Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΤΟ EUROGROUP. ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΣ


- Σώθηκαν οι τράπεζες, υποδουλώθηκε η Ελλάς - Μόνιμοι ευρωπαίοι επίτροποι εξουσιάζουν πλέον τη χώρα – Σε «ειδικό λογαριασμό» κλείστηκε η περιουσία του ελληνικού λαού

Αποφασίστηκε τελικά η νέα «διάσωση» της Ελλάδος και η χρηματοδότησή της με 130 δις. ευρώ, το 81% των οποίων δεν θα τα πάρει ποτέ η χώρα μας, αλλά θα μετακινηθούν εικονικά από λογαριασμό σε λογαριασμό και θα καταλήξουν στο τραπεζικό σύστημα των τοκογλύφων.

Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ!


Ξεμπροστιάζονται ένας ένας άλλά τελικά ξεμπροστιάζονται! Σύμφωνα με το dimotikosafari, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου θα είναι εντός των ημερών επίσημα στο προεκλογικό ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ, με τον Φώτη Κουβέλη, στο υπόλοιπο της Αττικής.

Εάν φέρει το όνομα Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, εκτός απο γραφικό, θα είναι και καταστροφικό (ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ...) , για το ίδιο το κόμμα, που πλέον εμφανίζεται ως δεύτερη δύναμη στις δημοσκοπήσεις… Ο κολητός της Λιάνη, Κάρολος Παπούλιας που είχε "δανείσει" το ζευγάρι Δήμητρα Αντρέα για να πάρουν το κωλόσπιτο, τι γνώμη να έχει άραγε;

Μας φτάνουν και μας περισσεύουν..53 δις(το λιγότερο) παράγουμε κάθε χρόνο..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΙΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ
Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΟΤΙ ΔΗΛ.ΤΑ 53 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΙΝΑΙ Υ Π Ε Ρ Α Ρ Κ Ε Τ Α ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ....
ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η Α Ν Α ΠΤ Υ Ξ Η
ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕ Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ Ε.Ε.!!!

ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ,ΤΟ 94% ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Π Λ Η Ρ Ω Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ!!!!!!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ Α Π Α Τ Η Σ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Α Ρ Π Α Γ Η ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΕΤΟΥΣ 2010) ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ.

Επειδή γίνεται συνεχώς σύγχυση ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. ψήφισε το μνημόνιο (το πρώτο του 2010) άρα και τα μέτρα, σας παρουσιάζουμε σε εικόνα το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε ο Νόμος 3845 και που ο ΛΑ.Ο.Σ. ψήφισε το άρθρο 1 το οποίο στο τέλος γράφει:

Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη βουλή για κύρωση. 

(κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Ο ΛΑ.Ο.Σ. λοιπόν ψήφισε το άρθρο 1 (ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΤΡΑ) και περίμενε η δανειακή σύμβαση να έρθει στη Βουλή για κύρωση όπως ο νόμος όρισε...

Ανθελληνική η...Δημοκρατική Αριστερά ???


 

Ο τίτλος που έδωσα πιστεύω πως είναι ο καταλληλότερος για την ονομασία του κόμματος του συμπεθεστάτου κατ'αλλα κύρ- Φώτη  ο οποίος θα πρέπει να προσέχει περισσότερο τις ''συντροφικές'' παρέες που κάνει.

Το κόμμα του κ. Κουβέλη που στα πρώτα βήματα του στις δημοσκοπήσεις δεν έμπαινε καν στην βουλή ενώ τώρα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά που αγγίζουν το 15%!

Οπότε καταλαβαίνουμε και μόνοι μας πως οι ψηφοφόροι της δημοκρατικής αριστεράς είναι οι ''απογοητευμένοι'' του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αν ήξεραν...
ποιοι εκπροσωπούν αυτό το κόμμα θα απογοητευόντουσαν ακόμα περισσότερο.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Φώτη Κουβέλη Μαρία Ρεπούση η οποία θα κατέβει με το κόμμα του στις εκλογές.

ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΛΠΟΥ»...Και γ@#^ τα κόλπα!!!Τελικά το υποτιμήσαμε το μνημονιακό ντουέτο Σαμαρά-Παπανδρέου.

 Κατάφεραν τα διαμάντια της Ελληνικής πολιτικής σκηνής τη μείωση τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων χωρίς να το πάρουν χαμπάρι ούτε οι ίδιοι οι 300.000 δυστυχείς συνταξιούχοι… 

Όπως λέει και ο έγκριτος δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ «Η σύλληψη της τακτικής και η σκηνοθεσία υλοποίησής της υπήρξαν αριστοτεχνικές.
 Οι Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς γνώριζαν ότι αν είχαν πει ανοιχτά πριν από την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής ότι στο πακέτο αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων είχαν την πρόθεση να συμπεριλάβουν και... μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων, θα αντιμετώπιζαν ακόμη σφοδρότερη αντίδραση.
 Σκέφτηκαν λοιπόν το κόλπο της μη κατάρτισης μέτρων ύψους 325 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνέχεια η τρόικα εμφανίστηκε να εκβιάζει μέτρα για την κάλυψη της τρύπας των 325 εκατομμυρίων…»...
 Και γ@#^ τα κόλπα!

Λες να ναι αλήθεια ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ.....ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!


«Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας. Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός»
 
Ένας, πρώην (;) στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην υφισταμένων του διόγκωσε επίτηδες του έλλειμμα του δημοσίου με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!
Απόφαση Eurogroup: Πλήρης παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και συνταγματική εκτροπή.
Τα κύρια σημεία της απόφασης είναι:
- Πρωτογενές πλεόνασμα το 2013…(το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις)
- Eνισχυμένη παρουσία σε μόνιμη βάση με αύξηση του προσωπικού της Task Force στην Ελλάδα.
- Συνεχής και στενή παρακολούθηση του προγράμματος από τους πιο πάνω (Οι νέοι υπουργοί θα είναι αυτοί). Θα γίνονται εκταμιεύσεις από ένα ειδικό λογαριασμό και ανάλογα με την πρόοδο υλοποίησης των μέτρων.
- Νομοθετική ρύθμιση για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση του χρέους.
- Συνταγματική ρύθμιση της πιο πάνω απαίτησης το συντομότερο δυνατό.
- Συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο κούρεμα κατά 53.5 % (στην πράξη πάνω από 75 %)
- Υλοποίηση του PSI με βάση την συμφωνία που υπεγράφη στην βουλή (Αγγλικό δίκαιο)
- Χρέος στο 120,5 % το 2020.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ.
ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ» ΜΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΛΗΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ… ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…


Διαβάστε τις δηλώσεις του φιάσκου που λέγεται Σαμαράς: «Η σημερινή απόφαση του Eurogroup είναι θετική και σημαντική. Απομακρύνει τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, διασφαλίζει την ευρωπαϊκή της προοπτική, δίνει τη δυνατότητα το χρέος να γίνει βιώσιμο, ανοίγει το δρόμο για εκλογές»
Τα έχει χάσει εντελώς ο Αντωνάκης, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται… Τι να τις κάνεις τις Εκλογές Αντωνάκη; Εκτός και αν επιθυμείς τον τίτλο του επιτρόπου του προτεκτοράτου της Ελλάδος… Που και γι αυτό, μεταξύ μας. λίγος είσαι…

ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. Α. ΣΑΜΑΡΑΣ.

Ποιες εκλογές; - "Ευρωχούντα" - Ψάχνουν να αναβάλουν και τις εκλογές του 2013!


Πιο σαφής δεν μπορούσε να γίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, όταν ερωτήθηκε για το πότε θα γίνουν εκλογές: "Πρώτη προτεραιότητα του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών ήταν και παραμένει να φέρουν εις πέρας τη συμφωνία. Εκλογές θα προκηρυχθούν μόλις ολοκληρωθεί το έργο της σύμφωνίας, αλλά μην ψάχνετε την ημερομηνία. Μπορεί να πέσουμε όλοι έξω»!

Τα ΝΕΑ γραφεία της ΝΔ!


Οι Μαυραγορίτες του 40 είναι ΕΔΩ!!! AΙΣΧΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ............

Χρυσά δόντια, βέρες, σταυρουδάκια από βαφτίσια και ακίνητα ξεπουλάνε σε ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια χρυσού χιλιάδες απελπισμένοι άνθρωποι κάθε μέρα για να επιβιώσουν οι να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ για να μην τους κόψουν το ρεύμα.
Καθημερινά σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν σε Αθήνα και επαρχία τα ανταλλακτήρια χρυσού, τα οποία ανοίγουν κυρίως απέναντι από εφορίες ώστε ο απελπισμένος.....
έμπορος, βιοτέχνης και επιχειρηματίας που δεν έχει να πληρώσει τα χρέη του να βρίσκει την άμεση λύση βγάζοντας στο σφυρί για ένα κομμάτι ψωμί ότι χρυσαφικό υπάρχει σπίτι του.

Ιταλία: Δύο δήμαρχοι δωρίζουν το μισθό τους στον ελληνικό λαό! Η λέξη "φιλότιμο" είναι τελικά ιταλική λέξη....


Όλο και αυξάνονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης από την Ευρώπη, αυτή τη φορά και εμπράκτως, αφού δύο δήμαρχοι από τη γειτονική Ιταλία αποφάσισαν να χορηγήσουν τους μισθούς τους ώστε να προσφέρουν βοήθεια στον ελληνικό λαό.

Η ΜΙΜΗ (ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΥΠΟΦΗΦΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΠΑΡΙΑ" ΤΟΥ "ΣΟΒΑΡΟΥ" ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο κύριος Κουβέλης, συνεχίζει ακάθεκτος στην συλλογή της πολιτικής, και όχι μόνο, αφρόκρεμας  της σύγχρονης Ελλάδος, της οποίας και εμφανίζεται και ως ο πλέον σοβαρός διασώστης όπως δείχνουν και τα δημοσκοπικά "ευρήματα" τα οποία δίνουν μέχρι και 18% στο κόμμα του, την Δημοκρατική Αριστερά....

Έτσι λοιπόν μετά την Ρεπούση και την Δραγώνα, δεν θα μπορούσε να λείπει από το κόμμα του κυρίου Κουβέλη, η.... Μιμή...  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΠΑΡΙΑ δηλαδή.

2 ευρώ η αμόλυβδη


Μια μικρή περιουσία... θα πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους. Με την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Η απάντηση του Λεωνίδα στις απαιτήσεις της τρόικας, βίντεο


Τι νομίζετε πως θα απαντούσε ο μεγάλος Λεωνίδας στα όσα ζητά κάθε λίγο και λιγάκι ο κύριος Τόμσεν με την παρέα του;
Αποκάλυψη-σοκ των Financial Times για την Ελλάδα


Οι Financial Times διαθέτουν το κύρος, την εγκυρότητα, την έξωθεν καλή μαρτυρία και τις κατάλληλες… πηγές, ώστε να διεκδικούν την αναγνώριση της αξιοπιστίας για τις πληροφορίες τις οποίες επικαλούνται, και τις εκτιμήσεις στις οποίες καταλήγουν.

ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;;;;;;;; ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ !!!!


Ακόμα μία πρόκληση από τον Λάιτλ: «Πουλήστε ελληνικά νησιά στην Τουρκία»Ακομα μια προκληση απο τον Λαιτλ: «Πουληστε ελληνικα νησια στην Τουρκια»

Την πώληση – ακατοίκητων- ελληνικών νησιών επιμένει να υποστηρίζει ο επικεφαλής του αυστριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κριστόφ Λάιτλ, σε συνέντευξη στο περιοδικό «Profil», προκαλώντας αντιδράσεις.
«Η Τουρκία θα ενδιαφερόταν βεβαίως» για αγορά ελληνικής γης, που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολύ επικερδή τρόπο αναφέρει ο Λάιτλ, προσθέτοντας πως η πώληση νησιών θα ήταν μία «ένδειξη ευγνωμοσύνης εκ μέρους της Ελλάδας» για τη βοήθεια που της παρέχουν οι εταίροι.
«Με κάθε νέο πακέτο βοήθειας, αυξάνεται η αρνητική διάθεση έναντι της Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη» λέει και συμπληρώνει ότι μία τέτοια κίνηση θα έπειθε ακόμη και τους δεξιούς λαϊκιστές της Ευρώπης.

Γ.Καρατζαφέρης. Σχολιάζοντας τη φώτο ΣΑΜΑΡΑ, ΑΔΩΝΙ, ΜΑΚΗ: "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΥΟ ΛΗΣΤΩΝ"
  Oπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ  στο EXTRA3 και στον 'Ακη Παυλόπουλο..
-"Με την πολιτική που ακολουθούσαν κάποια στιγμή ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης ήταν βαρίδια"
-"Σχεδιασμένο το χτύπημα στο ΛΑ.Ο.Σ από τη ΝΔ"
-"Ξεκίνησα την προσπάθεια δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας...Πάντα έλεγα ότι θα πρέπει να αναλάβει ο Παπαδήμος. 'Αρχισα από την πρώτη ημέρα να εκφράζω τις διαφωνίες μου και έχω στείλει στον κ.Παπαδήμο 4 επιστολές"
-"Δε θα μας δώσουν λεφτά,θα δεσμεύσουν χρήματα που θα τα κρατήσουν για το χρέος. Τον Ιούνιο θα μας φέρουν νέα μέτρα"
 -"Εύχομαι να πάει καλά ο Βενιζέλος απόψε αλλά να μη δεχτεί μέτρα".
-" 'Εφυγα από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών γιατί δεν είχα την υπογραφή του ελεγκτικού συνεδρίου"
-"Θα ψηφίσω την ενοποίηση των ταμείων, δε ψηφίζω την μείωση των συντάξεων"
-"Δεν κρατήθηκαν πρακτικά στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών για να γίνουν γνωστά αυτά που ζητούσα"
-"Στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, αφού αποφασίσαμε τα μέτρα, ο Βενιζέλος είπε:Να πάρουμε τον Τόμσεν να τον παρακαλέσουμε να τα αποδεχθεί, τότε είπα άντε γεια και έφυγα."
-"Φορούσαν πάμπερς οι πολιτικοί αρχηγοί. Με απογοήτευσε ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου εκείνη τη νύχτα"
-" Εγώ ξεκίνησα στις εκλογές με 15 Βουλευτές και είμαι στούς 16 ο Σαμαράς ξεκίνησε από 90 και τώρα είναι στούς 60"
-" Εγώ μπορώ να συνυρπάξω με οποιοδήποτε ευρωπαικό κόμμα(κόμμα που στηρίζει την ευρωπαική πορεία της Ελλάδας".
-"Η συμπεριφορά του Βορίδη δεν με έχει ενοχλήσει, τον 'Αδωνι τον έχω για λύπηση"
-Δε μου θυμίζει ο μεσαίος τον Ιησού Χριστό για να πω ότι οι άλλοι είναι οι "ληστές" είπε βλέποντας τη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρα με τον 'Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.
http://www.enikos.gr/politics/16069,Twra-GKaratzaferhs.html

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ


Ένας από τους σπουδαίους πατριώτες Έλληνες των γραμμάτων του καιρού του, ο Νίκος Καζαντζάκης, είχε πει με αυθεντική και καθαρή ελληνική σκέψη ότι όποιος δέχεται από ξένα χέρια τη λευτεριά είναι σκλάβος. Δεν έκανε λόγο για δημόσια έργα, εκποίηση της εθνικής άμυνας και παζάρια χρηματιστηριακά και τοκογλυφικά.

Τον φυλάνε για να ξεκοκαλίζει με την ησυχία του τα αρπαγμένα.Προσωπική φρουρά με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων απολαμβάνει ο...πολίτης Νίκος Παπανδρέου καθώς άνδρες των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, για να μπορεί να τρώει τα αρπαγμένα με το αδελφάκι του. Την ώρα δηλαδή που όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ραγδαία αύξηση της βαριάς εγκληματικότητας σε κάθε συνοικία της πρωτεύουσας και που οργιάζει η χρήση καλάζνικοφ, ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού φυλάσσεται νυχθημερόν από πολυπρόσωπη ομάδα πάνοπλων αστυνομικών. Το είδος, ο αριθμός προσωπικού και μέσων που διατίθενται για τα ως άνω μέτρα, λόγω της φύσεως των, είναι απόρρητα και δεν δύναται να δημοσιοποιούνται».

Έτσι διασώζονται οι χρεοκοπημένες οικονομίες: Διεγράφησαν τα χρέη των Ισλανδών!

Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της, σε μία εκπληκτική ενέργεια που καταδεικνύει ότι οι χρεοκοπημένες οικονομίες μόνο με την διαγραφή χρεών μπορούν να διασωθούν (και ειδικά όταν πρόκειται για χρέη όπως τόκοι από κεφάλαια που έχουν πληρωθεί εις διπλούν ή και τριπλούν όπως στην περίπτωση της Ελλάδας) και όχι με το να φορτωθούν νέα δάνεια. Την ώρα που στις Βρυξέλλες η Ελλάδα θα φορτωθεί ένα ακόμα δάνειο 130 δισ. Ευρώ για να φτάσει το 2020 να χρωστά όσα το 2009 (!) η Ισλανδική Ένωση Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών ανακοίνωσε ότι με την διαγραφή των χρεών θα επανέλθει στα διακά στην ανάπτυξη το αργότερο σε δύο χρόνια και ότι τα μέτρα που έλαβε η Ισλανδία για να αναγεννηθεί από την κρίση του 2008 αποδεικνύονται αποτελεσματικά. Μάλιστα τώρα οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν τώρα ότι οι Ισλανδοί δεν επιθυμούν να ενταχθούν στην ΕΕ, γιατί θεωρούν ότι αποτελείται από χρεοκοπημένες προβληματικές οικονομίες! «Μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ότι η Ισλανδία κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στη διαγραφή χρέους νοικοκυριών. Η χώρα έκανε ό,τι χρειαζόταν σε μία κρίση, ακολουθώντας τα εγχειρίδια. Οποιοσδήποτε οικονομολόγος θα συμφωνούσε» δηλώνει ο Λαρς Κρίστενσεν, επικεφαλής οικονομολόγος αναδυόμενων αγορών στην τράπεζα Danske στην Κοπεγχάγη. Το δημοσίευμα τονίζει ότι αποδεικνύονται αποτελεσματικά τα μέτρα που πήρε η Ισλανδία για να αναγεννηθεί από την κρίση του 2008, όταν οι τράπεζές της προχώρησαν σε χρεοκοπία για το ποσό των 85 δισ. δολαρίων. Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά η Ισλανδία έπαιξε πολύ έξυπνα το γεωστρατηγικό της «χαρτί»: Όταν πτώχευσε και άρχισαν οι ταραχές στην φιλήσυχη χώρα και κανείς δεν της από τους δυτικούς της συμμάχους δεν έδινε βοήθεια (η Ισλανδία ανήκει στο ΝΑΤΟ) "φλερτάρισε" επί ένα μήνα με την Ρωσία. Μόλις ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Β.Πούτιν εξήγγειλε πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για την διάσωση της ισλανδικής οικονομίας» αμέσως σε 24 ώρες η Βρετανία και η Νορβηγία δήλωσαν ότι «Θα βοηθήσουνε άμεσα την Ισλανδία», όπως και έγινε. Εμείς τρέχουμε για να συνάψουμε ένα ακόμα δάνειο, το μόνο βέβαιο για το οποίο είναι ότι δεν θα αποπληρωθεί ποτέ, αφού προβλέπει ρυθμούς ανάπτυξης 4-7% σε μία χώρα με ύφεση 6,8%! Α, και κάτι άλλο: Στην Ισλανδία οι τράπεζες κρατικοποιήθηκαν αμέσως μετά την χρεοκοπία. Στην Ελλάδα το κράτος «τραπεζοποιήθηκε» με τον διορισμό τραπεζίτη ως πρωθυπουργού και την πληρωμή των χρεών των τραπεζών από του κούρεμα, από τους πολίτες! Υπάρχει ελπίδα; 

Το θρίλερ τέλειωσε για Eurogroup - Αρχίζει για Ελλάδα...

Σε συμφωνία κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης για το δεύτερο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας συνολικού ύψους 130 δισ. ευρώ με στόχο το χρέος της χώρας να μειωθεί κοντά στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020. Λίγο μετά τις 5 το πρωί -όπως αναφέρει το protothema.gr- Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωναν πως έχει ήδη υπάρξει ικανοποιητικό επίπεδο συμφωνίας, τόσο σε ότι αφορά στη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στις προσπάθειες για ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, ήτοι στην ανταλλαγή των ομολόγων (PSI), όσο και σε σχέση με την αντίστοιχη συμμετοχή του δημόσιου τομέα της Ευρωζώνης. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα λάβει χρηματοδότηση 130 δισ. ευρώ με στόχο να μειωθεί το χρέος στο 121% του ΑΕΠ το 2020. Όπως μεταδίδει το Reuters, οι ιδιώτες πιστωτές θα δεχθούν απώλειες που αντιστοιχούν σε 53,5% σε επίπεδο ονομαστικής αξίας για τα ομόλογα που κατέχουν. Νωρίτερα πάντως η όλη διαδικασία είχε μετατραπεί σε θρίλερ, καθώς μετά από σχεδόν 12 ώρες συνεδρίασης οι 17 υπουργοί οικονομικών εξακολουθούσαν να συζητούν για το πού και πώς θα βρεθούν τα κονδύλια ύψους 3 έως 4 δισεκατομμυρίων ευρώ που «λείπουν» από την διαφορά της αξιολόγησης της βιωσιμότητας του χρέους και των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί και παρουσιαστεί από ελληνικής πλευράς. Στο ξεκίνημα του Eurogroup το ποσό που απαιτούνταν για να κλείσει η συμφωνία ήταν της τάξης των 6 δισ. ευρώ, κυρίως λόγω της επιμονής της Ολλανδίας, της Φιλανδίας, της Γερμανίας αλλά και του ΔΝΤ, να μην υπάρξει αναθεώρηση του στόχου του 120% ως προς το ύψος του ελλείμματος επί του ΑΕΠ στην ολοκλήρωση της νέας «στήριξης» της χώρας μας, το 2020 κι αφού φυσικά θα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία ΚΑΙ το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. 

Μόνιμο κλιμάκιο από επόπτες στην Αθήνα

Click here to find out more!
Υπό διεθνή εποπτεία μπαίνει ουσιαστικά η Ελλάδα, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Eurogroup για το Μνημόνιο ΙΙ, και τη συνέχιση της οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...