Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Νίψις, Νήψη, Νηστεία


Τρεις λέξεις, Τρεις ρίζες, Τρία νοήματα,
.
Ένας σκοπός!

«νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν»
Νίψις, νίφτω : αρχαία ελληνική νίπτω, νίφτω (και νίβω), ένιψα, νίφτηκα, πλένω το πρόσωπο ή/και τα χέρια μου με νερό, καθαρίζω, (μεταφορικά) εξαγνίζω, Συγγενικές λέξεις: νίψιμο, νίψις, νιπτήρας, νιφτήρας
Στο προαύλιο του ναού της Αγίας Σοφίας λέγεται πως υπήρχε κρήνη στην οποία αναγραφόταν η φράση, «νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν» :=ξέπλυνε τις αμαρτίες σου και όχι μόνο το πρόσωπό σου. Η φράση αυτή, αν αναγνωσθεί ανάποδα (από δεξιά προς τα αριστερά) αποδίδει τις ίδιες ακριβώς λέξεις και επομένως και το ίδιο νόημα.

Νήψη. Για την αποχή από το κρασί οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το ρήμα νήφω. Το ρήμα διατηρείται ως τις μέρες μας με το επίθετο νηφάλιος! Στην εκκλησιαστική ορολογία, σημαίνει άγρυπνη και ανύστακτη εποπτεία και επαγρύπνηση του νου και της καρδιάς. Παράγεται από το ρήμα νήφω, που έχει τη σημασία του είμαι προσεκτικός, άγρυπνος, ξύπνιος, με ξεθόλωτο νου.
Με άλλα λόγια σημαίνει να είμαι ενήμερος της αντιληπτικότητας μου κάθε στιγμή και να μπορώ να ελέγχω τη ροή των λογισμών και των αισθήσεων μου με πλήρη διαύγεια πνεύματος. Για να έχει ευδόκιμους καρπούς η νήψη θα πρέπει να συνοδεύεται από τη φλογερή, αδιάλειπτο και καρδιακή προσευχή.
«Νήψη και προσευχή» το ένα προϋποθέτει το άλλο. Και τούτο δεν είναι έργο και προνόμιο των ασκητών και μοναχών, αλλά απευθύνεται σε όλους τους πιστούς Χριστιανούς, που επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν το σταυρικό δρόμο που οδηγεί στην τελειότητα του Ευαγγελίου και στην εν Χριστώ οικοδομή του ανθρώπου.

Παιδείας αποχριστιανισμός...


Παιδείας αποχριστιανισμός...
Ζαχαρίας Γ. Ζάχος
Όλοι το λένε... Η κρίση δεν είναι μονάχα οικονομική... Έχει πολλές παραμέτρους... Μία από αυτές, ίσως η σημαντικότερη είναι η απεμπόληση, από μέρους όλων μας, της γνήσιας χριστιανικής, ορθόδοξης παράδοσης...
Ένα άθρησκο, άλλωστε, κράτος, επιδιώκει να καταστήσει άθρησκη σύνολη την κοινωνία.... Κυρίως δε τη νεολαία... Γι' αυτό και ο Χριστιανισμός, στη γνήσια, ορθόδοξη, πατερική διάσταση, αποβάλλεται, συν τω χρόνω, απ' τα Σχολεία... Κάτι που θαρρώ πιστοποιείται και με το έγγραφο που το ημέτερο Υπουργείο Παιδείας έστειλε προς τα Σχολεία της χώρας, λίγες μέρες πριν τον εορτασμό της, εν συνάξει, μνήμης των Τριών Ιεραρχών που, από αιώνων, καθιερώθηκε να τιμώνται ως οι προστάτες της ελληνορθόδοξης παιδείας, η οποία υποτίθεται πρέπει να παρέχεται στους έλληνες μαθητές...

ΤΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥΣ@@ΚΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Η Βρετανία δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα των χριστιανών να φορούν σταυρό


 
Επίσημη θέση της βρετανικής κυβέρνησης είναι ότι οι χριστιανοί δεν έχουν δικαίωμα να φορούν σταυρό, με ή χωρίς τη μορφή του Εσταυρωμένου, στον χώρο της εργασίας τους, και ότι είναι πρόθυμη να το αποδείξει σε οποιαδήποτε δικαστήρια.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Βρετανίδες, η Nadia Eweida και η Shirley Chaplin, τιμωρήθηκαν για την άρνησή τους να πάψουν να φέρουν τα θρησκευτικά τους σύμβολα.

Πάρτυ προς τιμήν της «Υπολοχαγού Νατάσας» στο ΛΑΟΣ


Πάρτυ προς τιμήν της «Υπολοχαγού Νατάσας» στο ΛΑΟΣΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη συμμετοχή του γιου της Υπολοχαγού Νατάσας και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στις πολιτικές παρεμβάσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Αποδεικνύοντας ότι παρά τα κακεντρεχή σχόλια που συνόδευσαν την ανακοίνωση της προσχώρησής του, είναι ώριμος πολιτικά και έτοιμος να προσφέρει.

Νέα(!) ποιο σκληρά μέτρα ζητάει το ΔΝΤ (απίστευτο κι όμως αληθινό)


  Πολύ επιφυλακτικό- προσγειωμένο στη πραγματικότητα των αριθμών κατά άλλους- εμφανίζεται το ΔΝΤ στην Έκθεση που συνοδεύει το δεύτερο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα, καθώς παρά το ότι πέρασε η δική του «γραμμή» για μεγαλύτερο «κούρεμα» του Χρέους, οι παραδοχές για τη βιωσιμότητα του συγκεντρώνουν μεγάλα ποσοστά αβεβαιότητας.
Με περισσότερους αστερίσκους σε σχέση με την αντίστοιχη Έκθεση της Κομισιόν, η Έκθεση του ΔΝΤ θέτει κατ' αρχήν θέμα πολιτικής βούλησης για την εφαρμογή των σκληρών μεταρρυθμίσεων που ήδη ψηφίστηκαν αλλά κι εκείνων που έρχονται τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το παραμικρό δείγμα αυτοκριτικής για τη παταγώδη αποτυχία στις προβλέψεις που αφορούν τόσο στους ρυθμούς ανάπτυξης όσο και στη πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές.
Όσον αφορά στους τομείς που βλέπει ενδεχόμενο πρόβλημα το ΔΝΤ είναι η συλλογή φόρων, η μείωση των δημόσιων δαπανών και η υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, η οποία είναι βασική παράμετρος στο σχέδιο βιωσιμότητας του Χρέους που εκπόνησε το ΔΝΤ.
Αναφορικά με το ζήτημα της φοροδιαφυγής, είναι έκδηλη η ενόχληση της Τρόικα από το ότι αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου, ελάχιστα έχουν γίνει σε αυτό το τομέα με αποτέλεσμα και δημοσιονομικές απώλειες να υπάρχουν αλλά και μη ικανοποίηση του κοινού περί δικαίου αισθήματος.

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ,ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Πολεοδόμηση της περιοχής Χαλέπα Κεφαλογιάννη

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Μαλεβιζίου υπογράφτηκε σήμερα
για την επίβλεψη της μελέτης  «Πολεοδόμηση της περιοχής ΧΑΛΕΠΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Π.Ε 28».
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, παρουσία του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή συνυπέγραψαν την Προγραμματική Σύμβαση «Μελέτη Πολεοδομήσης της περιοχής “Χαλέπα Κεφαλογιάννη” (Π.Ε. 28) του Δήμου Μαλεβιζίου» που η υλοποίηση της  συνίσταται στην επίβλεψη των μελετών και στις σχετικές διαδικασίες αποστολής για ανάρτηση και στην τήρηση των απαιτήσεων για έγκρισή τους.
Στο έργο περιλαμβάνονται επιμέρους μελέτες όπως περιγράφονται στον φάκελο του έργου και στην υπογραφείσα σύμβαση και συγκεκριμένα:

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;«Ήταν τότε που ενώ είχαμε βγάλει μία πολύ πετυχημένη έκδοση της δεκαετίας, έγιναν κάποια σχόλια ότι εμείς εάν δεν πάρουμε βοήθεια από τη Γερμανία, θα πάμε στο IMF (ΔΝΤ). Ήταν μία ατυχής τοποθέτηση για τις αγορές, γιατί οι αγορές ενώ άκουγαν ότι το χαρτί πάει καλά, τα spreads έπεφταν κλπ., ξαφνικά έλεγαν "καλά αφού αυτοί σήκωσαν λεφτά και πάνε πάρα πολύ καλά, γιατί συνεχίζουν και μας απειλούν ότι θα πάνε στο IMF; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε;". Και ξαφνικά φρίκαραν. Αρχίζουν και λένε ότι μήπως γίνεται κάτι; Αλλιώς τους περιμένουμε να συμπεριφέρονται και αλλιώς συμπεριφέρονται».

Για τους φιλοζωους...


Με εχετε κουρασει..
Εμενα και παρα πολλούς...Μας έχετε κουράσει....
Δεν είμαστε κτηνοι ουτε απάνθρωποι...
Δεν γυρναω με μια καραμπινα και σκοτωνω ζωα...Απο μικρος θαυμαζω τα ζωα και τα αγαπω...Δεν με ενοχλουν και δεν τα ενοχλω....Εχω κουραστει και θλιβομαι που κανετε τοσο θορυβο για τα ζωακια...Κατεβαινετε σε πορειες κανετε διαδηλωσεις...στελνετε ανθρωπους σε δικαστηρια οταν την ιδια ωρα δεν κανετε τιποτα για τα χειροτερα που υπαρχουν.Οταν τρωτε με 10 πιρουνια τα αρνακια,τα κατσικακια κ ολα τα υπολοιπα ζωακια..Α ναι ξεχασα αυτα ειναι για τροφη...Αυτα ειναι διαφορετικα ζωακια...Αλλο να τρως ενα ζωο κ αλλο να το βασανιζεις....θυμωνω που κανετε τα παντα για τα ζωακια και τιποτα για την χωρα και πιο ειδικα για τους ανθρωπους που υποφερουν και περνατε καθημερινα απο διπλα τους..Αλλα ναι αυτο ειναι δυσκολο χομπυ για εσας...Αρεσκεστε να χαιδευετε τις γατουλες σας και τα σκυλακια σας στον καναπε σας και αδιαφορειτε για τα υπολοιπα...Ευκολα θα δωσετε τροφη σε ενα αδεσποτο και το ιδιο ευκολα θα κλωτσησετε εναν αστεγο....Οχι οι φιλοζωοι δεν ειναι και φιλανθρωποι...Ισως υπαρχουν κ μερικοι...Οι φιλοζωοι εχουν λυσει τα προς το ζην και ασχολουνται με το ευ ζην...Καταντησατε οπως οι οπαδοι των ομαδων...Κανατε λατρεια και κεντρο της ζωης σας μια ενασχοληση και οδηγειστε σε ακραιες συμπεριφορες....Κανεις δεν ειπε να μην τιμωρουνται οι ανθρωποι που βασανιζουν ζωα...Αλλα δεν δεχομαι απο κανεναν φιλοζωο να μου μιλαει για σωστο και λαθος οταν δεν σεβεται πρωτα τους συναθρωπους του....

Σύμβαση – θηλιά για να πάρουμε τα δάνεια

Γραπτές διαβεβαιώσεις και διασαφήσεις από το υπουργείο Οικονομικών και το Νομικό Συμβούλιο του κράτους ότι η νέα δανειακή... σύμβαση των 109 δισ. ευρώ δεν αντίκειται στο ελληνικό δίκαιο – προκειμένου να μην υπάρξει θέμα συνταγματικότητας - αλλά και ούτε πρόκειται στο μελλον να έρθει νόμος που να αναιρεί την ισχύ της, επιβάλλουν οι δανειστές. Στη σύμβαση ορίζεται ξεκάθαρα πως το εφαρμοστέο δίκαιο είναι το βρετανικό και τα δικαστήρια επίλυσης διαφορών στο Λουκεμβούργο.

ΕΚΤΑΚΤΟ- Θα μπουκάρουν σε Κρήτη και Ηλεία;

Πολίτες και σωματεία σχεδιάζουν να εισβάλουν στους χώρους στους οποίους θα στηθούν κάλπες στο Ηράκλειο για την ανάδειξη του προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, oι πολίτες, που ετοιμάζουν τις επιθέσεις στα εκλογικά κέντρα, έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν την εισβολή τους, προκειμένου αυτή να γίνει με συντονισμένο τρόπο....Άγνωστο παραμένει αν θα επιτεθούν στα εκλογικά κέντρα του Ηρακλείου ή και σε κάποια από τα 30 εκλογικά κέντρα που θα στηθούν στο Νομό.


Φόβος για το ξέσπασμα επεισοδίων στις εσωκομματικές εκλογές επικρατεί και στον Πύργο και την Αμαλιάδα, καθώς ήδη έχουν καταγραφεί επίσημες αντιδράσεις για τη χρήση των δημοσίων κτιρίων όπως το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα υπήρξε ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και κομματικά στελέχη, προειδοποιώντας πως, αν οι εκλογές γίνουν σε τέτοιους χώρους, κάποιοι θα προκαλέσουν επεισόδια, σπάζοντας ακόμα και τις κάλπες.

Μπαινωβγαινει στο ΠΑΣΟΚ και παράλληλα κανει δικο της ΚΟΜΜΑ, χωρις να εχει διαγραφει απο επισημο ΜΕΛΛΟΣ .... Δηλαδη ανοιγουμε ένα ΑΠΟκομμα για να παρουμε ψηφους απο αυτους που θα χασει το ΠΑΣΟΚ κοροϊδευοντας τον κοσμο.... !!!!

Επεστρεψε στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η Λουκα Κατσελη

Το ναι της Λουκας Κατσελη φαινεται της εδωσε αφεση... αμαρτιων μετα την προσφατη διαγραφη της απο την κοινοβουλευτικη ομαδα του ΠΑΣΟΚ.

Επέστρεψε στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσελη
Έτσι η πρώην υπουργός επιστρέφει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά το μικρό διάστημα που ήταν εκτός.
 «Ο Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στα θέματα που έθεσα»
«Παρείχα ψήφο εμπιστοσύνης γιατί ο Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στα δυο θέματα που έθεσα στην ομιλία μου», δήλωσε κατά την αποχώρησή της από τη Βουλή μετά τη ψήφο της η Λούκα Κατσέλη.
Η ανεξάρτητη βουλευτής είπε πως η απόφαση του Πρωθυπουργού να μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη δημιουργίας ευρύτερης στήριξης και η δρομολόγηση για τη παροχής της 6ης δόσης αναμένεται να χαράξουν νέα πορεία για τον τόπο «έτσι ώστε ο ελληνικός λαός να δει ότι υπάρχει φως στο τούνελ».

Καταγγελίες ΣΟΚ! - ΒΙΝΤΕΟ - Απαγορεύσαν την Ελληνική σημαία στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ!!!ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΝΤΑΙ...


Ο κύριος Δημητριος Μιχάκης Αλέξανδρος το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012 ήθελε να παρακολουθήσει ως νομικός από κοντά η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Παρ'όλο που είχε νόμιμη άδεια να μπει στη Βουλή, μόλις του έκαναν σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν πως στην τσέπη του είχε την ελληνική σημαία, μιας και πριν βρισκόταν στη διαδήλωση, του αρνήθηκαν την είσοδο στη Βουλή και το χειρότερο, χωρίς καμία αιτιολόγηση.

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΤΟ ΠΤΥΕΙΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Πλήρωσε τον Σαρκοζί, για να τον… βομβαρδίσει«Αυτός ο κλόουν ο Σαρκοζί, πριν από οτιδήποτε άλλο, πρέπει πρώτα να επιστρέψει πίσω τα λεφτά που πήρε από τη Λιβύη για να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία (το 2007)»
δήλωνε πέρυσι, περί τα μέσα Μαρτίου κι εν μέσω της λιβυκής επανάστασης, ο γιος του συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι, Σαΐφ αλ Ισλάμ, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Euronews, βάζοντας φωτιές στο γαλλικό κυβερνητικό επιτελείο.
Σχεδόν άμεσα όμως, τα Ηλύσια Πεδία τότε έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά τον Αλ Ισλάμ και το θέμα έκλεισε κάπου εκεί.
Σήμερα ο Μουαμάρ Καντάφι είναι νεκρός, ο γιος του Σαΐφ αλ Ισλάμ βρίσκεται στη φυλακή κι ο Νικολά Σαρκοζί, σε λιγότερο από έξι εβδομάδες, θα δώσει -σε δύο... δόσεις- τη μάχη του για να διεκδικήσει τη δεύτερη θητεία του στη γαλλική προεδρία. Μόλις χθες η γαλλική ιστοσελίδα Mediapart αποκάλυψε ότι απέκτησε πρόσβαση σε «απόρρητα έγγραφα», στα οποία περιγράφεται αναλυτικά η μεταβίβαση ενός ποσού της τάξης των 50.000.000 ευρώ από τη Λιβύη για την ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας που έκανε ο Σαρκοζί το 2007.

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Με αποχώρηση της Γαλλίας από τη Συνθήκη του Σένγκεν απείλησε ο Νικολά Σαρκοζί σε χθεσινή προεκλογική του ομιλία στο Βιλπέν του Παρισιού αν δεν προστατευθούν πιο αποτελεσματικά τα ευρωπαϊκά σύνορα.

(Vid) Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ.


ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (Βίντεο)


PULSE : 4,5 % H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 4%.Στην νεα δημοσκόπηση της Pulse η οποία παρουσιάστηκε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ,η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αυξάνει τα ποσοστά της εντυπωσιακά φτάνοντας στο 4,5% .
Αντίθετα το ΛΑ.Ο.Σ του κολοτούμπα Καρατζαφέρη ακολουθεί απο πίσω με 4% και συνεχίζει να κατρακυλάει συνεχώς. Έτσι όπως πάει το κόμμα του Καρατζαφέρη είναι αμφίβολο αν θα μπεί και στην βουλη.
Διαβάζουμε σχετικά απο την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής :
Δεν μπορούν πια να κρύψουν την άνοδό μας! Όλο και περισσότεροι Έλληνες έρχονται στο πλευρό μας αποφασισμένοι να αγωνιστούν για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε η δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Σύμφωνα με αυτήν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει ποσοστό 4,5% και είναι φανερό πλέον ότι δεν μπορεί κανείς να “εξαφανίσει” το ρεύμα ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο θα εκπροσωπηθεί στην επόμενη βουλή από Χρυσαυγίτες, έτοιμους να φέρουν τα πάνω-κάτω στο πολιτικό σκηνικό. Όσο και αν προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στο Κίνημά μας… όσο και αν απέκρυψαν τις θέσεις και τις προτάσεις μας… εμείς θα συνεχίσουμε να σπάμε την συνομωσία της σιωπής και να μεταφέρουμε το Μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Ο Αγώνας για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζεται…

Μα γιατί τραγουδάει ο Νταλάρας;


Θα ήθελα να ξέρω, γιατί ακριβώς τραγουδάει ο Νταλάρας.
Τραγουδάει για τον πόνο μας;
Τραγουδάει για την χαρά μας;
Τραγουδάει για τον ερχομό του μνημονίου;
Τραγουδάει γιατί φεύγει το ΠΑΣΟΚ;
Τραγουδάει γιατί έρχεται ο Βενιζέλος;
Τραγουδάει γιατί έφυγε ο Παπανδρέου;
Τραγουδάει για την απόλυα της Εθνικής μας κυριαρχίας;
Τραγουδάει για τα ....
ψάρια του αιγαίου;
Για τους μετανάστες;
Μήπως για τους λαθρομετανάστες;
Μήπως τραγουδάει για εμένα, για εσένα, για την πάρτη του, μήπως για την επανεκλογή της γυναίκας του;
Αλήθεια γιατί τραγουδάει ο Νταλάρας;
Πολύ θα ήθελα να ξέρω!
Αν είναι, για καλό, ας να βγούμε όλοι στους δρόμους και να τραγουδάμε, έτσι εκτός από τεμπέληδες, θα μας νομίζουν οι ξένοι και για τρελούς.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρώπη, είναι στην … Αφρική!


Ο εργασιακός μεσαίωνας που λέγαμε εδώ και μήνες, είναι πλέον πραγματικότητα. Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα είναι συγκλονιστικά και αναδεικνύουν τη λάθος πολιτική, τα εγκλήματα που έγιναν εδώ και δύο χρόνια με τα μνημόνια της ντροπής. Πλέον μία είναι η λύση: Η αλλαγή πολιτικής άμεσα, μετά τις εκλογές από τη νέα κυβέρνηση. Το μεγάλο διακύβευμα είναι η....
βελτίωση της αγοράς εργασίας, η ανακούφιση των εργαζόμενων. Μόνο με μέτρα που θα ξαναρυθμίσουν την αγορά και θα δημιουργήσουν ελπίδα θα μπορέσει να πάρει μπροστά η Ελλάδα. Αλλιώς θα γίνουμε Βιετνάμ ή Περού σε ότι αφορά το επίπεδο του ΑΕΠ, όπως προέβλεψε έκθεση του ινστιτούτου Ifo στη Γερμανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ύφεση έχει φτάσει σε επίπεδα τριτοκοσμικών χωρών κι αν η ύφεση ξεπεράσει το 8% τότε θα μας περάσει σύντομα και το Μπαγκλαντές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...