Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Μέχρι και 60 δόσεις από 100 ευρώ το μήνα η ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο που πρόκειται να εφαρμοστεί άμεσα.

Αναλυτικά, όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα προβλέπονται μέχρι και 60 δόσεις με ελάχιστο ποσό δόσης τα 100 ευρώ μηνιαίως, εφόσον η οφειλή δεν ξεπερνάει τις 10.000 ερώ. Ενώ όταν πρόκειται για επιχειρήσεις το χρέος δε θα πρέπει να ξεπερνάει τις 75.000 ευρώ.

Νταλάρας: Υπέρ της παραχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας


 Νταλάρας: Υπέρ της παραχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας
Ο Γιώργος Νταλάρας μιλώντας  στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου είπε  κάτι που έκανε εντύπωση σε πολλούς.
Ο τραγουδιστής που υπερασπίστηκε το Κυπριακό και τα εθνικά μας θέματα ανέφερε πως συμφωνεί στην παραχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας…

ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ..... ? ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ...!!‏


Το θυμάστε το παιδάκι;
Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων".
 
Για όσους ξεχνούν εύκολα.... είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε ,νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.

Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε "τηλεοπτικός αστήρ" της Ελληνικής τηλεόρασης ;
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι "επέλεξε" τον "αδικημένο" και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.

Το μεγάλο πάρτι του ξεπουλήματος ξεκινάει!


 Το μεγάλο πάρτι του ξεπουλήματος ξεκινάει!
Πριν καλά-καλά παραδοθούν τα κλειδιά της Ελλάδας και υποβιβαστούμε σε αποικία Γερμανικών συμφερόντων, μπήκαν μπρος οι γρήγορες διαδικασίες ξεπουλήματος…
Την τρίτη τα χαράματα έδωσαν τα κλειδιά στους Γερμαναράδες και σπεύδουν και για γρήγορο ξεπούλημα (όσο γρήγορα υπερψηφίστηκε και το PSI πριν καλά-καλά μπει στη βουλή)!
Το άρθρο που ακολουθεί είναι από “Το κουτί της Πανδώρας“
“Στο δρόμο οι βατραχάνθρωποι γιατί ξεπουλάμε”
Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε μέσω εγγράφου ότι η μονάδα υποβρυχίων αποστολών (ΜΥΑ) πρέπει να εγκαταλείψει το στρατόπεδο της προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ειδική μονάδα με βατραχανθρώπους του λιμενικού σώματος πρέπει να φύγει από το στρατόπεδο που επί 32 χρόνια τους φιλοξενούσε διότι πωλείται.

ENA ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...


«Πολιτικό υποπροϊόν» της μεταπολίτευσηςΘεόδωρος Πάγκαλος, στα καλύτερα του!!! ΞΕΠΕΡΑΣΕ τον πιο κακό του εαυτό ο αντιπρόεδρος της «ελληνικής» (!!!) κυβέρνησης δηλώνοντας υπέρ της απώλειας κυριαρχίας! Το είπε ξεκάθαρα σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.
«Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να.....
χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν» είπε.
Και συνέχισε λέγοντας πως «πάντα έλεγα ότι είμαι Ευρωπαίος και μάλιστα υπέρ του φεντεραλισμού. Ναι, μπορούμε να το δούμε με εθνικά κριτήρια. Αν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ήταν Έλληνας, θα ήταν διαφορετική η κατάσταση; Εγώ θα έλεγα όχι. Αν έκανε βέβαια καλά τη δουλειά του...».
Όλα αυτά από τον άνθρωπο που κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, από έναν άνθρωπο που κάποτε κρατούσε τις τύχες της εξωτερικής πολιτικής της χώρας στα χέρια του, όντας υπουργός Εξωτερικών.

ALERT! Το ίδιο σχέδιο που λαφυραγώγησαν την Γερμανία έχουν για την Ελλάδα.Ήδη από τα 1918 η Γερμανία προετοιμαζόταν για πόλεμο από οικονομική και βιομηχανική άποψη. Η Γουόλ Στρητ χρηματοδότησε την δημιουργία του συστήματος των Γερμανικών Καρτέλ, ενώ δόθηκε τεχνική βοήθεια από πολύ γνωστές εταιρίες ώστε να δημιουργηθεί η Γερμανική Βέρμαχτ…
Αυτή η οικονομική και τεχνική βοήθεια θεωρείται συχνά τυχαία στην στενή αντίληψη των Αμερικανών επιχειρηματιών. 
 Μπορεί όμως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι.
Παρόμοια –ατυχήματα- διεπράχθησαν από τους βιομηχάνους και τους Αμερικανούς τραπεζίτες, όταν δημιουργήθηκε η στρατιωτική δύναμη της Σοβιετικής Ένωσης από το 1917 και μετά. Αυτοί οι Αμερικανοί καπιταλιστές ήταν πρόθυμοι να χρηματοδοτούν και να υποστηρίζουν την Σοβιετική Ένωση ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο πόλεμος του Βιετνάμ και γνώριζαν πως οι Σοβιετικοί τροφοδοτούσαν την άλλη πλευρά. Η συμβολή των Αμερικανών καπιταλιστών στις Γερμανικές πολεμικές προετοιμασίες πριν το 1940 μπορεί να χαρακτηριστεί μοναδική.

Τελικά...ΝΑΙ... Ειμαστε ο πιο μ@λάκας λαός...Δεν εξηγείται διαφορετικά !!!


Μπερδέψαμε τα μπούτια μας...


Ο Σκάι (γάιδαρο) καθαρίζει την Ελλάδα. Είναι ντροπή να παραδώσουμε την χώρα βρώμικη στους Γερμανούς.

Τι θα πει η γειτονιά;

Ο Σκάι έχει αναλάβει να καθαρίσει την Ελλάδα από τα σκουπίδια και η κυβέρνηση έχει αναλάβει να καθαρίσει την Ελλάδα από τους Έλληνες.

Διαγραμμένοι (και διαταραγμένοι...) βουλευτές από την ΝΔ θέλουν να επιστρέψουν στο μαντρί και για να το πετύχουν θα ψηφίσουν τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο το οποίο και καταψήφισαν.

Εδώ πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό πρωτάθλημα κωλοτούμπας αλλά με τον ορισμό της αυτογελοιοποίησης. 
Όσοι ψηφίσουν ΝΔ (και θα υπάρχουν και τέτοιοι) να μην τους ξεχάσουν.

 Τέτοιους πολιτικούς που βάζουν πάνω από όλα το καλό της χώρας και όχι την έδρα τους στην βουλή δεν τους αφήνεις έτσι…

Το σκηνικό έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τό πε κι ο ποιητής....
Οι πλήρως ελεγχόμενοι μεταλλαγμένοι δημοσιογράφοι σήμερα , στην χώρα αυτή, προσπαθούν με αγωνία και σπασμωδικές αηδίες να μας πείσουν ότι  είμαστε...ελέφαντες !!!

Μερικοί μάλιστα, το κάνουν τόσο απεγνωσμένα , που μόνο ΕΜΕΤΟ προκαλούν . ..

Aμα σε πιασω...


Ανέκδοτο: Η Ελλάδα πηγαίνει σε εκλογές...!Μόνο σημαίες δεν είχαν πάρει μαζί τους κατά την διάρκεια των δηλώσεων τους, σε όλα τα κανάλια που βαστούν ψηλά την σημαία του μνημονίου, οι Εθνοπατέρες μας μετά την συμφωνία για το κούρεμα (το ξύρισμα και γιατί όχι η χαλάουα του λαού έπεται)… Μπράβο ρε μάγκες τα καταφέρατε να μας κουρέψετε και να μας εξασφαλίσετε και 100 δις δάνειο!!!

Και τι να λέει που χρειάστηκε να κάνουμε και κάποιες εκπτώσεις σαν και αυτή με τον ειδικό «λογαριασμό» - μέσω του οποίου θα μας κυβερνά η Φράου Αγγέλα- η βοϊδομάτα - … ώστε όπως λέει και ο …φιλέλληνας Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόϊμπλε οι μελλοντικές δόσεις από το νέο πρόγραμμα να πιστώνονται εκεί, υπό τον έλεγχο της τρόικας, ούτως ώστε τα χρήματα να χρησιμοποιούνται κατά προτεραιότητα για την εξυπηρέτηση του χρέους της Ελλάδας! Για τον λαό μπορεί να ανοίξουν και κανένα κρεματόριο. Την ξέρουν καλά αυτή τη δουλειά οι Γερμανοί…Τόση γνώση να μην πάει χαμένη!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...