Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Ακόμη τα μασάνε για τις εκλογές!


Δεν την ψήφισαν τη δανειακή σύμβαση; Δεν διέγραψαν όλους όσοι διαφώνησαν; Δε δεσμεύθηκαν για δυο-τρεις γενιές μπροστά; Δε δεσμεύθηκαν πως, ό,τι κι αν ψηφίσει ο λαός στις κάλπες, αυτοί θα...
φέρουν τα νέα μέτρα τον Ιούνιο; Ότι, βρέξει-χιονίσει, θα μας ξεσκίσουν; Κι άλλο;..

Ε, τι περιμένουν, λοιπόν; Γιατί δεν προκηρύσσουν εκλογές; Γιατί δε μας έχουν πει ΑΚΟΜΗ ημερομηνία; Γιατί παίζουν τις κουμπάρες;

Από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε ο Παπαδήμος, σφυρίζουν αδιάφορα. Μας λένε διάφορα εύηχα για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, αλλά δε μας λένε το απλό. Το συγκεκριμένο. Την ημερομηνία των εκλογών.

Ακόμη και σήμερα μας κοροϊδεύουν. Καμία ημερομηνία δεν προέκυψε ούτε από το σημερινό ραντεβού Παπούλια-Σαμαρά. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ψυθυρίζει ακόμη και σήμερα διαφορα για "μια βδομάδα μπρος-μια βδομάδα πίσω".

Και άντε, να δεχτώ ότι -μέχρι ένα σημείο- είχαν… αγωνία, άμα θα τους βγει το PSI. Τώρα βγήκε. Πληρώθηκαν και τα CDS. Και πλούτισαν όσοι επένδυσαν στη χρεοκοπία της Ελλάδας. (Κι άντε αν ήταν κάνας οποιοσδήποτε που το επέτρεψε η συνείδησή του. Κι αν ήταν αυτοί που βρίσκονταν κοντά στα κέντρα των αποφάσεων και τις επηρέαζαν;).

Τι περιμένουν τώρα; Θα σας πω εγώ τι περιμένουν. Περιμένουν να τους δώσουν την άδεια οι ξένοι. Περιμένουν να τους το επιτρέψουν. Δε τους φτάνει που πήραν την άδεια του Σόιμπλε. Δε τους φτάνει που μας εξευτέλισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, βγάζοντας διάταγμα ότι είναι -λέει- δικαίωμά μας οι εκλογές. Δε τους φτάνει. Θέλουν το «πράσινο φως» και από τους άλλους!

Εσεις, τώρα, αυτό το πράγμα πώς το λέτε; Το λέτε Δημοκρατία αυτό το πράγμα; Να περιμένει ένας ολόκληρος λαός την άδεια των ξένων για να κάνει εκλογές; Εγώ, πάντως. Δημοκρατία δε το λέω.

Καλά πεθάναμε στα γέλια .Έτσι θα πάρει το... 8% ; Π@πάρια θα πάρει.Δεν "φείδεται" χρόνου ο Πάνος Καμμένος, μετά την επίσημη ανακοίνωση της νέα πολιτικής του κίνησης .
Σύμφωνα με το parapolitika , ήδη ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" έχει ξεκινήσει τις επαφές και τις διαδικασίες για την οργάνωση σε τοπικό επίπεδο των ατόμων που τον στηρίζουν .
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όλο οργανωτικό θέμα έχει αναλάβει ο επιχειρηματίας και κουμπάρος του κ. Καμμένου, Γιώργος Μπαμιεδάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται στα κοινά στο Ηράκλειο πολλά χρόνια τώρα και μάλιστα έχει διατελέσει στο παρελθόν και νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη της ΝΔ.
Οι συζητήσεις του κ. Μπαμιεδάκη έχουν ήδη ξεκινήσει , στο άτυπο γραφείο του κόμματος, που έχει δημιουργηθεί στην έδρα της επιχείρησης του , ενώ υπάρχουν επαφές και με την υπόλοιπη Κρήτη.
Μάλιστα , δεν αποκλείεται μία από τις πρώτες "εξορμήσεις" του κ. Καμμένου στην περιφέρεια το αμέσως επόμενο διάστημα να είναι αυτή που θα πραγματοποιήσει στο Ηράκλειο.
Ωραία αρχή κάνει στο Ηράκλειο. Ο άνθρωπος του, είναι μια… σβούρα .Πρώην.. άνθρωπος του Σαμαρά, πρώην …πρώην …πρώην …όλων.

ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!


Όλα για την καρέκλα...!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"


"Δεν είμαι υπέρ της αυτόνομης Κρήτης, αλλά υπέρ της ομοσπονδιακής διακυβέρνησης", λέει!

Και έλεγα γιατί φτερνιζόμουνα. Πολύ ντόρος για το τίποτα. Στην Ελλάδα του ότι δηλώσεις είσαι, δυστυχώς έχουμε και άλλα μειονεκτήματα. Τον παπαγαλισμό. Δηλαδή … λέμε τον Παπανδρέου ανίκανο πολιτικό και το βροντοφωνάζουν όλοι. Το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότεροι που το φωνάζουν δεν ξέρουν ακριβώς που είναι ανίκανος, αλλά απλά ακούνε τους άλλους… και φωνάζουν και αυτοί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση!


O διεθνής Αμερικανός αναλυτής Bob Chapman, μέσα από την συνέντευξή του στην Eλληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Helen Skopis, (για το ‘Athens International Radio 104.4 FM’) μιλώντας για την κατάσταση σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα λέει φοβερά πράγματα!

Είχε προβλέψει προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη!

Αναφέρεται στις παρανομίες της Goldman Sachs και χαρακτηρίζει την χώρα μας ότι γίνεται ο ‘αποδιοπομπαίος τράγος’.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΡΕ ;;;


Είναι γνωστή η αγάπη που έχουν για τα παιδιά η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας.
 Τώρα το ζευγάρι όπως αναφέρουν πληροφορίες από εβδομαδιαίο περιοδικό, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Αφρική, και συγκεκριμένα από το Σουδάν. Μετά την άτυχη κατάληξη της υπόθεσης με την παρένθετη μητρότητα, η Γωγώ στενοχωρήθηκε πολύ. Δεν το έβαλε όμως κάτω και αποφάσισαν μαζί με τον σύντροφό της, να υιοθετήσουν ένα παιδί από την Αφρική!!!
 

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟ)Η στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά η πρωτοφανής κινητοποίηση της Αστυνομίας έκανε την ατμόσφαιρα σχεδόν ασφυκτική.

Αφαίρεσε (και...) την ελληνική σημαία ο Λ.Παπαδήμος!


Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πρώτος αφαιρέσει τον πίνακα της Ελευθερίας και τον έβγαλε. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο πίνακας πήγε για συντήρηση. Στη φωτογραφία βλέπουμε ότι πλέον...
έφυγε από το πρωθυπουργικό γραφείο και η ελληνική σημαία και έχει απομείνει μόνο η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Τι δικαιολογία έχουμε για αυτό;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


Μερικοί ακόμη και σήμερα ομιλούν για κυριαρχία κράτους π.χ. των ΗΠΑ επί της Γης, ή κυριαρχία άλλου Ευρωπα’ι’κού ισχυρού κράτους στην Ευρώπη, ιστορικά εθισμένοι από κυριαρχίες παλαιών χρόνων.
Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία
μεμονωμένων κρατών, όπως π.χ. ΗΠΑ, Γερμανίας, Αγγλίας, κ.λ.π.
Δεν υπάρχει σήμερα κυριαρχία μεμονωμένου κράτους, παρά ΜΟΝΟ
η ....
κυριαρχία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, η οποία κυριαρχεί υπό δημοκρατικό μανδύα, σε Αμερική και Ευρώπη, όπως επίσης σε τρίτο και τέταρτο κόσμο, δηλαδή Ασία, Αφρική, πλην Ρωσίας-Κίνας. Σε αυτές τις δύο υπερ- δυνάμεις δεν μπόρεσαν ακόμη να βάλλουν χέρι. Σήμερα μία είναι η δύναμη, η υπέρτατη εξουσία, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Αυτό οφείλουμε να το καταλάβουμε. Όλους τους πολιτικούς ηγέτες διεθνώς τους έχουν καταστήσει πιόνια, μαριονέτες, και αχυρανθρώπους στη δική τους δούλεψη. Το αντίπαλο δέος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι ο άξoνας Ρωσίας-Κίνας. Τα πρώην ισχυρά κράτη, ή οικονομικές και στρατιωτικές ενώσεις κρατών, π.χ. ΗΠΑ, Ε.Ε., Ιαπωνία, & ΝΑΤΟ λειτουργούν σαν πιόνια και μαριονέτες, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει να αποκλείσει τη Ρωσία στο Βορρά, μακριά από τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου.
Στρατιωτικό όργανο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι το ΝΑΤΟ. Πολιτικά όργανα είναι ΗΠΑ & Ε.Ε.- Ιαπωνία.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΡΑΣΥΣ ....... Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης:Ματαιώσαμε την παρέλαση γιατί κινδύνευα εγω κι ο Kουράκηs…


Quantcast


Κυριακή 25/3  -  Ωρα 11.30 π.μ.

Χωρίς εξέδρα επισήμων αλλά και διαχωριστικό διάζωμα η παρέλαση στο Ηράκλειο όπως  αποφασίσθηκε στη διάρκεια σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Κρήτης.

Εχουν εξαφανιστεί οι επίσημοι και στο Ηράκλειο. Τόλμησαν να “σκάσουν μύτη” δυό απ’τους επώνυμους επισήμους (κατ’ άλλους “λαμόγια”) του τόπου, ο δήμαρχος Κουράκης κι ο αντιπεριφερειάρχης Κουκιαδάκης κι έγινε της “πόπης” απο τα γιουχαϊσματα και τ’αναθέματα που έπεσαν απ’ το συγκεντρωμένο πλήθος μόλις τους αντίκρυσαν … Κλειδώθηκαν και οι δυό στο δικαστικό μέγαρο για ν’αποφύγουν τα χειρότερα, κι αργότερα με εντολή του δευτερου ακυρώθηκε οριστικά η σημερινή παρέλαση…  Ιδού το κατάντημα των ελλήνων να μην μπορούν να γιορτάσουν την εθνική τους παλιγεννεσία εξ αιτίας των πολιτικών καθαρμάτων που τους έλαχε να έχουν στο σβέρκο τους…

Η κεντρική πλατεία και οι γύρω δρόμοι αστυνομοκρατούνται, τα ΜΑΤ εχουν κανει την παρουσία τους παντού!  Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα ειναι αν τα ΜΑΤ αποτελούνται μόνον απο έλληνες αστυνομικους ή έχουν ενισχυθεί κι απο ευρωπαίους, κυρίως γερμανούς. Καποιες πληροφορίες μας χτες, έλεγαν πως έχουν ήδη ενισχυθεί απο μέρες και με ξένους.

Αυτή τη στιγμή 12.00 μ.μ. η παρέλαση διακόπτεται οριστικά εξ αιτίας της μήνης του κόσμου, που συνεπλάκη με τις αστυνομικές δυνάμεις…   Τα ΜΑΤ  ρίχνουν δακρυγόνα και χημικά μέχρι και σε απλούς πολίτες,  σε γονείς που κρατούν  καρότσια με μικρά παιδάκια που τα πήγαν να δούν παρέλαση …Η πολιτική και αστυνομική Χούντα σε ολο της το μεγαλείο …..

Αργότερα θα έχουμε εικονες και βίντεο ….   Οι συνεργάτες του Blog  παρακολουθούν τα γεγονότα και θα σας ενημερώνουν ……


Επεισόδια έγιναν στην παρέλαση του Ηρακλείου Κρήτης! Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τους επισήμους με γιαούρτια, αυγά και ότι άλλο κρατούσαν στα χέρια τους…


—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
ΤΙ ΛΕΤΕ  ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ  ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ  ΣΤΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ???   ΓΙΑ   ΠΑΡΤΙ  ΣΑΣ  ΡΕ, ΘΑ  ΓΙΝΟΤΑΝΕ  Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ,  Ή ΓΙΑ  ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ???

Η ξεφτίλα και με βούλα του κράτους!

Εκριναν ως αμέλεια τις ευθύνες των υπαλλήλων για τις “μαϊμού” επενδύσεις
Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους που βούλιαξε στη χρεοκοπία τη χώραΤου Κώστα Μπογδανίδη

Πιάστηκαν στα “πράσα” να παίρνουν εκατομμύρια ευρώ για τις περιβόητες επενδύσεις - “μαιμού” που δόθηκαν μέσω του αναπτυξιακού νόμου. Υπάλληλοι υπέγραφαν για...ψεύτικες δραστηριότητες και ανύπαρκτα κτίρια- όλα περιγράφονταν στο πόρισμα-καταπέλτης που παρέδωσε η επιτροπή. Οι φάκελοι σταλθηκαν από τον τότε περιφερειάρχη Κρήτης κ.Καρούντζο στην Εισαγγελία, στο υπουργείο ανάπτυξης, αλλά και στους ελεγκτές δήμοσιας διοίκησης, ενώ ολόκληρη η υπηρεσία ξηλώθηκε και συστήθηκαν υπηρεσιακά συμβούλια, έγιναν ΕΔΕ. Αποτέλεσμα; Καλά το μαντέψατε, το απόλυτο μηδέν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...