Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Το όνειρο του Χίτλερ, το Τέταρτο Ράϊχ και η απάτη του χρέους.


Tο όνειρο του Χίτλερ για μια ενωμένη Ευρώπη, κάτω από την μπότα της Γερμανίας, και με την συνεργασία της Γαλλίας του Vichy, πλησιάζει στην πραγματοποίησή του. Η τελευταία συμφωνία που επιτεύχθηκε, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση χρέους, αντικατέστησε τα στούκας και τα τανκς. Εκεί που απέτυχαν οι σιδερόφραχτες στρατιές, πέτυχε η μεγάλη τραπεζική απάτη, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε τεχνητά η λεγόμενη κρίση χρέους της Ευρώπης. Πρόκειται για πόλεμο με άλλα μέσα. Όπου οι ψυχολογικές μέθοδοι αντικατέστησαν τα όπλα, αλλά όπου το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η διάλυση των εθνικά κυρίαρχων κρατών, και η επικράτηση του Deutchland uber alles! 26 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια νέα δημοσιονομική ένωση, στην οποία και θα παραδίδουν τα δημοσιονομικά τους ζητήματα για έλεγχο και έγκριση. Τα 2 από τα 26 αυτά κράτη είναι βεβαίως βεβαίως η Γερμανία, και η βοηθός της Γαλλία.

Επιστολή στρατιωτικών σε βουλευτές:"Μην υποδουλώσετε τη χώρα"


Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές στέλνει ο ΣΥΣΜΕΔ.Και είναι μια επιστολή γραμμένη σε δραματικό τόνο.

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εάλω η Ελλάς .Κρίμα . Δεν ντρέπεστε μωρέ Ψευτοέλληνες .Μια χούφτα πραιτοριανοί ……εμποδίζουν σε 300 χιλιάδες ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σας ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ;


Τώρα-Ο Θεοδωράκης στη βουλή... ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

"Την ώρα που μιλούσα στα ΜΑΤ μας έριξαν χημικά. Ο Μανώλης ο Γλέζος λιποθύμησε. Θέλω να πάω μέσα γιατί ετοιμάζουν το θάνατο της Ελλάδας και θέλω να τους μιλήσω. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας, θα νικήσουμε. Προδοσία! Πάω να τους το πω με χαμόγελο". Είπε μπαίνοντας στη βουλή.

Στην αίθουσα της ολομέλειας Γλέζος – Θεοδωράκης

Στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής μπήκαν αυτή την ώρα ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης προκειμένου με την παρουσία τους να στείλουν το μήνυμα της αντίστασης των αγωνιζόμενων Ελλήνων για να μην περάσουν τα μέτρα.

Την ώρα της εισόδου τους, στο....
βήμα ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οποίος διέκοψε την ομιλία τους για να τους καλωσορίσει.

Οι δύο μεγάλοι Έλληνες έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από σημαντική μερίδα βουλευτών.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...


Έξι ώρα το απόγευμα της Κυριακής, το Σύνταγμα καίγεται,οι δρόμοι γύρω από την πλατεία έχουν μετατραπεί
σε πεδίον μάχης, με τα ματ – με εντολές μιας αδίστακτης κυβέρνησης- να κτυπούν αθώους πολίτες που δεν συμφωνούν με τα μέτρα που θέλουν να μας επιβάλλουν οι ξένοι “προστάτες” μας και οι ντόπιοι εκπρόσωποι τους..
Έξω από την “Μεγάλη Βρετάνια” ο Μανώλης Γλέζος,υποβασταζόμενος κάνει δηλώσεις με φωνή πνιγμένη από τα χημικά..
Μέσα στην Βουλή συνεχίζεται η συζήτηση για την ψήφιση ή όχι των μέτρων που θα κρίνουν την τύχη της χώρας
τις επόμενες δεκαετίες,με.....
βουλευτές να προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους ,να
εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον και όχι το μέλλον αυτής της χώρας και των πολιτών της……
Την ίδια ώρα το Mega δείχνει Junior master chef,o Antenna το riality show “Amazing Race” και Ελληνική σειρά με την Ελένη Ράντου και η ΝΕΤ αγώνα Μπάσκετ!!!..
Φτου σας πουλημένοι!!. Αυτή την ενημέρωση έπρεπε αυτή την στιγμή να προσφέρεται στον Έλληνα Πολίτη; Αλλά βέβαια τα συμφέροντα σας είναι κοντά στα συμφέροντα αυτών που τόσα χρόνια με τις κρατικές χορηγίες-διαφημίσεις σας κρατούσαν στη “ζωή”..
Για να δούμε τώρα πόσοι από σας θα μείνουν στον “αέρα” για να συνεχίζουν να μας κατακεραυνώνουν με “μαύρες” ειδήσεις, όπως κάνετε τα τελευταία δύο χρόνια ,λες και δεν υπήρξε όλο αυτό το διάστημα ούτε μια καλή είδηση.. Που μας πρήξατε με τις βαρύγδουπες αναλύσεις σας, κάθε φορά διαφορετικές ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών σας…

Live από το Σύνταγμα

Απέχουν από τη ψηφοφορία ο Χάρης Καστανίδης και 5 ακόμη βουλευτές του ΠΑΣΟΚΔεν πρόκειται να ψηφίσουν το μνημόνιο ο Χάρης Καστανίδης,  ο Λάμπρος Μίχος, η Κυριακή Τεκτονίδου, η  Μαρία Κυριακοπούλου, ο Ηλίας Θεοδωρίδης και ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.
Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση: 
Η θετική απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής... της 26ης Οκτωβρίου 2011 σχετικά με τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, συνοδεύεται από ένα διαμορφωμένο την τελευταία στιγμή μνημόνιο, που επιβάλλει απίστευτες θυσίες στον ελληνικό λαό και προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες για το αν μπορεί να οδηγήσει στη διάσωση της χώρας μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Ή ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

H ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Η νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου 2012 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας.

Μια νύχτα όπου 200 εθνοπροδότες αναμένεται να δεσμεύσουν 11.000.000 Έλληνες.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ (ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ) ΣΑΜΑΡΑ!
Χαμός. Μόλις άρχισαν οι διαρροές από το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο τέως Πρωθυπουργός δεν θα πάει στην σημερινή ψηφοφορία. Αυτό αποφασίστηκε τώρα στην σύσκεψη που είχε με....
στενούς συνεργάτες του. Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες μιας που αναμένεται να χαράξουν και οι Καραμανλικοί βουλευτές της ΝΔ...
τελείωσε και τυπικά ο Σαμαράς από την γαλάζια παράταξη.

Bόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Κατσέλη, Δεν θα βγούμε απ΄το ευρώ αν χρεοκοπήσουμε και θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις


Κατέθεσε έγγραφα τα οποία διαψεύδουν...


....ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.... (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)

....ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!

Κατοπιν αυτων και για ακομα μια φορα η κυρια Κατσελη δηλωσε οτι δεν μπορει να στηριξει με την ψηφο της το νεο μνημονιο το οποιο έρχεται προς ψήφιση με τους εκβιασμούς της δήθεν εξοδου απο το ευρώ και την αδυναμία μη πληρωμής συντάξεων και μισθών!

amethystosbooks.blogspot.com

Η απάντηση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη σε Λ.Παπαδήμο, Γ.Παπανδρέου & Α.Σαμαρά

Η απάντηση στην τρομοκρατία των Ελλήνων πολιτών του δοτού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και του "αλλαξοπιστήσαντα" προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά για να αποδεχθεί η Βουλή το εθνοκτόνο Μνημόνιο, έρχεται από τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και δεν ανήκει σε κανέναν άλλο, παρά στον μεγαλύτερο Έλληνα της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, τον στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ορκίστηκα ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! ΑΝΤΕ Γ%^%^&$@ ! ΒίντεοΠρώτα είναι η ΠΑΤΡΙΣ μετά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ/ἄρθρο 120 και οι Ελληνικοί Νόμοι!
Το Βρετανικό δίκαιο να το βάλουν στον όρθο τους και τον δοτό Πρωθυπουργό κορνίζα, όλοι οι άλλοι να περιμένουν την σειρά τους…….

Στρατιωτικός Όρκος.

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.

Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.

Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.

Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.

Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.

Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (2011), από όπου πέρασα κι εγώ πριν δεκαπέντε χρόνια….

Bόμβα Σαμαρά...«Δε θα είμαι υποψήφιος...» OΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ
Το είπε...Δε θα είναι υποψήφιος...γιατί τζάμπα μάγκες δεν θα είναι καν υποψήφιοι...Ούτε οι ψευτοεπαναστάτες...

Πρόβα χρεοκοπίας κάνουν οι τράπεζες - Άδεια όλα τα Α.Τ.Μ .Κεντρικές τράπεζες στον Πειραιά , στο κέντρο της Αθήνας , στη Νέα Ιωνία, στο Χαλάνδρι και στα Μελίσσια εμφανίζουν μηνύματα που δεν επιτρέπουν αναλήψεις από τους καταθέτες.
Εκεί οδηγεί η ανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπαδήμου  στην πλήρη ασυδοσία από πλευρά των τραπεζών και την καλλιέργεια κλίματος αβεβαιότητας  στο καταθετικό κοινό.
Η φωτογραφία  που δημοσιεύουμε τα λέει όλα.

Περιμένουμε απάντηση από το γραφείο του Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ. Προβόπουλο.
Πρωτίστως  αν έχει δοθεί τέτοια εντολή και φυσικά αναμένουμε από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να μας εξηγήσει αν πρόκειται για ανευθυνότητα ή για σύμπτωση που ερεθίζει τη λαϊκή οργή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

Κλειδωμένα τα ΑΤΜ των τραπεζών!!Δεν μπορούν να γίνουν αναλήψεις!!!


Μία περίεργη συγκυρία λαμβάνει χώρα τίς τελευταίες ώρες και αφορά τις τράπεζες οι οποίες σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο blog taxalia αλλά και με δικές μας διασταυρωμένες πληροφορίες δεν δίνουν χρήματα από τα ΑΤΜ!!!Πήγαμε σε τέσσερα διαφορετικά υποκαταστήματα και σε κανένα δεν μπορέσαμε να κάνουμε...
ανάληψη χρημάτων,κάτι το οποίο γεννά εύλογες απορίες για το τι φοβούνται οι τράπεζες,ή καλύτερα για το τι γνωρίζουν και έχουν κλειδώσει τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης!!!!! Είδωμεν.....

Καραμανλικοί οι βουλευτές που δεν ψηφίζουν το μνημόνιο

Ο ένας μετά τον άλλον βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού, κ. Καραμανλή, όντας μέλη των κυβενρήσεών του, υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ή δηλώνουν ευθαρσώς πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο, κόντρα σε όλα όσα είπε και ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Αντώνης Σαμαράς.
Μάλιστα, στην περίπτωση που ο τελευταίος μετουσιώσει σε .....
πράξεις την «απειλή του» να διαγράψει και να μην είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές όσοι αψηφήσουν την γραμμή που έχει δώσει υπέρ του μνημονίου, τότε δεν είναι απίθανο από αύριο κιόλας στο Κοινοβούλιο να υπάρξει ακόμη περισσότερες κοινοβουλευτικές ομάδες. Και αυτό γιατί από το μεν ΠΑΣΟΚ είναι πέραν των δεκαπέντε οι βουλευτές που δεν πρόκειται να ψηφίσουν, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, και το έχουν ομολογήσει δημοσίως, άρα θα διαγραφούν, από τη Νέα Δημοκρατία ο αριθμός είναι μάλλον μεγαλύτερος.

Που εισαι ρε Καραισκακη να γα@@σεις κατι προσκυνημενους...


Διπλά υπεύθυνοι οι βουλευτές που θα υπερψηφίσουν μετά τα 151 «Ναι»…


Σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος, για να εκχωρηθούν σε διεθνή όργανα αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, δηλαδή για να εκχωρηθεί Εθνική Κυριαρχία, θα πρέπει η ψήφιση του νόμου που κυρώνει τη σχετική συμφωνία να γίνει από τουλάχιστον 180 βουλευτές.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ 53 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ


ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΙΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ

Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΟΤΟ ΔΗΛ.ΤΑ 53 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ Υ Π Ε Ρ Α Ρ Κ Ε Τ Α ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ....
ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η Α Ν Α ΠΤ Υ Ξ Η
ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕ Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ Ε.Ε.!!!

Δεν υπήρχε ένας άνδρας να τον πατήσει κάτω τον ΠΡΟΔΌΤH ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ; ΟΛΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ;

Οι γ@μημένοι προδότες μέσα σε 5 ώρες ανέλυσαν όλα αυτά;


Πέντε (5) ώρες διήρκησε το υπουργικό συμβούλιο. Κι από εκεί οι... σοφοί υπουργοί βγήκαν με την απόφαση ότι πρέπει το "Μνημόνιο 2" με την έγκρισή τους να πάει προς ψήφιση στη Βουλή. Άραγε τα διάβασαν; Λέμε ΟΧΙ, και μάλιστα μετά βεβαιότητας. Διαβάστε γιατί.

Η ΚΡΙΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ! "ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"!ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 
ΤΥΦΩΝΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Οικονομολόγοι και πολιτικοί αναλυτές που ασχολούνται με το πρόβλημα της Ελλάδος και που βεβαίως δεν είναι κολλημένοι με την παραμονή μας στην ευρωζώνη και το PSI  για να παραμυθιάζουν τον κόσμο, εκτιμούν ότι τώρα αρχίζει η μεγάλη κρίση. 
 
"Τώρα χτυπάει ο μεγάλος τυφώνας την Πατρίδα μας. Τώρα θα φανεί το μέγεθος της αποτυχίας από την ασκούμενη πολιτική της τρόϊκας, την οποία ακολουθεί κατά γράμμα η ελληνική κυβέρνηση, τόσο η σημερινή όσο κυρίως η προηγούμενη του Γιώργου Παπανδρέου, που μας οδήγησε σε αυτό το σημείο", επισημαίνουν.  

Χωρίς λόγιαΟ Σαμαράς θα διαπραγματευτεί τα έξοδα της κηδείας μας…Είναι όλοι τους αστείοι. Ιλαροτραγικοί!
Αν παίζανε σε κάποιο αγελαίο τσίρκο θα προκαλούσαν πολύ γέλιο…
Δυστυχώς παίζουν, αυτοί οι κλόουν της πολιτικής, το ιστορικό μας δράμα, την τραγωδία του ελληνικού λαού…
Συναγωνίζονται μεταξύ τους στο εξής τραγικά: Στο βαθμό της ασημαντότητάς τους και του ηθικού τους ευνουχισμού…
Δίνουν θεατρικές παραστάσεις για να πουλήσουν τα κουρέλια της σκέψης τους και να προβάλουν την καλοαναθρεμμένη έκφραση της πολιτικής τους φτώχειας, των νευρικών τους εκτονώσεων, της ανέχειας και των ηθικών τους πόρων.

Ιδιαίτερα, όμως, επιχειρούν να επικαλύψουν το μικρό και ραχιτικό μέγεθός τους, και το αντιστρόφως ανάλογο μέγεθος της ψευτιάς και της απάτης τους, με τη μοχθηρία των εκβιασμών τους και των τρομοκρατικών απειλών τους…

Ο Αντώνης Σαμαράς,
σε αυτήν την τελευταία πράξη του δράματος έχει αφηνιάσει και απειλεί να ξεπεράσει σε ιλαρότητα και την καταθλιπτική κενότητα του ΓΑΠ, καθώς και τον γλοιώδη κλόουν, τον Καρατζαφέρη…

Μας λέει με απλά λόγια: Αφού εκτελεστεί το τελευταίο συμβόλαιο θανάτου μας, αφού μπούμε στον τάφο, θα γίνουν εκλογές και θα βγει αυτός να «διαπραγματευτεί»!!!

Επίθεση Καρατζαφέρη κατά Βορίδη και Γεωργιάδη


«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους», δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρης απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κκ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.

Πως παγιδεύουν την Ελλάδα σε φαύλο κύκλο και χρέη


Βαθιά παραπλανητικές, σε βαθμό κοροϊδίας και ανοιχτής εξαπάτησης είναι οι υποσχέσεις κυβερνητικών παραγόντων πως ακόμη κι αν όλα πάνε κατ’ ευχή και προχωρήσει η συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με τους ιδιώτες πιστωτές (PSI) σε μια εθελοντική ή σχεδόν εθελοντική βάση, τότε το πρόβλημα του χρέους τίθεται σε μια τροχιά (σταδιακής έστω) αντιμετώπισης και το δράμα της Ελλάδας λύνεται.

Ορκίζεται βουλευτής η Άννα Βαγενά ..... Η ΝΕΑ ΔΟΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?Τη θέση της Π.  Ζούνη στο κοινοβούλιο παίρνει  η πρώτη επιλαχούσα Άννα Βαγενά. Η ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο BriefingNews δήλωσε ότι σήμερα Κυριακή θα πάει να ορκιστεί.

ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ


Δολοφονούν την Ελλάδα…….Θα το δεχθείς;Έφυγε στα 48 της η Γουίτνεϊ Χιούστον


Βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.
"Δυστυχώς είναι αλήθεια". Με αυτήν τη λακωνική φράση, εκπρόσωπος της διάσημης και πολυβραβευμένης Γουϊτνει Χιούστον, επιβεβαίωσε τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας και, κατά καιρούς, ηθοποιού, της οποίας η δόξα απογειώθηκε τις δεκαετίες του ΄80 και του '90.

Καραμανλής η τανκς!


Αν σας ακούγετε εξωπραγματικό το σύνθημα του 1974, ξανασκεφθείτε το.
Σε λίγες ώρες κοντά στους 200 βουλευτές από τους 300 της Βουλής θα υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο.
Από το επόμενη μέρα ένα κύμα απεργιών και διαδηλώσεων θα συγκλονίζουν τη χώρα.
Οι Ευρωπαίοι παρά την αποδοχή του Μνημονίου από τα 2/3 των βουλευτών θα βρίσκουν διάφορα προσκόμματα να καθυστερούν την εκταμίευση των χρημάτων.
Το πιο πιθανό είναι το Μάρτιο να δώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στα ομόλογα που πρέπει να πληρωθούν κοντά στα  14δις ευρώ.

Ο ΠΑΡΑΜΜΥΘΑΣ

O αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων, ο παραμμυθάς (Νίκος Πιλάβιος???)) και πάλι στις οθόνες μας.

ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

Σήμερα Παπανδρέου και Σαμαράς παραδίδουν την χώρα στους Γερμανούς. Τους Έλληνες όμως όχι. Σήμερα πρέπει όλοι μας να αφήσουμε την tv και διαδίκτυο και να πάμε στο Σύνταγμα. Πρέπει να δείξουμε σε όλους τους βαλιτσοφόρους πως είμαστε Έλληνες...
Πρέπει να δήξουμε στους δοσίλογους πολιτικούς πως.....
η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


DIMOTIKOSAFARI

Ρωτηστε την ΝΑΣΑ ...Τι ειναι αυτο? (βιντεο)ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

                                                                                                                                                     ΠΗΓΗ

Το Βατικανό μιλά για την Αποκάλυψη (VIDEO) Αυτό το video ήταν το 2011, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε για περισσότερες πληροφορίες από το Βατικανό για το τρέχον έτος 2012. Με όλες τις ενδείξεις το Βατικανό είναι έτοιμο να βγει με περισσότερα στοιχεία για το θέμα "των άλλων, ευφυής ζωής στο Σύμπαν". Αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί πλήρως για να έχουμε μια θρησκευτική έννοια πριν από την κοινοποίηση. Αυτό είναι το πιο δύσκολο και το μεγαλύτερο εμπόδιο σήμερα που στέκονται στο δρόμο της πραγματικής "αποκάλυψης"
          
                    "Προετοιμαστείτε για περισσότερα από το Βατικανό"

Τρομακτικοί ήχοι απο τον ουρανό: Η πρώτη επιστημονική επιβεβαίωση

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Είναι γνωστό οτι ακούγονται παράξενοι και τρομακτικοί θόρυβοι σε όλη τη Γη. Ακόμη όμως πιο ανησηχυτικό και τρομακτικό είναι ότι οι λαλίστατοι κατα τα άλλα γεωφυσικοί και σεισμολόγοι, δεν εμφανίστηκαν πουθενά για να δώσουν κάποια εξήγηση για αυτούς τους θορύβους. Ειδικά στο δυτικό κόσμο, φαντάζομαι να συμφωνείτε όλοι, ότι είναι περίεργη η απουσία μιας εξήγησης απο τη NASA ή κάποια άλλη επίσημη πηγή.

Η Ιστορία δεν τελείωσε. Τώρα αρχίζει! Θα το διαπιστώσουν γρήγορα. Πολύ νωρίτερα απ' όσο φαντάζονται....


Η Ιστορία τώρα αρχίζει!
Δόλιοι και άρπαγες. Εφιάλτες και Ηρόστρατοι, μαζί.
Η πολιτική τους ισοδυναμεί με κοινωνικό ολοκαύτωμα.
Φτιάχνουν μια ζούγκλα με τους ίδιους να έχουν αναλάβει τους ρόλους των κανίβαλων και των παχύδερμων.

Εξοντώνουν, εξαπατούν, τρομοκρατούν, κινδυνολογούν, εκβιάζουν, παραχαράσσουν, πλαστογραφούν, διαστρεβλώνουν.
 Αποφασίζουν και διατάζουν!

Συμπολίτες μου σας λυπάμαι, αλλά καλά να πάθετε…


Θυμάμαι τον παλιό κακό καιρό, τότε με την επάρατο δεξιά, όταν οι διάφοροι σοσιαλιστές σύντροφοί μου συνδικαλιστές, έκαναν απεργίες, αν τολμούσε κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης να σκεφθεί, έστω φωναχτά, για κάποιες υποτυπώδεις μεταρρυθμίσεις, στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά, στους μισθούς, στις συντάξεις. Κατέβαζαν τους διακόπτες, έκλειναν τα σχολεία, τα νοσοκομεία, έδεναν τα πλοία στα λιμάνια, σταμάταγαν τις συγκοινωνίες. Διέλυαν την ζωή στις πόλεις και κυρίως στην Αθήνα, έσπαγαν ότι
έβρισκαν στο πέρασμά τους, και με την πρόθυμη συμπαράσταση των Μ.Μ.Ε. αναδείκνυαν τον βαρβαρισμό της δεξιάς. Οι μπατιρημένοι καναλάρχες εξυμνούσαν τον Παπανδρέου ως τον Μεσσία της Ελλάδος, που η άνοδός του στην εξουσία, θα «λύτρωνε» τον λαό από τα «δεινά» και παράλληλα θα γέμιζε τα ταμεία τους με νέα δάνεια, για να επιβιώσουν. Αν η επάρατη δεξιά τολμούσε να κάνει πράξη κάποια ανώδυνα μέτρα, όπως παραδείγματος χάρη να δώσει αύξηση στους εργαζομένους ενός ευρώ την ημέρα, ἤ να μετακινήσει κάποιο υπάλληλο από τον δεύτερο, στον τρίτο όροφο κάποιας υπηρεσίας, γινόταν ο κακός χαμός. Απεργία για ψύλλου πήδημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...