γραμμένες σε ένα μισοκατεστραμμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από τη Μονή του Τιμίου Σταυρού, υποδηλώνουν ότι υπεύθυνοι για τον βανδαλισμό είναι εξτρεμιστές Εβραίοι έποικοι. Η αστυνομία πάντως ανακοίνωσε ότι ερευνά αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς να έχει αποκλείσει και άλλες πιθανότητες.

Πωλείται σπίτι στη μέση της… θάλασσας!

θαλασσας, μεση, σπιτι, οικονομια
« Πωλείται σπίτι στη μέση της… θάλασσας! »
Χτισμένο πάνω σε βράχο που περιβάλλεται με νερό ανάλογα με την παλίρροια

Μια από τις πιο ξεχωριστές και πολύ-φωτογραφημένες κατοικίες στην Αγγλία, βγαίνει προς πώληση και όσοι επιδιώκουν να μην έχουν πολλές επαφές με τον έξω κόσμο και είναι οικονομικά ευκατάστατοι ας σπεύσουν να δώσουν προσφορές. Μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αρκεί για να καταλάβει κανείς γιατί όσοι έχουν τάσης φυγής από τον κόσμο το σπίτι αυτό είναι το πλέον κατάλληλο.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!!

πληροφορια, τροφιμων, αμεση, δυναμεων
« ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!! »

Απλά μαθηματικά...


Οι μας περνάνε για πολύ χαζούς ή αυτοί είναι πολύ χαζοί...

Μαζέψτε ρε παλιομαλάκες λίγο, τον…. τρελό του χωριού. Σκέτη ρόμπα έγινε.


Ο… εξωθεσμικός Καρατζαρπάζεις ζητά τις διαβεβαιώσεις των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Τράπεζα της Ελλάδος ή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη νομιμότητα της νέας δανειακής σύμβασης, και ότι τα μέτρα που θα συμφωνηθούν στο πλαίσιο του νέου προγράμματος θα είναι σύννομα θέτει ως προϋπόθεση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, για να συναινέσει στη σύμβαση.

Αντώνης Σαμαράς, ένας τεράστιος πολιτικός απατεώνας


Φτάνει πια ο μύθος του αγωνιστή Σαμαρά που παλεύει ώστε να μην παρθούν νέα μέτρα!
Αρκετές βλακείες έχουμε ακούσει πια.
Η κοροϊδία έχει και τα όρια της.
Αυτό το αισχρό θέατρο που παίζεται μπροστά στα μάτια μας, με έχει αηδιάσει και με έχει εξοργίσει.
Σε όσες φορές τον ζορίσανε, ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ο κ. Σαμαράς;

Αντώνη Σαμαρά, δώσε τέλος σ’ αυτή τη κωμωδία


Διαπραγματεύονται το μέλλον της χώρας ο Βενιζέλος με τον Κουτρουμάνη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...