Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

ΚΚΕ Α.Ε. Ενα καλά στημένο μαγαζί με τεράστιο οικονομικό οφελοςΚΚΕ Α.Ε.Το μόνο «κόμμα» με Α.Φ.Μ.Η καλύτερη επιχείρηση της χρονιάς που πέρασε.Εν μέσω οικονομικής κρίσης είχε μεγάλη «παραγωγή» και τεράστια κέρδη.Συγχαρητήρια στον Τζόρτζ Σόρος και τους υπαλλήλους του.
Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα έπρεπε να είναι "γραμμένο" το ΚΚΕ και όχι στη Βουλή των Ελλήνων. Το ΚΚΕ είναι μια επιχείρηση και όχι κόμμα. Ως επιχείρηση πρέπει να κρίνεται και όχι σαν κόμμα. Ποια η διαφορά της επιχείρησης από ένα κόμμα; Το κόμμα παράγει ένα προϊόν με βάση την ιδεολογία του και δεν κρίνεται ούτε το ίδιο για την παραγωγικότητά του ούτε το προϊόν του από την οικονομική του απόδοση. Μια επιχείρηση κρίνεται με τα ακριβώς αντίθετα κριτήρια. Κρίνεται για την παραγωγικότητά της και κρίνονται και τα προϊόντα της για την οικονομική τους απόδοση.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ " ΕΓΩ ΓΡΑΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΡΑΙΚΟΣ ΘΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ"(Βίντεο)


Πλησιάζουν τα χρόνια του ΑντίχριστουΠριν λίγες ημέρες άκουσα ότι έφθασαν τα χρόνια του Αντιχρίστου. Είναι αλήθεια; Και αν ναι, πόσο σύντομα;

Το θέμα που αφορά γύρω από το πρόσωπο του Αντιχρίστου έχει τεράστιο εύρος αλλά και μεγάλη επικινδυνότητα αφού πρόκειται για κάτι μελλοντικό , το οποίο έχει προφητευθεί μέσω πολλών συμβόλων, και έτσι ο καθένας είναι εύκολο να πλάσει την δική του ερμηνεία.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία


Ο «πολυπολιτισμός» έχει σκοτώσει τουλάχιστον 1400 Έλληνες τα τελευταία 12 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.Μόνο για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ακόμα 6 Έλληνες έπεσαν θύματα αλλοδαπών δολοφόνων –με το τελευταίο περιστατικό σήμερα στα Εξαμίλια Κορινθίας- στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγει ο «πολύ-πολιτισμός» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. 

Τέτοια είναι η ηθική κατάρρευση στη χώρα, που  ουδείς δείχνει να ανησυχεί –πλην ελαχίστων- για την τραγική αυτή κατάσταση, ενώ ως συνήθως η αριστερά θεωρεί τα σύμβολα του «πολύ-πολιτισμού» και των αλλοδαπών –όλων ανεξαιρέτως- αναπόσπαστο μέρος  της ιδεολογίας της στη  νέα τάξη που προετοιμάζει μεθοδικά. 

Τώρα εάν σφαγιάζονται Έλληνες στην "πορεία" αυτή προς τον "πολιτισμό-πολύ", κάποιοι το αποδέχονται ως¨"αναγκαίες παράπλευρες απώλειες". 

Γιατί αυτός ο «πολύ (μα πάρα πολύ) πολιτισμός» έχει σκοτώσει τουλάχιστον 1400 Έλληνες τα τελευταία 12 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ + ΚΑΙ Ν.Δ = ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑ.....ΔΗΜΙΟΥ ΞΑΝΑ

«Βόμβα» Πάγκαλου: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συζητούν μυστικά για συγκυβέρνηση!

Δεν κρατήθηκε ο Αντιπρόεδρος και αποκάλυψε κάτι που είναι κοινό μυστικό! Οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ξανα συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές εαν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα...

Ο Παπαδήμος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας! O ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚPΑΤΙΑΣ


Τα σενάρια περί παραμονής του Λουκά Παπαδήμου στην πολιτική ζωή του τόπου, και μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ως μεταβατικού πρωθυπουργού, αποτελούν…αγαπημένη συνήθεια για τα ΜΜΕ.

Έλληνας ούτε γεννιέσαι ούτε γίνεσαι...

Μόνο πεθαίνεις ως Έλληνας

Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή, ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν βουτάω στις χαράδες να βρω φούντες, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια. Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος, Πυροσβέστης, Λιμενικός.
Μπήκα στις Ένοπλες Δυνάμεις σχεδόν 17 χρονών ή και παραπάνω.
Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα γιατί διάβαζα σαν σκυλί για να περάσω τις Πανελλήνιες, ήμουν αθλητικός και πέρασα τα αθλητικά τεστ εύκολα, κι ήμουν συνειδητοποιημένος κι έξυπνος αρκετά για να περάσω τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκα. Μα ένα πράγμα με δυσκόλεψε τότε. Πώς να καταφέρω να πείσω τον πατέρα μου να υπογράψει για να μπω στη Σχολή; Πώς να καταφέρω να του κρύψω ότι από τους 80 που τελικά θα μπαίναμε στη Σχολή, στατιστικά οι 11 δεν θα ζούσαν μετά από μια 15ετία! Σήμερα είμαι σχεδόν 40. Γενιά του 67.
Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην οικογένειά μου το μεσημέρι, αν έχω οικογένειά. Ποτέ δε ρωτάω αν θα γυρίσω πίσω απ’ όπου με στέλνεις. Με παλιά μηχανήματα, κακοσυντηρημένα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό, τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση θρύψαλα από τα G, με τα χέρια γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειας δίπλα απ’ την εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ’ ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ’ την αρμύρα να βγάζω απ’ τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ’ ακρονήσια. Αχ αυτά τα μάτια όταν σώζονται πως σε κοιτάζουν.
Σ’ απογοητεύω πολλές φορές. Το ξέρω. Αλλά κι εσύ δεν ήρθες στην κηδεία μου. Δεν μου άναψες ένα κερί. Δεν έκανες μια γιορτή για μένα στα σχολειά. Δεν κράτησες ένα δάκρυ για μένα όταν έπεφτα απ’ τα ουράνια, ούτε όταν μ’ ένα ελικόπτερο πάλευα εκείνη τη Νύχτα μες’ στο σκοτάδι και στην αντάρα των Ιμίων, ή του Σισμίκ, ούτε με έκρυψες για να μη με δει ο Τούρκος από τις τηλεοράσεις σου. Δεν ήρθες στο νοσοκομείο μου δίπλα στο κρεβάτι να μου κρατήσεις λίγη συντροφιά όταν με καίγανε οι σφαίρες και οι μολότωφ που σφηνώθηκαν πάνω μου.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ 256 ΧΡΟΝΙΑ!!Μεγαλωσε 180 παιδια ενώ οι 23 γυναικες που είχε πέθαναν πολυ πριν απο τον ίδιο.

Πέντε χρόνια περίοδο χάριτος θέλει από τους δανειστές ο Καρατζαφέρης


Μέρκελ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Βορίδης και Γεωργιάδης τα... άκουσαν για τα καλά από τον Γιώργο Καρατζαφέρη κατά τις διαδικασίες εκλογής του Αστέριου Ροντούλη στη θέση του γραμματέα της ΚΕ του ΛΑΟΣ.


Στην εισήγησή του προς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν έκρυψε τις επιφυλάξεις του για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. "Δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά" είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

 Αφού έθεσε σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό και επανέλαβε την πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης.

ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ... προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε!!!


Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό
σε φίλους σας διότι αφορά σε έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών
πετρελαίου.

Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!

Aυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι για τους Γερμανούς σήμερα είναι οι Έλλληνες


Η Γερμανία εισβάλλει στην Ελλάδα


Από το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι RT News
και την προσωπική ιστοσελίδα του Max Keiser

Οι Ιταλοί είπαν όχι στα γενόσημα - φάρμακα δολοφόνους. Οι Έλληνες?

Οι τροϊκανοί είναι τόσο αδίστακτοι, που για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων πολυεθνικών, επιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα ρύθμιση η οποία ήδη έχει κριθεί παράνομη στην Ιταλία.

ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ = 27% ΚΑΙ Ν.Δ 28% ΑΥΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑ.....ΔΗΜΙΟΥ ΞΑΝΑ

Νέα Δημοσκόπηση

Εκτός Βουλής μένει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Η αποχή φτάνει το 27,5%.......
 Εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο ποσοστό μαζοχιστών σε αυτον εδώ τον τόπο, που θέλουν να ξαναψηφίσουν ολους αυτούς που μας έφεραν εως εδώ.

Πούτιν:"Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας,πρέπει να είναι καμικάζι"!


Στο πολύ δύσκολο έργο των «καμικάζι» πρωθυπουργών, οι οποίοι πρέπει να είναι «υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες» αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης της Ιταλίας, μετά την υποχρεωτική αποχώρηση του....
«φίλου» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.Ποια ήταν η πρώτη γυναίκα που φωτογραφήθηκε με μπικίνι;

Στις 5 Ιουλίου 1946 φόρεσε το μπικίνι της στην δημοφιλή πισίνα Piscine Molitor και φωτογραφήθηκε. Τι συνέβη μετά;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...