Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Μας έφτασε ένα συνταρακτικό μήνυμα το οποίο αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΜας έφτασε ένα συνταρακτικό μήνυμα το οποίο αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε. Δεν έχουμε φανερώσει προς ώρας το όνομα του προσώπου που μας το έστειλε για λόγους ασφαλείας.
Σήμερα πήγα σε ένα ραντεβού και το άτομο που περίμενα με έστησε. Καθώς το περίμενα παρατηρούσα το κόσμο γύρω μου και σκεφτόμουν πόσο.....
προσηλωμένοι είναι κάποιοι στις καθημερινές τους δραστηριότητες και δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους. Κάποια στιγμή σε έναν κάδο σκουπιδιών είδα μια γριά γυναίκα
που την ακολουθούσαν 4-5 γάτες και ένας σκύλος.
Η γιαγιά έψαχνε μέσα στον κάδο για φαγητό. Όσο την κοίταζα από δίπλα της περνάγανε άνθρωποι που μιλάγανε στο κινητό, που γυρνάγανε από τα ψώνια, που απλά περπατάγανε. Κανένας δεν έδινε σημασία στην γριά γυναίκα.
Κάποια στιγμή βγάζει από τον κάδο κάτι πεταμένα σαλάμια και τα δίνει στις γάτες και στον σκύλο και λέω μέσα μου «παρόλο την πεινά που έχει δίνει και στα ζώα. Μπράβο της». Πάνω μου κράταγα 3 ευρώ και κάτι λεπτά. Από την αρχή έλεγα να πάω να της τα δώσω να πάρει έστω λίγο ψωμί αλλά δίσταζα. Δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο. Ίσως ντρεπόμουνα η δεν είχα το θάρρος. Δεν ξέρω. Το συναίσθημα του τύπου δεν ξέρω τι να κάνω είναι συχνό στις μέρες μας σε πολλά θέματα.
Έτσι έκατσα και τα ζύγισα και είπα αν δεν το κάνω τι θα έχω καταφέρει;
Αν δεν το κάνω δεν θα μάθω την απάντηση είπα μέσα μου, αν από την άλλη το κάνω τι θα έχω καταφέρει;
Θα έχω κάνει μια καλή πράξη και θα είναι ένα συν για την ψυχική μου υγεία, θα έχω βοηθήσει έστω και λίγο κάποιον συνάνθρωπο και θα έχω κάνει αυτό που καταβάθος ήθελα να κάνω. Άρα η ζυγαριά γέρνει και μάλιστα πολυ. Την πλησίασα και της είπα  
«ΓΙΑΓΙΑ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ 3 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΣ».
Η απάντηση πραγματικά με εντυπωσιασε. Μου λέει «Παιδί μου είσαι πολύ ευγενικός αλλά κοιτά να δεις. Εγώ έχω μια μικρή σύνταξη και μπορώ κούτσα κούτσα να ζησω. Αυτό το κάνω γιατί κανένας δεν φροντίζει για αυτά τα ζώα».
Έτσι άνοιξα μια κουβέντα μαζί της γιατί συνειδητοποίησα πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέγιστη αξία μπροστά σε αυτούς που μιλάμε με το σεις και το σας. Για να μην μακρηγορώ θα σας πω μόνο αυτό:
Αυτή η γυναίκα ήταν νοσοκόμα το πόλεμο όταν ήταν νέα και μου έλεγε ιστορίες που τα βιβλία δεν τις λένε. Μου μίλαγε για τους Έλληνες και τον ηρωισμό τους και ένιωθα σαν να μίλαγα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Μου έλεγε για καράβια με σιτάρι που στέλνανε στην Ελλάδα και οι γερμανοί τα βυθίζανε, μου έλεγε για παλικάρια που γνώρισε και για τον ξεπεσμό που έχουμε φτάσει.
Στο τέλος καθώς έπρεπε να σταματήσω την κουβέντα για τον λόγο του ότι η γιαγιά είχε βουτηχτεί στα δάκρυα ακούω το καλύτερο:
«Παιδί μου», μου λέει «πρέπει να μαζευτείτε και να κάνετε επανάσταση εσείς οι νεοι. Γιατι οι μικρότεροι δεν θα ξέρουν την ιστορία μας. Είναι καλύτερο να πεθάνετε πολεμώντας για την ελευθερία σας παρά να πεθάνετε σκλαβωμένοι».
Αυτή η κουβέντα με την γριά γυναίκα δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών ήταν για μένα ένα μάθημα ζωής.

Nigel Farage για Ελλάδα : «Σε ότι αφορά το χάος δεν έχετε δει τίποτα ακόμη»Λάβρος για άλλη μια φορά ο Βρετανός ευρωβουλευτής Nigel Farage κατά της τρόικα και της Ελληνικής κυβέρνησης Παπαδήμου μιλώντας σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο.
Ο Farage είπε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα δεν έχει πια Δημοκρατία, αλλά ένα διορισμένο πρωθυπουργό από την τρόικα, ότι αν βρισκόταν στην Αθήνα θα είχε με τους διαδηλωτές, ενώ κάνοντας μια πρόβλεψη για το προσεχές μέλλον της Ελλάδας δήλωσε πως ο κόσμος δεν δει τίποτα ακόμη.
«Τα μέτρα αυτά σύρουν την Ελλάδα σε μια επανάσταση. Εάν δεν τα πάρετε πίσω και ελευθερώσετε την Ελλάδα στέλνοντάς την στην δραχμή τότε θα δείτε κάτι πολύ μα πάρα πολύ άσχημο», κατέληξε ο Βρετανός ευρωβουλευτής.


ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ....!!!‏

“Verboten” από Σόιμπλε και εκβιασμός σε ΣαμαράΟι μελανοχιτώνες του οικονομικού Ράιχ απαγορεύουν τη διεξαγωγή εκλογών τον Απρίλιο και απειλούν με οικονομική «νύχτα κρυστάλλων» για τον ελληνικό λαό 


Το μαχαίρι στο λαιμό βάζουν πλέον τρόικα και Γερμανία στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στους δύο πολιτικούς αρχηγούς που εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Έως τις 31 Μαρτίου η διακοπή ηλεκτροδότησης για να μη χρεωθεί χαράτσι για το 2012


image

Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ υπενθυμίζει στα μέλη του ότι, για να μη χρεωθεί κάποιος το ειδικό τέλος ακινήτων (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) για το έτος 2012, σε ακίνητο που είναι άδειο ή που δε χρησιμοποιεί, θα πρέπει να έχει διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έως την 31η Μαρτίου 2012.
Αυτό προκύπτει από την παράγραφο 3 της Υπουργικής Απόφασης (ΠΟΛ 1251) της 20ης Δεκεμβρίου 2011.

Επιστολή από Έλληνες της Ε.Ε. προς Α. Μέρκελ, με 18 «σκοτεινά» ερωτήματα...


Καταπέλτης είναι η επιστολή που έστειλε προς τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο σύλλογος «Νέα Φιλική Εταιρεία», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην επιστολή, που κυκλοφόρησε ευρύτατα στο Διαδίκτυο, εκφράζονται τρομεροί υπαινιγμοί και κατηγορίες κατά των γερμανικών κυβερνήσεων για υποθέσεις από το 1998 μέχρι και σήμερα, για οικονομικά σκάνδαλα, δωροδοκίες, εκβιασμούς κ.ά.
Ακολούθως αναδημοσιεύουμε, το κείμενο, όπου διατυπώνονται 18 ερωτήματα-φωτιά που απευθύνονται στην Α. Μέρκελ και τα οποία αφορούν σε ιδιαίτερα σοβαρά –έως «σκοτεινά»– ζητήματα.
«Αν δεν θυμάστε κάτι, κα Μέρκελ, δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα... έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.
1. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, κα Μέρκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία επιστατεί, προωθεί και κατευθύνει τόσο την είσπραξη όσο και τη "νομιμοποίηση" των παράνομων προμηθειών όλων των πολιτικών προσώπων τόσο των εκάστοτε κυβερνήσεων όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Κροατία και η Ρουμανία;
2. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι ένα ποσοστό του 15% επί του συνόλου των εισπραχθεισών προμηθειών ρέει σε μυστικούς λογαριασμούς του χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος της Βαυαρίας (CSU) και από εκεί διανέμεται στα άλλα γερμανικά κόμματα, εξασφαλίζοντας έτσι τη χρηματοδότηση των μυστικών επιχειρήσεων;
3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι η αρχή αυτού του επενδυτικού ταμείου της πολιτικής μάσας έγινε στις 6 Ιουνίου του 1998 με την παραλαβή στο Βερολίνο ενός πακέτου αμερικανικών ομολόγων αξίας 80 εκατ. δολαρίων, που απεστάλη από ένα ελληνικό κόμμα (προμήθειες από το πρόγραμμα των ολλανδικών φρεγατών) και παρελήφθη από τους εκπροσώπους των γερμανικών υπηρεσιών, μιας κεντρικής γερμανικής τραπέζης και μιας γαλλικής τραπέζης;
4. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, κα Μέρκελ, ότι για αντάλλαγμα των συνταξιοδοτικών εξασφαλίσεων που προσφέρετε σε αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους πείθετε (!) να παίρνουν πάντα αποφάσεις ανάλογες με τις ορέξεις και τα συμφέροντα της γερμανικής κυβέρνησης;
5. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι από τα ίδια ταμεία προέρχονται τα 2 εκατ. δυτ. μάρκα που εισέπραξε ο προκάτοχός σας Χέλμουτ Κολ;
6. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, κα Μέρκελ, ότι τον Απρίλιο του 2009 έγιναν επώνυμες καταγγελίες στην ευρωπαϊκή υπηρεσία κατά της διαφθοράς (OLAF) για το ίδιο θέμα, τις οποίες ο τότε Γερμανός διευθυντής της υπηρεσίας (κατ' εντολή της κυβέρνησής σας) φρόντισε να τις θάψει;

ΕΛΛΑΔΑ...


Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!
Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα, στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο "οικόπεδο" στον πλανήτη...!

Διακρίνομαι για την Ιστορία μου...,
τους Αγώνες μου...,
την Αντίστασή μου...,
την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!!!
Όλοι με ζηλεύουν... Πάντα με ζήλευαν γι αυτό και πάντα είχα εχθρούς!
Πολεμούσα κι Αντιστεκόμουν με όλη μου την δύναμη...
και στο τέλος τα κατάφερνα!!!

Κι εκεί που όλα ήταν ήσυχα... μ αιφνιδίασαν και τρόμαξα!!!
Ο εχθρός με χτύπησε εσωτερικά... Πονηρά και Ύπουλα... όχι όπως τις άλλες φορές...
Ζούσε "σπίτι" μου, τον είχα με τα παιδιά μου αλλά...
ήταν καλά καλυμμένος και δεν φαινόταν...
Ξεγέλασε ακόμα και μένα!!!

Προσπαθώ να τον αντιμετωπίσω αλλά...
πολλά απ τα παιδιά μου τον υποστηρίζουν...
κι αντιστέκονται σε μένα!
την ίδια τους την μάνα...

Έχουν φτάσει σε σημείο να με περιγελούν...
να με κοροϊδεύουν...
να με πουλάνε...
να μην με αναγνωρίζουν...!!!

Είμαι Πικραμένη...
Τρομαγμένη...
Εξουθενωμένη...
αλλά δεν θα το βάλω κάτω!!!

Με το κεφάλι Ψηλά θ Αγωνιστώ...
και θ Αντισταθώ, όπως έκανα πάντα...
Μπορεί να γονατίσω... αλλά θα παλέψω...
και θα νικήσω!!!

Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!,
ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά...
Δεν πρόκειται να Παραδοθώ...
να Πουληθώ...
και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός...

'Άλλωστε...
ποιά μάνα εγκαταλείπει το σπίτι και τα παιδιά της...

Τα οφελη της coca - cola......ετσι για να παρετε μια γευση...


10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το
φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΗΝ... ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΝΑΙ ΝΑΙ... ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ. ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ! ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ

Εκλογές το... 2015
Οι Γερμανοί και λοιποί πιστωτές της χώρας γνωρίζουν ότι μαζί με την οικονομία διέλυσαν και το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας. Βρίσκονται λοιπόν, πολύ κοντά στον στόχο τους: τον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης και του κράτους, για την απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη λεηλασία των περιουσιακών του στοιχείων.

ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ;Πτώση των κρατήσεων των Γερμανών για διακοπές στην Ελλάδα, διαπιστώνει ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Γερμανίας, ο «TUI», σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! 30ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 11ΧΡΟΝΗΈνας 30χρονος Βούλγαρος συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, όταν ενώ φιλοξενούνταν στο σπίτι των ομοεθνών συγγενών του, πλησίασε την 11χρονη ανιψιά του την ώρα που κοιμόταν και προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Αλλάζει ο νόμος για τις διαδηλώσεις!!


Την αναμόρφωση της νομοθεσίας για τη διοργάνωση μικρών σε μέγεθος διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα τους πρόσφατους βανδαλισμούς. Το πρωί είχε συνεδριάσει αντίστοιχη....
διυπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Χάρρυ Κλυνν: Βρείτε το φασισταριό εσείς, γιατί θα το βρούμε εμείς ούτως ή άλλως!!

Ποιο είναι το κωλόπαιδο που έχει αρπάξει τον Μανώλη Γλέζο από το λαιμό; Ποιο είναι αυτό το φασισταριό που σηκώνει το κουλό του για να χτυπήσει τον Μανώλη Γλέζο;
 

Τι θα ισχυριστεί αυτό το μπατσοκάθικο; Ότι του επιτέθηκε ο 90χρονος ήρωας της Αντίστασης; Τι φασιστοσκατόφιδα γεννάει αυτό το γαμημένο το σύστημα; Το Γλέζο ρε τσόγλανε; Τον παππού σου ρε καραφασιστοπουσταριό;

ΝΕΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ... ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣΤράπεζα, μοιράζει στους δανειολήπτες "σχέδια ειδικού πληρεξουσίου", έτσι τα έχει ονομάσει τα δικά της... πληρεξούσια η Τράπεζα, γιατί δεν είναι όπως τα κοινά πληρεξούσια σύμφωνα με το περιεχόμενο των όρων τους. Τα πληρεξούσια αυτά απαιτούν να τους δοθεί στον δικηγόρο της Τράπεζας, πληρεξουσιότητα και εντολή και δεν παύει ούτε στις περιπτώσεις των άρθρων 22,223 και 726 Α.Κ, συμφωνείται δε αυτή ως ανέκκλητη, καθώς δεν αφορά αποκλειστικά στο συμφέρον του/ης εντολέως/αντιπροσωπευομένου, αλλά -κυρίως-αφορά στο συμφέρον της εντολοδόχου Τράπεζας (Α.Κ.724).

Codex Alimentarius, το Υπέρ-όπλοeugenicsposterfinished

...;Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως στρέφονται στα φυσικά προϊόντα υγείας (διατροφικά συμπληρώματα και βότανα). Όσο περισσότερα φυσικά προϊόντα υγείας χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, τόσο λιγότερα φάρμακα αγοράζουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες φοβούνται αυτή τη στροφή του κόσμου και έχουν αποφασίσει τον περιορισμό των φυσικών προϊόντων υγείας. Το Codex Alimentarlus είναι ένα έξυπνο μέσο για την προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών από την απώλεια εισοδημάτων που προκαλεί η στροφή του κόσμου στα φυσικά προϊόντα υγείας. Το Codex Alimentarius αποτελεί το μέσο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ...; !!!

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ: ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 120%!

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 120%!

Παραιτήθηκε η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηλείας και η Τ.Ο. Πύργου για το μνημόνιο


Δελτίο Τύπου
Παραιτήθηκε η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηλείας και η Τ.Ο. Πύργου για το μνημόνιο
Επιστολή παραίτησης μελών της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηλείας και της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύργου, δημοσιοποιήθηκε μετά την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να ψηφίσει "ναι" στο νέο
μνημόνιο. Η στάση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να ηχήσει το καμπανάκι στην ηγεσία του κόμματος, αφού φαίνεται να εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος του.
"Η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Ηλείας από τον Ιούνιο του 2010 ξεκίνησε μια προσπάθειά προκειμένου να αποτελέσει τη φωνή της νεολαίας. Πορευτήκαμε και δράσαμε με βασικό άξονα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, με αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη προς τους νέους και τις νέες του τόπου μας. Αποφύγαμε συστηματικά τις στείρες, μικροπολιτικές αντιπαλότητες για δημιουργία εντυπώσεων και κομματικό προσηλυτισμό.

Υποκατάστατο ή αναντικατάστατο;


Το πρόβλημα είναι πανάρχαιο.
Αρχίζω με ένα περιστατικό που αφηγείται ο Πλούταρχος:
Όταν ο Ιούλιος Καίσαρ είδε κάποτε στην Ρώμη, μερικούς ξένους να κρατάνε αγκαλιά σκυλάκια και μαϊμουδάκια δείχνοντας πως τα αγαπάνε (εν κόλποις περιφέροντας και αγαπώντας) ρώτησε: στη χώρα τους οι γυναίκες δεν κάνουν παιδιά;
Κι έτσι (συνεχίζει ο Πλούταρχος) έδωσε ένα καλό μάθημα σαν ηγέτης, σε κείνους οι οποίοι σπαταλούν σε ζώα, την τρυφερότητα και την αγάπη που υπάρχουν μέσα μας από τη φύση προοριζόμενες για τους ανθρώπους.
"Εις θηρία καταναλίσκοντας ανθρώποις οφειλόμενον". Να ήδη, σαφέστατα διατυπωμένη, η κυριότερη αντίρρηση στην ζωοφιλία. Ξοδεύουν στα ζώα, αυτό που χρωστάνε στους ανθρώπους.

ΙΟΥΝΙΟΣ 1941: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ 25 ΑΝΔΡΕΣ ΣΩΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ "ΓΡΑΦΕΙ"
ΚΑΙ ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΡΧΕΙΟ ... ΚΛΙΚ Εδώ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ 

Η ανάλυση μιας φωτογραφίας που ΣΟΚΑΡΕΙ!


Σε αυτή τη φώτο βλέπουμε τη Μιμή, τον Γιώργο Λιάνη, την Έλλη Στάη και την Προεδράρα Κάρολο Παπούλια.

Απορία 1η...

Οι κοπελιές κάνουν μπάνιο τόπλες;Απορία 2: Ο τύπος πίσω απ' τον Γιώργο γιατί τη βγάζει μόνος του;

ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ..ΚΡΙΣΗ

Οι στίχοι του τραγουδιού:

Ένα δηλητήριο μέσα μας..Coca Cola!!!

Tα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης...
Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας...20 λεπτά:

Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης.. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

Αποκάλυψη: Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα. Βίντεο-φωτογραφίες

Πιστεύεις πως το να λέμε για την <<νέα τάξη πραγμάτων >> είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του,  πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε! Ανοίξτε τα μάτια σας... και δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει! Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας ... ΤΩΡΑ !

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..... ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ..... ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ..

Γιατι επιμενουμε να τονιζουμε και να κατηγορουμε τους ξενους ??? Γιατι δεν βλεπουμε την αληθεια που ειναι μπροστα μας ?? ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΦΙΛΑΝΔΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ..... Στο τελος τελος αυτοι την δουλεια τους κανουν , τα συμφεροντα των χωρων τους υπερασπιζονται , για να μην πω οτι ισως αυτο να ηταν και η στρατηγικη τους ωστε να κατακτησουν οικονομικα και θεσμικα την ΕΛΛΑΔΑ.... Οι πραγματικοι ενοχοι για το δραμα μας ειναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ στην ελλαδα... Αυτα τα ελεεινα σκουπιδια , αυτοι οι ανικανοι και δοσιλογοι που αφου εφαγαν οτι εφαγαν , αφου πλουτισαν παρανομα στις πλατες μας (εχουμε τους πλουσιοτερους πολιτικους στην ευρωπη) ,αφου καταχραστηκαν αυτα τα δανεια αυτοι και τα κομματοσκυλα παρατρεχαμενοι τους εχουν το θρασος να τα χρεωνουν σε ολους μας.

Ἀνήκω σέ μία χώρα μικρήὉμιλία τοῦ Σεφέρη κατά τήν παραλαβή τοῦ βραβείου Νόμπελ τό 1961. Σάν νά τήν ἐκφώνησε χτές!
Ἐδῶ καί μῆνες ἡ Ἑλλάδα εἶναι στό πραιτώριο. Χλευάζεται καί κατασυκοφαντεῖται. Ἀναίσχυντοι ἀργυραμοιβοί τήν παίζουν στά ζάρια. Προσβάλλουν...
τούς ἀνθρώπους της, ἀμφισβητοῦν τήν ἱστορία της καί τόν πολιτισμό της. Ὅποια ἐφημερίδα καί νά ἀνοίξεις, μᾶς ἔχουν κατατάξει στά «σκουπίδια». Μᾶς θεωροῦν ἕνα περιττό βάρος, ἀπό τό ὁποῖο ὁλοιθέλουν νά ἀπαλλαγοῦν, ἀλλά δέν ξέρουν ἀκόμα πῶς. Ε, λοιπόν, ἡ Ἑλλάδα δέν εἶναι γιά τά σκουπίδια!

Στα σχολεία τους αδιάβαστους θα τους λένε βουλευτέςΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!!!


Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού, το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).
Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ....
ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...


Δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι ο Γεωργιάδης αυτές τις ημέρες, καθώς μετά την διαγραφή του έχει γίνει περιζήτητος. Συνεπείς στην αγάπη του στο μνημόνιο, το υπερασπίζεται και μάχεται για πολλά άρθρα που περιέχει, δημόσια. "Εγώ αγαπώ το μνημόνιο, μακάρια να το διάβαζαν όλοι οι Έλληνες!" Στo mega προχθές στην Νετ εχθές στον ant1 σήμερα! Δείτε το βίντεο...

Ο Λ. Παπαδήμος κάλεσε τον Ν.Γκρουέφσκι για … συνομιλίες! – Με ποιο δικαίωμα;

Mε μια κίνηση που προβληματίζει βαθιά γιατί δεν έχει ούτε τη νομιμοπoίηση του ελληνικού λαού, ούτε καμία εξουσιοδότηση να συζητήσει το θέμα, ο δοτός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος,...
φαίνεται ότι έχει εντολές να κλείσει όπως-όπως και το … Σκοπιανό! Πριν λίγο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr, κάλεσε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ν.Γκρουέφσκι σε συνάντηση … κορυφής για να συζητήσουν το θέμα και να βρούν “αμοιβαία αποδεκτή λύση”!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συγκεκριμένα πρότεινε με επιστολή του προς τον σκοπιανό ομολογό του, την συνάντηση τους στις Βρυξέλλες το διήμερο 1-2 Μαρτίου στο πλαίσιο των εργασιών του ευρωπαικού Συμβουλίου.

Φωτογραφίες από τα επεισόδια της Κυριακής που κανένας Έλληνας δεν είδε γιατί κάποιοι τις έκρυψαν

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από τα επεισόδια της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.Κανένα κανάλι δεν τις έδειξε.Καμία εφημερίδα.Κανένα site. Πως είναι δυνατόν...
να κυκλοφορούν σε όλα τα site και κανάλια του εξωτερικού γεγονότα που έγιναν μέσα στην ίδια μας τη χώρα.Τις φωτογραφίες της βρήκαμε σε
ένα Βουλγαρικό site.

Guardian: Ντροπή στην Ευρώπη που προδίδει την Ελλάδα

Guardian: Ντροπή στην Ευρώπη που προδίδει την ΕλλάδαΠάνω από 13 χιλιάδες άτομα έχουν διαβάσει στο Facebook το άρθρο της Guardian με το οποίο ο δημοσιογράφος William Wall μιλά με σκληρά λόγια για την Ευρώπη που εγκατέλειψε τους Έλληνες.

Το κείμενο επισημαίνει την αποτυχία της λιτότητας και αναλύει τα σκληρά μέτρα σημειώνοντας: «Όλα αυτά, σε ένα κράτος που θα πρέπει να επιτηρείται από μη-Έλληνες εντεταλμένους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

Κοίτα γύρω σου, τεκτονικοί συμβολισμοί είναι παντου

Πολιτικό γραφείο κ. Παγκάλου : Δύο μήνες αμείβονταν, χωρίς να έχουν αντικείμενο εργασίας !!!


Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δηλαδή μέσα στις αργίες των μπατιροεορτών στις οποίες μάς καταδίκασαν οι μνημονιοκατοχικές Κυβερνήσεις, δημοσιεύονται στο ΦΕΚ (φύλλο 2987 του Β΄ τεύχους της 27ης Δεκεμβρίου 2011), δυο αποφάσεις, με τις οποίες οι κύριοι Πάγκαλος και Ρέππας εγκρίνουν, για
ισάριθμους συνεργάτες του πρώτου, την ταυτόχρονη άσκηση ΚΑΙ του ιδιωτικού επαγγέλματός τους ΚΑΙ των καθηκόντων του Ειδικού Συνεργάτη στο Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου. Εύλογες απορίες περί ηθικού και νομίμου, περί διπλοαπασχολήσεως στου Μνημονίου τον καιρό, περί δυνατοτήτων προαγωγής του ιδιωτικού έργου διά της μετακλητής ιδιότητος, και περί άλλων «ευαισθησιών», κάμπτονται αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι τότε (και για μέρες μετά…) το Πολιτικό Γραφείο του κυρίου Παγκάλου εστερείτο αρμοδιοτήτων!
Ναι! Στο πολυπληθές και πανάκριβο Γραφείο του κυρίου Αντιπροέδρου δεν είχαν αντικείμενο εργασίας, δεν έκαναν και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε! Ούτε καν να σκοτώσουν μύγες (πού να βρεθούν χειμωνιάτικα;).
Πόθεν προκύπτει η πανηγυρική παγκαλική αργομισθία; Μα από την ίδια την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: Στο φύλλο 18 του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 13ης Ιανουαρίου δημοσιεύεται απόφαση του Πρωθυπουργού, με τον ανατριχιαστικά εύγλωττο τίτλο «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο». Αφήνουμε κατά μέρος την ουσιαστική κενότητα των ανατιθέμενων αρμοδιοτήτων και μένουμε αποκλειστικά στο τυπικό σκέλος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...