Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Δώστε τις πατάτες και τα γενόσημα σε αυτά τα 200 χιλιάδες ζώα !! Το ζητάει ο οργανισμός τους !Ταυτόχρονα με την εκλογή Βενιζέλου βρέθηκε και η λύση για το πως θα βγούμε από την κρίση . Δώστε πατάτες και γενόσημα σε αυτά τα 200 χιλιάδες ζώα , αυτούς τους κομματικούς εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ , που πήγαν και ψήφισαν (πληρώνοντας κιόλας) έναν από τους
βασικότερους νεκροθάφτες του Ελληνισμού ...Κόψτε τους τελείως τη σύνταξη , διώξτε τα παιδιά τους από τις δουλειές , κόψτε τους όλα τα κοινωνικά επιδόματα και βάλτε τους μερικά χαράτσια τύπου ΔΕΗ ακόμα ... Το ζητάει ο οργανισμός τους . Εξαθλιώστε τους πλήρως !!! Είναι τυφλοί ,κουφοί και χωρίς νου ! Ίσως είναι και αυτοί που τα φάγανε μαζί με τον πάγκαλο ...Ζώα δίποδα , που στο όνομα της κομματικής πώρωσης δεν βλέπουν το πόση δυστυχία προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία ...
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ ! Αυτές οι 200 χιλιάδες  είναι ο κομματικός του στρατός-μηχανισμός και οι διορισμένοι κομματοσκυλίτες ..αυτός είναι ο πάτος και η κατάντια ...οι συγκεκριμένοι τύποι ακόμα και  εάν έβλεπαν με τα μάτια τους τον Βενιζέλο να υπογράφει την πώληση της Ελλάδος , πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζαν . Αυτό είναι το συμφέρον τους !!!  Διορισμένοι κομματάρχες σε υπουργεία , ΔΕΚΟ , δημόσιους οργανισμούς κλπ ..αυτοί ειναι οι 200 χιλιάδες  ..Είναι συνυπεύθυνοι ! Έδωσαν άλλοθι για περαιτέρω ταπείνωση του Έλληνα ! Δεν είναι ότι δεν βάζουν μυαλό , είναι ότι έχουν συμφέρον !!
Λέγαμε ότι έχουμε 300 προδότες στη βουλή ...δυστυχώς είναι πολύ περισσότεροι ...σήμερα αυτές οι 200.000 πασοκτζίδων ταυτίστηκαν απόλυτα μαζί τους !!!
Ντροπή και αηδία !


Υ.Γ.
Ο ΓΑΠ πήρε 1 εκατομμύριο ψήφους και το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές πήρε 3 εκατομμύρια ...ο Βενιζέλος που πήρε 200.000 μαθηματικά δεν θα περάσει τις 600.000 σε όλη την επικράτεια στις εκλογές ...μιλάμε δηλαδή για ποσοστό κάτω απο 7% !!!
Καληνύχτα Ήλιε !!
Καληνύχτα !

Η ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΥΨΟΥΣ 1.500.000 ΕΥΡΩ


Μετά το 1.000.000 στο ταμείο της φτώχιας, μετά το ΛΑΜΠΡΟ άγαλμα του στρατηλάτη Μ.Αλεξάνδρου στην Πιερία, μετά τα δεκάδες αλεξίσφαιρα γιλέκα στους άνδρες της ΔΙΑΣ, μετά την καθημερινή συνεισφορά του με κάθε τρόπο στην μείωση του ανθρώπινου πόνου και της φτώχειας , εχτές, έκανε πάλι το ... "θαύμα" του, αυτό που δεκάδες χρόνια ΔΕΝ μπορεί να κάνει το ... επίσημο κράτος. Απο την Καλλιθέα Πατρών δεσμεύθηκε για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας με δικά του έξοδα.
Αυτές τις μέρες ανοίγει με δικά του έξοδα πάλι, το "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ" όπου οι άποροι θα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ διάφορα είδη πρώτης ανάγκης. Εμείς ΤΙ  να πούμε; Να τον έχει ο Θεός καλά για να βοηθάει τους συναθρώπους συνέλληνες. Μόνο αυτό και μιά ευχή, να βρεθούν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ των αγαθοεργιών του!πηγη
ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ...ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 90%!ΞΥΠΝΑΤΕ!ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ.

Ο αγαπητός κ. Βενιζέλος, ένας απο τα πολιτικά στελέχη και μέλη της Μασονίας.

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ

 Τυχαίο το Ανθελληνικό του έργο;

Η μασονία, το κράτος εν κράτει στην Ελλάδα και το μάτι του Ισραήλ σε όλο τον κόσμο
Η μασονία ή τεκτονισμός ήταν ένα μυστικό καλά κρυμμένο στα κατάβαθα των ποικιλώνυμων Στοών, ντυμένη επιδέξια με χίλια δυο μυστικά σύμβολα, μυήσεις, πρωτόκολλα και άλλα περίεργα πράγματα. Μια συνένωση συμφερόντων ορισμένων ατόμων, προσεκτικά επιλεγμένων μέσα από τα ανώτερα και ανώτατα στρώματα της κοινωνίας.ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό. Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες,.

Άλλα 20 μέρη που πρέπει να δείτεΜάλλον ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να ανοίξουμε λίγο τους ορίζοντες μας. Να ταξιδέψουμε ακόμη περισσότερο και να γνωρίσουμε και άλλα μέρη που αξίζουν να έχουν θέση κάπου στην άκρη του μυαλού μας.
Που ξέρεις.. μπορεί κάποια στιγμή να το επιτρέψουν οι συνθήκες και αυτή…. η λίστα να γίνει κάτι σαν την λίστα του «Βαγγέλη» από την δημοφιλή σειρά του MEGA. Κάθε εβδομάδα να σβήνουμε και ένα..
Αλλά και να μην γίνει ποιος μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε;
.
11. Παγκάν, Μιανμάρ

''Αρχίζουμε '' το νέο σύνθημα ..


Σαντορίνη Ώρα Μηδέν ! Το έδαφος αλλάζει μορφή Οι  Κώστας Παπαζάχος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Andtrew Newman, Πάνος Ψιμούλης, Βάσο Σαλτογίαννη και άλλοι έγκριτοι επιστήμονες έχουν δημοσιεύσει στις 6 Μαρτίου του 2012 στο ειδικό site GRL, άρθρα τους για τα τελευταία γεωλογικά φαινόμενα που παρατηρούνται στην Σαντορίνη. 

Μετά από περίπου 60 χρόνια σεισμικής ησυχίας μέσα στην καλντέρα της Σαντορίνης, τον Ιανουάριο του 2011 το ηφαίστειο ξύπνησε με μια σημαντική σεισμική δραστηριότητα και ταχέως ..αναπτυσσόμενη ακτινική παραμόρφωση.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ!!!!
Νυχτερινή εξόντωση αερομεταφερόμενων εισβολέων από την 34η Μ/Κ Ταξιαρχία (βίντεο)


Δεδομένων των ιδιαίτερα υψηλών δυνατοτήτων αερομεταφοράς και κάθετης υπερκέρασης του τουρκικού Στρατού, όπως επίσης δεδομένης και της βεβαιότητας αξιοποίησης αυτής τη δυνατότητας σε αιφνιδιαστική ενέργεια κατά επιχειρησιακών στόχων στο ελληνικό έδαφος, ο ΕΣ δίνει ιδιαίτερη βάση στις ασκήσεις Εξάλειψης Αεροπρογεφυρώματος και ειδικά βέβαια κατά τη νύκτα, οπότε αναμένεται και να γίνει πράξη η ενέργεια για εύκολα αντιληπτούς λόγους.


Μια τέτοια άσκηση (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων Εξάλειψης Αεροπρογεφυρώματος τη Νύκτα) πραγματοποιήθηκε στην Περιοχή Ασκός της Κεντρικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή προσωπικού των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 34 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.

Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) Σκοτώνουν...!


aspartame _400.jpg
Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα; ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο δόθηκε διάλεξη με θέμα, «ασπαρτάμη» κυκλοφορεί στην αγορά ως «Nutra Sweet», «Equal» και «Spoonful». Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και ο συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την καλπάζουσα αύξηση. Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;
Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση ...; Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.
aspartame.jpg

Πρωινές Βενιζελικές παρλαπίπες για ένα γρήγορο ξύπνημα!! (βίντεο)


παρλαπιπες, γρηγορο, ξυπνημα, πρωινες

Καλημέρα. Θέλεις να ξεξυπνήσεις αλλά ο καφές πλέον δε σε πιάνει; Σου έχω τη λύση! Διάβασε αρχικά το sms της ντροπής που έστειλε η ΠΑΣΟΚοπαράγκα σε διάφορους συμπολίτες μας και αν δεν αποκτήσεις μάτι γαρίδα και αντέχεις, δες και τις παρλαπίπες του Βενιζέλου την ημέρα της ΕΠΙΚΗΣ εκλογής του!

Καλημέρα. Σήμερα αρχίζουμε & ψηφίζουμε για την δημοκρατία, την ανανέωση, την αλήθεια. Εκλέγουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο νέο πρόεδρο μας και δίνουμε ζωή στην ελπίδα!!!! (βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Πρίν από λίγο ηλικιωμένος συνελήφθει με μικροποσότητα ............

ΕΤΡΕΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ...ΔΕΥΤΕΡΟΣ...


BENISOUMO
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος αν ο Πόλντο του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται νικητής; Εμάς πάντως μας θυμίζει το ανέκδοτο που λέει ότι έτρεχε μόνος του και ήρθε...
δεύτερος. Γιατί πώς αλλιώς μπόρει να εξηγηθεί ότι σήμερα ψήφισαν περίπου 150.000 οπαδοί του ΠΑΣΟΚ- και απο αυτούς ποσοστό 10-15% ψήφισαν λευκό- όταν το 2007 που ήταν τρείς οι διεκδικητές του κόμματος ο Βενιζέλος είχε πάρει κοντά στις 300.000 ψήφους... Αν αυτό λέγεται νίκη και καθολική αποδοχή τότε μάλλον εμείς είμαστε απο άλλη χώρα..

Ο Βενιζέλος, η Μοιραράκη και ο αρχιπλοίαρχος

η γυναικα του ευάγγελου βενιζελου
« Ο Βενιζέλος, η Μοιραράκη και ο αρχιπλοίαρχος »
Δεν πρόλαβε να παντρευτεί η Δέσποινα Μοιραράκη και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον σύζυγο της, αρχιπλοίαρχο του ...Πολεμικού Ναυτικού, κ. Γιάννη Κοντούλη… Ένα περίεργο παζλ συμπτώσεων που αφορά σε εκείνον θα σας αποκαλύψουμε αμέσως τώρα…

Η σύζυγός του Βενιζέλου η Βασιλική ή Λία είναι κόρη τού Απόστολου Μπακατσέλου, της γνωστής Οικογενείας 
βενιζελος.jpeg
Ο Ε. Βενιζέλος δεν είναι κανά ορφανό τής πολιτικής. Έχει πίσω του τη δική του έστω και εξ αγχιστείας πανίσχυρη οικόγενεια.

Γεννημένος την πρωτοχρονιά του 1957, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο... μποναμά για την πολιτική ζωή τού τόπου και ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, του οποίου φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός, τόσο πολύ ώστε δεν διστάζει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «μελλοντικός ηγέτης». Και από το ύψος αυτό να προσφέρει ελεήμονα τη συγχώρεσή του προς το απολωλός πρόβατο που τον φραπέδιασε.
Ο «μελλοντικός ηγέτης» ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία ως «σφοδρός πολέμιος τότε του ΠΑΣΟΚ», αρχικώς ως συνδικαλιζόμενος φοιτητής ήταν ό ένας από τους δύο εκπροσώπους τής φοιτητικής παράταξης της ΕΚ-ΝΔ τού Γεωργίου Μαύρου στη διοίκηση της ΕΦΕΕ και αργότερα, το 1976, ως ο «πληθωρικός νεολαίος» τής «Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας», κόμματος που είχαν συστήσει οι Γ. Α. Μαγκάκης και Δ. Τσάτσος που είναι και ο μέντοράς του στο συνταγματικό δίκαιο και από τους πρώτους που έσπευσαν να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
Η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ προέκυψε μετά την παραπομπή τού Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, όταν ο Δ. Τσάτσος τον συνέστησε ως «κελεπούρι» στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Αντώνη Λιβάνη, για την ομάδα νομικής υποστήριξης του Ανδρέα. Και είναι αλήθεια ότι με τις γνώσεις και την ευγλωττία του κυριάρχησε σε αυτή την ομάδα και απέσπασε τον θαυμασ΅ό, αλλά και την ευγνωμοσύνη τού ιδρυτή τού «Κινήματος».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ


ekloges-pasok
Εκλογές ΠΑΣΟΚ Απόλλωνα Ρόδου 14.30 18-3-2012 ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ!
φωτογραφία από αναγνώστη

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..."ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...

\
mapet
Αν και εσείς είδατε τα πλάνα απο τους οπαδούς του πασοκ που πήγαν να ψηφίσουν τον Πόλντο σίγουρα θα παρατηρήσατε αυτο που είδαμε και εμείς... ότι ο νεαρότερος πασόκος που πήγε να στηρίξει τον Βενιζέλο ηταν....
πάνω απο 60 χρονών... Θα προτείναμε στον Πόλντο να μετονομάσει το ΠΑΣΟΚ σε ΚΑΠΗ και να κάνει προεκλογικές ομιλίες σε γηροκομεία και νεκροταφεία..
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

Χάρρυ Κλυνν: Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ


Με τον δικό του τρόπο ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) μετέδωσε από το facebook τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και εστίασε στα κυριότερα –για τον ίδιο- σημεία, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε γεγονότα, μέσα από ένα ιδιαίτερο χρονολόγιο.

Απολαύστε τον, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σατυροποιός Χάρρυ Κλυνν λέει μεγάλες αλήθειες που.....

μας κάνουν να γελάμε, ενώ θα έπρεπε να μας κάνουν να κλαίμε...

Σχόλιο αναγνώστη: "Ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη με μικροποσότητα μυαλού. Ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε την παραμικρή χρήση μέσα στο εκλογικό τμήμα, ενώ η μικροποσότητα κατασχέθηκε και θα καεί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη του προέδρου".


6.23: Σύσκεψη αυτή τη στιγμή Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου για τα νούμερα


7.00: Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από της ανατολής μέχρι της δύσεως του ηλίου του ΠΑΣΟΚ


7.05: Με πούλμαν πήγαν από το ΙΚΑ Καλλιθέας να ψηφίσουν


7.58: Ουρές στο εκλογικό τμήμα της Siemens

Ο Πασοκάνθρωπος.

 Ζούμε σήμερα στον καιρό ενός διαφορετικού είδους οργανικού όντος, αυτό του πασοκανθρώπου (μισός πασόκος-μισός άνθρωπος) ο οποίος είναι ο άνθρωπος-έμπορος, ο μαζα-άνθρωπος, ο άνθρωπος καταναλωτικό αντικείμενο, ο άνθρωπος των υλικών αγαθών και ανέσεων προηγμένων σε τελικό στόχο και προοπτική. Το παρελθόν τού είναι βουβό . Το μέλλον δεν τον απασχολεί. Το παρόν του είναι το «βασίλειο του κανείς» των εμπορικών κέντρων που του χαρίζουν την ψευδαίσθηση της εντατικότητας και της πλησμονής. Οι αξίες έχουν μικρύνει. Η γη έχει στενέψει και πάνω της χοροπηδά ο πασοκάνθρωπος που τα μικραίνει όλα. Η ράτσα του είναι άφθαρτη, όπως του ψύλλου. Ο πασοκάνθρωπος ειρωνεύεται τα πράγματα που ξεφεύγουν από την φιλοδοξία του και την ευφυΐα του, οι οποίες είναι καθαρά και ουσιαστικά υπολογιστικές: «Αγάπη; Δημιουργία; Πάθος; Αγώνας; Ένταση; Ελπίδα; Απελπισία;...Τι είναι αυτά»; Έτσι ρωτά ο πασοκάνθρωπος και κλείνει πονηρά το μάτι ήσυχος, ασυνείδητος και ευτυχής. Εφεύρα την χαρά της ζωής κραυγάζει.

Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά ..βλαμμένοι ..μπόλικοι.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του ….προέδρου του την Κυριακή. Το επιτελείο της Ιπποκράτους εκφράζει ικανοποίηση από την εικόνα που υπάρχει στα καθοδηγούμενα από τον Τσουκάτο δικά τους Μ.Μ.Ε για την συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από 100.000 ψήφους.
Οι κάλπες κλείνουν πιθανόν στις 20:00 και περίπου δύο ώρες αργότερα αναμένεται να υπάρχει σαφής εικόνα για το αποτέλεσμα και τη συμμετοχή, από το 25% των ψήφων.
Άμα έπαιρναν τα στοιχεία αυτών που πήγαν αν ψηφίσουν για έρευνα , θα έβρισκαν αμέσως ποιοι φάγανε ,άλλος πολύ, άλλος λίγο.

Υπάρχει και ροζ βίντεο με την Τσιλιμίγκρα;Ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση της από τον ΛΑ.Ο.Σ . Ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, αφού δεν έφυγε, αλλά μάλλον την διώξανε... Φημολογείτο έντονα πως κυκλοφορεί...πιπεράτο βίντεο, με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την ίδια την Μελίνα Τσιλιμίγκρα. To γεγονός αυτό έφτασε στα αυτιά του Γιώργου Καρατζαφέρη, που την κάλεσε στο γραφείο του και της είπε πως δεν μπορεί να παραμείνει στο κόμμα, από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο βίντεο..
Λίγο μετά ανακοίνωσε οτι αποχωρεί από τον ΛΑ.Ο.Σ, καθώς δεν συμφωνεί ιδεολογικά... Πάντως αρκετοί φρόντισαν να βγουν στην δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες της, όπως αυτή με την νεαρή Μελίνα, να φοράει ένα σκισμένο και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τζιν, που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...