Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί κάνεις δεν λέει, ότι απολέσθει πλέον η δεδηλωμένη από το ΠΑΣΟΚ;Μήπως είναι η ώρα να το δούμε το θέμα; Mηπως πρέπει κάποιοι να αναλάβουν δράση στην βουλή, για να αποκαταστήσουν έστω τυπικά το κύρος της; Αυτή την στιγμή μετά τις διαγραφές δεν υπάρχει η δεδηλωμένη στην βουλή και άρα είναι παράνομα και παράτυπα όλα. Γιατί δεν το αναφέρει κανείς. Τι κάνει αυτή η…. Μεγάλη γλάστρα;

Η Bόμβα της Λούκα Κατσέλη που άφησε “κάγκελο” ..πολλούς υπερασπιστές της αθλιότητας ! ! !


Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο της ΕΚΤ !

Κατέθεσε έγγραφα φωτιά, δείχνοντας τον δρόμο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων ποιά είναι η αλήθεια !
· ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ…. (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)
· ….ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ....
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!

Ξεκρέμασαν τις φωτογραφίες του από τα γραφεία του Λαος, με προεδρική εντολή!


Ο Χριστός τι σας φταίει, ορθοδοξέμποροι;

Έχουμε κατηγορηθεί για πολλά. Έχουμε υβριστεί, συκοφαντηθεί και στοχοποιηθεί από τα νεοφιλελεύθερα μιάσματα του Λαος και όχι μόνο, άπειρες φορές. Θα μπορούσαμε λοιπόν τώρα, να χτυπήσουμε λυσσασμένα τους "εχθρούς" μας. Τώρα, που βρίσκονται πεσμένοι στο έδαφος.

Δεν το κάνουμε όμως. Δεν είμαστε ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, όπως κάποια κομματόσκυλα του πεντακοσάρικου, που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα εκθείαζαν τους "μεγάλους αγωνιστές Βορίδη και Γεωργιάδη" και....
τώρα τους σκυλοβρίζουν, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Το τέλος της εθνικής μας κυριαρχίας - "Κατάσχεση δημόσιας περιουσίας​, σύλληψη, κράτηση...​"

Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το νέο Μνημόνιο που αποδεικνύει ότι όχι απλώς παραδίδεται η χώρα στους ξένους δανειστές, αλλά όπως το defencenet.gr έχει αποκαλύψει ανοίγει το δρόμο ακόμα και για επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά και συλλήψεις Ελλήνων δημόσιων λειτουργών στο εξωτερικό ή όπου βρίσκονται, δημοσιεύουμε σήμερα. Πρόκειται όχι για επιστροφή στην.............
βαυαροκρατία, αλλά επιστροφή στην Φραγκοκρατία.

Ιδού τι αναφέρει το κείμενο της ντροπής που υπερψήφισαν οι 199 βουλευτές της εθνικής αντιπροσωπείας:

"Κάθε ένα από τα (σ.σ.: συμβεβλημένα) μέρη αμετάκλητα και χωρίς όρους αίρει κάθε ασυλία την οποία έχουν ή θα μπορούσαν να έχουν στο μέλλον σε σχέση με τον εαυτό τους ή τα περιουσιακά τους στοιχεία ή έσοδα από νομικές διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή την Συμφωνία. Κάθε ασυλία συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμούς ασυλία από (σ.σ.: συνέπειες) μήνυσης/αγωγής, αποφάσεις δικαστηρίων ή άλλη αρχή, από σύλληψη, κράτηση ή περιοριστικό ένταλμα πριν από την ανακοίνωση της δικαστικής απόφαση και από κάθε μορφή εκτέλεσης και επιβολής κατά αυτής, των περιουσιακών της στοιχείων ή έσοδα μετά την δικαστική απόφαση μέχρι το σημείο που δεν απαγορεύεται από υποχρεωτικό νόμο.

Εφαρμοστικός Νόμος και Δικαιοδοσία

Το τέλος της εθνικής μας κυριαρχίας

Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το νέο Μνημόνιο που αποδεικνύει ότι όχι απλώς παραδίδεται η χώρα στους ξένους δανειστές, αλλά όπως το defencenet.gr έχει αποκαλύψει ανοίγει το δρόμο ακόμα και για επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά και συλλήψεις Ελλήνων δημόσιων λειτουργών στο εξωτερικό ή όπου βρίσκονται, δημοσιεύουμε σήμερα. Πρόκειται όχι για επιστροφή στην βαυαροκρατία, αλλά επιστροφή στην Φραγκοκρατία.

Ιδού τι αναφέρει το κείμενο της...........
ντροπής που υπερψήφισαν οι 199 βουλευτές της εθνικής αντιπροσωπείας:

Το νέο μνημόνιο και οι νέοι 8 νόμοι-φωτιά που θα έρθουν…
Με την εφαρμογή του νέου μνημονίου πρέπει να να θεσπιστούν 8 νέοι νόμοι που θα  προβλέπουν:
* Εργασιακός νόμος για   την άρση της μετενέργειας, κατάργηση της μονιμότητας, πάγωμα της «ωρίμανσης», κατάργηση της υποχρεωτικής διαιτησίας, μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% (επιπλέον 10% για τους νέους εργαζομένους).
* Λουκέτο στα μικρά ταμεία κοινωνικής ασφάλισης και μείωση σε δαπάνες κοινωνικής ασφάλισης «χαμηλής προτεραιότητας»
* Παρεμβάσεις στην αγορά με νέο νόμο για τον ορισμό των τιμών των αδειών των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, απελευθέρωση 20 επαγγελμάτων και νέες παρεμβάσεις στους δικηγόρους.
* Μεταρρύθμιση των επικουρικών συντάξεων και διεύρυνση του ενιαίου μισθολογίου σε όλους τους φορείς με την ανάκτηση των μισθών που καταβλήθηκαν μετά από την 1 Νοεμβρίου.
* Μείωση των περιθωρίων κέρδους των φαρμακείων κάτω από 15%, των περιθωρίων χονδρικής από 5,3% σε 5%, σταθερού περιθωρίου 30 ευρώ για όλα τα φάρμακα άνω των 200 ευρώ και αύξηση εκπτώσεων για τα φαρμακεία με κύκλο εργασιών άνω των 35.000 ευρώ.
* Κατάργηση της ρύθμισης στις ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά και της αναστολής της ποινικής δίωξης και της δέσμευση περιουσιακών στοιχείων.
* Νομοθεσία για την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και νόμος για τη βελτίωση του δημοσιονομικού πλαισίου εποπτείας.
 prionokordela.gr

Ολο το μνημόνιο με τα μέτρα και τις επιστολές Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ "Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότησηνα εκπροσωπεί την Ελληνική Δημοκρατία και να υπογράψει Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης "

ΟΛΟ ΤO MNHMONIO KAI OI EΠΙΣΤΟΛΕΣ  ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΙ

Επιτέλους ψηφίστηκε. Τώρα θα …φτιάξουν όλαΗλιοκαμένος Έλληνας επιστρέφει από διακοπές σε 5αστερο resort. Η σωτηρία των τραπεζιτών τον κάνει για άλλη μια φορά να νοιώθει μεγάλη περηφάνια.

Οι μεγάλες επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη αποδίδουν καρπούς. Τα ποδήλατα γίνονται και αμφίβια. Ντελίριο επενδυτών για το project

Τα κρυφά μέτρα του Μνημονίου – Είπαν και σε αυτά “ναι σε όλα”

Μπορει καποιοι (πολλοι) να ειπαν οχι στο αρθρο 1 για τα εργασιακα, ομως εκτος απο τα “ναι σε όλα” ηταν πολλα και τα “ναι” ακομη και οσων διαφωνησαν με το -22% στους μισθους και τα μειον στις συνταξεις

Υπάρχουν “κρυφά” μέτρα τα οποία πέρασαν στα... ψιλά και τα διάβασαν, δεν τα διάβασαν από χθες με την ψήφο των βουλευτών “πέρασαν”

ΒΙΝΤΕΟ: Πολίτης μέσα στην Βουλή έβαλε τις φωνές στον Παπαδήμο και τον έβγαλαν έξω τέσσεριςΒΙΝΤΕΟ: Πολίτης μέσα στην Βουλή έβαλε τις φωνές στον Παπαδήμο και τον έβγαλαν έξω τέσσεριςΓια πρώτη φορά συνέβη αυτό το πράγμα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Μετά το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, ένας πολίτης από τα θεωρεία της Βουλής, φανερά αγανακτισμένος δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

Η Αθήνα φλέγεται. Εκλογές τώρα!..Αυτή η ΦΩΤΟγραφία πρέπει να κάνει τον γύρο του κόσμουΑυτή η ΦΩΤΟγραφία πρέπει να κάνει τον γύρο του κόσμου
Διαδηλωτής μάχιμος και ας είναι σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο ελληνικός λαός αντιστέκεται στην προδοσία διαρκείας ενός σάπιου και απαξιωμένου πολιτικού συστήματος.
Την φωτογραφία ανέβασε στο twitter o tony brush.

Πυρ και μανία ο Πάγκαλος με όσους απείχαν από την ψηφοφορία !

Πυρ και μανία εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, με όσους δεν καταψήφισαν στη Βουλή το νέο Μνημόνιο , αλλά προτίμησαν να απέχουν. «Αισχρή και ηθικά καταδικαστέα η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που απείχαν και δεν ψήφισαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θ. Πάγκαλος.
newpost

Έκραξαν την Εύα Καϊλή,γιατί την ώρα που καιγόταν η Αθήνα έβαζε σχόλια στο twitter!!!

Δείτε τους απίστευτους διαλόγους στο twitter της Εύας Καϊλή, την ώρα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Η βουλευτής, απτόητη έγραφε στο twitter της όταν άρχισαν να την… κράζουν και αν τη λένε Μαρία Αντουαννέτα.

Την παίζουν για πλάκα τη ΝΔ οι ΠασόκοιΕίναι εξπέρ στο να καταστρέφουν τη χώρα, αλλά να διασώζουν το κόμμα και τους οπαδούς τους, αντίθετα με τους αστείους της ΝΔ, που η λέξη αλληλεγγύη τους είναι άγνωστη, οι μισοί είναι υπόδικοι κι οι άλλο μισοί τρώγονται μεταξύ τους. Πολιτική παιδεία μηδέν.

ΠΑΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ...ΑΔΩΝΙ και. ΒΟΡΙΔΗ !


Κάποιος επισκέπτεται ένα φίλο του που είναι διευθυντής σε ψυχιατρείο ο οποίος  τον ξεναγεί στις μονάδες του ψυχιατρείου όπου παρατηρεί κάποιους τρελούς να κρατάνε ο καθένας μια χούφτα βότσαλο και να το παίζουν. 

New York Times: "Λάθος η επιβολή μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα"


New York Times: "Λάθος η επιβολή μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα" : Το γιατί είναι λάθος των εταίρων μας η επιβολή νέων μέτρων λιτότητας και περικοπής των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, αντί να απαιτήσουν την ολοκλήρωση του
Το γιατί είναι λάθος των εταίρων μας η επιβολή νέων μέτρων λιτότητας και περικοπής των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, αντί να απαιτήσουν την ολοκλήρωση του ανοίγματος των κλειστών αγορών, αναλύει η εφημερίδα New York Times.

«Μία ξεροκέφαλη αντιπαράθεση εκτυλίσσεται αυτήν την εβδομάδα ανάμεσα στην έτοιμη να χρεοκοπήσει Ελλάδα και τους λάθος προσανατολισμένους Ευρωπαίους εταίρους της που απαιτούν από αυτήν να πληρώσει τα χρέη της. Το αποτέλεσμα, είναι δυστυχώς, προαποφασισμένο.

Στοιχεία επικοινωνίας βουλευτών Νομού Ηρακλείου TOYΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΑΚΑ

 
 ΑΥΤΟΙ!!! ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ
Διεύθυνση:
Πλ. Ελευθερίας 33, β’ όροφος
Ηράκλειο – Κρήτης
71 202
Τηλέφωνο: 2810 331333, 2810 333900
Fax: 2810 333901
email: info@kegeroglou.gr
http://www.kegeroglou.gr

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ Διεύθυνση:
Έβανς 45 Πλατεία Κορνάρου (1ος Όροφος)
Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο: 2810.220128
Fax: 2810.283610
email:
freddy.parasiris@pasok.gr
http://www.fparasiris.gr
MANΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ Διεύθυνση:
Μαυρολένης 2, Πλ.Κορνάρου
Ηράκλειο Κρήτης
τηλ-φαξ 2810282829
email: mstratak@otenet.gr
stratakis@parliament.gr
http://www.mstratakis.gr
blog: http://vo.pasok.gr/mstratakis
ΜΑΡΙΑ ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ
Διεύθυνση:
Πλ. Ελευθερίας 29
ΜΕΓΑΡΟ ΝΤΟΡΕ, 1ος Όροφος
τ. 2810 346.901,2,3 | f. 2810 346.904 email: skrafnaki@parliament.gr
http://www.skrafnaki.gr
Η πατρίδα μας υπό κατοχήν


Οι πολιτικοί νάνοι ενώ η Αθήνα καιγόταν, υπέγραψαν την υποδούλωση της Ελλάδος Έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την κραυγή αγωνίας εκατομμυρίων Ελλήνων και υπέκυψαν στον ψεύτικο εκβιασμό των Γερμαναράδων
Η αντίσταση άρχισε
Εκλογές τώρα να καθαρίσει από το πολιτικό τοπίο το σημερινό σίχαμα
Ο γελοίος σαμαράς που με την απίστευτη κωλοτούμπα του ουσιαστικά ανέλαβε την "δουλειά" δεν νομιμοποιείται να παριστάνει τον αρχηγό της ΝΔ
Η προδοτική στάση του τον κατατάσσει πλέον συνομιλητή της ντόρας μητσοτάκη
Οσοι από τα τριακόσια γομάρια υπερψήφισαν, δεν έχουν θέση στη κοινωνία της εκλογικής τους περιφέρειας
Είναι ανεπιθύμητοι και έτσι θα αντιμετωπιστούν

Η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της χθεσινής προδοσίας δεν αργεί
Ψηλά το κεφάλι γιατί ο Ελλήνας είναι μοιραίο να ζήσει και θα ζήσει

Η Λίστα με τις ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ των 45 βουλευτών! 45 ANΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ........


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των κομμάτων τους τέθηκαν μετά το πέρας της κρίσιμης ψηφοφορίας επί της νέας δανειακής σύμβασης 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και 21 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που καταψήφισαν ή απείχαν από τη διαδικασία...
Διεγράφησαν και οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ που υπερψήφισαν τα μέτρα.
Επίσης, δεν θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ οι εννέα βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν σε επιμέρους διατάξεις του νομοσχεδίου.

Δείτε σε εικόνες πως να ρίχνετε τόμο μνημονίου ....Με άνεση και αθλητικό στυλ..

 Ρεκόρ μνημονιορίψης..του Γιώργου Μαυρίκου από το ΚΚΕ...
Παραλίγο να έτρωγε το μνημόνιο στο κεφάλι ο Βενιζέλος..
Δείτε τις εικόνες...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ..ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΛΑ….. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!”

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ: “ΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ….Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ..ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΛΑ….. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!”

Τα ψέματα τελείωσαν... έχουμε πόλεμο!!!

Ναι, ακριβώς όπως το ακούς ανθρωπάκο.
Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να ξανακερδίσεις κάτι που είχες χάσει εδώ και πολύ καιρό, κάτι που άφησες να στο πάρουν. Την αξιοπρέπεια σου. Ναι σε σένα μιλάω, που την αντάλλαξες φτηνά για μια θεσούλα στο Δημόσιο ή τα χρήματα των αγροτικών επιχορηγήσεων....
Εσένα που σε έπεισαν πως σκοπός της ζωής σου είναι να εξασφαλιστείς ακόμα και εις βάρος των άλλων, εσένα που η θέση σου πια είναι επισφαλής και οι καρποί των χωραφιών σου σαπίζουν στις αποθήκες ενώ οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί είναι σχεδόν άδειοι. Εσένα που ποτέ ξανά δε θα μπορέσεις να νιώσεις βολεμένος ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά σου, που τα φούσκωνες αέρα κοπανιστό με όνειρα πανεπιστημίου και μεγάλες ζωές.
Εσύ μικρομαγαζάτορα που εκμεταλλεύεσαι τους υπαλλήλους σου για πέντε ψωροδεκάρες παραπάνω, και συ που επένδυσες τα όνειρα σου σε μια ενωμένη Ευρώπη και σε μια χρηματιστηριακή φούσκα. Εσένα που η τέχνη είναι συνώνυμη της Εθνικής μας πορνοστάρ.

Μπουμπούκος και ΒΟΡΙΔΗΣ ….ναι σε όλαΑυτό που ανέδειξε η αποψινή ψηφοφορία εκτός από την έσχατη προδοσία των υποτιθέμενων εκπρόσωπων των ελλήνων, είναι και το ψευτοπατριωτιλίκι των υποτιθέμενων σημαιών του πατριωτικού χώρου.
ΒΟΡΙΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
Αυτό που απομένει είναι να δούμε το τι θα κάνει ο δήθεν ηγέτης της δημοκρατικής Ν.Δ Σαμαράς ,και εάν θα τους ενσωματώσει στο κόμμα του, καθώς και εάν ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ και μη πολιτικός ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, θα υποκύψει στα συμφέροντα των εργολάβων και εφοπλιστών, και τους κρατήσει στην κυβέρνηση του.

Αντίο ΕΛΛΑΔΑ. Ψηφίστηκε το μνημόνιο της συνταγματικής εκτροπής από τους προδότες.


12 τα όχι από ΠΑΣΟΚ και 7 οι απόντες
Ψήφησαν 278 ναι 199 όχι 74 παρόν 5
Όσοι είπαν όχι ήδη διαγράφησαν από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι Βορίδης και Γεωργιάδης
Επίσης διεγράφησαν όσοι είπαν όχι της Ν.Δ
Δηλαδή 21 της Ν.Δ, 23 του ΠΑΣΟΚ, και 2 του ΛΑΟΣ

21 από τους 83 βουλευτές του διέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς!

Είκοσι οι βουλευτές που καταψήφισαν από την Ν.Δ , και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μανώλης Κεφαλογιάννης που απουσίαζε. Όχι είπαν οι κ.κ.: Έλενα Κουντουρά, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχάλης Γιαννάκης,Τσαμπίκα Ιατρίδου, Μαργαρίτης Τζίμας, Κώστας Μαρκόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπύρος Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καρυπίδης, Μαρία Κόλια, Γιώργος Βαγιωνάς, Ελίζα Βόζενμπεργ, Δερμετζόπουλος Αλέξανδρος.
23 από το ΠΑΣΟΚ οι.. Κουβέλης Σπ., Βαγενά Άννα, Κατσέλη Λούκα, Βάσω Παπανδρέου, Τόγιας Βας., Μιχελογιαννάκης, Κατσούρας, Παραστατίδης, Αθανασιάδης, Βουδούρης Οδ., Αμοιρίδης, Μάτατζη, ενώ ΑΠΟΝΤΕΣ ήταν: Μίχος, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακοπούλου, Καστανίδης, Τεκτονίδου, Θεοδωρίδης, Λαφαζάνης Αργ.
Καταψήφισαν οι Τσετιν Μάτατζη, Βάσω Παπανδρέου, Λούκα Κατσέλη, Άννα Βαγενά, , Τόγιας Βασίλης, Χρήστος Κατσούρας, Μιχελογιαννάκης Γιάννης, Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Οδυσσέας Βουδούρης, Γιάννης Αμοιρίδης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...