Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Επαγγελματίες ψεύτες που κυβερνούν με εντολές τρίτων


  • Οι δανειστές και οι Τραπεζίτες σώζονται…
  • Ο Ελληνικός Λαός οδηγείται στην εξαθλίωση…
Η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση αποτελεί μία από τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας. Η Ελλάδα και ο λαός της μετατρέπεται σε σύγχρονη αποικία της Γερμανίας, όπου τα πάντα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση ακόμη και η δυνατότητα των πολιτών της χώρας να επιβιώσουν.

Η Εθνική μας Ανεξαρτησία ακυρώνεται και η διακυβέρνηση της χώρας παραδίδεται στα χέρια των σύγχρονων οικονομικών και πολιτικών κατακτητών, που απαιτούν μέχρι και την κατοχύρωση μέσω του Συντάγματος της υποχρέωσής μας να ζούμε και να εργαζόμαστε προκειμένου να τους εξοφλήσουμε.

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ , ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΛΙΔΑ

Οι μαθητές του Λυκείου Ανωγείων καλούν σε μαζικό ξεσηκωμό !

"Μεγαλύτερη αξία έχει το να γράφεις ,παρά να μαθαίνεις ιστορία. Κι εμείς έχουμε μπουχτίσει από το να μαθαίνουμε κάθε χρόνο για την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, τη 17 Νοέμβρη. Μπορούμε όμως να αφήσουμε τα παιδιά μας, ή ακόμα και τους ίδιους μας τους εαυτούς να συμβιβαστούν με ένα ένδοξο παρελθόν που δεν έχει πια συνέχεια; Γιατί εμείς να μην φτιάξουμε το δικό μας μέλλον, την δικιά μας ιστορία;
Σε μια εποχή που υποφέρει από τη λεγόμενη "οικονομική κρίση" , ας κάνουμε την αρχή.ας μην είναι όμως αυτή η αιτία, ας είναι η αφορμή. Γιατί τα λεφτά ρε παιδιά πάνε και έρχονται.ο πολιτισμός μας όμως, το ήθος και οι αξίες που έχουν πια χαθεί, αξίζουν την προσπάθεια μας για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας! Γιατί έχουμε κάθε δικαίωμα να ζήσουμε τα όνειρα μας όπως θέλουμε και μας αξίζει! Οφείλουμε όμως και εμείς να δραστηριοποιηθούμε ΤΩΡΑ, που το μέλλον μας ξεπουλιέται για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα "ορισμένων".


Οφείλουμε να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο!Μας αποκαλούν συνεχώς "η γενιά του καναπέ"..του καναπέ αυτού, που εκείνοι μας έβαλαν να καθίσουμε για να κάνουν ανεμπόδιστοι τις "δουλειές" τους. Αλλά ποιος δεν μπορεί να σηκωθεί από έναν καναπέ;;;

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Ποιoς μπορεί να είναι Έλληνας εδώ...;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…
Αν απαντηθούν ένα προς ένα όλα αυτά τα ερωτήματα θα καταλάβουμε το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και θα αποτελέσει την διαφοροποίηση του κοινωνικού ιστού της ΕΛΛΑΔΑΣ μελλοντικά.
Τα "κατευθυνόμενα" Μ.Μ.Ε. αποσιωπούν όλα αυτά για να μην προκαλέσουν τον Ελληνικό Λαό.
Η δαπάνη για την συντήρηση των αλλοδαπών στη χώρα μας αγγίζει τα 5 δις ευρώ σε.....
ετήσια βάση.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ..
Πόσοι έχουν μπει στη χώρα μας;
Από ποιες χώρες έχουν έρθει;
Πόσοι εργάζονται παράνομα;
Που εργάζονται;
Πόσοι εργάζονται νόμιμα;
Πόσο και πως αποδείδουν στην εργασία;
Τι ασθένειες έχουν μεταφέρει στη χώρα μας;
Πόσα πληρώνουμε για περίθαλψη για αυτούς που δεν έχουν ασφάλεια;
Γιατί επιτρέψαμε την ανεξέλεκτη είσοδο τους στην Ελλάδα;
Πως επηρεάζεται ο πληθυσμός της Ελλάδας;
Πως θα αλλοιωθεί ο κοινωνικός ιστός τα επόμενα χρόνια;
Γιατί πολλοί Αλβανικής καταγωγής αρχίζουν να φεύγουν;
Πόσο συνάλλαγμα έχει διαφύγει από τη χώρα μας;
Ποιες θέσεις εργασίας θα είχαν τα δικά μας παιδιά που είναι άνεργα και κατέχουν αυτοί;
Ποιό είναι το επίπεδο αυτών που εισέρχονται στη χώρα μας;
Πως θα επηρεαστεί θρησκευτικά ο λαός μας;
Γιατί δεν αντιδρά η Εκκλησία;
Πόσοι έχουν την Ελληνική Ιθαγένια;
Πόσα παιδιά γεννιούντε σε καθημερινή βάση;
Σε τι ποσοστό ανέρχονται οι μαθητές στα σχολεία απο τα παιδιά των αλλοδαπών;
Πώς επιρεάζεται το εκλογικό σύστημα στη Ελλάδα;
Τι ποσό δαπανάται στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας για την περίθαλψή τους;
Σε τί ποσοστό ανέρχονται οι επισκέψεις των αλλοδαπών σε σχέση με τους Ελληνες που επισκέπτονται τα Νοσοκομεία;
Αν απαντηθούν ένα προς ένα όλα αυτά και πλήθος άλλα ερωτήματα θα τιναχθεί το σύστημα στον αέρα..

Γιατί στα ελληνικά κόμματα συμμετέχουν βουλευτές που δηλώνουν "Τούρκοι";


  • Δεν είναι ανάγκη να είσαι Τούρκος, για να είσαι μουσουλμάνος
  • Υπάρχουν σήμερα στη Θράκη, πολλοί αξιοπρεπείς και επιτυχημένοι μουσουλμάνοι, Έλληνες πολίτες, που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο
  • Με δηλώσεις του ο Μάντατζη φέρεται να δηλώνει πως έχει καταργήσει τα πολιτικά όργανα του ΠΑΣΟΚ στην Θράκη και αποφασίζει ο ίδιος τους υποψηφίους του σοσιαλιστικού κόμματος
  • Ανεξάρτητος βουλευτής ο Μάντατζη έγινε επειδή δεν ψήφισε το Μνημόνιο και όχι επειδή φωτογραφίζεται με σημαία που προδίδει σχέδιο για κατακερματισμό της Θράκης και δημιουργία ανωμαλίας στο εσωτερικό της Ελλάδας

Έφεραν αστρολόγο για να βρει τον βουλευτή με το εκατομμύριο


Η αστρολόγος Άση Μπήλιου, αναζητά το όνομα του βουλευτή που παραμένει «ανώνυμος» με αποτέλεσμα όλοι να φοβούνται νέα διευκρινιστική παρέμβαση των «Anonymous». (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Όταν οι Έλληνες αρνήθηκαν να γίνουν δούλοι των Γερμανών


  Ήταν μία εποχή που η φτώχεια είχε απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, και στην Αθήνα ο κόσμος έτρωγε μαζικά στα συσσίτια. Ήταν η εποχή εκείνη που η Ελλάδα κυβερνιόταν από τους Γερμανούς, οι οποίοι αποφάσιζαν και διέταζαν τους υποτακτικούς έλληνες που είχαν διορίσει να εφαρμόζουν μέτρα επαίσχυντα για τον Λαό προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της πολεμικής μηχανής του Εθνικοσοσιαλισμού.
Ο λόγος για την Ελλάδα του 1943. Η Κατοχή έχει στοιχειώσει ολόκληρη την χώρα απ' άκρη σ'άκρη, όμως ο Έλληνας δεν έχει σκύψει το κεφάλι. Ίσα ίσα, άνδρες και γυναίκες έχουν δημιουργήσει μία πανστρατιά ενάντια στον κατακτητή, μία πανστρατιά από εθνική ομοψυχία (προς το παρόν) που είναι παράδειγμα για όλους τους υπόδουλους λαούς της Ευρώπης.
Η πολεμική αυτή μηχανή είναι που έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια κόπωσης, με τα εργατικά χέρια να είναι αναγκαία για τους Ναζί του Αδόλφου Χίτλερ προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα όσο ο πόλεμος μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του. Έτσι από τα γερμανικά επιτελεία λαμβάνεται μία απόφαση. Αυτή η απόφαση επιβάλλει «Πολιτική Επιστράτευση» στους Έλληνες των πόλεων.

Θα ψηφίσω είπε ο Μαν.Κεφαλογιάννης στις ψηφοφορίες μετά και το κάλεσμα Σαμαρά

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ "ΓΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!"


"Θα ψηφίσω, αλλά δεν δέχομαι εκβιαστικά διλήμματα"!

Ξέρεται πόσο θα έχει την Κυριακή το βράδυ η βενζίνα; Δυο ευρώ το λίτρο .Την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η ΕΕ δε θα αντιμετωπίσει έλλειψη στο πετρέλαιο, καθώς έχουν αρκετά αποθέματα για τουλάχιστον 120 μέρες.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ….Που θα στεγάσει τον…Κυβερνήτη του ΚόσμουΈνα θέμα το οποίο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και πάλι στο διεθνές παρασκήνιο, προκαλώντας σχετικές συζητήσεις, αλλά και σύγχυση και ανησυχία, είναι αυτό που σχετίζεται με τον περιβόητο Ναό του Σολομώντα και την πολυθρύλητη ανοικοδόμησή του από τους Εβραίους. Αυτό, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία» της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!...

Εδώ να τονίσουμε επίσης ότι ο κεντρικός στόχος του τεκτονισμού – όπως τον περιγράφουν οι ίδιοι οι μασόνοι – είναι «η πνευματική ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα»! Με ό,τι βέβαια μπορεί να σημαίνει αυτό...

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε γράψει (πρώτοι) για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault" . Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα.. 
Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες,  των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O.

ΒΙΝΤΕΟ: Σαμαράς σε διαγραφέντες: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ TA ! ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ... ΣΥΓΓΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ !!: ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην εκτελεστική γραμματεία του κόμματος του άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της επιστροφής όσων διαγράφηκαν αρκεί να ψηφίσουν τα μέτρα. «Ακόμα και για εκείνους τους συναδέλφους μας που εγκατέλειψαν το κόμμα, τις τελευταίες μέρες, θα χαρούμε να ξαναγυρίσουν κοντά μας, εφ’ όσον βέβαια, έμπρακτα αποδείξουν, τις κρίσιμες επόμενες μέρες, ότι συστρατεύονται με την Παράταξη. Ήδη αρχίζει μια πανστρατιά της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών. Και κανείς δεν περισσεύει. Αλλά πριν συστρατευθούμε όλοι, πρέπει να κλείσουμε κάθε ρωγμή. Τωρινή και μελλοντική»...

Μάκης Βορίδης: Ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ;


Πείτε με φαντασμένο, πείτε με συνωμοσιολόγο, πείτε με ο,τι θέλετε: Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις διάβασα την ανακοίνωση προσχώρησης Βορίδη και Άδωνι στη ΝΔ. Ότι ο Βορίδης προαλείφεται για επόμενος αρχηγός της ΝΔ. Θα με ρωτήσετε, φίλοι: Κι επειδή το σκέφτηκες εσύ, τι σημαίνει αυτό; Δεν σημαίνει τίποτε, αλλά θέλω απλώς να σας εκφράσω αυτό που σκέφτομαι, μια που το σκέφτηκα. Και να προσπαθήσω και ο ίδιος να βρω, πού θα μπορούσε να στηριχθεί αυτή η σκέψη μου.
Η πολιτική διαδρομή του Βορίδη και η “ακροδεξιά”

Είναι απλώς... Ελληνόφωνοι. Τίποτε άλλο
** Η απόλυτη Ύβρις! Οι απάτριδες, ανιστόρητοι ευρωπίθηκοι, πολιτικοί και δημοσιογραφικοί, εκστασιασμένοι απ’ τη… σωτηρία της Ελλάδας, την επιτευχθείσα μέσω του ανεκδιήγητου κατοχικού κατασκευάσματός τους, της και νέας δανειακής σύμβασης αποκαλουμένης, έτρεχαν και δεν έφταναν, τρέχουν και δε φτάνουν να προπαγανδίσουν την «επιτυχία». Α, και δε σηκώνουν και μύγα στο σπαθί τους, οι προσκυνημένοι!

Θέλετε να δείτε το "μέγεθος" τους χρέους μας;Τότε δείτε το βίντεο!


Πόσο είναι τελικά αυτό το ελληνικό χρέος; Ο συνάδελφος δημοσιογράφος από το Al Jazeera με πολύ παραστατικό τρόπο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας με δείχνει ακριβώς πόσο είναι.Σας συμβουλεύουμε να καθήσετε πριν δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!


Καταρχάς οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το βιβλίο της Γ' Λυκείου όπου σας παρουσιάζουμε οι Έλληνες μαθητές . Είναι αστείο αυτοί οι τύποι που είναι στην εξουσία να θέλουν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας θέματα όπως το Μακεδονικό και να παρουσιάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία .
Η κυρία Διαμαντοπούλου θα μου πείτε είναι ανίκανη να μας παραχωρήσει βιβλία , με μια τέτοια "λεπτομέρεια" θα ασχολείται ... Όταν τα σχολεία των γυφτοσκοπιανών μιλάνε για την " Μεγάλη Μακεδονία " τα αντι-εθνικά αισθήματα των εθνοπροδοτών φανερώνονται ακόμα και στα βιβλία μας ξεχνώντας... το αίμα των Ελλήνων που έπεσαν για μία και μοναδική ελληνική και ελεύθερη Μακεδονία !!! Δείτε τις φωτογραφίες , εκεί που σας το κυκλώσαμε !

Δεν είναι όλοι "Πάγκαλοι".Απάντηση-χαστούκι του Έλληνα πρέσβη στους Αυστριακούς για τα νησιά μαςΕυτυχώς οι απόψεις Πάγκαλου περί κυριαρχίας αποτελούν μειοψηφία.Ίσως και να είναι ο μοναδικός που τις πρεσβεύει. Το ελπιδοφόρο όμως είναι ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες πολίτες που σπεύδουν να υποστηρίξουν τις ελληνικές θέσεις και κυρίως την αξιοπρέπεια της χώρας η οποία δεν μπορεί να έχει σχέση με ποσοστιαίες μονάδες ελλείμματος ή με …PSI.

Ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία με ανοιχτή του επιστολή απαντά στα όσα απαράδεκτα υποστήριξε ο πρόεδρος του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου ,ο οποίος μας προέτρεψε να πουλήσουμε νησιά …για να ξεχρεώσουμε.

Δεν είναι όλοι "Πάγκαλοι" - Απάντηση-χαστούκι του Έλληνα πρέσβη στους Αυστριακούς για τα νησιά μας


Ευτυχώς οι απόψεις Πάγκαλου περί κυριαρχίας αποτελούν μειοψηφία.Ίσως και να είναι ο μοναδικός που τις πρεσβεύει.

Το ελπιδοφόρο όμως είναι ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες πολίτες που σπεύδουν να υποστηρίξουν τις ελληνικές θέσεις και κυρίως την αξιοπρέπεια της χώρας η οποία δεν μπορεί να έχει σχέση με ποσοστιαίες μονάδες ελλείμματος ή με …PSI.

Ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία με ανοιχτή του επιστολή απαντά στα όσα απαράδεκτα υποστήριξε ο πρόεδρος του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο οποίος μας προέτρεψε να πουλήσουμε νησιά …για να ξεχρεώσουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...