Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Ο λαός πήρε την Ελλάδα στα χέρια του


    Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι ανάπηρες, δειλές και αιχμάλωτες οικονομικών συμφερόντων κυβερνήσεις από την εποχή της χούντας που δεν μπορούσαν να καταργήσουν τους μεσάζοντες ανάμεσα στον παραγωγό και τον καταναλωτή, το κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες θαρραλέοι αγρότες από Έβρο και Θεσσαλία και η πείνα που θερίζει τουςπερισσότερους Έλληνες.

Στις 13 Μαΐου οι εκλογές

Ο κύβος ερρίφθη. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι εκλογές θα έχουμε τελικά στις 13 Μαΐου.

Στις 13 Μαΐου οι εκλογές 
Συμφωνεί και το Βερολίνο σε αυτό με δεδομένο ότι και οι δικές του εκτιμήσεις καταλήγουν, ότι αν δεν υπάρξουν εκλογές μέσα στην Άνοιξη, το πλέον πιθανό είναι η λαϊκή δυσαρέσκεια, που θα αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις, μόλις γίνουν αντιληπτά στην καθημερινότητα οι επιπτώσεις των πρώτων εφαρμοστικών νόμων του Μνημονίου 2, δεν θα είναι διαχειρίσιμη.

Παραδείγματα αντίστασης

Σε μια κοινωνία δίχως όραμα, δεν είναι η οικονομία που λείπει στα παιδιά, στο κάτω-κάτω της γραφής ακόμα και η φτώχεια δεν έκανε ποτέ κακό στο λαό μας, αντιθέτως τού έμαθε να αντιστέκεται και στις πιο κρίσιμες στιγμές. Εναντίον στο ναζιστικό στρατό, η Δανία, το Λουξεμβούργο και η Τσεχοσλοβακία παραδόθηκαν...
αμαχητί αυθημερόν, η Γιουγκοσλαβία υπέκυψε σε 3 μέρες, η Ολλανδία σε 4, το Βέλγιο σε 18, η Γαλλία σε 25. Ενώ η μικρή μας Ελλάδα άντεξε 55 μέρες. Μόνο η Λέρος κράτησε 52 μέρες. Ακόμα και οι εχθροί μας το παραδέχθηκαν. Γιατί λοιπόν τα παιδιά μας πρέπει να ξεχάσουν αυτά τα παραδείγματα αντίστασης; Επειδή η πολιτική δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια; Είναι δυνατόν να περιμένουμε πραγματικά κάτι από τα νέα παιδιά όταν τα εξηγούμε κάθε μέρα ότι ανήκουν σε ένα λαό που δεν έχει τίποτα πια; Δεν είναι ανάγκη να θυμόμαστε μόνο τον Θουκυδίδη που μας εξηγούσε ήδη τότε ότι έχουμε γη και πατρίδα όταν έχουμε πλοία στη θάλασσα για να προσέχουμε τα νησιά και τους δικούς μας. Έχουμε πείσει τα παιδιά μας ότι τα νησιά μας είναι μόνο και μόνο προορισμός διακοπών. Μα τότε πώς θέλουμε να τα πονούν όταν υπάρχει κρίση; Τα νησιά ζουν και τον χειμώνα. Κι αν δεν υπάρχει λόγος να τα επισκεφτούμε, πρέπει να τον δημιουργήσουμε κι όχι να περιμένουμε από τους πολιτικούς να μας καθοδηγήσουν. Η Ελλάδα μας είναι η πατρίδα του χρόνου κι ακόμα και οι συνθηκολογήσεις δεν σταμάτησαν τους δικούς μας να πολεμούν και να αντιστέκονται. Δεν πιστεύουμε στο κράτος που εγκαταλείπει τη μάχη, αλλά μόνο στους ανθρώπους που γνωρίζουν την αξία του αγώνα για να αυτοπροσδιορισθούν. Δεν ασχολούμαστε με τις μόδες, διότι είμαστε της παλιάς σχολής, έχουμε μέσα μας την αντίσταση και τη θυσία. Δεν μας φοβίζουν οι εφιάλτες, διότι δεν έχουμε όνειρα αλλά οράματα. Τα παιδιά μας είναι οι επόμενοι άνθρωποι. Δίχως παραδείγματα αντίστασης δεν θα μπορέσουν να εκφραστούν. Ακόμα και η τεστοστερόνη δεν αλλάζει τις κότες. Ας σταματήσουμε ν’ ακούμε το τίποτα που πιστεύει ότι κάνει τα πάντα. Ο λαός μας έχει αξίες και δεν είναι οι κοινωνικές παρενθέσεις που θα τις αλλάξουν. Κι ο Αχιλλέας βρέθηκε σε γυναικωνίτη αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήξερε να αναγνωρίσει ένα σπαθί και να το χρησιμοποιήσει. Το θάρρος το έχεις, αλλά η αντίσταση μαθαίνεται, χρειάζεται τεχνικές. Ο λαός μας εφηύρε τη λέξη στρατηγική. Ήταν θέμα ανάγκης για την επιβίωση μας κι είμαστε ακόμα εδώ. Ας δείξουμε στα παιδιά μας τι αξίζουμε για να μας κάνουν περήφανους όταν πεθάνουμε.

Παγκόσμια διακυβέρνηση

Κάποτε ο δόκιμος πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιωργάκης Παπανδρέου, της γνωστής οικογενείας, σε ομιλία του στο τέλος του Απριλίου του 2010 στο συνέδριο του Economist, είχε προτείνει την δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, ίσως επειδή γνώριζε...
την ανικανότητά του να ασκήσει τα καθήκοντα που απορρέουν από την θέση του που λόγω οικογενειακού προνομίου απόκτησε, ίσως επειδή είχε καταλάβει συναγελαζόμενος με ομοίους του, του διεθνούς στερεώματος, ότι η έλλειψη ικανότητας είναι κοινό «προνόμιο» άλλως κουσούρι και των λοιπών ομοτράπεζών του σε ευρωπαϊκά και άλλα φόρουμ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ !! ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

uzke.jpg


Κοντά στον τάφο του Ιησού;


Νέα στοιχεία σχετικά με την τοποθεσία που είχε ταφεί ο Ιησούς. Διαβάστε για την ανακάλυψη που ενισχύει τα επιχειρήματα των αρχαιολόγων.

Νέα στοιχεία σχετικά με την τοποθεσία που είχε ταφεί ο Ιησούς.
Βρέθηκε ο τάφος του Ιησού Χριστού; Χρησιμοποιώντας μια τηλεκατευθυνόμενη κάμερα συνδεδεμένη με ένα ρομποτικό βραχίονα αρχαιολόγοι ερευνητές ανακάλυψαν μια σειρά οστεοθηκών του 1ου αιώνα κάτω από ένα πύργο της Ιερουσαλήμ.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail στο καπάκι της μίας οστεοθήκης που είναι κατασκευασμένη από ασβεστόλιθο, είναι χαραγμένη μία επιγραφή σε αρχαία ελληνικά, που όπως μπορεί να μεταφραστεί από τους ειδικούς, αναφέρεται: "Θεϊκέ Ιεχωβά, αναστήσου, αναστήσου".

Ελληνάκι 1942 και η Ιστορία Επαναλαμβάνεται........... για αλλή μια φορά υπό τον Γερμανικό ζυγό


Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα από την Γερμανική κατοχή στην Αθήνα. Το αφιέρωμα αυτό προσπαθεί απλώς να δώσει μία ατμόσφαιρα από την εποχή εκείνη. Δεν επιλέχτηκαν φωτογραφίες που σοκάρουν (πλην μια δύο) οι οποίες είναι σε όλους γνωστές. Η φρίκη της Γερμανικής κατοχής πριν 70 χρόνια είναι σε όλους γνωστή. Αποκλειστικές φωτογραφίες για πρώτη φορά στο internet. Επίσης οι φωτογραφίες από το 1941 δείχνουν μία Αθήνα ανεπηρέαστη από την Γερμανική εισβολή, από το 1942 όμως και μετά η εικόνα της Αθήνας αλλάζει δραματικά...

Σήμερα τελευταία ημέρα ανταλλαγής δραχμής σε ευρώ..

Η Πέμπτη είναι η προθεσμία για την ελληνικό λαό να μετατρέψει τις παλιές άχρηστες δραχμές σε ευρώ
Εν μέσω της κλιμάκωσης της κρίσης του χρέους, οι Έλληνες αντιμετωπίζουν μια ειρωνική προθεσμία.

Παπαρήγα: Να γίνουν Έλληνες όλοι οι Λάθρο!


ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ!!!! ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!

\

Τρέμουν ... τις εκλογές!

-Αυτοί που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ (με "ειδικα''συμβόλαια...) την Ελλάδα και τους Ελληνες...
-Φοβουνται... τρεμουν τις εκλογές!

-Καθε μερα διενεργούν "μυστικα γκαλλοπς"

(όχι αυτά που μας...δείχνουν !) Τα... αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων τους έχουν φέρει σε απογνωση...βρισκονται σε κατασταση πανικου...


-Ναι , αυτή τη φορά ισως ... αναγκαστούν να... δραπετευσουν


Πολύ πριν γίνουν οι εκλογές...(οποτε κι αν αποφασισουν να τις κανουν!)


-Τελειωνουν οριστικα!


-Αρκετοι εχουν φυγει ηδη ...(έχοντας δισεκατομμύρια σε ξένες τράπεζες...). Αφηνουν πίσω τους ένα διαλυμένο κράτος στα ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ - οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δείτε τι πρέπει να αγοράσετε όταν διαλυθεί το ευρώ.  Χρυσό, τρόφιμα σε κονσέρβες και ένα όπλο, είναι η συμβουλή της UBS προς τους πελάτες της..
UBS: Εάν διαλυθεί το ευρώ αγοράστε χρυσό, κονσέρβες και ένα όπλο!

Ο ελβετικός επενδυτικός οίκος ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να υπολογίσει τις συνέπειες της διάσπασης της Ευρωζώνης, όταν...
ακόμα το σενάριο αυτό φάνταζε αδιανόητο. Σήμερα, που η Ευρωζώνη παραδέχεται επίσημα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί, και ολόκληρος ο πλανήτης επιχειρεί να προετοιμαστεί για το χειρότερο, η UBS επιστρέφει με μία νέα έκθεση, στην οποία ο συντάκτης της, Larry Hatheway, παραδέχεται ότι οι προηγούμενες εκτιμήσεις του οίκου για τις επιπτώσεις της κατάρρευσης του ευρώ ήταν συντηρητικές.

Τότε, είχε υπολογίσει ότι η έξοδος μιας χώρας από το ευρώ θα κόστιζε από το 20% έως το 40% του ΑΕΠ της.
Τώρα, η UBS προειδοποιεί ότι οι επιπτώσεις θα είναι πολύ πιο σημαντικές. Και τονίζει ότι οι Ευρωπαίοι επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο αυτό με «ανόητες ιδέες».

Κερδίζουν έδαφος οι αγορές χωρίς μεσάζοντες


6:06 μμ. Όλο και πληθαίνουν τα αιτήματα πολιτών για αγορά φθηνών και ποιοτικών προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες στην ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας, μετά το επιτυχημένο «πείραμα» της πατάτας.

«Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας κινείται πλέον στο ρυθμό των ίδιων των πολιτών» δήλωσε στο ΑΜΠΕ το μέλος της Κώστας Τζομίδης, εξηγώντας ότι «ήδη προλειαίνεται το έδαφος προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αγοράς ελαιολάδου απευθείας από τους παραγωγούς, με στόχο να παρακαμφθούν οι μεσάζοντες και να φτάσει το προϊόν στα νοικοκυριά σε πολύ χαμηλές τιμές».

ΣΕ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΒΑΘΙΑ ........ ΘΡΗΣΚΟΣ


Εχουν χεστεί απάνω τους και αρνούνται τους μισθούς τους γιατί την εχουν πάρει χαμπάρι οτι θα τους φάμε τα λαρύγγια !

"ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ"


Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος έχει παραιτηθεί του μισθού του, όπως αναφέρουν σήμερα «Τα Νέα» στη στήλη «Μικροπολιτικός».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται για μία απόφαση την οποία δεν γνώριζαν ούτε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού και η οποία έγινε γνωστή χθες, όταν ο Λ. Παπαδήμος μετά τη συνάντησή του με τον Ζοζέ Μπαρόζο ερωτήθηκε σχετικά από Γερμανό δημοσιογράφο.


Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα
παραιτήθηκε του μισθού του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Θορυβήθηκε η Γερμανία με το κάψιμο σημαιών της στην Αθήνα


Το υπουργικό συμβούλιο στο Βερολίνο συζήτησε σήμερα σχετικά με πρόγραμμα αντιμετώπισης του κινδύνου επανεμφάνισης «παλαιών προκαταλήψεων», κατά της Γερμανία, εν μέσω της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε παρουσίασε στους συναδέλφους του 12σέλιδο έγγραφο όπου τονίζεται ότι με την παρούσα ευρωπαϊκή κρίση «οι αναμοχλεύσεις κακών ιδεών από το παρελθόν αλλά και....
οι προκαταλήψεις επανεμφανίστηκαν… Συγχρόνως, αφυπνίστηκαν σε αρκετά γειτονικά μας κράτη οι φόβοι απέναντι σε μία πανίσχυρη Γερμανία».

Το 90% των καταθέσεων του διατηρεί ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαράς, σε τράπεζα του εξωτερικού!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ENAΣ - ΕΝΑΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ -  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ 


Oπως φαίνεται από το πόθεν έσχες του προέδρου της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς έχει 285.467 ευρώ σε καταθέσεις στην KBC του Βελγίου, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Liberation:"Ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου,πάντα σηκώνεται"!Άρθρο-ύμνος για την Ελλάδα


Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και.....
διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ...EY. BENΙΖΕΛΟΣ: «Μια ασύντακτη χρεωκοπία θα έφερνε την Ελλάδα στο βιοτικό επίπεδο της Αλβανίας και της Μολβαδίας»

Αδιόρθωτος είσαι ρε Βουβουζέλο, τι να σου πω, πάλι αδιάβαστο σε πιάνω. Οι Αλβανοί γείτονές μας έζησαν χρόνια κάτω από το απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς του Χότζα, φύγανε οικονομικοί μετανάστες από την πατρίδα τους και δούλεψαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες… Μάζεψαν με ιδρώτα και αίμα δυο δεκάρες για να τις χάσουνε με το γνωστό σκάνδαλο των πυραμίδων!
Βάλανε κάτω το κεφάλι και δουλέψανε σαν τα μαύρα σκυλιά, υποφέρανε, αλλά ρε χειρότερε της Ευρώπης (τον τίτλο δε μπορεί να σου τον φάει κανένας) δεν κάλεσαν, όπως, κάνατε εσείς το ΔΝΤ για να τους σώσει… Ούτε δώσανε κώλο στους τοκογλύφους και το κυριότερο δεν γίνανε το περίγελος και οι ξεφτίλες της Ευρώπης όπως γίναμε εμείς που χάσαμε και την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας… Άντε μπράβο, σαχλαμαροεξακοντιστή!

Σαρώνει στις πωλήσεις το «ναζιστικό» κρασί!


Το οινοποιείο Alessandro Lunardelli βρίσκεται στην ιταλική περιφέρεια Friuli-Venezia Giulia και ιδρύθηκε το 1968 από μια οικογένεια που είχε παράδοση στην παραγωγή οίνου...

Από το 1990 και μετά γνώρισε μεγάλη επιτυχία, εμφιαλώνοντας το δικό της κρασί, ενώ λίγο αργότερα εντύπωση προκάλεσε η νέα σειρά κρασιών της εταιρείας με την ονομασία «Historical Line» (Linea della storia).

Είμαστε η πρώτη Γερμανική αποικία στην Ευρώπη
Είμαστε η πρώτη Γερμανική αποικία στην Ευρώπη»(!) Αυτό γράφουν οι FinancialTimes, που αφήνουν να εννοηθεί καθαρά ότι, οι δανειστές θέλουν να ελέγχουν και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, δηλαδή ΚΑΙ το αποτέλεσμα των εκλογών, πράγμα που δεν κάνει συμβατή μία «λύση» στο χρέος…. μαζί με Δημοκρατία!

"Αγοράστε ένα όπλο και ετοιμαστείτε"

Οικονομολόγοι προειδοποιούν για επικείμενη Οικονομική 11η ΣεπτεμβρίουΓιούχαραν και έβρισαν άγρια τον Νταλάρα σε συναυλία στη Νίκαια


Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοίμαζε καιρό τώρα ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή έγινε σήμερα στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.  Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παραγωγής: «αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας. Φίλος ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και μη, με βαθιά την πρόθεση και επιθυμία να βρεθεί και να συνομιλήσει μαζί τους, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του, που πάντοτε ενώνουν, ψυχαγωγούν, συντροφεύουν, παρηγορούν, δίνουν χαρά και λυτρώνουν. Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε, πάντα, δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης». Έλα όμως που οι απόψεις του καλλιτέχνη περί μνημονίου έριξαν λάδι στην φωτιά; Το τί έγινε στη συναυλία δεν περιγράφεται. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γιούχαραν εν χορώ τον καλλιτέχνη, έβριζαν, τον ειρωνευόταν για την οικονομική επιφάνειά του και για το ότι συμφωνεί με το μνημόνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί κάποιες φορές η συναυλία

Ο ανθρωπος που ελιωσε τους Ελληνες στο ξύλο εχει το θράσος να είναι υποψήφιοςΤην παραίτησή του από την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη υπέβαλε με επιστολή του στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Χρήστος Παπουτσής, ο πιο στυγνός υπουργός που ελιωσε στο ξύλο και στο χημικό τους Ελληνες, ενώ αναμένεται η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο κ. Παπουτσής υπέβαλε την παραίτησή με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπδήμο προκειμένου να διεκδικήσε με περίσιο θράσος την εκλογή του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

202 κότες τύραννοι ψήφισαν υπερ της τυραννίας
Υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία, επί της αρχής και κατ’ άρθρο, ο εφαρμοστικός νόμος για τις ανατρεπτικές αλλαγές στα εργασιακά.
Υπέρ του νόμου, επί της αρχής, ψήφισαν 202 βουλευτές, κατά 80, ενώ ένας βουλευτής ψήφισε παρών.

Συνάντηση με την αφεντικίνα του θα εχει ο ΣαμαράςΈτοιμος σε όλα για την συνάντηση με την αφεντικίνα του και τύραννο της γερμανικής αποικίας Μέρκελ είναι ο Αντώνης Σαμαράς: Προσδοκά σε μία πολιτική και όχι οικονομική συζήτηση έχοντας ανά χείρας τις διαγραφές των στελεχών του και τις... τελευταίες δημοσκοπήσεις στην κατεχόμενη αποικία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...