Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

V FOR VENDETTA Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ήταν 31 Ιανουαρίου του 1606 όταν τα μέλη της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας μαζί με τον εμπνευστή της Γκάι Φοκς οδηγήθηκαν στην αγχόνη και κατόπιν διαμελίστηκαν για παραδειγματισμό.

Στη Βρετανία ο προτεστάντης Βασιλιάς Ιάκωβος Α' ασκούσε την εξουσία με τρόπο βίαιο και τυραννικό. Οι μαζικές εκτελέσεις, οι κατασχέσεις περιουσιών και οι εκδιώξεις από τα αξιώματα αποτελούσαν μια οδυνηρή πραγματικότητα για τους Καθολικούς.


Ενας Άγγλος στρατιώτης από το Γιορκ, ο Γκάι Φοκς ανέλαβε την οργάνωση μιας ομάδας Καθολικών, που στόχο είχε τη δημιουργία Καθολικής επανάστασης σε ολόκληρη την Αγγλία. Το εγχείρημά του Φοκς στηρίζονταν στη θεωρία του Ντόμινο. Ευελπιστούσε πως η πυροδότηση μιας σειράς έκρυθμων γεγονότων στο Λονδίνο θα δημιουργούσε χάος και αναρχία που θα εξαπλώνονταν σε όλη την επικράτεια και με τη βοήθεια του καθολικού στέμματος της Ισπανίας, θα γινόταν εφικτή η ανατροπή της Μοναρχίας, επιφέροντας ταυτόχρονα ένα καίριο χτύπημα στον Προτεσταντισμό...

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό, πάει το Βουνό στον Μωάμεθ! Δε χρειάζεται να μπουκάρουμε στη βουλή για να βρούμε τους προδότες τους κλέφτες ,γιατί θα έρθουν αυτοί σε μας !!! Σαν μια επίδειξη δύναμης και πυγμής αποφάσισαν να παραστεί σύσσωμη η κατοχική κυβέρνηση μπροστά στα θύματα τους στη 25 Μάρτιου !! Μας θεωρούν χάπατα ...πρόβατα άβουλα , και θέλουν να.....
μας αποδείξουν πως δεν μας φοβούνται !! ΠΡΟΣΟΧΗ !

Είναι η μόνη μας ευκαιρία για να τους δείξουμε την....αγαπη μας και να τους ανταμείψουμε
για τα βασανιστήρια που μας έχουν επιβάλλει. Αφού έχουν το θράσος να εμφανιστούν μπροστά στον ελληνικό λαό μετά τον καιάδα που μας έριξαν ...ας αρπάξουμε την ευκαιρία να τους δείξουμε τι εστί ...βερίκοκο!!!
Καλή δύναμη !!

Για δείτε τι μπουμπούκι μας κουμαντάρει, αλλά στου κουφού δικαστή την πόρτα όσο θέλεις ..βρόντα.


Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ένωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!

«Η αντίσταση στην Κρήτη κατά των γερμανών, ήταν ανέντιμη βρώμικη και κτηνώδης.»Στην Φώτο Μερικά από τα..βρώμικα κτήνη κατά τον Γαμημένο γερμαναρά Χάινς Ρίχτερ .
Μετά από 70 χρόνια, οι Γερμανοί κι οι ντόπιοι συνεργάτες τους ξαναγράφουν την ιστορία, με φόντο την ειδική οικονομική ζώνη της Κρήτης! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή, ενόψει του ότι σ' ένα μήνα περίπου είναι και η σχετική επέτειος.

Στις 8 Ιούνη του 2011, έγινε στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, στο Ηράκλειο, η παρουσίαση του βιβλίου του Γερμανού καθηγητή και συγγραφέα, Χάινς Ρίχτερ, με τίτλο «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ». Εισηγητής, ο καθηγητής Στεργίου. Τι μας είπαν λοιπόν, ο Ρίχτερ κι ο καθηγητής Στεργίου; Με λίγα λόγια, ισχυρίστηκαν ότι η μάχη της Κρήτης (την οποία ο συγγραφέας χαρακτηρίζει ως...ιπποτική και δίκαιη) δεν ήταν δα και κανένα σημαντικό γεγονός για την έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ότι η συμβολή της στην καθυστέρηση της επιχείρησης «ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ»...είναι μύθος, καθώς και ότι το αντάρτικο της Κρήτης ήταν...ασήμαντο.

10 πράγματα που αξίζει να κάνεις τουλάχιστον μια φορά πριν πεθάνεις


Δεν έχεις κάποιες φορές την ανάγκη και την όρεξη να κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι έξω από τα συνηθισμένα; Φοβάσαι; Τότε είναι που πρέπει να τολμήσεις. Τουλάχιστον έτσι θα νικήσεις το φόβο σου. Πάρε μερικές ιδέες...

.ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΑΣ

Διαβάστε τα συγκλονιστικά στοιχεία έρευνας για την ψυχολογία των Ελλήνων!


Στα... τάρταρα βρίσκεται η ψυχολογία των Ελλήνων , σύμφωνα με έρευνα του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου πανεπιστημίου...
Η άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας, τα μνημόνια, η πτώση του βιοτικού επιπέδου, η εξαθλίωση της καθημερινότητας, ο φόβος για το αύριο, ο αγώνας για επιβίωση, και οι αλλαγές στην υγεία, την περίθαλψη και την ασφάλιση, είναι οι κύριοι λόγοι που έχουν μετατρέψει έναν χαρούμενο και αισιόδοξο από τη φύση του, λαό, σε μια κοινωνία γεμάτη θυμό.Το δείγμα της έρευνας ξεπερνούσε τους 1050 ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18 ετών και πάνω. Στην πιο παραγωγική ηλικία δηλαδή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διορίζει "κολλητούς" του στο δημόσιο ο Βενιζέλος λίγο πριν την παραίτησή του

Υπουργός της... ρεμούλας

Πριν παραιτηθεί ο υπουργός των φτωχών Ελλήνων με καταθέσεις εκατομμυρίων (διαβάστε το άρθρο), διορίζει φίλους και και γνωστούς σε ασφαλείς θέσεις του δημοσίου και σε Επιτροπές φαντάσματα, με μισθούς - πρόκληση! Ας αρχίσουμε, λοιπόν, από την Επιτροπή - φάντασμα που ίδρυσε ο κύριος Βενιζέλος. Αύγουστος 2011. Τα μέσα ενημέρωσης υπολειτουργούν, η βουλή το ίδιο, ο κόσμος καταβεβλημένος από της καλοκαιρινές καταστολές με χημικά στην πλατεία Συντάγματος, προσπαθεί να βρει λίγες σταγόνες δροσιάς έστω και σε κοντινές παραλίες.

Όχι, όμως, και ο δαιμόνιος υπουργός Οικονομίας. Καταφέρνει και περνάει νομο, που ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος εισηγήθηκε, για την λειτουργία της Επιτροπής Εποπτείας κι Ελέγχου Παιγνίων με βάση έναν "ανενεργό" νόμο του 2004. Προστέθηκε δηλαδή στον κρατικό προϋπολογισμό η δαπάνη λειτουργίας μιας ακόμα κρατικής δομής.

Χωρίς καμία προφανή αιτία, η ΕΕΕΠ μετατράπηκε γρήγορα σε ανεξάρτητη αρχή και ο Εύαγγελος Βενιζέλος διόρισε στη θέση του Προέδρου (με μισθό 5.856 ευρώ) τον Ευγένιο Γιαννακόπουλο.


Ο "κολλητός"

Το ποιος είναι ο Ευγένιος Γιαννακόπουλος, δε χρειάζεται κάποιος να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να μάθει. Ήταν πολύ εύκολο. Φρόντισε ο ίδιος ο Βενιζέλος να μας τον συστήσει με την πράξη διορισμού του:Ο Γιαννακόπουλος διορίσθηκε επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου – Λιάνη πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ (1993 – 1995). Ήταν η περίοδος που ο Βενιζέλος διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τραγική φαρσοκωμωδία η εκλογή Μπενί(το), αλλά τα ΜΜΕ παπαγαλίζουν ασύστολα!


Καλά, αυτοί στα αργυρώνητα ΜΜΕ έχουν πάθει παραλήρημα με την εκλογή Βενιζέλου! Έχουν χαζέψει και δεν ξέρουν τί λένε! Άκουσα να παπαγαλίζουν ότι πρόκειται για γιορτή δημοκρατίας, άσχετα που υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος, άκουσα ότι πρόκειται για επανεκκίνηση του κινήματος (ασχολίαστο!!!), αλλά λέει το μεγάλο στοίχημα του Μπενίτο, αυτού του απύλωτου εγωπαθούς εξουσιομανή, είναι να επαναδραστηριοποιηθεί η βάση του κόμματος που τον τελευταίο καιρό απέχει! Φτάσανε στο σημείο να.....
μας λένε ότι κάποιοι “γαλάζιοι” δήμαρχοι δεν παραχώρησαν δημοτικά κτίρια για την μεγάλη εκλογική μάχη του ενός με τον εαυτό του!!!!

ΣΟΚ: ΣΤΑ 360 ΕΥΡΩ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μπορεί να ακούγεται σε μερικούς εξωπραγματικό όμως πιθανότα να γίνει πραγματικότητα έαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπορέσουν να δημιουργήσουν κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου στον βουλευτή Ηλείας της ΝΔ Τζαβάρα στην εκπομπή "Λαβύρινθος" για το πως θα επιβιώσουν οι πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας με 360 ευρώ τον μήνα μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου του Ιούνιο, απάντησε πως εύκολα θα επιβιώσουν με....
μια παράλληλη μείωση των τιμών σε συνδυασμό με το κούρεμα των δανείων των νοικοκυριών...

Με λίγα λόγια θέλουν να μας επιβάλουν μισθούς Κροάτιας η οποία δεν ανήκει στην Ευρωζώνη...

ΥΓ : το κούρεμα των δανείων οι τράπεζες το απέκλεισαν και έχει κλείσει για την κύβερνηση.. Επομένως όσοι πιστεύουν πως θα επιβίωσουν ψηφίζοντας ΝΔ θα πρέπει να βασίστουν στην μείωση των τιμών... βράζοντας και λίγο ρύζι.

Θράκη: Χιλιάδες στρέμματα γης μεταβιβάστηκαν σε άγνωστη εταιρεία, για 99 χρόνια!!!Τεράστια έκταση στρατηγικής σημασίας, η οποία διαθέτει ένα επίσης τεράστιο πλέγμα υπόγειων εγκαταστάσεων

Υπήρξε μεταβίβαση της έκτασης της «Φωνής της Αμερικής» χωρίς να το μάθει κανείς; Αυτό το ερώτημα πλανάται στους θεσμικούς φορείς της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Και το ερώτημα γίνεται πολύ ισχυρό, αφού η διαδικασία μεταβίβασης της τεράστιας έκτασης γης έγινε εν κρυπτώ, με απόλυτες αδιαφανείς διαδικασίες, με.....
άγνωστο αντίτιμο, σε αγνώστων συμφερόντων και αντικειμένου εταιρεία. Επιπλέον, η μεταβιβασθείσα έκταση βρίσκεται δίπλα στο Δέλτα του Νέστου, ενώ καλύπτεται ολόκληρη από την συνθήκη Ραμσάρ (διεθνής συνθήκη που υπέγραψε η Ελλάδα και αφορά την προστασία του περιβάλλοντος), βάσει της οποίας απαγορεύεται οποιαδήποτε δόμηση ή δραστηριοποίηση βιομηχανίας… Ποιός, λοιπόν, και με τι σκοπούς ενοικίασε για 99 χρόνια μία έκταση, την οποία δεν μπορεί να εκμεταλλευθεί λόγω της διεθνούς συνθήκης Ραμσάρ;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...