Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ!!!ΑΥΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ???ΑΙΣΧΟΣ!!!ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!Βήμα, Καθημερινή, Ελευθεροτυπία και Τα Νέα. Ας επανέλθουμε όμως στον Μπαμπινιώτη που έβρισκε χρόνο, από τους εσπερινούς και τις -ιερές- παννυχίδες στις οποίες προθύμως έτρεχε να παραστεί ανά τους ιερούς ναούς της Αττικοβοιωτίας (που λέγανε κι οι παλιότεροι), να παίρνει ενεργό μέρος στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ. Έπαιρνε λοιπόν μέρος ο γλωσσολόγος μας, έλεγε (πάντοτε ευπρεπής και σοβαρός) τη γνώμη του και περίμενε την ανταμοιβή του. Και ξαφνικά, σκάει το σκάνδαλο! Η κόρη του, η Φλωρίτα (ναι, όπως το διαβάζετε, θα σας εξηγήσω στη συνέχεια τι σημαίνουν οι Φλωρίτες κ.τ.λ.) ασκούσε σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριά της στα Αρσάκεια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημαθήτριά της, όχι μαθητή της.
Το πιάσατε το βαθύτερο νόημα των γεγονότων, αγαπητοί συνέλληνες;

Πιστολέρο στην Β' ΔΟΥ Ηρακλείου


Οπλισμένος μπήκε στο γραφείο του προϊσταμένου της Β' ΔΟΥ, φορολογούμενος άνεργος, πριν από λίγες ημέρες ζητώντας την απαλλαγή του από το τέλος ακίνητος περιουσίας, όπως ο ίδιος είπε στο Ράδιο9,84. Ο κ. Ρολάκης, μιλώντας στους Γιώργο Σαχίνη και Χρήστο Κώνστα, είπε ότι ο φορολογούμενος του έδειξε το όπλο που είχε στο σακάκι του και το οποίο θα χρησιμοποιούσε σε βάρος του και σε βάρος ενός ακόμα ατόμου σε περίπτωση που δεν γινόταν δεκτό το αίτημα του.

Μετά είναι να μην τον τοποθετήσουν υπουργό οικονομικών; Αφού δουλεύει για τους τοκογλύφους.Με τροπολογία που κατέθεσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, στο πλαίσιο της συζήτησης της νέας δανειακής σύμβασης στην Βουλή,
το ελληνικό δημόσιο θα καταβάλλει στις εταιρείες Lazard και Hamilton για τις συμβουλευτικές τους υπηρεσίες στην διαδικασία ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) Συνολικά 74 εκατομμύρια ευρώ ,και επι πλέον 4 εκατομμύρια ως έξτρα αμοιβή «συμβολής τους στην επιτυχία του PSI». Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο «εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…». Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με παλαιότερη απάντηση του κ. Σαχινίδη οι αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής : Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει. Για τη Lazard τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ. Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.
Για να ψηφισεις πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ:2€.
Για να ενισχύσεις την ΝΔ : 1,49€.
Το να τους γράψεις στα αρχίδια σου:
..........αξία ανεκτίμητη!!!!!

ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!


Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που εστέιλε 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...

Επώνυμη συγκλονιστική καταγγελία "έλα να ψηφίσεις και θα σε κάνουμε συμβασιούχο"...ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ!!!!!
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ???
ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ??? ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!!!

Αυτοι Ψήφισαν την Προδοτική Νέα Δανειακή! 213 βουλευτές απο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΣΥ!


213 Ναι στην νέα δανειακή σύμβαση…


Με την ευρεία πλειοψηφία 213 βουλευτών υπερψηφίστηκε η νέα δανειακή σύμβαση από την Ολομέλεια της Βουλής, ενώ 79 βουλευτές ψήφισαν «ΟΧΙ». Υπο αυτά τα δεδομένα το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο τι τελικά έπραξαν οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.


Ειδικότερα, την κύρωση της δανειακής σύμβασης ψήφισαν οι βουλευτές…
του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας καθώς,


Από τους “τζάμπα Μάγκες” οι τέσσερις ανεξάρτητοι – πρώην ΠΑΣΟΚ – Θεόδωρος Παραστατίδης, Βασίλης Τόγιας, Μιλένα Αποστολάκη και Χρήστος Κατσούρας και οι 7 ανεξάρτητοι – πρώην ΝΔ – Γιώργος Βλάχος, Μαργαρίτης Τζίμας, Γιώργος Καρασμάνης, Κώστας Παπασιώζος, Κώστας Γκιουλέκας, Ελίζα Βόζενμπεργκ και ο Γιώργος Βαγιωνάς.


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

Ανοικτή Επιστολή προς τους Έλληνες


«Η πρώτη χώρα που θα βγει από το ευρώ, θα είναι και η νικήτρια», «Η Τουρκία είναι εκτός ευρώ και κάθε άλλο παρά το έχει μετανιώσει».
«Έλληνες, βγείτε τώρα από το ευρώ!» μας συμβουλεύει ο John Taylor, επικεφαλής επενδύσεων της FX Concepts.«Χάσατε αυτή την ευκαιρία πριν δύο χρόνια, αλλά έχετε λίγο χρόνο και τώρα είναι πολύ καλύτερα από ότι αργότερα», συμπληρώνει. 

Η Ελλάδα θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να μην αφήσει την παγκόσμια ύφεση να δείξει πρώτα τα δόντια της. Οι επενδυτές εξακολουθούν να έχουν χρήματα και ενδιαφέρονται για την αγορά των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, και κάθε μέρα που περνά, η αξία τους θα μειώνεται όλο και περισσότερο, σημειώνει ο αναλυτή

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ.........

Για 7η φορά γιορτάζεται σήμερα 21 Μαρτίου η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down η οποία καθιερώθηκε το 2006 με πρωτοβουλία του γιατρού Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ... Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Yποστήριξε την αθωότητά του...


«Δεν έκανα τίποτε άλλο από το να αποτυπώσω τα πραγματικά στοιχεία. Το έλλειμμα του 2009 είναι αυτό που ξέρετε και δεν αμφισβητείται», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την αναμόρφωση των δημοσιονομικών στοιχείων που διενεργήθηκε επί της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών, προσερχόμενος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις συνθήκες εκτόξευσης του χρέους και του ελλείμματος του 2009. Ο κ. Παπακωνσταντίνου επανέλαβε πως...
η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «εσκεμμένα και συστηματικά» απέκρυπτε στοιχεία από την Eurostat και υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει ίχνος απόδειξης από κανέναν μάρτυρα, ότι η κυβέρνηση έκανε οτιδήποτε άλλο από το να αποτυπώσει πιστά τη δημοσιονομική κατάσταση». Ερωτηθείς εξάλλου για τις καταγγελίες τού πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλη Κοντοπυράκη, ότι τον εξανάγκασε, «όντας μιας ώρας υπουργός», να αλλάξει προς τα άνω τα δημοσιονομικά στοιχεία, ο πρώην υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι τα στατιστικά δεδομένα τής Ελλάδας αμφισβητούνταν ήδη από τη Eurostat και πως ο ίδιος είχε ελέγξει τον κ. Κοντοπυράκη, επειδή ανακοίνωνε στη Eurostat έλλειμμα 6%, ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος το υπολόγιζε σε 8%. «Ο κ. Κοντοπυράκης θα πρέπει να μάθει να μετρά το ΑΕΠ, το έλλειμμα, τις ώρες της ημέρας...», σχολίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου

Εξαθλιωμένοι αλλοδαποί τρώνε σκύλους και γάτες στην Αθήνα ,Απαθείς οι φιλοζωικές οργανώσειςΦρίκη στην καρδιά της Αθήνας. Εξαθλιωμένοι αλλοδαποί φτάνοντας σε απόγνωση από την πείνα τρώνε σκύλους και γάτες για να επιβιώσουν! Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι των ιστορικών περιοχών του κέντρου της πρωτεύουσας καταγγέλλουν πως το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις, αφού όχι μόνον έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα από τις γειτονιές τους αλλά όλο και πιο συχνά σημειώνονται κλοπές σκύλων από τους ιδιοκτήτες τους. Αναστατωμένοι περιγράφουν στην «Espresso της Κυριακής» με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το τι συμβαίνει καθημερινά δίπλα από την πόρτα του σπιτιού τους.

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Ο "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ...ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ!

Μια χαρά τα λέμε εδώ, πού να...τρέχουμε τώρα στο Σύνταγμα!

Η κοινωνία βράζει κατά των πολιτικών γι’ αυτό και η Νέα Δημοκρατία «μαγειρεύει» πριν... «πεινάσει».

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στη Συγγρού έχει ξεκινήσει για τα καλά ο σχεδιασμός. Που εκτός των άλλων προβλέπει ότι δε θα γίνουν μεγάλες, ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Όλοι είμαστε φιλόζωοι. Κανένας φιλάνθρωπος, υπάρχει ?

Μήπως κάποιοι φιλόζωοι πρέπει πρώτα να γίνουν φιλάνθρωποι ;
Όλοι είμαστε ζωόφιλοι. Ή φιλόζωοι ? Μήπως το 90% είναι φιλόσκυλοι ? Και οι υπόλοιποι φιλόγατοι ? Μόνο αυτα τα ζώα δεν υπάρχουν. Αλλά στην Ελλάδα, εχουν τα πρωτεία. Αν είμασταν στην Ινδία, θα 'χαμε αγελάδες, και στη Κορέα-Ιαπωνία θα τρώγαμε τα κουταβάκια. Και άντε νασαι μοναχικός ή να μην θελεις παιδιά, το καταλαβαίνω. Δεν θες να υιοθετήσεις, και μαγκιά σου, εξαλλου στην Ελλάδα, ειναι πολύ δύσκολο η υιοθεσία. Αλλά, σαν ζωόφιλοι, το 99 % τρώμε κρεατάκι. Άραγε να ξέραμε πως φτάνουν στο πιάτο μας, ούτε θα τα αγγίζαμε. Γεμίσαμε και κυνηγούς, που έχουνε και κόμμα !! Αραγε, είμαστε ζωόφιλοι ? Κανένας φιλάνθρωπος ρε παιδιά !! Να σεβόμαστε τον γείτονα, τον διπλανό μας, τον εαυτό μας ........Μερικές φορές για να μπει σε λειτουργία ένας βραδυφλεγής εγκέφαλος πρέπει να τον ταράξεις..............

Παρέλαση μόνο για τους επίσημους: Κλειστό το Σύνταγμα για τους πολίτες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

«Καμιά παρέλαση δεν θα διαλυθεί και δεν θα ματαιωθεί ό,τι κι αν επιχειρήσουν ομάδες διαμαρτυρομένων… πολιτών. Η αστυνομία αν χρειασθεί θα πρέπει να επιδείξει πυγμή».
Αυτή είναι η εντολή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ προς όλους τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα μέτρα για τις εκδηλώσεις και τις παρελάσεις σε ολόκληρη την χώρα.

Δημιουργούν μειονότητες στα νησιά μας με τους λαθρομετανάστες εισβολής. Είναι ο αυριανός τουρκικός στρατός!


Βάσει οργανωμένου σχεδίου προωθούνται στην Ελλάδα από τα σύνορα του Έβρου και από τα Μικρασιατικά παράλια -  Πληθαίνουν οι μετανάστες με μουσουλμανικό θρήσκευμα στα νησιά μας   

Κρήτη: Φρικιαστική δολοφονία ηλικιωμένης για 2.000€ . Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

Το χρηματικο ποσο των 2.000 ευρω που ειχε "σηκωσει" απο την τραπεζα, για το μνημοσυνο του αδικοχαμενου εγγονου της φερεται να ηταν το κινητρο των δολοφονων της 85χρονης Σοφιας Κορναρακη απο την Επισκοπη Ηρακλειου. 

 

Η Ατυχη γυναικα βρηκε μαρτυρικο θανατο στα χερια των δολοφονων της, οι οποιοι γνωριζαν καλα τις κινησεις της ηλικιωμενης.


Η 85χρονη βρέθηκε νεκρή με τα ρούχα της και τα παπούτσια της, γεγονός που σημαίνει ότι την σκότωσαν το βράδυ του Σαββάτου (17-03-2012), μόλις επέστρεψε στο σπίτι της.  

Ο φρικτός θάνατος της 85χρονης έχει προκαλέσει θλίψη αλλά και οργή στην τοπική κοινωνία. Συγχωριανοί του θύματος απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και στοχοποιούν αλλοδαπούς, διαμηνύοντας ότι θα τους διώξουν από την περιοχή. 

ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΥΜΑ-ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!

ΑΓΡΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ επίθεση στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης - ΚΟΥΡΔΟΙ (Ή ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΥΜΑ-ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!

Ρατσιστική επίθεση με μαχαίρια στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης Ακόμα μία ρατσιστική επίθεση καταγράφηκε στην Αθήνα. Θύμα της αυτή τη φορά νεαρός Έλληνας που δέχθηκε επίθεση από συμμορία Κούρδων στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Μαρτίου ο 25χρονος Έλληνας βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι και κατέβηκε γύρω στις 10 το βράδυ για να αγοράσει κάτι από περίπτερο της Πλατείας Νέας Σμύρνης. Εκεί του επιτέθηκαν οι Κούρδοι με μαχαίρια και μπαλτάδες (!!!).

Ἐγὼ δὲν θέλω πλέον νὰ μπουκάρω στὴν βο(υ)λή! Στὰ σχολεῖα θέλω νὰ μπουκάρω!


Εἶμαι πάρα πολὺ ἐξοργισμένη μὲ τὸ πανηγύρι ποὺ γίνεται μέσα στὰ σχολεῖα μας! Αὐτὸ τὸ πανηγύρι ποὺ παράγει μαζανθρώπους, λοβοτομημένους, ὑπηκόους!
Τὸ σύστημα, αὐτὸ τὸ σύστημα στὸ ὁποῖον μᾶς ἔχουν χώσει δίχως νὰ μᾶς ἐρωτήσουν ποτέ, κάποτε βρῆκε μερικὲς δεκάδες προσκυνημένους, τοὺς ἔχρισε ὥς «ἐπιστήμονες» στολίζοντάς τους μὲ ἕναν κουβὰ πτυχία καὶ μᾶς τοὺς ἐπέβαλλε. (Εἶναι εὔκολο νὰ στολίσῃς κάποιον ἄχρηστο ἀλλὰ ὑπάκουο, μὲ κουβᾶδες πτυχίων! Βλέπετε καὶ τὴν Δραγώνα! Ξέρουν αὐτοὶ καλλίτερα!)

OI EΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Εγκρίθηκε με 213 "ναι" έναντι 79 "όχι" η νέα δανειακή σύμβαση


Με ψήφους 213 «ναι» έναντι 79 «όχι» υπερψηφίσθηκε, χθες αργά το βράδυ, από την Ολομέλεια της Βουλής η νέα δανειακή σύμβαση. Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας τάχθηκαν υπέρ, ενώ την καταψήφισαν το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Έχει αρκετή αλαζονεία, έπαρση και ματαιοδοξία που σε συνδυασμό με την προνομιακή του σχέση με τα ΜΜΕ, θα του επιτρέψει να ‘συνεισφέρει’ ακόμα πιο πολλά στην καταστροφή της Ελλάδας. ?

Έργα και ημέρες Ευάγγελου Βενιζέλου


Υπάρχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος των ΜΜΕ και ο πραγματικός Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Η διαφορά είναι κάτι περισσότερο από τεράστια.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 90 ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει προβεβλημένο και σημαντικό ρόλο στην δημόσια ζωή της χώρας. 
Τι θετικό θυμάστε; 
Ποια είναι η μεγάλη μεταρρύθμιση που συνδέεται με το όνομα του; 
Ποια η θετική αλλαγή στην ζωή σας λόγω της πολιτικής παρουσίας του τις δύο δεκαετίες; (εξαιρούνται τα ρουσφέτια)
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις.
Μερικές πραγματικές σκηνές από την πολυετή παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου. ...


«Βρώμικο 89»

Ονομάστηκε Βρώμικο 89 όχι λόγω των σκανδάλων, αλλά λόγω της προσπάθειας να τιμωρηθούν οι απατεώνες που τα δημιούργησαν. Μέγα επικοινωνιακό κατόρθωμα της πασοκοκρατίας (ΠΑΣΟΚ + ΜΜΕ) που από τότε πέρασε την ιδέα ότι η όποια διερεύνηση σκανδάλων αποτελούσε πολιτική δίωξη. Μέγας στυλοβάτης της όλης αυτής προσπάθειας ο συνήγορος του Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος.

Κρυφές αυξήσεις "σκάνδαλο" σε συμβούλους υπουργών! ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ...... ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικός Φίλιππος Σαχινίδης
Γ. Τυπάλδος 15/03/2012
Αυξήσεις από 8,3% έως 25,6% (σε πραγματικά ποσά από 104 ευρώ έως και 580ευρώ) δίνονται σύμφωνα με πληροφορίες σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών σύμφωνα με κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνου Ρόβλια .
Τη στιγμή που τα πραγματικά εισοδήματα των εργαζομένων κουρεύονται άνω του 30%, όταν δεν μπαίνουν στις λίστες των ανέργων, κύκλοι των υπουργών υποστηρίζουν ότι τα ποσά αυτά έρχονται να καλύψουν

Στην ουρά για το μαντρί τα Κοπρόσκυλα ,για όσους δεν μπούνε στο μαντρι υπάρχει πάντα ο Κουβέλης
Με έναν νέο ελιγμό, όπως ονομάζεται πλέον η πολιτική κωλοτούμπα, οι οψίμως αντιμνημονιακοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ άνοιξαν τον δρόμο της επιστροφής στα κόμματά τους με τη θετική ψήφο τους για τη νέα δανειακή συμφωνία. Αν και αναμενόμενες αυτές οι κινήσεις, εντούτοις εντυπωσιάζουν με την ευκολία με την οποία αλλάζουν θέσεις και ιδέες οι βουλευτές οι οποίοι μόλις προ ολίγων εβδομάδων καταδίκαζαν το μνημόνιο.

Σιγά σιγά λοιπόν οι διαγραφέντες επιστρέφουν, ενώ δύο ομάδες από αυτούς, έξι από το ΠΑΣΟΚ και μέχρι σήμερα εννέα από τη Νέα Δημοκρατία, στελεχώνουν ή επιδιώκουν να στελεχώσουν τη Δημοκρατική Αριστερά ως προς τους Κεντροαριστερούς είτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ως προς τους Δεξιούς.

ΕΛΕΟΣ: Φράγκο δε δίνουν οι Γερμανοί για τον ΦΠΑ στο Ελ. Βενιζέλος εδώ και 10 χρόνια!


Δεν έχουν δώσει ούτε 1 ευρώ!
 Τις αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων αναμένει το υπουργείο Οικονομικών για τις οφειλές της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. από ΦΠΑ, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Παντελή Οικονόμου που διαβιβάστηκε στη Βουλή...
. Στο έγγραφο επισημαίνεται ότι η εταιρεία, ερμηνεύοντας το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο....
«θεώρησε ότι ο ΦΠΑ εκπίπτει στο σύνολό του και εξέπεσε τον ΦΠΑ που επιβάρυνε έξοδα φιλοξενίας και ψυχαγωγίας, δεν εφάρμοσε τις διατάξεις του Κώδικα περί ΦΠΑ, περί προσδιορισμού του εκπιπτόμενου φόρου σε περίπτωση κοινών εισροών και δεν διενήργησε διακανονισμό παγίων».
 Το έγγραφο για τις οφειλές της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, στην οποία κύριος μέτοχος είναι η γερμανική εταιρεία Hochtief, διαβιβάστηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών, προς απάντηση ερώτησης που είχε απευθύνει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, με την οποία έχει καταγγείλει ότι «δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ επί 10 χρόνια οι Γερμανοί μέτοχοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών».

ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Γράφει ο Βασίλης Φωτίου (Κτηνίατρος)
Στο σημερινό τεύχος θα ασχοληθούμε με τα κατοικίδια ζώα ως μέλη μιας οικογένειας και ιδιαίτερα τη σχέση που αναπτύσσουν τα παιδιά με αυτά. Τα πιο συχνά ερωτήματα που προκύπτουν από μία οικογένεια που θέλει να υιοθετήσει ένα κατοικίδιο, είναι ποιες υποχρεώσεις προκύπτουν κατά τη συμβίωσή τους με αυτό και ποια τα πιθανά οφέλη που καρπώνονται από τη σχέση που αναπτύσσουν με αυτά, ιδιαίτερα της  θετικής επίδρασης που  ασκούν  στη ψυχολογία των παιδιών.Η υιοθέτηση ενός κατοικίδιου είναι μία απόφαση που θα πρέπει να παίρνεται μετά από σοβαρή σκέψη, αφού οι γονείς συνυπολογίσουν τις μακροχρόνιες υποχρεώσεις που μία τέτοια απόφαση επιφέρει. Η απόκτηση ενός σκύλου ή μιας γάτας δεν πρέπει να εκλαμβάνεται σαν μία παροδική ικανοποίηση των επιθυμιών των παιδιών, όπως η αγορά ενός παιχνιδιού.

Οι «ιερές αγελάδες» της Ελλάδας…


Επειδή πολύς θόρυβος έγινε τελευταία για την Δημόσια Περιουσία, μερικές απλές αλήθειες:
* H ακίνητη περιουσία του Δημοσίου είναι τεράστια. Αλλά είναι αχρηστευμένη!
* Δεν είναι μόνο τα ακίνητα αντικειμενικής αξίας 272 δισεκατομμυρίων ευρώ της ΚΕΔ. Είναι και τα ακίνητα των νοσοκομείων και των προνοιακών οργανισμών, είναι και τα κληροδοτήματα δημοσίων φορέων, των ΝΠΔΔ (Πανεπιστημίων κλπ.) και χιλιάδες ακίνητα των Υπουργείων, που δεν περιλαμβάνονται σε όσα διαχειρίζεται η ΚΕΔ…
* Συνολικά (χωρίς τα κληροδοτήματα) η γνωστή ακίνητη περιουσία του Δημοσίου (γιατί υπάρχει και η… «άγνωστη») πρέπει να ξεπερνά τα 300 δισεκατομμύρια (σε «αντικειμενική αξία»)…

Έκτακτη Ανακοίνωση: Επιχείρηση «Πρόβειο» της αντιτρομοκρατικής υπηρεσία  Επιχείρηση με την κωδική ονομασία «πρόβειο», από την αντιτρομοκρατική. Ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου δρομολογείται με διαδικασίες επείγοντος Μαζική απόσυρση από τα ράφια των καταστημάτων του πρόβειου γιαουρτιού από πήλινα σκεύη.

Την υπόθεση χειρίζεται με άκρα μυστικότητα η αντιτρομοκρατική. Επίλεκτα στελέχη της υπηρεσίας βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου να αντικαθιστούν το γιαούρτι σε πήλινο με γιαούρτι σακούλας.

Φόβοι εκφράζονται ότι η στενότητα χρόνου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την έκβαση της υπόθεσης. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει και “plan B” από το ΥΠ. Ανάπτυξης που θα προβλέπει

την ανταλλαγή «για κάθε 1 kg γιαούρτι σε πήλινο θα ανταλλάσσεται με 3 kg γιαούρτι σακούλας», με το σχέδιο αυτό το οποίο χρηματοδοτεί απευθείας η τρόικα, ελπίζουν σε μια ειρηνική παρέλαση πλούσια σε αμινοξέα και χωρίς ατυχήματα.

Φιλοζωϊα και κρεατοφαγία: Ποιός είναι ο υποκριτής; - Μία ενδιαφέρουσα άποψη


Ολιγον εγκυος δεν υπαρχει!...... Αφιερωμένο στους φανατικούς φιλόζωους που θα κάνουν πάσχα σουβλίζοντας το αρνάκι τους αγκαλιά με το σκυλάκι τους....

 • Κάθε δημοσίευση των άθλιων συνθηκών που υπάρχουν στα σφαγεία ζώων, στις βιομηχανίες γούνας, στην εμπορία κρέατος αλόγων κ.α. προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.
  Από οργή των χορτοφάγων μέχρι την απαθή στάση όσων τρώνε κρέας μεν αλλά διαφωνούν με αυτά που βλέπουν δε. Και πάντα θα βρεθεί κάποιος, που σωστά θα ρωτήσει δηλαδή εσείς αγαπάτε τα σκυλιά και τις γάτες αλλά όχι τις αγελάδες και τα άλλα ζώα που σφάζονται για το κρέας τους; Και ένας άλλος θα απαντήσει ''μα αυτά τα ζώα εκτρέφονται για το σκοπό αυτό'' και κάπου εκεί θα χαθεί...η μπάλα.

  Για πρώτη φορά οι ανάπηροι πολέμου αποφάσισαν να ΜΗΝ παρελάσουν  Για πρώτη φορά οι ανάπηροι πολέμου αποφάσισαν να ΜΗΝ παρελάσουνΗ Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά τα μέλη της δεν θα συμμετέχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θέλοντας να αντιδράσουν με τον δικό τους τρόπο στα σκληρά κυβερνητικά μέτρα που επιβάλλονται και προωθούνται.
  «Εμείς οι ανάπηροι μαχητές αυτών των τελευταίων πολέμων συνεχιστές των προγόνων μας του 1821, αποφασίσαμε μέσω της Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας –ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- να μην παρελάσουμε, αντιδρώντας και εμείς στα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση εναντίον του Λαού μας και ειδικότερα των Συμπολεμιστών μας», λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

  Από τον Παραγωγό κατευθείαν στον Καταναλωτή..τα αρνιά από τα Ανώγεια..


  Με στόχο τη διάθεση Αρνιού γάλακτος από τον Παραγωγό κατευθείαν στον Καταναλωτή ανακοινώθηκε ότι με πρωτοβουλία του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ανωγείων τις ημέρες του Πάσχα

  Στις 29 το ραντεβού με την κάλπη και στις 30 με την εφορία!  Διαχρονικά το εμπόριο στηρίζεται σε μία βασική αρχή: Σε μία συναλλαγή συνήθως κερδίζει εκείνος που με τη δύναμη της πειθούς αφήνει τον συναλλασσόμενο να πιστεύει ότι εκείνος κέρδισε...
  Συνήθως κερδίζει ο έμπορος ο οποίος σου πουλάει κάτι που στο παρουσιάζει τέλειο και μάλιστα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Αυτό είναι νομοτελειακά και δαρβινικά η κινητήριος δύναμη που κάποιους τους κάνει ισχυρούς και κάποιους τους (μονίμως ριγμένους) τους εξαφανίζει...
  Σε λίγες εβδομάδες η χώρα θα έχει εκλογές και θα είναι ένα πανηγύρι της Δημοκρατίας. Και όπως συμβαίνει πάντοτε σε όσους συμμετέχουν στα πανηγύρια, η «λυπητερή» θα έρθει αμέσως μετά και εν προκειμένω θα είναι τα περίπου 2 με 3 χιλιάδες ευρώ που θα πληρώσει κάθε φυσικό πρόσωπο κατά μέσο όρο στην εφορία... 

  Χανιά: Την έδεσαν χειροπόδαρα και τη λήστεψαν - Δείτε φωτό! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ


  ΛΑΘΡΟ ΟΡΚΣ Στήνουν ενέδρες στα φανάρια και επιτίθενται στους οδηγούς

   ΕΛΛΗΝΕΣ!!!     Η ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ
  Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί για τους οδηγούς αυτοκινήτων οι μικρές συμμορίες του δρόμου που στήνουν ενέδρες σε φανάρια και....

  επιτίθενται σε οδηγούς, κυρίως γυναίκες. Ενας 22χρονος Αλγερινός, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, έστηνε παγίδες στα φανάρια της Αγίου Κωνσταντίνου, της Σωκράτους και στη Μάρνη, στο Κέντρο της Αθήνας. Μόλις τα αυτοκίνητα σταματούσαν στο κόκκινο επιτίθετο και σε κλάσματα δευτερολέπτου έκλεβε τσάντες και χαρτοφύλακες.

  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ

  Πογκρόμ κατά μεταναστών στην Επισκοπή Ηρακλείου


  edf06ee24fe88e6295b3a1112d922b1bΤο νόμο ... στα χέρια τους πήρε ομάδα κατοίκων της Επισκοπής, που μετά τη δολοφονία (Από αλλοδαπό κάτοικο του χωριού όπως δείχνουν τα πράγματα) της άτυχης 85χρονης, Σοφίας Κορναράκη , έχουν στρέψει την οργή τους προς τους αλλοδαπούς που ζουν στην περιοχή.

  ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!  ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

  Οι 230.000 οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, ως άλογα με παρωπίδες, προσήλθαν στην κάλπη ψηφίζοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο  για νέο αρχηγό του κόμματός τους! Παρά το ότι επί πολλά χρόνια, έφαγαν στα μούτρα την πολιτική παρουσία του Βενιζέλου, παρά το ότι ένιωσαν στο πετσί τους τον πόνο και την καταστροφή που προκάλεσαν οι πολιτικές αποφάσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, εν τούτοις τον ψήφισαν! Γι’ αυτό παρομοιάζονται  άλογα μετά παρωπίδων!
  Ιδού λοιπόν ποια ήταν τα καταστροφικά …επιτεύγματα του Ευάγγελου Βενιζέλου, μερικά από τα οποία κατέγραψε και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, σε επιστολή-χαστούκι που απέστειλε προ μηνών στον τότε υπουργό Οικονομικών.

  ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:

  Δείτε το. Αλεξίσφαιρα γιλέκα αγόρασε το Ι.Κ.Α  Κοίτα φίλε μου τι ανακαλύπτει κανένας. Το βουλιαγμένο Ι.Κ.Α πλήρωσε 23.707.50 για αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων με τα οποία θα εφοδιάσει μάλλον τους γιατρούς του, αφού η αγανάκτηση των πολιτών έχει φτάσει στο απροχώρητο .Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η αγορά.
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...