Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Πάνε να μεταπείσουν τον κόσμο μέσω των ΜΜΕ και ενόψει εκλογών τάζοντας διαγραφή κατά 30% στα τραπεζικά δάνεια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις


Βλέπουν ότι τα ποσοστά μετά τις εκλογές για τα κόμματα που υπερψήφισαν τα μνημόνιο να συρρικνώνονται και να ανεβαίνουν οι αντι-μνημονιακές δυνάμεις.

Από την στιγμή που οι εκλογές «κλείδωσαν» είτε αρχές Μαΐου είτε τέλη Απριλίου, δεν μπορούν να κάνουν πίσω και αρχίζουν τις δημοσιοσχετίστικες ..παροχές, αφού δεν μπορούν να τάξουν προσλήψεις στο Δημόσιο!

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, (το ανέφερε και το Mega), η κυβέρνηση φέρεται να συζητά με τις τράπεζες να διαγραφούν τα δάνεια νοικοκυριών και επιχειρήσεων κατά 20% – 30%, στα πρότυπα της Ισλανδίας.

Αυτό, φυσικά, θα στοιχίσει στις τράπεζες από 50 – 70 δις ευρώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς. Δεν είναι τυχαίο που αυτό ακολουθεί την πάγια τακτική: βγαίνει η είδηση πρώτα με τη μορφή δημοσιεύματος, στη συνέχεια μετρούν τις αντιδράσεις και το φέρνουν με κάποιες τροποποιήσεις.

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη – που εννοείται πως είναι θετική για τους υπερχρεωμένους Έλληνες – έρχεται μόλις λίγο καιρό πριν την επίσημη προεκλογική περίοδο μπας και ανέβουν τα ποσοστά των κομμάτων κερδίζοντας την χαμένη εύνοια των ψηφοφόρων, μπροστά στην ελπίδα τους να ανασάνουν οικονομικά από τον στενό κορσέ των τραπεζικών δανείων.

Άρχισε ο αποικισμός της Ελλάδας..Περισσότερα από 160 στελέχη των γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών είναι πρόθυμοι, να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχυθεί ο ελληνικός φορολογικός μηχανισμός, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύεται στο γερμανικό περιοδικό «Wirtschafts Woche»

Τι κρύβεται πίσω από τους 165 Γερμανούς «εθελοντές» εφοριακούςΤι μπορεί να συνεπάγεται η εσπευσμένη κλήση του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου στις Βρυξέλλες 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση της κρίσιμης συνεδρίασης του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης;

Το Μητσοτακέικο έβγαλε τα λεφτά έξω


Τώρα όμως αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον το θέμα γιατί το εξώδικο που στάλθηκε στο ΣΔΟΕ για την υπόθεση  είναι από τους δικηγόρους του….Εφραιμ και του Βόγια Της ΣΙΕΜΕΝΣ. Για να δούμε παρακάτω τι δήλωσε στο πόθεν αίσχος της;

Σχέδια πανικού: Kαταργούν και τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου!!!

"Μια ακόμη καυτή εβδομάδα ξεκινά για την υπό… προθεσμία κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, τόσο εντός όσο και εκτός της Ελλάδας. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα επαναμετρηθούν οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ., καθώς οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου 2. Την ίδια ώρα η κοινωνική οργή για τα νέα μέτρα δεν υποχωρεί. Αντίθετα, εκφράζονται φόβοι ότι, όσο περνά ο καιρός και οι επιπτώσεις θα γίνονται ακόμη πιο αισθητές, η κατάσταση θα επιδεινώνεται.
Οι εκτιμήσεις ότι μετά το κλείσιμο του PSI και την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης θα διαμορφωνόταν ένα διαφορετικό κλίμα διαψεύδονται. Και καθώς τα σενάρια αναβολής των εκλογών επανέρχονται, μεγαλώνουν και οι ανησυχίες εν όψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Οι αποδοκιμασίες που σημειώθηκαν, μάλιστα, κατά την παρέλαση για την επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων - απ' όπου "εξαφανίστηκαν" σχεδόν όλα τα πολιτικά πρόσωπα υπό το κράτος του φόβου - θεωρούνται ως μια μικρή γεύση του τι μπορεί να επακολουθήσει σε μερικές εβδομάδες. Και σήμαναν "συναγερμό".

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ


Την κρατούν κρυμμένη οι Τούρκοι

Κάτι που πραγματικά θα σας εκπλήξει. * Ο άγνωστος Έλληνας ευεργέτης και σωτήρας του Μωάμεθ * Οι αυστηρότατες εντολές του Μωάμεθ για προστασία Ελλήνων και Χριστιανών ως το τέλος του κόσμου!
Πόσοι από εσάς γνωρίζετε την ύπαρξη αυτής της ιδιόχειρης διαθήκης – διαταγής του Μωάμεθ προς όλο το γένος του; Προφανώς ελάχιστοι, πράγμα λογικό αφού γενικώς τις λεπτομέρειες άλλων δογμάτων τις γνωρίζουν μόνο οι ενδελεχείς μελετητές θρησκειών.

Ομοίως όμως, ελάχιστοι γνώριζαν τη διαστρέβλωση των Χριστιανικών γραφών από τους δυτικούς χριστιανούς προς όφελος των λατινικών αλλά και της άκρατης κρεοφαγίας (κύριο στοιχείο του “πολιτισμού” του Τζων Γουέιν).

Το υπουργείο προειδοποιεί όσους ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια-ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!


Το υπουργείο προειδοποιεί όσους ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδιαΕίσαι άπορος και δεν έχεις να φας;
Το… υπουργείο «φροντίζει» για σένα, με έναν ευφάνταστο τρόπο.
Η σατιρική αφίσα που δημοσιεύτηκε στο silentcrossing κάνει το γύρο του διαδικτύου!
Η ανακοίνωση γράφει:
- Να χρησιμοποιούν αποστειρωμένα γάντια
- Να φορούν αποστειρωμένο καπέλο και ποδιά
- Να ξεχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα με τα τρόφιμα
- Να γίνεται βούρτσισμα δοντιών πριν και μετά το φαγητό
Διαβάστε το φυλλάδιο....

Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ: Θα φύγουμε εάν δεν κυβερνήσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! -ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ


Απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τις γερμανικές επιταγές ο πρόεδρος του Eurogroup απειλεί την Ελλάδα.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ παρεμβαίνοντας κατάφωρα στην πολιτική ζωή του τόπου εκβιάζει λέγοντας ότι, « αν μετά τις εκλογές στην Ελλάδα κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, θα αποχωρήσουμε κι εμείς»
.Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung», και με....
απροκάλυπτο τρόπο αναλαμβάνει ρόλο υποστηρικτή των δυο μεγαλύτερων κομμάτων και των προωθούμενων σεναρίων του «μεγάλου συνασπισμού».
«Αν ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε και εμείς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup.Υπενθυμίζει, εξάλλου ότι, οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν δεσμευτεί εγγράφως για την εφαρμογή του νέου μνημονίου.Κατά τα άλλα ο κ. Γιούνκερ δεν αποκλείει η Ελλάδα να χρειαστεί και νέο δάνειο, ζητεί δομικές μεταρρυθμίσεις, ενώ υπογραμμίζει πως πρέπει να βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστεί η φυγή μεγάλων κεφαλαίων στο εξωτερικό.«Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να βάλει τάξη στην Ελλάδα μέσα σε δέκα χρόνια», σημειώνει.Αναφορικά με τον κίνδυνο χρεοκοπίας της Ελλάδας υπογραμμίζει πως δεν αποτελεί υπόθεση εργασίας του, καθώς όπως διευκρινίζει η Ελλάδα θα τηρήσει τους όρους της συμφωνίας

Τι θα ...αποτολμήσουν μέχρι τις ΕΚΛΟΓΕΣ;ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ


Αυτοί που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ (με "ειδικα''συμβόλαια...) την Ελλάδα και τους Ελληνες...
-Φοβουνται... τρεμουν τις εκλογές!

-Καθε μερα διενεργούν "μυστικα γκαλλοπς" 
(όχι αυτά που μας...δείχνουν !) Τα... αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων τους έχουν φέρει σε απογνωση...βρισκονται σε κατασταση πανικου...-Ναι , αυτή τη φορά ισως ... αναγκαστούν να... δραπετευσουν 

Πολύ πριν γίνουν οι εκλογές...(οποτε κι αν αποφασισουν να τις κανουν!)

-Τελειωνουν οριστικα!

Μήπως μας σερβίρουν ως Σύνταγμα τον κανονισμό λειτουργίας του ΝταχάουΤο Σύνταγµα δεν το γράφει ο Θεός. Το γράφει ο συσχετισμός των οικονομικών - πολιτικών - κοινωνικών δυνάμεων που δρουν σε μια κοινωνία. Υπ’ αυτήν την έννοια τα όσα πρωτοφανή ακούμε περί της απαίτησης των Γερμανών (που είναι φίλοι μας) και των λοιπών τοκογλύφων «εταίρων» μας για την αλλαγή του Συντάγματος της χώρας, προκειμένου οι πιστωτές να αποκτήσουν πλεονέκτημα προτίμησης έναντι του ελληνικού λαού, είναι τουλάχιστον αστεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...