Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ


Οδηγός επιβίωσης
Επικαιροποιημένες Νομικές συμβουλές για διαδηλωτές (και όχι μόνο)…

Πληροφορίες για το νομικό πλαίσιο που αφορά το δικαίωμα της διαδήλωσης στην Ελλάδα, πρακτικές συμβουλές για την υλοποίηση αυτού του δικαιώματος πριν και κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, όπως και για τη συμπεριφορά σε περίπτωση προσαγωγής, σύλληψης και εμπλοκής με την ποινική δικαιοσύνη.
1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ.
Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα, το δικαίωμα όμως αυτό ισχύει και για τους αλλοδαπούς.
Απόφυγε την κατοχή μαχαιριών ή σουγιάδων, ακόμη και αν τα χρειάζεσαι για άλλη χρήση (επαγγελματική κλπ.), καθώς και κάθε αντικειμένου που θα μπορούσε να θεωρηθεί κατάλληλο για άμυνα ή επίθεση (ρόπαλο κλπ), διότι έχουν συχνά κριθεί ως όπλα.
Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, αυτή θεωρείται παράνομη και δεν προστατεύεται από το Σύνταγμα, «όταν παύει να είναι ήσυχη και χωρίς όπλα και εκτρέπεται σε πράξεις βίας κατά προσώπων ή πραγμάτων». Στις παραπάνω περιπτώσεις, απαιτείται παρουσία εισαγγελέα και η απαγόρευση ή η πρόσκληση προς διάλυση γνωστοποιείται στο πλήθος τρεις φορές. Να σημειώσουμε, ότι στην Ελλάδα είναι σπάνια η σύλληψη με αποκλειστικό λόγο τη συμμετοχή σε παράνομη διαδήλωση.
2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008

H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.

H χθεσινή Αποκάλυψη βόμβα: Το μεγάλο έγκλημα του Παπαδήμου σε βάρος της Χώρας!


Ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος σε συνεργασία με την Γερμανία υπέσκαψε εσκεμμένα το συμφέρον της χώρας! 
Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται...
με τη Γερμανία το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες συνθήκες για την είσοδο της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση. 

Τι μας περιμένει στην Υγεία μετά την ψήφιση του μνημονίου 2! «Έχεις λεφτά σώζεσαι, δεν έχεις πεθαίνεις»,

Φάρμακα με το σταγονόμετρο, νοσοκομεία υπό διάλυση, γιατροί εξαντλημένοι αλλά και υπηρεσίες υγείας για λίγους και πλούσιους αναμένεται να είναι...

το νέο σκηνικό που θα διαμορφωθεί στην Υγείας μετά την ψήφιση του PSI και του μνημονίου 2.
«Έχεις λεφτά σώζεσαι, δεν έχεις πεθαίνεις», κάπως έτσι φαίνεται ότι θα διαμορφωθεί η εικόνα από δω και πέρα στον τομέα της υγείας για τους κοινούς θνητούς καθώς τα νέα μέτρα θα επιβάλουν μεγαλύτερη συμμετοχή στα έξοδα για τους Έλληνες ώστε να διατηρήσουν την υγεία του.

Τα φάρμακα κόβονται κατά τουλάχιστον 1 με 1,5 δις ευρώ γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράζουμε περισσότερα με χρήματα από την τσέπη μας. Εκτός αυτού και οι συνταγές που θα δίνονται από τους γιατρούς θα είναι με το …σταγονόμετρο καθώς μπαίνει πλαφόν στον αριθμό των φαρμάκων που θα μπορούν να χορηγούν.

Στα νοσοκομεία λιγοστεύει μέρα με την ημέρα το προσωπικό καθώς δεν αντικαθίστανται οι συνταξιοδοτήσεις και οι αποχωρήσεις. Εκτός αυτοί λιγοστεύουν και οι γιατροί καθώς ελέω τρόικας παγώνουν οι προσλήψεις.

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ > Σε ισχύ ο κατώτερος μισθός των 490€!


Σύμφωνα με το άρθρο 1 του νέου Μνημονίου, που ψηφίστηκε χθες το βράδυ από τη Βουλή, την ίδια ώρα... που το κέντρο της Αθήνας φλεγόταν, οι διατάξεις που αλλάζουν άρδην το σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων στη χώρα αποτελούν κατά πλειοψηφία «πλήρεις κανόνες δικαίου άμεσης εφαρμογής». Έτσι, από σήμερα, οι μισθοί που προβλέπονται από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) μειώνονται κατά 22% σε σύγκριση με το επίπεδο που ίσχυε την 1η Ιανουαρίου 2012.

Σε ανοιχτή διαδικτυακή διαβούλευση έβγαλε την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος του ο Πάνος Καμμένος.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η συμμετοχή. Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο εως σήμερα και πραγματικά φαίνεται πως οι πολίτες ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ενέργειες που παραπέμπουν σε...
άμεση Δημοκρατία.

Με δύο εκατ. ευρώ «φέσωσε» η Άννα τον προϋπολoγισμό για τα βιβλία που δεν έφτασαν ποτέ στα σχολεία


Δύο εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν συνολικά στους δήμους της χώρας για να καλυφθούν τα έξοδα για τις φωτοτυπίες των σχολικών βιβλίων, που έφτασαν τελικά στα χέρια των μαθητών με μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό του...
υπουργείου Παιδείας.

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ...ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ "ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"  και ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ...

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ και ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ...!!!

 ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ... ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...!!!

«Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει, αλλά δε θα μας καταστρέψε​ι»

Είπε ο γέροντας Παΐσιος:

Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους. Αν έμενε σ' εμάς αυτή η δουλειά, το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος.

-Τι θα γίνει με τη σημερινή κατάσταση;
Μην ανυσυχείτε. Πολλά διατάγματα δε θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.

Η Δύναμη Της Αντίστασης Σε Μια Φωτογραφία

August Landmesser… O άνθρωπος που το 1936 είχε το σθένος να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος, δίχως τη διάθεση υστεροφημίας, δίχως να φοβηθεί αυτό που του επέβαλλαν, χωρίς τον δισταγμό για το ‘τι θα πουν οι γύρω του’…
Η φωτογραφία που τραβήχτηκε στο Αμβούργο το 1936, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την καθέλκυση ενός πλοίου, παρουσιάζει ένα άτομο μέσα στο πλήθος, το οποίο αρνείται να σηκώσει το χέρι του για να κάνει το ναζιστικό χαιρετισμό.

Aσε τις κουκούλες και ανέβασε πρώτα τα σώβρακά σου στο Νταλάρα.... Εκλεισες τη Πολιτική Ανοιξη έκλεισες τη ΝΔ...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Έκλεισες και τη χώρα... Μπράβο Αντώνη... Πας καλά... Ουτε τη ψήφο σου δεν θα βρεις στις εκλογές, αν προλάβουν να γίνουν με αυτά που κάνεις. Εσυ προκαλείς το λαό. Ο κόσμος ειναι σε απόγνωση και του μιλάς για κουκούλες αυτά στους προηγούμενους που τους εξέθρεψαν, γιατί τους χρειάζονταν.

Δεν κοιτάτε να βαλετε φυλακή τον .............
Πρωθυπουργό που εβαλε τη χώρα στην Ευρωζώνη, μιλάτε για κουκούλες;

Γεωργιάδης: "Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν"

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ o ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε υπέρ του νέου Μνημονίου αναπαράγοντας τα ψέματα και τους εκβιασμούς του Παπαδήμου.
"Ο δρόμος της χρεοκοπίας θα ήταν απείρως δυσκολότερος. Στην περίπτωση της χρεοκοπίας οι βανδαλισμοί και τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στην Αθήνα θα γινόταν επί μήνες, από το ένα άκρο της χώρας στο άλλο", δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να υπερθεματίσει σε ενθουσιασμό με το εξής εκπληκτικό:
"Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν" πρόσθεσε τονίζοντας ότι δεν θα ήταν πολιτικά έντιμο και συνεπές, μετά από τόσους μήνες στην κυβέρνηση και ενώ έχει εργαστεί για την επιτυχία αυτού του προγράμματος, να έφευγε την κρισιμότερη ώρα.

χα χα,θα παρεις τ'αρχ@δια μας.


Τράβα να ξαναυπογράψεις ρε τσουλί των τραπεζών που μου θες και τσαμπουκά...


Η Μέρκελ ζήτησε ΄΄παράδοση΄΄ της Κρήτης...Τους Κρητικούς τους ρώτησες κυρία Μέρκελ ;

Πού θα πάνε τα λεφτά της νέας δανειακής σύμβασης!


  " Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...", σημειώνει στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν...


  " Από το κάθε ευρώ που χορηγείται ως αρωγή στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει για να στηρίξει την ανάπτυξη μόλις 19 λεπτά", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χάναν.

Σοκ από την ταυτότητα των 79 συλληφθέντων!Κουκουλοφόροι από όλα τα μέρη του κόσμου ήταν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής.

Πως θα είναι τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα και γιατί φτάσαμε έως εδώ!

Όπως γνωρίζουμε όλοι στις 12/01/2012 μπήκε η ταφόπλακα της Ελλάδος μετά την υπερψήφιση του νέου μνημονίου, το οποίο θα αλλάξει ριζικά τις ζωές των Ελλήνων. Η άποψη του blog μας  είναι ότι όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα καθώς γνωρίζανε ότι θα μπούνε σε εφαρμογή όλα τα μνημόνια έτσι ώστε η χώρα σιγά σιγά να ,,,,,
ξεπουληθεί σε τιμή ευκαιρίας.
Οι Έλληνες δυστυχώς θα πεινάσουμε καθώς τα επόμενα χρόνια οι μισθοί θα είναι σε χαμηλά επίπεδα, οι τιμές των βασικών και όχι μόνο προϊόντων θα είναι στα ύψη και η ανάπτυξη θα είναι αρνητική δηλαδή θα έχουμε υπανάπτυξη. Το χειρότερο σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Ελληνικός λαός δεν κατάφερε να εμποδίσει αυτούς τους παλιοκαραγκιόζηδες τους πολιτικούς έτσι ώστε να τους στείλει στα νοσοκομεία και αρκέστηκε στο να κάθετε σπίτι και να βλέπει τους δημοσιοκάφρους στα κανάλια της διαπλοκής να παραμυθιάζουν τον λαό με τα κάθε λογής ψέμματα που τους έλεγαν τα αφεντικά τους να λένε. Η χώρα μας έχει υποθηκευτεί και αυτό πλέον δεν αλλάζει όσο και να χτυπιόμαστε(λέμε τώρα)...

Κανένα έλεος για τον ελληνικό λαό

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Αυτή είναι η κεντρική ιδέα. Σ΄αυτό πρέπει να απαντήσουμε.

Μέτρα και ξανά μέτρα, συζητήσεις, θεατρινισμοί, καραγκιοζιλίκια. Ψέμματα, ατέλειωτα ψέμματα. Όλα αυτά είναι το περιτύλιγμα. Η ουσία είναι πως δεν υπάρχει κανένα έλεος για τον.....
ελληνικό λαό;.

Καταγγελία: Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια!

=

Eπαναλαμβάνεται το σκηνικό του 2008. Σε μια φλεγόμενη Αθήνα. Αυτό που κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, δεν είναι παρά το αυτονόητο. Ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλεις πόλεις της επαρχίας, με εκτελεστές τους συνήθεις προβοκατορίσκους. Με στόχο το προφανές: Την ώρα πhttp://geopoliticsdailynews.blogspot.com/2012/02/blog-post_7366.htmlου περνούσε το αντεθνικό νέο μνημόνιο, η πλατεία Συντάγματος να είναι άδεια. Και ο κόσμος, τρομοκρατημένος, σπίτι του....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...