Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Ανανέωση στη ΝΔ με... κλώνους

Θυγατέρες, γιοι και ανιψιοί πολιτικών της ΝΔ θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια παίρνοντας σαν προίκα την εκλογική πελατεία των πατεράδων τους

ΑΝΘΗ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗΣ
ΑΝΘΗ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗΣ
Oύτε ο κ. Αντ. Σαμαράς κατόρθωσε τελικά να «σπάσει» τον φαύλο κύκλο της οικογενειοκρατίας στη ΝΔ, καθώς και στις επικείμενες εκλογές δεν θα? λείψουν από τους συνδυασμούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι γιοι και οι θυγατέρες πρώην πολιτικών στελεχών.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, με το επιχείρημα ότι ο ελληνικός λαός τελικά θα κρίνει, έδωσε το «πράσινο φως» σε όσους εκ των γόνων πολιτικών οικογενειών το επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα και να αποπειραθούν να «κληρονομήσουν» ουσιαστικά τη βουλευτική έδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επικείμενες εκλογές οι γόνοι παλαιών πολιτικών στελεχών της ΝΔ (κορυφαίων και μη) που θα εκτεθούν συνολικά φτάνουν τους εννέα, αριθμός ο οποίος θα πρέπει να προστεθεί στα πρόσωπα που προέρχονται από μεγάλες πολιτικές οικογένειες και έχουν καταγράψει ήδη την προσωπική τους πολιτική διαδρομή, καθώς πολιτεύονται για περισσότερες από μία 4ετίες.

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

 

Την Χρυσή Αυγή που σήμερα όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε, την συνοψίσαμε όσο πιο περιληπτικά γίνεται στο βίντεο που ακολουθεί:

ευχαριστούμε τον Μ.Α. για την αφήγηση


Στο άρθρο αυτό όμως, γίνεται μια εκτενής παρουσίαση παλαιών ντοκουμέντων που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση.
Πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα, με ντοκουμέντα που ξεκινούν χρονολογικά από το 1982 και φτάνουν μέχρι το πρόσφατο παρόν.
Τα περισσότερα από αυτά είναι γνωστά μόνο στο παλιό κοινό της Χρυσής Αυγής, δηλαδή στα πολύ λίγα άτομα που είχαν προμηθευτεί τα περιοδικά και τις εφημερίδες της, όταν είχαν εκδοθεί προ τριακονταετίας.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για αρχειακό υλικό που δεν έχει βγει στο φως του διαδικτύου και που βοηθάει να κατανοηθεί ποιό ακριβώς είναι το ιδεολογικό και θρησκευτικό υπόβαθρο της οργάνωσης αυτής.

Στα επίμαχα αποσπάσματα των άρθρων που δημοσιεύουμε, για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι αλλοιώνουμε το νόημα, λόγω αποσπασματικής παρουσίασης κ.λπ., από κάτω ακριβώς θα παρατίθεται ένας σύνδεσμος που θα οδηγεί σε ολόκληρο το (σαρωμένο) άρθρο ή σελίδα, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η εγκυρότητα των όσων παρουσιάζουμε.


ΤΟ 2009 ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΧΙ!!! ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ!! Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ

Ο 73χρόνος Λευτέρης Κωνσταντινίδης, στη διάρκεια των περασμένων 22 ετών, έγινε βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ το 1990-1993, υποψήφιος μετά το 2000 με τη Δημοκρατική Περιφερειακή Ενωση που ίδρυσε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης  για να καταλήξει το 2012 στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ  


      Το 2009 ειχε πεί

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο Γιώργο Καρατζαφέρη για την ευγενική πρότασή του να συμπεριληφθώ στα ψηφοδέλτια του κόμματός του, στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ, επειδή:

1. Παρότι είμαι εσαεί βαθύτατα πολιτικό ον, δεν με ενδιαφέρει να είμαι βουλευτής.


2. Με τον Γιώργο Α. Παπανδρέου με συνδέει μακρά προσωπική και οικογενειακή φιλία, και κοινή αγωνιστική πορεία.


3. Επικροτώ μεν τις πατριωτικές θέσεις του κ. Καρατζαφέρη, αλλά είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ. 

πηγη 

Το 2012 είπε ΝΑΙ!! Ποσο πατριώτης μπορεί να είναι ένας ΠΑΣΟΚΟΣ??????

Reuters: "Κλειδώνει" για τις 6 Μαΐου η ημερομηνία των εκλογών


Διαβάστε τι δήλωσε στο Reuters κυβερνητικός αξιωματούχος σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Αλλάζει ο νόμος Κατσέλη για τους υπερχρεωμένους


 
 
Σειρά αλλαγών φέρνει το σχέδιο νόμου που ο υπουργός Απασχόλησης Γ. Κουτρουμάνης κατέθεσε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή. Αλλαγές που αφορούν πλέον και στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα και τη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα και φυσικά πρόσωπα που ασκούν εμπορική δραστηριότητα με προσωπική ιδιωτική εργασία εντάσσονται πλέον στον ν. 3869/2010 με αποτέλεσμα να διασφαλίζονται έναντι των τραπεζών, καθώς σε αυτά δεν επιτρέπεται να πτωχεύσουν. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται διοικητική ρύθμιση των χρεών τους σε μια ενέργεια που επιβλήθηκε, βάσει του αιτιολογικού του νέου σχεδίου νόμου, από τη διαπιστωμένη απροθυμία συνεργασίας των τραπεζών σε αυτό το σημείο.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ως προαιρετική πλέον ορίζεται η επιδίωξη εξωδικαστικής ρύθμισης των χρεών των οφειλετών πριν την κατάθεση της αίτησης για ρύθμιση.

Επιπλέον από τα 4 χρόνια η περίοδος ρύθμισης των χρεών παρατείνεται μεν στα 5 χρόνια, όμως ο χρόνος αρχίζει να μετρά από την περίοδο κατάθεσης της αίτησης κι όχι από το χρονικό σημείο έκδοσης της απόφασης. Με τον τρόπο αυτό τερματίζεται η μακρόχρονη διαδικασία αναμονής για τους οφειλέτες.

Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα στο δικαστήριο να ρυθμίσει την οφειλή για εξαίρεση από τη ρευστοποίηση της κύριας κατοικίας κατά είκοσι έως τριάντα πέντε χρόνια.

Χουβαρντάδες με δικά μας χρήματα όπως πάντα οι υπουργάρες της κυβέρνησης…(Έγγραφο)

Ο γιγαντοτεράστιος αναπληρωτής υπουργός Νίκος Σηφουνάκης πετάει στη Θεσσαλονίκη για μια ημερίδα που αφορά στη συμπρωτεύουσα
, και οπώς πάντα η υπουργάρα ταξιδεύει πρώτη θέση. Πληρώνουμε εμείς για να ταξιδεύει πρώτη θέση ο ζάμπλουτος Σηφουνάκης… και δεν φτάνει αυτό πρώτη θέση ταξιδεύει και η διευθύντρια του γραφείου του…

SIFOUNAKISDIEYT
Έτσι έιναι δεν μπορεί η υπουργάρα να ταξιδεύει μόνος του αλλά θέλει και παρέα… και βέβαια στο τζάμπα να πληρώνει ο λαουτζίκος που στενάζει την παρέα του Σηφουνάκη!!!

Mετά το Πάσχα οι περικοπές!!! το είπαν: θα μας πιούν το αίμα !!! Γι’ αυτό γ@μήστε τους στην κάλπη!!!


Μετά το Πάσχα οι περικοπές!!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ “ΣΦΑΞΙΜΟ” ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ή ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, 550.000 συνταξιούχοι θα δουν στις επικουρικές που θα λάβουν στις 22 Απριλίου και τρίτη περικοπή της τάξης των 22 έως 140 ευρώ….

Αυτή η τρίτη περικοπή αφορά στις επικουρικές από 200 ευρώ και πάνω και θα έχει αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο.

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΕΡΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ Ή ΚΑΙ ΤΟΝ... ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ

«Και εσύ έχεις πλάκα Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!»

Η ... ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΑΜΙΟΥ "ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ" ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ 

ΣΩΩΩΠΑ... ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ...

Το είπαμε, το ξανάπαμε, αλλά όοοολοι «πέφτουν απ' τα σύννεφα»: Το 85% των κοιτασμάτων, θα το αρπάξουν οι πετρελαϊκές εταιρείες. Το 7,5% οι τουρκαλάδες και ό,τι απομείνει, το... 7,5% δηλαδή - υποτίθεται πάντα - οι Έλληνες. Από τα 100% Ελληνικά πετρέλαια πάντοτε, έτσι; Αυτοί είναι οι αλητόπουστες, οι ανθέλληνες, οι δωσίλογοι, οι πολιτικοί. Ξαναψηφίστε τους, ξαναψηφίστε τους...

ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!


Ξεπέρασε και τον Γιωργάκη σε ανθελληνισμό ο δοτός ψευτοπρωθυπουργός!

Στη μικρή φωτογραφία, το πρωθυπουργικό γραφείο όπως ήταν επί Καραμανλή: Στη μεγάλη, όπως είναι επί "εθνοσωτήρα" Παπαδήμου.

Διακρίνεται βεβαίως ο "πίνακας" - έκτρωμα που έβαλε ο Τζέφρυ: Εκείνο που προξενεί εντύπωση ( ή μήπως όχι;) είναι πως ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

Στη θέση της, η "ευρωπαική": Σα να μας λέει ο εκλεκτός των τραπεζιτών πως η Ελλάδα τελείωσε, είμαστε πλέον κι επισήμως προτεκτοράτο των φεντεραλιστών (σιωνιστών)!

Δηλαδή, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ακόμα και τον ολετήρα Γιωργάκη, ο αγαπημένος Πασοκ, Νδ, Λαος και Μμε!

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;

Νέα θεωρία συνδέει τη Σινδόνη του Τορίνο με την ανάσταση

Το γρίφο της αμφιλεγόμενης Ιεράς Σινδόνης του Τορίνο, πάνω στην οποία υποτίθεται ότι έχει αποτυπωθεί το σώμα και το πρόσωπο του Χριστού... προσπαθεί να λύσει ένας ακόμα ερευνητής.

Ο Thomas de Wesselow στο βιβλίο του «The Sign» προσπαθεί να αποδείξει με ιστορικά στοιχεία ότι η Σινδόνη συνδέεται με την ανάσταση του Χριστού.

Σύμφωνα με τον Βρετανό ιστορικό, η προηγούμενη χρονολόγηση της Σινδόνης με τη μέθοδο του ραδιοάνθρακα που την τοποθετεί μεταξύ των ετών 1260 και 1390, είναι λανθασμένη.

Θα πέσει μαύρο της Αρκούδας στους προδότες ;


Εκλογές στις 6 Μαΐου και η Βουλή θα εξακολουθήσει να λειτουργεί για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία της μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου «την ημέρα που σημειολογικά είναι αφιερωμένη στην …μεγάλη πόρνη, που έλλειψε με μύρο τα πόδια του Ιησού», για να περάσει τα προδοτικά νομοθετήματά της η ξεφτιλοκυβέρνηση Παπαδήμου. Τώρα το τι αντίδραση θα έχουν πολλοί υπάλληλοι που θα πάρουν τέλη μηνός τα ραπόρτα του μισθού τους και θα είναι…. πιστωτικά; δηλαδή θα κάνει και να δώσουν γιατί θα υπάρχουν αναδρομικές κρατήσεις ; Άγνωστο.
Οι βρωμοκυβερνητικές πηγές προσθέτουν ότι "Πρέπει να περάσει συγκεκριμένος αριθμός νομοσχεδίων που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα και έχουμε δεσμευτεί για αυτό, και ενωρίτερα δεν μπορούσε να κλείσει η Βουλή. Έτσι έπρεπε να παραταθεί για μία εβδομάδα η ημερομηνία των εκλογών".

Μία συγκλονιστική συνέντευξη αρχείου από έναν μεγάλο Έλληνα


Αποσπασμα συνέντευξης Ν. Καζαντζάκη στον Pierre Sipriot, γαλλικη ραδιοφωνια (Παρίσι) 6 Μαΐου 1955
(Ελλάδα και Ελευθερία)...

Ξανάρχισαν τα όργανα!

Πάλι πήρε μπρος το Haarp!Ποτέ δεν σώπασε τελείως το τελευταίο 52 ώρες αλλά ενώ για μία μέρα ήταν λίγο πιο ήρεμο, τις τελευταίες 8 ώρες είναι πάλι σε full ισχύ στα 2.5 Hz. Δείτε:
haarp
Τσεκάρετε και μόνοι σας:

Μια τεράστια "Φυσική" καταστροφή θα σώσει την Ελλάδα


Ποιους και γιατί βολεύει μια τεράστια "Φυσική" καταστροφή στον ελλαδικό χώρο την δεδομένη στιγμή;

1) Τα δάνεια για φυσικές καταστροφές είναι μεγάλα και άτοκα! 'Άρρωστα μυαλά υπάρχουν παντού και είναι πολλά...

2) Θα είναι η σοβαρότερη αφορμή για να μην γίνουν εκλογές στην Ελλάδα την δεδομένη χρονική στιγμή.

3) Μετά από μια τέτοια καταστροφή η Τουρκία θα προσπαθήσει να μπει στο παιχνίδι να παίξει τον ρόλο της στο Αιγαίο, οι "Σύμμαχοι" θα καταλάβουν ότι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από την Τουρκία που δεν τους χρωστάει .....και θα επέμβουν αποτελεσματικά αποτρέποντας τις βλέψεις της για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου .... Στην αναμπουμπούλα επάνω οι Ρώσοι που θέλουν διακαώς πρόσβαση στο Αιγαίο, θα δημιουργήσουν το δικό τους μέτωπο στα Δαρδανέλια και τον Βόσπορο με την προφητεία του Πάτερ Παϊσιου να εκπληρώνεται. 

Ο Καιρός Γαρ εγγύς ..

Η Amy Winehouse ομολόγησε ότι αρνήθηκε να πάει με το μέρος των Illuminati! Μετά από λίγο πέθανε...


Απο την τελευταία της συνέντευξη στον Jonathan Ross show...
Ρωτάει ο δημοσιογράφος-Μανατζάρεσαι εξολοκλήρου  απο την δισκογραφική σου εταιρεία....
Προσπάθησαν ποτέ να σε κάνουν να αλλάξεις το ντύσιμό σου τον τρόπο που μιλάς την συμπεριφορά σου η κάτι που δεν ήθελες.;;  Απαντάει...
H δισκογραφική εταιρία που της ανήκω ήθελε να με μυήσει κάτω από ένα μεγάλο τρίγωνο αλλά εγώ δεν δέχθηκα...
Είπα ΟΧΙ..  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ

Από σήμερα οι φοβισμένοι είναι οι δυνάστες μας


Τα κάγκελα και οι σκοπευτές δεν γύμνωσαν την χούντα, αλλά ξύπνησαν την Ελληνική ψυχή που θα τους καταδιώξει και θα τους συνθλίψει

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Μια καλημέρα είναι αυτή πες την κι ας πέσει κάτω… Και καληνύχτα σε όσους πάνε τώρα για ύπνο…

Η πολιορκία έληξε και....
από αύριο οι εχθροί του λαού βάζουν κάτω τα απάνθρωπά σχέδια τους, πως θα μας πάρουν και τα σώβρακα, πως θα αλώσουν την ψυχή μας…

Εδώ θα είμαστε, ελπίζω, για να δούμε αν θα μας γονατίσουν ή αν τους αναγκάσουμε να φύγουνε νύχτα σαν τους κλέφτες…

Με τη σημερινή καγκελοφορτωμένη μέρα, όμως, κάνανε κι ένα καλό…
Μεγάλο καλό!
Ξύπνησαν τον κοιμώμενο Πατριωτισμό των Ελλήνων…

Εκλογές θα γίνουν αλλά πρωθυπουργός θα μείνει ο ίδιος, γιατί είναι καλός (*)

 
Εκλογές θα γίνουν. Δεν έγιναν 4 Δεκεμβρίου. Δεν έγιναν 19 Φεβρουαρίου. Δεν θα γίνουν Μάρτιο. Αλλά μπορεί να γίνουν Απρίλιο. Η μπορεί να γίνουν Μάϊο. Η και αργότερα… Ας μην κοιμόμαστε και με το ημερολόγιο αγκαλιά τώρα.
Το σημαντικό είναι....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...